Ekonomiassistent Stockholm jobb - lediga jobb

Ekonomiassistent Stockholm jobb Ekonomiassistent Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiassistent Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiassistent Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ekonomiassistent Stockholm- Stockholm

  2. 1st Ekonomiassistent Stockholm- Stockholm

  3. Ekonomiassistent Stockholm- Stockholm

  4. Ekonomiassistent Stockholm ansök idag!- Stockholm

  5. Ekonomiassistent Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Ekonomiassistent Stockholm
Ett mellanstort företag i centrala Stockholm söker ekonomiassistent med inriktning leverantör- och kundreskontra. Företaget är ledande inom sitt segment på den svenska marknaden och expanderar kontinuerligt deras verksamhet. För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta brett med ekonomi och nära VD och ledningsgrupper. I dag består ekonomiavdelningen av ett fåtal personer så du kommer vara en viktig pusselbit i deras organisation. Du förväntas kunna arbeta självgående och proaktivt samtidigt som du gör allt med ett leende på läpparna och alltid har servicefokus i allt du gör.                                                                             Arbetsuppgifterna är bland annat -          Granska reseräkningar och utlägg -          Medverka i bokslutsarbetet och upprätta årsredovisningen i moderbolaget -          Handha, stämma av och ansvara för kontantkassan -          Avstämning och bearbetning av både kund- och leverantörsreskontra -          Bevaka i ekonomisystemet att kontoinbetalning från kund respektive leverantör är nollställda -          Stämma av Bg/Pg/Bankkonton mot bokföring -          Avstämning av observationskonton -          Avstämning mot kontrollkonton -          In- och utbetalningar   Kravprofil -          Relevant akademisk utbildning -          2-3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiassistentarbete -          Ordningsam, strukturerad och organiserad -          Goda kunskaper inom ekonomisystem   1 plats Kontorstider måndag-fredag,  8-17. Tjänsten omfattar heltid Tjänsten tillsätts löpande, välkommen med Din ansökan redan i dag!
Företag: Competentia Mediagroup AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Stockholm

1st Ekonomiassistent Stockholm
Senecta Security AB verkar, sedan år 1989, inom området teknisk säkerhet. På Senecta jobbar vi med utveckling och installation av morgondagens teknik. Vi står inför en betydande expansion där våra senaste patenterade funktioner skapar unik kundnytta. Är du en driven person som vill skapa framtiden istället för att vänta på den? skicka då in din ansökan på någon av våra vakanta tjänster. Tillsammans skapar vi framtiden! Beskrivning: I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta från bolagets huvudkontor i centrala Stockholm. Arbetsuppgifterna består bland annat av kund- och leverantörsreskontra, fakturering, betalningar, kravhantering samt lönehantering främst i bolagets affärssystem Visma. Tjänsten kommer även att innefatta Telefon/växel hantering samt andra vanligen förekommande kontorsgöromål som t ex posthantering och inköp av kontorsmaterial. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är driven, strukturerad, ansvarstagande. Kvalifikationer *Ekonomisk utbildning på Gymnasienivå. *God datavana *Goda kunskaper i Officepaketet *Kunskaper i Visma Administration samt Lön är meriterande. * Körkort är ett krav.
Företag: Senecta Security AB, Falun
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga 1st Ekonomiassistent Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1st Ekonomiassistent Stockholm

Ekonomiassistent Stockholm
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Experis Finance söker just nu en kvalificerad ekonomiassistent till ett snabbväxande företag i södra Stockholm. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och pågå minst 6 månader. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta självständigt med kund- och leverantörsreskontra samt dess olika moment( betalning, fakturering, påminnelser etc.) Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara: • Kund och leverantörsreskontra • Fakturering • Påminnelser • Kontoavstämningar • Löpande bokföring Vem är du? Du är gymnasieekonom eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. Vidare ser vi att du har god systemförståelse samt ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Det är meriterande ifall du har arbetat i systemet Jeeves. För att lyckas i rollen krävs det att du är självständig och trygg i din roll som ekonomiassistent. Du är kommunikativ och serviceinriktad då arbetat innebär många interna och externa kontakter. Du är noggrann och levererar kvalitet inom utsatt tid. Du har ett sinne för detaljer samtidigt som du har överblick. Då organisationen är liten är det viktigt att du är prestigelös och kan hugga i där det behövs. Vad kan vi erbjuda dig? Experis är specialisten på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis Finance (alt Engineering/IT) får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda. Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Vi ser fram emot din ansökan! Urval kommer att ske löpande så rollen skall tillsättas omgående. Vid frågor kontakta gärna konsultchef Charlotte Vestman på telnr: 08-7362853
Företag: Experis Finance Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Stockholm

Ekonomiassistent Stockholm ansök idag!
Workcare.se söker nu omgående ekonomiassistent för kunds räkning. Tjänsten kommer att tillsättas omgående samt löpande. Dina arbetsuppgifter innefattar leverantörsfakturor med kontering, fakturering, räntefakturor, påminnelser. Vi ser gärna att du har haft liknande arbetsuppgifter sedan tidigare dock inget krav. Som person är du driven och positiv och tar ett stort ansvar och har inga problem med att ta egna initiativ. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Stockholm. Arbetspassen kommer att vara vardagar mellan 08:00 - 17:00 Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 1300. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Stockholm ansök idag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Stockholm ansök idag!

Ekonomiassistent Stockholm
Självgående ekonomiassistent med helhetsansvar till två exklusiva inredningsbutiker i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter - Löpande bokföring - Månadsavstämningar - Uppföljning/analys av resultaträkning - In- och utbetalningar - Fakturering - Registrering av leverantörsskulder - Moms- och arbetsgivardeklarationer - Viss erfarenhet av lön/löneutbetalningar samt ta från löneunderlag - Visst bokslutsarbete - Övrigt administrationsarbete Utbildning/Erfarenhet - Har goda redovisningskunskaper samt praktisk erfarenhet av löpande arbete på en ekonomiavdelning. - Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. - Kunskaper inom import/export samt försäljning inom EU, goda kunskaper i Office-paketet, - Är en positiv och prestigelös person som brinner för siffror och ordning men också för service. - Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på organisationens behov. - Ser teamwork som en självklarhet. - Erfarenhet från butiksverksamhet, på DIS Inredning arbetar vi över och tillsammans med verksamhetens olika avdelningar. - Tror på affärsmässighet, noggrannhet och uppskattar att ha äganderätt över sina arbetsuppgifter. Verksamhetsbeskrivning DIS inredning är ett inredningsföretag med två butiker i centrala Stockholm, vi arbetar både mot privatkunder och företag.
Företag: DIS Inredning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Stockholm


Sök lediga jobb Ekonomiassistent Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se