ELIXIA SWEDEN AB jobb - lediga jobb

ELIXIA SWEDEN AB jobb ELIXIA SWEDEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ELIXIA SWEDEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ELIXIA SWEDEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare Sundbyberg- Sundbyberg

  2. Personlig Tränare till ELIXIA Torslanda- Göteborg

  3. SÄLJARE TILL ELIXIA TORSLANDA- Göteborg

  4. Personlig Tränare På ELIXIA Masthugget- Göteborg

  5. Säljare/medlemsrådgivare ELIXIA Masthugget- Göteborg

  6. Träningsambassadör- Göteborg

  7. Säljare till ELIXIA SUNDBYBERG!- Sundbyberg


Mer beskrivning

Säljare Sundbyberg
ELIXIA är en ledande aktör i den nordiska träningsmarknaden, med ca 200 000 medlemmar och en omsättning på 1.2 miljard NOK 2012. Den nordiska verksamheten leds från Oslo och består av 59 anläggningar, 42 i Norge 3 i Sverige och 14 i Finland. Vi driver våra klubbar med högt fokus på våra medlemmar, deras behov och att leverera hög service till de som tränar hos oss. Nu slår vi för första gången upp portarna i Stockholm och behöver förstärka säljorganisationen, därför söker vi: SÄLJARE TILL ELIXIA SUNDBYBERG Vill du vara med och sälja världens bästa produkt samtidigt som du bygger en stark CV? ELIXIA är känt för professionell säljutbildning, uppföljning och motiverade medarbetare - Vi är den rätte arbetsgivaren om du önskar en kick inom sälj. Nu har du chans att ihop med oss skapa något utöver det vanliga. I höst öppnar ELIXIA Sundbyberg och i samband med det kommer vi ha ett presale under våren och sommaren. Grip möjligheten att vara del i ett härligt, energifullt team som tänker lyckas genom att ha kul på jobbet. Om jobbet Du, och ditt team, skall inspirera andra människor till att starta en aktiv livsstil med fokus på träning och välmående inom ELIXIA. Ni skall marknadsföra och sälja medlemskap under säljkampanjens två sista månader, augusti och september. Arbetet kommer vara förlagt till event och försäljning på offentliga platser utomhus. Du arbetar med såväl gemensamma som individuella mål med ledning av en säljledare. Jobbet innebär varierande arbetstider där både helger och kvällar är en del av arbetsvardagen. Vi söker dig som är mogen att leda dig själv mot tydliga mål, ibland under pressade förhållanden. Några av de drag som kännetecknat de som lyckats hos oss är; stresstålig, envis, kommunikativ och positiv. Vi arbetar i andan av att fira när det går bra och ta konsekvenserna när vi inte når fram. Givetvis är erfarenhet från rollen som säljare och dokumenterat goda säljresultat meriterande. Dock är din personlighet, syn på värdegrund, vilja och attityd de bitar som är viktigast för oss. Elixia är i ett expansivt skede och för dig med rätt inställning och vilja finns goda möjligheter för fast anställning och vidare utveckling i kedjan. Tjänsten är en projektanställning och ansökan lämnas med personligt brev och CV till anton.johannisson@elixia.no Har du frågor om tjänsten så ring +47 47 936 526 Omfattning: Heltid Tillträde: Efter avtal Sista dag för ansökan: Ansökan behandlas löpande Fast månadslön samt prestationsbaserad bonus.
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Sundbyberg

Personlig Tränare till ELIXIA Torslanda
ELIXIA är en ledande aktör i den nordiska träningsmarknaden, med ca 200 000 medlemmar och en omsättning på 1.2 miljard NOK 2012. Den nordiska verksamheten leds från Oslo och består av 59 anläggningar, 42 i Norge 3 i Sverige och 14 i Finland. Vi driver våra klubbar med högt fokus på våra medlemmar, deras behov och att leverera hög service till de som tränar hos oss. Lever du för att träna? Gillar du att jobba med människor, att hjälpa dem och att se dem utvecklas? Är du utåtriktad och kan sälja dig själv? Anser du att Personlig Tränare är ett heltidsjobb? Då är vi den rätta arbetsgivaren för dig - ELIXIA ger dig möjligheten att jobba heltid som Personlig Tränare med lön direkt från start! Vi söker dig som är förtroendeingivande och har en positiv energi att dela med dig av. Du är flexibel, har goda kommunikationsegenskaper och är en säljarskalle. En målriktad vinnartyp som drivs av att skapa din egen lycka genom hårt arbete. Självklart har du egen träningsvana samt är utbildad Personlig Tränare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat som Personlig Tränare sedan tidigare eller från annat friskvårdsjobb. Tillträde:Omgående Sista dag för ansökan: 15 augusti 2013
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Tränare till ELIXIA Torslanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Tränare till ELIXIA Torslanda

SÄLJARE TILL ELIXIA TORSLANDA
ELIXIA är en ledande aktör i den nordiska träningsmarknaden, med ca 200 000 medlemmar och en omsättning på 1.2 miljard NOK 2012. Den nordiska verksamheten leds från Oslo och består av 62 anläggningar, 43 i Norge 4 i Sverige och 15 i Finland. Vi driver våra anläggningar med stor fokus på våra medlemmar, deras behov och att leverera hög service till de som tränar hos oss. SÄLJARE TILL ELIXIA TORSLANDA Vill du vara med och sälja världens bästa produkt? ELIXIA är känd för professionell säljutbildning, uppföljning och motiverade medarbetare - Vi är den rätte arbetsgivaren om du önskar en kick inom sälj! Nu har du chansen att ihop med oss skapa något utöver det vanliga. Här finns möjligheten för dig att vara del av ett härligt och energifullt team som tänker lyckas genom att ha kul på jobbet! Om jobbet: Du skall inspirera andra människor till att starta en aktiv livsstil med fokus på träning och välmående på ELIXIA. Du ska marknadsföra och sälja medlemskap. Du arbetar med såväl gemensamma som individuella mål. Jobbet innebär varierade arbetstider där både helger och kvällar är en del av det vardagliga arbetet. Du arbetar utifrån anläggningen i Torslanda. Om dig: Vi söker dig som är mogen att leda dig själv mot tydliga mål, ibland under pressade förhållanden. Några av de kvalitéer som kännetecknar de som lyckats hos oss är stresstålig, envis, kommunikativ och positiv. Vi arbetar i andan av att fira när det går bra och ta konsekvenserna när vi inte når hela vägen fram. Erfarenhet från rollen som säljare och dokumenterat goda säljresultat är självklart meriterande, dock är din personlighet, grundläggande värderingar, vilja och attityd de bitar som är viktigast för oss. ELIXIA är i ett expansivt skede och för dig med rätt inställning och vilja finns goda möjligheter till vidare steg. Ansökan skickas med personligt brev och CV till: nils.torring@elixia.se Välkommen med din ansökan! Omfattning och lön:HeltidFast månadslön samt prestationsbaserad bonus. Tillträde:Enligt avtal Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga SÄLJARE TILL ELIXIA TORSLANDA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SÄLJARE TILL ELIXIA TORSLANDA

Personlig Tränare På ELIXIA Masthugget
Lever du för att träna? Gillar du att jobba med människor, att hjälpa människor? Är du utåtriktad och kan sälja dig själv? Anser du att Personlig Tränare är ett heltidsjobb? Vi är den rätta arbetsgivaren om du önskar dig en karriär som Personlig Tränare! Vad vi söker: Förtroendeingivande och full av energi att dela med dig av. Flexibel, ha goda kommunikationsegenskaper och säljarskalle. En målriktad vinnartyp, som drivs av att skapa sin egen lycka genom hårt arbete. Självklart har du egen träningsvana samt är utbildad Personlig Tränare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som Personlig Tränare eller med annat friskvårdsjobb. Välkommen med ditt personliga brev och Cv. Vad ger vi dig: Möjligheten att jobba heltid som Personlig Tränare med lön direkt från start!
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Tränare På ELIXIA Masthugget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Tränare På ELIXIA Masthugget

Säljare/medlemsrådgivare ELIXIA Masthugget
ELIXIA är en ledande aktör i den nordiska träningsmarknaden, med ca 200 000 medlemmar och en omsättning på 1.2 miljard NOK 2012. Den nordiska verksamheten leds från Oslo och består av 62 anläggningar, 43 i Norge 4 i Sverige och 15 i Finland. Vi driver våra anläggningar med stor fokus på våra medlemmar, deras behov och att leverera hög service till de som tränar hos oss. SÄLJARE TILL ELIXIA MASTHUGGET- GÖTEBORG Vill du vara med och sälja världens bästa produkt? ELIXIA är känd för professionell säljutbildning, uppföljning och motiverade medarbetare - Vi är den rätte arbetsgivaren om du önskar en kick inom sälj! Nu har du chansen att ihop med oss skapa något utöver det vanliga. Här finns möjligheten för dig att vara del av ett härligt och energifullt team som tänker lyckas genom att ha kul på jobbet! Om jobbet: Du skall inspirera andra människor till att starta en aktiv livsstil med fokus på träning och välmående på ELIXIA. Du ska marknadsföra och sälja medlemskap. Du arbetar med såväl gemensamma som individuella mål. Jobbet innebär varierade arbetstider där både helger och kvällar är en del av det vardagliga arbetet. Du arbetar utifrån anläggningen i Torslanda. Om dig: Vi söker dig som är mogen att leda dig själv mot tydliga mål, ibland under pressade förhållanden. Några av de kvalitéer som kännetecknar de som lyckats hos oss är stresstålig, envis, kommunikativ och positiv. Vi arbetar i andan av att fira när det går bra och ta konsekvenserna när vi inte når hela vägen fram. Erfarenhet från rollen som säljare och dokumenterat goda säljresultat är självklart meriterande, dock är din personlighet, grundläggande värderingar, vilja och attityd de bitar som är viktigast för oss. ELIXIA är i ett expansivt skede och för dig med rätt inställning och vilja finns goda möjligheter till vidare steg. Ansökan skickas med personligt brev och CV till: magnus.gardmark@elixia.se Välkommen med din ansökan! Omfattning och lön:HeltidFast månadslön samt prestationsbaserad bonus. Tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning. Tillträde:Enligt avtal Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan till oss. Senaste ansökningsdag: 2013-11-30
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/medlemsrådgivare ELIXIA Masthugget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/medlemsrådgivare ELIXIA Masthugget

Träningsambassadör
Älskar du träning, friskvård och välmående? Är du dessutom ivrig att få dela med dig och missionera det du brinner för? ELIXIA söker träningsambassadörer Vi på ELIXIA har sett vad träning gör med människor. Kanske är det därför vi är så stolta över att sälja just träning. Vi är ett gäng träningsambassadörer som söker fler av samma virke. Vi tänker förstärka vår organisation och ge oss ut på gator och torg där vi skall missionera vårt budskap - träning. Om jobbet: Du, och ditt team, skall genom olika event på offentliga platser marknadsföra ELIXIA och vår produkt. Er uppgift blir att inspirera andra människor till att starta en aktiv livsstil med fokus på träning och välmående inom ELIXIA. Du arbetar med såväl gemensamma som individuella mål med ledning av en teamledare. Jobbet innebär varierande arbetstider där både helger och kvällar är en del av arbetsvardagen. Vi söker dig som är mogen att leda dig själv mot tydliga mål, ibland under pressade förhållanden. Några av de drag som kännetecknat de som lyckats hos oss är; stresstålig, envis, kommunikativ och positiv. Vi arbetar i andan av att fira när det går bra och ta konsekvenserna när vi inte når fram. Givetvis är erfarenhet från liknande tjänster meriterande. Dock är din personlighet, syn på värdegrund, vilja och attityd de bitar som är viktigast för oss. ELIXIA är i ett expansivt skede och för dig med rätt inställning och vilja finns goda möjligheter till fast anställning och vidare utveckling i kedjan. Tjänsten är en allmän visstidsanställning med tillträde snarast - till och med 2013-05-31 Ansökan lämnas med personligt brev och CV senast 2013-12-16 till jenny.fredin@elixia.se Har du frågor om tjänsten så ring 073-691 19 45 Tjänsten kräver B-körkort Fast timlön
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Träningsambassadör jobb, Träningsambassadör Göteborg, Träningsambassadör ELIXIA SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träningsambassadör

Säljare till ELIXIA SUNDBYBERG!
ELIXIA är en av Sveriges större gymkedjor med ambitionen att växa ännu mer. Dels i Göteborg där företaget etablerades 2011 men också i Stockholm där vi öppnade vår första klubb i oktober 2013. Vi driver våra klubbar med högt fokus på våra medlemmar, deras behov och att leverera hög service till de som tränar hos oss. Vi växer så det knakar och nu behöver vi förstärka säljorganisationen på vår anläggning i Stockholm. Säljare till ELIXIA Sundbyberg! Vill du skapa något utöver det vanliga? Har du ambitioner om att lyckas med sälj och vill göra det genom att sälja världens bästa produkt? Vi söker nya talanger till vår säljavdelning i ELIXIA Sundbyberg, Stockholm. ELIXIA är känt för professionell säljutbildning, uppföljning och motiverade medarbetare - Vi är den rätte arbetsgivaren om du önskar en karriär inom sälj. Om jobbet: Du skall inspirera andra människor till att starta en aktiv livsstil med fokus på träning och välmående inom ELIXIA. Sälja och marknadsföra medlemskap för den privata marknaden såväl som företagsmarknaden. Som säljare på en av våra anläggningar ingår du i ett säljteam. Du arbetar med såväl gemensamma som individuella mål med ledning av en säljledare. Jobbet innebär varierande arbetstider där både helger och kvällar samt marknadsföringskampanjer utomhus är en del av arbetsvardagen. Vi söker dig som är mogen att leda dig själv mot tydliga mål, ibland under pressade förhållanden. Några av de drag som kännetecknat de som lyckats hos oss är; stresstålig, envis, kommunikativ och positiv. Vi arbetar i andan av att fira när det går bra och ta konsekvenserna när vi inte når fram. Givetvis är erfarenhet från rollen som säljare och dokumenterat goda säljresultat meriterande. Dock är din personlighet, syn på värdegrund, vilja och attityd de bitar som är viktigast för oss. Elixia är i ett expansivt skede och för dig med rätt inställning och vilja finns goda möjligheter för vidare utveckling i kedjan. Tjänsten är heltid med start i januari eller efter överrenskommelse. Fast månadslön samt prestationsbaserad bonus. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Maila in din ansökan med personligt brev och CV senast 31/1 2014 till: emma.mohlin@elixia.se Har du frågor om tjänsten så ring Platschef Emma Mohlin på 076-319 76 13.
Företag: ELIXIA SWEDEN AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till ELIXIA SUNDBYBERG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till ELIXIA SUNDBYBERG!


Sök lediga jobb ELIXIA SWEDEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se