ELEKTRIKER jobb - lediga jobb

ELEKTRIKER jobb ELEKTRIKER jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ELEKTRIKER. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ELEKTRIKER. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. styr och regler montör/Serviceelektriker- Stockholm

 2. Elektriker till Hochtief- Stockholm

 3. Behörig elektriker - Direktrekrytering- Stockholm

 4. Installationselektriker till kortare projekt- Södertälje

 5. Elektriker- Stockholm

 6. Elektriker, Södertälje- Södertälje

 7. Elektriker 10 st- Sollentuna

 8. Service Elektriker drift/undehåll (115)- Stockholm

 9. Elektriker Solceller- Stockholm

 10. Service elektriker- Stockholm

 11. Serviceelektriker- Järfälla

 12. Behörig elektriker- Upplands Väsby

 13. Elektriker för jobb i Stockholm- Stockholm

 14. Installationselektriker - Stockholm- Stockholm

 15. ELEKTRIKER- Nacka

 16. Installations elektriker sökes- Sigtuna

 17. Servicetekniker med fördel elektriker bakgrund- Täby

 18. Certifierad elektriker sökes- Stockholm

 19. Elektriker- Karlskrona

 20. Industrielektriker- Hedemora

 21. Fordonselektriker- Hudiksvall

 22. Elektriker / Drifttekniker El- Sandviken

 23. FU-elektriker- Sandviken

 24. SERVICEELEKTRIKER- Varberg

 25. SERVICEELEKTRIKER- Halmstad

 26. Automationstekniker/Industrielektriker- Varberg

 27. Fordonselektriker tyngre fordon- Falkenberg

 28. Elektriker Sökes- Falkenberg

 29. Elektriker- Härjedalen

 30. Vi söker elektriker- Jönköping

 31. Fordonselektriker till Ydre Skåp- Tranås

 32. Fordonselektriker sökes!- Oskarshamn

 33. Elektriker- Västervik

 34. Fordonselektriker- Mönsterås

 35. Elektriker till Växjö, Värnamo eller Ljungby- Ljungby

 36. Elektriker till FM-kontrakt sökes- Gällivare

 37. Elektriker- Kiruna

 38. INSTALLATIONSELEKTRIKER- Luleå

 39. Industrielektriker till elkraft högspänning- Kiruna

 40. INSTALLATIONSELEKTRIKER- Luleå


Mer beskrivning

styr och regler montör/Serviceelektriker
Vi söker dig som har flera års arbetserfarenhet och vill ansluta dig till vår serviceavdelning. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Som service elektriker arbetar du med felsökning, service och installationsarbete. Serviceuppdragen är både små och stora. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. B körkort är ett krav
Företag: ELYSIUM ELINSTALLATIONER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga styr och regler montör/Serviceelektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: styr och regler montör/Serviceelektriker

Elektriker till Hochtief
Hochtief: HOCHTIEF Solutions as a service-oriented construction company bundles the traditional core business of the HOCHTIEF Group.This mainly includes building construction, and civil and structural engineering. The company has also specialized in complex market segments such as shopping centers, high-rise buildings, airports, tunnels and power plants. HOCHTIEF Solutions is the management company of the Europe corporate division which employs more than 8,500 staff. ExpanderaMera söker för Hochtiefs räkning en Elektriker med allmän behörighet som skall arbeta på ett stort projekt på Norra Länken. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Hochtief men att ExpanderaMera sköter rekryteringsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Elektriker: - Planera och genomföra installationer för produktionen - Ansvara för säkerheten för avseende installationer - Genomföra arbetet efter budget - Medverka vid inköp - Samordning internt och externt Vi söker dig som har gymnasieexamen som elektriker eller liknande i botten och som har relevant praktisk erfarenhet från rollen i produktion. För tjänsten är det ett krav att du har allmän behörighet över 1000 V(AB) samt att du pratar engelska. Du talar flytande svenska och bra engelska samt är duktig på att kommunicera. Meriterande om du även kan tyska. I övrigt tror vi att du är trygg i dig själv, stresstålig och har „skinn på näsan“ Det är meriterande om du har erfarenhet från att jobba på mångkulturella projekt. Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Julia Olsson 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till Hochtief jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till Hochtief

Behörig elektriker - Direktrekrytering
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker just nu en allmän behörig installatör till vår kund som är ett mindre, men växande företag i elinstallationsbranschen. Företaget består av engagerade och företagsamma medarbetare och för rätt person finns stora möjligheter till utveckling, både som person och inom företaget. I tjänsten som Behörig installatör kommer du att ansvara för behörigheten gentemot elsäkerhetsverket. Du kommer att delegera till montörerna och följa upp arbetet med dem. Företaget har stort säkerhetstänk och där spelar du som behörig installatör en viktig roll. Det finns en stark teamkänsla i företaget. Tjänsten är en direktrekrytering och anställningen kommer således att vara direkt hos kunden. Anställningen är inte tidsbegränsad utan behovet är på mycket lång sikt. Personliga egenskaper Vi söker dig som har allmän behörighet upp till 1000 volt (ABL) Har du även behörighet för högspänning är det meriterande. Du har stor erfarenhet av elinstallation och ett stort ansvarskännande. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp drivna entreprenörer. Arbetsmiljön präglas av glädje och engagemang, vilket bidrar till trivseln för alla. Som person är du en lagspelare och är inte rädd att hugga i extra när det behövs. Du tar egna initiativ och är mycket noggrann i ditt arbete. Du har också ett starkt affärstänk och har en förmåga att se verksamhet i ett större perspektiv. Tjänsten är belagd i Stockholmsområdet. Bor du inte här ber vi dig som sökande specificera hur du tänkt lösa boendefrågan, det kommer inte finnas möjlighet till rotationslösningar i detta arbete utan arbetet sker måndag-fredag. Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten direkt då vi vill tillsätta tjänsterna så fort vi hittar rätt kandidat.. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Observera att tjänste kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan löpt ut. Alternativ ansökan: Skicka ett SMS med ordet "ABL0710" (ej telefonsamtal) till 0736006825 så kontaktar vi dig.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig elektriker - Direktrekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig elektriker - Direktrekrytering

Installationselektriker till kortare projekt
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker just nu 1 elektriker för arbete med elinstallation i ett tillfälligt projekt. Vår kund är ett stort och välrenommerat företag i installationsbranschen och är en attraktiv arbetsgivare. Arbetet kommer att pågå i 2 veckor, med eventuell förlängning. Start omgående. Det här är ett ypperligt tillfälle att visa framfötterna hos ett av de största installationsbolagen i Sverige. Tjänsten kommer innebära goda lönevillkor. Personliga egenskaper Vi söker dig som har fullgjort din lärlingstid och har arbetat med starkström & data. Kabeldragning, i lister, på stege och i rör, uppsättning av kabelstegar, samt installationer i elcentraler är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Det krävs för tjänsten att du har Skyliftutbildning. Har du SSG är det en merit. Projektet är tidspressat så det gäller att du kan arbeta snabbt utan att för den delen tumma på säkerhet eller kvalité. Som person är du en lagspelare och är inte rädd att hugga i extra när det behövs. Du tar egna initiativ och är mycket noggrann i ditt arbete. Tjänsten är belagd i Södertälje. Bor du inte i den regionen ber vi dig som sökande specificera hur du tänkt lösa boendefrågan, det kommer inte finnas möjlighet till rotationslösningar i detta arbete utan arbetet sker måndag-fredag. Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten direkt då vi vill tillsätta tjänsten inom kort. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan löpt ut. Alternativ ansökan: Skicka ett SMS med ordet "IE0712" (ej telefonsamtal) till 0736006825 så kontaktar vi dig.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Installationselektriker till kortare projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationselektriker till kortare projekt

Elektriker
Behörig elektriker med minst tre års arbetserfarenhet sökes för omgående anställning. Vi har kollektivavtal med Elettan och ni arbetar i ett glatt gäng i omväxlande miljöer i stockholms området. Lön enligt ök.
Företag: STOCKHOLMS ELEKTRISKA MONTÖRER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Stockholm, Elektriker STOCKHOLMS ELEKTRISKA MONTÖRER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

Elektriker, Södertälje
Isaksson rekrytering och bemanning AB YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven Elektriker till vår kund Caverion FM med placering i Södertälje. Du kommer att bli direkt anställd på Caverion men Isaksson Rekrytering och Bemanning genomför rekryteringsprocessen. Caverion är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Som elektriker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Som elektriker kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning inom fastigheter, industri och maskiner. I rollen ingår även; • Daglig kontakt med kunder • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag • Lämna underlag till planerat underhåll Kompetensprofil Vi söker dig som är utbildad elektriker, behörighet är meriterande. Du bör har ett par års erfarenet som serviceelektriker och/eller industrielektriker. B- körkort är ett krav för tjänsten. Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vad erbjuder vi Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Caverion eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Ansökan Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Pontus Gustafsson, 073-600 31 98
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker, Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker, Södertälje

Elektriker 10 st
Dynamic Partners AB (DPAB) är ett auktoriserat bemanningsföretag och byggbolag som är specialiserade på att hjälpa byggföretag med kompetent personal. Idag är vi cirka 80 medarbetare i Stockholm. Givetvis är du ordentligt försäkrad när du är på uppdrag hos våra kunder. Våra kunder finns i runt om i stor stockholm Ditt nya jobb Vi söker nu erfarna elektriker till nya projekt i stockholm. Vi arbetar idag på ett flertal olika projekt runt om i stockholm. Din bakgrund Du ska ha erfarenhet (minst 2 år) som elektriker. Du skall vara självgående. Vi räknar med att du kan dokumentera dina erfarenheter. Har du erfarenhet som arbetsledare är det meriterande. Dina egenskaper För att trivas med arbetet krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du gillar högt tempo och höga krav. Din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser. Vi ser gärna att du har bil och körkort
Företag: Dynamic Partners AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker 10 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker 10 st

Service Elektriker drift/undehåll (115)
Bemanningsstyrkan Om Bemanningsstyrkan Bemanningsstyrkan är ett etablerat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet och ett gediget kontaktnät i Stor-Stockholm som löser våra kunders personalbehov. Vi ingår i koncernen Veddestagruppen. Bemanningsstyrkan är främst fokuserad på personaluthyrning, hyrköp och rekrytering inom lager, logistik, administration och ekonomi. Det som driver oss är att få rätt människa och kompetens att matchas med rätt företagsklimat och arbetsuppgift. För att lyckas med våra åtaganden är vi mycket lyhörda för våra kunders behov. Vi vet att personal är deras främsta tillgång. Som konsult är du mycket viktig för oss och har du ambitionen att alltid göra ditt bästa så är du en av oss. Om uppdragsgivaren Bemanningsstyrkan söker nu för kunds räkning BEHÖRIG Elektriker. Spännande och utvecklande företag i en växande marknad! Arbetsbeskrivning Arbetet är förlagt i fält och du kommer att spendera mer parten av din tid hos kund. Arbetsuppgifter består av drift och underhåll av det maskiner som företaget både har utvecklat och sålt. Utveckligs möjligheterna är väldigt goda för rätt kandidat. Förutom god månadslön tillkommer även tjänstebil, telefon, dator och bonussystem. Din profil Vi söker drivna, prestigelösa och positiva medarbetare. Vi ser att du är professionell, flexibel, utåtriktad och serviceminded. Att du har förmåga att kunna ta stort eget ansvar är av yttersta vikt. Vi ser gärna sökande i åldrarna 30-50 Krav för denna tjänst: B-körkort, Svenska och Engelska Dokumenterad kunskap i området: Elbehörighet och styr och reglerteknikt. Meriterande bakgrund: Ångpannor, Ångsystem, Olja/Gas brännare, Pelletseldning, Vattenreningsutrustning, Vattenkemikalier och provtagning. Vid ansökan, Ange referensnummer: RF115, viktigt att du anger detta nr! Vi tar emot ansökan via epost(CV + personligt brev är krav): jobb@bemanningsstyrkan.se eller registrera dig på vår hemsida http://www.Veddestagruppen.se Glöm ej att ange referensnummer: RF115 för denna tjänst!
Företag: Bemanningsstyrkan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Service Elektriker drift/undehåll (115) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service Elektriker drift/undehåll (115)

Elektriker Solceller
Direct Energy är ett ungt bolag som jobbar med solenergi (solceller). Vår ambition är att vara ledande i Sverige inom vår bransch. Vi söker nu en driven elektriker till våra installationer. Vi är ett litet bolag med projekt över hela Sverige. Som elektriker jobbar du med våra elinstallationer och utvecklar våra projekt till de säkraste, snyggaste och bästa i branschen. Då vi jobbar som team hjälper du vid behov även till med montering, beställningar, m.m. Då alla våra projekt är referensprojekt är vi måna om att hålla en hög kvalité och erbjuda god service till våra kunder. Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och pålitlig, samt social och positiv. Våra projekt ligger runt om i landet så du måste också vara beredd att ligga ute i perioder (maximalt 2-3 veckor), samt ha körkort. Du är van att jobba på egen hand och har några års erfarenhet som elektriker. Vi är ett ungt och drivet företag och fäster stor vikt vid personkemi och driv. Vi jobbar med de bästa leverantörerna och de intressantaste kunderna. Nu söker vi den bästa elektrikern. Hör av dig!
Företag: Direct Energy AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker Solceller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker Solceller

Service elektriker
Söker nu en service elektriker. Vi arbetar i hela Stockholms regionen och mälardalen. Vi förutsätter att du har Svensk el behörighet. Du måste även vara positiv till mycket resande i arbetet. Du måste ha B-körkort och kommer arbeta som fullbetald elektriker. Du måste även kunna behärska det svenska språket i tal och skrift. Då ritningar är på svenska, även vissa kunder som kan enbart svenska. I ansökan ska det stå med referenser. Ansökan ska göras via mail. I dagsläget kan vi inte ta emot lärlingar
Företag: PS Elektriska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Service elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service elektriker

Serviceelektriker
Barkarby Elinstallationer AB söker två serviceelektriker för servicearbeten samt mindre ombyggnader i storstockholm. Vi söker dig som har bred kunskap inom servicearbeten och som kan arbeta självständigt. Du ska vara utbildad elektriker med goda referenser och ha minst 3 års erfarenhet. Körkort är ett krav. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: Barkarby Elinstallationer AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceelektriker jobb, Serviceelektriker Järfälla, Serviceelektriker Barkarby Elinstallationer AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceelektriker

Behörig elektriker
MJ Contractor AB utför mark- och anläggningsarbeten. Vi söker nu för omgående anställning en erfaren behörig elektriker. Svar endast via epost: mikael.johansson@mjcontractor.se
Företag: M J CONTRACTOR AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig elektriker

Elektriker för jobb i Stockholm
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker dig som är elektriker för en av våra kunder i Stockholm. Företaget som du kommer arbeta utför allt inom elinstallation. Din arbetsuppgift kommer vara allt inom el. Lön enligt avtal. Din profil • Vi söker dig som är lägst 3 års montör och uppåt. För att under lätta rekryteringsarbetet behöver vi ett CV samt referenser att ringa på. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker för jobb i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker för jobb i Stockholm

Installationselektriker - Stockholm
Bemannus AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har 11 års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och följer etiska regler och allmänna bestämmelser. Vi ingår i en koncern med PAf Rekrytering AB, På Rätt Plats AB och PAf Personal & Ledarutveckling AB. Bemannus AB söker nu fem installationselektriker för uppdrag hos vår kund i Stockholmsområdet.   Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir installation, dokumentation och säkerhetskontroller.   Kompetenskrav Vi söker dig som har gymnasieexamen som elektriker eller liknande i botten och som har relevant praktisk erfarenhet från rollen i produktion. Allmän behörighet som elektriker eller minimum tre års yrkesutbildning och minimum fyra års erfarenhet av jobb under en arbetsledare med full behörighet. Du talar mycket god svenska och engelska. Meriterande om du även kan tyska. B körkort. Egenskaper  Ansvarsfull, stresstålig och arbetar med stort detaljfokus, mycket god samarbetsförmåga.   Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag. För rätt person finns det möjlighet till tillsvidareanställning efter sex månaders uthyrningsuppdrag. För mer information kontakta Björn Lind 076 - 676 55 76
Företag: Bemannus AB, Göteborg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Installationselektriker - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationselektriker - Stockholm

ELEKTRIKER
Kort beskrivning av företaget:: 08 El & Entreprenad är ett företag med hög ambition och stor yrkesstolthet. Vårt mål är att att vara ett självklart val för alla företag i Stockholm och Södertälje området. Stora som små. I Dagsläget är vi 10 montörer som arbetar för fullt. Vårt företag har en bred kompetens och har installerat det mesta inom branschen. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu en BILELEKTRIKER med kunskaper i likström och servicevana. Du skall ha minst 2 års erfarenhet från liknade arbete. Du måste ha B körkort. Uppdragsgivare: Företag, förvaltare, fastighetsägare, föreningar och privat personer. Värdegrund: Personsäkerhet, kontinuitet, tillgänglighet, proffsigt bemötande, nöjda kunder och förminskad miljöpåverkan. Verksamhetsområde: Stockholm & Södertälje Län Beskrivning av kvalifikationer: - Flerårig erfarenhet av Elektrikeryrket - Körkort - Självgående - Meriterande om du är kunnig inom likström - Gärna erfarenhet av bilelektronik.
Företag: 08EL & Entreprenad
Ort: Nacka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga ELEKTRIKER jobb, ELEKTRIKER Nacka, ELEKTRIKER 08EL & Entreprenad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ELEKTRIKER

Installations elektriker sökes
Elmontörerna söker Installations elektriker Vi är ett ungt företag med utvecklingsmöjligheter som söker anställda som är drivna, framåt, flexibla och som vill utvecklas. Anställningen kommer vara en särskild visstidsanställning som senare kan utvecklas till en tillsvidareanställning. Vi jobbar i Stockholm/Uppsala området och har vårt huvudprojekt som ligger i Täby där vi jobbar med provisorisk el. Då övertid förekommer så är det inte alltid det passar med kommunaltrafiken. Arbetsuppgifterna varierar då vi jobbar med provisorisk el samt service och underhåll på bygget. Vi ser gärna att du som ansöker har fullgjort el-installations utbildning och har fullgjord lärlingstid. Vi ser gärna att du är mellan 20-50 år och har en god kunskap om el.
Företag: Elmontörerna elmab AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Installations elektriker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installations elektriker sökes

Servicetekniker med fördel elektriker bakgrund
Eurotech AB är i ett expansivt skede. Vi marknadsför UPS avbrottsfri kraft och erbjuder ett av marknadens bredaste utbud till datormarknaden, industri, stat, kommuner och landsting. Vi utför support, reparationsservice, förebyggande service på levererade system och då vi växer kraftigt söker vi nu förstärkning av en duktig och kundorienterad medarbetare. Arbetsuppgifterna består av i huvudsak servicearbete ute i landet hos våra kunder (25 - 30 resveckor/år) men även driftsättning och utbildning, telefonsupport, preventiv service på vår serviceavdelning. Efter internutbildning och en tids erfarenhet ingår även reparation arbete hos våra kunder. Arbetet är självständigt och stimulerande med stora möjligheter att kunna påverka och utveckla. Du kommer att jobba med den absolut senaste teknologin inom UPS och övervaknings-system. Servicebil ingår i tjänsten. Du måste ha körkort och kunna engelska samt kompetens inom svagström. Starkströmskunskap och datorvana är meriterande. Vi ser med fördel om du har elektriker bakgrund
Företag: Eurotech AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker med fördel elektriker bakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker med fördel elektriker bakgrund

Certifierad elektriker sökes
Byggföretag i Stockholm söker nu certifierad elektriker som minst har fem års erfarenhet och kan börja omgående. Bra svenska ett krav. Krav körkort och certifikat. Skicka CV och certifikat eller behörighet till info@bveab.se innan kontakt sker via telefon.
Företag: Bygg VVS El Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad elektriker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad elektriker sökes

Elektriker
Bravida i Karlskrona söker nu efter drivna entreprenad- och serviceelektriker. Här har Du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi värdesätter Din kunskap och hjälper Dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av installationer och felsökningar ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta både med förebyggande arbete samt med service och underhåll. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Du trivs med arbete i grupp såväl som med självständigt arbete. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.  Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet. Vem är du? Vi söker Dig som har gått el-programmet på gymnasiet eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet inom elinstallationsbranschen. Du är en positiv person med framåtanda och som har ett stort tekniskt intresse. Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla vilket bidrar till att bevara och utveckla goda kundrelationer. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb och har viljan att utvecklas i din yrkesroll. Körkort är ett krav i tjänsten. Välkommen med din ansökan till oss senast den 11 augusti. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook/Bravida Sverige. Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Karlskrona, Elektriker Bravida Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

Industrielektriker
Affärsområde gruvor söker Industrielektriker till Garpenberg Då en av våra elektriker går vidare till andra utmaningar söker vi nu hans efterträdare. Processen är teknikintensiv med spännande utmaningar där en del är visionen att skapa ett underhåll i världsklass. Ett mål som vi ska nå med hjälp av bra ledarskap, skickliga medarbetare samt ständigt förbättringsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning ovanjord. Arbetstiden är dagtid, beredskap kan förekomma. Arbetsuppgifter Arbetet som elektriker på ovanjordsavdelningen innebär i huvudsak att utföra underhållsarbete på produktionsutrustning med fokus på förebyggande underhåll. Vidare består arbetsuppgifterna att installera, montera, kontrollera och felsöka på avancerad produktionsutrustning. Tjänsten kräver att du både kan arbeta självständigt och tillsammans med andra varför god samarbetsförmåga och initiativförmåga är viktiga egenskaper. Datorbaserade underhållssystem används för att göra underhållsarbetet effektivt, innebär bl.a. att du rapporterar utfört arbete, administrera resurser och reservdelar i systemet. Utbildning och kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasiekompetens med inriktning el/automation. Du har några års erfarenhet som industrielektriker. Kunskap om ström- och frekvensomriktare, PLC- och DCS-system samt kunskap inom instrumentering är meriterande. Du är en person som tycker om problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet är omväxlande och kräver stort eget ansvar. B-körkort är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Upplysningar Ytterligare upplysningar lämnas av Roger Blomqvist avdchef elservice tfn 0225-360 75/070-235 55 89 eller Mattias Hibell sektionschef Underhåll tfn 0225-36282/070-254 74 42 Facklig information Facklig information får du av IF Metall tfn 0225-360 33. Ansökan Ansökan med CV lämnas via vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga - Jobb. Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Karlsson, tfn 0910-77 57 70. Sista ansökningsdatum är den 2 augusti 2013.
Företag: GARPENBERGSOMR ANRIKNINGSVERKET & GRUVAN
Ort: Hedemora
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker jobb, Industrielektriker Hedemora, Industrielektriker GARPENBERGSOMR ANRIKNINGSVERKET & GRUVAN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker

Fordonselektriker
Nordic Bemanning är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle. Vi bemannar de flesta branscher och är idag verksamma över hela Sverige samt Norge. Läs gärna mer om oss på www.nordicbemanning.se För kunds räkning letar vi nu efter en duktig fordonselektriker! I arbetet ingår reparationer, nyinstallationer samt felsökning av elsystem på tunga fordon. Även montering m.m av tillhörande utrustning.  Vi söker dig som: - Är utbildad inom elinstallationer eller har motsvarande erfarenhet. - Har erfarenhet av tunga fordon tex lastbilar, skogsmaskiner eller kranar. - Är idérik, serviceinriktad, självgående och arbetar bra i grupp - Har B-körkort  Intervjuer sker löpande och processen kan komma att avslutas innan senaste ansökningsdatum då vi hittat rätt kompetens! Välkommen in med din ansökan!
Företag: Nordic BR AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Hudiksvall, Fordonselektriker Nordic BR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Elektriker / Drifttekniker El
Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.Till våra uppdrag i regionen, med placering i Sandviken, söker vi nu erfarna elektriker och drifttekniker inom el. I tjänsten ingår bl.a. arbetsuppgifter som: • Service och felavhjälpande underhåll • Nyinstallation • Långsiktigt planerat underhåll • Kontakter med kunder och beställare • Rådgivande roll i tekniska frågor Vi tror att du minst har gymnasiekompetens och cirka 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har den tekniska förståelsen och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och leverantörer. Du är van att prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter samt lösa problem. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta: Stefan Andersson, Fastighetschef Sandviken, 08-553 963 97 stefan.e.andersson@coor.com Skicka in din ansökan snarast, dock senast 15 augusti 2013
Företag: Coor Service Management
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker / Drifttekniker El jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker / Drifttekniker El

FU-elektriker
PU Sandviken är en enhet inom produktområdet Rock Tools som ingår i Sandvik-koncernens affärsområde Sandvik Mining. Enheten tillverkar verktyg för tophammar och DTH för SMC Supply Chain och är uppdelad i fyra olika produktionsavsnitt; skarvborr, helstångs- och värmebehandling samt borrkronor. Stödfunktioner såsom underhåll, inköp och kvalitet och miljö tillkommer. Underhållsavdelningen servar enhetens alla avsnitt i Sandviken med akut och förebyggande underhåll, utrednings- och projektuppdrag. Arbetet bedrivs i nära samarbete med framförallt produktionen men också med övriga avdelningar inom Sandvik. Avdelningen består idag av 27 anställda fördelade på elektriker, mekaniker och dagtidsgrupper. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla framtidens underhåll samt ger dig fortlöpande utbildning så att du kan utvecklas inom ditt område. Arbetsuppgifter Som elektriker arbetar du huvudsakligen med förebyggande el-underhåll i FU-gruppen samt är med och utvecklar förebyggande underhåll på företrädelsevis NC-styrda verktygsmaskiner. Vidare bistår du vid förändrings- och konstruktionsarbete. Arbetsformen är för närvarande dagtid med möjlighet till flextid. Din profil Vi söker dig som har en treårig el-teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot automation, alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Du har vidare ett brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar samt ett intresse för teknik. Tjänsten förutsätter även god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Goda PLC-kunskaper samt erfarenhet av Siemens, Fanuc Mitsubishi och Okuma CNC-system är meriterande. Som person är du kommunikativ och noggrann samt tar initiativ till egen utveckling. Du har vidare god förmåga att lära ut din kunskap och erfarenhet till kollegor. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Ulf Källgren, flödeschef - underhåll, 026-26 91 72 Eva Dannberg, HR Advisor, 026-26 08 64 Facklig kontaktperson Lars Karlsson, IF Metall, 026-26 24 34 Välkommen med din ansökan senast 2013-07-31. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 322079. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare Margareta Linde Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Företag: Sandvik AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga FU-elektriker jobb, FU-elektriker Sandviken, FU-elektriker Sandvik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FU-elektriker

SERVICEELEKTRIKER
Elajo koncernen finns idag representerad på ett 40-tal orter i framförallt södra Sverige. Våra ca 1 000 anställda inom verksamhetsområdena El & Energiteknik och Mekanik/Energi omsätter tillsammans ca 1 miljard. El & Energitekniks verksamhet omfattar installationer och service inom områdena; kraft, belysning, tele, automation, värme, kyla, data, service, fastighetsdrift och ventilation samt energibesparing. El & Energiteknik omsätter ca 700 MSEK Till vår avdelningar i Varberg söker vi ny medarbetare: S E R V I C E E L E K T R I K E R Vi söker dig som har flera års arbetserfarenhet och vill ansluta dig till vår serviceavdelning. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Som service elektriker arbetar du med felsökning, service och installationsarbete inom allmän fastighets och processtekniskutrustning. Serviceuppdragen är både små och stora. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. ANSÖKNINGARNA KOMMER ATT BEHANDLAS LÖPANDE!
Företag: Elajo El & Energiteknik AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICEELEKTRIKER jobb, SERVICEELEKTRIKER Varberg, SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICEELEKTRIKER

SERVICEELEKTRIKER
Elajo koncernen finns idag representerad på ett 40-tal orter i framförallt södra Sverige. Våra ca 1 000 anställda inom verksamhetsområdena El & Energiteknik och Mekanik/Energi omsätter tillsammans ca 1 miljard. El & Energitekniks verksamhet omfattar installationer och service inom områdena; kraft, belysning, tele, automation, värme, kyla, data, service, fastighetsdrift och ventilation samt energibesparing. El & Energiteknik omsätter ca 700 MSEK Till vår avdelningar i Halmstad söker vi ny medarbetare: S E R V I C E E L E K T R I K E R Vi söker dig som har flera års arbetserfarenhet och vill ansluta dig till vår serviceavdelning. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Som service elektriker arbetar du med felsökning, service och installationsarbete inom allmän fastighets och processtekniskutrustning. Serviceuppdragen är både små och stora. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. ANSÖKNINGARNA KOMMER ATT BEHANDLAS LÖPANDE!
Företag: Elajo El & Energiteknik AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICEELEKTRIKER jobb, SERVICEELEKTRIKER Halmstad, SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICEELEKTRIKER

Automationstekniker/Industrielektriker
Södra är en koncern med omfattande skoglig verksamhet och en av de ledande producenterna av pappersmassa, trävaror och bioenergi. Företaget som ägs av 51 000 sydsvenska skogsägare, har 3 800 anställda och omsätter 18 miljarder kronor. Södra Cell är en av världens ledande leverantörer av pappersmassa med en produktion på två miljoner ton vid fabrikerna i Mönsterås, Mörrum, Värö, Tofte och Folla. Södra Cell har 1 630 medarbetare. Södra Cell Värö, 60 km söder om Göteborg, producerar 425 000 ton pappersmassa och har 330 medarbetare. Vill du bli en av oss? I Södras värld utgår allt från skogen. Det är skogen som är den ständigt växande råvaran, själva grundförutsättningen för alla olika verksamheter inom Södra. Vid Södra Cell Värö bygger vår verksamhet på att vidareförädla denna förnyelsebara råvara till pappersmassa. Vi har under de senaste åren gjort miljardinvesteringar för framtiden, vilket medfört att vi gått från att vara en energikonsument till att bli en stor leverantör av grön energi. Vår fabrik håller en mycket hög och modern standard – ur både teknik- och miljösynpunkt, och vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre. Vi söker nu - Automationstekniker/Industrielektriker Som automationstekniker ingår du i den grupp som ansvarar för underhållet på vår styr- och reglerutrustning i såväl avhjälpande som förebyggande underhåll, felsökning, optimering, installation samt åtgärder vid processtörningar. Arbetet innebär även arbete med fabrikens processdatorsystem samt att medverka i projekt och process­utredningar. Arbetet är självständigt men innebär nära samarbete och kontakt med driftspersonal samt teknisk personal intern och externt. Du har en utbildning på lägst gymnasienivå med styr- och reglerteknisk inriktning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med styr- och reglersystem. Vi värdesätter erfarenhet från kemisk processindustri eller kraftverk. Som person är du initiativrik, har lätt för att samarbeta och är kreativ/problemlösande. Som person är du serviceinriktad och har god förmåga att samarbeta med övriga yrkesgrupper. Förståelse för betydelsen av ett förebyggande underhåll och intresse för att utveckla underhållsmetoder är viktigt. Du behöver vara noggrann och tycka om att jobba självständigt och ta ansvar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetet kan innebära skiftgång. Vill du veta mer? Kontakta Per Wildiér, chef instrumentunderhåll, telefon 0340-63 35 84. Du kan också kontakta Sara Ågärd, HR-chef, telefon 0340-62 81 13. För fackliga frågor kontakta Nils-Erik Andersson, Pappers, telefon 0340-63 34 81. Välkommen med din ansökan via länken nedan, senast den 18 augusti. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Företag: Södra Cell Värö
Ort: Varberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Automationstekniker/Industrielektriker jobb, Automationstekniker/Industrielektriker Varberg, Automationstekniker/Industrielektriker Södra Cell Värö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationstekniker/Industrielektriker

Fordonselektriker tyngre fordon
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Nu söker vi en erfaren elmontör/fordonselektriker till vår kund i Falkenberg. Tjänsten innebär självständigt arbete med montering och dragning av el på tyngre fordon, vilket ställer krav på att du jobbat med 24 volt tidigare. Du som söker har relevant utbildning inom området. Då tjänsten är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget är det viktigt att du bor i närområdet. Arbetstiderna är dagtid. tillträde v.32-33 Din profil Relevant utbildning inom fordon/el/verkstad. Minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Bil och körkort. Då man i denna roll får ta mycket eget ansvar är det viktigt att du är självständig i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Som person är du ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Rekryteringen pågår löpande och endast de sökanden som motsvarar kraven kommer kontaktas. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker tyngre fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker tyngre fordon

Elektriker Sökes
Student Consulting Är du utbildad elektriker och intresserad av att arbeta inom fordonsindustrin? Då har vi kanske jobbet för dig! Vi söker nu för kunds räkning en elektriker till Falkenberg. Kunden är ett välkänt företag inom tillverkningsindustrin som tillverkar, säljer och har service för alla typer av tankpåbyggnader för tunga fordon. Arbetet innebär att du arbetar i team med andra och utför samt dokumenterar det elektriska jobbet själv. Arbetstiderna är förlagda vardagar måndag till fredag, dagtid, 07-16. Tjänsten förväntas tillsättas i början av augusti, och stor vikt läggs vid personlig lämplighet då det är en lång introduktion på uppdraget. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Student Consulting och på sikt förväntas anställningen gå över till kund. Vi söker dig som har en elteknisk utbildning, gärna med inriktning mot fordronsindustrin eller motsvarande. Vidare har du erfarenhet av lättare programmering, elektrisk lastbilsmontage samt att ställa in parametrar i lastbil. Som person är du driven, lösningsfokuserad och har en hög social kompetens då du skall arbeta i team med andra och tillsammans söka reda på olika lösningar. Du är lyhörd, flexibel och ansvarstagande, Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker Sökes

Elektriker
Livskraft, äkthet och närhet- kärnvärden i Härjedalens kommun Vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar näringsliv skolor, byar och föreningar. Äkthet- med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet- Härjedalen ska präglas av värme, öppenhet och tolerans. Här får du möjlighet att göra skillnad och hjälpa andra. Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner med gott om plats för varje invånare. Kommunkontoret ligger i Sveg. För att det ska vara nära till kommunal service finns även tre lokalkontor i kommunen. Som arbetstagare erbjuds du både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I Härjedalen finns fjäll, sjöar och skogar oavsett om du är intresserad av sommar- eller vinteraktiviteter finns här stora möjligheter att vara i naturen året om. ARBETSUPPGIFTER Härjedalens kommun söker en elektriker till kommunens VA-avdelning i Funäsdalen. Du kommer att delta i den dagliga verksamheten och ingå i beredskapsstyrkan med 6-8 beredskapsveckor/år. Du ska ha god social kompetens, vara flexibel och kunna jobba i grupp samt kunna jobba självständigt. Vara intresserad av att leda och driva el-frågor som berör kommunens VA-avdelning och även frågor som berör kommunens gatubelysning. Service, underhåll och tillbyggnad av elanläggningarna i kommunens vatten och avloppsanläggningar kommer att vara din huvudsakliga arbetsuppgift samt kommunens gatubelysning. KVALIFIKATIONER Som elektriker vill vi att du: •Har minst 3-årig gymnasial utbildning. •Har några års yrkeserfarenhet inom styr- och reglerteknik samt elinstallationer. •Kan dokumentera, läsa och rita elritningar. •Vara van att arbeta själv och lösa problem. •Kan felsöka och reparera i både stark- och svagströmsanläggningar. •Kan utföra, planera, beräkna, beställa varor till eget drivna projekt. •Kunna kontrollera anläggningar före idrifttagning. •Brand- & inbrottslarm Kompetens •Automationskompetens Körkort med B-behörighet är ett krav. Har du egen allmän elbehörighet för lågspänning (ABL) är det meriterande, men är ej ett krav.
Företag: Härjedalens kommun
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Härjedalen, Elektriker Härjedalens kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

Vi söker elektriker
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För rikstäckande kunds räkning söker vi en elektriker. Du ska inneha yrkesbevis eller motsvarande mycket god elkännedom. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som industrielektriker eller har lång erfarenhet av att arbete som elektriker med arbetsuppgifter som att felsöka, kontrollera befintliga el system samt van vid att göra mindre elreperationer. Vi söker dig som är stresstålig och gillar att arbeta noggrant. Din sociala förmåga är väl utvecklad och du är van att jobba i team. Att hålla tiden ser du som en självklarhet då det signalerar respekt för din omgivning. B-körkort är ett krav, C-körkort är en meriterande. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna in din ansökan redan idag Välkommen med din ansökan! Personliga egenskaper B- körkort C-körkort är meriterande. Punktlig Flexibel
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker elektriker

Fordonselektriker till Ydre Skåp
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.                   Q söker på uppdrag för vår kund, ett spännande och expansivt kundföretag, en duktig fordonselektriker med bred erfarenhet inom arbetsområdet. Vårt kundföretag arbetar med inriktning på lätta fordon. Troligen arbetar du idag med fordonselektronik och har minst 5-års erfarenhet inom yrkesområdet och känner att du vill komma vidare till ett företag där du kan vara med och påverka. Som fordonselektriker kommer Du att arbeta med montering av elektriska system och tillbehör samt fungera som teknisk support. Då produkterna inte är standarmässiga kan du med din erfarenhet föreslå förbättringar och åtgärder till produktionsledningen. Du har god problemlösningsförmåga, är noggrann och kommunikativ. Du kommer bli en viktig länk i företaget och detta är tjänsten för dig som drivs av utmaningar och vill ha möjlighet att påverka. Tjänsten är en anställning direkt hos kundföretaget, på heltid med start snarast. Nyfiken på att veta mer? Välkommen att kontakta oss eller att sända in din ansökan. I denna rekrytering samararbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson 013-470 39 00. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker till Ydre Skåp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker till Ydre Skåp

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Tjänsten innebär arbete med elinstallation i olika typer av fordon och anläggnignar. Tjänsten kräver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt på dagtid, heltid med tillträde omgående. Du som söker bör bo i närregionen. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsel. - Erfarenhet av elinstallation. - B-körkort och tillgång till bil. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Elektriker
Totebo AB är en av Sveriges största underleverantörer av planmöbler och möbeldetaljer och ligger i Västerviks kommun. Teknikmässigt ligger vi långt framme och automatiseringsgraden är hög för att möta marknadens krav och konkurrens. Fabriken i Totebo sysselsätter c:a 160 personer och omsätter 250 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.toteboab.se Totebo AB rekryterar en ny medarbetare: Elektriker Inom Totebo AB har vi en avdelning service och teknik. Den består idag av 7 medarbetare. Avdelningens ansvarsområde är servicefunktion för produktion och fastighet. Vi söker en elektriker i arbetsform 2-skift och som bör ha erfarenhet inom följande områden: ? Felsökning inom området tillverkning- eller processindustrin. ? Installationsarbeten. ? Erfarenhet av PLC-system. ? Projektarbeten med tuffa deadlines. ? Körkort B. ? Engelska och att kunna tyska är en merit. Vi förutsätter en god social kompetens och hög flexibilitet eftersom befattningen innebär lagarbete och högt tempo i spännande miljö.
Företag: Totebo AB
Ort: Västervik
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Västervik, Elektriker Totebo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

Fordonselektriker
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en erfaren fordonselektriker. Formell kompetens Du har relevant utbildning inom området. Körkort klass B är ett krav samt tillgång till egen bil. Din bakgrund Du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete eller så har du arbetat med lastbilsel eller bilel under ett antal år. Personliga egenskaper Du är mycket noggrann, ordningssam och ansvarstagande. Du är en person som tycker om att bidra med en positiv anda till arbetsgruppen. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid, dagtid, lön enligt kollektivavtal, Mönsterås. Anställningen är en sk hyrrekrytering där du först blir anställd av Lernia och uthyrd till kund och sedan går över i anställning hos kunden. Tillträdesdag Omgående eller enligt överenskommelse. Information Registrera ditt CV och sök tjänsten på lernia.cv. Vi tar dessvärre inte emot ansökningar via epost. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Mönsterås
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker jobb, Fordonselektriker Mönsterås, Fordonselektriker Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker

Elektriker till Växjö, Värnamo eller Ljungby
Ikett Elektro söker elektriker för arbete åt företagets olika kunder. Ikett Elektro söker dig som är 2-årsmontör eller fullbetald elektriker. Tjänsten innebär ganska många resor, så körkort är ett krav. Ikett Elektro följer elektrikerförbundets krav och installationsavtalet. Uppdragen varierar mellan allt från några veckor till flera månader. Ikett Elektro har många aktuella uppdrag, så om du är villig att resa finns många jobb att ta. Arbetet sker måndag till fredag. Möjlighet till flexibilitet i arbetstid finns. Arbetet utgår från Ljungby, Karlkrona, Växjö eller Värnamo.
Företag: Ikett Elektro AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till Växjö, Värnamo eller Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till Växjö, Värnamo eller Ljungby

Elektriker till FM-kontrakt sökes
Just nu söker vår kund en Elektriker med placering på ett FM-kontrakt i Gällivare.  Arbetsuppgifter * Dina arbetsuppgifter som elektriker kommer att variera inom industri- och serviceinstallationer.  * Du kommer att arbeta med allt från installationer till skräddarsydda system lösningar för alla typer av byggnader, industrier och processer. * Du kommer även att få arbeta med service- och underhållstekniska tjänster. * God erfarenhet av fastighetsunderhåll. * Utföra skötsel och tillsyn av fastigheter och dess system. Din bakgrund Du har utbildning inom el/elektronik och har en BB1- eller BB2- behörighet. Kunskaper inom UPS:er alternativt reservkraft är meriterande. Du är självgående och en kreativ problemlösare som tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar. Samtidigt fungerar du väl i ett team där många kompetenser samverkar och jobbar ihop. Du är prestigelös och framåt som person och trivs i din roll som elektriker där du vill utvecklas vidare. God social förmåga är viktigt då det är mycket kontakter med hyresgäster och uppdragsgivare. Du är rak, ärlig och trivs i en miljö där det är mycket att göra. Körkort är ett krav. Låter det intressant? Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten ring Karin Theander på tel: 0763-40 04 12 alt. karin@prizta.se
Företag: Prizta Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till FM-kontrakt sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till FM-kontrakt sökes

Elektriker
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu elektriker. Du kommer att vara anställd åt oss Uniflex Bemanning och jobba på uppdrag åt vår kund, Vi söker dig som har utbildning som elektriker och har ett par års erfarenhet av yrket och har minst körkort B. Arbetet syftar till att utföra alla typer av elinstallationer inom både industri och privathem. Som elektriker är dina arbetsuppgifter: • Service, installation och underhåll i kommersiella byggnader, industri och privathem. • Arbetet kan innebära en hel del kundkontakt vilket gör det viktigt att du känner dig bekväm med detta. Personliga egenskaper Du är serviceinriktad och kundorienterad och har en god förmåga att kommunicera med kunder. Du tycker om att arbeta i team men har inga problem med att arbeta självständigt. Du är engagerad och ansvarstagande, Du har ett gott sinne för ordning och reda. Vi gör urval löpande, välkommen med din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker jobb, Elektriker Kiruna, Elektriker Uniflex Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker

INSTALLATIONSELEKTRIKER
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Adecco samarbetar med ett rikstäckande elinstallationsföretag och vi söker nu ett antal elektriker för uppdrag hos en av våra kund i Luleå. Vi söker dig som har en fullständig gymnasieutbildning inriktning EL samt några års yrkeserfarenhet som installationselektriker är meriterande. Behörigheter inom el är önskvärt, men inget krav. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och värför Intervjuer och tillsättning sker löpande så sänd in din ansökan snarast möjligt. Vid frågor om om tjänsten eller uppdraget kontakta kontorschef Michael Stark 070-275 40 29. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Luleå
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga INSTALLATIONSELEKTRIKER jobb, INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå, INSTALLATIONSELEKTRIKER Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INSTALLATIONSELEKTRIKER

Industrielektriker till elkraft högspänning
Om tjänsten Som industrielektriker kommer Du i huvudsak att arbeta med installation, drift och underhåll av hög- och lågspänningsanläggningar under och ovan jord i Kiruna och Svappavaara. Du kommer att ingå i en grupp på 18 st elektriker. Dina kvalifikationer Den vi söker är en självgående problemlösare som är öppen för nya idéer. Arbetet medför såväl interna som externa kontakter, varför egenskaper såsom samarbetsförmåga och noggrannhet är viktiga. Vidare så kräver tjänsten att Du klarar av självständigt arbete på ett bra sätt samt att Du har en god initiativförmåga. Du har El-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Erfarenhet av arbeten på högpänningsanläggningar samt felsökning och underhåll av starkströmsanläggningar med avancerad teknisk styr- och kontrollutrustning är meriterande, likväl som erfarenhet av andra liknande arbetsuppgifter. Arbetstid: Dagtid (beredskapstjänstgöring ingår) Körkortskrav: B, (C-kort meriterande). Stationeringsort: Kiruna
Företag: LKAB
Ort: Kiruna
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker till elkraft högspänning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker till elkraft högspänning

INSTALLATIONSELEKTRIKER
Vill du ha ett utvecklande jobb i Norrland? Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu. Här hittar du nämligen portalen till Norrlands och Malmfältens största nätverk av arbetsgivare. Hos oss skapar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i landets norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter. Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i norra Sverige. Har du rätt inställning så har JOBBiNORR jobben. Branschorganisationer, föreningsliv och fackliga organisationer skapar tillsammans med våra samarbetande företag och just DIG som arbetstagare de allra bästa förutsättningar att utveckla och stärka regionen tillsammans. Norrländskt affärsnätverk Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper samt med personliga relationer sinsemellan. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. Vi är det lokala alternativet och har det största kontaktnätet, erbjuder mervärde, kvalitetsäkring och har dessutom styrkan att kunna skräddarsy lösningarna efter arbetsgivarnas men även arbetstagarnas behov. DET gynnar Norrland. Arbetsuppgifter Just nu söker vi för en av våra norrländska samarbetpartners räkning en erfaren installationselektriker för arbete i Luleå. Du har dokumenterad utbildning och arbetserfarenhet samt en självgående problemlösare. Vidare förutsätts en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna. Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag. JOBBiNORR - Kortaste vägen till ditt drömjobb i Norra Norrland Utvecklande affärsrelationer Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas i ett hett arbetslag där du förväntas kunna utveckla den affärsrelation som byggs upp med kunderna. Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information
Företag: JOBBiNORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Ort: Luleå
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga INSTALLATIONSELEKTRIKER jobb, INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå, INSTALLATIONSELEKTRIKER JOBBiNORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INSTALLATIONSELEKTRIKER


Sök lediga jobb ELEKTRIKER

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se