Ekerö jobb - lediga jobb

Ekerö jobb Ekerö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekerö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekerö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Pigg och ödmjuk barnvakt sökes till Ekerö!- Ekerö

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.- Ekerö

 3. Personlig assistent till kvinna på Ekerö.- Ekerö

 4. VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö- Ekerö

 5. Studie- och yrkesvägledare/vikariat- Ekerö

 6. Enhetschef till Ekgårdens äldreboende- Ekerö

 7. Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö- Stockholm

 8. Förskollärare med kompetens inom autismspektrat , grundsärskolan- Ekerö

 9. Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No- Ekerö

 10. Fritidspedagog/Barnskötare- Ekerö

 11. Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö- Ekerö

 12. Assisterande idrottsledare Ekerö HT 13- Ekerö

 13. Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En- Ekerö

 14. Fritidspedagog- Ekerö

 15. Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka- Ekerö

 16. Huvudledare Knatteskutt idrott Ekerö HT-13- Ekerö

 17. Läxhjälpare sökes i Ekerö!- Ekerö

 18. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.- Ekerö

 19. Barnvakt till Ekerö 2-3 em/veckan!- Ekerö

 20. Kvinnlig personlig assistent sökes, Ekerö- Ekerö

 21. Extrajobb som personlig assistent på Ekerö- Stockholm

 22. Ekerökille behöver dig, en ny assistent!- Stockholm

 23. Hundpassning/hemstäd/Ekerö/Gustavalund- Ekerö

 24. Butiksmedarbetare Ekerö- Ekerö

 25. BF Barnvakt sökes till Ekerö/Älvsnäs- Stockholm

 26. Säljare sökes i Ekerö med/utan erfarenhet- Ekerö

 27. Barnvakt till Ekerö- Ekerö

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.- Ekerö

 29. Specialpedagog/Speciallärare- Ekerö

 30. Grundskollärare 4-9, Eng/sp- Ekerö

 31. Grundskollärare 4-9, Musik- Ekerö

 32. Grundskollärare 4-9, SvA- Ekerö

 33. GIS-samordnare- Ekerö

 34. Undersköterska till kvällspatrullen- Ekerö

 35. Servitör/Servitris- Ekerö

 36. Allmän läxläsning, Ekerö- Ekerö

 37. Lärare idrott och hälsa- Ekerö

 38. Förskollärare/lärare mot yngre åldrar- Ekerö

 39. BF Barnvakt till 1-åriga tvillingar på Ekerö!- Ekerö

 40. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Ekerö, 1 em/v- Ekerö


Mer beskrivning

BF Pigg och ödmjuk barnvakt sökes till Ekerö!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till sina tre barn, 1, 5 och 9 år gamla. Familjen vill ha hjälp 1-2 gånger i veckan, cirka 16:30-19:30, särskilt på onsdagar. Familjen behöver hjälp med hämtning och matlagning samt skjuts till en fritidsaktivitet. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Pigg och ödmjuk barnvakt sökes till Ekerö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Pigg och ödmjuk barnvakt sökes till Ekerö!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Ekerö kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.

Personlig assistent till kvinna på Ekerö.
Jag är en glad och pigg kvinna på 60 år som söker en ny assistent som kan jobba 3 dagar i veckan samt varannan lördag. Är rullstolsburen efter en hjärnblödning och behöver hjälp med vardagssysslor (ej intimhygien). Enklare lyft ingår. Jag älskar att shoppa, fika och skratta. Söker efter dig som delar mina intressen och känner energi inför livet. Ser gärna att du är kvinna och över 25 år. Viktiga egenskaper du bör ha är ordningssinne, galghumor och godhet. Samt att du respekterar min integritet. Jag ser gärna att du är flexibel samt talar flytande svenska då jag ibland kan höra dåligt. Lön Timlön. Kollektivavtal KFS-PASS Ansökan Ange referensnummer: 13682 Vänligen ansök via länken nedan Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna på Ekerö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna på Ekerö.

VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker för Ekerö Bostäders räkning en VVS-montör/Drifttekniker. Ekerö Bostäder är ett kommunalägt bostadsföretag, som verkar inom Ekerö kommun - endast 20 km från Stockholms city. Företaget har 845 hyreslägenheter och radhus som främst finns runt Ekerö tätort, men även i Stenhamra, Svartsjö, Drottningholm och på Adelsö. Arbetsuppgifter Vi söker nu dig som har ett stort intresse för det fastighetstekniska arbetet inom bland annat styr och regler, värme, VVS och el. Tyngden i tjänsten ligger mot drift av de värme- och ventilationstekniska utrustningarna i fastigheterna. Uppvärmningskällorna består av pelletspannor, bergvärme och oljepanna. En stor del av rollen kommer bestå av felavhjälpning och förebyggande arbete. I dina arbetsuppgifter ingår även att ansvara för optimering av fastighetstekniska system. Du kommer att arbeta mycket självständigt men i nära samarbete med kollegor och entreprenörer. Kompetensprofil För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av VVS, drift och underhåll av fastighetstekniska system. Du ska minst ha gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har giltigt VVS certifikat och har genomgått säkervattenutbildning samt innehar B-körkort. Vi ser gärna att du har arbetat i en jourverksamhet. Meriterande för tjänsten är att du har behörighet för saxlift/bomlift och hetaarbeten samt att du har elbehörighet eller kunskaper inom BB2. Personliga egenskaper Utöver yrkeskompetensen har du en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är flexibel, organiserad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Som person är du även: • Kommunikativ • Serviceinriktad • Självgående Vad erbjuder vi Du kommer att få arbeta i ett mindre bolag tillsammans med härliga kollegor. Arbetet erbjuder självständigt arbete & flexibla arbetstider! Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Louise Roddar på 073-429 73 66. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö

Studie- och yrkesvägledare/vikariat
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. Ekerö kommun har sina studie- och yrkesvägledare organiserade i en egen enhet med gemensam chef. Organisationen består av fem studie- och yrkesvägledare en praktiksamordnare och en chef. Studievägledarna har sina egna ansvarsområden och sina arbetsplatser ute i de skolor de närmast arbetar tillsammans med. Vägledningsenheten skall verka för att alla Ekeröbor får en likvärdig och kvalificerad studie- och yrkesvägledning. Arbetsplatserna ligger på natursköna Ekerö och med buss tar det endast ca 20 minuter från Brommaplan. Du kan också komma till oss med färjan från Slagsta som går varje kvart. Vi arbetar efter våra fyra honnörsord: Trygghet, Ansvar, Kunskap och Glädje. Dessa fyra ord förverkligas genom vår gemensamma värdegrund. ARBETSUPPGIFTER En av våra studie- och yrkesvägledare kommer att vara föräldraledig och då behöver vi en kvalificerad vikarie. Arbetet består i huvudsak av studie- och yrkesvägledning för elever och deras vårdnadshavare på grundskolan. Den vi söker har ett genuint intresse för ungdomar och deras kunskapsutveckling i val och väljande. Du ska också ha lätt för att skapa kontakt med såväl ungdomar som kollegor. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad studie- och yrkesvägledare med ett stort engagemang för människor. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du har väl grundade och tydliga värderingar. Eftersom du kommer att möta människor som står inför viktiga val inför framtiden är det viktigt att du är empatisk samt har god kommunikativ förmåga. Du ska ha mycket god samarbetsförmåga och gillar att tillsammans med övrig personal ständigt utveckla verksamheten. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Företag: Ekerö kommun, Komvux
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare/vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare/vikariat

Enhetschef till Ekgårdens äldreboende
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. EKGÅRDEN är ett hemtrevligt äldreboende med 60 lägenheter fördelade på sju avdelningar. 16 av dessa lägenheter som ligger fördelade på två avdelningar är avsedda för äldre med demenssjukdomar. Ekgården är beläget i en trivsam miljö i centrala Ekerö, ca 15 minuter från Brommaplan eller med färja från Slagsta. ARBETSUPPGIFTER I Ekerö kommun har all egenregiverksamhet inom omsorgen om äldre och personer med funktionsnedsättning samlats i ett gemensamt produktionsområde. Ekgårdens äldreboende ligger centralt på Ekerö. Boendet har 60 lägenheter, ett eget tillagningskök samt en rehabiliteringspool. Verksamheten har en årsbudget på 48 mkr och 75 medarbetare. Du har ansvar för verksamhetens utveckling, kvalitet, ekonomi och personal. Till din hjälp har du sjuksköterskor med arbetsledande uppdrag. Kommunens äldreomsorg har en erkänt god kvalitet och vi arbetar systematiskt i enlighet med Qualis kvalitetssäkringssystem. Du rapporterar till sektionschefen för äldreomsorg och ingår i produktionsområdets ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och dokumenterad ledarerfarenhet från verksamhetsområdet. Meriterande är erfarenhet av arbete som ledare i en politiskt styrd organisation. Du kännetecknas av tydlighet, handlingskraft och resultatorientering. Du har drivkraft och förmåga att fatta beslut samtidigt som du är prestigelös och leder med entusiasm och delaktighet. Vi erbjuder ett utvecklande och kvalificerat chefsuppdrag med goda möjligheter till utveckling! Vi erbjuder subventionerad friskvård och tillämpar nyanställningsundersökning.
Företag: Ekgården - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Ekgårdens äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Ekgårdens äldreboende

Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Är du modig och vill anta nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet från arbete med autism och/eller beteendeproblematik är det dig vi söker! Vi söker fyra assistenter som arbetar i ett team om 6 personer till en kvinna med autism. Arbetet innebär att du som personlig assistent arbetar för att ge vår kund ett så normalt liv som möjligt utifrån kundens önskemål och behov. Du sätter kunden i centrum och är lyhörd och anpassningsbar för att fungera ihop med kunden i det dagliga livet. I ditt arbete får du regelbunden handledning tillsammans med dina kollegor. Erfarenhet att arbeta med PBS (Positive Behavior Support) och/eller TBA (tillämpad beteendeanalys) är mycket meriterande men inget krav. Som person är det viktigt att du är engagerad, kan följa instruktioner och har samarbetsförmåga. Att vara lyhörd och flexibel är även det viktiga egenskaper. Vi ser även att du bor i när området. Passar du in i beskrivningen här ovan så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med din meritförteckning. Intervjuer med de sökande som vi finner intressanta kommer att ske löpande Tjänsterna är tillsvidareanställningar och du blir fördelad en schemarad där passen är förlagda på dagtid, kvällstid, natt och helger. Individuell lönesättning och kollektivavtal. Vi begär utdrag från polisens brottsregister. Tillsättning: Omgående För ytterligare information, kontakta verksamhetschef Angela Ostojic. Växel: 08-51494502   Polisregisterutdrag som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö

Förskollärare med kompetens inom autismspektrat , grundsärskolan
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. EKEBYHOVSKOLAN F-9 bildar tillsammans med grundsärskolan en skola med gemensam rektor. Grundsärskolan har 28 elever och hela skolan cirka 500. Våra arbetslag präglas av god stämning, stort engagemang, gott samarbete och positivt utvecklingsklimat. Vi har höga förväntningar på eleverna, ett välutvecklat kvalitetsarbete och skolutvecklingsarbete. Personalens delaktighet och kompetensutveckling är viktiga inslag i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med ett barn under större delen av dagen. Du kommer bland annat att arbeta med kommunikation, kravkänslighet, självständighet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har en bred erfarenhet av att arbeta med barn som har funktionshinder. Främst barn inom utvecklings- och autismspektrumstörning. Utbildning inom detta värdesätts, likaså teckenutbildning och kunskap om PEX. Du behöver ha ett stort tålamod, vara självständig, flexibel och lösningsinriktad. Du kommer att ingå i ett arbetslag där samarbete, ödmjukhet och trygghet med varandra är viktigt.
Företag: Ekebyhovsskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare med kompetens inom autismspektrat , grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare med kompetens inom autismspektrat , grundsärskolan

Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. UPPGÅRDSKOLAN är tillsammans med Stenhamraskolan en F-9 skola, med cirka 600 elever. Utöver detta ingår kommunens resursskola i vår enhet. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla. För att lyckas med detta så strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss "bättre och bättre dag för dag" samt att utveckla arbetssätt som ger alla - även elever med särskilda behov - en bra grund att stå på. Vi bedriver ett mycket spännande och framgångsrikt arbete med våra elever i resursskolan, Studio 3. Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår skola till en framgångsrik skola för alla elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa årskurserna 4-9 i matematik och i NO. Du kommer att arbeta större delen av din tjänst i skolans resursenhet. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare i matematik och No. Det är en merit att ha specialpedagogisk kompetens. Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning. Du är i ständig utveckling och ser möjligheter. Du har goda ledaregenskaper. Du har god samarbetsförmåga. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete. Du har goda IT-kunskaper
Företag: Uppgårdskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No

Fritidspedagog/Barnskötare
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. NÄRLUNDA FÖRSKOLEKLASS, SKOLA & FRITIDS har ca 300 elever i år F-5 och ligger i ett naturskönt område i Ekerö tätort. Vårt kännetecken är ÄPPLET – symbolen för kunskap, kultur och hälsa. Vårt valspråk är alla ”Alla våra barn är våra gemensamma barn”. Vi erbjuder en trevlig skola med kompetenta kollegor och positiva elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta eftermiddagar i förskoleklassens fritidshem. Genom ett nära samarbete med övrig personal ska du planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet i verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad fritidspedagog eller barnskötare. Vi söker dig som tar egna initiativ, är positiv och engagerad och har lätt för att samarbeta. Du ska ha förmågan att väcka elevers nyfikenhet och lust att lära.
Företag: Närlundaskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Barnskötare jobb, Fritidspedagog/Barnskötare Ekerö, Fritidspedagog/Barnskötare Närlundaskolan - Ekerö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Barnskötare

Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Ekerö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 6 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 4 och 7 år. Familjen behöver din hjälp 2 (ibland 3) eftermiddagar per vecka ca kl 16.00-19.00. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Ekerö

Assisterande idrottsledare Ekerö HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Ekerö inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.ekero@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Ekerö HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Ekerö HT 13

Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. UPPGÅRDSKOLAN och STENHAMRASKOLAN är en f-9 skola, med cirka 600 elever. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla. För att lyckas med detta så strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss "bättre och bättre dag för dag" samt att utveckla arbetssätt som ger alla elever en bra grund att stå på. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola till en framgångsrik skola för alla elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa årskurserna 4-9 i svenska och engelska. I uppdraget ingår även att vara mentor för en elevgrupp. Som mentor ska du stödja eleverna i deras kunskapsutveckling samt ansvara för kontakten med deras vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare i svenska och engelska. Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning. Du är i ständig utveckling och ser möjligheter. Du har goda ledaregenskaper. Du har god samarbetsförmåga. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete. Du har goda IT-kunskaper
Företag: Uppgårdskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En

Fritidspedagog
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. UPPGÅRDSKOLAN och STENHAMRASKOLAN är en enhet med skolverksamhet och fritidsverksamhet för cirka 700 elever från förskoleklass till och med år 9. Vår vision är att bli en skola i tiden för alla. För att lyckas med detta så strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss "bättre och bättre dag för dag" samt att utveckla arbetssätt som ger alla - även elever med särskilda behov - en bra grund att stå på. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är fritidspedagog och som vill arbeta med våra elever som är inskrivna i fritidsverksamheten (6-9 år). I tjänsten ingår att organisera och leda den dagliga verksamheten tillsammans med dina kollegor. KVALIFIKATIONER Vi vill att du: har en pedagogisk utbildning har en positiv syn på barns kreativitet och själv har ett kreativt sinne är trygg i din yrkesroll och tar ansvar för att planera och utveckla arbetet i gruppen är en tydlig ledare för eleverna är lösningsinriktad och flexibel kan samarbeta med lärarna och stötta dem i deras arbete har förmågan att se eleverna och framför allt uppmärksamma de elever som behöver stöd Vi vill att du bidrar med din tidigare erfarenhet och kompetens till dina medarbetare. Därför bör du ha arbetat några år med liknande uppgifter.
Företag: Stenhamraskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ekerö, Fritidspedagog Stenhamraskolan - Ekerö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen på Ekerö vill ha barnpassning ca 1 eftermiddag/vecka mellan kl 14.30/15 - 17.30, vilken dag är flexibel. De har ett barn på 4 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Ekerö 1 eftermiddag/vecka

Huvudledare Knatteskutt idrott Ekerö HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Ekerö inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.ekero@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Ekerö HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Ekerö HT-13

Läxhjälpare sökes i Ekerö!
Akademisk Omtanke AB tillhandahåller studietjänster och barnpassning för barnfamiljer & ungdomar som i olika omfattning behöver stöd och hjälp i vardagen. Vi söker just nu en duktig person som vill hjälpa en elev på gymnasiet med matte. Läxhjälpen kommer att ske 1-2 gånger i veckan, 90 minuter/ tillfälle. I din roll som läxhjälpare hjälper du barn & ungdomar på grundskole- och/eller gymnasienivå att öka motivationen och höja betygen. Det är viktigt att du som söker verkligen känner ett stort engagemang för att lära ut och vill hjälpa yngre personer med skolarbetet. Det är med andra ord ett perfekt extrajobb för duktiga gymnasie- och högskolestudenter som vill arbeta extra vid sidan av studierna. Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Studiepedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid och lön utgår med 133 kr/tim. Arbetar du utanför Stockholms postort tillkommer även 50 kr/läxhjälpstillfälle. Vi söker dig som: - Har stora kunskaper inom skolämnena (ex. matematik, språk, fysik osv.) - Är ansvarsfull och känner ett stort engagemang för att jobba med barn & ungdomar - Har god pedagogisk förmåga - Har god studieteknik - Är över 18 år Om du känner att du vill och har tid att vara läxhjälpare hos flera elever, kan du enkelt söka nya uppdrag genom vår hemsida när du väl har blivit anställd. Som Studiepedagog hos Akademisk Omtanke har du nämligen möjlighet att åta dig upp till tre olika elever samtidigt. Observera dock att detta är ett extrajobb, således ej heltid. Skriv "Studiepedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Ange även dina betyg inom de aktuella ämnena (dvs. de ämnen som du kan hjälpa till inom) eller skicka in hela ditt betygsutdrag tillsammans med din ansökan! Du kan läsa mer om tjänsten på vår hemsida, www.akademiskomtanke.se. Din ansökan skickar du till: rekrytering@akademiskomtanke.se
Företag: AKADEMISK OMTANKE AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare sökes i Ekerö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare sökes i Ekerö!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ekerö kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.

Barnvakt till Ekerö 2-3 em/veckan!
FamilyFriend är ett företag som har som idé att erbjuda barnvaktstjänster i alla former för alla tillfällen. Vårt unika koncept gör det möjligt för föräldrar att kunna leva i en harmonisk vardag med tid för både familjen, jobbet men också tid för sig själv. Utan stress och tidsbrist. Vårt mål är att FamilyFriend ska vara det självklara valet av barnvakt vid alla tillfällen. Barnvakt till familj på Ekerö 2-3 em/veckan! Vi söker en pigg barnvakt till familj på Ekerö. Familjen har två barn och behöver hjälp med hämtning från skola ca 2-3 em i veckan. Du som söker måste ha körkort. Barnen är 5,5 och 5 år gamla. Även enstaka kvällar kan bli aktuellt. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av arbete med fler än ett barn. Som person är du glad, positiv och ansvarsfull. Du ger ett pålitligt intryck och brinner för att arbeta med barn. Du får gärna tycka om att laga mat. Vi begär alltid utdrag ur polisens belastningsregister och kontrollerar tidigare referenser. Skicka din ansökan till erika@familyfriend.se Märk den med "Ekerö"
Företag: FamilyFriend AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt till Ekerö 2-3 em/veckan! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt till Ekerö 2-3 em/veckan!

Kvinnlig personlig assistent sökes, Ekerö
Jag är en 39-årig tjej som bor på Ekerö. Jag är rörelsehindrad efter en olycka och jag använder mig av personlig assistans som mitt hjälpmedel. Du som söker är en positiv, engagerad, rökfri kvinna mellan 25-45 år och som tycker om att jobba målmedvetet. Du är ansvarsfull och lyhörd för mina behov. Har du tidigare erfarenhet av assistent yrket är det meriterande, men dina personliga egenskaper är det viktigaste. Du ska också vara min kommunikationshjälp när jag träffar vänner därför är det viktigt att du behärskar svenska språket på ett bra sätt. Vaken natt ca 1 gg/v. 21-08 samt en helg var tredje vecka dagtid. Önskemål om att kunna hoppa in extra vid sjukdom eller övrigt. Jag tror själv att tjänsten skulle kunna vara passande för en person som studerar. Du kommer att påbörja din anställning med betald introduktionstid med en van och erfaren assistent. Välkommen med din ansökan! Sök tjänsten här: http://w1.jag.se/20032684
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig personlig assistent sökes, Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig personlig assistent sökes, Ekerö

Extrajobb som personlig assistent på Ekerö
Jag är en kille på 16 år som söker en assistent som kan arbeta hos mig extra vid behov (kvällar, nätter och helger). Jag gör en hel del saker i mitt liv; Jag går i skolan, har en aktiv fritid, umgås med min familj (inkl. våra härliga hundar), åker på utflykter, sitter vid datorn m.m. För att få allt att fungera som jag och min familj önskar, och för att jag ska kunna leva livet, så använder jag mig av personlig assistans dygnet runt. I mina nära grundläggande behov ingår assistans med kommunikation. Jag söker nu bra ansvarstagande assistenter som kan arbeta extra hos mig. Professionell, öppen och beredd att lära, men med barnasinnet kvar (man måste kunna skoja ibland). Tidigare erfarenhet på området kan vara ett plus, eller om du kan AKK (alternativ kommunikation), eller har viss datorvana (du ska ju assistera mig med mitt datakommunikationsprogram). Jag ser gärna manliga sökanden, men viktigaste är att vi går bra ihop. Mina assistenter är anställda av Balans, vilket säkrar för att du får en bra introduktion, fortlöpande handledning och mycket utbildningsmöjligheter. För att bli anställd som personlig assistent till någon under 18 år måste man enligt lag visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställer det via www.polisen.se. Du är välkommen att mejla din ansökan, märkt 038-extra 02 till: rekrytering@assistansibalans.se Meritlista och lite om dig själv bör finnas med.
Företag: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som personlig assistent på Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som personlig assistent på Ekerö

Ekerökille behöver dig, en ny assistent!
Så här ligger det till: Jag är en kille på 16 år. Jag gör en hel del saker i mitt liv; Jag går i skolan, har en aktiv fritid, umgås med min familj (inkl. våra härliga hundar), åker på utflykter, sitter vid datorn m.m. Saken för mig är: för att få allt att fungera som jag och min familj önskar och för att jag, kort sagt, ska kunna leva livet, så använder jag mig av personlig assistans, alltid, dygnet runt. I mina nära grundläggande behov ingår assistans med kommunikation. Jag behöver utöka mitt team med ytterligare en professionell och ansvarstagande assistent. Du kommer i snitt arbeta ungefär 173 timmar per månad fördelat på dag,kväll, varannan helg, natt och extra v.b. Mina assistenter är anställda av Balans, vilket säkrar för att du får en bra introduktion, fortlöpande handledning och mycket utbildningsmöjligheter. För att bli anställd som personlig assistent till någon under 18 år måste man enligt lag visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställer det via www.polisen.se. Du är välkommen att mejla din ansökan, märkt 038-05 till: rekrytering@assistansibalans.se Meritlista och lite om dig själv bör finnas med.
Företag: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ekerökille behöver dig, en ny assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekerökille behöver dig, en ny assistent!

Hundpassning/hemstäd/Ekerö/Gustavalund
Vi söker för kunds räkning en hundpassare på Ekerö/Gustavalund. Start i augusti. Kunden söker någon i närområdet som hon kan lämna sin hund hos dagtid när hon jobbar. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg.
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hundpassning/hemstäd/Ekerö/Gustavalund jobb, Hundpassning/hemstäd/Ekerö/Gustavalund Ekerö, Hundpassning/hemstäd/Ekerö/Gustavalund Extramamman/Anna Danielsbacka
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hundpassning/hemstäd/Ekerö/Gustavalund

Butiksmedarbetare Ekerö
Om Lidl Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra mer än 150 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu två butiksmedarbetare för två deltidstjänster på 25 timmar i veckan till vår butik i Ekerö. Som butiksmedarbetare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som en del av den dagliga driften av butiken. Du kommer att arbeta med uppackning av varor, säkerställa färskheten på våra varor, kassaarbete, städning samt att hålla ordning och reda i butiken. Din profil Du har ett stort intresse för livsmedel och att arbeta i butik, gärna även tidigare erfarenhet av butiksarbete. Du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. För att vara aktuell för anställning i våra butiker måste du vara minst 18 år. Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema där både dags-, kvälls- och helgarbete förekommer. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Är du vår nästa butiksmedarbetare? Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida www.lidl.se. Gå in på vår hemsida och klicka på "Jobb". Klicka på önskad tjänst och sök via länken "Sök jobb online" som du hittar längst ner i annonsen. Där fyller du i formuläret och kan bifoga ditt CV och ditt personliga brev i pdf- eller word-format. Du får gärna även bifoga ett foto. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2013. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn. 08-5555 7000. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lidl Sverige KB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksmedarbetare Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksmedarbetare Ekerö

BF Barnvakt sökes till Ekerö/Älvsnäs
Familjen har en son som är 2 år och en son på 4 månader gamla. Familjen vill ha hjälp vid behov. Mycket viktigt att du har erfarenhet med så pass små barn. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga BF Barnvakt sökes till Ekerö/Älvsnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Barnvakt sökes till Ekerö/Älvsnäs

Säljare sökes i Ekerö med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ekerö kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Ekerö med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Ekerö med/utan erfarenhet

Barnvakt till Ekerö
City Kids arbetar med förmedling utav barnvakter i hela Sverige, vi söker nu nya kreativa medarbetare som vill vara med och utöka verksamheten. Vi erbjuder individuell lönesättning, barnolycksfallsutbildning, samt olycksfallsförsäkring. Våra familjer och barnvakter har en nära och öppen kommunikation. Vi sköter det administrativa och finns som ett stöd för er om ni har några funderingar eller söker nya möjligheter. Krav: Du ska ha någon slags erfarenhet av barnvaktsjobb eller studera till barnskötare/pedagog/lärare. Vi vill att du kan hantera olika situationer som uppstår i en familjs vardag samt se vad som krävs för att aktivera barn i olika åldrar. Självklart vill vi att du är ansvarstagande och självgående. Uppdrag: Familjen vill ha hjälp med hämtning på dagis kl 16 (eller 15:30 när det är ATP) av pojkarna; 5 och 3 år, 1 till 2 ggr i veckan (framförallt torsdagar). Och gärna passning fred/lör kväll någon gång i månaden. Vi söker någon som är ansvarstagande, ärlig, noggrann och "har koll läget" Vi tycker också att det är viktigt att personen förstår och så långt det går följer våra önskemål av framförallt de rutiner som vi har försökt skapa för att underlätta och minska stressen i vardagen för killarna. OBS! Det är inga konstiga och extrema rutiner utan det handlar mer om att försöka förbereda killarna på vad som händer under tex kvällen så vi kan undvika frustration och ev. konflikter. Körkort är en fördel med inget krav. Familjen vill gärna att man kan börja i september. Vi har hela tiden behov av nya medarbetare, så om du har erfarenheten som krävs ska du inte tveka att söka! När du anmäler dig vill vi gärna veta vilka språkkunskaper du har samt om du har körkort.
Företag: City Kids HB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt till Ekerö

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Ekerö kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ekerö.

Specialpedagog/Speciallärare
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. NÄRLUNDA FÖRSKOLEKLASS, SKOLA & FRITIDS har ca 300 barn i år F-5 och ligger i ett naturskönt område i Ekerö tätort. Vårt kännetecken är ÄPPLET – symbolen för kunskap, kultur och hälsa. Vårt valspråk är alla ”Alla våra barn är våra gemensamma barn”. ARBETSUPPGIFTER ARBETSUPPGIFTER Närlundaskolan är en F-5 skola och vi söker dig som vill vara med och arbeta kring elever i behov av stöd. Du kommer att arbeta med elever i deras ordinarie klass och individuellt för att stödja och utmana varje elev i skolan. I arbetet ingår också att handleda kollegor samt ingå i skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: -examen som speciallärare eller specialpedagog -erfarenhet av att arbeta med elever i behov av extra stöd -vana vid att arbeta självständigt och flexibelt -erfarenhet av att samarbeta med pedagoger i olika ämnen
Företag: Närlundaskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Ekerö, Specialpedagog/Speciallärare Närlundaskolan - Ekerö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Grundskollärare 4-9, Eng/sp
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. TAPPSTRÖMSSKOLAN är en 6-9 skola. Vi arbetar i åldersbundna arbetslag. Lagen leds av en arbetslagsledare och har stor frihet, att inom givna ramar arbeta självständigt mot skolans mål. Vi uppnår goda resultat och har höga förväntningar på såväl elever som kollegor. Våra elever uppger att de trivs i skolan och får stöd för sitt lärande. Vi strävar efter ett respektfullt och lösningsinriktat förhållningssätt som leder oss framåt i arbetet med eleverna och stöder den egna lärprocessen i kollegiet.Under läsåret 2013/2014 deltar vi tillsammans med alla skolor i kommunen i Skolverkets satsning på matematik, Matematiklyftet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med undervisning i engelska och spanska och vara mentor för ca 15-18 elever. Du ingår i ett arbetslag som leds av en arbetslagledare där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar lagets arbete med elevgruppen. Du ingår också i en ämnesgrupp med särskilt ansvar för ämnesdidaktisk och pedagogisk utveckling. I bägge dessa grupper förväntas du bidra med din kompetens, erfarenhet och ditt förhållningssätt för att utveckla undervisningen och verksamheten i Tappströmsskolan. KVALIFIKATIONER Du: •är behörig lärare med ämnesbehörighet enligt ovan •har erfarenhet av undervisning år 6-9 •har erfarenhet av arbete i arbetslag Du tycker om att arbeta med andra och har god samarbetsförmåga och ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du är en reflekterande lärare med god kunskap om och insikt i de nya styrdokumenten och de möjligheter som ryms inom ramarna. Du är en förebild för såväl elever som kollegor och vinnlägger dig om goda relationer som utgångspunkt för lärande.
Företag: Tappströmsskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 4-9, Eng/sp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 4-9, Eng/sp

Grundskollärare 4-9, Musik
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. TAPPSTRÖMSSKOLAN är en 6-9 skola som du når på 15 minuter med buss från Brommaplan. Vi arbetar i åldersbundna arbetslag. Lagen leds av en arbetslagsledare och har stor frihet, att inom givna ramar arbeta självständigt mot skolans mål. Våra elever uppger att de trivs i skolan och får stöd för sitt lärande. Vi strävar efter ett respektfullt och lösningsinriktat förhållningssätt som leder oss framåt i arbetet med eleverna och stöder den egna lärprocessen i kollegiet.Under läsåret 2013/2014 deltar vi tillsammans med alla skolor i kommunen i Skolverkets satsning på matematik, Matematiklyftet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med undervisning i musik, och vara mentor för ca 15-18 elever. Du ingår i ett arbetslag som leds av en arbetslagledare där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar lagets arbete med elevgruppen. Du ingår också i en ämnesgrupp med särskilt ansvar för ämnesdidaktisk och pedagogisk utveckling. I bägge dessa grupper förväntas du bidra med din kompetens, erfarenhet och ditt förhållningssätt för att utveckla undervisningen och verksamheten i Tappströmsskolan. KVALIFIKATIONER Du: •är behörig lärare med ämnesbehörighet enligt ovan •har erfarenhet av undervisning år 6-9 •har erfarenhet av arbete i arbetslag Du tycker om att arbeta med andra och har god samarbetsförmåga och ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du är en reflekterande lärare med god kunskap om och insikt i de nya styrdokumenten och de möjligheter som ryms inom ramarna. Du är en förebild för såväl elever som kollegor och vinnlägger dig om goda relationer som utgångspunkt för lärande.
Företag: Tappströmsskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 4-9, Musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 4-9, Musik

Grundskollärare 4-9, SvA
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. TAPPSTRÖMSSKOLAN är en 6-9 skola som du når på 15 minuter med buss från Brommaplan. Vi arbetar i åldersbundna arbetslag. Lagen leds av en arbetslagsledare och har stor frihet, att inom givna ramar arbeta självständigt mot skolans mål. Våra elever uppger att de trivs i skolan och får stöd för sitt lärande. Vi strävar efter ett respektfullt och lösningsinriktat förhållningssätt som leder oss framåt i arbetet med eleverna och stöder den egna lärprocessen i kollegiet.Under läsåret 2013/2014 deltar vi tillsammans med alla skolor i kommunen i Skolverkets satsning på matematik, Matematiklyftet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillsammans med en kollega att arbeta med undervisning i skolans internationella klass för nyanlända elever, samt med elever som väljer att läsa SvA. Tappströmsskolans internationella klass är kommunens samlade verksamhet för nyanlända elever i skolåren 6-9. Verksamheten omfattar för närvarande ca 15 elever från olika länder och med olika skolbakgrund. Verksamheten uppdrag är att introducera eleverna i det svenska språket och samhället. Du förväntas bidra med din kompetens, erfarenhet och ditt förhållningssätt för att utveckla undervisningen och verksamheten i Tappströmsskolan, med särskilt fokus på elever med annan språklig och kulturell bakgrund. KVALIFIKATIONER Du: •är behörig lärare med ämnesbehörighet i SvA samt annat ämne i grundskolan •har erfarenhet av undervisning år 6-9 •har erfarenhet av arbete med nyanlända elever och deras föräldrar Därtill har du en god administrativ förmåga och förmåga att skapa hållbar struktur. Du tycker om att arbeta med andra och har god samarbetsförmåga och ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du är en reflekterande lärare med god kunskap om och insikt i de nya styrdokumenten och de möjligheter som ryms inom ramarna. Du är en förebild för såväl elever som kollegor och vinnlägger dig om goda relationer som utgångspunkt för lärande.
Företag: Tappströmsskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 4-9, SvA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 4-9, SvA

GIS-samordnare
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. STADSARKITEKTKONTORET som arbetar på uppdrag av Byggnadsnämnden (tillika Trafiknämnden) och Kommunstyrelsen, har totalt 18 engagerade medarbetare. Våra viktigaste uppgifter är planläggning på alla nivåer, bygglovhanteringens olika faser, bostadsanpassning och trafikplanering samt mät- och kartering. I kontorets uppgift ingår även ansvaret för utvecklingen av GIS för hela kommunen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för att samordna kommunens arbete med lägesbunden information. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för drift, underhåll och utveckling av kommunens GIS-system. Du kommer att arbeta med databaser samt utgöra support och stöd i kartfrågor i kommunen. Viktiga delar i arbetet är att sprida GIS till olika förvaltningar och verksamheter, förbättra arbetsmetoder samt utbilda användare. Beroende av intresse och kunskap kan du även bistå övriga inom förvaltningen. Du kommer att ha många interna såväl som externa kontakter. En viktig del i arbetet är att ge bra och tydlig service till kommunmedborgare och andra intressenter. KVALIFIKATIONER Du ska ha högskoleutbildning inom Geografisk IT eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Vidare bör du ha erfarenhet av lagring och hantering av geografiska data. Kunskaper om Oracle spacial, FME, Solen, MapInfo, Topocad och AutoCAD är meriterande. Du bör ha god samarbetsförmåga, ha förmåga att vara drivande och kunna föra projekt och självständiga arbetsuppgifter framåt. Har du några års arbetslivserfarenhet inom GIS, arbetat i offentlig verksamhet, är tekniskt intresserad och tar initiativ för utveckling har du egenskaper som vi uppskattar särskilt.
Företag: Stadsarkitektkontoret - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga GIS-samordnare jobb, GIS-samordnare Ekerö, GIS-samordnare Stadsarkitektkontoret - Ekerö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GIS-samordnare

Undersköterska till kvällspatrullen
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. HEMTJÄNSTEN - Du arbetar i människors egna hem, med kvalificerad omvårdnad utifrån den funktionsnedsattes/äldres behov. ARBETSUPPGIFTER Du utför kvalificerat omvårdnads- och servicearbete hemma hos våra kunder, utifrån behov och önskemål. I arbetet ingår även viss dokumentation, vilket innebär att du bör ha goda datorkunskaper och mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet från vårdyrket. Du tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Körkort och körvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder subventionerade friskvårdsaktiviteter och tillämpar nyanställningsundersökning. Provanställning 6 månader kan bli aktuellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Hemtjänsten - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till kvällspatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till kvällspatrullen

Servitör/Servitris
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. Ekebyhovs slott är en 1600-tals byggnad i trä och är Ekerö kommuns kurs- och konferensanläggning. Slottet ligger naturskönt i närheten av Ekerö centru. ARBETSUPPGIFTER Vill du jobba extra med servering i en välkomnande herrgårdsmiljö? Är du positiv, serviceinriktad och ambitiös med genuint intresse för kvalitet och värdskap så passar du in i vårt team. KVALIFIKATIONER Erfarenhet med minst 3 år inom hotell/restaurang
Företag: Ekebyhovs slott - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Ekerö, Servitör/Servitris Ekebyhovs slott - Ekerö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Allmän läxläsning, Ekerö
Det perfekta extrajobbet för dig som studerar och vill dela med dig av dina teoretiska kunskaper. Uppdraget är till en elev bosatt på Ekerö och som behöver hjälp med svenska, engelska, NO och matematik på högstadiet. Eleven vill ha hjälp en gång i veckan. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och handlingskraftig. Du ser det positiva i livet och strävar framåt. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Goda kunskaper i svenska, matematik och lite engelska - God pedagogisk förmåga Stämmer detta in på dig? Då vill vi gärna träffa dig så snart som möjligt. Registrera din ansökan genom att klicka på länken: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Ring oss gärna på 020-31 09 00 om du undrar över något. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän läxläsning, Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän läxläsning, Ekerö

Lärare idrott och hälsa
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. SUNDBY SKOLA är den lilla grundskolan F – 5 med ca 160 elever som ligger i en naturskön och historisk miljö med en underbar grön och lummig skolgård med outtömliga möjligheter till lek. Fritids verksamhet är integrerad i skolan och erbjuder heldagsomsorg t.o.m. år tre. Från år fyra erbjuds öppen verksamhet, Fritidsklubb. Personalen, ca 20 engagerade och kunniga vuxna med olika pedagogisk kompetens, samarbetar i arbetslag om eleverna, deras utveckling och trygghet. I Sundby skola arbetar vi i arbetslag för att: - stärka elevernas självkänsla - behålla lusten till kunskap - utveckla elevernas inflytande och ansvarskänsla - stärka elevernas empatiska förmåga ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i idrott och hälsa för år 1 - 5. KVALIFIKATIONER Examen från högskola i idrott och hälsa. Vi söker dig som har lärarexamen i idrott & hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Företag: Sundby skola - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott och hälsa

Förskollärare/lärare mot yngre åldrar
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. Brunna, Gröna Lund och Stamvägens förskolor är en enhet bestående av tre förskolor med en gemensam chef. Våra förskolor är belägna i Träkvistaområdet i Ekerö kommun.  Till oss kommer du med buss ca 25 min från Brommaplan eller via Slagstafärjan. Våra förskolor har vardera tre avdelningar, med stora härliga gårdar och innemiljöer som är väl anpassade för utforskande lek, lärande och glädje.   Hos oss arbetar pedagoger med olika bakgrund, utbildningar och erfarenheter som tillsammans utgör ett team av bred kompetens för att möta barnen och gruppen utifrån deras nyfikenhet och intressen. Barnen och föräldrarna på våra förskolor ska känna sig trygga och tycka att det är lustfyllt och roligt att komma till förskolan. Därför är det viktigt att de möter pedagoger som är glada, trygga, engagerade, närvarande och ger alla som vistas på våra förskolor ett respektfullt bemötande. För att kunna synliggöra barnens utvecklings- och lärprocesser använder vi oss av pedagogisk dokumentation. I våra förskolor erbjuds du att vara med i processen att utveckla och forma framtidens förskola - vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Vi söker två förskollärare till våra förskolor. Förskolläraruppdraget innebär att du ska leda och ansvara för det pedagogiska arbetet och utvecklingen i barngrupp utifrån förskolans styrdokument och i samarbete med föräldrar och övriga pedagoger. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår pedagogiska verksamhet utifrån rev.LPFÖ -08 och andra lokala styrdokument som utgår från våra mål i verksamhetsplanen. Målen för 2013-2014 har pedagogiska miljöer, pedagogisk dokumentation, likabehandling och demokrati i fokus. Vi vill erbjuda barnen i våra förskolor en meningsfull vardag där barnen tillsammans med pedagogerna får använda alla sina sinnen att undersöka och jämföra omvärlden. Vårt arbetssätt innebär att vi ofta delar in barnen i mindre grupper; i de små grupperna har barnen större möjlighet att komma till tals, pröva sina hypoteser och se varandras olikheter som en tillgång. Barnens intresse ligger till grund i det vi gör i större och mindre projektarbeten. Det är leken som är kärnan i allt vi gör, och barnens utveckling, trygghet och kompetens står alltid i centrum. Som förskollärare hos oss finns det många möjligheter till personlig utveckling: vi kan erbjuda bl.a: -Deltagande i nätverk kring språk, miljö och likabehandling -Pedagogiska nätverk i samarbete med Reggio Emilia institutet -Föreläsningar kring förskolans kunskapsuppdrag i samarbete med bla, Stockholms Universitet -Nätverk kring miljöfrågor -Samarbete med verksamhetens egna pedagogistor, atejeristor, specialpedagoger, förskolepsykologer, talpedagoger och IT pedagog -Tillgång till Ipad i dokumentationsprocesserna tillsammans med barnen KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar. Du anser att lärande sker mellan människor i sociala sammanhang, men även i relationer och i jämförelser av olika begrepp och material. Genom pedagogisk dokumentation- att observera och reflektera runt det barnen gör och tänker - ser du läroprocesserna och hur du bäst kan utveckla miljön och verksamheten vidare. Dina kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift, är mycket goda. Vi vill att du är självgående och bra på att ta egna intiativ, men även bra på att samspela och vara en del i ett team. Vi vill att du delar vår barnsyn och kunskapssyn, vilket är en förutsättning för att kunna arbeta som pedagog på vår enhet.
Företag: Gröna Lunds förskola - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/lärare mot yngre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/lärare mot yngre åldrar

BF Barnvakt till 1-åriga tvillingar på Ekerö!
Familjen söker avlastning och vill att barnvakten kommer 3 eftermiddagar i veckan ca 4 timmar per gång klockan 15.00-19.00. Det är viktigt att du har erfarenhet med den åldern och att du är van att ta hand om fler barn. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga BF Barnvakt till 1-åriga tvillingar på Ekerö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Barnvakt till 1-åriga tvillingar på Ekerö!

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Ekerö, 1 em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj på Ekerö med ett barn (7 år) önskar hjälp med barnpassning en eftermiddag i veckan (torsdagar) mellan ca 16-18.30. Familjen önskar starta så snart som möjligt. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Ekerö, 1 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Ekerö, 1 em/v


Sök lediga jobb Ekerö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se