Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb - lediga jobb

Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiassistent leverantörsreskontra. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiassistent leverantörsreskontra. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Sollentuna

 2. Ekonomiassistent leverantörsreskontra, Danderyd- Danderyd

 3. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Kalmar

 4. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Sollentuna

 5. Erfaren ekonomiassistent Leverantörsreskontra- Stockholm

 6. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Visma- Stockholm

 7. Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående- Helsingborg

 8. Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående- Helsingborg

 9. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till stort bolag- Stockholm

 10. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Helsingborg

 11. Ekonomiassistent leverantörsreskontran- Malmö

 12. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Saint Gobain Byggprodukter- Stockholm

 13. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Söderköpings kommun- Söderköping

 14. Ekonomiassistent leverantörsreskontra deltid- Kristianstad

 15. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till PEAB- Stockholm

 16. Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50%- Stockholm

 17. Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra- Stockholm

 18. Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra- Stockholm

 19. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Stockholm

 20. Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50%- Solna

 21. Ekonomiassistent leverantörsreskontran- Leksand

 22. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Solna

 23. Ekonomiassistent Leverantörsreskontra- Mölndal

 24. Ekonomiassistent Leverantörsreskontra- Sundsvall

 25. Ekonomiassistent leverantörsreskontra 1,5dag/vecka- Uppsala

 26. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Stockholm

 27. Ekonomiassistent Leverantörsreskontra Actic- Solna

 28. Ekonomiassistent Leverantörsreskontra- Mjölby

 29. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Sollentuna

 30. Ekonomiassistent Leverantörsreskontra sökes!- Stockholm

 31. Ekonomiassistent Leverantörsreskontra- Mjölby

 32. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm- Stockholm

 33. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm- Stockholm

 34. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm- Stockholm

 35. Ekonomiassistent leverantörsreskontra i Borås- Borås

 36. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm- Stockholm

 37. Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm- Stockholm

 38. Ekonomiassistent leverantörsreskontra Cabonline- Stockholm

 39. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Östersund

 40. Ekonomiassistent leverantörsreskontra- Östersund


Mer beskrivning

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För ett långt uppdrag hos kund söker vi nu en ekonomiassistent med inriktning leverantörsreskontra. Tjänsten Du kommer att vara en del av ett glatt och trivsamt gäng på ekonomiavdelningen där du har huvudansvaret för leverantörsreskontran. Det innebär att du arbetar med leverantörsreskontran från ax till limpa samt med löpande bokföring. Vår kund är ett internationellt företag och du kommer att ha mycket internationella kontakter i ditt arbete. Kvalifikationer För att passa för tjänsten som ekonomassistent inom leverantörsreskontra ser vi att du har följande bakgrund: • Gymnasieekonom • Några års erfarenhet av leverantörsreskontra från större företag • Goda kunskaper i svenska och engelska För att trivas i rollen som ekonomassistent inom leverantörsreskontra tror vi att du är positiv, snabb och lättlärd. Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är initiativtagande och själv kan planera ditt arbete. Om du är intresserad av tjänsten tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra, Danderyd
Avanzera Bemanning Vårt uppdrag: Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Danderyd söker vi en ekonomiassistent. Du kommer att arbeta inom ett stort och välkänt bolag. Uppdraget ska påbörjas den 17 september och pågår inledningsvis till den 31 januari 2014. Som konsult i Avanzera har du fast månadslön och betald semester. Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att hantera leverantörsfakturor, betalningar, påminnelser samt krav. Du kommer dessutom att sköta kontoavstämningar och den löpande bokföringen. Din bakgrund: Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som ekonomiassistent inom just leverantörsreskontra. Kunskaper i Agresso är ett krav. Bemanning med personligt engagemang: Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera
Företag: Avanzera Bemanning AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra, Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra, Danderyd

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning För uppdrag hos en av våra kunder i Kalmar söker vi en ekonomiassistent. Arbetsuppgifter är att ta emot och registrera leverantörsfakturor, kontera samt skicka ut dem för attest. Uppdraget startar i slutet på november och beräknas pågå i ca tre månader. Arbetstiden är heltid. Vem är du? Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du ska ha arbetat med ovanstående arbetsuppgifter och har du vana av affärssystemer IFS så är det meriterande. Allmänt god datavana och goda kunskaper i svenska är också nödvändigt för att klara av uppdraget. Du arbetar noggrant och strukturerat och som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig i olika situationer. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst genom att registrera ditt CV på vår hemsida www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på ”ansök” länken. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med Charlotte Gustafsson på 0470-74 55 90 eller chgust@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
StudentWork Sharper AB Om företaget Weber är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder. Vi erbjuder innovativa lösningar och tjänster baserade på det vinnande konceptet med djup lokal kännedom och internationell erfarenhet. Dina arbetsuppgifter För vår kund Webers räkning söker vi en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta registrering av fakturor, skapande av betalningar samt bortbokning, avstämning av inköpsorderkonton samt kontroll av leverantörsreskontra. Du kommer även ha mycket kontakt med utländska leverantörer, varför det är ett krav att du förutom svenska är flytande i engelska. Din profil Vi söker dig som har 3-4 års erfarenhet av jobb med leverantörsreskontra. Du är väl insatt i betalningsprocessen och har tidigare arbetat med inköpsfakturor. Vidare har du goda kunskapar när det kommer till moms och har arbetat i SAP eller liknande affärssystem. Som person är du noggrann, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. I denna rekrytering samarbetar Weber med Studentwork. Då tjänsten kommer tillsättas omgående ser vi fram emot din ansökan så fort som möjligt! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Erfaren ekonomiassistent Leverantörsreskontra
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent med erfarenhet från leverantörsreskontra. Företaget sitter i Kista. Arbetsuppgifter Du kommer självständigt ansvara för leverantörsreskontras hela flöde. Du kommer också jobba med avstämning av konton, periodiseringar samt avskrivningar. Företaget jobbar idag med EDI-fakturering samt har SAP som affärssystem. Din bakgrund Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt goda redovisningskunskaper. Har du erfarenhet från elektroniska flöden av leverantörsreskontran så är detta en stor merit. Vi ser också gärna att du har jobbat i något större affärssystem, företrädelsevis SAP. Dig som person För att lyckas i rollen så är du självständig, noggrann och ordningssam. Rollen kräver också att du är flexibel och serviceminded samt en fallenhet för at lätt bygga relationer till kollegor. Övrigt Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget beräknas pågå under en pågående rekryteringsprocess och för rätt person kan det bli aktuellt att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Skantz 08-407 55 66
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent Leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent Leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Visma
Vi söker för Visma Services AB en ambitiös och driven ekonomiassistent! Om Visma Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter, tjänster och internetlösningar för redovisning, löner, outsourcing, anbud, inköp, betalningar och handel. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 340 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har över 5 400 anställda, varav 1 600 i Sverige. 2012 uppgick omsättningen till 5 749 miljoner norska kronor. Om tjänsten Dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent på Visma kommer att innebära självständigt arbete med alla förekommande uppgifter inom leverantörsreskontra. Du kan komma att vara placerad på Visma Services kontor i Lindhagen alternativt ute hos någon av deras kunder. Din profil: Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att jobba som ekonomi- eller redovisningsassistent inom leverantörsreskontra. Du är självgående i samtliga delar som ingår i leverantörsreskontran. Har du erfarenhet av Invoice Manager (IM) är det starkt meriterande. Har du erfarenhet av att jobba på redovisnings- eller revisionsbyrå ses även det som meriterande. Som person är du flexibel, snabblärd och effektiv i ditt arbetssätt. Vidare är du en social person som gillar att ha många kontakter både internt och externt, du trivs i miljöer där det är mycket att göra och klarar av att vara både noggrann och snabb i ditt arbete. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med start omgående. Det innebär att du anställd hos Academic Resource men kommer att vara uthyrd till Visma Services AB. Om Academic Resource Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi arbetar med uthyrning och rekrytering inom tjänstesektorn och våra affärsområden är Administration, Sälj & Marknad samt Ekonomi & Finans. Academic Resource AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi samarbetar med många av Sveriges mest välkända företag. Vi är måna om att skapa långsiktiga relationer med både kund och konsult. Vad erbjuder vi? Konsultrollen hos Academic Resource innebär möjligheten att få prova på att arbeta inom spännande branscher och på olika företag. Vi anordnar kontinuerligt konsultträffar och tillämpar provanställning på 6 månader. Är du den vi söker? Följ länken nedan för att söka tjänsten och ange referensnamn: ekasslev Frågor om tjänsten besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Emelie Creutz på: emelie.creutz@academicresource.se Ansökningshandlingar måste dock alltid gå via hemsidan, vi har inte möjlighet att behandla ansökningar som kommer in via mail. We take you further
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Visma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Visma

Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående
Arbetsbeskrivning Vi söker just nu för kunds räkning en ekonomiassistent som ska jobba med fokus på leverantörsreskontra. I arbetsuppgifterna ingår det att ha hand om reklamationer, attester, kontering. Uppdraget är till en början en inhyrning men i en förlängning finns det goda chanser att bli anställd hos kunden. Uppdraget startar den 7 april och sysselsättningsgraden kommer inledningsvis ligga på 75%. Vem är du? Vi söker dig som har lång erfarenhet av att jobba med leverantörsreskontra och vill fortsätta med detta även i framtiden. Du är flytande i engelska i tal och skrift och är som stresstålig, positiv, noggrann och strukturerad. Har du tidigare jobbat i Navision är det väldigt meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på Manpower i Helsingborg på 042-371631.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående

Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående
Arbetsbeskrivning Vi söker just nu för kunds räkning en ekonomiassistent som ska jobba med fokus på leverantörsreskontra. I arbetsuppgifterna ingår det att ha hand om reklamationer, attester, kontering. Uppdraget är till en början en inhyrning men i en förlängning finns det goda chanser att bli anställd hos kunden. Uppdraget startar den 7 april och sysselsättningsgraden kommer inledningsvis ligga på 75%. Vem är du? Vi söker dig som har lång erfarenhet av att jobba med leverantörsreskontra och vill fortsätta med detta även i framtiden. Du är flytande i engelska i tal och skrift och är som stresstålig, positiv, noggrann och strukturerad. Har du tidigare jobbat i Navision är det väldigt meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på Manpower i Helsingborg på 042-371631.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra sökes omgående

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till stort bolag
Wise Professionals fortsätter att växa inom ekonomiområdet. Under 2013 har vi blivit dubbelt så stora jämfört med föregående år. Anledningen till det är att vi förstår dig som arbetar som ekonom, speciellt dig som arbetar i en konsultroll. Vi vet att du ställer höga krav på din arbetsgivare och vi ställer höga krav på våra konsulter. Så tycker vi det skall vara. Vi vet att du söker utmaningar och vi kan via våra kunder och vårt nätverk hjälpa dig att hitta de utmaningar som du söker just nu. Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag där du får en marknadsmässig lön då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig. Ditt uppdrag Vår kund arbetar inom förlagsbranschen och sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Vi söker nu en ekonomiassistent som ska arbeta i deras Shared Service Center mot en av bolagets största kunder. Du kommer att sköta hela leverantörsreskontraarbetet innehållande hantering av fakturor i workflow, betalningar och avstämningar. Mer specifika arbetsuppgifter kommer att vara: - Hantera fakturor samt avvikelser - 2nd line support - Utredningar - Hantera betalningsfiler/återrapportering - Manuella utbetalningar - Hantera påminnelser och förfrågningar från leverantörer - Rapportering KPI/statistik - Avstämning leverantörsreskontra mot huvudbok - Kokslutsavstämningar balanskonton Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående. Uppdraget är på heltid och löper 6 månader framåt men chans till förlängning. Din bakgrund Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete sen tidigare samt har en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har arbetat i en nordisk organisation eller i ett Shared Service Center. Vi ser vidare att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i danska, norska eller finska ses som extra meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat i ett eller flera stora ekonomisystem, gärna Agresso. Som person är du social, glad och positiv. Du är noggrann och effektiv och trivs i ditt arbete samt trivs att arbeta i team. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Anna Colton på 0739 61 30 02 eller konsultchef Stephanie Grammenidis på 0735 21 65 23. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till stort bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till stort bolag

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. För ett spännande konsultuppdrag i Helsingborg söker vi dig med god erfarenhet som ekonomiassistent med inriktning mot leverantörsreskontra. Omgående start. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du ansvarar i denna roll för hela flödet inom leverantörsreskontran avseende ett antal bolag. Lämplig bakgrund Du har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i din bokföring. Som person är du sifferorienterad, rationell och intresserad. Du har en god IT-mognad och det är meriterande med erfarenhet av något större affärssystem. Ansökan Låter det intressant ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan! Konsult hos SJR Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla av att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt välrenommerade varumärke och våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig, som hjälper dig i din önskade karriär. Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Företag: SJR AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontran
- Till ett konsultuppdrag med start omgående söker vi nu en ekonomiassistent. Vår kund är ett stort företag i Malmö där du erbjuds en stimulerande miljö i högt tempo där positiv teamkänsla hela tiden är i fokus. Som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen att arbeta med deras leverantörsreskontra. Vi ser att du har mer än 3 års erfarenhet från arbete med leverantörsreskontra på ett Shared service center. Du har ett stort intresse för affärssystem och dess logik, har du tidigare erfarenhet av M3 är det mycket meriterande. Uppdragsgivare: Dfind Finance Ort: Malmö Kvalifikationer Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av att jobba med leverantörsreskontran på ett Shared Service Centre. Du är noggrann och har känsla för detaljer och ordning. Du är en positiv lagspelare men kan även jobba självständigt. Du har erfarenhet av självständigt arbete med löpande bokföring, leverantörsreskontrahantering samt in- och utbetalningar. Kunskaper i M3 är starkt meriterande. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Hos oss är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; engagerad, lösningsorienterad och lyhörd. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten omgående. Välkommen med din ansökan snarast!
Företag: Dfind Finance & Executive AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontran

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Saint Gobain Byggprodukter
Vill du arbeta med leverantörsreskontra i ett företag som ser individen och söker personer med långsiktiga karriärmål? Sök då tjänsten som Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Saint Gobain Byggprodukter AB. I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Byggprodukter AB med First Reserve AB. Du kommer initialt att vara inhyrd via First Reserve med målsättning att bli rekryterad till kunden. Tjänsten är placerad i Sollentuna Om företaget Saint-Gobain Byggprodukter AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för bygg och anläggning inom områdena mur och puts, golvavjämning, betong, fäst och fog samt Leca® lättklinker, lätt¬klinkerblock, -husgrunder och -element. Saint-Gobain Byggprodukter AB har en marknadsledande ställning när det gäller mineralbaserade produkter på den svenska marknaden. Saint-Gobain Byggprodukter AB ingår i Saint-Gobain-koncernen. Globalt omsätter koncernen ca 43 miljarder EUR med ca 190.000 anställda i 64 länder. Läs mer på http://www.saint-gobain.fr/en Om First Reserve Sedan 2003 har First Reserve mött och utvärderat människor och deras kompetens i jakten på nya medarbetare. Vi som arbetar på First Reserve har varit i branschen länge och är vana vid att sätta oss in i olika företag och deras situationer. Några av oss har arbetat på First Reserve sedan företaget startade – långsiktighet och engagemang är självklart för oss. Vi ser våra kandidater och konsulter som våra stora tillgångar. Vår målsättning är att genom vår erfarenhet och vårt stora engagemang arbeta för att matcha ihop kandidater med helt rätt kunduppdrag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Tillsammans skapar vi framgång!   Arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra en avdelning som i dag består av ca 20 personer, uppdelade på redovisning och reskontra. Personen som nu ska rekryteras kommer att arbeta i Leverantörsreskontragruppen, med ansvar för två av bolagen i koncernen gällande leverantörsreskontra. Vilket innebär scanning och registrering av fakturor, bokning av fakturor, avstämningar av reskontror samt konton, betalningspåminnelser, krav och räntor. Intrastat samt betalningar omfattande skapande av betalningsförslag och bortbokning av betalningar från transaktionskonton. Även tidigare erfarenhet av att arbetat med inköpsfakturor dvs. matchning mot faktura. I övrigt hjälps man åt på avdelningen och täcker upp för varandra vid behov. Vem är Du? Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av ekonomiassistentuppgifter som leverantörsreskontra. Du har även erfarenhet av avstämningar, är insatt i momsregler som gäller i Sverige och har erfarenhet av att vara behjälplig vid bokslutsarbete. Har du erfarenhet av större och eller internationell verksamhet är det meriterande. Då vår kunds koncernspråk är engelska förutsätter vi att du har goda kunskaper i engelska språket. Du har goda kunskaper i Excel. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av IBS-Enterprise och SAP. Vi söker dig som är socialt kompetent och samarbetsvillig. Du är noggrann, ansvarstagande samt flexibel i din yrkesroll. Du har en positiv inställning och du trivs att arbeta i ett dynamiskt bolag. Ansökan En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar First Reserve efter mångfald i våra tillsättningar. Oavsett din bakgrund, kön, religion, etnicitet, funktionshinder eller sexuell läggning är du därför välkommen med din ansökan Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Sandra Solomon på 08 705 80 63. Välkommen med din ansökan!
Företag: First Reserve AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Saint Gobain Byggprodukter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Saint Gobain Byggprodukter

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Söderköpings kommun
Är du social, självgående och vill arbeta i ett team? Då har vi jobbet du söker! Hur ser din arbetsdag ut? Vi erbjuder dig en tjänst som innebär möjlighet att vara en del av kommunens ekonomiadministration. Tjänsten är en rekrytering med tillsättning efter överenskommelse. Arbetet är på heltid. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans ansvarar för kommunens leverantörs- och kundreskontra. Din roll kommer i huvudsak att innebära arbete med leverantörsreskontra. Söderköping är staden med rötter i tidig medeltid som idag är en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men Söderköping har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. I Söderköping finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till stadens kommuninvånare eftersträvas en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Vem trivs här? Vi söker dig som är gymnasieekonom och arbetat minst 3 år med liknande arbetsuppgifter. Du är väl insatt i hur processerna på en ekonomiavdelning ser ut och har flera års erfarenhet från självständigt arbete med leverantörsreskontra. Har du tidigare arbetat med e-fakturor är det meriterande. För att snabbt komma in i arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har erfarenhet från arbete i Agresso, samt är en van användare i Excel. Tycker du om att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du trivs med att jobba i ett team tror vi att du kommer att trivas utmärkt i din roll. Som person är du även ordningsam, ansvarstagande och engagerad. Vad erbjuder vi? I den här rekryteringen samarbetar Söderköpings Kommun med Adecco. Alla ansökningar går via Adeccos hemsida, och samtliga frågor om tjänsten besvaras av Adecco. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Sara Bergstrand på sara.bergstrand@adecco.se eller tel nr 011-19 18 43 eller HR-assistent Nathalie Kemppainen på nathalie.kemppainen@adecco.se samt tel nr 011-19 18 33. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Söderköpings kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till Söderköpings kommun

Ekonomiassistent leverantörsreskontra deltid
För uppdrag i Brightbys konsultverksamhet söker vi just nu en ekonomiassistent med inriktning leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta deltid i genomsnitt två dagar per vecka och som finns tillgänglig i januari. Bakgrund Vi söker dig som är gymnasieekonom, gärna med ytterligare eftergymnasial utbildning. Du har minst något års erfarenhet av bokföring och hantering av leverantörsreskontra. Du är väl förtrogen med ett eller flera ekonomi- eller ERP-system och har du erfarenhet av Baan är detta meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad, effektiv och relationsskapande med hög servicenivå. Du trivs eller tror dig trivas i rollen som konsult, vilket kräver hög flexibilitet. Ansökan Är detta en utmaning för dig? Då söker du tjänsten genom att klicka på länken nedan: http://karriarportal.brightby.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Jannika Skoglund på telefon 0739-017489. Välkommen med din ansökan! Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
Företag: Brightby AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra deltid

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till PEAB
Vi söker en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra till vår kund PEAB. Som ekonomiassistent kommer du arbeta i en grupp som alla arbetar med liknande arbetsuppgifter. Du kommer att hantera stora flöden och flera bolag inom en koncern med största fokus på leverantörsreskontra. Utbildning och erfarenhet Vi vill gärna att du är utbildad gymnasieekonom eller civilekonom och har minst två års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra, gärna från stora bolag med stora flöden. Personliga egenskaper Du är en noggrann person med bra siffersinne och tycker om att ge bra service till både kollegor, kunder och leverantörer. Du är positiv och flexibel samt har erfarenhet av att jobba i olika ekonomisystem. Du är dessutom en lagspelare som gillar när det är lite tempo i arbetsuppgifterna. Arbetet ställer höga krav på dig som person, då det gäller att ha hög stresstålighet samt en god förmåga att prioritera ditt arbete. Vi söker någon på heltid med start omgående, tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag. Placering Stockholm, Solna Om Academic Resource Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi arbetar med uthyrning och rekrytering inom tjänstesektorn där våra affärsområden är Administration, Sälj & Marknad samt Ekonomi och Finans. Academic Resource AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi samarbetar med många av Sveriges mest välkända företag och vi är måna om långsiktiga relationer med både kund och konsult. Ansökan: EJ REGISTRERAD?->Fyll i kontaktuppgifter Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ekpeab14 Frågor besvaras endast via mail av ansvarig Rekryterare Hanan Toutoundji / Tara Soltani: hanan.toutoundji@academicresource.se / tara.soltani@academicresource.se REDAN REGISTRERAD?->Maila ansvarig rekryterare Om du tidigare är registrerad (dvs fyllt i dina kontaktuppgifter) och vill söka en ny tjänst ber vi dig att skicka din ansökan till ansvariga rekryterare direkt. Du fyller i rätt referensnamn för tjänsten i ämnesraden i mailet. Sökord: ekonomiassistent reskontra leverantörsreskontra ekonomi kundreskontra
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till PEAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till PEAB

Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50%
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en ekonomiassistent på 50 %. Kunden jobbar med instrumentprodukter och system för mätning, styrning och övervakning av processer i industrin. De sitter i ljusa lokaler i Solna och du välkomnas in i ett härligt gäng kollegor. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent på 50% kommer du i huvudsak att sköta leverantörsfakturorna. Kunden har ca 7000f akturor på ett år och du kommer att scanna, ankomstregistrera, skicka ut för attest och kontera dessa. Kunden har två olika fakturor, beställningsfakturor och ”vanliga” fakturor. I tjänsten ingår även att vara behjälplig till sina två närmaste kollegor med övriga ekonomiska arbetsuppgifter.    Lämplig bakgrund Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och har jobbat med denna del i leverantörsreskontra tidigare. Du har en förståelse för debit och Kredit. Har du jobbat i Scala är den merit men inget krav och du ska ha grundläggande kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Som person är du trygg i dig i själv, har lätt för att samarbeta med andra och är prestigelös. Du vet att du trivs med ovanstående arbetsuppgifter och du är flexibel och ser hellre lösningar än problem samtidigt som du sprider positiv energi omkring dig. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag start omgående och 6 månader framåt med anställning hos SW . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66 Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50%

Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra
Presentation För rekrytering till Ambea söker vi nu en engagerad och positiv ekonomiassistent med minst 2 års erfarenhet av ekonomiarbete. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler vid Solna Strand, nära till kommunikation. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Ekonomiavdelningen består av 18 personer och du tillhör en grupp som arbetar med leverantörsreskontra. Du ansvarar för leverantörsreskontra i ett antal enheter där du arbetar brett. Dina arbetsuppgifter är: - Reskontraflöde- och handkassehantering i olika elektroniska system - Leverantörsbetalningar och betalningshantering samt hantera kontakten med leverantörer - Avstämningar och visst bokslutsarbete - Behörighetsadministration i workflow och övriga systeminställningar - Problemlösning Du är delaktig i förbättringsarbete inom bolaget och inom avdelningen. Vidare hanterar du kontakter med interna och externa parter samt arbetar med att utveckla samarbetet. Du kommer även att arbeta med internutbildning. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå eller motsvarande inom ekonomi. Du har minst 2 års erfarenhet av självständigt arbete på en ekonomiavdelning och har god förståelse för redovisning. Vi tror att du har arbetat med stora flöden. Dina kunskaper i svenska är goda i såväl tal som skrift. Du har en god IT-vana och har ett intresse för system. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, positiv och har en förmåga att ta initiativ. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat genom öppenhet, ansvarskänsla och är en teamspelare. Vidare har du ett engagemang och en vilja att lära dig mer för att utvecklas själv och utveckla gruppen. Företagsbeskrivning Ambea är Nordens ledande företagsgrupp inom vård och omsorg. Tillsammans med över 11 000 experter på omsorg i våra dotterbolag Vardaga och Nytida har vi en stor uppgift: att bidra till att lösa välfärdsutmaningen. Läs mer om hur vi gör skillnad på ambea.com. Vår kunds hemsida www.ambea.com
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra

Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra
Presentation För rekrytering till Ambea söker vi nu en engagerad och positiv ekonomiassistent med minst 2 års erfarenhet av ekonomiarbete. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler vid Solna Strand, nära till kommunikation. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Ekonomiavdelningen består av 18 personer och du tillhör en grupp som arbetar med leverantörsreskontra. Du ansvarar för leverantörsreskontra i ett antal enheter där du arbetar brett. Dina arbetsuppgifter är: - Reskontraflöde- och handkassehantering i olika elektroniska system - Leverantörsbetalningar och betalningshantering samt hantera kontakten med leverantörer - Avstämningar och visst bokslutsarbete - Behörighetsadministration i workflow och övriga systeminställningar - Problemlösning Du är delaktig i förbättringsarbete inom bolaget och inom avdelningen. Vidare hanterar du kontakter med interna och externa parter samt arbetar med att utveckla samarbetet. Du kommer även att arbeta med internutbildning. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå eller motsvarande inom ekonomi. Du har minst 2 års erfarenhet av självständigt arbete på en ekonomiavdelning och har god förståelse för redovisning. Vi tror att du har arbetat med stora flöden. Dina kunskaper i svenska är goda i såväl tal som skrift. Du har en god IT-vana och har ett intresse för system. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, positiv och har en förmåga att ta initiativ. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat genom öppenhet, ansvarskänsla och är en teamspelare. Vidare har du ett engagemang och en vilja att lära dig mer för att utvecklas själv och utveckla gruppen. Företagsbeskrivning Ambea är Nordens ledande företagsgrupp inom vård och omsorg. Tillsammans med över 11 000 experter på omsorg i våra dotterbolag Vardaga och Nytida har vi en stor uppgift: att bidra till att lösa välfärdsutmaningen. Läs mer om hur vi gör skillnad på ambea.com. Vår kunds hemsida www.ambea.com
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Positiv ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Om företaget Vår kund är ett globalt läkemedelsföretag med kontor centralt på Birger Jarlsgatan. Dina arbetsuppgifter I samband med en större systemimplementering behöver vår kund stärka upp sin finansavdelning under ca 6 månaders tid. För deras räkning söker vi en ekonomiassistent med fokus på löpande redovisning och leverantörsreskontra. Du kommer även avlasta vid bokslut, och vi ser gärna att du har erfarenhet från detta i en tidigare roll. Vi erbjuder dig en tjänst med mycket ansvar i ett dynamiskt företag med högt i tak! Uppdragets omfattning: ca 6 månader med start omgående Din profil Vi söker dig som har några års erfarenhet från en stöttande roll inom ekonomi och som snabbt kan komma in i arbetet. Du har tidigare erfarenhet från ett eller ett par ekonomisystem och har lätt för att lära dig. Som person är du prestigelös och driven med en stor dos energi. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk. Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com/
Företag: Studentwork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50%
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en ekonomiassistent på 50 %. Kunden jobbar med instrumentprodukter och system för mätning, styrning och övervakning av processer i industrin. De sitter i ljusa lokaler i Solna och du välkomnas in i ett härligt gäng kollegor. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent på 50% kommer du i huvudsak att sköta leverantörsfakturorna. Kunden har ca 7000 fakturor på ett år och du kommer att scanna, ankomstregistrera, skicka ut för attest och kontera dessa. Kunden har två olika fakturor, beställningsfakturor och ”vanliga” fakturor. I tjänsten ingår även att vara behjälplig till sina två närmaste kollegor med övriga ekonomiska arbetsuppgifter.    Lämplig bakgrund Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och har jobbat med denna del i leverantörsreskontra tidigare. Du har en förståelse för debit och Kredit. Har du jobbat i Scala är den merit men inget krav och du ska ha grundläggande kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Som person är du trygg i dig i själv, har lätt för att samarbeta med andra och är prestigelös. Du vet att du trivs med ovanstående arbetsuppgifter och du är flexibel och ser hellre lösningar än problem samtidigt som du sprider positiv energi omkring dig. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag start omgående och 6 månader framåt med anställning hos SW . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66 Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Solna
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra 50%

Ekonomiassistent leverantörsreskontran
Om företaget Ejendals i Leksand, förser sedan 1949, en stor del av Sveriges näringsliv med skyddshandskar och skyddsskor. Vi bedriver idag distribution direkt till slutkunder och återförsäljare i ett 40-tal länder från våra två centrallager, i Leksand samt Jokipii i Finland.För några år sedan tog vi steget ut i Europa och växer nu snabbt. Vår verksamhet expanderar kontinuerligt och vi söker nu en ekonomiassistent somm kommer jobba med leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter I din roll ansvara du självständigt för flödet inom leverantörsreskontran. I dina arbetsuppgifter ingår att övervaka inskanning och kontering av fakturor, uppföljning av attestflöden och attestering, matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar samt hantering och planering av leverantörsfakturautbetalningar. Som en extrauppgift kommer du även hantera den dagliga bokföringen av de svenska kundinbetalningarna. Rollen innebär en hel del kontakt med andra personer inom vårt företag. Du arbetar på huvudkontoret i Leksand och rapporterar till vår Koncernredovisningschef. Din profil Vi söker dig som har ekonomisk högskoleutbildning och erfarenhet från tidigare arbete med leverantörsreskontra inom en internationell koncern. Ytterligare krav är att du har erfarenhet från arbete i ett större ekonomisystem. Goda kunskaper i MS Office och i synnerhet MS Excel samt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat är också avgörande. Ytterligare språkkunskaper och tidigare erfarenheter av arbete i affärssystemet Jeeves är meriterande. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder i Falun med goda möjligheter att bli övertagen av kunden. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Petter Myhlback på tfn. 0733-51 27 03. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt dock senast 2015-03-15, via www.clockworkpersonal.se.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Leksand
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontran

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Vårt uppdrag: Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Solna söker vi en ekonomiassistent till leverantörsreskontra. Kunden är ett internationellt läkemedelsföretag med ca 550 anställda över hela världen. Uppdraget ska påbörjas omgående och beräknas pågå under sex månader. Som konsult hos Avanzera har du fast månadslön och betald semester. Vi betalar dessutom lön innevarande månad. Arbetsuppgifter: Du kommer att bli en välkommen förstärkning till en ekonomiavdelning som nyligen uppgraderat sitt system IFS och som arbetar för att ytterligare förbättra de interna processerna. Man är ett väl sammansvetsat team som trivs tillsammans och har roligt på jobbet! Ditt fokus kommer att ligga på arbete inom leverantörsreskontra: - Hantera leverantörsfakturor i IFS - Kontera fakturor - Skicka fakturor för attest - Hantera påminnelser och inkasso - Boka manuella bokföringsorders - Stötta och avlasta kollegorna på redovisningsgruppen Din bakgrund: Vi söker dig som är gymnasieekonom, har du dessutom påbyggnadsutbildning inom ekonomi är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra. Du har goda IT kunskaper och erfarenhet av att arbeta med Officepaketet. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du känner dig bekväm att använda det till vardags i tal och skrift. Som person är du utåtriktad och trivs att ha många kontakter internt och externt. Du arbetar självständigt på ett strukturerat sätt och slutför de arbetsuppgifter du påbörjat. Då man är i en utvecklingsfas får du gärna ta egna initiativ och ge egna förslag till lösningar på problem som uppstår. Sökord: ekonomiassistent, leveranstörsreskontra Bemanning med personligt engagemang: Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera
Företag: Avanzera Bemanning AB
Ort: Solna
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra
KappAhl, grundat 1953, är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. KappAhl erbjuder prisvärt mode i egen design till de många människorna – kvinnor, män och barn, med särskilt fokus på kvinnan mitt i livet. 19 % av sortimentet är hållbarhetsmärkt. 2013/2014 var omsättningen 4,7 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, besök www.kappahl.com. KAPPAHL SÖKER EKONOMIASSISTENT/ LEVERANTÖRSFAKTUROR Vi söker nu en erfaren och serviceinriktad ekonomiassistent för ett vikariat på ca 1 år. Befattningen är en heltidstjänst med tillträde omgående, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Ditt ansvar KappAhls ekonomiavdelning är ett Shared Service Center, där vi förutom den svenska verksamheten och koncernen totalt även hanterar våra utländska dotterbolags redovisning och bokslut. Avdelningen består av 16 medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med leverantörsreskontran, avstämningar, samt betalningar. Utöver detta innebär rollen också att bidra med diverse support, uppföljningar, analyser och sammanställningar till organisationen, m m. Din kompetens Förutom eftergymnasial utbildning inom redovisning har du flera års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra samt vana vid större transaktionsflöden. Du har en god förståelse för gällande redovisningsprinciper, är van vid att arbeta med moderna ekonomisystem och är kunnig i Windows Office, primärt Excel. Erfarenhet från affärssystemet Jeeves samt från norsk och finsk redovisning är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska. Din personlighet Att du är en lagspelare som tycker om att arbeta med människor och har en känsla för service är viktigt för oss. Som person är det avgörande att du är noggrann, självständig och drivande och att du har ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt. Inom KappAhl finns goda möjligheter att utvecklas och växa inom företaget. Vi värdesätter mångfald, språkkunskaper och ett hållbart förhållningssätt. Välkommen till oss! Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Malin Valkeapää, redovisningschef, på telefon 031-771 5695. Din ansökan ser vi fram emot senast den 14 april. Vi tillämpar löpande urval.
Företag: KappAhl
Ort: Mölndal
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Leverantörsreskontra

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra
Servicecenter är en ny organisation som kommer att starta upp i maj 2015. Det är en förvaltning under kommunstyrelsen och kommer i ett första läge omfatta ca 150 personer och kommer att leverera tjänster inom IT, HR och Ekonomi till alla inom Sundsvalls Kommunkoncern, både de kommunala bolagen och Sundsvalls kommunförvaltning. Servicecenter är en förvaltning inom Sundsvalls kommun. Verksamheten kommer initialt att bestå av drygt 130 medarbetare i ett första skede och leverera tjänster inom IT, HR och Ekonomi till Sundsvalls kommun och de kommunala bolagen. Servicecentret erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö. Här finns det möjligheter för dig som anställd att rotera mellan arbetsuppgifter såväl som att specialisera sig inom olika processer. Problemlösning och förbättringsarbete är viktiga delar i det dagliga arbetet. Lean är vårt gemensamma och visualiserande arbetssätt. Genom att kartlägga de processer vi jobbar i och lyfta fram förbättringsåtgärder på tavlor på väggen blir alla delaktiga och arbetet går snabbare framåt. Vi möts i arbetsgrupper vid tavlorna och kommer gemensamt fram till nya åtgärder och prioriteringar. I rollen som ekonomiassistent arbetar du både självständigt och i grupp med bland annat leverantörsfakturahantering, löpande in- och utbetalningar samt löpande redovisning. Befattningen ställer stora krav på noggrannhet, ordningssinne, servicekänsla och effektivitet. Det anses som en merit om du kan arbeta i olika processer. Du förväntas också följa kommunkoncernens regler, visioner och förhållningssätt. Kompetenskrav: o Gymnasiekomptetens med inriktning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. o Erfarenhet inom minst ett ekonomisystem o Kunskaper i MS Officeprogrammen krav Excel och Word. o Erfarenhet av redovisning o Erfarenhet eller utbildning inom området o God kommunikativ och pedagogisk förmåga o God förmåga till samarbete och samverkan o Meriterande med erfarenhet av fördjupade systemadministrativa arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter: o Leverantörsfakturahantering o Löpande betalningar samt utbetalningar o Ansvar för påminnelsehantering o Löpande redovisning o Utveckla arbetet genom ständiga förbättringar Personliga egenskaper: o Resultatinriktad, initiativrik och ansvarstagande o God social förmåga o God samarbetsförmåga o Du tycker om att ha många kontakter och bidrar till ett trevligt arbetsklimat o God kommunikativ och pedagogisk förmåga. Kontaktpersoner Sara Johansson Sektionschef Servicecenter 060-198427, sara.johansson@sundsvall.se och Axel Hellhoff Avdelningschef Servicecenter 070-1835314, axel.hellhof@sundsvall.se. Fackliga företrädare: Robin Fångsjö Vision, telefon: 060 – 19 19 88, e-post: robin.fangsjo@sundsvall.se. I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Sundsvalls kommun Servicecenter
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra 1,5dag/vecka
Ekonomiassistent Vi söker en ekonomiassistent för uppdrag hos vår kund med omgående start. Uppdraget är ett vikariat på 1,5 dag/ vecka som sträcker sig fram till årsskiftet. Perfekt för dig som studerar ekonomi på högskolan/universitet och snart är klar med din utbildning, alternativt pensionär som letar extraarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och arbetsuppgifter kopplade till leverantörsreskontra. Du är nu redo att anta ett nytt uppdrag i rollen som anställd hos oss på Dfind Finance. Ort: Uppsala Omfattning: Deltid Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande För information: Kontakta gärna Konsultchef Jessica Ehrling jessica.ehrling@dfindfinance.se Kvalifikationer: För att vara lämplig för uppdraget har du en högskoleexamen eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datavana och en god kommunikativ förmåga. Erfarenhet av Pyramid meriterande men inget krav. Som person är du driven och stresstålig samt har en förmåga att se möjligheter istället för problem. Utöver detta är du utåtriktad och nyfiken. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Företagsbeskrivning: Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss får du möjligheten att förvärva erfarenhet inom olika branscher och organisationer och därmed bygga ett mycket starkt CV. Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss och vi har därför en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling och i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi ger dig även möjlighet att bredda din kompetens via nätbaserade utbildningar. Utöver detta erbjuder vi föreläsningar samt konsultträffar där vi umgås och lär känna varandra. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Företag: Dfind Finance
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra 1,5dag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra 1,5dag/vecka

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Vi söker nu en medarbetare till en leverantörsreskontratjänst hos ett klientbolag i Stockholm city. Vi söker en noggrann och servicemedveten person med stort engagemang. Du har erfarenhet ifrån arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på ekonomiavdelning och vi ser gärna att du är van vid stora reskontraflöden. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader som kräver att du har en månads tillgänglighet. Vi intervjuar kandidater löpande. Din utmaning -Utföra det löpande arbetet med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor -Besvara leverantörsförfrågningar och sköta kontakten med leverantörer rörande betalningar -Följa upp eventuella oklarheter i leverantörsfakturorna med leverantörerna -Löpande skanning av fakturor och betalningar -Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet -Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer Erfarenhet Vi söker dig med erfarenhet ifrån arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning med goda kunskaper om leverantörsreskontraprocessen. Vi ser gärna att du har har tidigare erfarenhet från att arbeta med stora reskontraflöden. Personliga egenskaper Som person är du proaktiv, noggrann och positiv. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har lätt föra att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar Gazella Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
Företag: Gazella AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra Actic
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 160 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 150 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Vi söker dig som vill utvecklas och vara en centralpunkt på vår ekonomiavdelning Arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra en avdelning som i dag består av ca 10 personer, uppdelade på redovisning, leverantörsreskontra och business control. Personen som nu ska rekryteras kommer att arbeta i Leverantörsreskontragruppen. Vilket innebär scanning och registrering av fakturor, bokning av fakturor, avstämningar av reskontror samt konton, betalningspåminnelser, krav och räntor samt betalningar omfattande skapande av betalningsförslag och bortbokning av betalningar från transaktionskonton. I övrigt hjälps man åt på avdelningen och täcker upp för varandra vid behov. Tjänsten utförs främst från huvudkontoret som är centralt beläget i Solna Business Park i Stockholm. Din bakgrund och dina erfarenheter Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande och kanske har du erfarenhet av ekonomiassistentuppgifter som leverantörsreskontra. Kanske har du också erfarenhet av avstämningar och i momsregler. Avgörande för oss är att du har goda kunskaper i tyska och/eller finska språket. Du har goda kunskaper i Excel. Vi på Actic söker medarbetare som är social, ansvarfull, målmedveten och har energi, alla vi som arbetar på Actic har dessa egenskaper ”We are all the SAME we are here to make a difference”  vi vill också att du står bakom våra kärnvärden Personlig, Inspirerande,Aktiv, Professionell, Ansvarsfull Din utmaning - Utföra det löpande arbetet med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor - Besvara leverantörsförfrågningar och sköta kontakten med leverantörer rörande betalningar - Följa upp eventuella oklarheter i leverantörsfakturorna med driften i organisationen - Löpande skanning av fakturor och betalningar - Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet - Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer Personliga Kompetenser Du är gärna intresserad av träning och friskvård då vi lever med vår verksamhet. Vi värde sätter dina personliga kompetenser högt och söker dig som passar in på dessa. - Självgående - tar ansvar för sin uppgift, driver sitt arbete vidare - Samarbetsförmåga - lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt - Energisk - har förmågan att lägga ner tid, energi och engagemang på sitt arbete - Personlig mognad – är trygg, stabil - Vinnare –ser möjligheter i varje situation
Företag: Actic Sverige AB, HK
Ort: Solna
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Leverantörsreskontra Actic jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Leverantörsreskontra Actic

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra
Kundföretaget För kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent till Leverantörsreskontra. Arbetsbeskrivning Du ska se till att Leverantörsfakturor är korrekta och att de bokförs på rätt sätt och i rätt tid. Registrering, kontroll, mtchning, kontering, betalning och arkivering av leverantörsfakturor. Hantering av Fakturascanning och fakturor i elektroniskt format. Din profil Vi ser att du har minst ekonomiutbildning på gymnasienivå med inriktning mot redovisning. Du ska vara strukturerad och vara noggrann. Du bör ha jobbat med linkande arbetsuppgifter tidigare och gärna i programmet Readsoft/medius. Du bör vara lugn och trygg i ditt jobb och vara stresstålig Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
För kunds räkning söker vi en Ekonomiassistent till leverantörsreskontra. Du kommer att jobba i ett team med åtta personer och rapportera till redovisningschefen. Rollen innebär att självständigt ansvara för leverantörsreskontran. Vår kund är ett företag med huvudkontor i Akalla, Kista. Detta är ett konsultuppdrag där rätt person kommer ha möjlighet att få direktanställning av företaget. Start för uppdraget är snarast. Ansvarsområden: - Scanning av leverantörsfakturor - Kontering - Bevaka attestering och genomföra betalning av fakturor - Avstämning av konton - Övriga administrativa uppgifter Bakgrund: Du har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och har ett intresse för redovisning. Du är van att självständigt planera ditt arbete och att arbeta i en miljö där det händer mycket. Företaget arbetar i SAP och det är meriterande om du har erfarenhet av det. Person: Som person är du noggrann, ansvarsfull och är van att arbeta i team. Du har en hög energinivå, är kommunikativ och tycker om en roll med mycket kontakter i organisationen. För mer information och ansökan: Ansök genom att klicka på länken nedan och bifoga ditt CV. Har du frågor om tjänsten kontakta Ulrika Lind 070-450 60 04 eller Mari Jehrlander 070-450 60 02. Uppdraget ska starta så snarast så vi ser gärna din ansökan omgående! Länk för att ansöka: https://m.hays.se/Job/Detail/JOB_1469823 Hays kan erbjuda olika arbetsmöjligheter för dig som är specialist och/eller chef inom Accountancy & Finance samt HR. Vårt nätverk av kunder sträcker sig över hela Sverige men med fokus i Stockholm. Vi jobbar med roller inom många olika branscher och flertalet av dem med internationell anknytning. Hays vill säkerställa service både till kandidater och kunder och har därför utvecklat en servicestandard för kandidatprocessen. Läs mer om vår Serviceprocess på startsidan. Varmt välkommen!
Företag: Hays AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra sökes!
Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra som har förståelse för helheten på en ekonomiavdelning omgående. Uppdraget är en uthyrning till kund men med stora chanser till förlängning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär ett helhetsansvar över leverantörsreskontran för flera bolag som du sköter. Tjänsten innebär att hantera leverantörsfakturan från scanning, ankomstregistrering till definitivbokning. Vidare ansvarar du för att lägga upp nya leverantörer, registervård, hantering av betalfiler samt avstämningar av periodiseringskonton och leverantörsreskontran. I tjänsten är du ensam ytterst ansvarig över dina bolag samtidigt som du kommer att ingå i ett härligt team. - Scanning - Ankomstregistrering/definitivbokning - Uppläggning/kontroll av nya leverantörer/registervård - Betalfiler - Avstämning av periodiseringskonton och leverantörsreskontra - Servicefunktion till bolag samt övriga delar av koncernen - Uppföljning av inkassokrav och påminnelser - Reklamationer Kvalifikationer Vi söker dig som har högre utbildning alternativt en gymnasieutbildning inom ekonomi. Det är viktigt att du har en helhetsförståelse för hela ekonomiarbetet, även om du är specialiserad på leverantörsreskontra. Det är ett stor plus i kanten om du behärskar ekonomisystemet Agresso samt har erfarenhet av arbete på en större ekonomiavdelning. Vidare är du öppen för att arbete i en dynamisk, föränderlig och samtidigt spännande miljö. Som person är du driven och arbetar obehindrat och självständigt. - Några års erfarenhet av leverantörsreskontra - Förståelse för helheten på en ekonomiavdelning - Kunskap i större ekonomisystem - Driven, positiv och självständig Mer om tjänsten Bifoga ditt CV och ett personligt brev så hör vi av oss. Urval kommer att ske löpande. Du kan även kontakta Lilian Norin på lilian.norin@andara.se för mer information. Vi tar ej emot ansökningar via mail! Varmt välkommen med din ansökan! ANDARA BEMANNING Vi på Andara Bemanning erbjuder Som konsult hos oss på Andara kommer du att knyta många nya kontakter, bredda din kompetens och spetsa till ditt CV ytterligare. Du får chansen att arbeta med spännande uppdrag på intressanta arbetsplatser. Vi brinner för att matcha din personlighet och kompetens med rätt kund och uppdrag - hos oss blir du företagets viktigaste person. Din konsultchef finns alltid där för dig som support och stöd för att du ska lyckas och utvecklas på dina uppdrag.Andara erbjuder marknadsmässiga löner och självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Om Andara Bemanning Andara Bemanning erbjuder skarpa personer inom Administration, Ekonomi, HR/Lön och Sälj/Marknad. Vår företagsledning har en kompetens utöver det vanliga med lång erfarenhet av att utveckla, äga och leda bemanningsföretag. Vi har dessutom en brinnande passion och känsla för bemanning! Vill du arbeta i ett företag som andas värme, som har gedigen branscherfarenhet och ett äkta engagemang? Vi söker personligheter med höga ambitioner och gedigna kunskaper inom våra specialistområden. Om målinriktad, engagerad och ödmjuk är ord som beskriver dig ? då har du hittat rätt!
Företag: Andara AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Leverantörsreskontra sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Leverantörsreskontra sökes!

Ekonomiassistent Leverantörsreskontra
Kundföretaget För kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent till Leverantörsreskontra för ett vikariat fram till Augusti. Arbetsbeskrivning Du ska se till att Leverantörsfakturor är korrekta och att de bokförs på rätt sätt och i rätt tid. Registrering, kontroll, matchning, kontering, betalning och arkivering av leverantörsfakturor. Hantering av Fakturascanning och fakturor i elektroniskt format. Din profil Vi ser att du har minst ekonomiutbildning på gymnasienivå med inriktning mot redovisning. Du ska vara strukturerad och vara noggrann. Du bör ha jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och gärna i programmet Readsoft/medius. Du bör vara lugn och trygg i ditt jobb och vara stresstålig. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm
Vår kund är ett bolag inom energisektorn som behöver förstärkning av en ekonomiassistent på leverantörsreskontra. Uppdraget är på lång sikt men inleds med en tre månaders inhyrning. Eftersom en del av kontakten kommer att ske med huvudkontoret i London är det viktigt att vara bekväm med det engelska språket både i tal och skrift.  Beskrivning av tjänsten  Din uppgift blir att ansvara för hela flödet på leverantörsreskontra från att fakturan kommer in och ska registreras tills den blir betald. Tjänsten innefattar även sedvanlig administration. Tjänsten är på heltid och beräknas starta i mars. Bolaget sitter i ljusa, fina lokaler på Östermalm. Vem är du?  Du har flera års erfarenhet av leverantörsreskontraflödets alla delar och talar och skriver god engelska. Du är noggrann och strukturerad och sprider en god stämning i gruppen. Du är även prestigelös och samarbetar bra med andra.     Om TNG TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi använder oss av screeningtester i våra rekryteringsprocesser. Har du någon funktionsnedsättning som gör att du kan få svårigheter att genomföra testerna tex om du har dyslexi, ta kontakt med oss. Det finns tidsbegränsade inslag i testningen som kan göra att dyslektiker missgynnas och vi vill gärna hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna. Du får gärna ringa oss om du har övriga frågor eller funderingar. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm
Vår kund är ett bolag inom energisektorn som behöver förstärkning av en ekonomiassistent på leverantörsreskontra. Uppdraget är på lång sikt men inleds med en tre månaders inhyrning. Eftersom en del av kontakten kommer att ske med huvudkontoret i London är det viktigt att vara bekväm med det engelska språket både i tal och skrift.  Beskrivning av tjänsten  Din uppgift blir att ansvara för hela flödet på leverantörsreskontra från att fakturan kommer in och ska registreras tills den blir betald. Tjänsten innefattar även sedvanlig administration. Tjänsten är på heltid och beräknas starta i mars. Bolaget sitter i ljusa, fina lokaler på Östermalm. Vem är du?  Du har flera års erfarenhet av leverantörsreskontraflödets alla delar och talar och skriver god engelska. Du är noggrann och strukturerad och sprider en god stämning i gruppen. Du är även prestigelös och samarbetar bra med andra.     Om TNG TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi använder oss av screeningtester i våra rekryteringsprocesser. Har du någon funktionsnedsättning som gör att du kan få svårigheter att genomföra testerna tex om du har dyslexi, ta kontakt med oss. Det finns tidsbegränsade inslag i testningen som kan göra att dyslektiker missgynnas och vi vill gärna hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna. Du får gärna ringa oss om du har övriga frågor eller funderingar. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm
Vår kund är ett bolag inom energisektorn som behöver förstärkning av en ekonomiassistent på leverantörsreskontra. Uppdraget är på lång sikt men inleds med en tre månaders inhyrning. Eftersom en del av kontakten kommer att ske med huvudkontoret i London är det viktigt att vara bekväm med det engelska språket både i tal och skrift.  Beskrivning av tjänsten  Din uppgift blir att ansvara för hela flödet på leverantörsreskontra från att fakturan kommer in och ska registreras tills den blir betald. Tjänsten innefattar även sedvanlig administration. Tjänsten är på heltid och beräknas starta i mars. Bolaget sitter i ljusa, fina lokaler på Östermalm. Vem är du?  Du har flera års erfarenhet av leverantörsreskontraflödets alla delar och talar och skriver god engelska. Du är noggrann och strukturerad och sprider en god stämning i gruppen. Du är även prestigelös och samarbetar bra med andra.     Om TNG TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi använder oss av screeningtester i våra rekryteringsprocesser. Har du någon funktionsnedsättning som gör att du kan få svårigheter att genomföra testerna tex om du har dyslexi, ta kontakt med oss. Det finns tidsbegränsade inslag i testningen som kan göra att dyslektiker missgynnas och vi vill gärna hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna. Du får gärna ringa oss om du har övriga frågor eller funderingar. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm

Ekonomiassistent leverantörsreskontra i Borås
Har du erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och är en fena på Excel? Då har vi tjänsten för dig! I rollen som ekonomiassistent för leverantörsreskontran kommer dina uppgifter kommer bland annat innebära att arbeta med: - hela leverantörsreskontraflödet - hanterande fakturor - skanning, kontering, attestering, matchning, etc - arbete med avstämningar och visst stöd i bokslut Du kommer att vara behjälplig i olika frågor och andra administrativa uppgifter samt ha både extern och intern kontakt via telefon och mejl. Tjänsten är heltid med start omgående. Arbetstid är dagtid. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult i 6 månader med chans till vidare anställning hos vår kund. Tjänsten är förlagd i Borås. Lön enligt avtal. Din profil Vi ser att du har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent inom leverantörsreskontran på en ekonomiavdelning. Med fördel har du erfarenhet från att ha arbetat i en internationell miljö och en förståelse för ekonomiska flöden. För att trivas i rollen är du strukturerad och organiserad. Du är duktig på att skapa relationer och en lagspelare. Goda kunskaper i Excel samt i affärssystemet Navision är meriterande. Flytande i både svenska och engelska krävs då du kommer ha kontakt med kunder och kollegor utanför Sverige. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Borås
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra i Borås

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm
Vår kund är ett bolag inom energisektorn som behöver förstärkning av en ekonomiassistent på leverantörsreskontra. Uppdraget är på lång sikt men inleds med en tre månaders inhyrning. Eftersom en del av kontakten kommer att ske med huvudkontoret i London är det viktigt att vara bekväm med det engelska språket både i tal och skrift.  Beskrivning av tjänsten  Din uppgift blir att ansvara för hela flödet på leverantörsreskontra från att fakturan kommer in och ska registreras tills den blir betald. Tjänsten innefattar även sedvanlig administration. Tjänsten är på heltid och beräknas starta i mars. Bolaget sitter i ljusa, fina lokaler på Östermalm. Vem är du?  Du har flera års erfarenhet av leverantörsreskontraflödets alla delar och talar och skriver god engelska. Du är noggrann och strukturerad och sprider en god stämning i gruppen. Du är även prestigelös och samarbetar bra med andra.     Om TNG TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi använder oss av screeningtester i våra rekryteringsprocesser. Har du någon funktionsnedsättning som gör att du kan få svårigheter att genomföra testerna tex om du har dyslexi, ta kontakt med oss. Det finns tidsbegränsade inslag i testningen som kan göra att dyslektiker missgynnas och vi vill gärna hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna. Du får gärna ringa oss om du har övriga frågor eller funderingar. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm

Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm
Vår kund är ett bolag inom energisektorn som behöver förstärkning av en ekonomiassistent på leverantörsreskontra. Uppdraget är på lång sikt men inleds med en tre månaders inhyrning. Eftersom en del av kontakten kommer att ske med huvudkontoret i London är det viktigt att vara bekväm med det engelska språket både i tal och skrift.  Beskrivning av tjänsten  Din uppgift blir att ansvara för hela flödet på leverantörsreskontra från att fakturan kommer in och ska registreras tills den blir betald. Tjänsten innefattar även sedvanlig administration. Tjänsten är på heltid och beräknas starta i mitten av mars. Bolaget sitter i ljusa, fina lokaler på Östermalm. Vem är du?  Du har flera års erfarenhet av leverantörsreskontraflödets alla delar och talar och skriver god engelska. Du är noggrann och strukturerad och sprider en god stämning i gruppen. Du är även prestigelös och samarbetar bra med andra.     Om TNG TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi använder oss av screeningtester i våra rekryteringsprocesser. Har du någon funktionsnedsättning som gör att du kan få svårigheter att genomföra testerna tex om du har dyslexi, ta kontakt med oss. Det finns tidsbegränsade inslag i testningen som kan göra att dyslektiker missgynnas och vi vill gärna hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna. Du får gärna ringa oss om du har övriga frågor eller funderingar. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra till bolag på Östermalm

Ekonomiassistent leverantörsreskontra Cabonline
Cabonline söker nu en driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Cabonline sitter i dagsläget i Örnsberg men kommer att flytta in till city under slutet av sommaren. Du kommer att bli en viktig del av den centrala ekonomifunktion som nu håller på att byggas upp och som kommer att bestå av cirka tio personer. Tjänsten är en heltidsanställning tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. Vill du vara med på en spännande resa, ha goda utvecklingsmöjligheter och själv få möjligheten att skapa rutiner och sätta processer gällande leverantörsreskontrafunktionen är detta tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra hos Cabonline kommer primärt att innebära: - Förkontering - Inscanning av fakturor - Kontakt med leverantörer - Avstämningar - Påminnelser - Attestflöde - Registerunderhåll - Övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter Vem söker vi? För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har ett par års tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Som person är du driven, positiv och trivs i en föränderlig miljö. Du arbetar på ett lösningsfokuserat och strukturerat vis. Vidare hanterar du Excel väl. Tidigare erfarenhet av Visma Business ses som meriterande men är ej ett krav. Om Cabonline Cabonline Group (ex Fågelviksgruppen) grundades 1989 och är en av Europas ledande teknik och serviceleverantör till taxibranschen. I Sverige och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. Taxi Kurir, Taxi 020, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Sverigetaxi. Taxiägarna får genom Cabonline attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter ca 5MDR SEK och utför drygt 20 miljoner resor per år. Läs mer på www.cabonline.com Ansökan Vid den här rekryteringen samarbetar Cabonline med Brightby. För mer information om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Smedeby via telefon: 073-917 79 89 eller mail: sara.smedeby@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Länk till ansökan: http://karriarportal.brightby.se/ Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: BRIGHTBY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra Cabonline jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra Cabonline

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Vi söker en ekonomiassistent till enheten för ekonomi och upphandling.   Dina arbetsuppgifter Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att arbeta med: • Elektronisk fakturahantering • Kontering • Definitivbokning • Avstämningar   Din kompetens Krav för anställning Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kund- och/eller leverantörsreskontra och har arbetat med elektronisk fakturahantering. Vidare kan du grunderna inom redovisning. Vi söker dig som har erfarenhet av Agresso eller annat likvärdigt ekonomisystem. Grundläggande kunskaper i Excel och Word är en förutsättning för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift samt baskunskaper i engelska.   Meriterande Följande anses som meriterande: • Ekonomisk utbildning på högskolenivå • Erfarenhet från e-handel • Erfarenhet av statlig redovisning • Några års statlig arbetslivserfarenhet • Goda kunskaper i engelska • Goda kunskaper i hela Office-paketet   Personliga förmågor Stor vikt läggs vid personliga förmågor och vi söker dig som är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du noggrann och ansvarstagande.   Om anställningen Du kommer att anställas som administratör med placering i Östersund. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde är snarast enligt överenskommelse.   Övriga upplysningar Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta tf ekonomichef Yvonne Elofsson, telefon 010-205 28 50.   Fackliga företrädare SACO Ulrika Owen, telefon 010-205 28 83. ST Anita Ekner, telefon 010-205 24 50.   Vi undanber oss erbjudanden om hjälp medannonsering och rekrytering.   Ansökan Ansök senast 2016-05-02 via myndighetens hemsida Arbetsgivarens diarienummer: 00994-2016 2.1.1
Företag: Folkhälsomyndigheten
Ort: Östersund
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Ekonomiassistent leverantörsreskontra
Folkhälsomyndigheten är en nationell kunskapsmyndighet som arbetar för bättre folkhälsa. Det gör myndigheten genom att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot hälsohot. Vår vision är en folkhälsa som stärker samhällets utveckling.  Vi erbjuder attraktiva villkor, spännande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Myndigheten har omkring 490 anställda och bedriver verksamhet i Solna och Östersund. Vi söker en ekonomiassistent till enheten för ekonomi och upphandling.   Dina arbetsuppgifter Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att arbeta med: • Elektronisk fakturahantering • Kontering • Definitivbokning • Avstämningar   Din kompetens Krav för anställning Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kund- och/eller leverantörsreskontra och har arbetat med elektronisk fakturahantering. Vidare kan du grunderna inom redovisning. Vi söker dig som har erfarenhet av Agresso eller annat likvärdigt ekonomisystem. Grundläggande kunskaper i Excel och Word är en förutsättning för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift samt baskunskaper i engelska.   Meriterande Följande anses som meriterande: • Ekonomisk utbildning på högskolenivå • Erfarenhet från e-handel • Erfarenhet av statlig redovisning • Några års statlig arbetslivserfarenhet • Goda kunskaper i engelska • Goda kunskaper i hela Office-paketet   Personliga förmågor Stor vikt läggs vid personliga förmågor och vi söker dig som är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du noggrann och ansvarstagande.   Om anställningen Du kommer att anställas som administratör med placering i Östersund. Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde är snarast enligt överenskommelse.   Övriga upplysningar Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta tf ekonomichef Yvonne Elofsson, telefon 010-205 28 50. Fackliga företrädare SACO Ulrika Owen, telefon 010-205 28 83. ST Anita Ekner, telefon 010-205 24 50. Vi undanber oss erbjudanden om hjälp medannonsering och rekrytering. Ansökan Ansök senast 2016-05-15 via myndighetens hemsida Arbetsgivarens diarienummer: 00994-2016 2.1.1
Företag: Folkhälsomyndigheten
Ort: Östersund
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent leverantörsreskontra


Sök lediga jobb Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se