Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet! jobb - lediga jobb

Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet! jobb Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet!- Stockholm


Mer beskrivning

Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet!
Student Consulting Vill du vara med och göra en insats för samhället att minska arbetslösheten? Vi satsar nu på att hjälpa arbetssökande att fortare komma ut i jobb. Insatsen är till för arbetssökande som är med i Arbetsförmedlingens olika arbetsmarknadsprogram. Är du serviceinriktad, triggas av nya utmaningar och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Då ska du titta hit! Student Consulting är ett bemanningsföretag som sedan starten 1997 har fokuserat på att skapa jobb åt unga. Inom Student Consulting finns goda karriärmöjligheter för rätt person då vi ser det som en intern rekryteringskanal. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära att informera och marknadsföra Student Consulting. Du kommer att använda telefonen som arbetsredskap och mätas på både resultat och aktivitetsmål. För tjänsten är det viktigt att du är serviceinriktad och duktig på att formulera dig. Du kommer att ingå i ett team med studenter. För att passa in i teamet har du en positiv inställning och ett intresse för människor. Då projektet i nuläget är i en expanderingsfas ställer vi krav på att du som person är driven och gillar att arbeta i ett högt tempo. Det finns en hel del utrymme till att själv välja arbetstider men vi vill att du kan jobba minst 2 pass ca 10-15h, i veckan. Arbetstiderna är varierande både heldagar och halvdagar måndag-fredag. Kontoret är beläget centralt i Stockholm. Du kommer vara internt anställd. Tjänsten startar omgående! Krav är att du studerar minst 50%. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är mycket meriterande. Tjänsten kräver även att du är strukturerad, uthållig och stresstålig. Att vara duktig på att bemöta människor och skapa goda relationer är en förutsättning för att lyckas i rollen. Om du känner att detta passar in på dig, tveka inte att söka idag! Sätt fart på din karriär! Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet!


Sök lediga jobb Drivna studenter sökes till Jobbmatchningsteamet!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se