ERFAREN SVETSARE jobb - lediga jobb

ERFAREN SVETSARE jobb ERFAREN SVETSARE jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ERFAREN SVETSARE. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ERFAREN SVETSARE. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfaren Svetsare!- Karlskrona

 2. Erfaren svetsare sökes!- Falkenberg

 3. Erfaren svetsare- Tranås

 4. Erfaren svetsare- Jönköping

 5. Erfaren svetsare- Borås

 6. Erfaren svetsare- Söderköping

 7. Erfaren svetsare sökes!- Falkenberg

 8. Erfaren Svetsare sökes!- Jönköping

 9. Erfaren svetsare- Borås

 10. Manpower söker dig om är erfaren svetsare- Nyköping

 11. Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG- Värnamo

 12. Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar- Göteborg

 13. Erfaren svetsare sökes till Järbo- Sandviken

 14. Erfaren svetsare- Karlsborg

 15. Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG- Värnamo

 16. Vi söker en erfaren svetsare- Södertälje

 17. Vi söker en erfaren svetsare- Stockholm

 18. Erfaren Svetsare- Norrköping

 19. Erfaren svetsare/lödare sökes till Gävle- Gävle

 20. Erfaren svetsare för resejobb- Göteborg

 21. Erfaren Svetsare sökes!- Växjö

 22. Erfaren svetsare- Malmö

 23. Erfaren svetsare sökes!- Falkenberg

 24. Erfaren svetsare för längre uppdrag sökes!- Falkenberg

 25. Erfaren svetsare TIG- Norrköping

 26. Erfaren svetsare TIG- Malmö

 27. En erfaren svetsare sökes!- Malmö

 28. Erfaren svetsare/plåtslagare- Kil

 29. ERFAREN SVETSARE- Falkenberg

 30. Erfaren svetsare- Kristianstad

 31. Erfaren Svetsare- Eskilstuna

 32. Erfaren Svetsare- Tranemo

 33. Erfaren svetsare - Norge

 34. Erfaren svetsare- Helsingborg

 35. Erfaren svetsare- Ulricehamn

 36. Erfaren Svetsare Till Arboga- Arboga

 37. Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!- Södertälje

 38. Erfaren svetsare Borlänge- Borlänge

 39. Erfaren svetsare 141/131 för löpande uppdrag- Vadstena

 40. Erfaren svetsare- Hässleholm


Mer beskrivning

Erfaren Svetsare!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett söker nu en självgående Svetsare för kunds räkning i Karlskronaområdet. Du kommer att jobba både med automatiserad MIG-svetsning och manuell svetsning i TIG-rostfritt. Din profil Du har flera års erfarenhet av liknande svetsning. Du bor i närområdet. Du innehar B-körkort. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare!

Erfaren svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu erfarna svetsare till vår kund i Falkenberg. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning och svetsa MIG/MAG, TIG och pinne. Materialen är aluminium, rostfritt och stål. Det är en fördel om du även har goda kunskaper i rörbockning. Arbetstiderna är dagtid och tanken är att tjänsten ska övergå i anställning hos kund. Därför ser vi att vi bor i närområdet. Tjänsten omfattar heltid med start i augusti. Din profil Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett par år. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med samtliga svetsmetoder och har teknisk/mekanisk utbildning i botten. Gärna erfarenhet av grova material. Bil och körkort. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Du arbetar bra i grupp och trivs i en social miljö. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kontaktar enbart kandidater som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes!

Erfaren svetsare
Tubex AB omsätter 50 MSEK med ett 40-tal anställda i Tranås och Borås. Huvudsakligen tillverkas och säljs cylindrar för hydraulik och pneumatik. Vi behöver nu bemanna upp på svetssidan i Tranåsfabriken. Till största delen är det MAG-svetsning. Du kommer ingå i en självstyrande grupp med ett stort eget ansvar. Erfarenhet av liknande produkter är positivt. Har du frågor kontakta Bosse under veckorna 27 och 32 (semesterstängt 28-31).
Företag: Tubex AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren svetsare
Erfaren svetsare: Nu söker vi en erfaren svetsare! Har du 3- 5 års erfarenhet av manuell svets kan det vara dig vi söker. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann. Som person är du ansvarstagande och social. Flodin Bemanning är ett nystartat företag med erfaren personal från Bemanningsbranschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. För mer information om denna tjänsten kontakta: Peter Flodin 073 325 52 33 eller via mail peter@flodinbemanning.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Flodin Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren svetsare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Du kommer att arbeta med varierande svetsuppgifter på ett medelstort företag. Skiftarbete kan förekomma. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - Mycket god erfarenhet av Mig/Mag och Tig svetsning i rostfritt - Körkort och tillgång till bil - utbildning inom verkstad/industri eller liknande Heta arbeten-certifikat, allmän verkstadsvana är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Professionals AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren svetsare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För uppdrag hos vår kund i Söderköping söker vi nu dig som är en erfaren svetsare och som tidigare arbetat med gassvetsning. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar såväl tillverkning och montage som reparation och underhåll. Uppdraget är på heltid med start i september och vår kund ser uppdraget som långsiktigt. Vem är du? För att vara aktuell för jobbet har du godkänd svetslicens, erfarenhet av gas- och pinnsvets samt kunskap i ritningsläsning. Som person är du öppen för att lära nytt, samarbetar gärna och är flexibel vad gäller såväl arbetsuppgifter som arbetstider. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då vi jobbar med löpande urval ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. För frågor är du välkommen att kontakta Hanna Bengtson på 011-194350. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu erfarna svetsare till vår kund i Falkenberg. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning och svetsa MIG/MAG, TIG och pinne. Materialen är aluminium, rostfritt och stål. Det är en fördel om du även har goda kunskaper i rörbockning. Arbetstiderna är dagtid och tanken är att tjänsten ska övergå i anställning hos kund. Därför ser vi att vi bor i närområdet. Tjänsten omfattar heltid med start i augusti. Din profil Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett par år. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med samtliga svetsmetoder och har teknisk/mekanisk utbildning i botten. Gärna erfarenhet av grova material. Bil och körkort. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Du arbetar bra i grupp och trivs i en social miljö. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kontaktar enbart kandidater som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes!

Erfaren Svetsare sökes!
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning en erfaren Svetsare omgående! Formell kompetens Bra kunskaper inom MIG, MAG och TIG i tunnplåt. Aluminium, rostfritt och stål är de främsta materialen du kommer att jobba med. Körkort och tillgång till bil. Din bakgrund Du som söker är en erfaren svetsare. Du har god erfarenhet av ritnings läsning och kommer att jobba självgående! Personliga egenskaper Som person är du engagerad och du har lätt för att samarbeta med andra kollegor. Du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Kvalité och noggrannhet är viktigt för dig. Du har flera års erfarenhet av manuel svetsning och vill utvecklas. Vi söker dig som är utåtriktad och social. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Detta är ett inhyrningsuppdrag där du är anställd av Lernia och utför arbetet ute hos vår kund. Visstidsanställning, Heltid. Tillträdesdag Omgående! Information Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare sökes!

Erfaren svetsare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Du kommer att arbeta med varierande svetsuppgifter på ett medelstort företag. Skiftarbete kan förekomma. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - Mycket god erfarenhet av Mig/Mag och Tig svetsning i rostfritt - Körkort och tillgång till bil - utbildning inom verkstad/industri eller liknande Heta arbeten-certifikat, allmän verkstadsvana är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Professionals AB
Ort: Borås
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Manpower söker dig om är erfaren svetsare
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För uppdrag i Nyköping med omnejd söker Manpower dig som är en erfaren svetsare. De uppdrag vi har varierar vad gäller svetsmetoder, så vi är intresserad av att höra vilka svetsmetoder och licenser just du har. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar såväl tillverkning och montage som reparation och underhåll. Uppdragen beräknas starta i september/oktober och är långsiktiga. Arbetspassen kan vara förlagda till såväl dagtid som kvällstid. Vem är du? För att vara aktuell för jobben har du godkänd svetslicens. Beroende på dina licenser och din erfarenhet så kan vi matcha dig med lämpligt uppdrag. Som person är du öppen för att lära nytt, samarbetar gärna och är flexibel vad gäller såväl arbetsuppgifter som arbetstider. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då vi jobbar med löpande urval ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut. För frågor är du välkommen att kontakta Martin Årstrand via mail; martin.l.årstrand@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker dig om är erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker dig om är erfaren svetsare

Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en duktig och erfaren svetsare inom MIG och MAG. Vårt kundföretag är en metallindustri beläget i Gislaveds kommun, ca 10 min ifrån Smålandsstenar, 20 min ifrån Värnamo Formell kompetens Vi söker dig som har en bred och gedigen erfarenhet som svetsare. Är du licensierad svetsare inom MIG och MAG är detta meriterande. Du har antagligen arbetat inom industrin med svetsning både när det kommer till plåt- och kälsvetsning. Erfarenhet inom Robotsvetsning ses som en fördel då detta är huvudsysslan. Erfarenhet av Lean arbete är ytterst meriterande. Personliga egenskaper Du är en praktisk och händig svetsare med hög arbetsmoral. Du har en positiv inställning och bidrar till god dynamik i arbetsgruppen. Då arbetet stundtals är tungt krävs det att du har en god fysik. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänk då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid / Heltid / Gislaveds kommun Tillträdesdag Enligt överenskommelse / OMGÅENDE. Information Urval och intervjuer sker löpande. Vi vill därför tipsa dig om att snabbt skicka in din ansökan. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG

Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en erfaren svetsare. Vår kund är ett företag som designar, konstruerar samt bygger geoteknisk utrustning såsom borr- och mätutrustning, borrvagnar, nedpressare, sonderingsutrustning m.m. Under de senaste åren har man expanderat och utvidgat verksamheten. Företaget är beläget i Sisjön. Tjänstebeskrivning: Som svetsare kommer du få möjligheten att jobba under eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår Mag- och Tig-svets. På företaget han man runt 150 olika articklar som man jobbar med, vissa är återkommande medans andra är nyproduktion. Din uppgiftet är att utföra de arbetsorder som blivit beställda internt på företaget. Som svetsare är man är sin egen produktionstekniker. Man förväntas utifrån ritningar självständigt kunna välja ut rätt verktyg och utföra sina arbetsuppgifter. Det ställs höga krav på kvaliteten på det som levereras. Som svetsare förväntas man även utföra annat praktiskt arbete så som borrning och svarvning. Det gäller överlag att vara praktiskt och händigt lagd för att klara av arbetsuppgifterna. Är du den vi söker? Vi söker dig med minst två års erfarenhet av svetsning, Mag-svets för stålprofiler och Tig-svets för rostprofiler. Du är van vid att läsa ritningar och arbeta självständigt ifrån tidigare arbetsplatser. Utbildning är inget krav men vi ser gärna att man har någon verkstads eller plåtutbildning i grunden. Som person är du både händig och praktiskt lagd samt har ett logiskt och analytiskt förhållningssätt till arbete. I en arbetssituation har du förmågan att göra rätt prioriteringar och ta fram information som du saknar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vill du ha en rolig och utmanande tjänst som svetsare där du får möjligheten att arbeta med frihet under ansvar. Då ska du inte tveka att söka tjänsten redan idag. Information kring tjänsten: Start: Senast Omfattning: Heltid Arbetstid: 7-16, viss flex Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute på uppdrag hos våra kunder.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar

Erfaren svetsare sökes till Järbo
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Du ska vara duktig och ha en gedigen erfarenhet av att svetsa med MIG/MAG. Du har inga problem med att svetsa i olika typer av material så som rostfritt eller aluminium. Du behärskar ritningsläsning och är givetvis självgående. Kan du även hantera diverse verkstadsmaskiner som fräs, svarv och liknande är det meriterande. Du ska ha ett prestigelöst sätt att arbeta och räds inte att hugga i och hjälpa till där det behövs även om det innebär andra sysslor för stunden. Tjänsten är belagd i Järbo Kvalifikationer: Svetslicens Erfarenhet av svets och ritningsläsning SSG Heta arbeten B-körkort och tillgång till bil Truckkort är meriterande Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, analytisk, handlingskraftig och ansvarstagande. Du ska vara flexibel och kunna förstå vad som ska göras utifrån den arbetsuppgift du tilldelas. Vidare ser vi att du kan fatta beslut samt har god samarbetsförmåga, är ansvarfull, lösningsorienterad och drivs av att bidra till goda resultat. God samarbetsförmåga är ett krav då du kommer arbeta i ett arbetslag. Sök redan idag då urval sker löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes till Järbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes till Järbo

Erfaren svetsare
Premier Service Sverige AB Företagsinformation Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden: Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin. Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda Tjänstebeskrivning Vi söker dig som är utbildad svetsare inom MIG/MAG, MMA eller TIG med minst ett års erfarenhet. Giltig svetslicens och kunskap inom flera svetsmetoder är meriterande. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i ritningsläsning, körkort och grundläggande datorvana. Vi och kunden förutsätter att du har egen drivkraft, är noggrann och ansvarstagande. Tillsättning till denna tjänst sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Krav B-körkort
Företag: Premier Service Sverige AB
Ort: Karlsborg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en duktig och erfaren svetsare inom MIG och MAG. Vårt kundföretag är en metallindustri beläget i Reftele. Formell kompetens Vi söker dig som har en bred och gedigen erfarenhet som svetsare. Är du licensierad svetsare inom MIG och MAG är detta meriterande. Du har antagligen arbetat inom industrin med svetsning både när det kommer till plåt- och kälsvetsning. Erfarenhet inom Robotsvetsning ses som en fördel då detta är huvudsysslan. Erfarenhet av Lean arbete är ytterst meriterande. Personliga egenskaper Du är en praktisk och händig svetsare med hög arbetsmoral. Du har en positiv inställning och bidrar till god dynamik i arbetsgruppen. Då arbetet stundtals är tungt krävs det att du har en god fysik. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänk då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid / Heltid / Gislaveds kommun Tillträdesdag Enligt överenskommelse / OMGÅENDE !!!! Information Urval och intervjuer sker löpande. Vi vill därför tipsa dig om att snabbt skicka in din ansökan. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare / Erfaren svetsare inom MIG och MAG

Vi söker en erfaren svetsare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu en självgående svetsare till en stor kund i Södertälje. Företaget arbetar främst med byggnadssmide där tillverkning på verkstad och montage ingår. Du kommer vara mycket ute hos kunder som är belägna i söderort. Kompetenskrav: - Licensierad svetsare ( metod 111, pinne) - Arbetserfarenhet på storbygg - Certifierad i heta arbeten - Erfarenhet av skylift - B-körkort Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av verkstads- och byggnadssmide. Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning med inriktning svetsteknik. Vi ser gärna att du har europalicens enligt EN-287 men inget krav. Du bör även ha en stor förståelse av att läsa av ritningar samt goda kunskaper i svenska. Personliga egenskaper Som person vill vi att du är ansvarstagande, arbetsvillig, självgående och flexibel. Vi ser även att du som söker är social och har en god samarbetsförmåga och inte rädd för att ta i och hålla ett högt tempo när du arbetar. Finns goda möjligheter till en fast anställning hos kund. Välkommen med din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren svetsare

Vi söker en erfaren svetsare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu en självgående svetsare till en stor kund i Södertälje. Företaget arbetar främst med byggnadssmide där tillverkning på verkstad och montage ingår. Du kommer vara mycket ute hos kunder som är belägna i söderort. Kompetenskrav: - Licensierad svetsare ( metod 111, pinne) - Arbetserfarenhet på storbygg - Certifierad i heta arbeten - Erfarenhet av skylift - B-körkort Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av verkstads- och byggnadssmide. Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning med inriktning svetsteknik. Vi ser gärna att du har europalicens enligt EN-287 men inget krav. Du bör även ha en stor förståelse av att läsa av ritningar samt goda kunskaper i svenska. Personliga egenskaper Som person vill vi att du är ansvarstagande, arbetsvillig, självgående och flexibel. Vi ser även att du som söker är social och har en god samarbetsförmåga och inte rädd för att ta i och hålla ett högt tempo när du arbetar. Finns goda möjligheter till en fast anställning hos kund. Välkommen med din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren svetsare

Erfaren Svetsare
Duktig MMB (pinne) svetsare sökes! Kundföretaget söker person som har mångårig erfarenhet av pinnsvetsning. Uppdraget innefattar både produktionssvetsning men även "ute på fältet" jobb. Kompetens Mångårig erfarenhet inom verkstadsarbete, alternativt resemontage, med svets som huvudsyssla. Goda kunskaper inom ritningsläsning är krav. Meriterande är truckkort/maskinförarkort, saxliftkort och traverskort. Meriterande är även SSG och heta arbeten certifikat. Licenser är inget krav men självklart mycket meriterande. Vana att hantera och lyfta stålkonstruktioner är ett plus. Körkort samt tillgång till egen bil krävs. Profil Ser sökande som inte är rädd att ta i och testa nya miljöer. God fysik. Flexibel, noggrann, kvalitéts medveten och arbetsam. Ska fort kunna anpassa dig till nya arbetsmoment/miljöer. Obekväma arbetstider kan förekomma. Vi har stor efterfrågan på duktiga svetsare i Östergötland. Vi söker fortlöpande personer med kunskap inom TIG, MIG & MAG samt MMB (pinne). Vi har flertalet kunder som söker produktionssvetsare men även duktiga svetsare ute på fältet. Många av våra uppdrag är långa men vi har även kortare uppdrag passande "säsongsarbetare". Ansökningar behandlas fortlöpande. De som motsvarar kraven kommer kontaktas.
Företag: SCANDIA BEMANNING AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare

Erfaren svetsare/lödare sökes till Gävle
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning en duktig svetsare för ett kortare uppdrag i Gävle. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att svetsa med MIG/MAG. Du har inga problem med att svetsa i olika typer av material så som rostfritt eller aluminium. Du behärskar ritningsläsning och är givetvis självgående. Kan du även hantera diverse verkstadsmaskiner som fräs, svarv och liknande är det meriterande. Du ska ha ett prestigelöst sätt att arbeta och räds inte att hugga i och hjälpa till där det behövs även om det innebär andra sysslor för stunden. Tjänsten är belagd i Gävle/ Sandviken och med uppdragsstart omgående Kvalifikationer: Svetslicens Erfarenhet av svets och ritningsläsning SSG Heta arbeten B-körkort och tillgång till bil Truckkort är meriterande Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, analytisk, handlingskraftig och ansvarstagande. Du ska vara flexibel och kunna förstå vad som ska göras utifrån den arbetsuppgift du tilldelas. Vidare ser vi att du kan fatta beslut samt har god samarbetsförmåga, är ansvarfull, lösningsorienterad och drivs av att bidra till goda resultat. God samarbetsförmåga är ett krav då du kommer arbeta i ett arbetslag. Sök redan idag då urval sker löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Gävle
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare/lödare sökes till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare/lödare sökes till Gävle

Erfaren svetsare för resejobb
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Kvalifikationer Du som söker skall: Ha utbildning som motsvarar EN 287-1 och minst fem års erfarenhet av svetsning. Du ska ha utbildning i Heta arbeten. Licens i 141 materialgrupp 5 Ø 63 x 6 H-L045 111 materialgrupp 5 Ø 63 x 6 H-L045 Meriterande: - SSG Entré - Vertyg och maskiner som ofta förekommer inom arbetsområdet. Ex skärbrännare, travers/lift eller fräsmaskin. Gärna dokumenterad kunskap. - Då arbetet ute hos kund är varierande i antal uppdrag och längd på uppdrag är det även meriterande med en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller annat arbete. Arbetet kan även innefatta montering och grovarbete och inte uteslutande svetsning. I arbetet kommer förekomma en del resor både i och utanför landet. Inför anställningen kan det bli aktuellt med ett arbetsprov. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare för resejobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare för resejobb

Erfaren Svetsare sökes!
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker för kunds räkning en erfaren Svetsare omgående! Formell kompetens Bra kunskaper inom MIG, MAG. Körkort och tillgång till bil. Din bakgrund Du som söker är en erfaren svetsare. Du har god erfarenhet av ritnings läsning och kommer att jobba självgående! Personliga egenskaper Som person är du engagerad och du har lätt för att samarbeta med andra kollegor. Du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Kvalité och noggrannhet är viktigt för dig. Du har flera års erfarenhet av manuell svetsning och vill utvecklas. Vi söker dig som är utåtriktad och social. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Detta är ett inhyrningsuppdrag där du är anställd av Lernia och utför arbetet ute hos vår kund. Visstidsanställning, Heltid. Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare sökes!

Erfaren svetsare
Palm Partners AB Företaget är specialister på svetsning och levererar avancerade systemlösningar till företag i en rad branscher. Vår styrka är att vi tar ansvar för kompletta installationer hela vägen från projektering och konstruktion till driftsättning och underhåll. Vi utför alla slags uppdrag inom industrirör, industriservice och stålkonstruktioner. Ju högre krav som ställs, desto bättre trivs vi på jobbet. Vare sig om det handlar om att svetsa i material som skall tåla höga tryck och temperaturer eller sy ihop ett underhållsavtal för en större anläggning. Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder. Läs mer om oss, vår personal och våra tjänster på www.palmpartners.se Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren TIG-svetsare som självständigt kan utföra arbete efter ritningsunderlag. Har du även erferenhet av Mig puls svetstning är det meriterande. Du kommer främst att arbeta i rostfritt men även i aluminium, 1mm-8mm. Det är ett krav att du har licens för Tigsvetsning. Utbildning Treårig industriprogrammet inom gymnasiet. Alternativt en KY-utbildning. Erfarenhet Du har många års erfarenhet. Personliga kvalifikationer Lätt för att sammarbeta, social, självständig och väldigt noggrann. Du drivs av att leverera det där lilla extra. Stimulerande arbete med stundtals högt tempo. Lön och anställningsvillkor enligt avtal Ansökan Välkommen in med ditt cv redan idag då tjänsten kommer att tillsättas löpande. Startdatum Snarast Uppdragslängd Tillsvidare
Företag: Palm & Partners Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu erfarna svetsare till vår kund i Falkenberg. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning och svetsa MIG/MAG, TIG och pinne. Materialen är aluminium, rostfritt och stål. Det är en fördel om du även har goda kunskaper i rörbockning. Arbetstiderna är dagtid och tanken är att tjänsten ska övergå i anställning hos kund. Därför ser vi att vi bor i närområdet. Tjänsten omfattar heltid med start snarast. Din profil Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett par år. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med samtliga svetsmetoder och har teknisk/mekanisk utbildning i botten. Gärna erfarenhet av grova material. Bil och körkort. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Du arbetar bra i grupp och trivs i en social miljö. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kontaktar enbart kandidater som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes!

Erfaren svetsare för längre uppdrag sökes!
Student Consulting Söker Du en ny utmaning och drivs av eget ansvar? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker för kunds räkning en erfaren svetsare till Falkenberg. Kunden är ett välkänt företag inom tillverkningsindustrin som tillverkar, säljer och har service för alla typer av tankpåbyggnader för tunga fordon. Arbetet innebär att svetsa produkter varvid erfarenhet av både MIG/MAG och TIG krävs. Arbetstider är dagtid 7-16 men kan komma att bli skiftform. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Student Consulting och uthyrd till kund. På sikt förväntas anställningen gå över till kund. Tjänsten förväntas tillsättas omgående, och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet ifrån liknande arbete inom svets. Du har certifikat inom MIG/MAG samt TIG svetsning. En merit är även om du innehar truckkort samt traverskort. Som person ser vi att du är ansvarstagande, självgående samt har arbetat minst tre år inom branschen. Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte utan ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval. Motivera varför just Du passar till tjänsten! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare för längre uppdrag sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare för längre uppdrag sökes!

Erfaren svetsare TIG
För omgående anställning söks nu 4 svetsare med dokumenterad erfarenhet av TIG svetsning. Arbetet kommer att utföras i tung industriell miljö. Du måste kunna arbeta självständigt samt utföra ett högkvalitativt arbete, då alla fogar kommer att röntgas. Vi söker nu dig med erfarenhet av detta. Tycker du att detta låter intressant, så skicka omgående din ansökan med CV till oss per mail. Märk annonsen 1212Norrköping
Företag: BANG&NIELSEN SERVICEPARTNER AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare TIG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare TIG

Erfaren svetsare TIG
För omgående anställning söks nu svetsare med dokumenterad erfarenhet av TIG svetsning. Arbetet kommer att utföras i tung industriell miljö. Du måste kunna arbeta självständigt samt utföra ett högkvalitativt arbete, då alla fogar kommer att röntgas. Vi söker nu dig med erfarenhet av detta. Tycker du att detta låter intressant, så skicka omgående din ansökan med CV till oss per mail. Märk annonsen 1212 Malmö
Företag: BANG&NIELSEN SERVICEPARTNER AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare TIG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare TIG

En erfaren svetsare sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi söker för vår uppdragsgivares räkning en duktig svetsare. Du kommer direktrekryteras till vår uppdragsgivare där du får utmana dina kunskaper. Kvalifikationer Vi söker dig som gillar utmaningar och har lång erfarenhet av svetsning. Har du vana av att svetsa aluminium är det meriterande. Bifoga gärna dina intyg. Egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi erbjuder En rekrytering direkt till vår uppdragsgivare. Ett utmanande arbete. Lön enligt avtal. En tillsvidareanställning på heltid. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i över 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra uppdragsgivare. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater. Välkommen med din ansökan!
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga En erfaren svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En erfaren svetsare sökes!

Erfaren svetsare/plåtslagare
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en erfaren svetsare/plåtslagare till vår kund i Kil. Företaget tillverkar stora detaljer i olika material. Du arbetar i både svart, rostfritt och duplex med metoder som TIG, MIG/MAG och pinne. Tjocklek ca 4mm. Ritningsläsning förekommer dagligen. Jobbet innebär i huvudsak svetsning men även övrig plåtberbetning. Tjänsten är tänkt att övergå i fast anställning hos kund och därför är det att föredra om du bor i närområdet. Start snarast möjligt. Arbetstiderna är dagtid. Din profil Krav: -Många års bred erfarenhet inom svets/plåtslageri -Goda kunskaper inom ritningsläsning -Erfarenhet inom ovan nämnda material och metoder Rekryteringsprocessen pågår kontinuerligt och vi kontaktar dem som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Kil
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare/plåtslagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare/plåtslagare

ERFAREN SVETSARE
På grund av stor efterfrågan på våra produkter söker vi: ERFAREN SVETSARE Vi tror att du har arbetat/arbetar med svetsning inom medeltung industri och att du har erfarenhet av TIG och MIG svetsning. Du skall ha erfarenhet av att självständigt utifrån ritning tillverka kompletta detaljer. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och att arbeta med kvalificerad svetsning i ett framåt företag med korta beslutsvägar. FA-Tec i Falkenberg AB arbetar framgångsrikt som underleverantör tillmedeltung verkstadsindustri. Vi är ett framåt gäng med kunnig och engagerad personal. Vi är ca 45 medarbetare och arbetar med kvalificerad svetsning, maskinbearbetning och montage. Vi arbetar enligt ISO 9001:2008 och ISO 3834-2:2005.
Företag: FA-Tec i Falkenberg AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN SVETSARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN SVETSARE

Erfaren svetsare
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Ikett söker nu erfarna svetsare för kunds räkning utanför Kristianstad. Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten eventuellt kan övergå i en tillsvidareanställning på företaget. Företaget arbetar med tillverkning inom miljöteknik, och söker nu erfarna svetsare av rostfritt material. Arbetet avser dagtid. Din profil Du som söker har goda erfarenheter av svetsning iTig och Mig på rör i rostfritt material. Meriterande är om du innehar licens enligt EN-287 141 (Tig) på rör. Mycket goda kunskaper i ritningsläsning krävs. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren Svetsare
Arena Personal AB Om tjänsten Till vår uthyrningsverksamhet söker vi just nu svetsare till ett vikariat på ca 8 månader. Din profil Du är utbildad svetsare med mycket stor erfarenhet av svetsning i svart, rostfritt och aluminium material. Du har tidigare arbetat i verkstadsmiljö och är van att utföra arbete efter ritningar. Erfarenhet av manuell svetsning, främst MIG/MAG samt TIG. Kunna förstå och läsa ritningar är ett måste för denna tjänst då det är många korta serier med nya produkter. Tjänsten kräver att man har ett lösnings orienterat sinne med en positiv inställning. Har du licenser inom ovan nämnda svets metoder är det mycket meriterande. Vi erbjuder Ett varierande arbete i ett lite mindre familjärt företag med en positiv anda. Vi på Arena Personal hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Som person är du arbetsvillig, flexibel och öppensinnad. Du har lätt för att lära dig nytt och gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare är du teknisk intresserad med goda materialkunskaper. Om företaget Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Ansökan Vänligen gå in på www.arenapersonal.com och sök tjänsten. Fyll i era kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare

Erfaren Svetsare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu dig som har erfarenhet inom svetsarbete med rostfritt, pinne och puls MIG, TIG-svets till våra kundföretag i Tranemo och Ulricehamnsområdet. Kvalifikationer Du som söker skall: - Ha dokumenterad utbildning och arbetserfarenhet från liknande svetsjobb. - Du är självgående och har goda kunskaper i manuell svetsning - Hög närvaro, lätt att för att samarbeta med människor är ett krav. - Körkort och tillgång till bil Svetslicens och svetserfarenhet från Pinne, Rosfritt, Puls MIG, TIG och allmän verkstadsvana är meriterande. Även Heta arbeten. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Tranemo
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare

Erfaren svetsare - Norge
Job Resource Hub AS är ett rekrytering- och bemanningssällskap som hyr ut arbetskraft och rekrykterar kvalifiserade kandidater till våra kunder. Vi levererar tjänster till de flesta arbetskategorierna. Som din partner är vi noga med att skapa oss en bild av Ert behov så att Ni får en passande medarbetare. Vi har flexibla lösningar för bemanning- och rekryteringsuppdrag. Våra medarbetare och sammarbetspartners andvänder sig av kvalitetssäkrande processer för att finna rätt kandidat till de respektive ställningarna. På uppdrag av en kund söker vi en skicklig svetsare med giltiga certifikat tig/wig 111/114/141 mig/mag 135/136/121 för uppdrag i Norge och andra länder inom EU. Kunderna är vanligtvis rederier och varv. Ansvarsområden: Svetsning Fabricering Kvalifikationer: Minst 2 års relevant erfarenhet Har utfört regelbundna svetsuppgifter de senaste 6 månaderna Vi söker personer (alla) som talar ett skandinaviskt språk men även kandidater som endast talar flytande - och skriver engelska eftersom det är det språk som används i arbetet. Personliga egenskaper: Goda kommunikations färdigheter Förmåga att arbeta under press och på eget initiativ Systematisk Hög personlig motivation samt gillar att resa Vi erbjuder: Marknadsanpassad lön och goda arbetsvillkor Vi önskar få se relevant dokumentation: formell utbildning, certifikat och typcertifikat.
Företag: U. KINGSTAM LÄKARPRAKTIK I TROLLHÄTTAN AB
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare - Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare - Norge

Erfaren svetsare
Arena Personal AB Om tjänsten Arena Personal söker för kunds räkning en erfaren svetsare. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med placering i Helsingborg. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av TIG-svetsning i tunt rostfritt material, men även andra sorters material kan förekomma, varför det är viktigt att du har en bred erfarenhet inom yrket och god materialkännedom. Din profil - Ett par års erfarenhet av TIG-svetsning - Kunskaper inom ritningsläsning - Allmän verkstadsvana Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Som person är du även tekniskt kunnig, noggrann samt lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv. Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstiderna då skiftarbete kan komma att bli aktuellt. Om företaget Arena Personal arbetar med ett personligt engagemang och vi anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor om tjänsten vänligen kontakte Emelina Bengtsdotter, tel 0739179210.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren svetsare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker nu omgående en svetsare för uppdrag hos vår kund. Dina arbetsuppgifter kommer blad annat bestå av fräsning, svarvning, ritningsläsning och tillverkning av nya produkter till kunden. Formell kompetens Krav är att du har flera års erfarenhet som svetsare och bred verkstadskompetens. Utbildning från Industriprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Krav är också kunskaper i ritningsläsning och konstruktion. Körkort klass B samt tillgång till bil. Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Din bakgrund Erfarenhet och relevant utbildning Personliga egenskaper Som person är du drivande, ansvarstagande och tar ansvar för att aktuellt projekt rör sig framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är praktiskt lagd, noggrann och som förstår vikten av gott samarbete. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning. Arbetstid: Heltid, dagtid. Tjänstgöringsort är Ulricehamn. Tillträdesdag Enligt överenskommelse, Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Information Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige.
Företag: Lernia AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare

Erfaren Svetsare Till Arboga
Arena Personal AB Om tjänsten Till vår uthyrningsverksamhet söker vi just nu en Erfaren Svetsare. Då vår kund är iso certifierade, så krävs det att man har giltiga svets licenser. Din profil Du är utbildad svetsare med mycket stor erfarenhet av svetsning inom svart ,rostfritt och aluminium. Har erfarenhet av manuell mig/mag och tig svetsning . Kunna förstå och läsa ritningar är ett måste för denna tjänst. Tjänsten kräver att man har ett lösnings orienterat sinne med en positiv inställning. Då det finns en Motoman svetsrobotstation i verkstaden så är det extra meriterande ifall man har kunskaper ifrån en Motoman och gjort följande moment. -Programmering, Produktionsberedning och fixturframtagning. Vi erbjuder Ett omväxlande svetsnings arbete i en lugn verkstads miljö i ett lite mindre familjärt företag som expanderar och tittar framåt. Vi på ArenaPersonal hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Som person är du arbetsvillig, flexibel och öppensinnad. Du har lätt för att lära dig nytt och gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare är du teknisk intresserad och har goda materialkunskaper. Om företaget Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Arena Personal AB
Ort: Arboga
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare Till Arboga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare Till Arboga

Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu en erfaren svetsare till en stor kund i Södertälj där svetsarbetet främst kommer att utföras på fast arbetsplats/verkstad. Krav på dig som söker tjänsten: - licens för att svetsa pinne och tig (rör 45 grader) - inneha ett giltligt heta arbeten kort - ha förmågan att kunna sköta maskiner för bockning, kapning och valsning. - tala svenska flytande Vidare bör du som söker minst ha 2 års erfarenhet för att vara lämplig för tjänsten och kunna läsa ritningar och bygga/svetsa från ritning. Har du körkort är detta mycket meriterande. För den som gör ett bra arbetsinsats finns goda möjligheter att få fast anställning hos kund. Personliga egenskaper Som person vill vi att du är ansvarstagande, arbetsvillig, självgående och flexibel. Vi ser även att du som söker är social och har en god samarbetsförmåga och inte rädd för att ta i och hålla ett högt tempo när du arbetar.. Välkommen med din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!

Erfaren svetsare Borlänge
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 80 anställda och finns på orterna Falun, Avesta, Gävle och Västerås. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. Dina arbetsuppgifter Du kommer jobba som svetsare hos en av våra kunder i Borlänge, ett framgångsrikt växande företag. Svetsning i första hand MIG/MAG rörtråd. Stycktillverkning där du utifrån ritningsunderlag förväntas kunna svetsa de produkter som företaget tillverkar. Arbetet sker i högt tempo och du arbetar på egen hand. Du blir anställd av Clockwork under 6 månader i syfte att gå över i anställning hos aktuell kund. Vi kommer intervjua för tjänsten fortlöpande under ansökningstiden, sista ansökningsdag 15 mars. Din profil Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av svetsning, stycktillverkning. Skriv i din ansökan vilka arbeten och arbetsuppgifter du haft. Ange också i din ansökan vilka svetslicenser du har. Dina tidigare arbetsgivare beskriver dig som engagerad, kvalitetsmedveten och noggrann.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare Borlänge

Erfaren svetsare 141/131 för löpande uppdrag
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker omgående en svetsare till vår kund i Vadstena. Du svetsar rostfritt TIG (141) stumsvets (rör) 12x1 & 32x6 och kälsvets rör (ca 48x>3,1) mot plåt 6mm. Även MIG (131), också den stumsvets. Licenser är meriterande (gärna i TIG) men inget krav. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Arbetstiderna är tvåskift. Vi ser gärna att du bor lokalt. Din profil Erfarenhet av avancerad svetsning i rostfritt material Kunnig inom TIG och MIG Ritningsläsning Möjlighet att arbeta tvåskift Rekryteringen pågår löpande och du är välkommen in med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Vadstena
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare 141/131 för löpande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare 141/131 för löpande uppdrag

Erfaren svetsare
Wikan Personal AB Om oss Vi är ett bemanningsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Wikan Personal söker nu svetsare till ett företag i Hässleholm. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär MIG/MAG- svetsning med rörtråd i material mellan 4-50 mm. Svetsningen sker utifrån ritning där man själv häftar ihop sina arbeten för att sedan slutföra svetsningen. Arbetet sker både på dagtid och 2-skift. Din bakgrund Du som söker ska ha stor erfarenhet av svetsning och vara duktig på att läsa ritningar. Dina svetskunskaper ska vara på licensnivå även om formell licens inte krävs för denna tjänsten. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp. Tjänsten är en visstidsanställning medt tillträde under Mars månad. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare


Sök lediga jobb ERFAREN SVETSARE

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se