EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB jobb - lediga jobb

EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB jobb EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Account Manager- Stockholm

  2. Projektledare försäljning mot Finland- Stockholm

  3. Projektledare försäljning- Stockholm

  4. Projektledare försäljning- Stockholm

  5. Finsktalande mediasäljare- Stockholm

  6. Account Manager- Stockholm

  7. Account Manager- Stockholm


Mer beskrivning

Account Manager
Account Manager Education Media är ett företag verksamma inom online media. Vi hjälper företag och utbildningsinstitut att rikta sin marknadsföring på internet via våra söktjänster. Bland våra kunder finns många av Nordens största företag, högskolor/universitet samt privata utbildningsinstitut representerade. Education Media söker nu ytterligare en Account Manager. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter Du kommer att jobba som innesäljare och erbjuda marknadsföring till företag och utbildningsinstitut (B2B) Du har kontakt med beslutsfattare som marknadschefer och/eller VD. Du tilldelas och blir ansvarig för ett eller flera områden där du kontaktar nya kunder och bygger upp en kundportfölj. Din profil - Vi ser helst att du har erfarenhet av annonsförsäljning sedan tidigare. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. -Du är en otroligt positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning! -Du är envis och tävlingsinriktad -Du vill utvecklas som säljare och göra affärer som innesäljare -Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål Vi erbjuder -Säljutbildning samt löpande understöd -Grundlön och provision. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön. -Utveckling, inflytande och karriärsmöjligheter. -Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. -Trevliga lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm Fast anställning/Heltid. Dagtid 8-17 Skicka din ansökan med CV senast 4/8-13 ställd till: rekrytering@educationmedia.com Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag. Start efter ö.k --------------------------------------------------------------------------------
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Projektledare försäljning mot Finland
Vill du jobba som projektledare inom försäljning/marknadsföring i ett ungt växande säljföretag ? Education Media är ett företag verksamma inom online media. Vi hjälper företag och utbildningsinstitut att rikta sin marknadsföring på internet via våra söktjänster. Bland våra kunder finns många av Nordens största företag, högskolor/universitet samt privata utbildningsinstitut representerade. Education Media AB växer och söker nu 1 projektledare till en av våra mediakanaler mot Finland, i Sverige. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter Som projektledare för den finska verksamheten kommer du ha det övergripande ansvaret för en eller flera medier. Du kommer börja med att arbeta med egen försäljning mot budget och är du rätt person kommer du även framåt koordinerar arbetet med hela gruppen på den aktuella mediakanalen. Du tilldelas dessutom ett eller flera affärsområden där du bygger upp och förvaltar en egen kundportfölj. Arbete med både befintliga och nya kunder. Din profil -Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Har du tidigare haft en coachbefattning är det ett plus. Men även du som jobbar som säljare idag och vill gå vidare i karriären, med fler kvalitativa uppgifter är välkommen med din ansökan. Mycket god finska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du även behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift. -Du vill göra karriär och genom goda resultat även snabbt kunna klättra ytterligare. -Du vill vara med på en resa med ett växande företag med positivt företagsklimat. -Du ser dig själv som positiv ,envis och tävlingsinriktad. -Du vill utvecklas inom försäljning och även utveckla dina ledaregenskaper. Vi erbjuder -Arbete i ett nytänkande online företag med trevligt företagsklimat. -Bra löpande understöd. -Mycket bra lön, utan övre lönegränser. -Inflytande och goda utvecklingsmöjligheter. -Trevliga öppna lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm Fast anställning/Heltid. Dagtid 07:30-16:30 Vi vill ha din ansökan senast 24/7-13. Skicka din ansökan till: rekrytering@educationmedia.com Vi tar emot ansökningar löpande. Start efter ö.k.
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare försäljning mot Finland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare försäljning mot Finland

Projektledare försäljning
Vill du jobba som projektledare inom försäljning/marknadsföring i ett ungt växande säljföretag ? Education Media är ett företag verksamma inom online media. Vi hjälper företag och utbildningsinstitut att rikta sin marknadsföring på internet via våra söktjänster. Bland våra kunder finns många av Nordens största företag, högskolor/universitet samt privata utbildningsinstitut representerade. Education Media växer och söker nu 1 projektledare till en av våra mediakanaler i Sverige. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter Som projektledare kommer du ha det övergripande ansvaret för en eller flera medier. Du koordinerar framåt arbetet med hela gruppen på den aktuella mediakanalen i kombination med försäljning mot egen budget. Du tilldelas dessutom ett eller flera affärsområden där du bygger upp och förvaltar en egen kundportfölj. Arbete med både befintliga och nya kunder. Din profil -Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Har du tidigare haft en coachbefattning är det ett plus. Men även du som jobbar som säljare idag och vill gå vidare i karriären, med fler kvalitativa uppgifter är välkommen med din ansökan. Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du även behärskar engelska i tal och skrift. -Du vill göra karriär och genom goda resultat även snabbt kunna klättra ytterligare. -Du vill vara med på en resa med ett växande företag med positivt företagsklimat. -Du ser dig själv som positiv ,envis och tävlingsinriktad. -Du vill utvecklas inom försäljning och även utveckla dina ledaregenskaper. Vi erbjuder -Arbete i ett nytänkande online företag med trevligt företagsklimat. -Bra löpande understöd. -Mycket bra lön, utan övre lönegränser. -Inflytande och goda utvecklingsmöjligheter. -Trevliga öppna lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm Fast anställning/Heltid. Dagtid 8-17 Vi vill ha din ansökan senast 130719. Skicka din ansökan till: rekrytering@educationmedia.com Vi tar emot ansökningar löpande. Start efter ö.k.
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare försäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare försäljning

Projektledare försäljning
Vill du jobba som projektledare inom försäljning/marknadsföring i ett ungt växande säljföretag ? Education Media är ett företag verksamma inom online media. Vi hjälper företag och utbildningsinstitut att rikta sin marknadsföring på internet via våra söktjänster. Bland våra kunder finns många av Nordens största företag, högskolor/universitet samt privata utbildningsinstitut representerade. Education Media växer och söker nu 1 projektledare till en av våra mediakanaler i Sverige. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter Som projektledare kommer du ha det övergripande ansvaret för en eller flera medier. Du koordinerar framåt arbetet med hela gruppen på den aktuella mediakanalen i kombination med försäljning mot egen budget. Du tilldelas dessutom ett eller flera affärsområden där du bygger upp och förvaltar en egen kundportfölj. Arbete med både befintliga och nya kunder. Din profil -Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Har du tidigare haft en coachbefattning är det ett plus. Men även du som jobbar som säljare idag och vill gå vidare i karriären, med fler kvalitativa uppgifter är välkommen med din ansökan. Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du även behärskar engelska i tal och skrift. -Du vill göra karriär och genom goda resultat även snabbt kunna klättra ytterligare. -Du vill vara med på en resa med ett växande företag med positivt företagsklimat. -Du ser dig själv som positiv ,envis och tävlingsinriktad. -Du vill utvecklas inom försäljning och även utveckla dina ledaregenskaper. Vi erbjuder -Arbete i ett nytänkande online företag med trevligt företagsklimat. -Bra löpande understöd. -Mycket bra lön, utan övre lönegränser. -Inflytande och goda utvecklingsmöjligheter. -Trevliga öppna lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm Fast anställning/Heltid. Dagtid 8-17 Vi vill ha din ansökan senast 130904. Skicka din ansökan till: rekrytering@educationmedia.com Vi tar emot ansökningar löpande. Start efter ö.k.
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare försäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare försäljning

Finsktalande mediasäljare
Vill du arbeta inom försäljning/marknadsföring i ett växande företag? Education Media är ett företag verksamma inom online media. Vi hjälper företag och utbildningsinstitut att rikta sin marknadsföring på internet via våra söktjänster. Bland våra kunder finns många av Nordens största företag, högskolor/universitet samt privata utbildningsinstitut representerade. Education Media växer och vi söker nu 1 finsktalande mediasäljare till ett av våra medier i Sverige. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter Som mediesäljare kommer du ha det övergripande ansvaret för ett eller flera medier. Du tilldelas ett eller flera affärsområden där du bygger upp och förvaltar en egen kundportfölj. Du arbetar från vårt kontor i Stockholm och kontaktar finska beslutsfattare i Finland. Din profil Flytande Svenska eller Engelska och Finska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Har du erfarenhet av annonsförsäljning på Internet är det ett plus. Du kanske jobbar som säljare idag och vill gå vidare i karriären, utvecklas med fler kvalitativa uppgifter och möjlighet till karriärsklättring. Även du som inte har erfarenhet men viljan att bli ett säljproffs är välkommen med din ansökan. -Du vill göra karriär och genom goda resultat även snabbt kunna klättra ytterligare. -Du vill vara med på en resa med ett växande företag med positivt företagsklimat. -Du ser dig själv som positiv, envis och tävlingsinriktad. -Du vill utvecklas inom försäljning och även utveckla dina ledaregenskaper. Vi erbjuder -Arbete i ett växande online företag med trevligt företagsklimat. -Bra understöd och coaching. -Mycket bra lön, utan övre lönegränser. -Inflytande och goda utvecklingsmöjligheter. -Trevliga öppna lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm. Fast anställning/Heltid. Dagtid 07:30-16:30 Vi vill ha din ansökan senast 130904. Skicka din ansökan till: rekrytering@educationmedia.com Läs mer på www.educationmedia.se Vi tar emot ansökningar löpande. Start efter ö.k.
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande mediasäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande mediasäljare

Account Manager
Education Media är ett företag verksamma inom online media. Vi hjälper företag och utbildningsinstitut att rikta sin marknadsföring på internet via våra nischade och starka varumärken. Bland våra kunder finns många av Europas största utbildningsinstitut och företag så som Coca Cola, Microsoft, Volvo, Uppsala universitet, EF, Vattenfall, H&M m.fl. Education Media grundades för fem år sedan och har haft en årlig trend som pekar uppåt. Vi fortsätter att expandera och letar fler medarbetare till vårt Sales Team! Vaknar du på dagarna och känner att du vill dela med dig av energi, vilja och humor? Då kan det vara dig vi söker. Vi lever efter filosofin ``Vi ska inte jobba så hårt att vi glömmer bort att ha roligt men vi ska inte heller ha så roligt att vi glömmer bort att jobba´´ Arbetsuppgifter Du kommer att börja jobba som innesäljare och erbjuda marknadsföring till företag och utbildningsinstitut (B2B) Du har kontakt med beslutsfattare som marknadschefer och/eller VD. Du tilldelas och blir ansvarig för ett eller flera områden där du kontaktar nya kunder och bygger upp en kundportfölj. Education Media är ett entreprenörsbolag med ca 20 anställda och det kan gå fort om du är rätt person och uppvisar resultat. Din profil - Vi ser helst att du har erfarenhet av annonsförsäljning sedan tidigare. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. - Du är en otroligt positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning! - Du vill utvecklas som säljare och göra affärer som innesäljare - Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål Vad erbjuder Education Media dig? - Trevlig och ljus lokal på Grev Turegatan 7 invid Stureplan. - Ett roligt och trevligt gäng att spendera dagarna med när du ändå måste jobba. - Säljutbildning samt löpande understöd. - Grundlön och provision. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön. - Utveckling, inflytande och karriärmöjligheter. - Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat och högt i tak. - Uppnåbara tävlingar med roliga priser på månads och kvartalsbasis. Fast anställning/Heltid. Dagtid 8-17 Skicka din ansökan med CV senast 19/9-13 ställd till: rekrytering@educationmedia.com Vi tar emot ansökningar löpande så skicka din ansökan idag. Start efter ö.k
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Account Manager
Account Manager Vill du jobba med försäljning av marknadsföring på Internet? Vi växer och söker nu två säljare till vårt sales team. CareerOn arbetar med rekrytering online för hela karriärsektorn; vi hjälper utbildare och företag rekrytera studenter, nya medarbetare och deltagare till kompetensutveckling. Vi grundades i Stockholm 2008 och är idag verksamt i samtliga Skandinaviska länder. Vi har som mål att vara nummer ett som helhetsleverantör för rekrytering online i Europa. Arbetsuppgifter Du kommer att jobbar med försäljning av marknadsföring på Internet till företag och utbildningsinstitut (B2B), där du via telefon kontaktar beslutsfattare som marknadschefer och/eller VD. Även kundbesök kan förekomma. Du tilldelas och blir ansvarig för ett eller flera områden där du bygger upp och förvaltar en kundportfölj. Arbete med både befintliga och nya kunder. Din profil - Du har någon erfarenhet av försäljning sedan tidigare. - Du har en hög aktivitets- och ambitionsnivå. - Du vill jobba i ett växande företag med positivt företagsklimat. - Du ser dig själv som tävlingsinriktad. Stort plus om du har idrottat på hög nivå. - Du vill utvecklas inom försäljning och göra affärer business to business. Vi erbjuder - Arbete i ett växande och roligt Internet företag med positivt företagsklimat - Mycket bra säljutbildning samt löpande coaching - Grundlön , provision och bonusar. Utan övre lönegränser - Inflytande och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person - Trevliga lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm Anställning/Heltid, 8-17. Fast och rörlig lön. Vi vill ha din ansökan med CV senast 7/11 , ställd till rekrytering@careeron.com Vi går igenom ansökningar löpande så ansök idag. För frågor om tjänsten kontakta Sara Lawass på 08-120 359 01
Företag: EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager


Sök lediga jobb EDUCATION MEDIA SCANDINAVIA AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se