Driven jobb - lediga jobb

Driven jobb Driven jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Driven. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Driven. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Driven Säljare- Nykvarn

 2. Driven säljare sökes till nytt projekt- Stockholm

 3. Driven student sökes till jobb som B-chaufför i Söderort- Stockholm

 4. Driven säljare sökes- Solna

 5. Driven och självständig projektledare till Drivhuset- Stockholm

 6. Driven truckförare sökes till Nykvarn!- Södertälje

 7. Driven Kundtjänst/support - Hyr-köp!- Stockholm

 8. Är du en driven Dietist/speicalkock?- Stockholm

 9. Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier!- Stockholm

 10. Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier!- Södertälje

 11. Driven projektadministratör till Södertälje!- Södertälje

 12. TNG söker driven HR-assistent till elektronikföretag- Stockholm

 13. Driven stationschef till Europcar, Arlanda- Stockholm

 14. Driven lagermedarbetare till Hissmekano- Stockholm

 15. Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB- Stockholm

 16. Driven säljare sökes till Konica Minolta Stockholm- Stockholm

 17. Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö- Stockholm

 18. Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik- Stockholm

 19. Driven chefsassistent till deltidsuppdrag- Stockholm

 20. Driven säljare sökes till Team ExyPlus- Sollentuna

 21. Är du en driven och nyfiken administratör?- Sollentuna

 22. Är du en driven och hungrig säljare? Då är det dig vi söker!- Stockholm

 23. Driven och engagerad säljare till Sunrise Medical- Stockholm

 24. Driven teamledare till Teleperformance- Stockholm

 25. Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm!- Stockholm

 26. DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR- Stockholm

 27. Driven IT-tekniker med känsla för service- Stockholm

 28. Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!- Stockholm

 29. Engagerad och driven ekonom till kundreskontra- Täby

 30. Driven säljare sökes.- Stockholm

 31. Driven och hjälpsam ekonomiadministratör- Stockholm

 32. Driven säljledare till Fiskavdelning!- Stockholm

 33. Driven Köksmästare med ambitioner sökes.- Stockholm

 34. Driven systemintegratör sökes!- Järfälla

 35. Driven säljare till AutoPlan- Stockholm

 36. Driven och serviceinriktad supportmedarbetare- Stockholm

 37. Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom- Stockholm

 38. Driven och hjälpsam ekonomiadministratör- Stockholm

 39. Vi söker en driven Mejeriansvarig!- Täby

 40. Driven konsult till spännande projekt- Stockholm


Mer beskrivning

Driven Säljare
Trucker är en ledande leverantör av tillbehör till lätta lastbilar och söker en engagerad och inítiativtagande medarbetare till rollen som säljare. Du som har ett brinnande intresse för bilar och att utrusta dem, finner ditt drömjobb nedan! Arbetsuppgifter: I rollen som säljare hos Trucker så kommer dels att bearbeta nya kunder, men med fokus på att behålla och vårda befintliga kundrelationer. I din nya roll så kommer du att jobba med riktad försäljning av biltillbehör så som ljusfästen, extraljus samt flakkåpor mm till bilmärkes återförsäljare. Din arbetsplats där du utgår i från är belägen i Nykvarn. Emellanåt har du hela Sverige som arbetsplats från Ystad i söder till Kiruna i norr. På kontoret tar du emot order och är support till våra återförsäljare via telefon. Arbetsuppgifterna berör även marknadsföring med material till utskick och websida. Inledningsvis är din roll junior i ett litet väl sammanhållet team. På vårt dynamiska växande företag kan du specialisera dig på många håll! Utbildning/Erfarenhet Vi sätter ett gediget bil intresse allra främst. I synnerhet ett intresse att utrusta för pickuper och lätta lastbilar. Vi tror att du som söker har erfarenhet från någon annan roll inom bilbranschen. Alternativt arbetar du som säljare eller kundmottagare. Vi ser gärna att du har goda tekniska egenskaper och inte är rädd för nya utmaningar. Du har väldigt goda datakunskaper och har lätt att kommunicera tids enligt med mail och meddelanden. Våra säljare kan alltid nås och vill alltid sälja! Som person är du ansvarsfull och tar lätt egna initiativ. Många av våra kunder har vi haft sedan en lång tid tillbaka, därför söker vi dig som trivs med att bygga och bevara långsiktiga relationer. I rollen som junior säljare så är det viktigt att du är social, målinriktad och kunnig. Förmåner Dator och telefon. Ev. övrigt enligt överenskommelse. Företagsbeskrivning Trucker AB:s verksamhet är import och markandsföring/försäljning av produkter från ledande leverantörer. Vi etablerades 1986 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av biltillbehör. Trucker borgar för exceptionell service och konkuranskraft i alla led. Mestadels av försäljningen sker via bil importörer samt återförsäljare. Vi har sedan starten funnits i Nykvarn utanför Södertälje, där har vi lager samt kontor. Ansökan: Sista ansökningsdag: 2013-09-30 Ange referns: Säljare Ansökan tas endast emot via e-post på info@trucker.se
Företag: Trucker AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Säljare

Driven säljare sökes till nytt projekt
Vi söker nu drivna och glada säljare till ett nytt projekt inom telefonförsäljning. Ingen tidigare erfarenhet behövs, du får den utbildning som behövs. Vi ser gärna att du är social, effektiv och produktiv. Grundkrav är att du tillhandahåler goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ansök idag via webbplatsen, intervjuer hålls konternuerligt. Är du vår nästa toppsäljare?
Företag: Megaworker Säljrekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till nytt projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till nytt projekt

Driven student sökes till jobb som B-chaufför i Söderort
Student Consulting Vi söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Söderort. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att hämta/lämna paket med budbil i södra Stockholm samt i city. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods - Sortera, packa, lossa och lasta gods. Arbetstiderna är varierande men främst kl. 16-21, måndag till fredag och det är ett krav att du kan jobba minst två pass per vecka. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på denna tjänst. Du kommer vara anställd av Student Consulting men jobba åt vår kund. Tjänsten startar i augusti och kommer att fortgå löpande under terminerna. Vi söker dig som har B-körkort, stor vana av bilkörning i Stockholms innerstad, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du studerar på minst 50%. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Söderort så att du kan ta dig till jobbet på ett enkelt sätt. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Driven student sökes till jobb som B-chaufför i Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven student sökes till jobb som B-chaufför i Söderort

Driven säljare sökes
Vi söker en driven säljare till Specsavers Optik i Solna Centrum. Vårt mål är: "Att vara den mest prisvärda optikern med bästa personliga synvård till rimliga priser". Arbetsuppgifterna är bland annat följande: Välkomna kunder i butiken, boka tid för synundersökning, hitta passande glasögonbågar, beställa glas utifrån kundens behov. Vi söker en energisk person som trivs med högt tempo och brinner för aktiv försäljning. Stämmer beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via e-post med foto och personligt brev.
Företag: Specsavers Optik i Solna Centrum
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes

Driven och självständig projektledare till Drivhuset
Drivhuset verkar inom affärsutveckling och hjälper entreprenörer att starta, driva och utveckla nya företag. Missionen är att skapa kreativ kraft och få fler att starta något nytt av sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar Drivhuset framtidens företag och fler entreprenöriella individer. Till ett pilotprojekt sökes nu en projektledare som ska driva, utveckla och utvärdera plattformar för kunskapsutbyte med målgrupp yngre entreprenörer. Projektet genomförs på olika orter i landet där Drivhuset har personal. Samtidigt kommer arbetsuppgifterna innefatta att vara med i utveckling av Drivhusets egen verksamhet inom IT och strategi. Du kommer att arbeta med extern kommunikation t ex PR, budgetansvar och till stor del självständigt i rollen. Anställningen kommer till en början att vara i konsultform med anställning hos Proffice och uthyrning till kund. Uppdraget beräknas börja i oktober och pågår till en början i ungefär ett år. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: heltid Kvalifikationer: Vi söker dig som drivit projekt tidigare, alternativt liknande verksamheter med fokus på koordinering av resurser. Du har tidigare arbetat mot tydliga mål, med uppföljning och extern kommunikation. Du har akademisk utbildning, med fördel mot ekonomi. Du har tidigare arbetat med tjänster där leveranssäkerhet är av stor vikt, och du har en stark resultatorienterad ådra. Tidigare budgetarbete är mycket meriterande. Höga datakunskaper krävs, framför allt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du kan kommunicera mycket bra både på engelska och svenska. Som person är du förtroendeingivande och kommunikativ, med en förmåga att vara ledande och driven. Du är självständig, tydlig och noggrann i ditt arbete. Självklart brinner du för entreprenörsanda och affärsutveckling. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning. Välkommen med din ansökan på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving. Sista ansökningsdag: 2013-08-19 För information: Elin Thor - eventuella frågor hänvisas till 19:e augusti då urvalsprocessen kommer att påbörjas.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och självständig projektledare till Drivhuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och självständig projektledare till Drivhuset

Driven truckförare sökes till Nykvarn!
Logent är ett snabbväxande logistikföretag med ett heltäckande tjänsteerbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca.2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Vi söker nu truckförare till vår kund i Nykvarn. Uppdraget ger möjlighet för konsulten att utvecklas som både lagerarbetare och truckförare. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av orderplock med truck. Företaget är ett multinationellt bolag med kunder över hela världen. Lagret i Nykvarn har ansvar för leverans till norra Europa. Vill du arbeta på en attraktiv arbetsplats med utvecklingsmöjligheter som du själv sätter gränsen för? Sök tjänsten idag! Krav Truckkort God fysik Stresstålig Flexibel Erfarenhet av lager Meriterande Truckkort B4 (höglyftande plocktruck) Även körkort och tillgång till bil är ett stort plus! Som person tror vi att du är; - Social - Driven - Positiv - Noggrann - Ansvarsfull - Strukturerad - Pålitlig - Flexibel Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att tas på samtliga kandidater som kallas till intervju. Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansök via vår hemsida "www.logent.se" under rubriken karriär och lediga jobb "Driven truckförare sökes till Nykvarn!"
Företag: LOGENT AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven truckförare sökes till Nykvarn! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven truckförare sökes till Nykvarn!

Driven Kundtjänst/support - Hyr-köp!
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Serviceinriktad Administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 4 månader med goda möjligheter till anställning hos kund efter perioden. Uppdraget startar omgående. Ditt uppdrag Vår kund arbetar inom dagspress och söker nu en administratör och support som kommer ingå i deras kundtjänstteam. I teamet så finns idag 6 personer och du kommer att ansvara för att ta emot diverse kundsamtal som inte den externa kundtjänsten tar emot. Ärendena kan komma att handla om prenumeranter som bor utomlands och har frågor angående sin tidning, reklamationsärenden och återbetalningar. En del av samtalen kommer att vara med kunder som är missnöjda på ett eller annat sätt och det kommer att vara upp till dig att lyssna och vända de samtalen till det positiva igen. Tjänsten kommer även att innebära administrativa sysslor som att göra ordning listor i Excel, mailsvar samt andra förekommande administrativa uppgifter. Du kommer även att fungera som en backup till dina kollegor i gruppen. Rollen är relativt ny på företaget och du kommer att få vara med att forma den, vilket innebär att andra arbetsuppgifter kan tillkomma. Tjänsten är på heltid och beräknas att påbörjas omgående och är ett så kallat hyr-köp. För rätt person så går detta över till en fast anställning hos kund efter cirka 4-6 månader. Din bakgrund Vi söker dig som har haft en liknande roll sen innan och som en en god vana av att möta kunder. Vi ser att du har arbetat i en kundtjänst eller kanske i en väldigt utåtriktad reception sen innan. Du vet vad bra kundvård och kundservice innebär samt har en god försäljningsförmåga och ser alltid det positiva i situationer. Vidare har en god systemförståelse och behärskar Office paketet väl. Vi vill även att du är flytande i engelska i både tal och skrift då du kommer att ha en del kontakt med till exempel utländska distributörer. Som person är du engagerad i ditt arbete och drivande i allt du gör och väldigt proaktiv då du ser vad som behövs göras. Du ser möjligheter i det mesta och tycker om att komma med nya tankar och idéer, något du gett prov på i tidigare anställningar. Vidare är du noggrann och strukturerad och tycker om att ha folk omkring dig, du är prestigelös och jobbar alltid för gruppens bästa. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Anna Nordkvist på 0739 61 30 02 eller konsultchef Tanya Lennholm på 0765 25 90 38. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Kundtjänst/support - Hyr-köp! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Kundtjänst/support - Hyr-köp!

Är du en driven Dietist/speicalkock?
 För kunds räkning söker vi en noggran speiclaistkock... Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande kockjobb på en skola norr om stockholm. en kock som har erfarenhet av att arbeta med specialkost; laktos, gluten, olika allergier mm. Du måste vara insatt i egenkontroll.  Självklart är du mycket noggrann, och van att hålla ett snabbt tempo i kök,. Du bör vara utbildad kock med 3-årig restaurangskola och minst 5-års arbetslivserfarenhet som kock. Du kommer att ingå i ett team på ca 20 personer i köket. Totalt lagar man 3-5000 portioner, då man även levererar mat till andra skolor. Utvecklande och lärande jobb för rätt kock.  Våra kunder finns i hela Storstockholm och är stora företagsrestauranger med intilliggande direktions- och gästmatsalar, kurs/konferensanläggningar, ambassader, cateringföretag, hotell, båtar och festvåningar. Varmt välkommen med din ansökan via mail.
Företag: Four Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en driven Dietist/speicalkock? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en driven Dietist/speicalkock?

Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier!
Gunnebo Industrier är internationellt välkänt som producent av kompletta lyftsystem av hög kvalitet och säkerhet. Vi omsätter ca 800 MSEK och har dotterbolag i 11 länder, t ex i USA, Australien, UK och Tyskland. Kvalité och innovation har varit grunden för Gunnebo Industrier i över 200 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav på lyftindustrin. Gunnebo Industrier genomgår just nu stora förändringar och vi söker dig som vill vara med och påverka vårt förändringsarbete för att möta framtidens krav och utmaningar. Arbetsbeskrivning Det går bra för Gunnebo Industrier och vi söker en affärsdriven och självständig industrisäljare. Som industrisäljare ansvarar du för att arbeta med våra befintliga kunder som består av både återförsäljare och slutkunder i region Mälardalen. Du utgår hemifrån alternativt från kontorshotell. Tjänsten innefattar mycket resor. Som industrisäljare arbetar du med att lösa tekniska problem till våra kunder och är framgångsrik genom en konsulterande och relationsbaserad försäljningsteknik.  Du  arbetar också med att hålla utbildningar ute hos våra kunder och samarbetar  med våra återförsäljares säljare ute hos kunder. Som säljare vårdar och säljer du Gunnebo Industriers varumärke till kund. Är du den vi söker? Vi söker dig med; * Erfarenhet som industrisäljare * En teknisk bakgrund gärna på gymnasienivå är meriterande, det viktiga är att du har en teknisk praktisk förståelse. * Van att resa i tjänsten. Tjänsten innebär 3-4 dagars resor/vecka. * Förmåga att lösa tekniska problem med konsulterande inriktning. * Förmåga att bygga långsiktiga relationer,  skapa förtroende och utveckla kontakter. * Allmän datavana med goda kunskaper i Microsoft Office. * Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. * B-körkort. Som person är du affärsdriven, serviceinriktad och självständig i ditt arbete. Du gillar att arbeta strukturerat med resultatmål och har ett inre driv. Vidare är du konsulterande och lösningsorienterad i ditt sätt och du trivs med att prata inför andra människor. Samtidigt finns en naturlig social kompetens som gör att du är skicklig på att kommunicera på alla nivåer inom och utanför företaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I den här rekryteringen samarbetar vi med Komet och Proffice. Ansöker gör du via ansökningsformuläret som du hittar i annonsen. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att Komet och Proffice förmedlar kontakten mellan dig och kund men att du sedan blir anställd av Gunnebo Industrier. Frågor om tjänsten besvaras från den 15 augusti på anna.olsson@komet.se.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier!

Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier!
Gunnebo Industrier är internationellt välkänt som producent av kompletta lyftsystem av hög kvalitet och säkerhet. Vi omsätter ca 800 MSEK och har dotterbolag i 11 länder, t ex i USA, Australien, UK och Tyskland. Kvalité och innovation har varit grunden för Gunnebo Industrier i över 200 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav på lyftindustrin. Gunnebo Industrier genomgår just nu stora förändringar och vi söker dig som vill vara med och påverka vårt förändringsarbete för att möta framtidens krav och utmaningar. Arbetsbeskrivning Det går bra för Gunnebo Industrier och vi söker en affärsdriven och självständig industrisäljare. Som industrisäljare ansvarar du för att arbeta med våra befintliga kunder som består av både återförsäljare och slutkunder i region Mälardalen. Du utgår hemifrån alternativt från kontorshotell. Tjänsten innefattar mycket resor. Som industrisäljare arbetar du med att lösa tekniska problem till våra kunder och är framgångsrik genom en konsulterande och relationsbaserad försäljningsteknik.  Du  arbetar också med att hålla utbildningar ute hos våra kunder och samarbetar  med våra återförsäljares säljare ute hos kunder. Som säljare vårdar och säljer du Gunnebo Industriers varumärke till kund. Är du den vi söker? Vi söker dig med; * Erfarenhet som industrisäljare * En teknisk bakgrund gärna på gymnasienivå är meriterande, det viktiga är att du har en teknisk praktisk förståelse. * Van att resa i tjänsten. Tjänsten innebär 3-4 dagars resor/vecka. * Förmåga att lösa tekniska problem med konsulterande inriktning. * Förmåga att bygga långsiktiga relationer,  skapa förtroende och utveckla kontakter. * Allmän datavana med goda kunskaper i Microsoft Office. * Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. * B-körkort. Som person är du affärsdriven, serviceinriktad och självständig i ditt arbete. Du gillar att arbeta strukturerat med resultatmål och har ett inre driv. Vidare är du konsulterande och lösningsorienterad i ditt sätt och du trivs med att prata inför andra människor. Samtidigt finns en naturlig social kompetens som gör att du är skicklig på att kommunicera på alla nivåer inom och utanför företaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I den här rekryteringen samarbetar vi med Komet och Proffice. Ansöker gör du via ansökningsformuläret som du hittar i annonsen. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att Komet och Proffice förmedlar kontakten mellan dig och kund men att du sedan blir anställd av Gunnebo Industrier. Frågor om tjänsten besvaras efter den 15 augusti på anna.olsson@komet.se
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsdriven industrisäljare sökes till Gunnebo Industrier!

Driven projektadministratör till Södertälje!
Vill du jobba i en fartfylld roll som projektadministratör på ett stort företag i Södertälje? Då ska du söka uppdraget hos oss på Adecco redan idag! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i en roll som projektadministratör, dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att etablera och effektivisera samverkan mellan företagets Front- respektive BackOffice avdelningar, leverantörer och andra enheter på företaget. Du kommer också få använda din initiativförmåga genom att driva och vara ett stöd kring aktiviteter som ingår som en del av ett kommande projekt, där du själv har möjlighet att bidra och utveckla arbetet med kommunikations och planeringsaktiviteterna. Löpande rapporterar du till chefen för det nyetablerade centret inom företaget ekonomiavdelning, ditt driv kommer därför att ge dig goda möjligheter att även etablera ett effektivt ledningsarbete.   Vem trivs här? Du som vill utmanas i en ny roll på ett stort företag där det dagligen händer mycket och tempot är högt ska söka till uppdraget! Din förmåga till planering och struktur hjälper dig att klara pressade deadlines. Sporras du av att ha flera kontakter, både internt och externt, etablera kontaktnät och arbeta i en flexibel och prestigelös miljö kommer du trivas här! Vidare är du ansvarstagande och trivs i en central sammanhållande roll. Är du högskoleutbildad och har jobbat i en liknande roll kommer du att snabbt känna igen dig, alternativt är du nyexaminerad och besitter en stor positiva framåtanda och ett stort engagemang i det du gör! Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska och engelska då din goda förmåga att kommunicera kommer att vara betydelsefull!   Vad erbjuder vi? Uppdraget ska tillsättas i slutet av augusti och sträcker sig ca 6 månader framåt. För rätt person finns goda möjligheter att få fortsätta och utvecklas tillsammans med vår kund, ett företag som har högt i tak och där medarbetarna är servicemedvetna och prestigelösa!  Tjänsten är ett konsultuppdrag, som konsult är du anställd i Adecco Sweden Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden ch rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driven projektadministratör till Södertälje! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven projektadministratör till Södertälje!

TNG söker driven HR-assistent till elektronikföretag
TNG Group AB TNG söker nu en skicklig och driven HR-assistent för kunds räkning. Vår kund är ett elektronikföretag som bland annat är världsledande inom utvekling av LCD, men som även är framgångsrika inom hemelektronik och kontorsprodukter. Den globala koncernen har totalt 50 000 anställda och har verksamhet i över 20 länder. Företagets svenska huvudkontor ligger i Alvik strax utanför centrala Stockholm, nära både tunnelbana och bussar. På kontoret arbetar drygt 60 personer. Beskrivning av tjänsten I rollen som HR-assistent kommer du bland annat att arbeta med företagets löner. Den faktiska löneberedningen är outsourcad till tredje part, men du kommer att ansvara för lönesammanställning och för att hålla regelbunden kontakt med företagets outsourcingpartner. Dina ansvarsområden inkluderar också hantering av tidrapporter och reseräkningar. I övrigt kommer arbetet även innefatta: - Administrera företagets bilflotta - Skriva avtal - Utarbeta strategier och strukturer - Utveckla befintliga system Utöver ovan nämnda uppgifter kommer du att få avlasta företagets HR-ansvarig med all annan förekommande administration som ligger inom HR:s ansvarsområde. Denna tjänst är på heltid och ingår i vår bemanningsverksamhet. Detta innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund. Tillsättning kommer att ske snarast möjligt och det är därför viktigt att du som sökande finns tillgänglig omgående. Uppdraget förväntas pågå tills vidare och för rätt person finns det möjligheter till överrekrytering på sikt. Vem är du? Du är en erfaren och skicklig HR-administratör som har erfarenhet av att arbeta med lönefrågor, kanske i ett stort internationellt företag. Har du tidigare arbetat med lönerevisioner, bonus och bonussystem är detta starkt meriterande, men inget krav. Du uppskattar att arbeta med siffror och känner dig bekväm med att arbeta mycket i Excel. Vår kund har inga krav på akademisk bakgrund, men om du har eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap och/eller ekonomi är detta meriterande. Då vår kund är en del av en internationell koncern är det viktigt att du också behärskar engelska flytande i såväl tal som skrift. För att lyckas väl i denna roll behöver du vara en utpräglat förändringsbenägen person som trivs att arbeta i dynamiska och snabbföränderliga miljöer. Du har stark drivkraft och god initiativförmåga och sätter stort värde på att arbeta strukturerat och noggrant. Vidare behöver du vara en duktig problemlösare med väl utvecklad förmåga att se konsekvenserna av ditt agerande. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jonas Olsson på telefon 08-410 639 22. Vänligen uppge uppdragsnummer 5771. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga TNG söker driven HR-assistent till elektronikföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TNG söker driven HR-assistent till elektronikföretag

Driven stationschef till Europcar, Arlanda
Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 130 stationer och 5 500 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Europcar har flera gånger mottagit prestigefulla priser såsom Nordic Business Travel Award och Grand Travel Award för bästa hyrbilsföretag Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att se andra människor växa och utvecklas är detta en spännande utmaning! Tjänsten innebär att du har totalansvar för Europcar på Arlandas resultat och utveckling. Du ska säkerställa att stationen drivs med hög kvalitet och mot uppställda mål, bl. a genom löpande resultat- och verksamhetsuppföljning. Du ska också ansvara för det administrativa arbetet och de interna processerna. Att svara för tillgänglighet och personaloptimering såsom schemaläggning och jour ingår också i arbetsuppgifterna. Vidare ansvarar du för arbetsmiljön på stationen och att lagar och krav efterföljs. Då du kan komma att arbeta med det dagliga stationsarbetet  behöver du ha en förståelse för vad detta innebär. Det är viktigt att du är en god förebild, arbetsledare och coach. Din arbetstid är i huvudsak förlagd till dagtid men kan från tid till annan komma att variera mellan 06.00-24.00. Vi söker dig som har: * Ett par års erfarenhet i arbetsledande befattning, gärna inom servicenäringen * Goda Ledaregenskaper * Förmåga att uppnå uppsatta mål och föregå med gott exempel * Grundläggande kunskaper i ekonomi * God svenska och engelska i tal och skrift * God IT-vana och kunskaper i Microsoft Office * B-körkort Som person söker du en utmaning,  du vill ta stort eget ansvar och jobba vidare på att skapa Sveriges bästa biluthyrningsstation. Du sätter en ära i att din station levererar högsta kvalitet och service för dina kunder. För att lyckas krävs att du har driv, uthållighet, vilja och engagemang. Du trivs i ledarrollen, drivs av att bygga starka team och förstår att din personal är nyckeln till framgång. Affärstänk i allt du gör och kunden i fokus är självklart för dig. Du drivs av att skapa förändringar och ser lösningar i problem för att ständigt utveckla din verksamhet. Vidare ser vi att du är har en rak kommunikation, är tydlig och har en trygghet i ditt ledarskap Vi erbjuder dig ansvaret att driva och utveckla vår i särklass största station. Du blir samtidigt en del av ett företag som andas kvalitet, kundfokus och miljötänk. Goda resultat ger stora möjligheter till fortsatt karriär inom företaget och koncernen. Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt då intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Komet. Frågor kring tjänsten besvaras av Charlotte Grip, rekryteringskonsult på charlotte.grip@komet.se, från mitten av augusti eller i samband med intervju. Observera att sista ansökningsdag är 31 augusti. Omfattning: Heltid
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driven stationschef till Europcar, Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven stationschef till Europcar, Arlanda

Driven lagermedarbetare till Hissmekano
Hissmekano AB har funnits i Sverige sedan år 1938 och är idag den största oberoende leverantören av hisskomponenter i Norden. Kärnan i verksamheten är vår lager-/logistikfunktion som varje dag levererar produkter till våra kunder över hela Norden. Idag sysselsätter Hissmekano 18 personer i Sverige och omsätter ca 70 miljoner kronor. Huvudkontoret med logistik, försäljning och administration ligger i Täby utanför Stockholm. I koncernen finns även ett säljkontor i Göteborg och en fabrik med 20 anställda i Estland. Hissmekano ser en stor potential på den europeiska Hissmarknaden under lång tid framöver och för att klara vår planerade tillväxt behöver vi förstärka vår organisation. Som lagermedarbetare på Hissmekano arbetar du i första hand med plock och utleverans. Du tar emot plocklistor, verifierar dessa samt plockar material och gör färdigt för upphämtning av någon av våra olika speditörer. Direktkontakt och bemötande av kunder förekommer ofta. Detta är en flexibel tjänst som ställer stora krav på förmågan att planera sitt eget arbete. Är du den vi söker? Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av likande arbete samt innehar truckkort. Har du dessutom arbetat med ett servicerelaterat yrke sedan tidigare är detta meriterade. Vidare är du van vid att hantera ett spektrum av arbetsuppgifter och trivs i en varierad yrkesroll. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi tror även att du är en initiativtagande person som har en vilja att ta sig an ny information och arbetsuppgifter. Som person är du flexibel, noggrann och social med en god känsla för sammarbete. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stark framåtanda och många duktiga kollegor med bred erfarenhet från många olika branscher. Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att Komet förmedlar kontakten mellan dig och kund, men att du sedan blir anställd av företaget. I denna rekrytering samarbetar vi med Komet AB och frågor om processen eller tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Charlotte Grip på charlotte.grip@komet.se. Information om tjänsten Start: September Omfattning: Heltid, mån-fre Lön: Enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Driven lagermedarbetare till Hissmekano jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven lagermedarbetare till Hissmekano

Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Som systemtekniker kommer du att tillhöra IT-avdelningen bestående av ett team på 10 personer som tillsammans ansvarar för att samordna systemutveckling, datadrift och IT-tjänster för hela Dina federationen som arbetar i en komplex IT-miljö. I din roll som systemtekniker kommer du att ansvara för övervakning och daglig drift mellan olika system, hantera filöverföringar och vara ansvarig för olika testmiljöer för Oracle och Microsoft. Då större delen av driften är outsourcad kommer du ha en tät dialog och nära samarbete med driftsleverantören och systemleverantören samt arbeta nära den interna förvaltningsorganisationen. Du kommer att arbeta i en bred roll där du tar hand om den tekniska infrastrukturen och agerar länken mellan driftsleverantören och verksamheten. Specifika arbetsuppgifter som ingår i din roll är bland annat: - Ansvara för databasadministration främst på behörighetssidan och administrera Dina Federationens gemensamma affärssystem - Ansvara för övervakning och dagliga drift mellan olika system och hantera filöverföringar - Testa och säkerhetsställa att applikationer fungerar - Agera teknisk expert vid uppsättning av olika tekniska miljöer - Vara behjälplig vid produktionssättningar - Ansvara för testmiljöer - Vara delaktig i olika IT-relaterade projekt I rollen ingår även viss scriptprogrammering. Utvecklingsmöjligheter: Denna tjänst ger dig möjligheten att utveckla din tekniska bredd där du får utöva ditt systemtekniska kunnande inom databashantering i en komplex och föränderlig IT-miljö. Utöver det får du arbeta med duktiga och engagerade kollegor i ett sammansvetsat team med en god gemenskap. Dina Försäkring AB satsar mycket på kompetensutveckling där de erbjuder dig som anställd att gå på seminarier och kurser relaterade till din roll samt möjlighet att bredda din kompetens ytterligare. Företaget välkomnar allas idéer och synpunkter vilket gör att du får vara med och påverka verksamhetens utveckling framåt. Arbetets omfattning: Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direktanställd hos Dina försäkring. Tjänsten avser heltid med start i oktober/november. Din profil Du har en utbildning inom IT, teknik eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har en bred teknisk bakgrund, vana av stora affärssystem och komplexa IT-miljöer samt innehar minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat med databasadministration. Utöver det, har du en god vana från scriptprogrammering och är duktig på att hantera script vid filöverföringar. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom Oracle och har erfarenhet från att administrera SAS, men det är inte ett krav. Det är även ett plus om du har en övergripande förståelse för försäkringscykler, transaktioner och integrationer. Vidare är det en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat utefter Scrum eller någon annan agil arbetsmetod. Personliga egenskaper För att lyckas i denna tjänst är du initiativrik och ansvarar för att självständigt driva ditt arbete framåt. Som person ser vi att du är en noggrann och prestigelös person med hög arbetskapacitet. Arbetet innebär att du har många kontaktytor varför det även är viktigt att du är serviceinriktad, har en god förmåga att kommunicera och tar ansvar för att skapa goda relationer. Vidare är du en proaktiv person som motiveras av att utveckla och förbättra och du bidrar ofta och gärna med nya idéer och förbättringsförslag. Du lägger stor vikt vid struktur, att följa upp ditt arbete och återkopplar till involverade kunder, leverantörer och kollegor. Nytänkande, engagerad och relationsskapare är egenskaper som Dina försäkring AB värderar högt. Intresserad? Skicka in din ansökan genom att klicka på länken alternativt knappen nedan. Vi behandlar ansökningar löpande. Frågor besvaras av Jessica Bauer, jessica.bauer@brainpeople.se hos Brainpeople. Om företaget Vi är sexton försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på nära åttio platser i landet, från Lund i söder till Luleå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare och vi har Sveriges nöjdaste kunder. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara Nära, Nytänkande och Engagerade. Läs mer på www.dina.se och på www.facebook.com/dinaforsakringar Granne med Slottet sitter idag drygt 100 personer som arbetar i syfte att stötta Dina-bolagens affärsverksamhet. Vad en tjänst hos oss innebär är möjligheten att själv förändra, utveckla och driva samt att i samråd med kollegor och människor i bolagen runt om i landet påverka utvecklingen. Tillsammans strävar vi efter ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande. Dina Försäkringar rekryterar och behandlar sina medarbetare på ett sätt som inte är diskriminerande. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook! Sökord: Systemtekniker, tekniker, databasadministratör, drifttekniker, it-tekniker,
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Systemtekniker till Dina försäkring AB

Driven säljare sökes till Konica Minolta Stockholm
Konica Minolta växer och vi behöver nu utöka vårt säljteam med ytterligare en ambitiös och driven säljare!   Din uppgift I din roll som säljare kommer du att arbeta med ett eget distrikt som du äger det övergripande ansvaret för. Du kommer huvudsakligen att arbeta med nykundsbearbetning men du har även ansvaret för vård och utveckling av en mindre befintlig kundstock.  Du kommer att arbeta med hela säljprocessen från start till slut- boka och genomföra möten, arbeta fram lösningar och sätta samman offerter innan du tar affären i hamn. Dina kunder kommer primärt att finnas inom den privata sektorn. Till din hjälp kommer du att ha en mentor som under introduktionsfasen ger dig extra stöttning såväl som ett team av erfarna och hjälpsamma säljkollegor. Du kommer att arbeta med vårt helhetserbjudande av produkter och lösningar inom copy och IT, med stor möjlighet att leverera vad kunden än önskar. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder till en rationell och kostnadseffektiv dokument/IT-miljö. Här utgör du som säljare en viktig resurs – du ska kunna sätta dig in i kundernas behov, föreslå effektiva lösningar och hitta nya sätt att spara tid, energi och pengar.   Din profil Vi söker dig som är i början av din karriär och som har som mål och ambition att utvecklas inom säljrollen.  Du har kanske något års erfarenhet av försäljning till privatpersoner men är nu redo att ta klivet vidare till B2B. En bakgrund inom teknik/ IT är meriterande liksom om du tidigare har arbetat med sälj inom B2B eller av liknande produkter och tjänster.  Körkort är ett krav för tjänsten. Som person är du social och utåtriktad, inger förtroende och ser möjligheter istället för problem.  Du drivs av viljan att prestera och lyckas, kanske har du idrottat på hög nivå och är därifrån van vid lagarbete samt att alltid göra ditt yttersta för att övervinna dina mål. Du vill driva hela säljprocessen från start till slut och känner dig trygg i att arbeta såväl kort- som långsiktigt under eget ansvar.  För att lyckas i rollen ser vi även att du är lyhörd och drivs av ambitionen att skapa långa relationer som är ömsesidigt lönsamma.  Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt person finns möjligheten att utvecklas med oss! Konica Minolta fokuserar på att erbjuda lösningar som resulterar i verklig kundnytta, långsiktiga relationer och lönsamma affärer. Är du rätt person för oss?   Vi erbjuder Konica Minolta är ett företag med närmare 40 000 anställda och med verksamhet över hela världen. Som anställd hos oss får du:   * Möjligheten att växa och utvecklas inom ramen för ett progressivt och framåtsträvande företag. * Tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att vinna och utveckla kunder. * En arbetsgivare som förväntar sig att du presterar och ger ditt allt, och i gengäld sätter stort värde vid dig och är beredd att investera i din utveckling.   Ansökan Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan redan idag, eller senast den 31 juli. Vänligen maila din ansökan till rekrytering@konicaminolta.se. Skriv ”Säljare Stockholm 1307 ” i ämnesraden. Vi kommer att inleda intervjuprocessen i början av augusti.   Om Konica Minolta Konica Minoltas affärsidé är att göra IT- och dokumentlösningar enklare för våra kunder.Som en världsledande leverantör av produkter och lösningar för dokumenthantering strävar Konica Minolta efter att erbjuda produkter, tjänster och lösningar inom samtliga områden som är viktiga inom digital bildhantering. Vi lägger stor vikt vid dokumenthantering och affärslösningar för både kontors- och produktionsmiljöer. Konica Minolta Business Technologies grundades i oktober 2003 genom en sammanslagning av Konica Corporation och Minolta Co. Ltd. Företaget levererar tjänster samt distribuerar produkter, system och lösningar som tillgodoser alla de krav som kontor och produktionsenheter kan ställa, över ett dokuments hela livscykel. Business Technologies totala omsättning är motsvarande 61 miljarder kronor med cirka 36 000 anställda.I Sverige representeras Business Technologies av Konica Minolta Business Solutions Sweden AB. Omsättningen inräknat dotterbolaget Koneo AB är ca 820 miljoner kronor och totalt är vi ca 370 anställda. Konica Minolta har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Via dotterbolaget Koneo AB och fristående medlemmar i Koneokedjan samt fristående återförsäljare är vi rikstäckande. Totalt finns Konica Minolta representerat på cirka 70 orter i Sverige. Och nej, Konica Minolta tillverkar och säljer inte längre kameror. Vi är i inne i en spännande utvecklingsresa mot att bli ett tjänsteföretag inom IT- och dokumenthantering.
Företag: Koneo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till Konica Minolta Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till Konica Minolta Stockholm

Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Är du modig och vill anta nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet från arbete med autism och/eller beteendeproblematik är det dig vi söker! Vi söker fyra assistenter som arbetar i ett team om 6 personer till en kvinna med autism. Arbetet innebär att du som personlig assistent arbetar för att ge vår kund ett så normalt liv som möjligt utifrån kundens önskemål och behov. Du sätter kunden i centrum och är lyhörd och anpassningsbar för att fungera ihop med kunden i det dagliga livet. I ditt arbete får du regelbunden handledning tillsammans med dina kollegor. Erfarenhet att arbeta med PBS (Positive Behavior Support) och/eller TBA (tillämpad beteendeanalys) är mycket meriterande men inget krav. Som person är det viktigt att du är engagerad, kan följa instruktioner och har samarbetsförmåga. Att vara lyhörd och flexibel är även det viktiga egenskaper. Vi ser även att du bor i när området. Passar du in i beskrivningen här ovan så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med din meritförteckning. Intervjuer med de sökande som vi finner intressanta kommer att ske löpande Tjänsterna är tillsvidareanställningar och du blir fördelad en schemarad där passen är förlagda på dagtid, kvällstid, natt och helger. Individuell lönesättning och kollektivavtal. Vi begär utdrag från polisens brottsregister. Tillsättning: Omgående För ytterligare information, kontakta verksamhetschef Angela Ostojic. Växel: 08-51494502   Polisregisterutdrag som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö

Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se18 pedagogoer söker en medarbetare och 14 barn söker en pedagog till en av våra åldershomogena grupper- GRODDEN (barn födda 2011). Du kommer att ha möjlighet att följa en barngrupp genom deras förskoletid. Du kommer att få vara med och forma vårt arbete med åldershohmogena barngrupper från starten. Du kommer få möjlighet att vara delaktig-medskapande och det krävs att du tycker om förskoleutveckling i samspel med andra pedagogoer och chef. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsdriven förskollärare med passion för barn och pedagogik

Driven chefsassistent till deltidsuppdrag
Poolia Kontor Presentation Vår kund är ett innovativt IT-bolag som erbjuder kunder i över 100 länder integrerade och optimerade hård- och mjukvarulösningar. Företaget vars kontor är beläget i Kista har idag behov av en driven chefsassistent som vill arbeta 50% . Uppdraget som är på konsultbasis är med start omgående och tre månader framåt. Det finns goda möjligheter till förlängning. Det här är ett uppdrag för sig som är en självgående och erfaren chef/VD- assistent som trivs i en internationell miljö, som är en problemlösare ut i fingerspetsarna och alltid gör det lilla extra. Låter det intressant? Läs vidare nedan. Arbetsuppgifter I din roll som chefsassistent kommer du agera som en ambassadör för en av företagets chefer, både internt och externt. Som Chefsassistent kommer du att se till att chefen och dennes ledningsgrupp fungerar så effektivt som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att säkerställa en smidig och problemfri integration och förvaltning av chefens kontor, vilket kräver tillämpning av proaktivitet och initiativ. Vidare kommer du bland annat att arbeta med: - Diariehantering - hantera inkommande e-post - schemaläggning av konferenssamtal - närvara på möten och föra dagordning - boka resor - underlätta informationsflödet mellan International Management team och andra interna / externa grupper - hantera inköpsorder och önskemål. Utbildning/erfarenhet För rollen som chefsassistent söker vi dig med minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en global miljö. Du har en professionell profil och en god kommunikationsförmåga. Du ska kunna agera självständigt med begränsad handledning och vara en kreativ tänkare som ser möjligheter istället för problem. Vidare ser vi att du har: - utmärkt svenska och engelska i tal och skrift - goda kunskaper i office-paketet - förståelse av chefs-, finansiella och administrativa processer - utmärkt organisationsförmåga - erfarenhet av projektledning - kan arbeta i förtroende med konfidentiella frågor - förmåga att arbeta under pressade deadlines - diplomatisk och taktfull Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driven chefsassistent till deltidsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven chefsassistent till deltidsuppdrag

Driven säljare sökes till Team ExyPlus
För utförlig beskrivning av företaget se vår hemsida. Vi på Sepab söker nu en driven och resultatinriktad säljare till Affärsområde ExyPlus, med säte i Sollentuna. ExyPlus är en GPS- och GPRS-baserad fordonsutrustning med elektronisk körjournal, ISA och positionering som grundfunktion. Som säljare av ExyPlus har du en mycket viktig roll i företaget. Du bearbetar både befintliga och nya kunder, såväl Återförsäljare som slutkunder, och skapar affärsmöjligheter som baserar sig på allt från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Du möter många olika typer av kunder, med varierande behov. Du kommer att etablera nya, och utveckla vårt samarbete med befintliga, Återförsäljare. Du kommer att planera och genomföra sambesök hos slutkunder, frukostmöten, företagsträffar m.m. tillsammans med våra Återförsäljare. Du har en stark drivkraft och tycker om att skapa och vårda långsiktiga relationer. Du har Sepabs tekniska avdelning för utveckling, anpassning och support som resurs att tillgå för att genomföra arbetet. Försäljningsarbetet sker självständigt och du ansvarar för hela säljprocessen, som tex uppsökande verksamhet, planering av säljresor och kundbesök, offertskrivning och uppföljning. De kunder du kommer att besöka och bearbeta finns i Syd-Östra Sverige (från Stockholm till Karlskrona). Du ingår i Team ExyPlus, som består av såväl säljare och kundsamordnare som supporttekniker och utvecklare. För rätt person finns på sikt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Tjänsten innebär ett utvecklande och stimulerande arbete i en lärande och trevlig miljö hos oss på Sepab! Arbetet innebär bl.a. följande: -Utåtriktad kundbearbetning av Återförsäljare och slutkunder i Syd-Östra Sverige. Område: Stockholm/Mälardalen, Östergötland, Småland, Blekinge. Arbetet innebär bl.a. följande: - Utåtriktad kundbearbetning av Återförsäljare och slutkunder i Syd-Östra Sverige. Område: Stockholm/Mälardalen, Östergötland, Småland, Blekinge. - Försäljning av en spännande produkt med många tillbehör och möjligheter till kundanpassning - Eget sälj- och budgetansvar - Varierande, stimulerande och utmanande arbetsuppgifter - Självständigt arbete och i team - Resor; ca 40-70 övernattningar per år Den person vi söker bör ha: - Dokumenterade resultat och kunskaper inom utåtriktad försäljning - Erfarenhet av systemförsäljning - En resultatinriktad, driftig och positiv personlighet - Ett genuint intresse för försäljning och att bygga långsiktiga relationer - Ett generellt teknikintresse och övergripande förståelse för tekniska produkter - En stor portion nyfikenhet och uthållighet - En vilja att utvecklas, både individuellt och tillsammans med teamet - God datorvana och behärska Microsoft Office - Personligt engagemang och genomförandeförmåga - God social kompetens och lätt att samtala med människor, såväl i telefon som vid fysiska möten - Relevant utbildning - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Företag: SEPAB Fordonsprodukter AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes till Team ExyPlus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes till Team ExyPlus

Är du en driven och nyfiken administratör?
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Är du en driven och nyfiken administratör? Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en positiv och serviceinriktad administratör. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör kommer främst vara att:- Säkerställa att avtal är uppdaterade i SAP och i kundens Leasingsystem. Vid behov ändra i avtal. - Genom rapporter följa upp företagets Outsourcing partner som aktiverar avtalen för nya säljorder. - Bistå säljorganisationen med frågor som rör Leasingavtal och Serviceavtal. - Kundkontakt rörande avtalsfrågor. - Viss rapportering (dagligen, veckovis, månadsvis). Önskade kvalifikationer För att trivas och lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt i affärsystemet SAP är det meriterande. Personliga egenskaper Som person är du mycket serviceinriktad samt flexibel och lyhörd. Vidare är du noggrann, nyfiken, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder För rätt person en möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en driven och nyfiken administratör? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en driven och nyfiken administratör?

Är du en driven och hungrig säljare? Då är det dig vi söker!
TM Direct ab:s avd inom kylmontage: Svensk VVS Support är ledande inom service/reparation samt installation inom kyla & värme. Vi har idag tusentals kunder och strävar efter att bli den ledande aktören i Sverige inom segmentet. Vi söker just dig som är driven och gillar att sikta mot toppen. Vi har en stabil produkt och en stor marknad att ta över, därmed behöver vi ett par extra säljare att utöka säljstyrkan med. Sitter du helt utan erfarenhet så gör det inget; har du drivet och energin så har vi utbildningen där produktfakta och säljövningar ingår! Vad sysslar en säljare/bokare på TM Direct med? Våra säljare/bokare ringer potentiella kunder och marknadsför våra tjänster samt bokar in kostnadsfria besök som vår personal på fält sedan följer upp. Därför söker vi just dig som har lätt för att prata samtidigt som du kan arbeta självständigt, innehar driv och gillar att utmana dig själv. Tjänsten är på heltid och ger bra grundlön mot resultatbudget samt generös tillkommande provision! Låter det här intressant för dig så tveka inte på att skicka in din ansökan, vi håller intervjuer löpande!
Företag: TM Direct AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en driven och hungrig säljare? Då är det dig vi söker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en driven och hungrig säljare? Då är det dig vi söker!

Driven och engagerad säljare till Sunrise Medical
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Sunrise Medical är en av världens ledande tillverkare av handikapphjälpmedel. Vår produktfamilj omfattas av många av de populäraste produkterna och varumärkena inom hjälpmedelsbranschen som: Quickie, Jay , Zippie, Breezy, och Sterling. Vår svenska organisation har sitt huvudsäte i Västra Frölunda, Göteborg. Vi arbetar framför allt med försäljning av sk mobility produkter som t ex manuella/elektriska rullstolar samt sittdynor till landsting, kommuner och dess olika distributörsled. Vi söker nu en ny säljare till ett distrikt i mellan Sverige. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Välkommen att läsa mer på: www.sunrisemedical.se Arbetsbeskrivning Som säljare på Sunrise Medical arbetar du självständigt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder och säljer våra rullstolar och sittdynor. Våra kunder består främst av hjälpmedelcentraler och våra ordinatörer är mycket pålästa och kunniga kring våra produkter. Därför är dina erfarenheter av rullstolsanpassning och ergonomi samt tekniska förståelse nödvändig och värdefull. I din roll som säljare hos oss samarbetar du med kunder och brukare (patient) men också med vår support och logistikorganisation. Du tillbringar merparten av dina dagar ute på fältet och i tjänsten ingår ett 50-tal resnätter/år. I dessa ingår även resor till våra kunder i distriket som sträcker sig från Örebro-Stockholm-Karlstad-Gävle. Vårt huvudkontor är beläget i Västra Frölunda men du utgår från hemmet. Lämplig bostadsort tror vi är Stockholm alt. Örebro, eller strax utanför dessa orter. Vem är du? Vi vill helst att du är arbetsterapeut, sjukgymnast eller arbetar som hjälpmedels-konsulent idag. Om du dessutom har erfarenhet av försäljning är du extra intressant. Du har som person lätt för att skapa goda relationer och tycker om att vara ute hos kund och hjälpa dem i deras vardag. Men det viktigaste för oss är att du, förutom gedigen kunskap i våra produkter, är driven, förtroendeingivande och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål. I rollen ingår också utbildning så har du pedagogisk förmåga ses det meriterande. Vad kan Sunrise Medical erbjuda dig? Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi ingår i en stor internationell koncern som är ledande inom design, tillverkning och marknadsföring av innovativa, högkvalitativa produkter och tjänster. Hur söker du tjänsten? Du söker tjänsten genom att registrera dig på experis.se och söka via denna annons. Vi tar endast emot ansökningar den vägen. Dock får du gärna komplettera med ditt personliga CV och ansökningsbrev till vbr@se.experis.com. Om du har frågor kring tjänsten ta kontakt med rekryteringskonsult Viveka Brynbo på telefon 08-452 33 56. Vi jobbar med löpande urval och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 5/8. Välkommen med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Sunrise Medical med Experis som är en del av Manpowergroup.
Företag: Experis Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och engagerad säljare till Sunrise Medical jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och engagerad säljare till Sunrise Medical

Driven teamledare till Teleperformance
Teleperformance Nordic Arbetet som teamledare  innebär personalansvar samt ansvar för det dagliga arbetet för ditt team. Du utövar aktivt floor management genom att leda, coacha och fördela arbetet i ditt team samt ansvarar för att nyckeltal uppnås. Du ansvarar för produktionens drift och hanterar de utmaningar och möjligheter som kan uppkomma. Du rapporterar till Assistant Contact Center Manager. Teamet du ansvarar för arbetar med fakturahantering och besvarar mycket frågor kring fakturor och påminnelseavgifter.   Det är viktigt att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo och prioriterar att dit team har den kunskap och information de behöver. Du engagerar och motiverar din grupp, bygger gruppkänsla och reagerar proaktivt och ser utmaningar istället för problem. Du gillar att arbeta med människor och coacha andra till succé.   På Teleperformance Nordic AB få du en utbildning som hjälper dig att hantera de utmaningar rollen erbjuder dig. Du får även utvecklingsmöjligheter och karriärmöjligheter inom ett företag som ständigt växer och även vill att de anställda ska göra det.   Du får jobba på en arbetsplats fylld med framåtanda, driv och en ungdomlig atmosfär.   Vi söker dig som: - Har ledarskapserfarenhet - Har erfarenhet av kundservice/försäljning - Är kommunikativ och pedagogisk - Är resultatorienterad, självständig och serviceminded - Är strukturerad och noggrann och kan hantera att arbeta med både siffror och människor - Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift   Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mognad.   Start: Omgående   Ansök redan idag då urval och intervjuer genomförs löpande. Vår slogan är ”Transforming Passion into Excellence”- om du har en passion för god service kan du tillsammans med oss förvandla den till något excellent!   Månadslön. Projektets öppettider: måndag-torsdag: 8.30-20 fre, 8.30-17 helger 10-17  Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i 46 länder med mer än 135.000 anställda på 270 kundservice. Som en del av Teleperformance-gruppen består Teleperformance Nordic AB av 10 kontor i Norden med 2500 anställda. Se även www.teleperformance.com , www.teleperformancecareer.com
Företag: Teleperformance Nordic
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driven teamledare till Teleperformance jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven teamledare till Teleperformance

Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm!
Har du erfarenhet som controller och intresse för utvecklingsverksamhet? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att ansvara och tydliggöra för verksamhetsplaneringen mot den ena av två utvecklingsavdelningar på företaget. Till dina uppgifter hör att vara drivande inom företagets utvecklingsprojekt och arbeta brett med bl.a. att sätta ihop dokument angående planeringsprocessen, presentera resultat på ledningsgruppsmöten samt löpande följa upp rapporter.  Vem trivs här? Du som har erfarenhet som controller och har jobbat med att strukturera upp och utveckla arbetet kommer snabbt att komma in i jobbet. Har du högskoleutbildning inom ekonomi, har en god känsla för siffror och är analytisk lagd kommer du att trivas hos vår kund!  Som person är du driven, självgående med lösningsfokus. Teamet du kommer att tillhöra är en positivt grupp, där flexibilitet och prestigelöshet genomsyrar det dagliga samarbetet.  Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag på ca 7 månader! Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i augusti. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Stockholm Finance & Legal är ett affärsområde med tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Verksamhetscontroller till uppdrag i Stockholm!

DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsuppgifter Målet med projektet är att ersätta en nuvarande manuell kassahantering med en automatiserad lösning i Stockholm, Göteborg och Malmö. Rollen som projektledare innefattar att förbereda vår kund så att de är redo att ta emot den första kassahanteringsmaskinen i Göteborg, men även förbereda Malmö och Stockholm på samma process. Du kommer att ha löpande samarbete med intressenter inom ekonomi, affär & service, IT, inköp, kommunikation, HR, leverantörer samt skyddsombud. Resor till Göteborg och Malmö kommer att förekomma i tjänsten. Kvalifikationer - Vi ser att du har erfarenhet av redovisning, ekonomi och projektledning. Personliga egenskaper Du är en ledartyp som trivs med att ta initiativ och att fatta beslut. Du är kommunikativ och tydlig med god samarbetsförmåga. Övrigt Deltid, start omgående t.o.m. 2013-12-31. Därefter 25 % fram till 2014-03-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR

Driven IT-tekniker med känsla för service
Om Blendow Group Blendow Group är ledande inom juridisk kompetensförsörjning och har under 2000-talet utvecklats till Sveriges mest innovativa och ledande företag inom marknaden för juridiska informationstjänster. Organisationen utgörs av drygt 300 medarbetare varav ca 65 personer arbetar heltid på vårat kontor i Stockholm. IT-avdelningen utvecklas snabbt och vi söker nu en driven IT-tekniker med känsla för service! Om tjänsten "IT-tekniker" Tjänsten innebär ett spännande och varierat jobb inom Blendow Group IT i nära samarbete med IT-chef, konsulter och medarbetare inom företagets olika verksamhetsområden. Arbetsuppgifterna innefattar dagligt underhåll av kontors- och webb-IT med möjlighet att kunna vara med i företagets olika IT-utvecklingsprojekt. Arbetsområden innefattar bl.a.: - Windows klientdatorer - Windows server miljö - Administration av filserver - Användarsupport - Internt CRM-system - Felsökning av nätverksutrustning - Multifunktionsskrivare - E-postutskickssystem - Annonshanteringssystem - Statistiksystem - Domännamnshantering - Hantera företagets olika webbplatser och webbsystem - Webbserverdrift - Databasadministration Meriterande IT-kunskaper - Grundläggande dator- och nätverkskunskap - Installation och konfiguration av Microsoft Windows klienter - Administration av Microsoft Windows Server - Någon form av certifiering inom Microsoft produkter - Administration/konfiguration av Linux webbserver - Administration av Microsoft SQL - Administration av MySQL - Programmeringskunskaper inom t.ex. PHP, WordPress, Drupal, Symfony, ASP.NET, HTML4/HTML5, CSS3, JavaScript, mobilapplikationer Din bakgrund - Du har högskoleutbildning med datainriktning eller likvärdig utbildning - Du har ett par års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Du är serviceinriktad och noggrann i ditt arbete - Du har en utpräglad känsla för detaljer - Du har stor erfarenhet av Microsoft Windows & Office produkter - Du är mycket intresserad av IT och teknikförändringar - Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska Vad erbjuder Blendow Group? - Vi erbjuder en heltidsanställning med start i augusti - Vi erbjuder ett självständigt arbete med stort ansvar - Vi erbjuder en härlig familjär atmosfär som utgörs av våra trevliga medarbetare och moderna lokaler på Humlegårdsgatan i Stockholm Ansökan Skicka in din ansökan senast den 4/8 till e-post daniel.hedsen@blendow.se och rubricera med "IT-tekniker". Om frågor uppstår är du välkommen kontakta vår IT chef Daniel Hedsén via e-post på ovanstående adress. Du kan även besöka vår hemsida www.blendow.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLENDOW GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driven IT-tekniker med känsla för service jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven IT-tekniker med känsla för service

Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en dansk/svensktalande serviceinriktad person som tycker om att jobba med administration och kundtjänst? Då ska du se hit!  Tjänsten Som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor från alla de nordiska länderna. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras nordiska huvudkontor som ligger mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du börjar med att vara konsult via Placera Personal, det finns stora möjligheter till anställning hos kund. Arbetsuppgifter Som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal från kunder • Jobba mot både svenska och danska kunder • Orderhantering • Aministrativa arbetsupggifter Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har: • Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt • Danska som modersmål och kan kommunicera obehindrat genom tal och skrift • Goda kunskaper i svenska Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Engagerad och driven ekonom till kundreskontra
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en ekonomiassistent för uppdrag hos en av våra kunder i Täby. Arbetet är på heltid med start omgående eller senast v 31. Du kommer arbeta med kundreskontra och arbetsuppgifterna kommer bestå av inkassohantering, påminnelser, avstämningar samt att registrera inkommande kundinbetalningar. En annan del av arbetet är att göra kreditbedömningar av kunder enligt färdiga bestämmelser. Vidare kommer du att vara behjälplig vid bokslut samt hantera avstämningar av kassan från företagets verkstäder. Detta är ett uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet och du anställs som konsult hos Manpower. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning direkt hos kunden. Vem är du? Nu söker vi dig som är lägst gymnasieekonom samt med några års erfarenhet från reskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet av Navision sedan tidigare eller annat stort affärssystem. Du har goda kunskaper i Excel samt övriga Office-paketet. Har du tidigare varit med om att byta tex inkassoleverantör eller införa e-fakturor ses det som positivt i tjänsten. Som person är du driven och trivs med att arbeta i grupp. Du har lätt för att se förbättringsområden och kommer med egna idéer. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter både internt och extern är du kommunikativ och serviceminded. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Nisser på telefon 08-452 33 62.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad och driven ekonom till kundreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad och driven ekonom till kundreskontra

Driven säljare sökes.
Driven säljare sökes Victus Clinic, som är ett affärsområde inom Victus Medical Group AB, är Sverigesledande en leverantör av estetiska system. Genom ett unikt koncept fram taget i samråd med hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare ser vi inga hinder, bara möjligheter. Vår tanke är att bidra till att skapa ökad lönsamhet på salonger, span och kliniker.För att behålla en ledande position på en marknad som ständigt utvecklas harproduktutveckling och forskning blivit en av grundprinciperna i Victus affärsmodell. Vi förstärker nu vår sälj organisation med ytterligare en säljare till Stockholm med omnejd. En arbetsplats i balans, med människor som mår bra, presterar så mycket bättre, därför är en positiv anda och en hög energinivå grundkravet för denna rekrytering. Vill du jobba som säljare i ett framgångsrikt företag som har högt i tak och nära till skratt, och som dessutom har ett väldigt starkt produktsortiment? Då är du välkommen med din ansökan. Du som söker skall vara hudterapeut och ha en väldokumenterad erfarenhet från framgångsrik försäljning, helst inom skönhetsbranschen. Likaså är det en merit om du tidigare jobbat med estetiska system och har ett gott kontaktnät i branschen. Som säljare på Victus Clinic kommer du dels att ansvara för utvalda befintliga kunder, men framförallt ligger fokus på bearbetning av nya kunder. Du har ett starkt eget driv, är strukturerad och van vid ett högt tempo. Du har självklart glimten i ögat och du älskar att skapa goda relationer med människor. B-körkort är ett krav. I tjänsten disponeras fri mobil och bärbar dator. Ett mycket generöst lönevillkor skapar din trygghet. Tjänsten är på heltid, med provanställning i 6 månader som därefter leder till fast anställning för rätt person. För frågor samt ansökan kontakta Marie Engström Rosenqvist på marie@victusclinic.se eller 0703-086 922.
Företag: VICTUS MEDICAL GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes.

Driven och hjälpsam ekonomiadministratör
Vill du arbeta med varierande uppgifter på ett spännande företag inom hälsobranschen? Är du ordningsam, tycker om att hjälpa och ge god service? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en ekonomiadministratör till ett framgångsrikt hälsoföretag. Företaget, vars fokus är minskad ohälsa och ökad livskvalité, finns verksamma över hela landet och erbjuder en mängd hälsotjänster till företag och privatpersoner. Under detta uppdrag kommer du att jobba strax norr om centrala Stockholm. I den här rollen kommer du få arbeta med både enklare ekonomi och administrativa uppgifter i en miljö där hälsa och välmående sätts i fokus. Rollen innefattar mycket kontakt med anställda på företaget, bland annat kommer du att finnas till hand om personalen behöver hjälp med företagets IT-system. Vi tror att du som söker tidigare har arbetat administrativt och ser gärna att du har viss erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Då arbetet kommer att vara av varierande karaktär med mycket att göra i perioder så ser vi gärna att du som söker har en hög stresstålighet och tycker om att ge god service. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi - Erfarenhet av administrativt arbete - Meriterande med erfarenhet av ekonomiskt arbete - God IT-mognad - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8975CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8975CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och hjälpsam ekonomiadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och hjälpsam ekonomiadministratör

Driven säljledare till Fiskavdelning!
Exedo HR är ett rekryteringsföretag som sätter människan i fokus. Trivsel och motivation på arbetsplatsen går hand i hand med prestation och resultat för både individ och företag. Vi rekryterar främst inom sälj-, retail och ledarskap. Vi letar efter en motiverad, positiv och driven säljledare till en manuell fiskavdelning i butik i Västberga. Utöver att sälja fisk och tillbehör kommer du att vara plats-, resultat- och säljansvarig samt leda övriga säljare i det dagliga arbetet. För att trivas och ha förutsättningen för att göra ett bra jobb tror vi att: -Du är positiv och utåtriktad och gillar att möta och hjälpa kunder. -Är resultat och säljinriktad med en stark vilja att överträffa satta säljmål. -Har ett gott öga för att se till att disken alltid är fräsch, välfylld och attraktiv. -Har ett stort intresse i mat & fisk och vilja att dela med dig av dina kunskaper till både kunder och medarbetare. -Inte är rädd för att ta ansvar och ta egna initiativ. -Att som medarbetare och ledare bidra till att skapa motivation och en god teamkänsla. Kundvana är en förutsättning och bakgrund inom livsmedelshandel är en merit. Känner du att detta stämmer in på dig, tror vi att detta skulle kunna vara rätt arbetsplats för dig. Vi hoppas då att du ansöker genast. Behovet är omgående och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi får kontakt med rätt person, så vänta inte med att söka om du tycker att detta skulle passa dig!
Företag: Exedo HR Kompetenspartner
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljledare till Fiskavdelning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljledare till Fiskavdelning!

Driven Köksmästare med ambitioner sökes.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfaren köksmästare som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Du som söker har erfarenhet av matberedning, köksekonomi och värdskap. Vi erbjuder dig en heltidstjänst med ansvar för restaurangens kök. Arbetet består i huvudsak av lunch och ala carté. Dina arbetstider är mestadels dagtid dock kväll och helger förekommer. Du har även möjlighet att styra ditt eget schema. I dina arbetsuppgifter ingår: • Matberedning och inköp. • Menyplanering och utveckling av frukost-, lunch- och kvällsbufféerna. • Livsmedelshantering och egenkontroll. • Personalansvar i form av ex. schemaläggning, bemanning, rekrytering och utbildning. • Hålla dig underrättad om nyheter och information inom kedjan och ditt ansvarsområde samt sprida information till övriga medarbetare. • Tillhandahålla högsta möjliga matkvalitet. Kompetens Vem trivs hos oss?? Du som har gått hotell & restaurangutbildning och som har erfarenhet från kockyrket, gärna från storkök och/eller catering. Du är en stresstålig organisatör med stor samarbetsförmåga, du har också en god känsla för ekonomi och förmåga att hushålla med begränsade resurser. Vi söker dig som har goda svenskakunskaper i tal och skrift. Väl mött med din ansökan
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Köksmästare med ambitioner sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Köksmästare med ambitioner sökes.

Driven systemintegratör sökes!
Saab erbjuder världsledande lösningar, produkter och tjänster för militärt försvar och säkerhet. Ny teknologi utvecklas, anpassas och förbättras ständigt för att möta kundernas föränderliga behov i fler än 100 länder. De viktigaste marknaderna är Europa, Asien och Nordamerika. Saab har omkring 14 000 medarbetare och försäljningsintäkterna uppgick 2012 till cirka SEK 24 miljarder, varav cirka 25 procent var relaterat till forskning och utveckling. Vad du blir en del av Security and Defence Solutions, ett affärsområde inom Saab, erbjuder produkter och lösningar för militära ledningssystem, luftburna spanings- och övervakningssystem, träning och simulering, flygtrafikledning, sjöfartssäkerhet, säkerhets- och övervakningssystem samt lösningar för säker och robust kommunikation. Security and Defence Solutions har ungefär 3000 medarbetare varav drygt hälften utanför Sverige. Sektionen Naval System Integration inom produktområdet (Product Area) Command and Control Systems behöver förstärkning genom en systemintegratör. Din framtida utmaning Som Systemintegratör sätter du systemet som helhet i första rummet. I dina dagliga sysslor ingår att sätta samman systemets olika mjukvarukomponenter till ett större system. Du kommer att ha ett stort antal gränsytor, däribland mjukvaruutvecklare, hårdvaruutveckling, projektledning, test och verifiering. Det kommer därför att vara en stor del av din uppgift att se till att dessa kontaktytor är välfungerande. Systemintegratören fungerar ofta som limmet mellan hårdvara, mjukvara, systemarkitektur och systemdesign. Du har intresse av och vill jobba med att bygga, konfigurera, integrera och integrationstesta våra marina ledningssystem samt vara delaktig i arkitekturella systemfrågor. Den du är idag Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande kompetens, med minst 3 års erfarenhet av systemutveckling. Gärna med fokus på integration och/eller mjukvaruutveckling. Eftersom våra system utvecklas inom C/C++, Ada och Java är det en stor merit om du har utvecklarkunskaper inom dessa språk. För tjänsten krävs goda kunskaper i Linux och scriptning i Bash, Python och/eller liknande. Det är också meriterande om du har kunskaper och intresse av hårdvara, nätverk och utvecklingsmiljöer. Vi söker dig som är drivande, självgående och har ett brinnande intresse av att hitta och lösa problem. Du har förmågan att tänka i system och se till helheten. Vi arbetar mycket i team vilket förutsätter att du är kommunikativ och har initiativförmåga. Du skall tala och skriva svenska och engelska flytande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.
Företag: Saab
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven systemintegratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven systemintegratör sökes!

Driven säljare till AutoPlan
AutoPlan Presentation Är du en relationsskapande och lyhörd person som brinner för att göra affärer, stora som små? Då tycker vi att du ska läsa vidare. Till AutoPlan, en del av Swedbankkoncernen, söker vi nu en driven säljare med gedigen erfarenhet av tjänsteförsäljning. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i moderna lokaler på företagets huvudkontor. Du kommer att ingå i ett team om sex personer inom AutoPlan Bilförsäljning. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Hos AutoPlan erbjuds du en självständig tjänst med eget ansvar att utveckla affärer och relationer. Ditt arbete innebär framför allt att öka nyttjandegraden av vår bilförsäljningstjänst hos våra befintliga kunder. Försäljningen av bilarna sker via nätauktioner och vi har idag mer än 500 bilhandlare som är knutna till vår tjänst. Din uppgift blir att bearbeta nya och befintliga kunder, i huvudsak via telefon men även i fysiska möten, du följer upp förfrågningar och säljaktiviteter i en kultur som präglas av en öppen och prestigelös atmosfär. Du gillar att arbeta i en miljö med höga ambitioner där det är upp till dig att skapa dina egna förutsättningar för att göra skillnad och lyckas. Du motiveras av att göra affärer och prestera goda resultat. Du kommer att ha kontakt med kunder, externa leverantörer och bilhandlare. Det är en fördel om du har ett stort intresse för bilar och det är meriterande med tidigare arbetserfarenhet från bilbranschen. Utbildning/erfarenhet För att lyckas i rollen som säljare tror vi att du har minst fem till tio års erfarenhet av uppsökande tjänsteförsäljning med dokumenterat goda försäljningsresultat. Du är en strukturerad person som följer en affär från ax till limpa. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och någon form av säljutbildning. Du har mycket goda kunskaper svenska, i både tal och skrift. Du är en relationsskapande och lyhörd person som brinner för att identifiera nya affärsmöjligheter. Du är engagerad, uthållig och målinriktad i ditt säljarbete samtidigt som du är strukturerad och självgående vid dina affärskontakter. Vidare så drivs du av att göra affärer, både via telefon och ute hos kund där du är en skicklig förhandlare. Förmåner Som anställd i Swedbank koncernen kommer du att ta del av Swedbanks förmånspaket. Företagsbeskrivning AutoPlan är ett affärsområde inom Swedbank Finans. AutoPlan finansierar och administrerar vagnparker för stora och medelstora företag. Det innebär att vi hanterar allt som har att göra med deras fordonsinnehav, där försäljningen av bilen är en viktig affär. Idag säljer vi ca 6500 fordon till olika bilhandlare via en webbaserad tjänst. Företagets hemsida www.autoplan.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: AutoPlan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare till AutoPlan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare till AutoPlan

Driven och serviceinriktad supportmedarbetare
Quinyx AB söker nu en driven och serviceinriktad supportmedarbetare Var med och utveckla ett av Sveriges mest intressanta IT-bolag Quinyx WFM är ett webbaserat personalhanteringssystem speciellt anpassat för personalintensiva branscher. Våra kunder finns främst inom restaurang, hotell och detaljhandel. Vår första kund var McDonald´s som snabbt tog oss utanför Sveriges gränser. Vi vill kunna erbjuda våra kunder, både i Sverige och utomlands bästa möjliga support och behöver därför din hjälp! En snabb tillväxt och flera större projekt har gjort att vi nu söker dig som vill vara med att förstärka vårt supportteam. Starka kundreferenser och en konkurrenskraftig teknisk lösning gör att vi ser en enorm potential i vår affärsidé. Vi rekommenderar dig att besöka www.quinyx.com för att titta närmare på vår applikation. Organisationen är fortfarande ung men växer snabbt, och vi är nu över 40 medarbetare i Stockholm. Vårt kontor ligger ca 5 minuter från centralen i Stockholm. Arbetsuppgifter - Du kommer att ha en serviceinriktad roll där kundnöjdhet står i fokus. - Du kommer att hjälpa användare genom att över telefon, e-post och via vårt ärendehanteringssystem svara på frågor om applikationen - Du kommer att hjälpa till med allehanda administrativa uppgifter på kontoret Vi söker dig - Som är social, serviceinriktad och alltid strävar efter att bemöta kunden på bästa sätt - Som har en god samarbetsförmåga är organiserad och stresstålig - Som gillar att ta egna initiativ och klarar av att ta eget ansvar - Som är kreativ och har en problemlösarmentalitet - Som obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift Vi är extra intresserade av dig - Som har mer än grundläggande kunskap om datorer - Som har arbetat med systemlösningar och har erfarenhet av kundsupport - Som är pedagogisk, noggrann, flexibel och utåtriktad - Som har ett stort intresse för IT och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Sista ansökningsdag 30 augusti 2013 Granskning av ansökningar och kandidater sker löpande under processen. Vi ser fram emot din ansökan! Kontaktperson Lars Hansson, recruiting@quinyx.com 08 611 50 20
Företag: Quinyx AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och serviceinriktad supportmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och serviceinriktad supportmedarbetare

Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom
UC erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete hos en trygg, marknadsledande aktör med goda anställningsvillkor. Här har du möjlighet att ta stort ansvar och vara en nyckelspelare inom Ekonomienheten. I takt med att koncernen växer finns nu ett behov att utöka enheten med en redovisningsekonom med inriktning mot koncernredovisning. Ekonomienheten inom UC AB består idag av 10 personer och ansvarar bland annat för redovisning och rapportering för moderbolaget och dess dotterbolag. INFORMATION OM TJÄNSTEN I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut inom UC AB och dess dotterbolag. Du kommer att tillsammans med koncernens Ekonomichef ha ett övergripande ansvar för koncernredovisningen. Du kommer till exempel att: - arbeta med månadsbokslut - upprätta moms- och skattedeklarationer samt hantera avstämning och analyser av momsredovisning - aktivt delta i aktiviteter och projekt för att förbättra och förenkla rutiner, processer och dokument kopplade till redovisning och rapportering VI SÖKER DIG SOM Du är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av liknande arbete. Du är en person som brinner för redovisning både i stort och smått. Du har goda kunskaper i MS Office och är van att arbeta i Excel på daglig basis. Att utvecklas inom redovisning är självklart för dig. Har du jobbat inom en koncern är det meriterande och det är en fördel om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med ekonomisystemet Visma Control samt beslutsstödssystemet Mercur Business Control. Som person är du driven, affärsfokuserad och professionell. Du trivs i en utmanande roll där du med ditt affärssinne skapar förutsättningar och har lätt att identifiera möjligheter för att möta projektens mål. Du har lätt för att skapa förtroende och är en duktig kommunikatör. Du är flytande i svenska och engelska såväl i tal som skrift. OM UC UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar kan deras kunder fatta säkra affärsbeslut. Dessutom erbjuder de stöd till sälj- och marknadsfunktioner som vill utveckla lönsamma kundrelationer inom såväl konsument- som företagsmarknaden. UC:s tjänster används som underlag till miljontals beslut av såväl små som stora företag inom många olika branscher, offentlig sektor och av privatpersoner. UC ägs av de svenska affärsbankerna och de cirka 250 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONS ID: 14925158 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 130812 KONTAKT: Rekryteringskonsult Maria Salling eller rekryteringsadministratör Katarina Malm. Växelnummer 08- 522 549 96 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail recruitmentstockholmnord@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se
Företag: Academic Work Rekrytering AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom

Driven och hjälpsam ekonomiadministratör
Vill du arbeta med varierande uppgifter på ett spännande företag inom hälsobranschen? Är du ordningsam, tycker om att hjälpa och ge god service? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en ekonomiadministratör till ett framgångsrikt hälsoföretag. Företaget, vars fokus är minskad ohälsa och ökad livskvalité, finns verksamma över hela landet och erbjuder en mängd hälsotjänster till företag och privatpersoner. Under detta uppdrag kommer du att jobba strax norr om centrala Stockholm. I den här rollen kommer du få arbeta med både enklare ekonomi och administrativa uppgifter i en miljö där hälsa och välmående sätts i fokus. Rollen innefattar mycket kontakt med anställda på företaget, bland annat kommer du att finnas till hand om personalen behöver hjälp med företagets IT-system. Vi tror att du som söker tidigare har arbetat administrativt och ser gärna att du har viss erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Då arbetet kommer att vara av varierande karaktär med mycket att göra i perioder så ser vi gärna att du som söker har en hög stresstålighet och tycker om att ge god service. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi - Erfarenhet av administrativt arbete - Meriterande med erfarenhet av ekonomiskt arbete - God IT-mognad - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8975CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8975CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och hjälpsam ekonomiadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och hjälpsam ekonomiadministratör

Vi söker en driven Mejeriansvarig!
Exedo HR är ett rekryteringsföretag som sätter människan i fokus. Trivsel och motivation på arbetsplatsen går hand i hand med prestation och resultat för både individ och företag, varför vi söker engagerade och drivna personer. Vi rekryterar främst inom sälj-, retail och ledarskap. Vi letar efter en motiverad och driven Mejeriansvarig (A-ansvarig) till en större livsmedelsbutik i Täby. För att trivas och ha förutsättningen för att göra ett bra jobb tror vi att: -Du har en god kunskap och erfarenhet av Mejeri och gärna även erfarenhet av att arbeta med andra färskvaror. -Har ett gott öga för att se till att din avdelning alltid är fräsch, välfylld och attraktiv. -Har ett stort intresse i mat och att dela med dig av dina kunskaper till både kunder och medarbetare. -Du trivs med ett övergripande ansvar för avdelningens dagliga drift. -Du är van att hantera inköp, följa budget, och sköta löpande rutiner i en butik. -Är säljorienterad och som resultatsansvarig sporras av att nå och överträffa uppsatta mål. -Att som medarbetare och ledare bidra till att skapa en god atmosfär och effektivitet i gruppen. Kundvana är en förutsättning och bakgrund inom livsmedelshandel är en merit. Känner du att detta stämmer in på dig, tror vi att detta skulle kunna vara rätt arbetsplats för dig. Vi hoppas då att du ansöker genast. Behovet är omgående och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi får kontakt med rätt person, så vänta inte med att söka om du tycker att detta skulle passa dig!
Företag: Exedo HR Kompetenspartner
Ort: Täby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en driven Mejeriansvarig! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en driven Mejeriansvarig!

Driven konsult till spännande projekt
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena logistik, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. MultiMind söker för kunds räkning konsulter för projekt inom: * Supply Chain * SAP implementation * Analys och förbättring av processer och rutiner Inom dessa områden söker vi projektledare och delprojektledare. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom något av ovanstående områden.  Som person är du driven, ambitiös och självgående. Du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning men det är inget krav. Du är flytande i svenska och engelska. Du har mycket god förståelse för affärssystem och god analytisk förmåga. Rollen som konsult kräver att du är flexibel, serviceminde och målinriktad. Du trivs att arbeta inom projekt i en internationell miljö och du har lätt för att förstå processer och rutiner samt se förbättringsmöjligheter. Detta är en rekrytering och innebär att du blir anställd direkt av vår kund.  Vi rekommenderar dig att söka tjänsten omgående då urvalsarbetet sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven konsult till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven konsult till spännande projekt


Sök lediga jobb Driven

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se