ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG jobb - lediga jobb

ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG jobb ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna- Södertälje

 2. Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna- Södertälje

 3. Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott- Södertälje

 4. Engsholms Slott söker Bageri/Konditor i december- Södertälje

 5. Extra Matsal / Servering- Södertälje

 6. Extra Hotellstäd- Södertälje

 7. Konferens- Bokning & Marknad 90%- Södertälje

 8. Kreativ Kock Kall- & Varmkök- Stockholm

 9. Extra kock från mitten av augusti- Trosa

 10. Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott- Trosa

 11. Extra Matsals- och Konferensvärdinna- Trosa

 12. Extra kock - nu i december- Trosa

 13. Bokning Konferens & Fest- Trosa

 14. Konferens- Bokning & Marknad 90% Vikariat 1 år- Trosa

 15. Matsals- och Konferensvärdinna maj - december- Trosa

 16. Kock säsong maj - december- Trosa

 17. Konditor/Bageri/Kock- Trosa

 18. KREATIV KOCK/BAGERI- Trosa

 19. MATSAL / SERVERING MAJ - DEC 2015 80%- Trosa

 20. SERVERING/BAR/KONFERENS MAJ - DEC 2015 80%- Trosa

 21. Konditor/Bageri/Kock- Södertälje

 22. KREATIV KOCK/BAGERI- Trosa

 23. 1:e KOCK med vilda ambitioner Engsholms Slott- Trosa

 24. EXTRA HOTELLSTÄD samt MATSAL- Trosa

 25. RESTAURANG- och DRIFTCHEF- Trosa

 26. KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket- Trosa

 27. EXTRA SERVIS- BAR - KONFERENSVÄRDINNA- Trosa

 28. Kökschef till Engsholms Slott- Södertälje

 29. KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket- Södertälje

 30. EXTRA MATSAL/SERVIS- Trosa

 31. EXTRA MATSAL/SERVIS- Stockholm

 32. Kökschef till Engsholms Slott- Trosa

 33. KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket- Södertälje

 34. Servering/Sommelier på Slottet 80%- Södertälje

 35. Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90%- Trosa

 36. Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90%- Södertälje

 37. Kock från mitten av augusti till december- Trosa

 38. Nattvärd- / Värdinna 50%- Trosa

 39. Medveten Souschef till Engsholms Slott- Trosa

 40. Jobba på ett slott! Service Augusti - december- Trosa


Mer beskrivning

Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna
Vi behöver förstärka vår matsal- och konferensavdelning med ytterligare en Kombinationstjänst 80% Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell beläget på Mörkös norra udde, ca 7,5 mil söder om Stockholm. Vi har 53 hotellrum och 88 bäddar. Vi arbetar främst med konferenser men även med bröllop och någon helg då och då. Vi söker en kombinerad tjänst där du kommer att arbeta både i vår matsal med lunch/middasservering, kaffeservering, mottagande av gäster, möblering av konferenslokaler etc. Detta är en mycket varierad tjänst. Det måste ha erfarenhet från hotell/restaurang eller helst hotell/restaurangutbildning, det är en merit om du även är sommelierutbildad. Du ser flexibilitet och förändringar som något positivt och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs att ta ansvar och har en förmåga att se vad som ska göras. Att du är glad, serviceminded och lättkomunicerad är en självklarhet liksom att du har en passion för mat och dryck. Har du vinkunskap är detta ett plus. Tjänsten börjar i augusti. Pga vårt läge måste du ha körkort o bil för egen kommunikation samt gärna bo i närområdet. Besök gärna vår hemsida www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna

Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna
Vi behöver förstärka vår matsal- och konferensavdelning med ytterligare en säsongsanställd augusti - december Kombinationstjänst 80% Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell beläget på Mörkös norra udde, ca 7,5 mil söder om Stockholm. Vi har 53 hotellrum och 88 bäddar. Vi arbetar främst med konferenser men även med bröllop och någon helg då och då. Vi söker en kombinerad tjänst där du kommer att arbeta både i vår matsal med lunch/middasservering, kaffeservering, mottagande av gäster, möblering av konferenslokaler etc. Detta är en mycket varierad tjänst. Det måste ha erfarenhet från hotell/restaurang eller helst hotell/restaurangutbildning, det är en merit om du även är sommelierutbildad. Du ser flexibilitet och förändringar som något positivt och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs att ta ansvar och har en förmåga att se vad som ska göras. Att du är glad, serviceminded och lättkomunicerad är en självklarhet liksom att du har en passion för mat och dryck. Har du vinkunskap är detta ett plus. Tjänsten börjar i augusti och tar slut i december. Pga vårt läge måste du ha körkort o bil för egen kommunikation samt gärna bo i närområdet. Besök gärna vår hemsida www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matsal/Sommelier / Konferensvärdinna

Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott
Engsholms Slott Ett förstklassigt konferenshotell på Mörkö söker Nattvärd/ värdinna ca 50-75%% på timma Du kommer att arbeta själv, vanligtvis Må - To natt ca 23.00 - 08.00, men helger kan förekomma. Under natten är Du behjälplig med enklare servering till våra gäster, bortplockning av vickning, städning i Slottet, Loungen & Strandateljén, mangling av linne i tvättstugan. På morgonkvisten förbereder du och dukar fram hotellfrukosten i Slottet. Arbetet är mycket självständigt och du bör trivas med att både arbeta ensam samt att ha gästkontakt och du är självklart en "nattuggla". Arbetet innebär ganska mycket städning och undanplockning av glas och flaskor. Vid färre gästantal finns alltid jobb i vår tvättstuga med vikning av frotté och mangling av lakan. Du har minst några års arbetslivserfarenhet samt har tidigare arbetat natt. Är ansvarstagande, trygg och självgående. Självklart noggrann och flexibel. Du trivs med att rycka in lite här och där samt är positiv och kommunikativ. Stort ansvarskännande, ärlighet samt gott omdöme och sunt förnuft är andra viktiga egenskaper som Du besitter. Du har vana från tidigare nattarbete samt är inte rädd för spöken... Hotell/restaurangerfarenhet är inget måste men en merit. Vi håller stängt under jul/nyår, sommar samt de flesta helger, hotellet är öppet ca 1 helg i månaden. Bil för egen kommunikation är ett måste. Vi ser gärna att du bor i närområdet dvs Södertälje, Järna, Trosa, Vagnhärad, Hölö. Skicka Din ansökan med referenser till: Engsholms Slott, Kerstin Johansson, Mörkö 153 93 Mörkö. Tel 08-551 551 00. www.engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott

Engsholms Slott söker Bageri/Konditor i december
Engsholms Slott, ett förstklassigt konferenshotell på Mörkö söker inför december månad, 25/11 - 20/12 dig som kan baka frukost- och lunchbröd, för- och eftermiddagsfika samt diverse godis till julbordet.
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Engsholms Slott söker Bageri/Konditor i december jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engsholms Slott söker Bageri/Konditor i december

Extra Matsal / Servering
ENGSHOLMS SLOTT - Ett förstklassigt hotell på Mörkös norra udde.Våra ledord är möten med kvalitet och omtanke. Nu söker vi extra medarbetare till vår högsäsong maj - december (undantaget juli) SERVERING PÅ BRÖLLOP, FEST OCH KONFERENS Arbetet innebär dukning, kaffe- och matsalsservering, servering av viner, mottagande av gäster, diskning, ev bar servering. Du måste ha erfarenhet av liknande arbete i matsal och gärna barservering. Har du gått restaurangskola är detta en merit. Du är glad, pigg och serviceminded. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett måste. Du noggrannhet, ansvarskännande och tycker det är roligt att ha ge service. Du bor i närområdet och har tillgång till egen bil. www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Extra Matsal / Servering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra Matsal / Servering

Extra Hotellstäd
ENGSHOLMS SLOTT - Ett förstklassigt hotell på Mörkös norra udde.Våra ledord är möten med kvalitet och omtanke. Nu söker vi extra medarbetare till vår högsäsong maj - december (undantaget juli) HOTELLSTÄD Arbetet innebär att du är morgonpigg, serviceminded och noggrann. Du städar våra hotellrum, allmänna ytor såsom Strandateljén och Loungen samt är behjälplig i vår tvättstuga. Du är glad, pigg och serviceminded. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är en merit men inte nödvändigt. Du noggrannhet, ansvarskännande och tycker det är roligt att göra fint och att ge service. Du bor i närområdet och har tillgång till egen bil. www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Extra Hotellstäd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra Hotellstäd

Konferens- Bokning & Marknad 90%
Engsholms Slott är ett förstklassigt familjeägt hotell på norra Mörkö med huvudinriktning på konferenser och möten. Våra ledord är kvalitet och omtanke, vilket genomsyrar allt vi gör. Nu söker vi en till stjärna med erfarenhet av konferens-, hotellbokningar och sälj/marknad. Förutom att du bokar och säljer konferenser arbetar du även med vår kommunikationen utåt och är delaktig i marknadsföringen på nätet, nyhetsbrev, annonsering etc. Andra arbetsuppgifter som ingår är fakturering, utcheckning och andra allmänna kontorsgöromål. Du känner väl till vår bransch och bokningssystemen samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi arbetar i bokningssystemet Spectra. Det är ett krav att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är säljande, noggrann, glad, självgående, kommunikativ och felxibel samt tycker om gästkontakt. Stort ansvarskännande, gott omdöme och sunt förnuft är några andra egenskaper vi tar för självklart att du också besitter. Bil för egen kommunikation är ett måste samt att vi gärna ser att du bor i närområdet. Välkommen till möten med omtanke.
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Konferens- Bokning & Marknad 90% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konferens- Bokning & Marknad 90%

Kreativ Kock Kall- & Varmkök
KOCK Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och arbetar till största delen med företag och konferenser, men weekend, bröllop och fester förekommer. Du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3 personer (2 kockar o 1 konditor). Du kommer att arbeta i både varm- & kallkök. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och kvalitet från grunden. Då vi är både Svanenmärka och Krav-märka är det en självklarhet att ekologi och ekonomi går hand i hand. I vårt kök hittar du mycket vilt och närodlat. Vi söker dig med brinnande intresse och passion för mat, dryck och smaker. Du är kommunikativ, är lätt att samarbeta med och tycker om gästkontakt. Du är kockutbildad och har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi arbetar "normalt" mån - fredag, men helger förekommer då och då i form av både weekend och fester/bröllop. Stängt sommar/jul/nyår. Bil för egen kommunikation är ett måste och vi ser gärna att du bor i närområdet. Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ Kock Kall- & Varmkök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ Kock Kall- & Varmkök

Extra kock från mitten av augusti
Vill du jobba i ett jätteroligt kök? Då är Engsholms Slott rätt för dig! Vi söker dig som kan hoppa in och jobba både dag alt kvällstid. Vi är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö som har 53 gästrum. Vi arbetar till största delen med företag och konferenser, men weekend, bröllop och fester förekommer. Du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3 personer (2 kockar o 1 konditor). Du kommer att arbeta i både varm- & kallkök. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och kvalitet från grunden. Då vi är både Svanenmärka och Krav-märka är det en självklarhet att ekologi och ekonomi går hand i hand. I vårt kök hittar du mycket vilt och närodlat. Vi söker dig med brinnande intresse och passion för mat, dryck och smaker. Du är kommunikativ, är lätt att samarbeta med och tycker om gästkontakt. Du är kockutbildad och har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi arbetar "normalt" mån - fredag, men helger förekommer då och då i form av både weekend och fester/bröllop. Vi söker dig som kan jobba extra och hoppa in både dagtid och kvällstid. Stängt sommar/jul/nyår. Bil för egen kommunikation är ett måste och vi ser gärna att du bor i närområdet. Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extra kock från mitten av augusti jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra kock från mitten av augusti

Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott
Vill du jobba på en av Sveriges vackraste arbetsplatser? - Och är inte rädd för spöken!- Engsholms Slott Ett förstklassigt konferenshotell på Mörkö söker Nattvärd/ värdinna ca 30-40% på timma Du kommer att arbeta själv 23.00 - 08.00, ibland vardag och ibland helger. Under natten är Du behjälplig med enklare servering till våra gäster, bortplockning av vickning, städning i Slottet, Loungen & Strandateljén, mangling av linne i tvättstugan. På morgonkvisten förbereder du och dukar fram hotellfrukosten i Slottet. Arbetet är mycket självständigt och du bör trivas med att både arbeta ensam samt att ha gästkontakt och du är självklart en "nattuggla". Arbetet innebär ganska mycket städning och undanplockning av glas och flaskor. Vid färre gästantal finns alltid jobb i vår tvättstuga med vikning av frotté och mangling av lakan. Du har minst några års arbetslivserfarenhet samt har tidigare arbetat natt. Är ansvarstagande, trygg och självgående. Självklart noggrann och flexibel. Du trivs med att rycka in lite här och där samt är positiv och kommunikativ. Stort ansvarskännande, ärlighet samt gott omdöme och sunt förnuft är andra viktiga egenskaper som Du besitter. Du har vana från tidigare nattarbete samt är inte rädd för spöken... Hotell/restaurangerfarenhet är inget måste men en merit. Vi håller stängt under jul/nyår, sommar samt de flesta helger, hotellet är öppet ca 1 helg i månaden. Bil för egen kommunikation är ett måste. Vi ser gärna att du bor i närområdet dvs Södertälje, Järna, Trosa, Vagnhärad, Hölö. Skicka Din ansökan med referenser till: Engsholms Slott, Kerstin Johansson, Mörkö 153 93 Mörkö. Tel 08-551 551 00. www.engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattvärd- / Värdinna till Engsholms Slott

Extra Matsals- och Konferensvärdinna
Vill du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser? ENGSHOLMS SLOTT - Konferenshotellet på Mörkö söker extra medarbetare augusti - december MATSALS- OCH KONFERENSVÄRDINNA Arbetet är omväxlande och innebär dukning, kaffe- och matsalsservering, mottagande av gäster, möblering av konferenslokaler, disk mm Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är en merit. Noggrannhet, ansvarskännande och förmåga att hålla "många bollar i luften" är viktiga egenskaper hos dig. Liksom att du bor i närområdet och har tillgång till egen bil. Arbetstider är 07.30 - 15.30 samt 15.00 - 23.00. Oftast vardagar men helger kan förekomma. Du måste ha bil för egen kommunikation. Inga kommunala transporter finns. www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extra Matsals- och Konferensvärdinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra Matsals- och Konferensvärdinna

Extra kock - nu i december
Vill du jobba extra i ett jätteroligt kök? Då är Engsholms Slott rätt för dig! Vi söker dig som kan hoppa in och jobba både dag alt kvällstid. Omfattningen varierar under året. Nu i december handlar det om 1-3 pass i veckan. Vi är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö som har 53 gästrum. Vi arbetar till största delen med företag och konferenser, men weekend, bröllop och fester förekommer. Du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3 personer (2 kockar o 1 konditor). Du kommer att arbeta i både varm- & kallkök. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och kvalitet från grunden. Då vi är både Svanenmärka och Krav-märka är det en självklarhet att ekologi och ekonomi går hand i hand. I vårt kök hittar du mycket vilt och närodlat. Vi söker dig med brinnande intresse och passion för mat, dryck och smaker. Du är kommunikativ, är lätt att samarbeta med och tycker om gästkontakt. Du är kockutbildad och har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi arbetar "normalt" mån - fredag, men helger förekommer då och då i form av både weekend och fester/bröllop. Vi söker dig som kan jobba extra och hoppa in både dagtid och kvällstid. Stängt sommar/jul/nyår. Bil för egen kommunikation är ett måste och vi ser gärna att du bor i närområdet. Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Extra kock - nu i december jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra kock - nu i december

Bokning Konferens & Fest
Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Pga en längre sjukskrivning söker vi en extra person till vår bokning för konferens/fest. Du arbetar extra vid behov alt vikarie pga längre sjukskrivning. 2-4 dagar i veckan under december. Stängt över jul/nyår. Ev förlängning under 2015. Vi söker dig som har erfarenhet av konferens- hotell- och bröllops-bokningar. Du känner till vår bransch och bokningssystemen samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi arbetar i Spectra, det är självklart en merit om du jobbat i det systemet tidigare. Du är glad, självgående, noggrann, kommunikativ och felxibel samt tycker om gästkontakt och försäljning. Stort ansvarskännande, gott omdöme och sunt förnuft är några egenskaper vi också hoppas att du också besitter.
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Bokning Konferens & Fest jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bokning Konferens & Fest

Konferens- Bokning & Marknad 90% Vikariat 1 år
Engsholms Slott är ett förstklassigt familjeägt hotell på norra Mörkö med huvudinriktning på konferenser och möten. Våra ledord är kvalitet och omtanke, vilket genomsyrar allt vi gör. Pga en långtidssjukskrivning söker vi nu en glad medarbetare med erfarenhet av konferens-, hotellbokningar, bröllop och sälj/marknad. Förutom att du bokar och säljer konferenser/bröllop arbetar du även delvis med vår kommunikationen utåt och är delaktig i marknadsföringen på nätet, nyhetsbrev, annonsering etc. Andra arbetsuppgifter som ingår är fakturering, utcheckning och andra allmänna kontorsgöromål. Du känner väl till vår bransch och bokningssystemen samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi arbetar i bokningssystemet Spectra. Det är ett krav att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Behärskar du InDesign är detta en merit. Du är säljande, noggrann, glad, självgående, kommunikativ och felxibel samt tycker om gästkontakt. Stort ansvarskännande, gott omdöme och sunt förnuft är några andra egenskaper vi tar för självklart att du också besitter. Bil för egen kommunikation är ett måste samt att vi gärna ser att du bor i närområdet. Välkommen till möten med omtanke.
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Konferens- Bokning & Marknad 90% Vikariat 1 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konferens- Bokning & Marknad 90% Vikariat 1 år

Matsals- och Konferensvärdinna maj - december
Vill du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser? ENGSHOLMS SLOTT - Konferenshotellet på Mörkö söker MATSALS- OCH KONFERENSVÄRDINNA maj - december Arbetet är omväxlande och innebär dukning, kaffe- och matsalsservering, mottagande av gäster, möblering av konferenslokaler, disk mm Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är en merit. Noggrannhet, ansvarskännande och förmåga att hålla "många bollar i luften" är viktiga egenskaper hos dig. Liksom att du bor i närområdet och har tillgång till egen bil. Arbetets omfattning är 90 %. Arbetstider är 07.30 - 16.00 samt 15.00 - 23.30. Oftast vardagar men helger kan förekomma. Du måste ha bil för egen kommunikation. Inga kommunala transporter finns. www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Matsals- och Konferensvärdinna maj - december jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matsals- och Konferensvärdinna maj - december

Kock säsong maj - december
Vill du jobba i ett roligt och kreativt kök? Då är Engsholms Slott rätt för dig! Vi söker dig som vill jobba säsong maj - december (undantaget juli då vi har stängt). Vi är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö som har 53 gästrum. Vi arbetar till största delen med företag och konferenser, men weekend, bröllop och fester förekommer. Du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3 personer (2 kockar o 1 konditor). Du kommer att arbeta i både varm- & kallkök. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och kvalitet från grunden. Då vi är både Svanenmärka och Krav-märka är det en självklarhet att ekologi och ekonomi går hand i hand. I vårt kök hittar du mycket vilt och närodlat. Vi söker dig med brinnande intresse och passion för mat, dryck och smaker. Du är kommunikativ, är lätt att samarbeta med och tycker om gästkontakt. Du är kockutbildad och har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi arbetar "normalt" mån - fredag, men helger förekommer då och då i form av både weekend och fester/bröllop. Stängt sommar/jul/nyår. Bil för egen kommunikation är ett måste och vi ser gärna att du bor i närområdet. Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock säsong maj - december jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock säsong maj - december

Konditor/Bageri/Kock
Engsholms Slott - ett förstklassigt konferenshotell med 53 gästrum och 88 bäddar på Mörkö söker Konditor / Bageri / Kock 80 - 100% dvs är du en konditor som också tycker om köket, eller är du en kock som är kunnig i bageriet.... Då passar du hos oss! Vi bakar frukost- lunch- och middagsbröd samt olika bakverk till såväl för- och em-kaffet samt desserter. Arbetet kräver noggrannhet, flexibilitet, initiativrikedom samt att du vet med dig att du kan öka tempot när det behövs. Vi arbetar i ett litet glatt kökslag med mycket positivt samarbete, modern matlagning och stor portion nytänkande. Ekologi och lokala råvaror är självklara ingredienser. Vi arbetar normalt mån - fredag (någon helg kan förekomma) Bil för egen kommunikation är ett måste. Juli och jul/nyår stängt. Välkommen med din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Konditor/Bageri/Kock jobb, Konditor/Bageri/Kock Trosa, Konditor/Bageri/Kock ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konditor/Bageri/Kock

KREATIV KOCK/BAGERI
KREATIV KOCK / BAGERI Vi hinner inte med och behöver vara fler! Vi söker en kreativ, kunnig och glad kock till vårt Slottskök. Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3-4 personer. Du har ett brinnande intresse och passion för mat och dryck samt är mycket kommunikativ och lätt att samarbeta med. Du kommer att arbeta i både bageri, kall- och varmkök. Här får du möjlighet att jobba och vara kreativ i hela köket. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och omsorg från grunden och här går ekologi hand i hand med ekonomi. Vi arbetar dessutom mycket med viltkött samt andra lokalt producerade varor. Du måste ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt gått restaurangutbildning. Vi arbetar normalt måndag - fredag (helger kan dock förekomma då och då). Stängt sommar samt jul/nyår. Bil för egen kommunikation är ett måste då vi ligger ca 45 min från Stockholm i norr och 45 min från Nyköping i Söder. Vi ser gärna att du bor lokalt. www.engsholm.se Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga KREATIV KOCK/BAGERI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KREATIV KOCK/BAGERI

MATSAL / SERVERING MAJ - DEC 2015 80%
ENGSHOLMS SLOTT - på Mörkö söker MATSAL / SERVERING maj - december 2015 80% Vill du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser? Vi söker dig som är flexibel, uppmärksam, prestigelös, engagerad och med ett eget driv. Du ser möjligheterna och tycker om att ge god service. Arbetet är omväxlande och innebär matsalsarbete med frukost, lunch och middag. Större events med bordsserverng samt sköta bar kvälls/nattetid. ¨ Viss möblering och i ordningställande av konferenslokaler ingår också. Erfarenhet/restaurangutbildning från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Noggrannhet, ansvarskännande och förmåga att hålla "många bollar i luften" är viktiga egenskaper hos dig. Liksom att du kan arbeta individuellt såväl som i grupp. Vi tror dessutom att du bor i närområdet. Arbetets omfattning är 80 %. Arbetstider är ca 07.30 - 16.00 samt 15.00 - 23.30. Oftast vardagar men helger kan förekomma. Stängt juli månad. Du måste ha bil för egen kommunikation. Inga kommunala transporter finns. www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga MATSAL / SERVERING MAJ - DEC 2015 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MATSAL / SERVERING MAJ - DEC 2015 80%

SERVERING/BAR/KONFERENS MAJ - DEC 2015 80%
ENGSHOLMS SLOTT - på Mörkö söker SERVERING / BAR / KONFERENS maj - december 2015 80% Är du restaurangkunnig och vill arbeta med ett omväxlande arbete på en av Sveriges vackraste arbetsplatser? Då har du kommit rätt! Du arbetar främst i vår vackra barockmatsal med frukost, lunch och middag. För- och eftermiddagskaffe serveras i våra vackra salonger eller på vår terrass. Då och då har vi större event o fester med förutom fin och vacker bordsservering även bar/ dans kvälls/nattetid. Viss möblering och i ordningställande av konferenslokaler ingår också. Service inifrån och ut med kvalitet och omtanke är något som genomsyrar hela vårt företag och företagsgrupp. Vi söker dig som är kunnig, flexibel, uppmärksam, prestigelös, engagerad och med ett eget driv. Du ser möjligheterna och tycker om att ge god service. Noggrannhet, ansvarskännande och förmåga att hålla "många bollar i luften" är också viktiga egenskaper vi tror att du har. Liksom att du kan arbeta individuellt såväl som i grupp. Erfarenhet/restaurangutbildning från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Det är positivt om du är somalier eller har intresse för vin. För att slippa allt för lång pendling ser vi gärna du bor i närområdet. Arbetets omfattning är 80 %. Arbetstider är oftast ca 07.30 - 16.00 samt 15.00 - 23.30. Oftast vardagar men helger kan förekomma, liksom andra arbetstider vid speciella event. Stängt juli månad. Du måste ha bil för egen kommunikation. Inga kommunala transporter finns. www.engsholm.se Välkommen till möten med kvalitet och omtanke!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERING/BAR/KONFERENS MAJ - DEC 2015 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERING/BAR/KONFERENS MAJ - DEC 2015 80%

Konditor/Bageri/Kock
Engsholms Slott - ett förstklassigt konferenshotell med 53 gästrum på Mörkö söker från augusti alt nu Konditor / Bageri / Kock 100% dvs är du en konditor som också tycker om köket, eller är du en kock som är kunnig i bageriet.... Då passar du hos oss! Vi bakar frukost- lunch- och middagsbröd samt olika bakverk till såväl för- och em-kaffet samt desserter. Arbetet kräver noggrannhet, flexibilitet, initiativrikedom samt att du vet med dig att du kan öka tempot när det behövs. Vi arbetar i ett litet glatt kökslag med mycket positivt samarbete, modern matlagning och stor portion nytänkande. Ekologi och lokala råvaror är självklara ingredienser. Vi arbetar mån - fredag (någon helg kan förekomma) Bil för egen kommunikation är ett måste. Välkommen med din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Konditor/Bageri/Kock jobb, Konditor/Bageri/Kock Södertälje, Konditor/Bageri/Kock ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konditor/Bageri/Kock

KREATIV KOCK/BAGERI
KREATIV KOCK / BAGERI Vi hinner inte med och behöver vara fler! Vi söker en kreativ, kunnig och glad kock till vårt Slottskök. Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3-4 personer. Du har ett brinnande intresse och passion för mat och dryck samt är mycket kommunikativ och lätt att samarbeta med. Du kommer att arbeta i både bageri, kall- och varmkök. Här får du möjlighet att jobba och vara kreativ i hela köket. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och omsorg från grunden och här går ekologi hand i hand med ekonomi. Vi arbetar dessutom mycket med viltkött samt andra lokalt producerade varor. Du måste ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt gått restaurangutbildning. Vi arbetar normalt måndag - fredag (helger kan dock förekomma då och då). Stängt sommar samt jul/nyår. Bil för egen kommunikation är ett måste då vi ligger ca 45 min från Stockholm i norr och 45 min från Nyköping i Söder. Vi ser gärna att du bor lokalt. www.engsholm.se Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga KREATIV KOCK/BAGERI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KREATIV KOCK/BAGERI

1:e KOCK med vilda ambitioner Engsholms Slott
Kreativ 1:e KOCK som gillar att laga vilt! Engsholms Slott är ett förstklassigt konferens- och eventhotell på Mörkö, 50 min söder om Stockholm city. Vi har 53 rum och 88 bäddar. Sen 30 år tillbaka är vi kända för vår omtänksamma och personliga service samt vår vällagade och goda mat. Här har vi till och med viltgaranti! Mycket av det vi lagar kommer från Sörmlands skogar och närliggande gårdar. Vi är både Svanen- och KRAV-märkta, ekologi och ekonomi går hand i hand. Nu behöver vårt köksteam förstärkning och vi söker en glad och duktig KOCK. Du är kommunikativ, har lätt att samarbeta och brinner för mat och smaker. Noggrannhet och ansvarstagande är andra egenskaper vi förutsätter att du har, samt att du är flexibel och tycker om alla sysslor som hör ett kall- och varmkök till. Här får du möjlighet att vara med i menyskriving och se resultat från idé till färdig tallrik. Hos oss får du arbeta i ett litet köksteam bestående av 3-4 personer. Vi arbetar skift oftast mån-fre, men helger förekommer då och då. Engsholms Slott ingår i en större familjeägd restauranggrupp där även Mässrestauranger, Stadshusrestauranger och Teaterbaren i Stockholm ingår. Välkommen att söka ett riktigt roligt kockjobb med tillträde runt 3 augusti! Intervjuer sker löpande. Bil för egen kommunikation är ett måste, då ingen kollektiv trafik finns. Vi är medlemmar av Visita, IACC och Svenska Möten. www.engsholm.se kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e KOCK med vilda ambitioner Engsholms Slott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e KOCK med vilda ambitioner Engsholms Slott

EXTRA HOTELLSTÄD samt MATSAL
Vi söker dig som är pigg, glad och har lite "go" i dig! I augusti drar vår högsäsong igång och vi behöver din hjälp inom Hotellstäd och/eller matsal/servering. Du tycker om att ha "många bollar i luften" och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs att ta ansvar och har en förmåga att se vad som skall göras. Att du är glad, serviceminded och lättkomunicerad är en självklarhet liksom att du har en passion för service. För hotellstäd behöver du inte ha yrkeserfarenhet, men ett stort mått av noggrannhet! För matsal är det bra om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du måste för båda tjänsterna kunna svenska i tal och skrift, då du har mycket gästkontakt. Tjänsterna börjar i augusti och du måste ha bil och körkort för egen kommunikation pga vårt läge. Bor du i närområdet är detta ett plus. Välkommen med din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga EXTRA HOTELLSTÄD samt MATSAL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EXTRA HOTELLSTÄD samt MATSAL

RESTAURANG- och DRIFTCHEF
Engsholms Slott står inför en spännande utveckling under 2016 och vi söker dig som vill vara med att utveckla vår produkt samt arbetsleda vår matsal- och konferensavdelning med glädje och driftsfokus. Du arbetar både praktiskt i matsal samt administrativt. Tillsammans med vår vd och ledningsgrupp arbetar du fram rutiner, leder och vidareutvecklar Engsholms Slotts unika produkt. Vi ser att du som söker trivs med högt tempo, har sinne för detaljer och brinner för personlig service. Du har en genuin passion för mat, dryck och möten med människor, såväl gäster som medarbetare. Du är resultatsugen och vill nå mål. Som person är du driven, ansvarstagande och en do:er. Du har goda kunskaper i matsalsarbete med planering och genomförande av såväl konferenser som bröllop/fest och weekend. Du kommer själv att praktiskt arbeta samt även leda och koordinera arbetet samt ha ansvar för schemaläggning, nyrekrytering. Självklart kommer du ha nära samarbete med vår sommelier betr planering och inköp av drycker. Tjänsten ställer krav på god framförhållning och vi ser därför att du har fallenhet för planering och schemaläggning. Du kommer även arbeta med implementering av vårt nya restaurangsystem. Vi ser gärna att du: Är restaurangutbildad, helst med sommelierkunskap. Har tidigare erfarenhet från liknande tjänst med ledande position inom hotell/restaurang Har bra datakunskap Flytande på Svenska och behärskar engelska i tal och skrift Sälj- och Resultatfokuserad Bor i närområdet, övernattningsmöjlighet finns dock. Till dig med rätt attityd, känsla och kunskap erbjuder vi ett varierande och roligt arbete med stor möjlighet till egen påverkan där du arbetar nära både vår vd, gästen och alla glada medarbetare! Tillgång till egen bil är ett måste då det inte finns allmänna kommunikationer. Är du den vi söker? Skicka då din ansökan och cv till kerstin@engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga RESTAURANG- och DRIFTCHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RESTAURANG- och DRIFTCHEF

KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket
Vårt köksteam behöver ytterligare förstärkning av en glad och duktig KOCK! Vi söker dig som är ung i sinnet, kreativ, kunnig och glad! Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3-4 personer. Du har ett brinnande intresse och passion för mat och dryck samt är mycket kommunikativ och lätt att samarbeta med. Du kommer att arbeta i både kall- och varmkök. Här får du möjlighet att jobba och vara kreativ i hela köket, från menyskrivning till färdig rätt på tallrik. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och omsorg från grunden och här går ekologi hand i hand med ekonomi. Vi arbetar dessutom mycket med viltkött samt andra lokalt producerade varor. Du måste ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt gått restaurangutbildning. Stängt Juli månad samt jul/nyår. Bil för egen kommunikation är ett måste då det inte finns allmänna kommunikationer hit. Vi ser gärna att du bor lokalt. Övernattningsmöjlighet finns dock. Engsholms Slott ingår i en större restauranggrupp där även Mässrestauranger, Stadshusrestauranger och Teaterbaren i Stockholm ingår. Välkommen att söka ett riktigt roligt kockjobb! www.engsholm.se Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket

EXTRA SERVIS- BAR - KONFERENSVÄRDINNA
Vill du jobba extra på ett av Sveriges vackraste slott? Vi behöver extra förstärkning i matsal, bar och natt vid större konferenser, event och bröllop. Vi söker dig som är ung i sinnet, serviceminded, kunnig och glad! Erfarenhet från tidigare servering är ett måste. Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3-4 personer. Du har ett brinnande intresse matsal, service och gärna mat och dryck samt är mycket kommunikativ och lätt att samarbeta med. Du måste ha egen bil för resor till och från arbetet då det ej finns allmänna kommunikationer.
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga EXTRA SERVIS- BAR - KONFERENSVÄRDINNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EXTRA SERVIS- BAR - KONFERENSVÄRDINNA

Kökschef till Engsholms Slott
Har du passion för smaker och brinner för upplevelsen? Är du beredd att axla rollen som kökschef på en mindre konferensanläggning som har ambition att växa? Gillar du dessutom att jobba med närodlat och vilt? Då ska du definitivt söka. Bil för egen kommunikation är ett måste. Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef till Engsholms Slott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef till Engsholms Slott

KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket
Vårt köksteam behöver ytterligare förstärkning av en glad och duktig KOCK! Vi söker dig som är ung i sinnet, kreativ, kunnig och glad! Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3-4 personer. Du har ett brinnande intresse och passion för mat och dryck samt är mycket kommunikativ och lätt att samarbeta med. Du kommer att arbeta i både kall- och varmkök. Här får du möjlighet att jobba och vara kreativ i hela köket, från menyskrivning till färdig rätt på tallrik. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och omsorg från grunden och här går ekologi hand i hand med ekonomi. Vi arbetar dessutom mycket med viltkött samt andra lokalt producerade varor. Du måste ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt gått restaurangutbildning. Bil för egen kommunikation är ett måste då det inte finns allmänna kommunikationer hit. Vi ser gärna att du bor lokalt. Övernattningsmöjlighet finns dock. Engsholms Slott ingår i en större restauranggrupp där även Mässrestauranger, Stadshusrestauranger och Teaterbaren i Stockholm ingår. Välkommen att söka ett riktigt roligt kockjobb! www.engsholm.se Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket

EXTRA MATSAL/SERVIS
Vill du jobba extra nu i veckan på ett av sveriges vackraste slott? Vi behöver extra förstärkning i matsal nu på onsdag 16/12 - lörd 19/12. Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i vår vackra matsal. Du har tidigare arbetat med servering. Du måste ha egen bil för resor till och från arbetet då det ej finns allmänna kommunikationer. Vi ser gärna att du bor i närområdet! Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga EXTRA MATSAL/SERVIS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EXTRA MATSAL/SERVIS

EXTRA MATSAL/SERVIS
Vill du jobba extra nu i veckan på ett av sveriges vackraste slott? Vi behöver extra förstärkning i matsal nu på onsdag 16/12 - lörd 19/12. Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i vår vackra matsal. Du har tidigare arbetat med servering. Du måste ha egen bil för resor till och från arbetet då det ej finns allmänna kommunikationer. Vi ser gärna att du bor i närområdet! Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga EXTRA MATSAL/SERVIS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EXTRA MATSAL/SERVIS

Kökschef till Engsholms Slott
Har du passion för smaker och brinner för upplevelsen? Är du beredd att axla rollen som kökschef på en mindre konferensanläggning som har ambition att växa? Gillar du dessutom att jobba med närodlat och vilt? Då ska du definitivt söka. Bil för egen kommunikation är ett måste. Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef till Engsholms Slott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef till Engsholms Slott

KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket
Vårt köksteam behöver ytterligare förstärkning av en glad och duktig KOCK! Vi söker dig som är ung i sinnet, kreativ, kunnig och glad! Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3-4 personer. Du har ett brinnande intresse och passion för mat och dryck samt är mycket kommunikativ och lätt att samarbeta med. Du kommer att arbeta i både kall- och varmkök. Här får du möjlighet att jobba och vara kreativ i hela köket, från menyskrivning till färdig rätt på tallrik. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och omsorg från grunden och här går ekologi hand i hand med ekonomi. Vi arbetar dessutom mycket med viltkött samt andra lokalt producerade varor. Du måste ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt gått restaurangutbildning. Bil för egen kommunikation är ett måste då det inte finns allmänna kommunikationer hit. Vi ser gärna att du bor lokalt. Övernattningsmöjlighet finns dock. Engsholms Slott ingår i en större restauranggrupp där även Mässrestauranger, Stadshusrestauranger och Teaterbaren i Stockholm ingår. Välkommen att söka ett riktigt roligt kockjobb! www.engsholm.se Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK Kreativ och Glad till Slottsköket

Servering/Sommelier på Slottet 80%
Är du vår nya stjärna i matsalen på Slottet? Vi ser en starkt ökad bokning inför våren och behöver förstärka vår matsal med ytterligare en tjänst på 80%. Skulle du älska att ge service på ett av Sveriges vackraste slott med stort focus på måltider, råvaror och kvalitet? Då kanske du är rätt person för oss! Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell beläget på Mörkös norra udde, ca 7,5 mil söder om Stockholm, mellan Järna och Trosa. Vi har 53 hotellrum och 88 bäddar och arbetar främst med konferenser samt en del bröllop och event. Genom din servicekänsla, vin- och matsalskunskap kommer du att bidra till at ge våra gäster en minnesvärd totalupplevelse! Du kommer att arbeta med både frukost-, kaffe-, lunch- och middagsservering. Det är en varierad tjänst då vi är ett litet hotell vilket gör att det är bra om du tycker om att ha "många bollar i luften". Det måste ha erfarenhet från hotell/restaurang och gärna hotell/restaurangutbildning. Det är även en stor merit om du är sommelierutbildad. Du ser flexibilitet och förändringar som något positivt, då vi står inför en expansiv fas. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs att ta ansvar och har en förmåga att se vad som ska göras. Att du är glad, serviceminded och lättkomunicerad är en självklarhet liksom att du har en passion för mat och dryck. Pga vårt läge måste du ha körkort o bil för egen kommunikation samt gärna bo i närområdet. Besök gärna vår hemsida www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Servering/Sommelier på Slottet 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servering/Sommelier på Slottet 80%

Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90%
Engsholms Slott på Mörkö söker ytterligare en erfaren person till vår bokning. Hos oss får du arbeta i en fantastisk miljö med uppdrag att sälja, boka och planera konferenser och bröllop/fest. Du kommer även att arbeta med marknad, sociala media, mässor och reception/konferens. *Hantera konferens och bröllop/privatförfrågingar med noggrann behovsanalys *Offerera, följa upp och avsluta skickade offerter *Administration kring bokning och priser *Statistik *Detaljplanering kring mötet med kund *Merförsäljning *Visningar *Sälj och Marknad *Konferens/Reception Vi söker dig som med stor energi vill boka och planera fantastiska upplevelser till våra gäster på vår anläggning. Du strävar efter att nå uppsatta mål och resultat med försäljningsfokus. Självklart har du stor passion för människor. Tjänsten kräver några års erfarenhet av konferens eller hotellbokning. Du är självgående och tycker om att arbeta enskilt såväl som i grupp. Du har stor social kompetens, är lyhörd och lösningsorienterad. God organisationsförmåga med sinne för detaljer samt har stort ansvarskännande och gott omdöme är andra egenskaper vi tar för självklart att du besitter. Du bör bo i närområdet samt ha bil för egen kommunikation. Anställning omgående.
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90%

Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90%
Engsholms Slott på Mörkö söker ytterligare en erfaren person till vår bokning. Hos oss får du arbeta i en fantastisk miljö med uppdrag att sälja, boka och planera konferenser och bröllop/fest. Du kommer även att arbeta med marknad, sociala media, mässor och reception/konferens. *Hantera konferens och bröllop/privatförfrågingar med noggrann behovsanalys *Offerera, följa upp och avsluta skickade offerter *Administration kring bokning och priser *Statistik *Detaljplanering kring mötet med kund *Merförsäljning *Visningar *Sälj och Marknad *Konferens/Reception Vi söker dig som med stor energi vill boka och planera fantastiska upplevelser till våra gäster på vår anläggning. Du strävar efter att nå uppsatta mål och resultat med försäljningsfokus. Självklart har du stor passion för människor. Tjänsten kräver några års erfarenhet av konferens eller hotellbokning. Du är självgående och tycker om att arbeta enskilt såväl som i grupp. Du har stor social kompetens, är lyhörd och lösningsorienterad. God organisationsförmåga med sinne för detaljer samt har stort ansvarskännande och gott omdöme är andra egenskaper vi tar för självklart att du besitter. Du bör bo i närområdet samt ha bil för egen kommunikation. Anställning omgående.
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konferens-/Bröllopsbokning, Marknad, Sälj 90%

Kock från mitten av augusti till december
Vi behöver förstärkning i vårt kök och söker dig från mitten av augusti - december med ev förlängning. Vi är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö som har 53 gästrum och 88 bäddar. Vi arbetar till största delen med företag och konferenser, men weekend, bröllop och fester förekommer. Du kommer att arbeta i ett litet, positivt köksteam som består av 3 personer (2 kockar o 1 konditor). Du kommer att arbeta i både varm- & kallkök. Vi bakar och lagar all mat med omtanke och kvalitet från grunden. Då vi är både Svanenmärka och det en självklarhet att ekologi och ekonomi går hand i hand. I vårt kök hittar du mycket vilt, ekologiskt och närodlat. Vi söker dig med brinnande intresse och passion för mat, dryck och smaker. Du är kommunikativ, är lätt att samarbeta med och tycker om gästkontakt. Du är kockutbildad och har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi arbetar "normalt" mån - fredag, men helger förekommer då och då i form av både weekend och fester/bröllop. Vi söker dig som kan jobba extra och hoppa in både dagtid och kvällstid. Bil för egen kommunikation är ett måste och vi ser gärna att du bor i närområdet. Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock från mitten av augusti till december jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock från mitten av augusti till december

Nattvärd- / Värdinna 50%
Vill du jobba på en av Sveriges vackraste arbetsplatser? - Och är inte rädd för spöken!- Engsholms Slott Ett förstklassigt konferenshotell på Mörkö söker Nattvärd/ värdinna ca 50% på timma Du kommer att arbeta själv 23.00 - 08.00, ibland vardag och ibland helger. Under natten är Du behjälplig med enklare servering till våra gäster, bortplockning av vickning, städning i Slottet, Loungen & Strandateljén, mangling av linne i tvättstugan. På morgonkvisten förbereder du och dukar fram hotellfrukosten i Slottet. Arbetet är mycket självständigt och du bör trivas med att både arbeta ensam samt att ha gästkontakt och du är självklart en "nattuggla". Arbetet innebär ganska mycket städning och undanplockning av glas och flaskor. Vid färre gästantal finns alltid jobb i vår tvättstuga med vikning av frotté och mangling av lakan. Du har minst några års arbetslivserfarenhet samt har tidigare arbetat natt. Är ansvarstagande, trygg och självgående. Självklart noggrann och flexibel. Du trivs med att rycka in lite här och där samt är positiv och kommunikativ. Stort ansvarskännande, ärlighet samt gott omdöme och sunt förnuft är andra viktiga egenskaper som Du besitter. Du har vana från tidigare nattarbete samt är inte rädd för spöken... Hotell/restaurangerfarenhet är inget måste men en merit. Vi håller stängt under jul/nyår, sommar samt de flesta helger, hotellet är öppet ca 1 helg i månaden. Bil för egen kommunikation är ett måste. Vi ser gärna att du bor i närområdet dvs Södertälje, Järna, Trosa, Vagnhärad, Hölö. Skicka Din ansökan med referenser till: Engsholms Slott, Kerstin Johansson, Mörkö 153 93 Mörkö. Tel 08-551 551 00. www.engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nattvärd- / Värdinna 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattvärd- / Värdinna 50%

Medveten Souschef till Engsholms Slott
Från augusti behöver vårt köksteam ytterligare förstärkning av en medveten, inspirerande och glad Souschef! Vi söker dig som är ung i sinnet, kreativ, kunnig, glad och medveten! Engsholms Slott är ett förstklassigt konferenshotell på norra Mörkö. Vi har 53 gästrum och 88 bäddar och du kommer att arbeta i ett litet, köksteam som består av 3-4 personer. Du har ett brinnande intresse och passion för mat och dryck samt är mycket kommunikativ och lätt att samarbeta med. Du kommer att arbeta i både kall- och varmkök. Här får du möjlighet att jobba och vara kreativ i hela köket, från menyskrivning till färdig rätt på tallrik. Vi bakar och lagar all mat med omtanke från grunden, här går ekologi hand i hand med ekonomi. Vår kökschef Dan Wikström arbetar med medveten mat, där vi hämtar så mycket råvaror och inspiration som möjligt från våra närliggande gårdar och skogar i Sörmland. Du måste ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt gått restaurangutbildning. Bil för egen kommunikation är ett måste då det inte finns allmänna kommunikationer hit. Vi ser gärna att du bor lokalt. Övernattningsmöjlighet finns dock. Engsholms Slott ingår i en större restauranggrupp där även Mässrestauranger, Stadshusrestauranger och Teaterbaren i Stockholm ingår. Välkommen att söka ett riktigt roligt kockjobb! www.engsholm.se Skicka din ansökan till kerstin@engsholm.se
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medveten Souschef till Engsholms Slott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medveten Souschef till Engsholms Slott

Jobba på ett slott! Service Augusti - december
ENGSHOLMS SLOTT - på Mörkö söker MATSAL / KONFERENS augusti - december 2016 80% (med ev möjlighet till förlängning) Vill du arbeta på en av Sveriges vackraste arbetsplatser? Vi söker dig som älskar service! Förhoppningsvis är du även flexibel, uppmärksam, prestigelös, engagerad och med ett eget driv. Du ser möjligheterna och tycker om personliga möten. Arbetet är omväxlande och innebär matsalsarbete med frukost, lunch och middag. Större events med bordsserverng samt sköta enklare bar kvälls/nattetid. ¨ Möblering och i ordningställande av konferenslokaler ingår också, liksom enklare städning. Erfarenhet/restaurangutbildning från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Noggrannhet, ansvarskännande och förmåga att hålla "många bollar i luften" är viktiga egenskaper hos dig. Liksom att du kan arbeta individuellt såväl som i grupp. Vi tror dessutom att du bor i närområdet. Arbetets omfattning är 80 %. Arbetstider är ca 07.30 - 16.00 samt 15.00 - 23.30. Stängt juli månad. Du måste ha bil för egen kommunikation. Inga kommunala transporter finns. www.engsholm.se Välkommen!
Företag: ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG
Ort: Trosa
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba på ett slott! Service Augusti - december jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba på ett slott! Service Augusti - december


Sök lediga jobb ENGSHOLMS SLOTT AKTIEBOLAG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se