EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG jobb - lediga jobb

EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG jobb EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Redovisningsansvarig- Stockholm

 2. Ekonomiassistent- Stockholm

 3. Erfaren receptionist till Huvudkontor, Globen- Stockholm

 4. Innesäljare/kundsupport- Stockholm

 5. Valutaväxlare till Exchange Finans Stockholm- Stockholm

 6. Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Malmö- Malmö

 7. Kreditchef- Stockholm

 8. Bolagsjurist- Stockholm

 9. Valutaväxlare till Exchange Finans Eskilstuna- Eskilstuna

 10. Valutaväxlare till Exchange Finans Västerås- Västerås

 11. Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista- Stockholm

 12. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen- Stockholm

 13. Valutaväxlare till Exchange Finans, Växjö- Växjö

 14. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Globen- Stockholm

 15. Kontorschefsaspiranter till Exchange Finans AB- Stockholm

 16. Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Växjö- Växjö

 17. Administratör med erfarenhet av fakturaköp- Stockholm

 18. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Södertälje- Södertälje

 19. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Malmö- Malmö

 20. Valutaväxlare till Exchange Finans Helsingborg- Helsingborg

 21. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm- Stockholm

 22. Valutaväxlare till Exchange Finans Malmö- Malmö

 23. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen- Stockholm

 24. Säljare- Stockholm

 25. Help desk / Supportmedarbetare med teknikansvar- Stockholm

 26. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Kista- Stockholm

 27. IT-tekniker / Datatekniker- Stockholm

 28. Bolagsjurist- Stockholm

 29. Kredithandläggare till Kreditavdelningen- Stockholm

 30. Kontorschef till Exchange Finans AB, Skellefteå- Skellefteå

 31. Valutaväxlare Exchange Finans AB, Skellefteå- Skellefteå

 32. Valutaväxlare till Exchange Finans, Skellefteå- Skellefteå

 33. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm- Stockholm

 34. Valutaväxlare till Exchange Finans AB Västerås- Västerås


Mer beskrivning

Redovisningsansvarig
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Till vår ekonomiavdelning på huvudkontoret söker vi nu en Redovisningsansvarig med start omgående. Ekonomiavdelningen består av ett team på 6 personer, ekonomichef, redovisningsansvarig, budgetansvarig, samt tre ekonomiassistenter som ansvarar för löneadministration, leverantörsreskontra samt löpande bokföring och avstämning av bolagets affärsområden. Arbetsuppgifterna består bl.a. av: - Arbetsleda arbetet kring bokföring och avstämning - Analys av månadsbokslut samt ekonomiskt uppföljning - Rapportering till Finansinspektionen - Att leda och deltaga i projekt på ekonomiavdelningen - Delaktig i upprättning av delårs- och årsbokslut - Skattedeklarera - Ansvara för momsrapportering - Framtagning av rapporter och statistik Kvalifikationskrav: - Civilekonomexamen eller motsvarande - 3-5 år relevant arbetslivserfarenhet med liknande ansvar - Goda kunskaper i Excel - Erfarenhet av Visma Control meriterande. - Goda kunskaper i momshantering är meriterande Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är positiv, självgående, strukturerad och analytisk. Frågor avseende tjänsten besvaras via mail. Telefonkontakt undanbedes, detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig jobb, Redovisningsansvarig Stockholm, Redovisningsansvarig EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig

Ekonomiassistent
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående. Ekonomiavdelningen består av ett team på 6 personer, ekonomichef, redovisningsansvarig, budgetansvarig, samt tre ekonomiassistenter som ansvarar för löneadministration, leverantörsreskontra samt löpande bokföring och avstämning av bolagets affärsområden. Arbetsuppgifterna består bl.a. av: - Löpande bokföring och avstämning - Signering av bankfiler - Utveckla och effektivisera rutiner inom ditt ansvarsområde - Övriga förekommande arbetsuppgifter på avdelningen Kvalifikationskrav: - Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande - Goda kunskaper i Excel Meriterande: - Erfarenhet av Visma Control - Erfarenhet av löpande bokföring och avstämning Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är positiv, självgående och strukturerad. Exchange Finans är en platt organisation med korta beslutsvägar och som anställd hos oss har du möjlighet att utveckla och påverka din egen roll i företaget. Frågor avseende tjänsten besvaras via mail. Telefonkontakt undanbedes, detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Erfaren receptionist till Huvudkontor, Globen
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Till vårt huvudkontor söker vi nu en erfaren Receptionist med start omgående: Som receptionist kommer du förutom traditionella receptionssysslor med inkommande samtal och besökare vara ansvarig för att kök och allmänna utrymmen är i gott skick, assistera vid möten, anordna event och vara behjälplig vid bokning av tjänsteresor. Vidare kommer du ansvara för kontorsmaterial och hantera den dagliga posten och mycket mer. Det här är en omväxlande roll med möjligheter till stort ansvar. Det är ett krav att ha goda kunskaper i Engelska och Svenska avseende tal och skrift. Du ska ha arbetat i en likande roll tidigare med erfarenhet av att koordinera ett flertal arbetsuppgifter samtidigt och du är en god administratör. Som person är du social, ansvarsfull och initiativrik där du har en förmåga att se lösningar och möjligheter. Du ska även vara bekväm med att vara företagets ansikte utåt med allt vad det innebär. Samtidigt ser vi gärna att du har integritet och en utvecklad professionalism i din yrkesroll. Receptionen är bemannad mellan 08.00-18.00 varje vardag. Vi söker två receptionister på deltid (62,5%) som kommer att arbeta ca 5,5h/dag i skift. Skiftöverlämning enligt instruktion utförs dagligen receptionisterna emellan. Där ingår bl.a. att bereda nya och aktuella uppgifter. Det är därmed viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren receptionist till Huvudkontor, Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren receptionist till Huvudkontor, Globen

Innesäljare/kundsupport
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans fortsätter att växa och lanserar nu en helt ny avdelning med inriktning säljfinansiering. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och som ständigt söker nya, tuffa utmaningar. Som innesäljare/kundsupport på Exchange Finans säljfinansavdelning kommer du till en början arbeta med mötesbokning med potentiella klienter parallellt med klient- och kundsupport. Försäljningen sker primärt via telefon och du rapporterar direkt till affärsområdesansvarig. Du ska bidra till att dels öka våra marknadsandelar samt vårda klient- och kundkontakter. Parallellt med ditt dagliga arbete kommer du genomgå en intern utbildning som syftar till att utveckla din roll som säljare. Vem söker vi? Du är intelligent, snabblärd, engagerad och har ett starkt driv och vilja att utvecklas. För att trivas och utvecklas i rollen som innesäljare/kundsupport tror vi att du har god telefonvana, är professionell samt mål- och serviceinriktad. Du är även mångfacetterad, trivs i en snabb miljö och älskar att göra affärer. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med uppsökande försäljning, behärskar Office-paketet samt har körkort. God kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vill därför bl.a.att du är/har: - Initiativrik och problemlösande - Tycker om att skapa nya kontakter - Självgående - Hög arbetskapacitet - Hög arbetsmoral och sätter klienten och kunden i centrum - Strukturerad - Förståelse för din egen roll som god representant för Exchange Finans Frågor avseende tjänsten kan ges via mail. Telefonkontakt undanbedes, detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag. Vi går igenom ansökningar löpande.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare/kundsupport jobb, Innesäljare/kundsupport Stockholm, Innesäljare/kundsupport EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare/kundsupport

Valutaväxlare till Exchange Finans Stockholm
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker flera medarbetare som kan jobba extra vid behov, främst till vårt växlingskontor i Stockholm. Vi söker personer som kan komma med kort varsel och som har möjlighet att jobba mycket under sommarperioden. Det är även viktigt att man kan tänka sig att jobba på alla våra kontor i Stockholmsområdet. Det är även troligt att tjänsten kan leda till en heltidstjänst fram mot hösten. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en timanställning vid behov. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans Stockholm

Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Malmö
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Malmö. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Malmö

Kreditchef
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Nu söker vi en Kreditchef som skall ansvara för företagets in-och utlåningsverksamhet samt för företagets riskexponering. Som Kreditchef på Exchange Finans har du personalansvar för 6 personer, rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Kreditavdelningen har högt uppsatta mål och ditt uppdrag är att med en entusiasmerande ledarstil uppnå dessa. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, i synnerhet inom redovisning och vi ser gärna att du har erfarenhet från säljfinans eller bankverksamhet. Du bör erfarenhet av/kunskap om: - Kreditbedömning - Gällande lagstiftning och praxis inom affärsområdet - Kreditsäkerhetshantering - Krav- och obeståndshantering - Rapportering internt och mot myndighet - Budgetarbete Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift samt är analytisk och pedagogisk. Du är självgående, strukturerad och driven. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kreditchef jobb, Kreditchef Stockholm, Kreditchef EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreditchef

Bolagsjurist
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Nu söker vi en jurist med minst tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på bolag, advokatbyrå eller myndighet till tjänsten som Bolagsjurist. Till arbetsuppgifterna hör bl. a.: - Upprättande och granskning av avtal - Stödfunktion för kontors- och avdelningspersonal i juridiska frågor - Revidering av instruktioner, policys och övriga företagsdokument - Bevakning av gällande tillstånd samt ansökan av nya tillstånd - Hantering av domstolsprocessen vid tvister - Kontakt med myndigheter, försäkringsbolag och externa ombud Det är meriterande om du har erfarenhet från bank- eller finanssektorn. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift samt är analytisk och pedagogisk. Du är självgående, strukturerad och driven. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Bolagsjurist jobb, Bolagsjurist Stockholm, Bolagsjurist EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bolagsjurist

Valutaväxlare till Exchange Finans Eskilstuna
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare som kan jobba extra vid behov,till vårt växlingskontor i Eskilstuna. Vi söker personer som kan komma med kort varsel och som har möjlighet att jobba mycket under sommarperioden. Det är även viktigt att man kan tänka sig att jobba på vårat kontor i Västerås vid behov. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en timanställning vid behov. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans Eskilstuna

Valutaväxlare till Exchange Finans Västerås
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare som kan jobba extra vid behov,till vårt växlingskontor i Västerås. Vi söker personer som kan komma med kort varsel och som har möjlighet att jobba mycket under sommarperioden. Det är även viktigt att man kan tänka sig att jobba på vårat kontor i Eskilstuna vid behov. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en timanställning vid behov. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Västerås
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans Västerås

Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Kista. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Kista

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Skärholmen. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen

Valutaväxlare till Exchange Finans, Växjö
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker medarbetare som kan jobba extra vid behov till vårat kontor i Växjö. Vi söker personer som kan komma med kort varsel och som har möjlighet att jobba mycket under sommarperioden. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Du ska även ha ett genuint intresse för att arbeta med försäljning och marknadsföring. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en timanställning vid behov. Vi ser gärna att du kan arbeta heltid under sommarperioden. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Växjö
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans, Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans, Växjö

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Globen
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Globen. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Globen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Globen

Kontorschefsaspiranter till Exchange Finans AB
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Drivs du av att arbeta målinriktat med kunden i fokus? Kan du se dig själv i en roll där du driver en egen enhet med tillhörande personal framåt? Då tycker vi att du ska söka som kontorschefsaspirant till oss! Exchange Finans fortsätter att växa och bygga för framtiden och behöver därför de allra bästa medarbetarna med oss på resan. Därför söker vi aspiranter som vill växa med oss med en potentiell framtid som kontorschef i företaget. Som aspirant kommer du från dag ett och 12 månader framåt att lära dig jobbet som valutahandlare på våra växlingskontor. Parallellt får du utbildning i bland annat ledarskap och försäljning samt en god insyn i Exchange Finans organisation. Utbildningen syftar till att rusta dig för en framtid som kontorschef med ett eget ansvar för ett av våra växlingskontor. Som aspirant kommer du att vara vårt ansikte utåt mot kunderna. Du visar varje dag ditt engagemang och kunnande och säljer våra produkter och tjänster. Vi söker dig som person är utåtriktad, flexibel, målinriktad och har en stark egen drivkraft. Då vår verksamhet är kundorienterad är det viktigt för oss att du har förståelse för kundnytta och tidigare erfarenhet från att arbeta med service och kunden i fokus. Du trivs med ett högt tempo och kan se till kundens behov samtidigt som du arbetar mot de mål som vi tillsammans kommit överens om. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av marknadsföringsaktiviteter. Att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorschefsaspiranter till Exchange Finans AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorschefsaspiranter till Exchange Finans AB

Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Växjö
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Växjö. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Växjö
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB, Växjö

Administratör med erfarenhet av fakturaköp
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Till vårt affärsområde Factoring söker vi nu en Administratör/Account Manager. Arbetsuppgifterna består bl. a. av: - Administration - Fakturaköp och factoring - Hantering av inkommande factoringärenden - Delaktighet i olika projekt - Ansvarig för affärer genom partners - Kreditbedömning Du bör vara utbildad ekonom, erfarenhet av fakturaköp är meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat och har god datorvana. Erfarenhet av Asitis är meriterande. Arbetet som administratör/account manager kräver god samarbetsförmåga i kombination med en vilja att göra bra affärer. Du är utåtriktad och gillar kundkontakt. Du skall kunna arbeta självständigt och ha en bra förmåga att dra egna slutsatser. Telefonkontakt undanbedes, detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag. Vid frågor avseende tjänsten, välkommen att kontakta oss via mail. Vi går igenom ansökningar löpande.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med erfarenhet av fakturaköp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med erfarenhet av fakturaköp

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Södertälje
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker två medarbetare till vårt kontor i Södertälje, varav en av platserna är ett vikariat. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Södertälje

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Malmö
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Malmö. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Malmö
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Malmö

Valutaväxlare till Exchange Finans Helsingborg
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare som kan jobba extra vid behov, till vårt växlingskontor i Helsingborg. Vi söker en person som kan komma med kort varsel och har möjlighet att även arbeta på vårt kontor i Malmö vid behov. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en timanställning vid behov. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans Helsingborg

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till ett av våra kontor i centrala Stockholm. Anställningen är ett vikariat på ca.1,5 år som ska tillsättas omgående. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm

Valutaväxlare till Exchange Finans Malmö
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare som kan jobba extra vid behov, till vårt växlingskontor i Malmö. Vi söker en person som kan komma med kort varsel och har möjlighet att även arbeta på vårt kontor i Helsingborg vid behov. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en timanställning vid behov. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Malmö
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans Malmö

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Skärholmen. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Skärholmen

Säljare
Exchange Finans fortsätter att växa och vi söker dig som gillar att befinna dig i en miljö full av utmaningar och nytänkande. Vi vänder oss därför till dig som har erfarenhet av att bygga relationer och till dig som vill utveckla din talang och nu söker nya utmaningar. Arbetsuppgifter Som Säljare på Exchange Finans och Giroservice jobbar du med bokning av möten och försäljning till nya kunder samt kundvård för befintliga kunder. Viss administration så som avtalshandläggning ingår också i dina arbetsuppgifter. Du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen. Vem söker vi? Vi ser att du har erfarenhet av uppsökande försäljning. För att trivas och utvecklas i rollen på Giroservice tror vi att du har god telefonvana, är professionell, engagerad och serviceminded. Du trivs i en snabb miljö och med att komma till avslut. Krav är att du har körkort samt behärskar Office-paketet. Vad gäller språkkunskaper är Svenska och Engelska självklara. Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vi vill att en del av dem är: - Initiativrik och igångsättande - Tycker om att skapa nya kontakter - Självgående - Hög arbetskapacitet och arbetsmoral - Förmåga att sätta kunden i centrum - Strukturerad - Förståelse för din egen roll som god representant för Exchange Finans och Giroservice *Giroservice är ett varumärke för betalningsförmedling ägt av Exchange Finans Europe AB. Sedan starten 2009 har Giroservice haft en mycket stark utveckling och finns idag representerat från Ystad i söder till Karesuando i norr. Exchange Finans belönades 2010 och 2011 med utmärkelsen DI Gasell. Ansökan skickas till rekrytering@giroservice.se
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Help desk / Supportmedarbetare med teknikansvar
Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för att arbeta med help desk/support! Du ska vara intresserad av att jobba i ett dynamiskt och växande företag med att metodiskt bygga upp rutiner och processer. Vi ser att du tycker om att ha ett ansvarfullt arbete och tycker om att jobba självständigt. I och med att det är ett högt tempo inom företaget bör du vara stresstålig men samtidigt kunna ge god service till våra affärspartners och medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär bl. a arbeta med t ex intern/extern serverdrift, nätverk, klientdatorer, skrivare etc. I denna roll ingår även serva våra kontor, 250 användare samt även second line support till externa samarbetspartners såsom Giroservice. Meriterande om du kan: - Microsoft Exchange Server - Microsoft SharePoint Server Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor vid Globen. Ett viktigt krav är att du har körkort då tjänsten stundtals innebär resor till våra växlingskontor. Du skall också kunna uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Help desk / Supportmedarbetare med teknikansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Help desk / Supportmedarbetare med teknikansvar

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Kista
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker medarbetare till vårt kontor i Kista. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Kista

IT-tekniker / Datatekniker
Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för att arbeta med servrar, datorer och support! Du ska vara intresserad av att jobba i ett dynamiskt och växande företag med att metodiskt bygga upp rutiner och processer. Vi ser att du tycker om att ha ett ansvarfullt arbete och tycker om att jobba självständigt. I och med att det är ett högt tempo inom företaget bör du vara stresstålig men samtidigt kunna ge god service till våra affärspartners och medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär bl. a arbeta med t ex intern/extern serverdrift, nätverk, klientdatorer, skrivare etc. I denna roll ingår även serva våra kontor, 250 användare samt även second line support till externa samarbetspartners såsom Giroservice. Meriterande om du kan: - Microsoft Exchange Server - Microsoft SharePoint Server Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor vid Globen. Ett viktigt krav är att du har körkort då tjänsten stundtals innebär resor till våra växlingskontor. Du skall också kunna uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker / Datatekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker / Datatekniker

Bolagsjurist
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Nu söker vi en jurist med minst tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på bolag, advokatbyrå eller myndighet till tjänsten som Bolagsjurist. Till arbetsuppgifterna hör bl. a.: - Upprättande och granskning av avtal - Stödfunktion för kontors- och avdelningspersonal i juridiska frågor - Revidering av instruktioner, policys och övriga företagsdokument - Bevakning av gällande tillstånd samt ansökan av nya tillstånd - Hantering av domstolsprocessen vid tvister - Kontakt med myndigheter, försäkringsbolag och externa ombud Det är meriterande om du har erfarenhet från bank- eller finanssektorn. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift samt är analytisk och pedagogisk. Du är självgående, strukturerad och driven. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Bolagsjurist jobb, Bolagsjurist Stockholm, Bolagsjurist EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bolagsjurist

Kredithandläggare till Kreditavdelningen
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor på flera orter i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betaltjänster m.m. Till vår kreditavdelning söker vi nu ytterligare en medarbetare. Kreditavdelning består idag av 7 personer som arbetar med in- och utlåning till privatpersoner samt företag. Arbetsuppgifterna består bl. a. av: - Kreditgivning och bevakning - Delaktighet i olika projekt - Administration av inlåningskonton - Övriga förekommande arbetsuppgifter på avdelningen. Vi söker dig som har gymnasiekompetens och som har erfarenhet av kreditgivning och försäljning. Du har god samarbetsförmåga, är initiativrik, analytisk och drivande. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har god datavana. Frågor avseende tjänsten kan ges via mail. Telefonkontakt undanbedes, detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kredithandläggare till Kreditavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kredithandläggare till Kreditavdelningen

Kontorschef till Exchange Finans AB, Skellefteå
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans ska öppna upp ett växlingskontor i Skellefteå och söker därmed en Kontorschef. Som kontorschef har du det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten på kontoret. Ditt ansvarsområde är brett och innefattar resultat- och budgetansvar samt personalansvar för kontorets medarbetare, där bland annat regelbundna medarbetar- och lönesamtal ingår. Till tjänsten hör också att i samråd med HR-avdelningen ha hand om rekryteringen av nya medarbetare till kontoret och att erbjuda de nya medarbetarna introduktion till arbetsplatsen och arbetsuppgifterna. Du har tidigare haft personalansvar och är därmed van att leda en grupp. Du är bra på att motivera och utveckla medarbetare och tillsammans med dem skapa en framgångrik verksamhet. Som person är du utåtriktad, ödmjuk och har en stark egen drivkraft. Då vår verksamhet är kundorienterad är det viktigt för oss att du har förståelse för kundnytta och tidigare erfarenhet från att arbeta med kunden i fokus. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av marknadsföringsaktiviteter. Att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorschef till Exchange Finans AB, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorschef till Exchange Finans AB, Skellefteå

Valutaväxlare Exchange Finans AB, Skellefteå
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans ska öppna upp ett växlingskontor i Skellefteå och söker därmed medarbetare. Två tjänster är på heltid (100 %) och en tjänst på deltid (50 %). Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare Exchange Finans AB, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare Exchange Finans AB, Skellefteå

Valutaväxlare till Exchange Finans, Skellefteå
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans öppnar upp ett nytt kontor i Skellefteå och söker därmed medarbetare som kan jobba extra vid behov. Vi söker personer som kan komma in med kort varsel och som har möjlighet att jobba mycket under framför allt sommarperioden. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Du ska även ha ett genuint intresse för att arbeta med försäljning och marknadsföring. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Tjänsten är en timanställning vid behov. Vi ser gärna att du kan arbeta heltid under sommarperioden. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans, Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans, Skellefteå

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till ett av våra kontor i centrala Stockholm. Anställningen är ett vikariat som ska tillsättas i mitten av februari och löper fram till sista augusti 2013. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Stockholm

Valutaväxlare till Exchange Finans AB Västerås
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Exchange Finans söker en medarbetare till vårt kontor i Västerås. Anställningen är ett vikariat på ca.1,5 år som ska tillsättas i april. Tjänsten är en kassatjänst och arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att; - Köpa och sälja valuta samt resecheckar - Skicka pengar över hela världen genom Western Union - Dagskasseuppräkning - Betalservice Som person bör du vara stresstålig och noggrann. Vi ser gärna att du har minst treårig gymnasieutbildning samt erfarenhet av kontanthantering och kundkontakt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift - även på engelska. Ansökan mottages via e-post; rekrytering@exchangefinans.se eller till; Exchange Finans AB Att. Rekrytering Box 12 121 25 Stockholm-Globen Telefonkontakt undanbedes. Detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Västerås
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Valutaväxlare till Exchange Finans AB Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valutaväxlare till Exchange Finans AB Västerås


Sök lediga jobb EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se