Ekonomiassistent Säljkompetens i Stockholm AB jobb - lediga jobb

Ekonomiassistent Säljkompetens i Stockholm AB jobb Ekonomiassistent Säljkompetens i Stockholm AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiassistent Säljkompetens i Stockholm AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiassistent Säljkompetens i Stockholm AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag- Stockholm

  2. Sportintresserad säljare- Solna

  3. Lärare i förskoleklass- Stockholm

  4. Creative/Video Commissioner to Universal Music- Stockholm

  5. Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB- Stockholm

  6. Musiklärare till Vasa Real- Stockholm

  7. Tung Teknisk Projektledare- Stockholm

  8. Matansvarig för ett sommaruppdrag på Skeppsbron Skatt- Stockholm

  9. Distriktsläkare eller geriatriker- Sundbyberg

  10. Placeringsassistent till förskoleavdelning- Huddinge


Mer beskrivning

Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för marknadsledande Telekombolags räkning en konsult för långsiktigt uppdrag som tekniskt implementationsstöd för nylanserad mobil telefoniväxel. Som tekniskt implementationsstöd kommer du arbeta med att implementera den nya växeltjänsten för vår uppdragsgivares företagskunder. I din roll kommer du att arbeta självständigt och serviceorienterat med kontinuerlig kundkontakt över telefon och mail.  Bland dina arbetsuppgifter innefattas: * Kontinuerlig dialog och uppföljning med tekniskt ansvarig hos kundföretagen * Insamling av teknisk kunddata och nödvändig information för implementeringen * Portering och SIM-kortshantering * Abonnemangs- och avtalsadministration * Konfigurering och administration i den tekniska växelplattformen  Är du den vi söker? Vi söker dig som har någon tidigare teknisk erfarenhet av växellösningar. Du har goda kunskaper inom växelplattformar med förståelse nog för att kunna diskutera teknik kring växeltjänsten med kund. Vidare har du tidigare erfarenhet av kundnära, serviceinriktat arbete och gärna även insyn i Telekombranschen. Då rollen innefattar administration i Excel ser vi att du har tidigare erfarenhet av programmet. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav för denna tjänst. Som person är du kommunikativ och serviceminded med kunden i fokus. Vid tillfällen är arbetet hektiskt, vilket ställer krav på stresstålighet, flexibilitet och driv. Vidare är du initiativrik och framåtsatsande med en positiv och utåtriktad approach. Du trivs med nära samarbete och har lätt att skapa relationer såväl externt som med övriga medarbetare i den sammansvetsade arbetsgruppen och organisationen i stort. Du erbjuds ett spännande, kvalificerat och utvecklande uppdrag på en stor och framgångsrik arbetsplats med karriärmöjligheter och fokus på kontinuerlig vidareutveckling. Tjänsten kommer inledningsvis att vara ett konsultuppdrag via Komet, men för rätt person finns goda möjligheter till övergång och tillsvidareanställning hos kund. Information om uppdraget: Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Uppdragslängd: Upp till 6 månader med chans till överrekrytering och direktanställning hos kund.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk kundsupport och implementationsstöd hos ledande Telekombolag

Sportintresserad säljare
Hej, vi har fått en ny uppdragsgivare, kan du hjälpa oss med försäljningen och göra vår kund nöjd? Vår nya kund äger de största sporträttigheterna i Norden, vårt uppdrag är att erbjuda privatpersoner möjligheten att ta del av dessa via webben. Du som söker denna tjänst har förstått att det är försäljning du vill arbeta med. Du har viljan att bli en del av ett riktigt vasst försäljningsteam och du älskar att leverera de mål som kund efterfrågar. Du har som person en hög arbetsmoral och behärskar svenska i tal och skrift.  Att ha jobbat med försäljning mot privatpersoner via telefon eller face-to-face ser vi som meriterande.  Vi erbjuder * Heltidstjänst * Månatliga bonusar i form av resor och produkter * Kontinuerlig utbildning Bra Röster AB är ett callcenter som erbjuder tjänster inom inkommande och utgående telefoni. Våra fyra huvudsakliga affärsområden är Telefonpassning, Marknadsundersökningar, Besöksbokning och Försäljning. Företaget grundades 2005 och har sedan dess stadigt vuxit inom samtliga affärsområden. Vi strävar efter att vara den självklara partnern för alla typer av telefonitjänster. Anser du dig passande för tjänsten, skicka in ditt CV i dag.
Företag: Bra Röster AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sportintresserad säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sportintresserad säljare

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er). Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. Att få vara den som tar emot elever för första gången i skolvärlden, är det mest fantastiska jobb man kan ha! En ny förskoleklass söker dig som förstår vikten av nyfikenhet och glädje i att få uppleva nya saker, som förmedlar trygghet genom struktur, planering och förberedelse och som utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i den aktuella årskursen med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: tf Rektor Linda Lissvik Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Creative/Video Commissioner to Universal Music
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura is, on behalf of Universal Music, looking for a creative Developer to the company’s Creative Labs. Universal Music is Sweden's and the world's leading music Company with representation in 71 countries. Universal Music in Sweden is owned by Universal Music Group. Universal works with Swedish and international artists including Rihanna, Lady Gaga, U2, Lars Winnerbäck, Metallica, Eminem, Kanye West, The Killers and The Rolling Stones. Creative Labs exist to strengthen artist brands with strong ideas and innovative communication. Their ambition is to create campaigns and products that helps their artists create the perfect noise. They are a creative digital agency within Universal Music. At the Stockholm office, 50 employees work in a social environment and a fast paced and creative industry. The company offers a unique opportunity to develop professionally in a dynamic work environment and to participate in the development of the music industry in the world's largest record company. Arbetsuppgifter: As Creative/Video Commissioner you will be part of Creative Labs; a team that consist of five people who lead, enhance, build and develop Universal Music artist campaigns and careers. You will be responsible for the creative process, creatively guiding and contributing to projects from idea to final execution. You will also be responsible for generating music videos and visual content of extremely high standards. You will work with multiple projects and collaborate with artists and different people within and outside of the company. Profil: - Experience within digital production and storytelling - Good contact base and knowledge of directors, producers and production companies - Experience from a creative agency (advantage) - Good knowledge of online strategy Personal characteristics You are a creative person that never settles for less. You are ambitious and unafraid to challenge norm and push boundaries. Furthermore, it is important that you are a structured person with an ability to manage parallel processes. Övrig information: Start: According to mutual agreement Location: Stockholm Salary: According to mutual agreement Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 digital production, video production, video commissioner, creative agency, online strategy Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Creative/Video Commissioner to Universal Music jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Creative/Video Commissioner to Universal Music

Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB
RFSU AB Presentation För rekrytering söker vi nu en Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB som är ett expansivt företag med kraftigt tillväxtfokus. Du erbjuds en variationsrik tjänst som omfattar både företagets svenska och norska verksamhet. Du får stort eget ansvar och erbjuds självklart utvecklingsmöjligheter. Företaget sitter i fräscha lokaler i Science Tower och på kontoret finns idag 20 st medarbetare. Urval och intervjuer påbörjas vecka 33. Välkommen med din ansökan Arbetsuppgifter Du kommer ingå i den tre personer starka ekonomiavdelningen och du erbjuds ett brett ansvarsområde både inom redovisning och controlling. Dina arbetsuppgifter inom redovisning för både den svenska och norska verksamheten är huvudsakligen: - Löpande redovisning - Avstämningar - Upprättande av månads- och årsbokslut - Kundreskontra - Lagerredovisning Dina arbetsuppgifter inom controlling innebär i stora drag: - Produktionsuppföljning och produktkalkyler. - Framtagning av försäljningsstatistik. - Likviditetsprognoser - Analysera/ följa upp intäkter och kostnader (konton, kostnadsställen, produktgrupper). - Medverka i budget -och prognosarbetet - Bistå företagets övriga avdelningar i ekonomirelaterade frågor I tjänsten ingår externa kontakter med bland annat bank, revisorer, skattemyndigheter etc Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är civilekonom eller har annan relevant eftergymnasial utbildning. Du har några års erfarenhet inom redovisning eller revision och är driven, nyfiken och vill utvecklas vidare. Du har goda IT-kunskaper och tanken är att du ska komma att fungera som en intern resurs för övriga medarbetare i ekonomisystemet (Navision). Ett plus är om du har erfarenhet av Navision men det är inget krav. Vidare är du en van användare av officepaketet, särskilt excel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en jordnära miljö där du själv får vara med och skapa samt påverka. För att lyckas i denna tjänst är du engagerad, proaktiv, kommunikativ och besitter en god analytisk ådra. Företagsbeskrivning RFSU AB omsätter ca 150 miljoner SEK och har ca 45 anställda. Förutom att vara marknadsledare på kondomer i Norden genom varumärkena Profil, Thin, Grande, Näcken etc, har RFSU AB en mycket stark position även på intimvård, glidmedel, hemtester, kosttillskott och läppbalsamet Carmex. Försäljningen sker i Norden via externa säljbolag och i övriga Europa via distributörer. Distributionskanalerna är främst dagligvaru- och servicehandel samt apotek. Överskottet från försäljningen skapar resurser för ägarna, Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU), att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Företagets hemsida www.rfsu.com. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: RFSU AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig/Controller till RFSU AB

Musiklärare till Vasa Real
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Vasa Real Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Vasa Real är en kommunal grundskola som ligger på Norrmalm i centrala Stockholm. Skolan har nästan 800 elever i årskurserna 5-9. Det finns även musikprofilklasser i årskurs 6-9 och judisk profil från åk 7-9. Vasa Real är en certifierad Olweusskola, vilket innebär att vi använder oss av det programmet i vårt antimobbingarbete. Vi arbetar för att vara en skola i världsklass. Vi har höga resultat och många elever söker sig till oss. Vasa Real kommer på sikt att utvidgas att även omfatta grundskolans samtliga årskurser. Vi är en skola som vill utveckla pedagogiken i linje med modern forskning. Vi söker en behörig lärare i musik till ett vikariat under höstterminen, då ordinarie lärare är föräldraledig. 1 plats(er).Bedriva undervisning enligt läroplan och skollag. För- och efterarbete för att förse eleverna med nödvändiga färdigheter och kunskaper. Påverka och motivera elever. Hålla föräldramöten och individuella utvecklingssamtal. I musikundervisningen ingår momenten ensemblespel, sång, spel på gitarr, trummor, bas och piano. Musikhistoria, teori, skapande av melodier och ackordvändor, rytmarr mm. Avslutningar, Luciaträning och kör. Instrumentvård i form av att byta strängar på bas och gitarr samt gärna underhåll av trumset. Tekniskt kunnig för att koppla och sköta ett mindre PA. Behörig i musik, erfarenhet av betygssättning. Väl insatt i Lgr 11. Duktig på att anpassa momenten efter elevernas förmåga, så att alla blir utmanade på sin nivå. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Per-Olof Andersson,076-12 44 703 Elisabet Ekberg, Skolsekreterare, 08-50844704 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Vasa Real
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till Vasa Real jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till Vasa Real

Tung Teknisk Projektledare
Snille Bemanning söker nu en erfaren Projektledare inom automation för ett komplext och utmanade uppdrag inom tung processindustri. Du kommer vara med och byta ut all automation från gamla system till nya från ABB och Siemens. Projekten är komplexa och i storleksordningen 100 miljoner kr eller mer och de kommer att pågå i flera år framöver. Du kommer att tillhöra en stark befintlig projektorganisation och ha full tillgång till deras resurser och stöd. Arbetsuppgifter Som Projektledare kommer du att leda, driva och leverera projekt till ett automationsprogram för energianläggningar i södra Stockholm. I rollen kommer du leda och styra delprojektledare samt övriga projektmedlemmar, leverantörer och underentreprenörer. I företaget kommer du ingå i en projektorganisation med ca 20 kollegor. Det du ansvarar för är projekt som ska byta ut all automation på energianläggningar i södra Stockholm. Din arbetsplats är på företagets huvudkontor i Stockholm där du utgår ifrån, du kommer även behöva arbeta ute på anläggningarna. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har en ingenjörsexamen från relevant område, t.ex. el, styr och regler och maskinteknik, samt minst fem års arbetserfarenhet av industriprojekt. Det viktigaste är att du är en driven och erfaren Projektledare snarare än automationsexpert. Det är meriterande med kunskaper och förståelse för system som ABB 800xA eller Siemens S7. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift. Personliga egenskaper Vi tror att du är drivande, resultatorienterad och en duktig problemlösande individ. Du är en naturlig ledare och förstår vikten av att hantera den interna politiken kring komplexiteten i stora projekt. För att vara framgångsrik i uppdraget och på företaget är du en person med stort intresse för teknik. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten via Snille Bemannings hemsida. Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Snille - För Ingenjörer till Ingenjörer av Ingenjörer. Snille Bemanning AB är det tekniska bemanningsbolaget som fokuserar på ”Snillen”. Snille är experter på kompetenstillförsel inom teknikområdet, både när det gäller tekniker och ingenjörer. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!
Företag: Snille Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tung Teknisk Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tung Teknisk Projektledare

Matansvarig för ett sommaruppdrag på Skeppsbron Skatt
TNG Group AB Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss främst mot stora och medelstora företag inom alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt, som startades augusti 2003, finns idag i Stockholm och Malmö och sysselsätter för närvarande 40 personer. Om uppdragsgivaren På uppdrag av Skeppsbron Skatt söker TNG efter dig som vill arbeta som serverings-/matansvarig. Tjänsten är på 50%, med fasta arbetstider mellan 8.00 och 12.30 varje arbetsdag. Start sker den 12 augusti 2013 och pågår till 2 september 2013. Då detta är ett tidsbestämt uppdrag är det viktigt att du kan vara på plats hela perioden. Beskrivning av tjänsten Att arbeta som serverings/matansvarig på Skeppsbron Skatt handlar om att ta ansvar för service inför möten och konferenser. Vi söker en person som sätter stor vikt vid att ge service och se till att det dagliga arbetet flyter på. Du har huvudansvaret för köket vilket innebär att du håller det rent och i ordning samt att den är påfylld när så behövs. Du har även hand om beställningar och leveranser inför möten och konferenser och är kontaktansvarig för leverantörer vid dessa aktiviteter. Du ser till att lokalerna är iordningställda för möten och finns till hjälp när så behövs. Vid behov är du behjälplig i receptionen och växeln. Vem är du? Vi tror att du har stor vana av servicerelaterade yrken. Du är van vid att hålla hög kvalitet i ditt arbete och försöker ligga alltid steget före i din planering. Flexibilitet och öppenhet för förändringar är två av dina starkaste sidor. Du vill ha ordning och reda när du arbetar och lägger stor vikt vid att skapa trivsel på din arbetsplats. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sinisa Strbac. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG är bemannings- och rekryteringsföretaget som förmedlar arbete främst till unga i karriären och seniorer. Vi samarbetar med många ledande bolag och erbjuder tjänster inom olika branschområden och yrkeskategorier. Störst är vi inom områdena data/IT, kundtjänst/administration och ekonomi/HR/lön. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Matansvarig för ett sommaruppdrag på Skeppsbron Skatt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matansvarig för ett sommaruppdrag på Skeppsbron Skatt

Distriktsläkare eller geriatriker
Hallonbergens vårdcentral Gillar du att jobba med glada och positiva kollegor då kommer du att trivas på Hallonbergens vårdcentral. Vi behöver förstärka med ytterligare en specialist därför välkomnar vi en ny kollega till vår familjära krets. Hallonbergens Centrum total moderniseras och vår blivande nya vårdcentral har ambitionen att bli Stockholms modernaste. Hallonbergens vårdcentral är en medelstor mottagning i Hallonbergens centrum, belägen 15 min från Stockholm city med tunnelbana. Idag är antalet listade patienter ca 5 500. Vi bedriver första linjens sjukvård för alla åldersgrupper samt har ansvar för områdets hemsjukvård. Våra distriktssköterskor har goda kunskaper om områdets äldre befolkning. Här finns även ett närlaboratorium. Samarbete med andra specialister finns bland annat på KS i Solna. Vi kan erbjuda dig individuell arbetstid, goda utbildningsmöjligheter och extra inkomster för deltagande i närakutens arbete i Solna Centrum. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår verksamhet, genom bl a att ha regelbundna medicinska ronder. Den som erhåller en tjänst här kommer att vara behjälplig och delaktig i förnyandet och moderniseringen av vårdcentralen genom regelbundna möten. För mer information om Hallonbergens vårdcentral besök gärna vår hemsida www.slso.sll.se/hallonbergens_vc. Vi välkommer dig att besöka oss! Ta bara T-banan till Hallonbergen och du hittar oss på direkten! Arbetsuppgifter: Som distriktsläkare eller geriatriker träffar du patienter på mottagningen för både planerade och oplanerade besök, gör hembesök till våra hemsjukvårdspatienter. Kvalifikationer: Specialistläkare i allmän medicin resp geriatrik. Personliga egenskaper: Övrig information: Tid för kompetensutveckling i form av patientfria dagar är möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare eller geriatriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare eller geriatriker

Placeringsassistent till förskoleavdelning
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Tillsvidare heltid från och med snarast enligt överenskommelse. Enhetsbeskrivning Huddinge är en kommun som växer med hög inflyttning. Det är för närvarande 7100 barn i åldrarna 1- 5 år inskrivna i förskola och pedagogisk omsorg. Huddinge har 70 kommunala förskolor och 20 kommunala pedagogisk omsorg, familjedaghem samt 37 fristående förskolor och 25 fristående pedagogisk omsorg, familjedaghem. I Huddinge finns åtta Öppna förskolor, varav fyra ingår i familjecentralerna. Förskoleavdelningen tillhör barn- och utbildningsförvaltningen med en egen förskolenämnd. Avdelningen består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, placeringsassistenter, utredningssekreterare, samordnare och enhetschef för stöd till förskola. Om arbetet I arbetet ingår att göra placeringar av förskolebarn enligt regelverk och skollag. Samverkan med personal i förskolor, pedagogisk omsorg och vårdnadshavare samt andra relevanta samverkanspartners, såväl internt inom förvaltningen som externt exempelvis med försäkringskassan och socialtjänsten. Utföra olika administrativa uppgifter såsom registrering av barn, grundbelopp och olika tilläggsbelopp. Genomföra olika sökningar i verksamhetssystemet Procapita för att få fram exempelvis kösiffror till olika områden och enheter. Ansvar för att månatligen ta fram faktureringsunderlag och utbetalning av Vårdnadsbidrag. I arbetet ingår även att vara delaktig i utvecklingsarbetet med att säkerställa kvaliteten av placeringar. Din profil Vi söker dig som har förskollärarutbildning eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av myndighetsutövning inom förskola. Du har kunskaper om gällande lagstiftning, datorvana och gärna erfarenhet av verksamhetssystemen Procapita, Proceedo eller liknande system. Du har vana och god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift. Stresstålighet, personlig mognad och ett gott bemötande är av vikt för arbetet och i relation till samarbetspartners. Du är bra på struktur och planering och kan arbeta med flera parallella processer. Du talar förutom god svenska, även engelska och gärna finska, då Huddinge kommun är förvaltningsområde för finska. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Upplysningar om tjänsten lämnas v 28 av Annelie Glifberg verksamhetschef, v 29 Christina Castefjord biträdande förskolechef och v 30- 31 av Gunilla Bergquist administrativ samordnare. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Placeringsassistent till förskoleavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Placeringsassistent till förskoleavdelning


Sök lediga jobb Ekonomiassistent Säljkompetens i Stockholm AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se