Ekonom med erfarenhet av redovisning jobb - lediga jobb

Ekonom med erfarenhet av redovisning jobb Ekonom med erfarenhet av redovisning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonom med erfarenhet av redovisning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonom med erfarenhet av redovisning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ekonom med erfarenhet av redovisning- Lidingö

  2. Bemannia söker redovisningsekonom med erfarenhet av redovisningsbyrå- Malmö

  3. Ekonom med erfarenhet av redovisning- Luleå

  4. Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning- Stockholm

  5. Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning- Södertälje

  6. REDOVISNINGSEKONOM / EKONOM MED ERFARENHET AV REDOVISNING TILL HSB- Gävle

  7. Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper till konsultuppdrag ...- Stockholm

  8. Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper- Stockholm


Mer beskrivning

Ekonom med erfarenhet av redovisning
Academic Resource AB är ett bemanningsföretag med vision att vara en naturlig länk mellan näringsliv och Sveriges akademiker. Vi har akademiker i alla åldrar, både under studier samt personer med avklarade studier och flera års arbetserfarenhet. Vi söker för kunds räkning en självgående ekonom, det är till en början ett konsultuppdrag på heltid under 2 månader med möjlighet till överrekrytering. Vår kund är verksam inom logistik- och kundservicebranschen. Då de har inlett ett nytt projekt söker de en ekonom som självständigt ska sköta redovisningen för detta. Du kommer att rapportera till ekonomichefen och du kommer som ensam ekonom i projektet sköta arbetsuppgifterna helt på egen hand. Dina arbetsuppgifter: - Leverantörsreskontra - Betalningar - Kundreskontra samt fakturering - Löpande redovisning - Balansavstämningar - Enklare analyser Din profil: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter och är helt självgående i dessa. Har du tidigare arbetat i Visma Business ses det som meriterande. Då det är en självständig roll krävs det att du klarar av alla bitar i ett bolag själv. Som person är du strukturerad och driver själv på dina egna processer, vidare är du engagerad och energisk i ditt arbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som startar omgående eller i augusti och inledningsvis pågår i 2 månader, med möjlighet till överrekrytering med placering på Lidingö dit det finns goda kommunikationer. Låter tjänsten som något för dig? Sök tjänsten via vår hemsida, klicka på sök jobb. Ange referensnummer: ekap13 Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. We take you further!
Företag: Academic Resource AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med erfarenhet av redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med erfarenhet av redovisning

Bemannia söker redovisningsekonom med erfarenhet av redovisningsbyrå
Bemannia söker dig som vill arbeta heltid som redovisningsekonom på en redovisningsbyrå ute hos vår kund i Malmö. Uppdraget kommer att börja omgående och löpa till maj månad med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Välkommen in med din ansökan! Redovisningskonsulten ska ha god erfarenhet av självständigt arbete med allt från löpande redovisning till bokslut, årsredovisning och deklarationer för alla associationsformer. Verksamhetens kunder finns i många branscher och är både svenska och internationella, vilket gör verksamheten spännande och utvecklande. Dina kvalifikationer: - Högskoleexamen med inrikting ekonomi. - 2-3 års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete från redovisningsbyrå. - God erfarenhet av bokslut, årsredovisningar och deklarationer. - Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. - Meriterande med B-körkort och att du är bosatt i Malmö. Dina personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, självgående och erfaren inom ditt område. Van vid att arbeta med många bollar i luften och att hantera kunder på ett professionellt sätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Redovisningsekonom, Malmö" Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Malmö
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Bemannia söker redovisningsekonom med erfarenhet av redovisningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemannia söker redovisningsekonom med erfarenhet av redovisningsbyrå

Ekonom med erfarenhet av redovisning
Nu har vi ett spännande uppdrag för dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med ekonomi! För kunds räkning söker vi en erfaren ekonom på deltid alternativt heltid. Vår kund verkar inom ett flertal bolag som är inriktade mot bland annat service och installation. Du kommer att ansvara för ekonomi och administrativa arbetsuppgifter för dessa bolag. Tjänsten är inriktad mot ekonomiska arbetsuppgifter där tyngden ligger på bokföring, redovisning och kontering. Arbetsuppgifterna omfattar: • Bokföring • Redovisning • Kontering • Fakturering • Löner Beroende på din tidigare erfarenhet finns möjlighet att arbeta heltid och stötta upp vår kund med HR administrativa ärenden såsom att upprätta policys, dokument och liknande. Vi är därför flexibla på eventuell anställningsgrad, ange gärna i din ansökan om du har önskemål om någon särskild anställningsgrad. Arbetstiderna är vardagar, kontorstid och du erbjuds flexibel arbetstid. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!Du kommer inledningsvis att vara anställd av StudentConsulting men jobba på uppdrag av vår kund som har sina lokaler i centrala Luleå. Din profil Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad ekonom och söker ett spännande arbete på deltid alternativt heltid. Du har erfarenhet av de arbetsuppgifter som efterfrågas. Är du intresserad av att arbeta med personaladministration ser vi gärna att du har något års erfarenhet av det. Du har goda kunskaper inom Excel och har en analytisk förmåga. Har du arbetat i Hogia tidigare ses det som meriterande. Personliga egenskaper: • ansvarstagande • noggrann • strukturerad • god social förmåga • kan arbeta självständigt Passar du in på beskrivningen? Sök tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Rita Burman, tel 070-594 19 23. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Luleå
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med erfarenhet av redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med erfarenhet av redovisning

Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning
Bemannia söker nu en Redovisningsekonom som vill arbeta hos vår kund utanför Stockholm. Uppdraget beräknas börja 1 maj och löpa fram till årsskiftet. Chans till förlängning Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom den offentliga sektorn. Välkommen in med din ansökan! Dina arbetsuppgifter: - Redovisning - Avstämningar och månadsbokslut - leverantörsbetalningar, hantering i faktursystemet Ascendo. Uppdraget är en kombination av Ekonom/ekonomiassistent. Dina kvalifikationer: - Högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk inriktning - Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av kvalificerat och självständigt ekonomiarbete. - Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Meriterande kvalifikationer: - Erfarenhet av ekonomisystemet, IBS Enterprise Dina personliga egenskaper: Som person har du en mycket god samarbets- och analysförmåga, du trivs med att ta egna initiativ och att få frågor av varierande karaktär på ditt bord samt gillar ordning och reda. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "ekonom, stockholm" Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning

Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning
Bemannia söker nu en Redovisningsekonom som vill arbeta hos vår kund utanför Stockholm. Uppdraget beräknas börja 1 maj och löpa fram till årsskiftet. Chans till förlängning Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund som är verksam inom den offentliga sektorn. Välkommen in med din ansökan! Dina arbetsuppgifter: - Redovisning - Avstämningar och månadsbokslut - leverantörsbetalningar, hantering i faktursystemet Ascendo. Uppdraget är en kombination av Ekonom/ekonomiassistent. Dina kvalifikationer: - Högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk inriktning - Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av kvalificerat och självständigt ekonomiarbete. - Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Meriterande kvalifikationer: - Erfarenhet av ekonomisystemet, IBS Enterprise Dina personliga egenskaper: Som person har du en mycket god samarbets- och analysförmåga, du trivs med att ta egna initiativ och att få frågor av varierande karaktär på ditt bord samt gillar ordning och reda. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonom, Södertälje" Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Södertälje
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemannia söker ekonom med erfarenhet av redovisning

REDOVISNINGSEKONOM / EKONOM MED ERFARENHET AV REDOVISNING TILL HSB
Om Bravura: Hos Bravura finns jobb både för dig med erfarenhet och för dig i början av karriären. Bravura hjälper företag över hela Sverige med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet. Vi särskiljer oss genom vårt stora engagemang och vår dedikation till att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi tror på att ständigt försöka förenkla och förbättra rekryteringsprocessen för alla parter genom att vara flexibla och snabba, men samtidigt erbjuda ett engagerat och personligt bemötande. På detta sätt kan vi garantera ett lyckat rekryteringsresultat för både företag och kandidat. Om kunden: HSB ägs av deras medlemmar och består av 30 fristående regionala HSB-föreningar med cirka 3 900 bostadsrättsföreningar och omkring 580 000 medlemmar. HSB Södra Norrland arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. HSB Södra Norrland ägs av 32 000 medlemmar och är en av de största regionala HSB-föreningarna geografiskt och verkar från Örnsköldsvik i norr till Gävle i söder. Arbetsuppgifter: Din befattning kommer att vara fastighetsekonom och du kommer i första hand att arbeta med bokslutsarbetet för HSBs bostadsrättsföreningar. Du arbetar brett och hjälper bostadsrättsföreningarna med löpande ekonomisk administration, finansiella frågor, lån, kalkyler med mera. HSB är ISO certifierade och har tydliga processer du arbetar efter. Du kommer att arbeta med flera föreningar parallellt i varierande omfattning med tonvikt på årsredovisningar i början på året. Du kommer att sitta i ett team med 4 ekonomer där ni samarbetar och stöttar varandra för att kunna leverera efter högsta kvalitet. Profil: • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi / redovisning • Erfarenhet av självständigt redovisningsarbete • Vi ser gärna att du hanterat bokslut tidigare • Har du erfarenhet som fastighetsekonom är det meriterande • Saknar du eftergymnasial utbildning ser vi att du har gedigen erfarenhet av ekonomi och redovisning • God systemvana, erfarenhet av Agresso är meriterande Som person är du effektiv och kan snabbt sätta dig in i HSBs redovisningsprocesser. Du är kommunikativ och trivs i en rådgivande roll där du kommer att stötta HSBs bostadsrättsföreningar i ekonomiska frågor. Du trivs att arbeta i högt tempo och att samarbeta med dina kollegor och kunder. Övrig information: Start: För omgående behov till mitten av april Plats: Gävle Lön: Fast lön enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: redovisning, ekonomi, ekonom, redovisningsekonom, fastighetsekonom, bokslut, Agresso, gävle, Bravura, HSB
Företag: Bravura
Ort: Gävle
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga REDOVISNINGSEKONOM / EKONOM MED ERFARENHET AV REDOVISNING TILL HSB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REDOVISNINGSEKONOM / EKONOM MED ERFARENHET AV REDOVISNING TILL HSB

Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper till konsultuppdrag ...
För kunds räkning söker vi nu en ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper. Vår kund tillhandahåller pensionsadministrativa tjänster och konsulterande verksamhet inom pensionsområdet. Uppdraget förväntas starta i slutet av augusti/början på september och sträcker sig till och med december 2017. Vad innebär rollen?  I rollen som redovisningsekonom kommer du huvudsakligen att arbeta med redovisning av värdepapper, bankavstämningar, månadsbokslut, deklarationer etc. Rollen innebär många externa kontakter med bland annat ekonomichefer ute på de olika bolagen/stiftelserna. I rollen ingår även att förbättra processer och rutiner samt fungera i en stöttande och lärande roll. Vem söker vi?  För att passa i rollen har du goda redovisningskunskaper och erfarenhet av bokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av stiftelser och ett intresse för finansiella instrument. Som person är du driven, initiativtagande och prestigelös. Du tar dig an arbetsuppgifter med nyfikenhet och drivs av att vara med och förbättra och utveckla. Dessutom är du kommunikativ, självgående och noggrann. Konsult hos SJR Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Om företaget SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Företag: SJR
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper till konsultuppdrag ... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper till konsultuppdrag ...

Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper
För kunds räkning söker vi nu en ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper. Vår kund tillhandahåller pensionsadministrativa tjänster och konsulterande verksamhet inom pensionsområdet. Uppdraget förväntas starta i slutet av augusti/början på september och sträcker sig till och med december 2017. Vad innebär rollen? I rollen som redovisningsekonom kommer du huvudsakligen att arbeta med redovisning av värdepapper, bankavstämningar, månadsbokslut, deklarationer etc. Rollen innebär många externa kontakter med bland annat ekonomichefer ute på de olika bolagen/stiftelserna. I rollen ingår även att förbättra processer och rutiner samt fungera i en stöttande och lärande roll. Vem söker vi? För att passa i rollen har du goda redovisningskunskaper och erfarenhet av bokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av stiftelser och ett intresse för finansiella instrument. Som person är du driven, initiativtagande och prestigelös. Du tar dig an arbetsuppgifter med nyfikenhet och drivs av att vara med och förbättra och utveckla. Dessutom är du kommunikativ, självgående och noggrann. Konsult hos SJR Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Om företaget SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Företag: SJR
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom med erfarenhet av redovisning av värdepapper


Sök lediga jobb Ekonom med erfarenhet av redovisning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se