Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm lediga jobb

Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm jobb Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Handledare daglig verksamhet- Sigtuna

  2. Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus- Norrtälje

  3. Verkstadsarbetare- Lidingö

  4. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Stockholm

  5. Undersköterska- Norrtälje

  6. Morgonpigg rondväktare med servicekänsla!- Stockholm

  7. Redovisningskonsult- Stockholm

  8. Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!- Stockholm

  9. Undersköterska- Norrtälje

  10. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Norrtälje


Mer beskrivning

Handledare daglig verksamhet
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Socialförvaltningens ansvarsområden är: - Äldreomsorg - Handikappomsorg - Socialpsykiatri - Individ- och familjeomsorg - Tillsyn och tillståndsfrågor ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig personal arbeta pedagogiskt och strukturerat mot de mål som individuellt planeras för varje person. Vi arbetar i team och därför är samarbetsförmåga ett måste men även förmågan att arbeta självständigt. Du har som handledare ett ansvarsfullt arbete som bygger på respekt för individens integritet och självbestämmande. KVALIFIKATIONER Grund-och påbyggnadsutbildning för omsorg eller gymnasieskolans omvårdnadslinje med inriktning mot pedagogik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig Du har goda kunskaper i det svenska språket samt god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift. Datorvana. Körkort. Erfarenhet av att arbeta med personer som har stora intellektuella och fysiska funktionsnedsättningar. Kunskap om alternativa kommunikationssätt. Erfarenhet av att arbeta med personer med autism/autismliknande tillstånd. Intresse för musik och skapande tillsammans med personer med stora funktionsnedsättningar är meriterande.
Företag: Sigtuna kommun, Freja, Rolsta, Utegrupper, Återbruket, Hällsbo,
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare daglig verksamhet

Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus
TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. VÅR ARBETSPLATS På operationsavdelningen bedrivs både planerad och akut kirurgi, vi utför årligen ca 3 400 kirurgiska ingrepp. Operationer sker inom allmänkirurgi, urologi, ortopedi och gynekologi. Vår verksamhet fördelas på fyra operationssalar med ett lag var. Ett akutlag bemannar dygnet runt. Till avdelningen hör även sterilenheten som försörjer hela TioHundra AB samt externa kunder med sterilt gods. Totalt är vi 50 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är operationssjuksköterska för tillsvidareanställning eller vikariat. Individuellt schema används på avdelningen med viss tid under kvällar, nätter och helger. Då verksamheten innefattar olika specialiteter krävs det att vi roterar för att bibehålla vår kompetens och höga kvalitet. Du kommer att vara med och utveckla vår verksamhet och får på sikt ta ansvar för eget ansvarsområde. Våra beslutvägar är korta, och resultatet av dina förslag syns snabbt. Dagligen tillvaratar vi varandras kompetens runt patienten i teamarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot operationssjukvård. Vi värdesätter engagemang och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssjuksköterska till Norrtälje sjukhus

Verkstadsarbetare
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Dina arbetsuppgifter  Dina arbetsuppgifter blir att utföra verkstadsarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är svarvning, fräsning, montering och skärande bearbetning. Tillverkningen sker efter ritning i styrda och manuella maskiner. Din bakgrund  Du har erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin och är mycket händig. Har du en verkstadsutbildning är det även meriterande Dina egenskaper Du är en glad och öppen person med ansvarskänsla som uppskattar kvalitet. Vi tror att du har ett gediget intresse för verkstadsjobb och utför ditt arbete med noggrannhet. Som person är du driven, effektiv och strävar hela tiden framåt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Engström på på tel 072-988 90 35 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Stockholm
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Verkstadsarbetare jobb, Verkstadsarbetare Lidingö, Verkstadsarbetare Randstad AB Stockholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verkstadsarbetare

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Tycker du att eventbraschen verkar spännande men inte har tidigare erfarenhet, kan detta vara ett bra uppdrag för att visa vad man går för! Var: Stockholm (Butiker i Bromma,  Sickla, Täby, Barkaby, Kungens Kurva och Kungsgatan) När: 6-7 13-14 och 20-21 september    Arbetstid: Fredag 15-19 Lördag 12-16 Utbildning: Sker innan uppstart Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Undersköterska
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är erfaren undersköterska och vill arbeta på Grind Vård- och omsorgsboende. Boendet har 53 platser och är beläget i Grind i Norrtälje. Inom verksamhetsområdet vård- och omsorgsboende arbetar vi med personcentrerad omvårdnad, det innebär att det är viktigt för dig att tillsammans med dina medarbetare ge en god omvårdnad där kunden alltid står i centrum. För att uppnå detta är det viktigt för dig med ett utvecklat kontaktmannaskap. Du är delaktig och engagerad i teamträffar och arbetsplatsträffar och värnar om boendets framtida utveckling. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet inom området är ett krav. Vid en av tjänsterna är utbildning och/eller erfarenhet inom psykiatriska sjukdomar ett krav. Som personliga egenskaper ser vi att du är flexibel, kan hantera stressade situationer, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Ett gott bemötande i alla situationer är en självklarhet för dig. Datorvana är ett krav då all dokumentation genomförs på dator. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Norrtälje, Undersköterska TioHundra AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Morgonpigg rondväktare med servicekänsla!
Nokas är en nordisk säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi har ca 3 500 medarbetare och är indelat i två divisioner, Cash Handling och Security & Safety. Bolaget grundades 1987 och vi har växt kontinuerligt sedan starten. Vår ambition är att vara en betydande aktör på den skandinaviska marknaden före utgången av 2013 och därefter växa vidare i Europa. Våra värderingar bygger på begreppet ”Vi bryr oss” och genomsyrar hela vår verksamhet. Nokas Bevakning Öst AB erbjuder sedan 1984 skräddarsydda tjänster inom säkerhet och bevakning för arbetsplatser, handelsplatser, publika platser och privata hem. Idag har vi ungefär 1200 larm- och bevakningskunder, både företag och privata hushåll. Vi är auktoriserade av Länsstyrelsen och alla våra medarbetare har omfattande säkerhetsutbildning med inriktning på personell och teknisk bevakning. Bli en av våra skickliga väktare Nu söker Nokas Bevakning en väktare till en bilburen tjänst i en miljö som kräver hög service och fingertoppskänsla. Du kommer att träffa besökare, hyresgäster och kunder så det är viktigt att du är en professionell och serviceinriktad person. Vi erbjuder positiva och engagerade kollegor i ett företag där vi fokuserar på att ge våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar. Du kommer att jobba tidiga mornar utifrån ett fast schema och utgå med bil från vårt huvudkontor. Under arbetspasset kommer du att besöka och låsa upp våra centrumuppdrag, utföra lunchavlösningar för kollegor, bistå vår arbetsledare i tjänst med olika uppdrag. I tjänsten ingår även larm- och utrycknings arbeten. Det är viktigt att du är självgående och känner stort ansvar för ditt arbete eftersom att du delvis kommer att planera ditt arbetspass självständigt. Du har en känsla för service och trivs med att arbetsuppgifterna varierar under dagen. Giltig väktarutbildning (VU1 och VU2) och tidigare erfarenheter från väktaryrket är ett krav. Självklart så innehar du även minst ett B-körkort och hittar bra i Stockholm.
Företag: Nokas Bevakning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Morgonpigg rondväktare med servicekänsla! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Morgonpigg rondväktare med servicekänsla!

Redovisningskonsult
Accountor är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomitjänster i Sverige. Vi ingår i internationella Accountor Group. Våra tjänster bildar tillsammans ett helhetskoncept som ger Kunderna tillgång till en - helt eller delvis - outsourcad ekonomifunktion. Spetskompetensen ligger inom de två huvudområdena Redovisning, Digital Leverantörsfaktura- och Lönehantering. Idag levererar vi, genom våra systerföretag och partners, ekonomitjänster till företag i hela Norden, Baltikum, Nederländerna och Ryssland. I Sverige har vi ca 90 medarbetare och i koncernen närmare 2300 anställda. Våra Sverigekontor finns i Stockholm, Karlskoga, Jönköping och Karlskrona. Våra Kunder utgörs fram för allt av medelstora och mindre organisationer i alla branscher. Accountor AB ägs av Accountor OY.Är du redo för att ta ett steg upp i karriären och bli vår nästa kundansvariga Redovisningskonsult? Vi söker en redovisningskonsult som vill ha ett omväxlande och varierande arbete med många motiverade arbetskamrater. Kanske är just du rätt person att arbeta hos oss? Vi tror att du är en stresstålig person som klarar av att hantera många kunder och dessutom är initiativrik. Vi värdesätter flexibilitet, och att kunna skapa goda relationer med kunderna där du kommer vara ansiktet utåt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå. Viktigt för oss är också att man tycker om att arbeta i team. Förutom att arbeta relationsskapande kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta övergripande problemlösning inom redovisning samt avstämningar, bokslut, deklarationer årsbokslut, koncernredovisning, koncernrapportering, inkomstdeklarationer, rapportering, betalningsattester, årsredovisning. Som redovisningskonsult vill vi ständigt utveckla dig och se att du utmanas för att få dig att prestera på topp. Tror du att du har det som krävs? Då vill vi inte att du missar den här chansen. Ta ditt nästa steg som redovisningsansvarig och väx in i en roll som kommer utveckla dig både som person och i din yrkesroll, det blir någonting utöver det vanliga. Formella krav: • Gedigen erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete • Goda kunskaper i koncernredovisning • Engelska i tal och skrift • Ansvarsfull • God social kompetens Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av redovisningsarbete som vill utvecklas tillsammans med oss och ser helst att du är Civilekonom eller har annan relevant utbildning. Vi värdesätter dina personliga egenskaper mycket högt, nyckelord för oss är: • Ansvarstagande, Serviceinriktad och Målfokuserad. • Relationsskapande, Affärsmässig med Social Kompetens. • Analytisk Övrigt • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse • Omfattning: Heltid/Tillsvidareanställning • Placering: Stockholm Vasastan, resande i Sverige samt utlandsresor kan förekomma i begränsad utsträckning. • Fast månadslön • Förmåner: friskvårdsbidrag, flexpay, företagshälsovård, flexibel arbetstid etc. Frågor besvarar av: Head of Accounting Services, Eva Petré Rege, 08-506 116 00 el mail: evapetre.rege@accountor.se.
Företag: Accountor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Stockholm, Redovisningskonsult Accountor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du social och söker ett arbete som är lärorikt och spännande ? då har vi jobbet för dig. Vi söker nu nya norsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. Arbetet består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. Kundtjänsten är av teknisk karaktär men här får man en utbildning för att vara väl insatt i den tekniska biten. Däremot behöver man vara normalanvändare av "vardagsteknik". I arbetsuppgifterna ingår även en del merförsäljning på inkommande samtal mot befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: • Behärskar norska och engelska flytande i tal och skrift. • Brinner för att leverera service. • Kan arbeta bra i grupp så väl som individuellt. • Är en social och driven person. • Är en van datoranvändare. Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare då detta är en junior roll, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet ifrån arbete via telefon eller annan serviceerfarenhet. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service och stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare!

Undersköterska
Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är erfaren undersköterska och vill arbeta på Grind Vård- och omsorgsboende. Boendet har 53 platser och är beläget i Grind i Norrtälje. Inom verksamhetsområdet vård- och omsorgsboende arbetar vi med personcentrerad omvårdnad, det innebär att det är viktigt för dig att tillsammans med dina medarbetare ge en god omvårdnad där kunden alltid står i centrum. För att uppnå detta är det viktigt för dig med ett utvecklat kontaktmannaskap. Du är delaktig och engagerad i teamträffar och arbetsplatsträffar och värnar om boendets framtida utveckling. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning. Erfarenhet inom området är ett krav. Som personliga egenskaper ser vi att du är flexibel, kan hantera stressade situationer, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Ett gott bemötande i alla situationer är en självklarhet för dig. Datorvana är ett krav då all dokumentation genomförs på dator. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Norrtälje, Undersköterska TioHundra AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Luleå När: 20-21 september Arbetstid: Fredag kl. 15-19 och Lördag kl 12-16 Utbildning: Via telefon och mejl Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer


Sök lediga jobb Ekonomiassistent på 50% till kund i centrala Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se