Ekebyholmsskolan jobb - lediga jobb

Ekebyholmsskolan jobb Ekebyholmsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekebyholmsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekebyholmsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i grundskolans tidigare år- Norrtälje

  2. Lärare i idrott och hälsa- Norrtälje

  3. Mellanstadielärare- Norrtälje

  4. Gymnasielärare- Norrtälje

  5. Mellanstadielärare- Norrtälje


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans tidigare år
Ekebyholmsskolan är en kristen friskola i Roslagen 6 mil norr om Stockholm. Det är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har även ett gymnasium. Skolan har ca 250 elever. För mer information gå in på vår hemsida www.ekebyholm.se. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som klasslärare i en årskurs 4. Du planerar, genomför och dokumenterar din undervisning. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en lärorik verksamhet med hög kvalitet. Kvalifikationer Vi söker dig med bred behörighet för undervisning i grundskolans tidigare årskurser 1-7. Du bör vara intresserad av värdegrundsfrågor och ha en god kommunikativ förmåga. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Yvonne Löfgren 0175-75950, rektor@ekebyholm.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i idrott och hälsa
Ekebyholmsskolan är en kristen friskola i Roslagen 6 mil norr om Stockholm. Det är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har även ett gymnasium. Skolan har ca 250 elever. För mer information gå in på vår hemsida www.ekebyholm.se. Vi söker lärare i idrott och hälsa att undervisa i år 4-9 samt på gymnasiet. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Yvonne Löfgren 0175-75950, rektor@ekebyholm.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott och hälsa

Mellanstadielärare
Tillsammans med kollegor undervisa i 3 olika klasser i ämnen som ma, sv, en, so, no, bild. Ingå i ett arbetslag, bedömningar i digital matris, sätta betyg åk 6, och vara mentor för eleverna och hålla utvecklingssamtal med föräldrar. Vi söker dig som vill jobba som ämneslärare på en friskola med kristna grundvärderingar i åk 4-6. Du jobbar i tre olika klasser med kollegorna i arbetslaget. Viktigt med god samarbetsförmåga med både skolledning, kollegor och elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att du är lojal med / delar våra kristna värderingar. En kristen friskola på landet med historisk miljö 4 km från Rimbo
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanstadielärare jobb, Mellanstadielärare Norrtälje, Mellanstadielärare Ekebyholmsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanstadielärare

Gymnasielärare
Undervisning på Naturvetenskapligt och Samhällsvetenskapligt gymnasieprogram i ämnena ma, fy, ke, bi, naturkunskap Du har lärarlegitimation och viss yrkeserfarenhet. Viktigt att du kan uppvisa god samarbetsförmåga med både skolledning, kollegor och elever. Du kan även arbeta självständigt och ta ansvar i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att du är lojal med / delar våra kristna värderingar. En friskola i Roslagen i fridfull historisk miljö med både grundskola och gymnasium.
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Norrtälje, Gymnasielärare Ekebyholmsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

Mellanstadielärare
Vi söker lärare för undervisning i klasserna 4-6. I lärarjobbet ingår klassläraransvar och mentorskap inkl utvecklingssamtal. Du ingår i ett arbetslag med lärare från förskoleklass till åk 6. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågan att samarbeta med och dela ansvar med sina kollegor. Ekebyholmsskolan är en kristen friskola och du som söker delar våra kristna värderingar.
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Mellanstadielärare jobb, Mellanstadielärare Norrtälje, Mellanstadielärare Ekebyholmsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mellanstadielärare


Sök lediga jobb Ekebyholmsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se