EAT Söker Kock_kocka jobb - lediga jobb

EAT Söker Kock_kocka jobb EAT Söker Kock_kocka jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: EAT Söker Kock_kocka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: EAT Söker Kock_kocka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Innesäljare till Callcenter i Stockholm- Nacka

  2. Musiklärare f-9 till Björknässkolan- Nacka

  3. Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet- Österåker

  4. Försäljningschef 3 Telesales- Stockholm

  5. Socialsekreterare- Stockholm

  6. Projektledare / Lärare på Introduktionsprogram- Stockholm

  7. Driven chef till innesälj sökes!- Stockholm

  8. Personlig assistent till pojke med autism- Stockholm

  9. Avdelningschef till avdelningen för Utvärdering och analys- Stockholm

  10. Barnskötare med stort engagemang till JENSEN förskola Stockholms innerstad- Stockholm


Mer beskrivning

Innesäljare till Callcenter i Stockholm
Phone House söker drivna Innesäljare till Callcenter i Stockholm  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Vi söker nya innesäljare till vårt växande Callcenter i Stockholm. Du som söker brinner för försäljning, du vill överträffa förväntningar och har ett naturligt sinne för problemlösning. Stämmer detta in på dig? Vänligen läs vidare! Ditt uppdrag blir att ge Phone House kunder den bästa mobila lösningen via telefon. Vi värnar om att tillgodose kundens behov och med hög kvalité leverera den bästa lösningen. Din drivkraft för att arbeta både självständigt och i team är avgörande och en viktig aspekt i det dagliga arbetet. Vi värderar ett stort personligt engagemang och vi ser att du har höga ambitioner vad gäller dina mål och försäljningsresultat. Du har i allra högsta grad möjlighet att påverka din personliga lön genom en provisionsbaserad del utöver din grundlön. Du får ett av branschens starkaste och största varumärken i ryggen och en organisation som har en stor hunger på att alltid bli bättre och att alltid ligga steget före. Som person är du driven och har en hög arbetsmoral. Du har ett glödande engagemang gentemot våra kunder och drivs av att uppnå mål. Du har ett professionellt arbetssätt och vågar fatta egna beslut. Vidare ser vi att du är en teamplayer och delar företagets värdering att bygga framgångar genom en stark teamkänsla och mycket glädje. Vi är övertygade om att med dig i vårt team så kommer vi att växa ytterligare och bli ännu bättre på att guida och inspirera våra kunder till ett bättre mobilt liv. Är du idag en av de framträdande säljarna på ett innesäljkontor, eller har ambitionen att bli det, så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Då vi arbetar med telefonen som arbetsredskap bör du kunna uttrycka dig väl på svenska. För att trivas hos oss har du ett stort engagemang och en positiv attityd, det är individens förmåga att se möjligheter och lösningar som gör skillnaden. Vi arbetar dagtid, måndag-fredag, vid vårt kontor i Sickla. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Gustaf Ottosson via mail gustaf.ottosson@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail! Du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan eventuellt komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare till Callcenter i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare till Callcenter i Stockholm

Musiklärare f-9 till Björknässkolan
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker en behörig musiklärare som ska arbeta med år 2-9 där huvuddelen av tjänsten ligger mot år 2-6. På Björknässkolan finns ytterligare en musiklärare att samverka med kring planering och bedömning. I tjänsten så ingår även att organisera avslutningar och andra traditionella högtider och andra uppdrag som ingår i en traditionell lärartjänst. I tjänsten ingår även delat klassföreståndarskap i en blivande år 9 och mentorskap för en grupp elever i klassen och undervisning i en musikprofil. Björknässkolan ligger naturskönt i Saltsjö-Boo med närhet till både idrottsplats, skogar och sjöar. Björknässkolan står för hög kvalitet och vi är stolta över våra elevers resultat. Vi ska erbjuda en varierad skoldag för våra elever och hela skoldagen är lika viktig. Vi arbetar mycket med it som pedagogiskt redskap och som pedagog hos oss får du tillgång till en bärbar dator. Alla elever förses med en bärbar dator som ett redskap i skolarbetet.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare f-9 till Björknässkolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare f-9 till Björknässkolan

Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Solskiftesskolan Vår skola är en 4 - 9 grundskola och 1 – 9 grundsärskola. Två olika skolformer under samma tak borgar för en ömsesidig förståelse för allas lika värde. Skolan ligger vackert belägen ca två kilometer från Åkersberga centrum omgiven av strövområden. Vår skola har ljusa trivsamma lokaler med en härlig skolgård med bland annat linbana, basketplan, fotbollsplan och andra rastaktiviteter. Genom vår pedagogiska tanke att kombinera kunskap, kreativitet, kultur, idrott och hälsa stimulerar vi elevernas allsidiga utveckling. Våra fördjupningar som ridning, akrobatik, foto & film, bollsport, bild, slöjd är ett bra exempel på hur detta går hand i hand med varandra! Vi strävar efter att förbereda våra elever för framtida studier i ett kommande samhälle. Denna framtid ställer bland annat krav på goda grundkunskaper i alla ämnen, där social kompetens, initiativrikedom och god digital förmåga är nyckelkompetenser. Interaktiva skrivtavlor och digitala hjälpmedel är en naturlig del av vår undervisning. Skolan arbetar tillsammans över åldrarna med övergripande temadagar. Detta skapar ett naturligt forum för arbetet med vår värdegrund och vår strävan att alltid hålla den levande. Alla elever på Solskiftesskolan ska få uppleva arbetsro, vikten av allas lika värde, känna att deras tankar och åsikter är viktiga. Tjänsten som Ma/Nv lärare på Solskiftesskolan innebär att du tillsammans med andra lärare bedriver undervisning i arbetslag. Du kommer att arbeta nära de sex andra i ämneslaget för Ma/Nv. Vi har god tillgång till adekvat utrustning för att bedriva en varierad undervisning inom de naturvetenskapliga ämnena. Tjänsten är tillsvidareanställning.
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare i Ma/Nv på högstadiet

Försäljningschef 3 Telesales
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Dina  arbetsuppgifter: Du ansvarar för att bygga tillväxt genom att leda och utveckla konsumentförsäljningen av 3s tjänster via telesales. Du tar även vidare avdelningens kvalitetsfokus genom att ständigt utveckla sättet på vilket våra säljare bemöter kunderna över telefon. Du leder, motiverar och utvecklar dina direktrapporterande medarbetare som består av sex säljledare, en controller och en säljkoordinator på huvudkontoret i Stockholm samt platschefen på vårt Cypernkontor. Du ansvarar även för att säljbudget levereras för samtliga uppsatta nyckeltal samt säkerställer att vi överträffar företagets övergripande mål. I samarbete med marknadsavdelningen ansvarar du för marknadsföringsbudget och trafikdrivning till vår Inboundkanal 020-33 33 33 samt driver och utvecklar det interna samarbetet med andra avdelningar och säljkanaler. I dina arbetsuppifter ingår även att ansvara för att företagets proaktiva förlängningsarbete av befintliga kunder fungerar på bästa sätt och att vår utlandssatsning på Cypern vidaruutvecklas. Du ingår i företagets säljledningsgrupp med ansvar för företagets hela försäljning och rapporterar till försäljningsdirektören Vem är du? Du har minst 5 års erfarenhet av mycket framgångsrik försäljning i ledande position och helst mångårig  (>3år) erfarenhet  av telekom/ operatörsaffären. Du har minst 3 års erfarenhet av att leda både chefer och säljare, helst i snabbt föränderlig miljö. Du har troligen en ekonomisk högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av avtalsförhandling och samarbeten med externa partners. Vi söker dig som är en kreativ och lösningsorienterad person som ser och förverkligar möjligheter, kanske har du idrottsbakgrund med förmågan att både agera lagspelare och individualist. Du är en inspirerande ledare som besitter förmågan att ge stöd när det behövs och utmana medarbetare till att prestera utöver det vanliga. Du är en person som går igång på att vara utmanaren på den svenska telekommarknaden som har orken att fortsätta när andra ger upp. Låter detta intressant, kontakta i så fall vår försäljningsdirektör Johannes Boson, tel.: 0735-438040 eller personalchefen Roger Österman 0735-438608. Vi träffar kandidater fortlöpande så skicka din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!
Företag: 3
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef 3 Telesales jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef 3 Telesales

Socialsekreterare
Stockholms Stad Hägersten-Liljeholmens SDF Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hägersten - Liljeholmen är en av Stockholms stads snabbast växande stadsdelar. I stadsdelen ingår Aspudden, Axlelsberg/Örnsberg, Fruängen, Ekensberg, Gröndal, Midsommarkransen, Västertorp, Västberga, Mälarhöjden, Hägerstensåsen, Årstadal och Hägersten. Invånarantalet är 79.500 och den dagliga verksamheten, som rör kommunal service och omsorg utförs av förvaltningsens cirka 2000 medarbetare. Barn och Ungdomsenheten erbjuder utmanande arbetsuppgifter och med ett fokus på att komplettera kompetensen med evidensbaserad kunskap och metodutveckling i en stadsdel som har god tradition av samverkan mellan professionella och aktiva inom stadsdelen. Arbetsgruppen/ teamet består av 5 medarbetare tillsammans med biträdande enhetschef med ett stort engagemang för att utveckla arbetet. 1 plats(er). Vikarierande socialsekreterare i mottagningsgrupp Barn och Ungdomsenheten behöver en vikarierande socialsekreterare i mottagningsgruppen. Arbetet består i att ta emot alla inkommande anmälningar och ansökningar rörande barn och unga och att förhandsbedöma om utredning ska inledas eller ej. Vi söker dig som : * har socionomexamen och gärna erfarenhet av att arbeta i mottagningsgrupp eller utredningsarbete inom socialtjänsten. * tycker om att arbeta självständigt men har också ett intresse för att utveckla ett teama kompetens och arbetsgemenskap. * har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att passa in i teamet och att tillföra/ komplettera teamets kompetens. Du är nyfiken, lyhörd och samarbetsinriktad med en förmåga att vara lugn i krävande situationer. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Kjerstin Zierer,08-50823125 Britt-Inger Jacobsson - Åhl, SACO, 08 508 22 336 (facklig) Björn Adolfsson, VISION, 076-1222391 Tillträde: 2013-10-01. Enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Stockholm, Socialsekreterare Stockholms stad; Barn och Ungdomsenheten, myndighetsutövning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Projektledare / Lärare på Introduktionsprogram
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enskede Gårds gy Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er). Vi planerar att under hösten 2013 utöka vårt arbete med språkutveckling genom att bland annat bygga en språkstudio. IM Globen är en enhet med 4 av de 5 introduktionsprogrammen. För våra elever är språkutveckling grundläggande för att de ska lyckas med sina studier. För många av våra elever är språket en utmaning; de kan vara nyanlända, ha dyslexi eller av andra skäl behöva arbeta intensivt med svenska språket. Projektledare för att planera och genomföra uppstart av en språkstudio. Du kommer arbeta tätt med modersmålslärare, lärare i SV/SvA, specialpedagog samt teamledare. Du förväntas att under projekttiden även arbeta direkt med elever. Vi satsar på IT-undervisning, du ska därför ha intresse för och kunskap om IT som stöd i undervisningen. I språkstudion ska eleverna kunna arbeta med uttalsträning, läs och skrivträning samt andra språkutvecklande aktivteter. Som projektledare arbetar du direkt under rektor. Du ska ha en lärarutbildning med behörighet i SvA eller SV men med dokumenterad erfarenhet att arbeta med flerspråkiga elever samt gärna något ytterligare språk. Det är meriterande om du är behörig både för grundskola och gymnasium. Det är meriterande om du har utbildning inom specialpedagogik, tidigare erfarenhet inom projektledning samt dokumenterad IT-kunskap. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du bör ha arbetat minst 5 år på grundskola och/eller gymnasium. Du har tidigare arbetat i team och gärna haft en ledande funktion. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Fackliga företrädare: Ann-Sofie Sandberg Engdahl (LR) 08-50846706 (vxl) Ulla Eklund (Lärarförbundet) 08-50846706 (vxl) För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jennie Rosengren Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enskede Gårds gy
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare / Lärare på Introduktionsprogram jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare / Lärare på Introduktionsprogram

Driven chef till innesälj sökes!
Student Consulting Söker du utmaningar, tempo och triggas av att göra resultat? Vill du jobba med att leda en grupp duktiga säljare och visa vägen till framgång och arbeta inom ett av Sveriges snabbast växande bolag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig! Vi söker nu dig På innesälj jobbar vi med att skapa förutsättning för bolagets affärer genom att boka möten och knyta kontakter med ledande befattningshavare hos våra kunder och potentiella samarbetspartners. På ett professionellt och effektivt sätt bokas möten där vi både kartlägger företagen och fastställer potentiella samarbetsområden. Innesälj sätter startskottet för vår försäljning men även den viktiga aspekten med att bygga starka relationer med våra kunder. Då bolaget är etablerat i norden arbetar vi på denna marknad och stöttar därmed hela vår koncern i kundbearbetningen. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter som chef för innesälj är: * Boka möten. * Coacha och motivera innesäljarna. * Personalansvar för teamet (för närvarande 8 personer). * Resultat- och budgetansvar. * Avstämningar med beställande chefer inom organisationen. * Utveckling av arbetssätt * Ansvarig för kompetensutveckling av organisationen. * Kontinuerligt driva teamets resultat framåt. Vi erbjuder dig en fast lön i kombination med en rörlig del baserat på ditt och teamets resultat. Vidare så erbjuder koncernen en möjlighet att växa kompetensmässigt genom utbildningar och ansvar. Tjänsten är heltid med placering på vårt huvudkontor centralt i Stockholm. Arbetstiderna är 08.00 - 17.00. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag! Det är ett krav att du har minst två års erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du har en akademisk examen men du har lägst gymnasiekompetens. Om du tidigare haft personalansvar är det meriterande. För att lyckas på tjänsten ser vi att du är otroligt driven, duktig på att övertyga och snabbt kan anpassa dig efter varje enskild situation. Ditt tal är välformulerat och du känner dig säker på att kontakta beslutsfattare på högsta nivå. För att uppnå resultat planerar, prioriterar och driver du ditt och ditt teams arbete på ett effektivt sätt. Samtidigt coachar och motiverar du säljarna och skapar engagemang för vår viktiga uppgift, att skapa jobb för unga människor. Vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat, vassa tävlingar och högt tempo. Vi som jobbar på Meet your future Group brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.meetyourfuturegroup.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Driven chef till innesälj sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven chef till innesälj sökes!

Personlig assistent till pojke med autism
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Personlig assistent sökes till 9-årig pojke i Bagarmossen. Du behöver vara lyhörd och kunna jobba utifrån pojkens behov och tänka lösningsfokuserat i ditt arbetssätt. Den person vi söker är en ansvarsfull, tålmodig, trygg, mogen och som kan se sin egen del i uppdraget. Det är viktigt att du är aktiv och initiativrik men även lyhörd och inkännande med ett gott förhållande till barn. Du får gärna vara sportig. Arbetstid 15-20 tim/månaden, tisdag och torsdag kväll samt två helger i månaden, samt dessutom gärna följa med familjen på lov. Start vecka 31, med introduktion innan. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillsvidare så länge assistans uppdraget varar. Rullande schema.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke med autism jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke med autism

Avdelningschef till avdelningen för Utvärdering och analys
Avdelningen följer upp, analyserar och rapporterar utvecklingen inom vård och omsorg, t ex vad gäller kvalitet, effektivitet, processer, resultat och kostnader. I arbetet ingår också att följa upp och utvärdera effekter av lagändringar och reformer, t ex kömiljarden. Avdelningens experter arbetar även med epidemiologiska undersökningar och kommer att öka sitt fokus på hälsoekonomiska analyser. Avdelningen har 5 enheter.   Vi söker dig som vill      • ansvara för uppbyggnaden av en avdelning med ett viktigt nationellt uppdrag. • inneha det övergripande ansvaret för att utveckla, styra och följa upp avdelningens verksamhet mot fastställda mål. • leda medarbetare mot goda resultat genom ett engagerat ledarskap och förmåga att ta till vara allas engagemang genom att stimulera en kultur på avdelningen som främjar och stimulerar en utveckling och ständiga förbättringar. • samverka mellan avdelningarna genom att i ledningsgruppen ta ett helhetsansvar för myndighetens utveckling i samspel med omvärlden. • agera som en tydlig arbetsgivarrepresentant som leder via chefer. Kvalifikationskrav • Relevant akademisk examen • Fem års chefserfarenhet Meriterande • Disputerad inom relevant område • Flerårig chefserfarenhet över att leda chefer För att lyckas i uppdraget är du trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer, både internt och externt. Rollen kräver att du är ansvarstagande, strukturerad och uthållig i ditt arbete. Genom din kommunikativa förmåga inspirerar du andra till dialog och delaktighet.   Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.   Anställningsinformation Anställningen är tillsvidare, med ett chefsförordnande på sex år, och placeringen är på avdelningen för utvärdering och analys i Stockholm. Din tjänstetitel blir avdelningschef.   Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt samhällsuppdrag - att värna hälsa, välfärd och allas lika tillgång till god vård och omsorg. Mer information om vår verksamhet och värdegrund hittar du på www.socialstyrelsen.se.   Registrera din formella ansökan senast 2013-08-21, genom att trycka på knappen nedan. Ange diarienummer 2.6.1–28809/2013. Du är även välkommen att ta en första kontakt med vår samarbetspartner Ingela Johansson på Poolia, 072-234 31 50 alternativt Nele Turemark 072-203 66 28 eller skicka din konfidentiella intresseanmälan till ingela.johansson@poolia.se eller nele.turemark@poolia.se     Fackliga företrädare för SACO, ST och Vårdförbundet når du via vår växel på 075-247 30 00.
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef till avdelningen för Utvärdering och analys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef till avdelningen för Utvärdering och analys

Barnskötare med stort engagemang till JENSEN förskola Stockholms innerstad
Var med och träna barnen för verkligheten! JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utvecklas. Detta söker vi JENSEN förskola Stockholm söker dig kompetenta och engagerade barnskötare som vill anta en viktig roll vid någon av våra förskolor. För att trivas i rollen som barnskötare hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar. De innebär att vi alltid sätter barnet främst, att vi utvecklar vår pedagogik och att vi alltid håller hög professionell standard i våra möten med barn, föräldrar och kollegor. Du är närvarande, självgående, initiativrik, empatisk och har ögon i nacken. Att vara med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande. I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten. Du är utbildad barnskötare, gärna med någon påbyggnadsutbildning från universitet/högskola. På JENSEN har vi fokus på hälsa, rörelse och mycket utevistelse - så om du har ett intresse för en hälsosam livsstil, njuter av att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss! Vi erbjuder Vi erbjuder dig möjligheten att anta en viktig roll på vår förskola. Vi är ett familjeföretag där du har stor möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Det finns en stark teamkänsla och dina kollegor kommer vara stöttande och brinna lika mycket för barns utveckling och lärande som du. Vi har ett tydligt och ansvarsfullt ledarskap som erbjuder dig stöd när du behöver och hjälper dig att utvecklas. Utöver individuell lönesättning erbjuder vi ett extra förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid eller deltid med placering vid JENSEN förskola Danvikstull, Kristineberg eller Östermalm med start omgående eller från januari 2012. Varmt välkommen med din ansökan! Ansökan Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem via vår hemsida under "Jobba hos oss". Detta tar max 5 minuter. Godkänn nedanstående villkor, klicka på ansök och välj ”Ny användare”. Om du redan är registrerad kan du ansöka direkt genom att logga in. Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta förskolechef Linda Alm på nummer 010-709 50 70 alternativt linda.alm@jenseneducation.se JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de elva största städerna i Sverige. Vi har idag ansvar för att utbilda drygt 8 500 elever inom sju olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, yrkeshögskola, business school samt karriär och utveckling. Företaget har 600 heltidsanställda medarbetare samt ett 100-tal deltidsanställda lärare och utbildningskonsulter. JENSEN omsätter 550 MSEK och företagets grundare, Håkan Jensen, är fortfarande ensam ägare med ett långsiktigt åtagande. Verksamheten präglas av hög kvalitet, hög kundnöjdhet, hög medarbetartrivsel och tydliga värderingar. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” är ett samlande begrepp som ligger till grund för hur vi bedriver vår verksamhet. Det genomsyrar vår undervisning, våra lokaler, hur vi organiserar våra skolor samt den kultur och de normer som råder.
Företag: JENSEN education
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare med stort engagemang till JENSEN förskola Stockholms innerstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare med stort engagemang till JENSEN förskola Stockholms innerstad


Sök lediga jobb EAT Söker Kock_kocka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se