Ekonomiassistent med kunskap inom lön jobb - lediga jobb

Ekonomiassistent med kunskap inom lön jobb Ekonomiassistent med kunskap inom lön jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiassistent med kunskap inom lön. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiassistent med kunskap inom lön. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ekonomiassistent med kunskap inom lön- Stockholm

  2. Ekonomiassistent med kunskap inom lön- Mölndal

  3. Ekonomiassistent med kunskap inom lön- Stockholm


Mer beskrivning

Ekonomiassistent med kunskap inom lön
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en ekonomiassistent med kunskap inom lön till en av våra kunder. Du kommer att arbeta med kund – och leverantörsreskontra, avstämningar samt momsredovisning. Vidare utgör du en supportfunktion för löneavdelningen vilket kan komma att innebära; att utföra lönekontroller tillsammans med HR avdelningen, förbereda lönejournaler samt vara kontaktperson för lönerelaterade frågor. Detta är ett uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet och du anställs som konsult hos Manpower med start omgående. Uppdraget förväntas pågå till tillsvidare. Vem är du? Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, du har tidigare arbetat med en liknande tjänst och har minst 2 års erfarenhet. Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet inom lön. Som person är du flexibel, driven och organiserad. Då företaget arbetar i lönesystemet Visma är det meriterande om du gjort det tidigare. Då det kan förekomma att kommunicera med icke svensktalande kollegor/kunder behärskar du såväl svenska som engelska obehindrat i tal och skrift. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Sofie Westerberg på telefon 08-736 11 12.
Företag: Manpower
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med kunskap inom lön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med kunskap inom lön

Ekonomiassistent med kunskap inom lön
Arbetsbeskrivning Vi söker nu efter en noggrann och flexibel ekonomiassistent med intresse för lön till vår kund. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bland annat pensionsinbetalningar, löpande fakturering samt bokföring, bokslut och avstämningar, leverantörreskontra och fakturering. I rollen ingår det även en del förekommande administrativa sysslor. Idag ingår det en del lönearbete i rollen som till exempel kontroll av utlägg och reseräkningar. Företagets lönehandläggning är i dag outsourcade men på sikt planerar vår kund att ta hem det och det kommer då att tillkomma i rollen Det är därför viktigt att man har erfarenhet av detta sedan tidigare. Vem är du? Till denna tjänst söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, lön eller liknande samt ett par års erfarenhet av att arbeta med ovanstående uppgifter. Som person är du prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter och kan hjälpa till där det behövs. Vidare är du social, nyfiken, driven och intresserad av att lära och utvecklas i din roll. Du tycker om och har intresse för ekonomi och siffror och är noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du har goda datakunskaper och då främst av Excell. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i Maconomy ses det som meriterande. Du erbjuds Vi kan erbjuda dig en spännande och bred roll i ett intressant och snabbväxande företag med trevliga kollegor. Företaget ligger i fräscha lokaler i Mölndal. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet och är en inhyrning på heltid med start i början av januari 2016. Tjänsten är i utgångspunkten satt på sex månader men för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning eller anställning hos kunden. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Fredriksson, via mail: maria.fredriksson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Start: 1 januari
Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning
Ort: Mölndal
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med kunskap inom lön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med kunskap inom lön

Ekonomiassistent med kunskap inom lön
Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en ekonomiassistent/redovisningsekonom till vår kund som sitter i centrala Stockholm. I rollen som ekonomiassistent/redovisningsekonom kommer du huvudsakligen att arbeta med löpande redovisning och löner. Vem är du? Vi söker dig som är gymnasieekonom eller högskoleutbildad inom ekonomi. Du har även några års erfarenhet av löpande redovisning och löner. Som person är du driven, effektiv, noggrann och serviceinriktad. Du erbjuds Ett konsultuppdrag i en spännande organisation med start omgående. Konsultuppdraget kommer pågå under några månader. Det finns även chans till överrekrytering till kund. Kundens kontor är beläget i centrala Stockholm. Vi intervjuar löpande till denna tjänst varpå du är välkommen med din ansökan snarast via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post. Start: Omgående Lön: Enligt ö.k Sista ansökningsdag Snarast!
Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med kunskap inom lön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med kunskap inom lön


Sök lediga jobb Ekonomiassistent med kunskap inom lön

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se