ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST jobb - lediga jobb

ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST jobb ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Projektledare telekom 062612- Stockholm

  2. Servis- Sundbyberg

  3. BI utvecklare 062613- Stockholm

  4. Configuration Manager SW 062614- Stockholm

  5. IT tekniker utrullning 062615- Stockholm

  6. Reklam & Tidningsutdelare- Solna

  7. Systemutvecklare java 062616- Stockholm

  8. Personalchef-/HRchef- Stockholm

  9. Kranförare med erfarenhet !- Stockholm

  10. Plattsättare sökes- Stockholm


Mer beskrivning

Projektledare telekom 062612
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av systemprojektledning inom mobila telekomsystem Erfarenhet av Noder mm i telekomsystem Erfarenhet av att releasa telekomprodukter Erfarenhet av SAP Business Objects Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av kravhantering, Reqpro Erfarenhet av PROPS Tillträde juli Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare telekom 062612 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare telekom 062612

Servis
I höst öppnar Story Signalfabriken och vi söker nu servis till vår nya restaurang, tillträde sker enligt överenskommelse. Story Signalfabriken är ett nytt hotell med tillhörande restaurang och bar som öppnas i Sundbyberg av Story Hotel. Story Hotel är en av Stockholms mer spännande mötesplatser. Vår bar och matsal håller hög kvalitét och är en självklar del av Stockholms nattvärld. Vi arbetar hårt på att hålla stämningen på topp, både bland våra gäster och vår personal. Nu ska ta vår unika känsla och sprida den vidare, därför behöver vi din hjälp. Du kommer vara med att skapa ett härligt team och en ny fantastisk arbetsplats. Vi ser att du är positiv och glad människa som gillar att göra det där lilla extra. Vi ser även att du har följande egenskaper; - Utpräglad servicekänsla - Gedigen kunskap av mat och vin - Minst 3 års erfarenhet - Svenska och engelska talas och skrivs obehindrat Varaktighet/Arbetstid Tillsvidareanställning, flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse Maila din skriftliga ansökan till sw@storyhotels.com. Vi vill gärna ha ansökan senast den 27/7, viktigt att du märker ansökan "Servis" då vi även söker andra tjänster. Vi söker även dessa tjänster - Hovmästare - Servis dag - Servis kväll - Frukostvärdinnor - Servis extra
Företag: STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Servis jobb, Servis Sundbyberg, Servis STORY HOTEL SUNDBYBERG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis

BI utvecklare 062613
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av utveckling i BI applikationer Erfarenhet av Business Objects Erfarenhet av MS SQL server Erfarenhet av Data Services, Web Intelligence, Query Design Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Franska Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga BI utvecklare 062613 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BI utvecklare 062613

Configuration Manager SW 062614
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av CM arbete i IT projekt Erfarenhet av utveckling av bygg- och installationsrutiner Erfarenhet av processutveckling och kvalitetssäkring Erfarenhet av agilt arbetssätt Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av PROPS, XLPM Erfarenhet av systemutveckling, integrationer Erfarenhet av bash, maven, JBoss, Apache, Hudson Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Configuration Manager SW 062614 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Configuration Manager SW 062614

IT tekniker utrullning 062615
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av drift och support i Windows miljö Erfarenhet av och goda kunskaper om XP och Windows 7 Erfarenhet av kundsupport och Windows klientplattform Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av back-up, clean-up Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga IT tekniker utrullning 062615 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT tekniker utrullning 062615

Reklam & Tidningsutdelare
Som reklam & tidningsutdelare delar Du ut reklam, tidningar och samhällsinformation under lördagar till hushållen i ditt egna utdelningsdistrikt. Obs! Detta arbete sker endast 1 gång i veckan under lördagar. Detta kan sedan utökas för personal som gör ett bra jobb. Ett distrikt tar normalt ca 1-2 timmar att dela ut. Du återrapporterar till vårt kontor efter varje utdelningstillfälle. Tidigare erfarenhet av liknande jobb är ett plus men inget krav. Dock krävs det att Du är noggrann, pålitlig och uthållig. Du får introduktionsutbildning och löpande coachning. Vi följer kollektivavtal och har alla försäkringar m.m. Vi tillhandahåller profilkläder och nödvändiga hjälpmedel. Lönen är baserad på kollektivavtal och beror på ditt distrikts storlek och svårighetsgrad. Motion får Du på köpet. Tillgång till egen bil är ett plus men inget krav.
Företag: MAILEFFECT SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Reklam & Tidningsutdelare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklam & Tidningsutdelare

Systemutvecklare java 062616
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av utveckling i java miljö Erfarenhet av web/e-handel projekt Erfarenhet av programmering med java och Spring Erfarenhet av JSP, JSTL Erfarenhet av agilt arbetssätt Arbetsspråk: engelska Meriterande: Erfarenhet av JSF Erfarenhet av REST, SOAP, WSDL Erfarenhet av Selenium, Oracle Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare java 062616 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare java 062616

Personalchef-/HRchef
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Personal-/HRchef till huvudkontoret i Stockholm. Vi söker nu en ambitiös personalchef som vill fortsätta att bygga upp vår organisation. Dina arbetsuppgifter: Som personalchef ansvarar du för moderbolaget och dess dotterbolag i det strategiska arbetet inom ex kompetens- och ledarförsörjning, lönepolitik, arbetsrätt och förhandling samt ansvar för att upprätta och utveckla riktlinjer och policys inom hela personalområdet. Du ansvarar och är delaktig i bolagets värdegrundsfrågor, chefs- och ledarutvecklingsfrågor. Du representerar bolagen i arbetagivarfrågor såsom vid MBL-och löneförhandlingar. Om dig: Vi söker dig som har akademisk utbildning inom personalområdet. Du har gedigen erfarenhet av att leda, driva och utveckla personal- och arbetsgivarfrågor. Du har väldokumenterad erfarenhet av operativt chefskap och du har erfarenhet av kvalificerat strategiskt HR-arbete. Du är en duktig kommunikatör som kan bygga och utveckla starka relationer. Du ska ha god vana att förhandla med fackliga motparter och att tolka och förstå kollektivavtal. Det är viktigt att dina personliga egenskaper är att Du har en hög intigritet, affärsmässighet samt förmåga att verka utifrån ett helhetsperspektiv. Som person är du lyhörd och tydlig, du har ett personligt driv och engagemang. Vi ser gärna att du älskar businessen runt ett kreativt och expansivt bolag och du gillar ett ha ett eget ansvarsområde. Du har förmågan att hantera komplexa situationer och personalärenden på ett självständigt och professionellt sätt. Ansökan till tjänsten: Bemannia AB (publ) genomför denna rekrytering i samarbete med Bemannia Executive AB.Bemannia Executive ingår i Bemannia Group. Vi tillhandhåller och erbjuder våra kunder tjänster inom rekrytering, search, executive search och headhunting samt utbildningar inom ledarskap. Våra kunder finns både i privata och offentliga sektorn. Bemannia Executive är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Vi arbetar med ledorden Kvalité, Kompetens och Personligt engagemang Om du finner denna tjänst intressant så skicka snarast in din ansökan innehållande CV samt ett personligt brev till rekrytering@bemannia.se Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Märk din ansökan med ref.nr: "10065 Personalchef" Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Annika Englund på 0771-84 53 00
Företag: Bemannia Executive AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personalchef-/HRchef jobb, Personalchef-/HRchef Stockholm, Personalchef-/HRchef Bemannia Executive AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalchef-/HRchef

Kranförare med erfarenhet !
Hej. Nu är det vi på Doers Bemanning som söker personal igen Doers Bemanning arbetar mycket med ungdomar som är under 25 år men den här gången söker vi till vår kund erfaren personal. Doers Bemanning har sitt säte i Sala och ett mindre kontor i Solna. Vi arbetar över hela Mälardalen. Vi är i allra högsta grad ett familjedrivet företag och vi är realtivt nystartade men med lång erfarenhet bakom oss inom bemanning. Vad vi nu behöver är 1-2 erfarna kranbilschaufförer med krankort. Om du inte har krankort eller erfarenhet så kan vi nte ta in dig då detta är kriterierna för att jobba hos vår kund. Din ålder spelar ingen roll men du måste ha erfarenheten. För att passa in hos oss och hos våra kunder behöver du : * Ha massa humor * Vara social då du är vårt ansikte utåt * Passa tider * Inneha Krankort * Inneha lägst C körkort * Digitalt färdskrivarkort Du blir anställd av oss men arbetar ute hos vår kund som finns i Stockholm. Man kan läsa mer om oss på : www.doersbemanning.se
Företag: DOERS BEMANNING LIMITED UK FILIAL
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kranförare med erfarenhet ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kranförare med erfarenhet !

Plattsättare sökes
Plattsättare sökes för arbete i Stockholm. Du ska ha B-körkort och vara intresserad av att arbeta i ett expanderande plattsättningsföretag med huvudsaklig inriktning på badrumsentreprenader. Praktikanter kan även söka tjänsten.
Företag: MJÖLNIR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Plattsättare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plattsättare sökes


Sök lediga jobb ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se