ERFAREN REKONDITIONERARE PREMIUM jobb - lediga jobb

ERFAREN REKONDITIONERARE  PREMIUM jobb ERFAREN REKONDITIONERARE PREMIUM jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ERFAREN REKONDITIONERARE PREMIUM. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ERFAREN REKONDITIONERARE PREMIUM. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Redovisningsekonom till fastighetsbolag- Stockholm

 2. Extrajobb för driven student inom marknadsföring- Stockholm

 3. Säljare- Nynäshamn

 4. Oracle DBA/MW konsult- Stockholm

 5. Hudterapeut- Nykvarn

 6. undersköterska- Nacka

 7. Snickare/montör- Sigtuna

 8. FRISÖR- Tyresö

 9. Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker- Huddinge

 10. Servitör/Servitris/bartender- Upplands Väsby


Mer beskrivning

Redovisningsekonom till fastighetsbolag
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom. Kunden är ett av landets största bostadsföretag och har sitt kontor på Söder i Stockholm. Det är ett konsultuppdrag på ett år och med start i mitten på augusti. Arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra en grupp som idag består av 13 personer. I rollen som redovisningsekonom kommer du bl.a. göra; -             Den löpande bokföringen -             Avstämningar -             Momsdeklarationer -             Årsbokslut -             Kassaavstämningar Du kommer även att vara stödjande i övriga ekonomigruppens arbete och du får inte vara rädd att hugga i där det behövs. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du jobbat med redovisning i fastighetsbranschen men det är inget krav. Som person är du prestigelös, ansvarsfull och självständig. Det är viktigt att du är social, kommer med idéer och bidrar till den positiva atmosfären i gruppen. Vad erbjuder SJR? Vi erbjuder konsultuppdrag, ofta av längre karaktär och många gånger med möjlighet till anställning hos kundföretaget. Att arbeta som konsult hos oss innebär en chans att upptäcka nya inspirerande miljöer och kan ge dig den personliga och erfarenhetsmässiga utveckling du söker. Tillsammans med din konsultchef har du en kontinuerlig diskussion kring dina behov, dina önskemål och hur du ser på din framtid. Med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Vindenberg på 08-407 55 20. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: SJR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Extrajobb för driven student inom marknadsföring
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget är ett försäljningsbolag av tekniklösningar. Idag har de cirka 500 aktivt köpande kunder, bland annat Scania, ABB och Siemens. På företaget arbetar åtta personer. Det råder en familjär stämning; det här är en arbetsplats med öppet klimat där det värdesätts att du trivs på jobbet och där allas röst kan bli hörd. Företaget har funnits sedan 2003 och har kontor söder om Stockholm i fräscha lokaler. De söker nu en marknadsassistent för extrajobb. Det här är förteaget där du ges möjlighet till en trygg anställning - du har viljan och drivet att bidra och göra allt för företagets bästa! Arbetsuppgifter: Som marknadsassistent kommer du bland annat att: - skriva och skicka ut nyhetsbrev till kunder - samarbeta med säljare om vad som ska förmedlas till kunderna i nyhetsbrev - uppdatering av hemsida (företaget har tre olika) - förbereda inför och efter mässor - arbeta med bildbehandling och företagspresentationer Profil: - Studerar marknadsföring eller liknande med minst 1 år kvar på studierna - Liknande arbetslivserfarenhet (meriterande) - Goda kunspaer i Office paketet (power point) - Adobe Indesign (meriterande) - Photoshop (meriterande) - Teknikintresse (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Eftersom detta är ett företag som värdesätter gemenskap och gemensamt ansvar, så ser vi att du som söker har hög arbetsmoral och är lojal. Du räds inte för att fråga dina kollegor så att saker blir rätt. Du är noggrann, driven, vågar ta för dig och är kreativ. Du brinner för marknadskommunikation och att uttrycka dig i tal och skrift. Övrig information: Start: Mitten av augusti Plats: Södra Stockholm Omfattning: 1 heldag/vecka första månaden för introduktion. Därefter ca 4-5 h/vecka Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marknadsföring, marknad, assistent, Adobe Indesign, Photoshop, extrajobb, student, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb för driven student inom marknadsföring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb för driven student inom marknadsföring

Säljare
OKKI TRADING AB tillverkar, importerar, och säljer till byggnadsindustrin i Sverige. Jobb beskrivning: Vi söker en erfaren fältsäljare att bearbeta befintliga arbetsplatser och regions kontor i Storstockholm och Stockholmslän . Vi söker dig som har erfarenhet som säljare inom branschen, och/eller har arbetat som byggnadsingenjör eller certifierad betongarbetare med stor erfarenhet av betongarbeten och armering. Vi söker en person med stora ambitioner och har en god social talang. Kunskaper i Tyska och Engelska är en bra merit men ej ett absolut krav. Som säljare har du stora möjligheter att utvecklas och avancera hos oss på OKKI-Trading AB.
Företag: Okki Trading AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Nynäshamn, Säljare Okki Trading AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Oracle DBA/MW konsult
Oracle DBA/MW konsult Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i projekt hos kund i ledande position avseende införande av och vidareutveckling av databas, prestanda och SOA/MW. Du kommer i vissa fall att leda och ansvara för projekt och vara en sammanhållande länk mellan databasansvariga och SOA-ansvariga. Placeringsort kommer att vara i Stockholm men kunduppdrag kan förekomma utanför länet. I vissa fall kan uppdragen utföras via remoteuppkoppling. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste vara senior och ha minst 8 års erfarenhet som Oracle DBA, en universitetsutbildning eller motsvarande och ha certifiering OCP. Du ska också vara kunnig i PL/SQL och kunna analysera prestanda i både standardapplikationer och kundutvecklad kod. Du ska kunna hantera Oracles verktyg Developer, Forms och Reports såpass mycket att du självständigt kan bygga och vidareutveckla dessa. Som operationssystem önskar vi att du behärskar Linux och Solaris. Vi ser det som ett plus om du behärskar ClearCase och är kunnig i ITIL. Kort beskrivning av företaget: Emineo AB är sveriges ledande oberoende Oraclespecialister med inriktning mot databasen med +25 anställda Oracle DBA:er. Vi är även särskilt kunniga inom området BI och Middleware.
Företag: Emineo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Oracle DBA/MW konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Oracle DBA/MW konsult

Hudterapeut
Utbildad/diplomerad hudterapeut sökes omgående till Aniellas Hudvård i Nykvarn. Du bör vara social, utåtriktad, kunna ta mycket eget ansvar. Behandlingar som utförs på salongen är b.la massage, fotvård, manikyr, vaxning, epilering, makeup, frans- och brynfärg, brynplockning, ansiktsbehandlingar, brasiliansk vaxning (om du inte vill eller kan göra brasiliansk vaxning så är det inget krav). Jag jobbar med exuviance och mineral essence makeup.
Företag: Aniellas Hudvårdssalong
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut jobb, Hudterapeut Nykvarn, Hudterapeut Aniellas Hudvårdssalong
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut

undersköterska
Vi söker undersköterska/vårdbiträde med utbildning och tidigare erfarenhet inom arbetsområdet. Körkort fordras. Hemtjänsten bedrivs inom Nacka området.. Real vård och omsorg utför alla hjälpinsatser i ditt ordinarie boende som beviljats enligt biståndsbeslut. T.ex. personlig omsorg, matlagning, hämtning av matlådor, inköp, städning, promenader, avlösning och ledsagning. Om ni vill veta mer om oss gå in på vår hemsida: http://www.real-assistent.se
Företag: REAL Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga undersköterska jobb, undersköterska Nacka, undersköterska REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: undersköterska

Snickare/montör
FEX Montage AB är ett fönstermontage företag som jobbar åt en uppdragsgivare. Vi monterar fönster och dörrar och utför även snickerierna runt dom installerade produkterna. Vi söker en Snickare/montör Beskrivning av arbetsuppgifter: Jag söker fönstermontörer. Man jobbar i team om 2 . Man skall ha montage och snickerierfarenheter. Beskrivning av kvalifikationer: Du skall ha god social kompetens. Då vi jobbar hemma hos privatpersoner är det viktigt med ordning och reda. Jobbet är fritt och du sköter dig mycket själv men även med hjälp av vårat team på kontoret. Övriga villkor: B-Körkort är ett krav. Sen skall du kunna svenska i både tal och skrift.
Företag: FEX Montage AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Sigtuna, Snickare/montör FEX Montage AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

FRISÖR
Frisör- och Nagelsalong söker Frisör med god erfarenhet. Arbetsuppgifterna är allt förekommande inom hårvård.
Företag: Rebeckas
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga FRISÖR jobb, FRISÖR Tyresö, FRISÖR Rebeckas
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRISÖR

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Bilverkstad/bilreparationer
Företag: Huddinge Bilservice
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker jobb, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Huddinge, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Huddinge Bilservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Servitör/Servitris/bartender
Jackspot/Scottish nu ytterligare en servitris/bartender, det är önskvärt att du har minst 3 års yrkeserfarenhet. Välkommen söka snarast!
Företag: Jackpot/Rockbar
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris/bartender jobb, Servitör/Servitris/bartender Upplands Väsby, Servitör/Servitris/bartender Jackpot/Rockbar
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris/bartender


Sök lediga jobb ERFAREN REKONDITIONERARE PREMIUM

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se