Ekonomiansvarig Stockholm jobb - lediga jobb

Ekonomiansvarig Stockholm jobb Ekonomiansvarig Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiansvarig Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiansvarig Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Konsultuppdrag: Ekonomiansvarig Stockholm- Stockholm

  2. Ekonomiansvarig Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Konsultuppdrag: Ekonomiansvarig Stockholm
Verksamhetsbeskrivning Svenska Burmakommittén är en religiöst och politiskt obunden ideell förening som arbetar för demokrati och mänskliga rättigheter i Burma/Myanmar. Efter ett historiskt val står landet nu inför den bästa möjligheten till en demokratisk övergång på 50 år. Men utmaningarna är enorma, och vårt arbete till stöd för demokrati i Burma fortsätter. Arbetet bedrivs inom två verksamhetsgrenar: informations- och påverkansarbete i Sverige och stöd till civilsamhällsorganisationer i Burma. Nu söker vi en ekonomiansvarig till vårt kansli i Stockholm. Arbetsuppgifter Uppdraget innebär att du i samråd med verksamhetsansvarig sköter föreningens löpande ekonomihantering. I första hand vad gäller bokföring och årsredovisning. Bokföring: -Löpande registrering av verifikationer, betalningar och fakturor (enligt faktureringsmetoden), -Ansvar för att bokföringen fungerar och görs kontinuerligt, utan eftersläpning. Årsredovisning och budget: -Ansvar för årsbokslut/årsredovisning, -Bistå verksamhetsansvarig vid budgetering (förening och projekt). Ekonomisk uppföljning och underlag - Bistå verksamhetsanvarig i: -den löpande ekonomiska uppföljningen, -att leverera underlag till verksamhetsplan och bidragsansökningar till Sida, Forum Syd med flera, -halvårsvis uppföljning av föreningens budget, -ekonomisk rapportering till givare. Löneadministration: -Lönehantering (3 personer), -Deklaration av skatt och arbetsgivaravgifter till Skatteverket. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av ekonomiadministration, bokföring, årsredovisning, med fördel inom föreningslivet eller biståndsverksamhet. -Relevant utbildning.
Företag: Svenska Burmakommittén
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultuppdrag: Ekonomiansvarig Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultuppdrag: Ekonomiansvarig Stockholm

Ekonomiansvarig Stockholm
Blisab AB söker nu i samarbete med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB en Ekonomiansvarig som skall ansvara för företagets övergripande ekonomi, redovisning och löneadministration.  Blisab AB’s innefattar två dotterbolag; Blisab Måleri AB och Blisab Elteknik AB. Blisab erbjuder tjänster inom bygg- och måleriprojekt, renoveringar, om- och tillbyggnad samt ett helhetsgrepp på fastighetens tekniska system och installationer. De hjälper fastighetsägaren med optimerings- och driftsfrågor som rör el, bostad, ventilation, kyl, förvaltning och energi.  Arbetsuppgifter Rollen är bred och du kommer hantera allt från ax till limpa. Som ekonomiansvarig kommer du att ha en nyckelroll och arbeta brett med lön, ekonomi och redovisning. Tjänsten innebär även externa kontakter med kunder, partners, leverantörer, myndigheter m.fl.  I rollen ingår bland annat:  · Bokföring, inkomstdeklarationer, skatteberäkningar, ekonomisk rapportering, moms, bokslutsarbete samt vanligt förekommande administrativa uppgifter på en ekonomiavdelning  · Månads-, kvartals- och halvårsavstämningar  · Kontering av leverantörs- och kundfakturor  · Budgetarbete - uppföljning  · Ansvar för löneadministrationen och tillhörande rutiner och rapporteringar  · Vissa HR-frågor  · Ansvar för företagets bilar  Blisab erbjuder Dig ett ansvarsfullt och omväxlande jobb som hjärtat och spindeln i verksamheten med möjlighet att utvecklas i takt med företaget.  Din bakgrund Vi söker dig som arbetat i en liknande roll och med erfarenhet av Visma Lön, Admin 2000. Du tycker om att arbeta brett och självständigt, trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Vidare tror vi att du är prestigelös, strukturerad, utåtriktad, ordningsam och den som har ett öga för vad som behöver göras och löser det. Du tycker om att ha hela ansvaret för ekonomin och trivs i en organisation under tillväxt och som med eget driv och ansvar framgångsrikt hanterar denna roll.  Ansökan Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rosmarie Ankler, 0723-000 892, rosmarie@isakssonrekrytering.se  Sökord för att hitta tjänsten: ekonom, löneadministratör, lön, redovisningsekonom
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig Stockholm


Sök lediga jobb Ekonomiansvarig Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se