Ekonom till Tekniska kontoret jobb - lediga jobb

Ekonom till Tekniska kontoret jobb Ekonom till Tekniska kontoret jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonom till Tekniska kontoret. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonom till Tekniska kontoret. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ekonom till Tekniska kontoret- Arvidsjaur

  2. Ekonom till tekniska kontoret- Norrköping

  3. Ekonom till tekniska kontoret- Norrköping

  4. Ekonom till tekniska kontoret- Norrköping


Mer beskrivning

Ekonom till Tekniska kontoret
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Den vi söker bör ha ekonomisk utbildning samt vara en god datoranvändare då vi använder en hel del mer eller mindre avancerade datorstöd i vår verksamhet. Vi strävar också efter ständig utveckling och effektivisering av verksamheterna. Arbetsuppgifterna består av fakturering konsumtionsavgifter, systemansvarig debiteringsprogram för vatten- och renhållning. Externa och interna debiteringar, deklarationer, bokslut och budgetarbete för tekniska samt investeringsbudgetar och bokslut. Vidare ingår registrering och expediering för bygglovsverksamheten. Det är bra om du har erfarenhet av någon av ovan nämnda arbetsområden men vi vill att du söker även om du är nyutexaminerad. Vi ser gärna att du är utvecklingsinriktad. På vårt tekniska kontor har vi en jämn fördelning mellan kön och åldrar och dessutom en arbetsmiljö där vi trivs. Vi är en mycket flexibel och utvecklingsinriktad organisation. Vi arbetar också för ökad samverkan med andra kommuner för att därigenom kunna hålla en hög kompetens, servicenivå och utvecklingstakt. Naturligtvis passar detta arbete alla kön. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillträde och lön efter överenskommelse. Frågor om tjänsten kan ställas till Teknisk chef Heikki Kairento 070-608 98 05 epost: heikki.kairento@arvidsjaur.se
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till Tekniska kontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till Tekniska kontoret

Ekonom till tekniska kontoret
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Tekniska kontoret i Norrköpings kommun tillgodoser invånarnas behov inom våra specialistområden gator och trafik, stadsmiljö, natur, avfallshantering, kollektivtrafik, skolskjuts och färdtjänst. Vårt ändamål är att stödja och underlätta människornas boende, rörelsefrihet, arbete, företagande och skolgång. Vi utvecklar, underhåller och driver våra uppdrag för att möta det moderna samhällets krav. Inom administrationen arbetar vi med ekonomi och personaladministration. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en stödjande och serviceinriktad roll. Du arbetar med löpande redovisning, bokslut och uppföljningar samt deltar i budgetarbetet. Du förbättrar och förenklar gärna ditt och andras arbete när så är möjligt. Du ger stöd till verksamhetens ekonomiansvariga och kommunicerar kring ekonomi på ett enkelt sätt. Du stödjer också kontorets ekonomiassistenter i deras arbete. Din profil Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/redovisning och erfarenhet av arbete som ekonom. Som person är du självgående, strukturerad, noggrann och har hög servicekänsla. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel. Mer information och ansökan Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Iréne Ljung, ekonomichef, 011-15 16 28 Din ansökan vill vi ha senast 25 februari. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till tekniska kontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till tekniska kontoret

Ekonom till tekniska kontoret
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Tekniska kontoret bedriver verksamhet inom 6 verksamhetsområden: Gator- och trafik, Stadsmiljö, Natur, Skolskjuts, Färdtjänst samt verksamhetsområdet Spår. Vårt uppdrag är att på bästa sätt tillgodose Norrköpings och norrköpingsbornas möjligheter och behov inom dessa kärnområden vad gäller materiella, ekologiska och sociala värden.  Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i en stödjande och serviceinriktad roll. Du arbetar med löpande redovisning, bokslut och uppföljningar samt deltar i budgetarbetet. Du förbättrar och förenklar gärna ditt och andras arbete när så är möjligt. Du ger stöd till verksamhetens ekonomiansvariga och kommunicerar kring ekonomi på ett enkelt sätt. Du stödjer också kontorets ekonomiassistenter i deras arbete. Din profil Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/redovisning och erfarenhet av arbete som ekonom. Som person är du självgående, strukturerad, noggrann och har hög servicekänsla. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel. Mer information och ansökan Tjänsten är ett vikariat på heltid i ca 15 månader. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Iréne Ljung, ekonomichef, 011-15 16 28 Din ansökan vill vi ha senast 31 maj. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till tekniska kontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till tekniska kontoret

Ekonom till tekniska kontoret
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET Vi söker dig som vill vara med och bidra till en effektiv samhällsbyggnadsprocess där vi arbetar över förvaltnings- och bolagsgränser för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Norrköpings kommun växer och är i en stark utvecklingsfas med många pågående projekt som till exempel Ostlänken och Inre hamnen. Vi är en dynamisk och utvecklande arbetsplats för dig som vill ha något mer än ett jobb. Tekniska kontoret bedriver verksamhet inom 6 verksamhetsområden: Gator- och trafik, Stadsmiljö, Natur, Skolskjuts, Färdtjänst samt verksamhetsområdet Spår. Vårt uppdrag är att på bästa sätt tillgodose Norrköpings och norrköpingsbornas möjligheter och behov inom dessa kärnområden vad gäller materiella, ekologiska och sociala värden. ARBETSBESKRIVNING Du kommer att arbeta i en stödjande och serviceinriktad roll. Du arbetar med löpande redovisning, bokslut och uppföljningar samt deltar i budgetarbetet. Du förbättrar och förenklar gärna ditt och andras arbete när så är möjligt. Du ger stöd till verksamhetens ekonomiansvariga och kommunicerar kring ekonomi på ett enkelt sätt. Du stödjer också kontorets ekonomiassistenter i deras arbete. DIN PROFIL Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/redovisning och erfarenhet av arbete som ekonom. Som person är du självgående, strukturerad, noggrann och har hög servicekänsla. Du är strukturerad och noggrann, trivs med att skapa ordning och reda och har ett proaktivt förhållningssätt. Du är kommunikativ och kan förmedla ditt budskap i både tal och skrift på ett tydligt sätt. Du har även en god analytisk förmåga och har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel. MER INFORMATION OCH ANSÖKAN Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Damir Foric, ekonomichef, 011-15 29 37. Din ansökan vill vi ha senast 3 mars. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom till tekniska kontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom till tekniska kontoret


Sök lediga jobb Ekonom till Tekniska kontoret

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se