Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb - lediga jobb

Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb Ekonomiassistent leverantörsreskontra jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiassistent leverantörsreskontra. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiassistent leverantörsreskontra. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Barnkär Barnflicka- Lidingö

  2. Säljare av IT-säkerhet- Solna

  3. Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag- Stockholm

  4. Leg. Sjuksköterska till äldreboende- Stockholm

  5. Personlig assistent- Täby

  6. Städare- Täby

  7. Svenskatvå lärare årskurs 2-5- Stockholm

  8. Ekonomiassistent- Stockholm

  9. Senior Research Fellow or Expert/Senior Expert- Stockholm

  10. Kock till lunchcatering- Stockholm


Mer beskrivning

Barnkär Barnflicka
Vi söker en glad, varm och ansvarstagande barnflicka till våra pojkar, som är 5 år och 7 år. De går på förskola och skola. De har aktiviteter och tycker om att vara ute i naturen. Vi söker dig som kan arbeta ca 20 -25 tim/vecka och vissa kvällar. Framförallt hämtning varje dag och ibland även lämning. Du skall ha körkort och bil står till förfogande. Ersättning diskuteras individuellt. Anställning sker omgående eller efter sommaren i mitten av augusti. Vi söker någon som har långsiktighet och vill arbeta hos oss minst i ett år gärna längre. Vi bor på Lidingö och ev. finns boende.
Företag: Kajsa Medin Hansen
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Barnkär Barnflicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnkär Barnflicka

Säljare av IT-säkerhet
Vill du ligga steget före? Panda Security grundades 1991 och är världens ledande leverantör av molnbaserade säkerhetslösningar. Vi finns i Sverige sedan 1997. Våra tjänster riktar sig till både företag och privatpersoner. Störst fokus är det på molntjänster, där vi tack vare vår Collective Intelligence-teknologi är pionjär i branschen. Nu söker vi ytterligare säljare av IT-säkerhet till vårt kontor i Solna som vill vara steget före tillsammans med oss. På vårt svenska säljkontor är vi 25 medarbetare. Totalt är vi 1 500 personer runt om i världen med huvudkontor i Spanien (Bilbao och Madrid). På huvudkontoret utvecklas ständigt nya, innovativa lösningar som automatiskt kan analysera och klassificera tusentals fall av ny skadlig kod varje dag. Vi kan därför med din hjälp erbjuda våra kunder det mest effektiva skyddet mot skadlig kod med minimal prestandapåverkan. Som säljare av IT-säkerhet på Panda Security erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett dynamiskt ungt säljteam och med spännande produkter som ständigt utvecklas. Arbetsplatsen är ung med en stark säljkultur och ett bra driv. Önskade kvalifikationer: - Du är lyhörd för kundens behov - Du kan uttrycka dig väl i tal och text - Du har goda kunskaper i engelska - Du har minst 3-års gymnasieutbildning - Du har en entreprenörsanda - Du är målinriktad Meriterande är: - Om du har kunskaper inom nätverk, serverlösningar eller IT-säkerhet - Om du har B-körkort - Om du några års arbetserfarenhet Det är inget krav att du har erfarenhet av försäljning då vi utbildar dig i systemförsäljning. Du erbjuds också en gedigen produktutbildning. Det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper och har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som IT-säljare är du ansvarig för bearbetning av både nya och befintliga kunder. Till ditt förfogande finns resurser för teknisk säljsupport som kan assistera dig med att utreda kundens behov till att presentera lösningar. Telefonen kommer att vara ditt viktigaste arbetsredskap för försäljning, uppföljning och givetvis också för bokning av kundbesök. Välkommen med din ansökan!
Företag: Panda Security Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare av IT-säkerhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare av IT-säkerhet

Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag
FÖRETAGET Moderna Tidskrifter grundades hösten 2010 av Daniel Andersson Alm och är idag Sveriges yngsta tidningsförlag med ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Vår vision är att arbeta med ett ungt och kreativt tänkande för att skapa utstickande och konkurrenskraftiga magasin som tilltalar nya unika läsargrupper. Tidningen Egoboost startades för 1,5 år sedan och säljs månadsvis och har ca 5000 prenumeranter. Återförsäljare är 7eleven samt Pressbyrån och tidningen utkommer med 11 nummer per år. DIN ROLL Moderna Tidskrifter arbetar med nytänkande och målmedvetna medarbetare som har en stark vilja och ambition att växa med företaget. Deras gemensamma nämnare är att alltid vara i framkant vad det gäller marknadsföring, events och starka kundrelationer. Som Account Manager hos vår kund jobbar du med att bygga långsiktiga kundrelationer med en strävan mot 100 % fullständigt nöjda kunder och uppbyggnad av din egna kundportfölj. Som Account Manager äger du kundrelationen och affären med kunden. Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt annonseringslösning för olika behov i fem tidskrifter; inredningsmagasinet Pappa Magazine, Moderna Resor, Husdrömmar samt Isabella Löwengrips karriärtidning för unga kvinnor, Egoboost Magazine. DIN UTVECKLING Du blir expert på annonsering och fungerar som en lönsamhetskonsult för kunden eftersom du ger råd utifrån kundens behov på hur du kan lösa deras problem. Under en löpande utbildning under dina första 12 månader får du en fantastisk skola för att lyckas och göra karriär inom onlinevärlden, annons- och mediabranschen. LÖN & ERSÄTTNING Grundlönen ligger på en bekväm och stabil nivå med ett bra provisionsavtal ovanpå denna. DIN FRAMTID Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Vi tror du tycker det är fantastiskt att ro hem en affär, har uthållighet och vill utvecklas inom försäljning. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Annonssäljare Sveriges snabbast växande förlag

Leg. Sjuksköterska till äldreboende
Vi söker nu legitimerad sjuksköterska som gärna har vidareutbildning i geriatrik och erfarenhet av äldreboende. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska på äldreboende. Anställning: Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Ansökan: Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Om oss: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.vardlanken.se.
Företag: VÅRDLÄNKEN BEMANNING OCH REKRYTERING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjuksköterska till äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjuksköterska till äldreboende

Personlig assistent
Vi söker en kvinnlig personlig assistent, 20-40 års åldern, för halvtid- heltidsarbete hos en aktiv kvinna i 35-årsåldern från augusti 2013. Arbetet innefattar dels mycket hushållsarbete samt mer ordinärt assistentarbete, och här är det ett plus om du arbetat inom vården eller personlig assistent. I tjänsten ingår även hjälp med lite träning. Då kunden tränar en del är det ett plus om du är intresserad av träning eller har en bakgrund som pt, sjukgymnast, massageterapeut eller liknande. Arbetsplatsen är i Täby och anställningen är deltid alternativt heltid. Vill du kombinera detta arbete med exempelvis studier eller andra arbeten så kan arbetstiden diskuteras om du är rätt person. Tiderna kan variera beroende på vecka om så skulle önskas. Som person ser vi att du är självgående, tar initiativ, flexibel och positiv. Vi ser även att du är noggrann och driven. Vid ansökan vill vi att du mailar ditt cv samt ett personligt brev där du kort ger en beskrivning av dig själv, ålder, intressen, ev. arbetstider och tidigare erfarenheter och arbeten. Har du foto bifoga detta gärna.
Företag: ANNALUNDA AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Städare
Som städare hos oss så arbetar du med sysslor som ingår i hem/kontorsstädning såsom dammtorkning, avtorkning, dammsugning, våttorkning, tvätt och strykning. Du är självständig, noggrann och har ett starkt sinne för ordning och reda samt att du vet hur man tar hand om ett hem/kontor och håller det rent. Kvalitet, service och ansvar är något som kännetecknar dig. Det är även självklart att du har kunskap om olika rengöringsmedel man använder på respektive ytor och underlag. Det är ett krav att du har erfarenhet av städning från arbetslivet. God social kompetens krävs. Det är också en självklarhet att du är punktlig, positiv och pålitlig. Ansökan ska vara utförlig med cv, kort personligt brev samt foto.
Företag: ANNALUNDA AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Städare jobb, Städare Täby, Städare ANNALUNDA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare

Svenskatvå lärare årskurs 2-5
Svenska interkulturella skolan är en F-9 skola med mycket hög lärartäthet. Vi är övertygade om att alla elever vill lära sig saker. Vår uppgift är att hitta de rätta pedagogerna som vet hur de ska locka fram det bästa ur varje enskild elev. Om du känner att du vill utmana och utmanas är du den vi söker. Öppenhet och nyfikenhet är ledorden för vår verksamhet. Undervisningen utgår ifrån elevernas egna förutsättningar med mål att konstant stimulera elevernas både intellektuella och praktiska förmåga. Våra kompetenta pedagoger använder varierande metoder för att varje elev skall uppnå målen och utveckla sin kommunikativa förmåga. Svenska interkulturella skolan erbjuder modern IT-institution, fullutrustade ämnessalar och en mycket hög personaltäthet. Företag som säljer rekryteringstjänster undanbedes.
Företag: SVENSKA INTERKULTURELLA SKOLAN
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svenskatvå lärare årskurs 2-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svenskatvå lärare årskurs 2-5

Ekonomiassistent
Seibu Giken DST AB söker nu omgående en ekonomiassistent till huvudkontoret i Spånga. Tjänsten är heltid, tillsvidare. Tjänsten: Du kommer att få jobba både med ekonomi och administrativa uppgifter. Löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, bankgarantier, telefonväxel, posthantering, m.m. Företaget: DST Seibu Giken tillverkar och säljer luftavfuktare via lokala representanter i över 40 länder. Vi omsätter 90 mkr och är 35 anställda. Se även vår hemsida www.dst-sg.com Utbildning/erfarenhet: Denna tjänst riktar sig till dig som har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning. Erfarenhet av tidigare liknande jobb är ett krav. Du behärskar engelska i tal och skrift och har goda datakunskaper och är en van användare av Office-paketet med tyngdpunkt på Excel, Word och Outlook. Vi använder affärssystemet iScala. Har du tidigare arbetat med löneredovisning ser vi det som meriterande. Lön: Individuell lönesättning Varaktighet/arbetstid: Arbetstid: 37 tim/vecka, mån-tor 8:00-16:45, fre 8:00-15:00 Flextid tillämpas. Tillträde 1 september. Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till Administrativ chef: lennart.andren@dst-sg.com
Företag: Seibu Giken DST AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent Seibu Giken DST AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Senior Research Fellow or Expert/Senior Expert
Nordregio conducts strategic research in the fields of regional policy and planning. We are active in research and dissemination, and provide policy relevant knowledge with a Nordic, European and Arctic perspective. Our main clients are governments and regional authorities in the Nordic countries and the European Union. Nordregio has a multi-disciplinary international staff and is located in Stockholm, Sweden. Nordregio invites applications for a position as: Senior Research Fellow or Expert/Senior Expert in GIS, Data Management and Quantitative Analysis Nordregio is seeking to expand its expertise in GIS, spatial analysis, quantitative analysis, database management, and web mapping by adding a Senior Research Fellow and/or Expert/Senior Expert. The scope of the role of the individual hired will therefore depend on the qualifications of individual applicants. With the responsibility to initiate and lead research projects, as a Senior Research Fellow you are experienced in project development and management. Thematically, your research interests are regional development issues in the Nordic countries and Europe, with a focus on the application of spatial analysis. Since you will be expected to work with quantitative analysis and production of maps regarding socio-economic analyses, etc., a strong working knowledge of GIS and data management is necessary. Through a sound knowledge of statistical research methods, this includes the ability to collect and analyse regional and local level socio-economic and spatial indicators and create regional typologies across a variety of themes. You have experience in harmonising national indicators to internationally comparable levels. Thematic knowledge pertaining to socio-economic development of the Arctic, and/or sparsely populated regions is a strong advantage. Formally, you hold a PhD in human geography, statistics, geoinfomatics or an associated discipline. As an Expert/Senior Expert you likely have the same qualifications as a Senior Research Fellow; however, a PhD can be substituted with a Master?s degree or a suitable mix of formal training and work experience. Additionally, your role is more likely oriented towards quantitative analysis and the production of maps within research activities managed by other research staff at Nordregio. As such, key fields of expertise include geoinfomatics, statistics and database management, applied in the context of spatial analysis. Depending on your qualifications, an Expert/Senior Expert in GIS will potentially work with the development of an innovative web mapping and statistical platform at Nordregio. As such, experts who can combine the aforementioned thematic research experience with expertise in open source or third party web mapping tools, web design, API, server management, etc. are particularly attractive. Fluency in English is essential, and if you do not speak a Scandinavian language, you must be willing to acquire a working knowledge within a relatively short period of time.We offer term contracts with a maximum length of 4 years. After further agreement the contract can be renewed for an additional four year period. For further information, please contact Director Kjell Nilsson by e-mail at kjell.nilsson@nordregio.se or by phone +46 72 300 8857. Applications should be addressed to Nordregio by e-mail - nordregio@nordregio.se - and must be received no later than 1 September, 2013.
Företag: NORDREGIO
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Research Fellow or Expert/Senior Expert jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Research Fellow or Expert/Senior Expert

Kock till lunchcatering
Vi i Staffes kök driver två cafeterior i Nacka och Skolrestaurangen på Fryshuset. Vi har nu även fått i uppdrag att laga och leverera lunch och middag varje dag till ett äldreboende i city. Det ställs höga krav på variation och kvalitet på maten som vissa dagar skall innehålla förrätt och dessert. Maten skall lagas på vårt kök som ligger i Fryshuset, södra Hammarbyhamnen. Tjänsten innebär till största del att tillsammans med vår kökschef komponera och laga maten till äldreboendet. Det innebär också en hel del ansvar för inköp och del arbete kring vår cateringverksamhet. Du bör vara rätt allsidig i din matlagning och inte minst vara kunnig i husmanskost. En viss del av tiden skall även läggas på att hjälpa till i skolköket. Du skall sköta utkörningen i stor utsträckning så B-körkort är ett krav. Det är en heltidstjänst men arbetstiderna är inte helt fastlagda fast det troliga är att det blir arbete måndag till söndag varannan vecka ca 60-70 timmar och ledigt varannan vecka. Tillträde 2013-08-01
Företag: STAFFE SANDAHLS KÖK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till lunchcatering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till lunchcatering


Sök lediga jobb Ekonomiassistent leverantörsreskontra

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se