Ekonomiassistent sökes! jobb - lediga jobb

Ekonomiassistent sökes! jobb Ekonomiassistent sökes! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomiassistent sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomiassistent sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ambitiös Ekonomiassistent sökes!- Stockholm

 2. Ekonomiassistent sökes!- Stockholm

 3. Självgående Ekonomiassistent sökes!- Stockholm

 4. En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid- Trollhättan

 5. Flexibel ekonomiassistent sökes för deltidsuppdrag!- Norrköping

 6. Senior ekonomiassistent sökes till företag i Norrort- Stockholm

 7. Ekonomiassistent sökes till Gävle- Gävle

 8. Driven ekonomiassistent sökes till komunaltbolag i Göteborg- Göteborg

 9. Ekonomiassistent sökes!- Mjölby

 10. Ekonomiassistent sökes till Gävle- Gävle

 11. Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå- Stockholm

 12. Ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag- Stockholm

 13. Självgående Ekonomiassistent sökes!- Stockholm

 14. Ekonomiassistent sökes till HK i Kista!- Stockholm

 15. Ekonomiassistent sökes till Back Office!- Stockholm

 16. Kontorist/Ekonomiassistent sökes på deltid!- Tanum

 17. Ekonomiassistent sökes omgående till Farsta- Stockholm

 18. Erfaren ekonomiassistent sökes till Solna/Sundbyberg- Sundbyberg

 19. Erfaren ekonomiassistent sökes till PrimeWine Group- Stockholm

 20. Erfaren ekonomiassistent sökes!- Göteborg

 21. Ekonomiassistent sökes till statlig myndighet i Solna!- Solna

 22. En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid- Trollhättan

 23. Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående- Helsingborg

 24. Kvalificerad ekonomiassistent sökes- Uppsala

 25. Finsktalande ekonomiassistent sökes!- Göteborg

 26. Student som vill jobba extra som Ekonomiassistent sökes till kund i Solna- Solna

 27. En erfaren ekonomiassistent sökes på halvtid- Uddevalla

 28. En erfaren ekonomiassistent sökes på heltid- Uddevalla

 29. Rutinerad ekonomiassistent sökes för kunds räkning- Malmö

 30. Ekonomiassistent sökes till Örebro- Örebro

 31. Administratör/Ekonomiassistent sökes till konsultuppdrag- Stockholm

 32. Ekonomiassistent sökes till statlig verksamhet i Stockholm- Stockholm

 33. Junior ekonomiassistent sökes till Stockholm.- Stockholm

 34. Junior ekonomiassistent sökes till Gävle.- Gävle

 35. Junior ekonomiassistent sökes till Jönköping.- Jönköping

 36. Junior ekonomiassistent sökes till Göteborg.- Göteborg

 37. Ekonomiassistent sökes till Stockholm.- Stockholm

 38. Ekonomiassistent sökes till Malmö.- Stockholm

 39. Ekonomiassistent sökes till Gävle.- Gävle

 40. Junior ekonomiassistent sökes till Uppsala.- Uppsala


Mer beskrivning

Ambitiös Ekonomiassistent sökes!
Har du ett sinne för siffror, är analytisk och ser saker utifrån ett helhetsperspektiv? Då har Adecco ett uppdrag för dig! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet och vara en del av företagets supportkontor. Supportkontoret stöttar företaget i bl.a. marknadsföring, utveckling, IT-drift och Inköp. Din roll som ekonomiassistent innebär att du assisterar ekonomichefen i uppgifter som t.ex. löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, diverse avstämningar samt påminnelser. Du kommer även att själv få ansvara för att uppdatera och underhålla företagets statistik- och bonusverktyg. Har du erfarenhet av projektstyrning, nyckeltalsstyrning eller kedjeverksamhet inom service eller detaljhandel,  jobbat dagligen i Excel eller ekonomisystemet Pyramid kommer du känna igen dig i de dagliga uppgifterna direkt! Vem trivs här? Du som är gymnasieekonom eller är högskoleutbildad inom ekonomi med ett par års erfarenhet av liknande uppgifter kommer att trivas i rollen som ekonomiassistent! Brinner du för siffror, är analytisk lagt samt har en god förståelse för hela flödet på en ekonomiavdelning kommer att känna dig som hemma hos vår kund! Som person ser du utmaningen i att arbeta tillsammans med andra i ett högt tempo, värdesätter god kommunikation och är positiv och flexibel i ditt sätt! Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti/september. Resor inom Sverige kan komma att ingå i arbetsuppgifterna på uppdraget. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos vår kund efter en prövotid! Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös Ekonomiassistent sökes!

Ekonomiassistent sökes!
Verksamhetsbeskrivning Happy Homes är färg- och interiörkedjan med över 100 butiker runtom i landet. I inspirerande butiker säjer vi färg, tapet, golv, kakel och klinker samt inredningsprodukter till proffs- och konsumentkunder. Kedjans supportkontor, som finns i Stockholm, samordnar butikernas inköp, marknadsföring, utbildningar, IT och butiksutveckling. Happy Homes-kedjans butiker är entreprenörsägda och vi har varit verksamma sedan 1962 vilket gör oss till Sveriges äldsta fackhandelskedja inom vårt område. Vi är idag 11 personer på Happy Homes supportkontor som sitter ljusa lokaler i Hammarby Sjöstad. På supportkontoret hjälper vi butikerna med marknadsföring, butiksutveckling, IT-drift och inköp. Arbetsuppgifter Till kedjans supportkontor söker vi nu en ambitiös, flexibel och analytisk ekonomi- och controllerassistent. I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta brett inom ekonomiområdet och vara behjälplig ekonomichefen i alla delar. I stora drag handlar det om att arbeta med den löpande bokföringen, kundoch leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, diverse avstämningar samt påminnelser. Du är även ansvarig för att uppdatera och underhålla vårt statistik- och bonusverktyg. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, men ser gärna att du har en högre akademisk utbildning. Du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du måste ha förståelse för hela flödet på en ekonomiavdelning och du har ett brinnande intresse för siffror och försäljning. Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i Excel. Det är en fördel om du har erfarenhet från ekonomisystemet Pyramid. Har du arbetat med projektredovisning och nyckeltalsstyrning samt har erfarenhet från kedjeverksamhet inom service eller detaljhandel är detta ett stort plus. Som person är du strukturerad, du har en positiv attityd och inspireras av ett högt tempo. Vi ställer höga krav på att du är flexibel och är bra på att kommunicera. Att arbeta på supportkontoret innebär också visst resande inom Sverige med butiksbesök, deltagande på konferenser och regionala träffar. Vill du arbeta i ett spännande företag där ingen dag är den andra lik är du rätt person för oss. Vi ser gärna att du kan börja hos oss snarast. Intresserad? Kontakta Ekonomichef Karolina Nielsen på Happy Homes alt skicka in ansökan med ditt CV, personligt brev och referenser till karolina.nielsen@happyhomes.se senast 2013-07-31. Arbetsgivaren avböjer all kontakt gällande stöd i rekryteringen från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: Happy Homes Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes!

Självgående Ekonomiassistent sökes!
Har du ett sinne för siffror och ser saker utifrån ett helhetsperspektiv? Då har Adecco ett uppdrag för dig! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som ekonomiassistent kommer du att assistera och vara en del av kontorsteamet på företaget. Dagligen har du kontakt med bl.a. verksamhetschefer, leverantörer och ekonomer. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att ha hand om inkommande inkassoärenden. Du kommer även att sköta kund- och leverantörsreskontra, kontroll av fakturor och kontoavstämningar. Utöver detta ingår registrering och skanning av fakturor i dina arbetsuppgifter samt att lägga upp nya leverantörer och användare i systemet. Vem trivs här? Du som har en klar högskoleutbildning alternativt KY-utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att sätta dig in i rollen. Har du kännedom om inkassoärenden och vana att arbeta med kronofogden kommer du att snabbt känna dig hemma i rollen! Har du dessutom ett gott sinne för siffror, vana av att jobba i Excel och förståelse för kredit samt leverantörshantering ska du söka redan idag! Vidare känner du dig trygg i din kunskap, även i det engelska och svenska språket, och brinner för att tillsammans med andra bidra till gott samarbete och en positiv stämning! Meriterande är kunskaper i systemen Contempus och Agresso. Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående Ekonomiassistent sökes!

En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid
Är du en erfaren ekonomiassistent som brinner för siffror? Vi på Adecco ger dig en möjlighet att utvecklas och erbjuder nu en tjänst som ekonomiassistent på halvtid och möjlighet till heltid. Hur ser din arbetsdag ut? Dina främsta uppgifter kommer vara att arbeta med löpande bokföring, skatter och moms. Du kommer även att arbeta med leverantörsfakturor, kontering och kreditkortsfakturor. Genom arbetet kommer du att få utlopp för din noggrannhet. Det gäller både halvtid och heltid. Placeringsorten är i Trestadsområdet. Vem trivs här? Du som tidigare arbetat några år som ekonomiassistent och har en gymnasieutbildning inom ekonomi kommer att trivas bra här. Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du självgående och har förmågan att ta egna initiativ är detta rätt plats för dig. Ditt strukturerade, noggranna och flexibla arbetssätt gör att du kommer sätta dig in i arbetet snabbt. Har du dessutom lätt till skratt och trivs med ett nära samarbete med människorna runt dig kommer du att passa bra in i rollen som ekonomiassistent. Du måste kunna börja jobba omgående, samt ha körkort och tillgång till bil. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Andreas Johansson på tel: 0520-474754. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid

Flexibel ekonomiassistent sökes för deltidsuppdrag!
Vill du utveckla dig inom ekonomiassistans? Är du driven, social och noggrann i ditt arbete? Tycker du om att ta ansvar? Då skulle du trivas på uppdrag hos en av våra kunder i Norrköpings närort. Vi söker dig som studerar, eller har annan huvudsaklig sysselsättning, för arbete med leverantörs- och kundreskontra vid behov.   Vad innebär jobbet? Du kommer att jobba och utveckla din kunskap när det gäller leverantörs- och kundreskontra i ett mindre team med bra gemenskap. Du kommer att jobba som uthyrd hos en av våra kunder. Uppdraget innebär att du till en början får möjlighet att sätta dig in i arbetet under 1 månad på 50%, därefter hoppa in vid behov. Du arbetar dagtid.   Vem trivs här? För att trivas med uppdraget så studerar du kanske på distans eller har ett schema som möjliggör flexibla arbetstider då du arbetar på 50% till en början. Har du studerat ekonomi och/eller har yrkeserfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent, så kommer du snabbt att sätta dig in i vad du ska göra. Du kommer att få användning av dina goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av affärssystemet BAAN, har du inte jobbat i BAAN tidigare så får du möjlighet att lära dig ett nytt system inför din framtida karriär. Är du social i ditt sätt så kommer du att trivas i gruppen och är du driven som person så är det här rätt plats för dig. Din noggrannhet och förmåga att ta ansvar kommer att göra att du når framgång. Du tar dig till företaget med bil.   Vad erbjuder vi? Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.  Mer information finner du på www.adecco.se.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Var noga med att ange - Kontraktstyp Studentjobb- när du gör din registrering. Vid frågor om uppdraget och rekryteringsprocessen kontakta Teresa Kyndel på 011-191843 och teresa.kyndel@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Flexibel ekonomiassistent sökes för deltidsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flexibel ekonomiassistent sökes för deltidsuppdrag!

Senior ekonomiassistent sökes till företag i Norrort
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! Nu söker vi en erfaren ekonomiassistent till vår kund som är ett fastighetsbolag i Veddesta. Är du en ansvarstagande och ordningsam person som arbetar med hög kvalitet? Trivs du dessutom med att arbeta på ett litet företag där du är en viktig del av verksamheten? Då är du troligtvis rätt person för denna tjänst.   Arbetsbeskrivning Som ekonomiassistent ansvarar du för och utför alla på en ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter såsom fakturering, löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och bistår även i den dagliga förvaltningen. Du kommer även att vara behjälplig med att stötta ägarna med diverse administrativa uppgifter. Det kommer även innefatta att göra löner för 6 stycken anställda. Bakgrund Vi söker dig som har minst gymnasieekonomutbildning. Vi tror att du tidigare har arbetat med det löpande på en mindre ekonomiavdelning. Vi ser att du har goda kunskaper i Excel. Som person är du noggrann och självgående samt lyhörd och flexibel. Du är pålitlig och utför dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt samtidigt som du har en god förmåga i att följa upp och slutföra dina arbetsuppgifter. Du ska också ha en förmåga att se vad som behöver göras och vara beredd att hugga i där det behövs. Viktig information Ovanstående är en rekrytering med start i september. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman, 08-407 55 55.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Senior ekonomiassistent sökes till företag i Norrort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior ekonomiassistent sökes till företag i Norrort

Ekonomiassistent sökes till Gävle
Bemannia söker nu en Ekonomiassistent till vår kund i Gävle. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Tjänsten beräknas börja i september och är ett heltidsuppdrag på sex (6) månader, med möjlighet till förlängning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: - Leverantörsfakturahantering, från mottagande till betalning - Scanna och slussa fakturor - Hantera utgående fakturor - Registrera betalningar - Påminnelsehantering Dina kvalifikationer: - Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - Ekonomisk bakgrund - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person är du kvalitétsmetveten och noggrann. Vi ser även att du är en social person som har lätt att anpassa dig till nya situationer. Du bör även vara vetgirig och initiativrik. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent sökes till Gävle" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Gävle
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till Gävle

Driven ekonomiassistent sökes till komunaltbolag i Göteborg
Poolia Ekonomi Presentation Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent som i huvudsak kommer att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du kommer även att vara behjälplig verksamhetens inköpssammordnare med vissa lättare arbetsuppgfiter inom inköp. Uppdraget startar omgående. Urvalet sker löpande så dröj inte med din ansökan. Arbetsuppgifter I din roll som ekonomiassistent kommer du att i huvudsak arbeta med fakturering, löpande bokföring, tidsregistrering samt sammanställning av ekonomiska rapporter och redovisningar. Du stöttar även inköpssammordnaren med enklare, mindre inköp (kontorsmaterial mm) samt avrop från befintliga leverantörer och material vid upphandlingar. Utbildning/erfarenhet Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi/inköp Du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet av boksluts- och budgetarbete samt goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har kunskaper i Navision, Lotus Notes samt Basware. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann samt har lätt för att samarbeta. Du arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och är ett stöd till den övriga verksamheten.Det är viktigt att du har förmåga att strukturera och är flexibelt arbetssätt. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Driven ekonomiassistent sökes till komunaltbolag i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven ekonomiassistent sökes till komunaltbolag i Göteborg

Ekonomiassistent sökes!
Industrikompetens i Östergötland AB Om oss Industrikompetens ägs av Industri och kommuner och jobbar för regionens kort- och långsiktiga kompetensförsörjning. Vi arbetar brett, från omställning, arbetarbemanning och personalförmedling till rekrytering. Vi engagerar oss i utbildningsfrågor och lärlingsprogram, etablerar kontakter mellan företag och studenter och verkar för nätverk mellan våra kundföretag. Alltid med stort, personligt engagemang Om företaget För kunds räkning söker vi nu efter en Ekonomiassistent till ett uppdrag på några månader, med möjlighet till att tjänsten blir en tillsvidareanställning. Dina arbetsuppgifter • Delta i hantering av inkommande fakturor, dvs postsortering, scanning, verifiering, distributionslistor, matchning och slutattester. • Delta i bokslutsarbetet med enklare avstämningar • Avprickning av inkommande- och utgående betalningar • Utföra konteringar (bla Eurocardfakturor) och rättelser av felaktiga transaktioner • Allmän support och stöd gentemot övriga avdelningar inom företaget Din profil • Gymnasieekonom eller motsvarande • Erfarenhet av redovisnings-/bokslutsarbete i tillverkande företag • Erfarenhet av affärssystemet Jeeves och fakturahanteringsprogrammet Mflow • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift • Goda generella IT-kunskaper Som person ser vi att du är noggrann och kommunikativ samt har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Tjänsten kräver att du har en god samarbetsförmåga och att du som person är hjälpsam. Ansökningsförfarande Är detta något för dig? Vänta inte med din ansökan, utan skicka in den redan idag då urvalet kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar vi vår hemsida www.industrikompetens.se och sista ansökningsdag är den 8 augusti 2013. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare, Linda Strandman, 0767 78 15 10. Väl mött och Lycka till med din ansökan
Företag: Industrikompetens i Östergötland AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes!

Ekonomiassistent sökes till Gävle
Bemannia söker nu en Ekonomiassistent till vår kund i Gävle. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på Bemannia och uthyrd till vår kund. Tjänsten beräknas börja i september och är ett heltidsuppdrag på sex (6) månader, med möjlighet till förlängning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: - Leverantörsfakturahantering, från mottagande till betalning - Scanna och slussa fakturor - Hantera utgående fakturor - Registrera betalningar - Påminnelsehantering Dina kvalifikationer: - Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - Ekonomisk bakgrund - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person är du kvalitétsmetveten och noggrann. Vi ser även att du är en social person som har lätt att anpassa dig till nya situationer. Du bör även vara vetgirig och initiativrik. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent sökes till Gävle" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Gävle
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till Gävle

Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå
Vi söker en ekonomiassistent på heltid till en kommunikationsbyrå belägen i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter: Leverantörsreskontra: Hela processen från ankomstregistrering, matchning an fakturor mot beställning, sända fakturor till attestering fram till slutkontering. Kundreskontra: Skapa fakturor, filöverföring, registrera inbetalningar och skicka ut påminnelser. Du kommer dessutom ha ansvar för vår löpande bokföring. Du kommer även att vara delaktig i att löpande arbeta fram förbättringsrutiner, samt andra för tjänsten vanligt förekommande arbetsuppgifter. För att passa för tjänsten som ekonom hos oss ser vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Flera års erfarenhet av leverantörsreskontra och bokföring. Stor vana av att arbeta självständigt. Som person är du driven i ditt arbete och trivs med ett arbete i högt tempo och i en snabbföränderlig miljö. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: BRANDECHO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent sökes till byrå

Ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässiga löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en person som kan avlasta i arbetet med offentlig upphandling. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på deltid, cirka 30-40h/månad. Arbetsbelastningen kan variera beroende på upphandlingssituationen ser ut. Uppdraget avser att löpa tillsvidare och starta omgående. Ditt uppdrag Till uppdrag hos en kommunikationsbyrå i centrala Stockholm söker vi nu en student som läser termin 2-3 på marknadsförings/ekonomlinjen eller liknande. I rollen kommer du att bearbeta material till offentliga upphandlingar. Du kommer att sätta ihop material till anbud som till exempel arbetsprover, meritförteckningar, beskrivande texter och arbetsmetoder mm. Du kommer till största del att arbeta administrativt. Till arbetsuppgifterna tillhör även att formulera säljande texter. Du kan dessutom få möjlighet att avlasta i olika marknadsföringsprojekt. Din bakgrund Vi söker dig som studerar på ekonomlinjen eller liknande, du får gärna vara i slutskedet av din utbildning och ha intresse för marknad och kommunikation. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna med kundkontakt. Vi ser gärna att du har skrivit säljande texter innan. Som person är du uthållig och noggrann. Du har inga problem med att förstå formella dokument. Dessutom kan du uttrycka dig säljande och pedagogiskt i skrift. Vidare ser vi gärna att du är nyfiken, självgående och prestigelös. För att lyckas i rollen är du även effektiv, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med övriga kollegor.  Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer  076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på telefonnummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till deltidsuppdrag

Självgående Ekonomiassistent sökes!
Har du ett sinne för siffror och ser saker utifrån ett helhetsperspektiv? Då har Adecco ett uppdrag för dig! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som ekonomiassistent kommer du att ha en bred roll och vara en del av ett större team på företaget. Dagligen har du kontakt med bl.a. verksamhetschefer, leverantörer och ekonomer. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att ha hand om inkommande inkassoärenden. Du kommer även att sköta kund- och leverantörsreskontra, kontroll av fakturor och kontoavstämningar. Utöver detta ingår registrering och skanning av fakturor i dina arbetsuppgifter samt att lägga upp nya leverantörer och användare i systemet. Vem trivs här? Du som har en klar högskoleutbildning alternativt KY-utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att sätta dig in i rollen. Har du kännedom om inkassoärenden och vana att arbeta med kronofogdeärenden kommer du att snabbt känna dig hemma i rollen! Har du dessutom ett gott sinne för siffror, vana av att jobba i Excel så är du välkommen att söka redan idag! Vidare känner du dig trygg i din kunskap, även i det engelska och svenska språket, och brinner för att tillsammans med andra bidra till gott samarbete och en positiv stämning! Meriterande är kunskap i systemen Contempus och Agresso. Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående Ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående Ekonomiassistent sökes!

Ekonomiassistent sökes till HK i Kista!
OFFICE Management är en heltäckande leverantör inom dokumenthantering, telefoni, visuell kommunikation, IT, konferensrumsutrustning, diktering, dryckesmaskiner, kontorsservice och förbrukningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar och samarbetar med marknadens bästa leverantörer. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Oslo med ca 300 anställda. Med en omsättning 2012 på närmare 700 miljoner är vi en organisation som kännetecknas av engagemang, kvalitet och affärsfokus. Mer information finner du på www.officemanagement.se Vi söker nu förstärkning av en noggrann och positiv ekonomiassistent som kan komma in och förstärka upp vår ekonomiavdelning omgående i rollen som TeamlEkonomiassistent inom Kundresk/Levresk. Personbeskrivning Vi söker dig som har minst 5 års tidigare erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Du har någon form av ekonomisk utbildning motsvarande minst gymnasieekonom. Du är van vid att arbeta på en avdelning med högt tempo och trivs när det händer saker. Då arbetet innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du trivs med det och att du är en service- och lösningsinriktad person. Mycket meriterande i denna rekryteringsprocess är om du har tidigare erfarenhet av redovisning samt erfarenhet av Visma Business. Egenskaper som vi värdesätter är att du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och att du klarar av perioder av hög arbetsbelastning. Som Ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter:   • Ha kontakt med säljorganisationen rörande fakturafrågor • Ta emot kundsamtal och mail gällande fakturafrågor • Arbeta med fakturering och avstämningar • Kreditera och utreda • Kontinuerlig service till interna och externa kunder gällande fakturafrågor Som person ser vi gärna att du har en hög servicekänsla, stort engagemang och god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du arbetar noggrant och strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är nyfiken, driven och har mycket ”skinn på näsan”.   Din prestigelöshet gör att du har enkelt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi erbjuder dig en möjlighet till en bred roll i ett dynamiskt bolag. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är ett krav och då vi arbetar för en rökfri arbetsmiljö söker vi dessutom dig som är icke-rökare. Är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett arbete på ett växande företag med god ekonomi, roliga personalevent, förmåner och minst ett skratt om dagen.   Ansökan Har du frågor är du välkommen att kontakta Mari Larsson HR-Chef eller Fatima Lindberg Avdelningschef. Frågor besvaras via mail: mari.larsson@officemanagement.se Välkommen till vår framtid!
Företag: OFFICE Management Sharp Center AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till HK i Kista! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till HK i Kista!

Ekonomiassistent sökes till Back Office!
Professional Consulting Är du driven administratör med brinnande intresse för ekonomi? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker Professional Consulting en driven ekonomiadministratör till ett stort internationellt bolag. Du kommer att arbeta på avdelningen för Treasurys Back Office & Payments med fakturering och finansiella leasingbetalningar. Du kommer att tillsammans med en kollega att lägga upp planering för transaktioner och godkännande av affärer. Du kommer att arbeta med den dagliga prognoshanteringen och en stor del av arbetet är på engelska. Tjänsten är på heltid och beräknas pågå cirka 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget startar omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag- fredag kl. 08.00-17.00. Du kommer att vara anställd av Professional Consulting men sitta hos vår kund som har kontor i Märsta. Vi ser gärna att du som söker har läst ekonomi på gymnasiet alternativt att du läst någon kurs i företagsekonomi, finans eller liknande. Du ska ha ett stort intresse för ekonomi och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom bank. En stor del av arbetet är på engelska vilket kräver mycket goda språkkunskaper. Som person är du stresstålig, positiv och noggrann. Vidare ser vi att du är flexibel och van vid att ha många bollar i luften. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till Back Office! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till Back Office!

Kontorist/Ekonomiassistent sökes på deltid!
En kontorist/ekonomiassistent sökes för ett deltidsuppdrag hos Kristianssons Bil. Arbetsuppgifter: *Löpande bokföring *Löneadministration *Reskontra *Fakturering *Allmän administration Erfarenhet krävs då person bör vara självgående i sitt arbete. Välkommen med din ansökan till joakim.lkbil@telia.com eller kontakta Lars på 0705-232196!
Företag: Kristiansson Lars Bil AB
Ort: Tanum
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist/Ekonomiassistent sökes på deltid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist/Ekonomiassistent sökes på deltid!

Ekonomiassistent sökes omgående till Farsta
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till en spännande kund i Farsta söker vi nu en ekonomiassistent för uppdrag på 6 månader med goda chanser till anställning, start omgående. Tjänsten Som ekonomiassistent arbetar du självständigt i en bred roll på kontoret i Farsta. Vår kund växer kontinuerligt och du kommer bli del av det trevliga teamet på ekonomiavdelningen som består av 6 personer. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter: • Kund och leverantörsreskontra • Löpande bokföring • Kontoavstämningar • Skatt- och momsdeklarationer • Delaktighet i bokslut • Statistikrapportering Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som ekonomiassisten hos vårt kundföretag ser vi följande bakgrund som lämplig: • Gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning eller motsvarande • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Goda kunskaper i engelska • Erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och noggrann. Du är självgående och kan arbeta ensam såväl som i grupp. Du trivs med att ha en bred roll med mycket ansvar. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes omgående till Farsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes omgående till Farsta

Erfaren ekonomiassistent sökes till Solna/Sundbyberg
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en erfaren och hängiven ekonomiassistent som känner sig trygg i reskontrarollen. Vår kund är ett internationellt bolag med lokaler i ett kontorskomplex i Solna/Sundbyberg. För rätt person innebär tjänsten en god chans för övergång till kund. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent kommer du att ha huvudansvaret för leverantörsreskontra vilket innebär att du kommer arbeta självständigt med hela flödet. Du sitter i en bred roll där du arbetar med såväl löpande bokföring som redovisning. Ekonomiavdelningen består av tre personer dig inkluderat och tillsammans har ni ekonomiansvaret för hela Sverige. Gott samarbete, högt i tak och glad stämning är något som präglar ekonomigruppen och som ekonomiassistent förväntas du vara självgående i ditt arbete samtidigt som du med din kompetens och ditt trevliga sätt är beredd hjälpa dina kollegor. Du kommer exempelvis att arbeta med: -       Konteringar och betalningar -       Månads- och årsbokslut samt koncernavstämningar -       Granskning och betalning av reseräkningar -       Kontakt och support till kollegor inom verksamheten Hos vår kund får du som erfaren ekonomiassistent visa vad du går för i en bred och ansvarsfull ekonomiassistentroll. Du ansluter till en positiv och kompetent ekonomigrupp, där du förväntas att påverka processer och rutiner. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har minst 8 års arbetserfarenhet inom bokföring/redovisning. Du måste vara självgående och ha en mycket god grundförståelse för reskontrarollen för att kunna fungera som ekonomiassistent hos vår kund. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då mestadels av arbetet sker på svenska samtidigt som engelska är koncernspråket. Du är kunnig och lättlärd i system. Du har goda kunskaper i Excel. Vi ser med fördel på om du arbetat med Agresso, men det är inget krav. Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du fungerar utmärkt i självständigt arbete. Vardagen i ekonomigruppen präglas av såväl tillitsfullt samarbete som självständigt arbete. Du är en lösningsinriktad person och tillsammans med dina goda ekonomikunskaper har du lätt för att hitta lösningen på problem. Tjänsten innebär supportarbete gentemot kollegor i verksamheten därför ser vi att du har en god förmåga att kommunicera med människor. För att fungera i gruppen är du noggrann, ansvarsfull och ödmjuk som person, samtidigt som du är hängiven i ditt jobb. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag på 8 månader med anställning hos SW . För rätt person innebär tjänsten stor chans till övergång till kund då kund söker en långsiktig lösning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent sökes till Solna/Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent sökes till Solna/Sundbyberg

Erfaren ekonomiassistent sökes till PrimeWine Group
Inhouse AB Om Inhouse / About Inhouse INHOUSE verkar inom People Management som innefattar kompetensförsörjning, verksamhetsutveckling och kompetensutveckling inom fem affärsområden; Kommunikation, Försäljning, HR, Ekonomi och Administration. Om kunden / About the Client PrimeWine Group består av fyra fristående bolag som importerar och säljer viner till den svenska marknaden. PrimeWine Group har sedan starten 2002 haft en snabb och medveten tillväxt. Idag är vi bland de tre största importörerna med 45 anställda och en omsättning på 1 200 miljoner SEK. Vårt nytänkande inom utveckling, försäljning och marknadsföring gör att vi idag är porten till den skandinaviska vinmarknaden. Inom PrimeWine Group finns PrimeWine Sweden, MondoWine Sweden, BGS Wine Import och Multibev. Arbetsbeskrivning / Work Description PrimeWine Group är i ett expansivt skede och söker nu en ekonomiassistent. PrimeWine Group erbjuder en mycket snabb, föränderlig och internationell miljö. Som ekonomiassistent inom PrimeWine Group kommer du bl a att arbeta med kund- och levreskontra och därtillhörande balanskonton, betalningar, periodiseringar, löpande avstämningar av balanskonton, delaktighet i månadsbokslut, framtagande av rapporter och interna projekt. Inom kundreskontra och levreskontra ingår givetvis upprättande av fakturor, mottagande och registrering av levfakturor, attestförfarande, hantering av inbetalningar och hantering av utbetalningar – avstämning av LRK, KRK, bankkonton, förutbetalda kostnader och upplupna kostnader. Din profil / Your profile Du är en person som har arbetat brett som ekonomiassistent och vi tror att du har varit i en liknande roll i ungefär 3-5 år. Förutom att du måste ha erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter ska du ha goda kunskaper i Excel och behärska engelska i tal och skrift. Som person är du självgående, har ett sinne för detaljer, är glad, social och driven. Det är ett krav att du har arbetat i ett större affärssystem och en fördel om du har erfarenhet av IFS. Övrigt / Other Tycker du att tjänsten låter spännande, skicka in din ansökan och CV via länken. Intervjuer sker löpande så sök omgående. Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Vid ett Tekniskt Problem med din ansökan kontaktas Daniel Lazar på 08-52 22 33 25 eller info@inhouse.se För frågor gällande tjänsten/uppdraget kontaktas ansvarig rekryteringskonsult. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent sökes till PrimeWine Group jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent sökes till PrimeWine Group

Erfaren ekonomiassistent sökes!
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Manpower söker en rutinerad ekonomiassistent för start omgående. Du kommer arbeta hos vår kund som sitter centralt i Göteborg. Uppdraget löper på under 3- 4 månader med god chans till förlängning. Tjänsten innebär en anställning på 100 % och arbetstiden är förlagd på dagtid. Vem är du? Du har flerårig erfarenhet inom ekonomi och har tidigare arbetat med fakturering, bokföring, betalningar, gjort avstämningar, kund och leverantörsreskontra och varit behjälplig vid bokslut. Du behärskar svenska i både tal/skrift och har goda kunskaper i engelska. God datorvana och att du arbetat i systemet Agresso och Adrya Match är ett krav för tjänsten. Som person är du rutinerad, driven och initiativtagande. Social, serviceinriktad, snabb och självgående är andra egenskaper som utmärker sig hos dig. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till annelie.hermansson@manpower.se eller ring Manpower Talent Center på 031 – 61 72 30. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent sökes!

Ekonomiassistent sökes till statlig myndighet i Solna!
Professional Consulting Har du god erfarenhet av bokföring? Har du tidigare arbetat med fakturering, inbetalningar och framtagande av revisions underlag? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker just nu en ekonomiassistent för konsultuppdrag inom statlig verksamhet. En stor del av arbetet görs i Agresso. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta: -Kundfakturering -Inbetalningar -Arkivering -Hantering av inkasso -Framtagande av revisionsunderlag -Registrering av kontrakt Du kommer att arbeta som konsult för Professoinal Consulting men arbetet utförs hos kunden som har lokaler i Solna. Kontorstider tillämpas. Tjänstens omfattning är heltid med start omgående. Tjänsten löper under 6 månader, men möjlighet till förlängning finns. Vår kund har engelska som koncernspråk. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ekonomi. Vi ser helt att du arbetat inom området en längre tid och meriterande är om du tidigare arbetet i Agresso. Du bör ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person söker vi sig som är: -Noggrann -Socialt kompetent -Van att arbeta självständigt -Ansvarsfull Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då kan du vara rätt person för oss! Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp CV och personligt brev under annonsen! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Solna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till statlig myndighet i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till statlig myndighet i Solna!

En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid
Är du en erfaren ekonomiassistent som brinner för siffror? Vi på Adecco ger dig en möjlighet att utvecklas och erbjuder nu en tjänst som ekonomiassistent på halvtid och möjlighet till heltid. Hur ser din arbetsdag ut? Dina främsta uppgifter kommer vara att arbeta med löpande bokföring, skatter och moms. Du kommer även att arbeta med leverantörsfakturor, kontering och kreditkortsfakturor. Genom arbetet kommer du att få utlopp för din noggrannhet. Det gäller både halvtid och heltid. Placeringsorten är i Trestadsområdet. Vem trivs här? Du som tidigare arbetat några år som ekonomiassistent och har en gymnasieutbildning inom ekonomi kommer att trivas bra här. Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du självgående och har förmågan att ta egna initiativ är detta rätt plats för dig. Ditt strukturerade, noggranna och flexibla arbetssätt gör att du kommer sätta dig in i arbetet snabbt. Har du dessutom lätt till skratt och trivs med ett nära samarbete med människorna runt dig kommer du att passa bra in i rollen som ekonomiassistent. Du måste kunna börja jobba omgående, samt ha körkort och tillgång till bil. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Andreas Johansson på tel: 0520-474754. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En erfaren ekonomiassistent sökes på halv- och heltid

Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Nu söker vi två tysktalande ekonomiassistenter som har erfarenhet av att jobba med stora flöden inom reskontra till en kund i södra Helsingborg. Kunden är ett internationellt företag som finns beläget i södra Helsingborg och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Inledningsvis kommer du att vara anställd av Manpower och hyras ut till kunden. Uppdraget är på heltid, startar omgående och pågår minst året ut. Du kommer att jobba i en grupp som totalt består av tre personer. Vem är du? Nu söker vi dig som drivs av att jobba på ett företag med högt tempo och stort kundfokus. Du har ett par års erfarenhet av kund- och leverantörreskontra från ett större företag. Har du tidigare jobbat i Raindance så är det väldigt meriterande. Du har vana av att arbeta med Excel och behärskar engelska i tal och skrift. Det är ett absolut krav att du talar flytande tyska. Som person är du drivande och positiv. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur och du trivs med att jobba i grupp och samarbeta. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Att arbeta på Manpower ger dig möjlighet att öka din erfarenhet och kompetens. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på telefon 042-371631.
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tysktalande ekonomiassistent sökes omgående

Kvalificerad ekonomiassistent sökes
Poolia Ekonomi Presentation Till vår konsultverksamhet söker vi nu en ekonomiassistent för uppdrag hos en av våra kunder i Uppsala. Tjänsten i sig är på konsultbasis och på lång sikt. Som konsult på Poolia får du ett spännande och omväxlande arbete på några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Ditt arbete hos oss leder till ett omfattande och eftertraktat cv, som passar för både nationella och internationella karriärer. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter I rollen som ekonomiassistent kan du komma att arbeta med att: - Registrera och kontera fakturor i system - registrera slutattest - skapa betalningsunderlag - betala fakturor - stämma av konton - kundreskontra och leverantörsreskontra. Utbildning/erfarenhet För att snabbt komma in i ett konsultuppdrag är det viktigaste att du har praktisk erfarenhet. Vi ser därför att du som söker har arbetat som ekonomiassistent tidigare. Du som söker är gymnasieekonom och/eller liknande. Vidare är dina datakunskaper inom Officepaketet är mycket goda, likaså dina muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska. För att du ska trivas i rollen är du flexibel, noggrann och självständig du har framför allt en positiv attityd och ett stort intresse för ekonomi och siffror. Förmåner Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram. Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär? Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad ekonomiassistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad ekonomiassistent sökes

Finsktalande ekonomiassistent sökes!
Har du genuint intresse av att ge service, talar och skriver finska obehindrat och har god förståelse för ekonomi? Vill du arbeta med avtalshantering på ett globalt företag inom fordonsindustrin? Vi på Adecco Automotive Professionals erbjuder dig en spännande tjänst som finsktalande ekonomiassistent hos ett av våra kundföretag i Göteborg. Hur ser din arbetsdag ut? Under en arbetsdag kommer du att arbeta med administration kring avtalshantering, vilket bland annat kan bestå i att avsluta avtal, starta upp nya och i förekommande fall göra avstämningar mot avtal som löpt en period. Du har kontakt med och ger support mot återförsäljare i Finland. Då ditt fokus kommer ligga på finska marknaden kommer du att använda finska som arbetsspråk i såväl tal som skrift. Vem trivs här? För att axla rollen ser vi att du har en ekonomirelaterat utbildning, kanske har du läst en YH/KY-utbildning eller läst ekonomi på gymnasiet alternativt har motsvarande arbetserfarenhet. För att du ska trivas tror vi att du är prestigelös och har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, gärna hanterat avtal i någon form samt att du har ett stort eget driv och trivs med att ta eget ansvar. Du som söker är van användare av Officepaketet och har gärna erfarenhet av att ha arbetat i något affärssystem. En förutsättning för tjänsten är att du känner dig bekväm med att använda både svenska och finska som arbetsspråk. Annat arbetsspråk är engelska. Tidigare erfarenhet av att arbeta i större internationella företag är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vi tycker om att anordna events och träffar för våra konsulter för att ni ska kunna skapa ett bredare nätverk. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt! Tjänsten skall tillsättas omgående. Vi går löpande genom alla ansökningar och se gärna till att din ansökan är fullständig med bifogat CV och personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du söker tjänsten genom formuläret nedan.  Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Maria Williamson på tel: 031-720 72 27. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande ekonomiassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande ekonomiassistent sökes!

Student som vill jobba extra som Ekonomiassistent sökes till kund i Solna
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Till en av våra kunder i Solna, ett företag inom telekombranschen, söker vi en ekonomiassistent med start i slutet av september. I denna roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara: -Fakturagranskning -Förberedning av betalningar av kundfakturor -Hantering av utskick av fakturor -Uppdatera kund- och leverantörsinformation i SAP -Göra månadssummeringar av intäkter per kund -Göra månadssummeringar av kostnader i Excel Uppdraget är på deltid, ca 50%, och kunden kommer i huvudsak behöva hjälp under den andra och tredje veckan under månaderna. Du kommer att bli anställd hos Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Vi söker dig som studerar ekonomi och har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent är det meriterande. Du är en god användare av Excel och har tidigare arbetat i något affärssystem. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i SAP. Du kommer använda engelskan regelbundet i ditt arbete så ett krav är att du talar och skriver engelska obehindrat. Som person är du noggrann, proaktiv och arbetar självständigt. Du trivs med en bred roll och i en internationell miljö. Du tar egna initiativ i arbetet samtidigt som du känner dig bekväm med att utföra rutinuppgifter. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att utvecklas inom din yrkesroll, att genom varierande uppdrag bygga på din kunskap och skaffa ett stort kontaktnät. På detta sätt kan du få mycket erfarenhet på relativt kort tid. Vi tillämpar kollektivavtal. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Har du frågor kan du kontakta Karl Lindqvist på telefonnummer 08-452 33 76. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Solna
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Student som vill jobba extra som Ekonomiassistent sökes till kund i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student som vill jobba extra som Ekonomiassistent sökes till kund i Solna

En erfaren ekonomiassistent sökes på halvtid
Är du en erfaren ekonomiassistent som brinner för siffror? Vi på Adecco ger dig en möjlighet att utvecklas och erbjuder nu en tjänst som ekonomiassistent på halvtid i Uddevallaområdet Hur ser din arbetsdag ut? Dina främsta uppgifter kommer vara att arbeta med löpande bokföring, bokslut skatter och moms. Du kommer även att arbeta med leverantörsfakturor, kontering och kreditkortsfakturor. Genom arbetet kommer du att få utlopp för din noggrannhet och vilja att föra företaget framåt Det gäller  halvtid och placeringsorten är i Uddevallaområdet, och det finns goda möjligheter att du på sikt kommer bli anställd på företaget. Vem trivs här? Du som tidigare arbetat några år som ekonomiassistent och har en gymnasieutbildning inom ekonomi kommer att trivas bra här samtidigt som du kommer få möjligheten att utvecklas. Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du självgående och har förmågan att ta egna initiativ är detta rätt plats för dig. Dina sociala färdigheter samt ditt strukturerade, noggranna och flexibla arbetssätt gör att du här kommer nå framgång. Har du dessutom lätt till skratt och trivs med ett nära samarbete med människorna runt dig kommer du att passa bra in i rollen som ekonomiassistent. Du måste kunna börja jobba omgående, samt ha körkort och tillgång till bil. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Jenny Coktel Ericsson på tel: 0520-474754, eller Jenny.Coktel@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga En erfaren ekonomiassistent sökes på halvtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En erfaren ekonomiassistent sökes på halvtid

En erfaren ekonomiassistent sökes på heltid
Är du en erfaren ekonomiassistent som brinner för siffror? Vi på Adecco ger dig en möjlighet att utvecklas och erbjuder nu en tjänst som ekonomiassistent på heltid i Uddevallaområdet. Hur ser din arbetsdag ut? Dina främsta uppgifter kommer vara att arbeta med löpande bokföring, bokslut, skatter och moms. Du kommer även att arbeta med leverantörsfakturor, kontering, kreditkortsfakturor och till viss del reception. Genom arbetet kommer du att få utlopp för din noggrannhet och kundkontakt. Det gäller heltid och placeringsorten är i Uddevallaområdet. Vem trivs här? Du som tidigare arbetat några år som ekonomiassistent och har en gymnasieutbildning inom ekonomi kommer att trivas bra här samtidigt som du kommer få möjligheten till kundkontakt. Förutom dina tidigare erfarenheter och kunskaper läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du självgående och har förmågan att ta egna initiativ är detta rätt plats för dig. Dina sociala färdigheter samt ditt strukturerade, noggranna och flexibla arbetssätt gör att du här kommer nå framgång. Har du dessutom lätt till skratt och trivs med ett nära samarbete med människorna runt dig kommer du att passa bra in i rollen som ekonomiassistent. Du måste kunna börja jobba omgående, samt ha körkort och tillgång till bil. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.  Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Jenny Coktel Ericsson på tel: 0520-474754, eller Jenny.Coktel@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga En erfaren ekonomiassistent sökes på heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En erfaren ekonomiassistent sökes på heltid

Rutinerad ekonomiassistent sökes för kunds räkning
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. För kunds räkning söker vi en rutinerad ekonomiassistent till ett längre uthyrningsuppdrag. Arbetsbeskrivning Du ingår i ett team på fyra personer som tillsammans hanterar ekonomin för ett storförtag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar och avstämningar. Uppgifterna kan vara enformiga med intensiva perioder då det krävs fokus på enskilda uppgifter. Dina kontakter i arbetet finns inom teamet, med företaget anställda, kunder och leverantörer. Kommunikationen med olika parter sker ofta på engelska. Du arbetar i Navision och hanterar större Excelfiler i ditt dagliga arbete. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos vår kund på sikt. Vem är du? För att lyckas i tjänsten tror vi att du är rutinerad inom kund- och leverantörsreskontra och van vid att hantera mycket information och enformiga uppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet som ekonomiassistent från större företag och/eller tidigare har arbetat i ett Shared Service Center. Tjänsten kräver ekonomiutbildning på minst gymnasienivå. Dina Excelkunskaper är mycket goda och vi hoppas att du har arbetat i Navision. Om inte så är det en förutsättning att du har erfarenhet från ett/flera större ekonomisystem. God kommunikationsförmåga i tal och skrift, på såväl svenska som engelska, är ett krav. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och van vid att hantera stress och press. Som person är du serviceorienterad och duktig på och bekväm med att hantera kontakter av olika slag. Du är en samarbetsperson som trivs i grupp och som hjälper till där du behövs. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos vår kund på sikt. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Borg på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 22. Välkommen med din ansökan! Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan! Besök oss på www.facebook.com/manpower.malmo
Företag: Manpower
Ort: Malmö
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad ekonomiassistent sökes för kunds räkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad ekonomiassistent sökes för kunds räkning

Ekonomiassistent sökes till Örebro
Bemannia söker nu en ekonomiassistent för ett längre heltidsuppdrag till vår kund som är en myndighet i Örebro. Uppdraget beräknas påbörja 2013-10-08 och pågå till 2014-03-08, med möjligheter till förlängning. Som konsult hos Bemannia får du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden. En kreativ arbetsplats för dig med stora möjligheter. Dina arbetsuppgifter: - Arbeta med redovisning och bokföring - Hantera ekonomisystem - Kontera betalningsunderlag - Kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon - Delta i bokslutsarbete - Att besvara förfrågningar om in- och utbetalningar Dina kvalifikationer: - Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning - Minst ett (1) års erfarenhet som ekonomiassistent - Du ska tidigare ha arbetat i organisationer som arbetar med skatteuppbörd samt stora betalflöden - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda datorkunskaper i kontorsstödsprogramvara - Kunskaper i ekonomisystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent, Örebro" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Örebro
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till Örebro

Administratör/Ekonomiassistent sökes till konsultuppdrag
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt för dig? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Administratör/Ekonomiassistent. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som avser att pågå t.o.m årsskiftet. Vi söker dig som kan börja omgående. Ditt uppdrag Som Administratör/Ekonomiassistent kommer du att administrera utskick, sammanställa listor med information samt jobba med scanning och fakturering. Du kommer dessutom att avlasta ekonomiavdelningen med enklare ekonomiska arbetsuppgifter.   Din bakgrund Vi söker dig som har arbetat i en liknande administrativ roll tidigare och har förståelse för ekonomi. Som person är du självgående och kan ta egna initiativ. Du tar reda på information och kan tänka utanför ramarna. Vidare ser vi att du är driven, presigelös och trivs i en avlastande och administrativ roll.   Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57, konsultchef Marie Bodén på nummer 076-000 18 95 eller konsultchef Charlotte Österlind på nummer 073-961 30 26. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/Ekonomiassistent sökes till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/Ekonomiassistent sökes till konsultuppdrag

Ekonomiassistent sökes till statlig verksamhet i Stockholm
Är du noggrann och sifferintresserad? Bemannia söker för kunds räkning en ekonomiassistent till vår kund som är verksam i den offentliga sektorn. Uppdraget är ett heltidsuppdrag som beräknas pågå från början av oktober till och med januari 2014. Tjänsten är ett Bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på Bemanna och uthyrd till vår kund. Som konsult hos Bemannia hjälper vi dig att öppna dörrarna mot arbetsmarknaden där du får chansen att skapa erfarenheter och ett bredare kontaktnätverk. Dina arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med institutionens löpande ekonomiadministration. I arbetet ingår hantering av leverantörsfakturor, kundfakturor, konteringar, ombokningar, månadsavstämningar och anläggningsregister. I tjänsten ingår även att utföra övriga förekommande administrativa uppgifter. Dina kvalifikationer: - Gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning - Du har minst två (2) års erfarenhet av löpande ekonomiadministration i ekonomisystemet Raindance. - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - Goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Word och Excel. - Erfarenhet av arbete i Statlig verksamhet är meriterande - Erfarenhet av elektronisk fakturahantering är meriterande Dina personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann, har ordningssinne, är flexibel och van med att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt är det viktigt att du har en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent till statlig verksamhet, Stockholm" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till statlig verksamhet i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till statlig verksamhet i Stockholm

Junior ekonomiassistent sökes till Stockholm.
Bemannia söker nu juniora ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Gymnasium inom ekonomi eller motsvarande utbildning - Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior ekonomiassistent, Stockholm" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior ekonomiassistent sökes till Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior ekonomiassistent sökes till Stockholm.

Junior ekonomiassistent sökes till Gävle.
Bemannia söker nu juniora ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Gymnasium inom ekonomi eller motsvarande utbildning - Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior ekonomiassistent, Gävle" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Gävle
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior ekonomiassistent sökes till Gävle. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior ekonomiassistent sökes till Gävle.

Junior ekonomiassistent sökes till Jönköping.
Bemannia söker nu juniora ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Gymnasium inom ekonomi eller motsvarande utbildning - Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior ekonomiassistent, Jönköping" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior ekonomiassistent sökes till Jönköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior ekonomiassistent sökes till Jönköping.

Junior ekonomiassistent sökes till Göteborg.
Bemannia söker nu juniora ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Gymnasium inom ekonomi eller motsvarande utbildning - Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior ekonomiassistent, Göteborg" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior ekonomiassistent sökes till Göteborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior ekonomiassistent sökes till Göteborg.

Ekonomiassistent sökes till Stockholm.
Bemannia söker nu ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Tre (3) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och högskoleutbildning inom ekonomi eller gymnasieutbildning inom ekonomi och fem (5) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem och kännedom om lönesystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent, Stockholm" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till Stockholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till Stockholm.

Ekonomiassistent sökes till Malmö.
Bemannia söker nu ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Tre (3) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och högskoleutbildning inom ekonomi eller gymnasieutbildning inom ekonomi och fem (5) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem och kännedom om lönesystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent, Malmö" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till Malmö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till Malmö.

Ekonomiassistent sökes till Gävle.
Bemannia söker nu ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Tre (3) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och högskoleutbildning inom ekonomi eller gymnasieutbildning inom ekonomi och fem (5) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem och kännedom om lönesystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Ekonomiassistent, Gävle" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Gävle
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent sökes till Gävle. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent sökes till Gävle.

Junior ekonomiassistent sökes till Uppsala.
Bemannia söker nu juniora ekonomiassistenter för kortare och längre kommande uppdrag till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd till våra kunder. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med löpande redovisning och bokföring. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem, kontera, kontrollera fakturor, förbereda underlag för databehandling och avstämma kontosaldon. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt att besvara frågor om in- och utbetalningar. Dina kvalifikationer: - Gymnasium inom ekonomi eller motsvarande utbildning - Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent - Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift - Goda kunskaper i kontorsstödsprogramvara - Goda kunskaper i ekonomisystem Dina personliga egenskaper: Som person är Du noggrann, sifferintresserad och självgående. Du är analytisk och noggrann. Du bör vara en initiativrik och engagerad person som tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är också stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior ekonomiassistent, Uppsala" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior ekonomiassistent sökes till Uppsala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior ekonomiassistent sökes till Uppsala.


Sök lediga jobb Ekonomiassistent sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se