Duktiga Robotsvetsare sökes! jobb - lediga jobb

Duktiga Robotsvetsare sökes! jobb Duktiga Robotsvetsare sökes! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Duktiga Robotsvetsare sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Duktiga Robotsvetsare sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Duktiga Robotsvetsare sökes!- Jönköping

  2. Duktiga Robotsvetsare sökes!- Jönköping

  3. Duktiga robotsvetsare sökes omgående till Kinnarps Jönköping- Jönköping


Mer beskrivning

Duktiga Robotsvetsare sökes!
Duktiga Robotsvetsare sökes!: Vi söker just nu duktiga Robotsvetsare till vår uthyrningsverksamhet. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som robotsvetsare. Du har jobbat med ABB S4 svetsrobot och/eller Motoman svetsrobot. Arbetet startar med en visstidsanställning på EPAB under 6 månader. Möjlighet till tillsvidareanställning finns för rätt person. Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.ep-ab.se. Frågor rörande tjänsten besvaras av Johan Gustavsson på tel:036-4409014 alt via mail: johan@ep-ab.se eller Tommy Thelin på tel 036-4409017 alt via mail: tommy@ep-ab.se EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.
Företag: EPAB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga Robotsvetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga Robotsvetsare sökes!

Duktiga Robotsvetsare sökes!
Duktiga Robotsvetsare sökes!: Vi söker just nu duktiga Robotsvetsare till vår uthyrningsverksamhet. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som robotsvetsare. Du har jobbat med ABB S4 svetsrobot och/eller Motoman svetsrobot. Arbetet startar med en visstidsanställning på EPAB under 6 månader. Möjlighet till tillsvidareanställning finns för rätt person. Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.ep-ab.se. Frågor rörande tjänsten besvaras via mail av Tommy Thelin på tommy@ep-ab.se eller av Johan Gustavsson på johan@ep-ab.se. EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.
Företag: EPAB
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga Robotsvetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga Robotsvetsare sökes!

Duktiga robotsvetsare sökes omgående till Kinnarps Jönköping
Om företaget För kommande uppdrag söker vi nu robotsvetsare för uppdrag i Jönköping med omnejd. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Hos oss har du samma rättigheter som en tradionell arbetsgivare. Arbetsuppgifter Detta arbete innebär att du arbetar vid en eller flera automatiska svetsrobotar i produktionen. Dina arbetsuppgifter består av att arbeta efter ritningar där du fogar samman delar med hjälp av roboten. Samtidigt är det av yttersta vikt att se till att den färdiga produkter är av god kvalité. Formell kompetens Krav: B-körkort Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG/Robotsvets Ritningsläsning Kunskap om svetsbeteckningar Kunna byta svetstråd Meriterande: Materialkännedom Svetslicenser Din bakgrund Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt nogrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt. Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG och MIG. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Jönköping med omnejd Tillträdesdag Omgående Information Ansökan sker www.lernia.se/jobb/ Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Företag: Lernia
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga robotsvetsare sökes omgående till Kinnarps Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga robotsvetsare sökes omgående till Kinnarps Jönköping


Sök lediga jobb Duktiga Robotsvetsare sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se