ENGAGERAD ELEKTRONIK OCH MJUKVARUUTVECKLARE jobb - lediga jobb

ENGAGERAD ELEKTRONIK OCH MJUKVARUUTVECKLARE jobb ENGAGERAD ELEKTRONIK OCH MJUKVARUUTVECKLARE jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ENGAGERAD ELEKTRONIK OCH MJUKVARUUTVECKLARE. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ENGAGERAD ELEKTRONIK OCH MJUKVARUUTVECKLARE. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ciscotekniker sökes för anställning- Stockholm

 2. Entusiastisk inköpsanalytiker!- Stockholm

 3. Hybrid IT-tekniker- Stockholm

 4. Vi söker systemutvecklare!- Stockholm

 5. Är du en vass frontendare, javautvecklare eller en systemarkitekt?- Stockholm

 6. Ekonomihandläggare Försörjningsstödsenheten- Stockholm

 7. Forskningsingenjör- Stockholm

 8. Vill du göra skilland i Sollentuna?- Sollentuna

 9. Företagssäljare brandsäkerhet- Stockholm

 10. Finance Reporting Manager- Sollentuna


Mer beskrivning

Ciscotekniker sökes för anställning
Wise IT AB Arbetsbeskrivning Wise IT befinner sig i en stark expansionsfas och vill nu anställa flera duktiga konsulter inom CIsco. Gruppen är nystartat, vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att få vara delaktig i arbetet att utforma såväl din tjänst som vår nya enhet. Vi har många förfrågningar från kunder vad gäller infraområdet och uppdragen är i regel av längre karaktär. Som konsult via Wise IT erbjuds du spännande och varierande uppdrag hos väletablerade företag. Vi värnar om vår personal och arbetar aktivt med friskvård och erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till utveckling. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har arbetat med Ciscos produkter under de senaste 3-5 åren. Vi ser gärna att du har ett kommersiellt certifikat inom området. Vidare ser vi att du har erfarenhet inom något av följande områden: * Checkpoint * Brandväggar * Riverbed WAN acceleratorer Rollen innebär drift och underhåll av Cisco produkter. Som person har du goda problemlösaregenskaper och ett stort intresse av att lära dig mer inom området. Det är även av vikt att du har ansvarskänsla samt kan följa uppsatta rutiner. Ansvarig för rekryteringen är kandidatansvarig Alexander Tonelli. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexander på: 0702-186226 Om oss Wise IT AB (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Wise IT är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ISO 9001:2008. Läs mer om oss på: www.wiseit.se. Wise IT - Rätt människor inom IT
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ciscotekniker sökes för anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ciscotekniker sökes för anställning

Entusiastisk inköpsanalytiker!
Har du en god analytisk förmåga och vill utvecklas till strategisk inköpare inom metallbranschen? Då har Adecco uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? I början av uppdraget kommer det att vara ett mycket analystungt arbete. Huvuduppgiften handlar om att kartlägga nuläget dvs göra analyser som kartlägger utbud och efterfrågan samt leverantörskartläggningar. Tjänsten kommer att innefatta analyser av dagens avtal och priser samt mer historiska priser och avtal. I rollen ingår även analyser av t.ex. tekniska specifikationer per enhet etc. För rätt person finns det möjlighet för anställning på företaget och då kommer uppgiften över tid att förändras mot att vara mer strategiskt. Tycker du om att på global basis genomföra upphandlingar, driva projekt samt vara support till de olika affärsområdenas taktiska metallgrupper kommer du trivas här. Du får vara en del i arbetet att utveckla och implementera företagets metallstrategi! Vem trivs här? Du som är civilingenjör eller civilekonom och vill utvecklas snabbt i sin karriär har hittat rätt. Gillar du att analysera, planera och driva egna projekt kommer att trivas här. Är du strukturerad och har mycket energi kommer du att bli en uppskattad medarbetare som bidrar med sin hög kapacitet till vidareutvecklingen av inköpsprocessen. Vad erbjuder vi? Ett  spännande uppdrag hos vår kund i Stockholm. Tjänsten kan övergå till en anställing hos kunden för rätt person.  Tjänsten ska tillsättas omgående. (Som konsult är du tillsvidareanställd i Adecco Sweden.) Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban på tel: 08-598 981 54 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Entusiastisk inköpsanalytiker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entusiastisk inköpsanalytiker!

Hybrid IT-tekniker
Adecco IT & Engineering söker nu omgående en IT-tekniker med breda tekniska kunskaper. Hur ser din arbetsdag ut? Som Hybrid IT-tekniker eller IT-ingenjör ingår du i vår kunds avdelning för drift och utveckling av broadcast, streaming, IT, och storageplattformen. Du arbetar i en föränderlig organisation som jobbar med TV-produktion och TV-sändning. Ett område där tekniken utvecklas allt snabbare och där man kontinuerligt utvecklar tjänsteutbudet. Vem trivs här? Du som är nyutexaminerad inom IT på eftergymnasial nivå och har erfarenhet eller ett stort intresse av att jobba brett med IT och samtidigt komma i kontakt med den unika TV-produktionsbranschen kommer att trivas här. Vi söker efter dig som har teknisk förståelse och vill arbeta i en föränderlig och mycket intressant organisation med spännande teknik och miljö. Vi söker dig med kunskaper inom Linux, IP nätverk, systemadministration och streaming av video och audio. Vi söker också dig med ett intresse eller kunskaper av test och verifikation och media management. Du talar och skriver flytande svenska samt behärskar engelska. Du som person är serviceorienterad, strukturerad och har god problemlösningsförmåga. Du söker en utmaning där du får lära dig mycket nytt och där du bygger dig en bred profil. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Alexander Aminoff på tel: 08-587 512 19 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hybrid IT-tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hybrid IT-tekniker

Vi söker systemutvecklare!
Vår kund är ett innovativt kunskapsföretag med många års erfarenhet inom Javateknologi och Javaramverk. Vi söker Dig som: har rätt attityd är målmedveten och vill bli bättre och bättre redan är systemutvecklare/programmerare redan är konsult eller har erfarenhet av konsultrollen kan minst Java SE och delar av JavaEE och har jobbat med detta senaste 5 åren har intresse och erfarenhet av några OPEN SOURCE ramverk har akademisk examen (minst 120 högskolepoäng) inom Data/IT eller likvärdig utbildning Vad vi erbjuder: marknadens bästa ersättning och förmåner till rätta kandidater kompetens och personlig utveckling inom teknik och icke tekniska områden vi ser till att du hamnar i framkant av systemutveckling och behärskar dina dagliga arbetsuppgifter via mentorskap, utbildning och professionell ledarskap du kommer även få friskvårdsersättningar, pensions- försäkring/avsättning m.m. trivsam arbetsmiljö, där olika personer med olika förutsättningar samverkar och utvecklas tillsammans Utbildningspaket Alla nyanställda erbjuds att lära sig Java EE (JPA, JTA, EJB, JMS, Security, Web Services), Spring (Core, AOP, DAO, MVC), PrimeFaces och Liferay (Administration och utveckling), Agile & Scrum. Det finns flera andra program man kan välja enligt önskemål. Rekryteringskonsult hos Diversity Group: Monica Landmark, mobil 0704-90 90 90, email: monica@diversitygroup.se
Företag: Diversity Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker systemutvecklare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker systemutvecklare!

Är du en vass frontendare, javautvecklare eller en systemarkitekt?
Då har vi jobbet för dig hos vår kund som är IT-branschens bästa arbetsgivare! Att arbeta hos vår kund är krävande, utvecklande och stimulerande. Idag finns ca 40 anställda och man växer vidare och vill anställa fler exceptionellt duktiga medarbetare. Man brinner för systemutveckling och att använda sin kompetens till konkret affärsnytta för kunderna. För att trivas som frontendutvecklare måste du vara grym på JavaScript och webstandards. Du ska ha stenkoll på begrepp såsom progressive enhancement och responsive design, vara väl insatt i nyheterna hos HTML5 och CSS3 och inte ha några problem med att skicka JSON över HTTP. Du är bekväm med Git och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Att jobba agilt är en självklarhet för dig och du brinner för att leverera kod av högsta kvalitet. För att trivas som javautvecklare måste du vara grym på Java och gärna även ha koll på Scala och Groovy. Förmodligen är du civilingenjör och har jobbat professionellt med utveckling i minst 2 år. Att jobba agilt är en självklarhet för dig och du brinner för att leverera kod av högsta kvalitet. Du gillar open source, Maven, Git, NoSQL och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Har du dessutom jobba med mobila lösningar är det kanonbra! För att trivas som systemarkitekt måste du älska att koda. En arkitekt bestämmer inte bara hur ett system ska byggas utan deltar även i att stötta och utbilda övriga utvecklare i projektet. Du är givetvis grym på Java och har koll på Scala och Groovy. Förmodligen är du civilingenjör och har jobbat professionellt med utveckling i minst 8 år. Att jobba agilt är en självklarhet för dig och du har inget problem att hoppa in som Scrum Master. Viktigast är dock att du är en relationsbyggare som gillar konsultrollen! Om DU vill vara en del av ett ungt företag som har Stockholms bästa konsulter, fantastisk gemenskap, roliga kunder samt ett exceptionellt bra förmånspaket – kontakta rekryteringskonsult Monica Landmark hos Diversity Group, mobil 0704-90 90 90, email: monica@diversitygroup.se
Företag: Diversity Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en vass frontendare, javautvecklare eller en systemarkitekt? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en vass frontendare, javautvecklare eller en systemarkitekt?

Ekonomihandläggare Försörjningsstödsenheten
Stockholms Stad Hässelby-Vällingby SDF Ekonomiskt bistånd Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby Inom försörjningsstödsenheten är vi ett 40-tal medarbetare, ekonomihandläggare och socialsekreterare. Vi arbetar med att utreda och bedöma rätten till ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen och övriga gällande bestämmelser. 1 plats(er).Ekonomihandläggarens huvudsakliga arbetsuppgifter * Handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd i nära samarbete med socialsekreterarna * Ha telefonkontakt med klienter och andra myndigheter och i viss mån klientbesök * Tillsammans med övrig personal utveckla och förnya arbetsmetoder Vi söker Dig som har * har lägst studentexamen från gymnasiet, gärna ekonomisk eller samhällsvetenskapligt program * kan arbeta självständigt och i team * god samarbetsförmåga * stark ansvarskänsla * god servicekänsla och vana att hantera olika typer av människor Tillgång till gym och friskvårdsaktiviteter Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. * har erfarenhet av Paraply-systemet eller liknande system * har tidigare erfarenhet, relevant utbildning inom området t.ex. kunskap om Socialtjänstlagen Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Kontorstid. Rekryteringsprocessen påbörjas omgående. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Maria Porshage,08-50805160 Jan-Eric Berg, SACO, 08-50805039 (facklig) Youssef Benzakour, Vision, 08-508 04 214 (facklig) Susanna Juvas, Bitr. enhetschef Team 1, 08-50805069, susanna.juvas@stockholm.se Tillträde: 2013-09-02. Omgående
Företag: Stockholms stad; Ekonomiskt bistånd
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomihandläggare Försörjningsstödsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomihandläggare Försörjningsstödsenheten

Forskningsingenjör
Karolinska Institutet Arbetsuppgifter I tjänsten som forskningsingenjör ingår följande arbetsuppgifter: 1) DNA/RNA- och proteinextraktion från cancervävnad. Vi söker erfarenhet av befintlig laboratorieutrustning för själva extraktionen (Fastprep, FP120A i kombination med spinnkolonnteknik från Qiagen) men också för kvalitetssäkring av det extraherade materialet. För detta ändamål skall olika metoder användas t.ex. automatiserad gelelektrofores (Bioanalyzer, Agilent) samt fluorescensbaserad kvantifiering (Qubit, Invitrogen). Då RNA är känsligt för nedbrytning vill vi att du som sökande skall ha flerårig erfarenhet av att ha arbetat med RNA under RNAsefria förhållanden.  2) Preparation av paired-endbibliotek för sekvensering på ett Illumina Genomeanalyzerinstrument.  3) Att utföra in solution sequence-capture med kit från Nimblegen.  4) Att köra qPCR (CFX Real-Time PCR System, Biorad) för kvalitetssäkring av anrikade bibliotek (se punkt 3) samt för kvantifiering före sekvensering på Illumina Genomeanalyzerinstrumentet. Kvalifikationer Vi söker dig med en Master of science i relevant ämnesområrde. Som person är du engagerad, öppen och har god samarbetsförmåga. Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, MEB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Forskningsingenjör jobb, Forskningsingenjör Stockholm, Forskningsingenjör Karolinska Institutet, MEB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Forskningsingenjör

Vill du göra skilland i Sollentuna?
Nokas är en nordisk säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi har ca 3 500 medarbetare och är indelat i två divisioner, Cash Handling och Security & Safety. Bolaget grundades 1987 och vi har växt kontinuerligt sedan starten. Vår ambition är att vara en betydande aktör på den skandinaviska marknaden före utgången av 2013 och därefter växa vidare i Europa. Våra värderingar bygger på begreppet ”Vi bryr oss” och genomsyrar hela vår verksamhet. Nokas Bevakning Öst AB erbjuder sedan 1984 skräddarsydda tjänster inom säkerhet och bevakning för arbetsplatser, handelsplatser, publika platser och privata hem. Idag har vi ungefär 1200 larm- och bevakningskunder, både företag och privata hushåll. Vi är auktoriserade av Länsstyrelsen och alla våra medarbetare har omfattande säkerhetsutbildning med inriktning på personell och teknisk bevakning. Vill du göra skillnad i Sollentuna? Vi har fått ett nytt uppdrag åt Sollentuna Kommun dit vi nu söker 4 personer som genom stabilitet och ödmjukhet tar till sig alla typer av bevakningsuppgifter. Uppdraget omfattar bland annat larmutryckning och trygghetsskapande arbete i form utav att vistas på ungdomsgårdar samt ett gott samarbete med fältassistenter, polisen och med de sociala myndigheterna m.m. Vi söker dig som arbetar aktivt med service och är inte rädd för att söka kontakt och hjälpa till. Det viktigaste för dig är att alltid ge det lilla extra i mötet med människor. Du klarar av att arbeta självständigt och ansvarsfullt. Vi erbjuder dig en arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter. Mycket av arbetet innebär kontaktskapande med fokus på ungdomar i varierande åldrar. Som person ska du tycka om att möta människor, vara kreativ och flexibel. Din uppgift är att verka för en trygg och säker miljö för de som bor och verkar i kommunen. Tjänsten är bilburen och du kommer att arbeta nattetid. Vi erbjuder positiva och engagerade kollegor i ett företag där vi fokuserar på att ge våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar. I övrigt har du dessa kvalifikationer: Väktarutbildning 1 och 2 Minst 2 års arbetslivserfarenhet B-körkort Goda kommunikativa egenskaper, både i tal och skrift Gymnasiekompetens Vill du att din ansökan ska sticka ut ur mängden? Spela in en ansökningsvideo och bifoga den i steg två i din ansökan.   Tillträde 2013-10-01. Sista ansökningsdag 2013-08-09
Företag: Nokas Bevakning AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du göra skilland i Sollentuna? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du göra skilland i Sollentuna?

Företagssäljare brandsäkerhet
Gasellföretaget Brandsäkra Hem AB söker säljare till nystartat kontor i Stockholm, 1 plats. Vi på Brandsäkra Hem AB ökar fortfarande takten för att nå våra högt uppsatta expansionsmål och behöver därför bli fler! Just nu söker vi en ny toppsäljare som älskar att bryta barriärer och som inte vill vara en i mängden. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg, men har nu slagit upp portarna för ett nytt kontor i Stockholm. Nu ges du chansen att vara med och bygga upp företaget till att bli marknadsledande också i huvudstaden. Du brinner för att ständigt utmana dig själv samt att med en tydlig målmedvetenhet alltid nå dina högt uppsatta mål. Vi ställer höga krav både på oss som företag och även på vår personal. Vi anser att framgång alltid finns i ett gott arbetsklimat där individens utveckling ständigt står i centrum. Lyckas du hos oss garanterar vi dig varierande och spännande dagar med stor möjlighet till personlig utveckling samt en god ekonomi som belöning. Tidigare erfarenhet är inget krav då vi står för all utbildning och support. Garantilön. Är du sugen på din kanske största utmaning i ditt arbetsliv? Tveka då inte att söka denna tjänst!
Företag: Brandsäkra Hem Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare brandsäkerhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare brandsäkerhet

Finance Reporting Manager
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR söker för kunds räkning en Finance Reporting Manager. Det är ett konsultuppdrag på ett år med start omgående och med goda möjligheter till anställning hos kund. Vår kund är ett världsledande läkemedelsföretag med placering i Norrort. Kunden erbjuder en utmanande roll i ett spännande företag . För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och avancemang! Arbetsuppgifter Du kommer att vara ansvarig för den finansiella rapporteringen, utfall och prognoser, som sedan rapporteras vidare till regionala huvudkontor. Du kommer vara en stödfunktion till övriga controllers i verksamheten och stötta dem i deras analysarbete. Andra delar i ditt arbete består av att vara med- och driva projekt inom organisationen. Lämplig bakgrund För tjänsten krävs minst 5 års erfarenhet av redovisning/financial controlling. Du skall tala och skriva engelska obehindrat samt gärna ha erfarenhet av att arbeta internationellt. Har du ledarskaperfarenhet är det meriterande.  Det är ett måste med mycket goda Excel kunskaper. Som person ska du vara lösningsfokuserad, stresstålig och ha en god social förmåga. Du skall drivas av att ständigt utvecklas och ha en stark vilja att lära. Vad erbjuder SJR? Vi erbjuder konsultuppdrag, ofta av längre karaktär och många gånger med möjlighet till anställning hos kundföretaget. Att arbeta som konsult hos oss innebär en chans att upptäcka nya inspirerande miljöer och kan ge dig den personliga och erfarenhetsmässiga utveckling du söker. Tillsammans med din konsultchef har du en kontinuerlig diskussion kring dina behov, dina önskemål och hur du ser på din framtid. Med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Vindenberg på 08-407 55 20. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: SJR AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Finance Reporting Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finance Reporting Manager


Sök lediga jobb ENGAGERAD ELEKTRONIK OCH MJUKVARUUTVECKLARE

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se