Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare! jobb

Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare! jobb Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare! jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!- Eskilstuna

  2. Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!- Eskilstuna


Mer beskrivning

Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!
Inför kommande behov söker vi för våra kunder i Eskilstuna, Strängnäs och Flen materialplanerare, leverensbevakare och logistiker. Söker du nya utmaningar eller har du nyligen avslutat din utbildning kan det här vara något för dig! Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2013-07-31 För information: johanna.manninen@proffice.se Kvalifikationer: Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom området alternativt gått en utbildning inom logistik. Du är driven och analytisk som person och har lätt för att samarbeta med andra likaväl som du trivs med självständigt arbete. Du är lösningsorienterad, lyhörd och engagerad. Goda kunskaper i Engelska muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i Microsoft Office. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!

Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!
Inför kommande behov söker vi för våra kunder i Eskilstuna, Strängnäs och Flen materialplanerare, leverensbevakare och logistiker. Söker du nya utmaningar eller har du nyligen avslutat din utbildning inom logistik kan det här vara något för dig! Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Omfattning: Heltid Kvalifikationer: Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom området alternativt gått en utbildning inom logistik. Du är driven och analytisk som person och har lätt för att samarbeta med andra likaväl som du trivs med självständigt arbete. Du är lösningsorienterad, lyhörd och engagerad och trivs i en utmanande roll. Goda kunskaper i Engelska muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i Officepaketet. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!


Sök lediga jobb Drivna materialplanerare, logistiker och leveransbevakare!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se