EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB jobb - lediga jobb

EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB jobb EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård- Stockholm

 2. Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/- Stockholm

 3. Account Manager inom träning/hälsa/fitness- Stockholm

 4. Nytt team - Winback !- Stockholm

 5. Säljsupport- Stockholm

 6. Distriktsansvarig säljare- Stockholm

 7. Säljsupport , Eon- Stockholm

 8. E.on Säljare- Stockholm

 9. Säljsuppor befintliga kunder Telekom- Stockholm

 10. Rekryteringsträff Säljare onsdag 20 augusti kl. 14.30-15.30- Stockholm

 11. Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision- Stockholm

 12. Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision- Stockholm

 13. Rekryteringsmässa 10 Säljare- Stockholm


Mer beskrivning

Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Vi har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Om tjänsten Mötesbokning är grunden i de flesta säljorganisationer och är en naturlig del av yrket inom många säljyrken. Hos oss får du lära dig hur mötesbokning fungerar inom många olika branscher och kommer med tiden att bygga ett värdefullt kontaktnät inför framtiden. Din uppgift hos oss är att i nära kontakt med vår kund, som är en av Sveriges störta gymkedjor boka in affärsmöten med beslutsfattare inom varierande branscher. Telefonen är ditt främsta redskap och du sätter dina egna mål. Våra fem frågor till dig: Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? Är Du tävlingsinriktad och energisk? Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? Ett plus är även om du gillar att träna då du kommer att samarbeta med en av sveriges största gymkedjor så ser vi helst att du gillar att röra på dig. Minst 18 år, svenska flytande i tal som skrift. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mötesbokare inom träning/fitness/friskvård

Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Vi har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Om tjänsten Mötesbokning är grunden i de flesta säljorganisationer och är en naturlig del av yrket inom många säljyrken. Hos oss får du lära dig hur mötesbokning fungerar inom många olika branscher och kommer med tiden att bygga ett värdefullt kontaktnät inför framtiden. Din uppgift hos oss är att i nära kontakt med vår kund, som är en av Sveriges störta gymkedjor boka in affärsmöten med beslutsfattare inom varierande branscher. Telefonen är ditt främsta redskap och du sätter dina egna mål. Våra fem frågor till dig: Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? Är Du tävlingsinriktad och energisk? Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? Ett plus är även om du gillar att träna då du kommer att samarbeta med en av sveriges största gymkedjor så ser vi helst att du gillar att röra på dig. Minst 18 år, svenska & finska flytande i tal som skrift. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande Mötesbokare inom friskvård/träning/

Account Manager inom träning/hälsa/fitness
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Vi har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Om tjänsten Då du kommer att samarbeta med en av Sveriges största och snabbast växande gymkedja så ska du vara intresserad av träning för att kunna motivera och inspirera andra till en sundare hälsa. Att kunna hantera stress väl samt jobba målinriktat ser vi som en självklarhet som du söker till oss. Våra fem frågor till dig: Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? Är Du tävlingsinriktad och energisk? Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? Ett plus är även om du gillar att träna då du kommer att samarbeta med en av Sveriges största gymkedjor så ser vi helst att du gillar att röra på dig. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager inom träning/hälsa/fitness jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager inom träning/hälsa/fitness

Nytt team - Winback !
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Effective Communication har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Som säljare hos oss arbetar du med världens största privat ägda elbolag E.on och jobba med vårt nya team där ni bearbetar segmentet winback. Våra fem frågor till dig: Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? Är Du tävlingsinriktad och energisk? Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? 18 år, svenska i tal som skrift. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt team - Winback ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt team - Winback !

Säljsupport
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Effective Communication har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Som säljsupport hos oss kommer du att arbeta med support och underhåll av kundstocken. Arbetet inkluderar uppföljning mot kund, merförsäljning och orderhantering. 18 år, svenska i tal som skrift. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljsupport jobb, Säljsupport Stockholm, Säljsupport EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljsupport

Distriktsansvarig säljare
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Effective Communication har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Som distriktsansvarig säljare så tilldelas du ett område där du kontaktar privatpersoner i ett speciellt område och förmedlar ett av sveriges billigaste el avtal för en stor aktör på marknaden. 18 år, svenska i tal som skrift. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsansvarig säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsansvarig säljare

Säljsupport , Eon
Effective Communication är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Effective Communication har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Just nu är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Som säljsupport på vårt nya projekt kommer du kontakta kunder hos vår samarbetspartner E.on och förnya deras nuvarande avtal samt merförsäljning. Har du jobbat med försäljning innan eller tävlat i någon elitidrott ser vi det som meriterande dock inget krav. 18 år, flytande svenska i tal som skrift är ett krav. Så om du är tävlingsinriktad och hatar att förlora så tveka in på att skicka in ditt CV redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljsupport , Eon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljsupport , Eon

E.on Säljare
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Effective Communication har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Som säljare hos oss arbetar du med världens största privat ägda elbolag E.on och bearbetar både nya kunder. Våra fem frågor till dig: Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? Är Du tävlingsinriktad och energisk? Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? 18 år, svenska flytande i tal som skrift. Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga E.on Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: E.on Säljare

Säljsuppor befintliga kunder Telekom
Effective Communicaation är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Effective Communication har idag cirka 30 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Just nu är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Som säljsupport på vårt nya projekt kommer du kontakta kunder hos de stora telekombolagen och förnya deras nuvarande avtal samt merförsäljning. Har du jobbat med försäljning innan eller tävlat i någon elitidrott ser vi det som meriterande dock inget krav. 18 år, flytande svenska i tal som skrift är ett krav. Så om du är tävlingsinriktad och hatar att förlora så tveka in på att skicka in ditt CV redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats.
Företag: EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljsuppor befintliga kunder Telekom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljsuppor befintliga kunder Telekom

Rekryteringsträff Säljare onsdag 20 augusti kl. 14.30-15.30
Välkommen till rekryteringsträff säljare till Effective Communication onsdagen den 20 augusti kl. 14.30-15.30 på Arbetsförmedlingen Farsta, Farstaplan 2 i Farsta Centrum, T-bana Farsta alternativt pendeltåg till Farsta strand och därefter T-bana till Farsta. Effective Communication är idag ett av Sveriges främsta Telemarketingbolag. Effective Communication har idag cirka 50 anställda och är etablerat i Stockholm sedan 2010. Effective Communication är i en expansiv fas och vi söker ständigt nya medarbetare till vårt fräscha kontor. Vi utbildar och coachar alla våra säljare internt för att lyckas. Vi söker några nya förmågor till vårt centralt belägna kontor vid Alvik i Stockholm. Att arbeta som säljare kräver beslutsamhet och härligt driv. Vi söker dig som känner att din tävlingsinstinkt och vilja ligger dig varmt om hjärtat. Våra fem frågor till dig: * Vill Du jobba hårt i ett högt tempo med telefonen som verktyg? * Är Du tävlingsinriktad och energisk? * Sporras Du av tydliga mål och höga förväntningar? * Har Du toppresterat inom försäljning, idrott eller inom något annat område? Säljerfarenhet är meriterande, men inget krav. Så om du har ett leende som slår allt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Sveriges trevligaste arbetsplats. Se gärna vår video om oss på våran hemsida. OBS! Vi vill att du tar med dig dina ansökningshandlingar det vill säga personligt brev och meritförteckning/CV och att du förbereder dig på en kortare jobbintervju med oss. OBS! Beroende på hur många som kommer för att söka jobben får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på att få träffa oss.
Företag: Effective Communication DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Säljare onsdag 20 augusti kl. 14.30-15.30 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Säljare onsdag 20 augusti kl. 14.30-15.30

Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision
Säljobb med grundlön + hög provision Är du intresserad av att jobba på Sveriges roligaste arbetsplats, där lönen inte har några begränsningar? Det spelar ingen roll om du är oerfaren eller har jobbat med sälj tidigare, du får all utbildning du behöver av oss. KRAV: Du pratar bra svenska och är en driven person som tycker om att prata i telefon Vi har både heltid och deltidsjobb Välkommen på rekryteringsträff den 8 oktober kl 14:00 på Arbetsförmedlingen Skärholmen. Ta med CV och förbered dig på en kort intervju.
Företag: Effective Communication DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision

Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision
Välkommen på rekryteringsträff den 14 april kl. 10.00 på Arbetsförmedlingen Stockholm city. Adress: Tunnelgatan 4 Ta med CV och förbered dig på en kort intervju. * Säljjobb med grundlön + hög provision Är du intresserad av att jobba på Sveriges roligaste arbetsplats, där lönen inte har några begränsningar? Det spelar ingen roll om du är oerfaren eller har jobbat med sälj tidigare, du får all utbildning du behöver av oss. KRAV: Du pratar bra svenska och är en driven person som tycker om att prata i telefon Vi har både heltid och deltidsjobb
Företag: Effective Communication DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff telefonförsäljare grundlön + hög provision

Rekryteringsmässa 10 Säljare
Välkomna på rekryteringsmässa på Arbetsförmedlingen City Datum: 30 juni Tid: Kl. 10.00 -11.00 Plats: Arbetsförmedlingen Stockholm City, Tunnelgatan 3, Stockholm, T-bana Hötorget. Förbered dig på en kortare intervju. Tag även med personligabrev och CV. Beskrivning av företaget: Vi är ett säljbolag som hjälper privatkunder och företag med en rad olika tjänster. Försäljning först och främst, men även mötesbokningar, utbildningar och ett flertal andra skräddarsydda lösningar. Effective Communication är med sina ca 100 anställda ett företag i expansionsfas och ständigt på jakt efter oslipade diamanter inom försäljning. Vi vill hjälpa dig utvecklas som säljare samtidigt som du får möjligheten att tjäna mycket pengar. Har du tidigare erfarenhet av försäljning är det väldigt meriterande men oavsett, hittar vi ett projekt som passar just dig. Arbetsuppgifter - Du kommer att kontakta privat/företagskunder via telefon. - Du får en introducerande utbildning där målet är att du ska lära dig allt om produkten. - Vi arbetar med daglig coaching för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. - Vi ser till att kombinera arbete med roliga aktiviteter så att gruppen stärks i positiv anda. - Möjlighet att utvecklas inom företaget, samt jobba på vårt kontor i Barcelona. - Fastlön + provision Personliga egenskaper: - Du har hög social kompetens - Du är lösningsorienterad - Du ser hinder som en utmaning - Du drivs av att arbeta i team med "laget före jaget" anda - Du är tävlingsinriktad - Du är driven och hungrig Erfarenheter: Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom försäljning men det är dock inte avgörande. Oavsett förkunskaper förser vi alla anställda med en ordentlig utbildning inom både säljteknik och produktkunskap innan försäljningsstart.
Företag: Effective Communication DNR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsmässa 10 Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsmässa 10 Säljare


Sök lediga jobb EFFECTIVE COMMUNICATION DNR AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se