Ekonomibiträde jobb - lediga jobb

Ekonomibiträde jobb Ekonomibiträde jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomibiträde. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomibiträde. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola- Gävle

 2. Ekonomibiträde- Söderhamn

 3. Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola- Falkenberg

 4. Ekonomibiträde, storhushåll- Kungsbacka

 5. Ekonomibiträde 50 %- Ragunda

 6. Ekonomibiträde i mottagningskök- Lund

 7. Ekonomibiträde, Kostsektionen Ref nr 2013-175- Staffanstorp

 8. Ekonomibiträde/kökshjälp- Ystad

 9. Ekonomibiträde, 2 tjänster till Fröslundaskolan- Eskilstuna

 10. Ekonomibiträde- Lidköping

 11. Ekonomibiträde- Falköping

 12. Ekonomibiträde/skolmåltidsbiträde till Bemanningstjänst- Järfälla

 13. Kock/ekonomibiträde till Vålbergsskolan- Karlstad

 14. Korttidsvikariat ekonomibiträde/kock, Barn och Ungdom- Gävle

 15. Ekonomibiträde, storhushåll- Gävle

 16. Ekonomibiträde/lokalvårdare/kombitjänst vik, i poolen- Varberg

 17. Ekonomibiträde/kök- Lomma

 18. Ekonomibiträde/kök- Lomma

 19. Ekonomibiträde- Hässleholm

 20. Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol- Norrtälje

 21. Kockar och ekonomibiträden, timvikarie- Mölndal

 22. Ekonomibiträde, 75 % till Bosgårdsskolan- Mölndal

 23. Måltidsbiträde/ekonomibiträde- Sundsvall

 24. Ekonomibiträde/Lokalvårdare Ankarskolan- Varberg

 25. Ekonomibiträde - Pizzeria- Mjölby

 26. Särö skola söker Ekonomibiträde- Kungsbacka

 27. Ekonomibiträde- Värmdö

 28. Ekonomibiträde- Stockholm

 29. Ekonomibiträde till Måhaga äldreboende- Kungsbacka

 30. Ekonomibiträde- Danderyd

 31. Ekonomibiträde Förskola- Göteborg

 32. Häktet Sollentuna söker timvikarier som kock/ekonomibiträde- Sollentuna

 33. Timvikarie Kock/Ekonomibiträde- Sandviken

 34. Ekonomibiträde- Karlshamn

 35. VIK EKONOMIBITRÄDE- Hedemora

 36. Kapareskolan söker Ekonomibiträde- Kungsbacka

 37. Vik. ekonomibiträde till Grosvadsskolan- Ospecificerad arbetsort

 38. Ekonomibiträde Kök/Städ- Eslöv

 39. Ekonomibiträde,dietkompetens- Stockholm

 40. Ekonomibiträde/Lokalvårdare- Varberg


Mer beskrivning

Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Smultronstället är en förskola på Sätra och är en av våra större förskolor. Vi har ett ansvarigt ekonomibiträde för mottagningskök samt två ansvariga ekonomibiträden för städning. Tillsammans med barnen bygger vi upp en lärorik och stimulerande miljö, där vi arbetar med att ge barnen trygghet i mindre grupper. ARBETSUPPGIFTER Städning av förskolans lokaler under dagtid enligt fastställda rutiner samt vid behov kunna gå in i mottagningskök. KVALIFIKATIONER 3-årigt gymnasium. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och samarbete. Du förväntas dela Gävle Kommuns värdegrund såväl som Smultronställets.
Företag: Gävle kommun, Smultronställets förskola
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, städ, Smultronställets förskola

Ekonomibiträde
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter. ARBETSUPPGIFTER Köket på Vågbro förskola är ett mottagningskök, som hör till kostavdelningens centrala område med leveranser från Norrtulls tillagningskök. Här tillagas frukost och mellanmål samt serveras lunch för drygt 50 barn. Du arbetar ensam i detta kök med alla förekommande köksuppgifter såsom viss matlagning, disk, städ m.m Du är direkt underställd områdeschef för centrala området. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig med positiv attityd och ett stort engagemang i arbetet med mat för barn. Noggrannhet och ordningssinne är viktigt. Vi ser att du tar egna initiativ, utifrån ditt uppdrag och arbetar självständigt. Storköksutbildning på gymnasienivå och goda kunskaper i livsmedelshygien krävs. Då Du har daglig kontakt med förskolelärare och barn läggs stor vikt på din sociala kompetens, flexibilitet och samarbetsvilja. Då en del av det dagliga arbetet inom snar framtid kräver användning av ett webbaserat kostdatasystem och ett nytt inköpssystem är det viktigt att Du har vana vid att arbeta med datorstöd.
Företag: Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Söderhamn, Ekonomibiträde Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla inom Kost- och Städservice förväntas följa Kommunstyrelsens jämnställhets- och mångfaldsplan eftersom vi ser anställdas lika värde som en självklarhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta själv och svara för servering diskning och städning vid Falkenbergs Montessoriskola. Tjänsten är för närvarande placerad på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i nära samarbete med personalen i Tångaskolans kök och den pedagogiska personalen. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola

Ekonomibiträde, storhushåll
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått förmånen att driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg på uppdrag av Kungsbacka kommun. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vallda Hebergs tillagningskök är, som resten av boendet, helt nybyggda. Tillagningsköket kommer att laga ca 100 portioner per måltid. Som köksbiträde/ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter, såsom att assistera kocken med olika uppgifter, salladsberedning, servering, diskning och städning, mm. Du kommer att ingå i ett lokalt kostråd med möten 4ggr/år. Där ni gemensamt arbetar för att måltider och måltidsmiljö ständigt ska förbättras. Vi arbetar enligt FAMM Fem Aspekter på Måltider Modell. Vi kommer att utbilda inom FAMM. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor, som har engagemang och intresse för mat och näringsriktighet, och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad ekonomibiträde, kallskänka, konditor, eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både mindre restaurang och storkök. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på konditori och/eller är utbildad konditor. Vi vill kunna erbjuda de boende på Vallda Heberg en guldkant i form av goda och vackra efterrätter, tårtor och fikabröd. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och goda referenser. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Anställningens omfattning 75 % Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möljligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, storhushåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, storhushåll

Ekonomibiträde 50 %
Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen. Läs mer om oss på www.ragunda.se Kostenheten i Ragunda kommun söker nu: 1 ekonomibiträde med tillsvidareanställning 50 % Stationering är Kök Stugun, med arbete både i skola och särskilt boende, där vi tillagar och serverar ca 325 portioner mat/dag till förskola, skola, äldreboende samt matlådor till pensionärer i eget boende. Arbetsuppgifter: Vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Vi tillämpar arbetsrotation, vilket innebär att Du arbetar med både beredning av mat, servering, disk, städ, mattransport, egenkontroll, m.m. Arbetstid: Dagtid, schemat inkluderar även arbete på helger. Kvalifikationer: Vi tror att Du som söker har ett brinnande intresse för, och kunskap om matlagning. Egenskaper vi värdesätter är kreativitet, flexibilitet, servicekänsla, bra samarbetsförmåga och stresstålighet. Vi ser gärna att Du har utbildning inom storhushåll och restaurang, alternativt annan kunskap som vi bedömer likvärdig. Praktisk erfarenhet av specialkost är en merit, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tillträde 1 september 2013 eller efter överenskommelse. Upplysningar: Kostchef Elisabeth Norman Edlund telefon 070-31 31 662 elisabeth.norman.edlund@ragunda.se. Facklig företrädare: Kommunal Ragunda Berit Forsgård tel 0696-68 21 64, 070-217 91 74 Välkommen med din ansökan inkl. CV och personlige brev senast 2013-08-09. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden, samt sökanden med olika etniska och kulturella bakgrunder. Ansökan sker via http://www.hrsupporten.se/ragunda.php Ragunda kommun Personalavdelningen Box 150 840 70 Hammarstrand
Företag: Ragunda kommun
Ort: Ragunda
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde 50 %

Ekonomibiträde i mottagningskök
Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. Skolområde Centrum Torn omfattar både förskolor och skolor. Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av skolområdeschef, åtta rektorer, sju förskolechefer och två administrativa chefer. Dessa ansvarar gemensamt för verksamheten i ett 1-16-års perspektiv, där förskola och skola skall knytas samman med en gemensam syn på barns och ungas utveckling och lärande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett ekonomibiträde till vårt mottagningskök. Lergökens förskola ligger i Nöbbelövsparken och har 6 avdelningar. I arbetsuppgifterna ingår att servera och lägga upp mat. Du kommer även att ansvara för beställning av mat, inköp och budget. Förutom uppläggning av lunch förbereder du frukost och mellanmål,diskar och håller god ordning i köket. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är ansvarstagande, drivande och har ett professionell förhållningssätt i mötet med barn, föräldrar och övriga medarbetare på förskolan. Det är viktigt att du har intresse för förskolans verksamhet, samt att du bidrar till en utvecklande miljö för barnen. Du kommer ensam att ha ansvar för mottagningsköket och måste därför kunnna arbeta självständigt och ha förmåga att planera din tid och ditt arbete. Kunskap om specialkoster, livsmedelshygien och egenkontroll är nödvändig. Vissa datakunskaper krävs då inköp och beställningar görs via systemen Raindance och Aivo. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i mottagningskök på en förskola.
Företag: Lunds kommun, Förskolan Lergöken, Barn- och skolförvaltning Lunds stad
Ort: Lund
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde i mottagningskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde i mottagningskök

Ekonomibiträde, Kostsektionen Ref nr 2013-175
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2013-08-19 eller enligt överenskommelse. Placering på Kostsektionen, Hagalidskolan i Staffanstorp Kommun. Arbetsuppgifter Bistå husmor med att servera skolans elever, ca 500, samt personal.   Ställföreträdare för husmor och då självständigt ansvara för iordningsställande av måltiderna, arbetsleda ekonomibiträdena samt beställningar.   Förbereda och iordningställa salladsbord Diskning och städning   Kvalifikationer   Grundutbildning för storhushåll eller motsvarande Mångårig erfarenhet av storhushåll, matlagning och självständigt arbete.   Goda dietkunskaper.   Goda kunskaper och erfarenhet av egenkontroll Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. Serviceinriktad och tycka det är roligt att ha skolelever, högstadiet, som målgrupp.   Flexibel och positiv.   Kunna rycka in där det behövs Övrigt Sysselsättningsgrad 30/40, Uppehållstjänst 282 dagar Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.  Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Kerstin Storck, tel. 046-25 14 23 eller Lisbeth Leijon, tel. 046-25 13 57. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 21 juli 2013.
Företag: Kostsektionen, Hagalidskolan, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Kostsektionen Ref nr 2013-175 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Kostsektionen Ref nr 2013-175

Ekonomibiträde/kökshjälp
Vi söker en erfaren ekonomibiträde/kökshjälp inför sommarsäsongen. Övernattning kan ordnas.
Företag: Solglimt
Ort: Ystad
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/kökshjälp jobb, Ekonomibiträde/kökshjälp Ystad, Ekonomibiträde/kökshjälp Solglimt
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/kökshjälp

Ekonomibiträde, 2 tjänster till Fröslundaskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. På barn- och utbildningsförvaltningen arbetar över 3000 medarbetare med att erbjuda högkvalitativ förskola, grundskola, särskola och gymnasieskola för kommunens barn och unga. Eskilstuna är en spegling av världen med en mångfald av människor från världens alla hörn. I Eskilstuna är det ett stort fokus på skolfrågorna från såväl kommunledning som politiker. Fröslundaskolan och Lagerbergsskolan ingår tillsammans med Mesta skola och Hällby skola i GSO 7, grundskoleområde 7. Allt fler elever väljer våra skolor och vi behöver utöka vår personalstyrka för att fortsätta säkerställa goda kunskaper. Skolorna ligger nära varandra cirka 2 kilometer söder om Eskilstuna centrum. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu 1 st uppehållstjänst, 100% och 1 st visstid, 75%. Du kommer att biträda med de dagliga sysslor som förekommer i köket; • enklare tillagning och beredning av grönsaker • disk •städning Arbetslaget i köket arbetar utefter riskbaserad egenkontroll. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en färdig gymnasieutbildning och det är även meriterande om du har utbildning inom storhushåll eller annan liknande utbildning. Du ska ha erfarenhet av storkök eller skolmatsbespisning, grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien och kunskap om riskbaserad egenkontroll. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång. Vi söker dig som har en hög servicekänsla, gillar att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Samtidigt bör du vara flexibel och ha en utvecklingsvilja. Arbetet kräver också att du är stresstålig och noggrann.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU Rinmangymnasiet
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, 2 tjänster till Fröslundaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, 2 tjänster till Fröslundaskolan

Ekonomibiträde
Lidköpings kommun Beskrivning Internservice/Kost tillhandahåller vällagad och näringsriktig mat till förskolor, skolor och äldreomsorg i Lidköpings Kommun. Vårt mål är att göra måltiden till en positiv stund på dagen. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår att vara behjälplig i köket samt kringhörande för- och efterarbete så som beredning, servering, diskning och städning. Kvalifikationer Du ska ha gymnasieutbildning motsvarande hotell- och restaurang programmet med inriktning mot storhushåll eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har en god serviceförmåga och tycker om att stundtals arbeta under högt tempo. Som sökande bör du ha stort kundfokus och lätt för att samarbeta i större grupper samt ha ett gott bemötande.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet . Övrigt Körkort och tillgång till bil är önskvärt. Två av befattningarna är två vikariat på 56% och den andra befattningen är ett vikariat på 75%. Vänligen ange i det personliga brevet vilken av tjänsterna du söker alternativt att du söker båda.
Företag: Intern Service, Kost
Ort: Lidköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Lidköping, Ekonomibiträde Intern Service, Kost
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Ekonomibiträde
Falköping växer och just nu är vi cirka 31 600 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden. Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden. ARBETSUPPGIFTER Falköpings kommuns kostavdelning söker ekonomibiträde till köken på skolan och i förskolan i Floby. I köket på skolan lagar vi även mat till förskolan, där du ska servera frukost och lunch, samt förbereda mellanmål. Vi utvecklar matlagning från grunden och alternativa rätter inom skolan. Alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av praktiskt arbete i resaurang/storkök. Du är noggrann, flexibel och positiv. Du anser att service är viktigt och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du bör ha grundläggande kunskaper inom specialkost, datahantering och egenkontroll baserat på HACCP. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och förstå skriftliga instruktioner.
Företag: Samhällsbyggnadsförvaltningen, Falköpings kommun
Ort: Falköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Falköping, Ekonomibiträde Samhällsbyggnadsförvaltningen, Falköpings kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Ekonomibiträde/skolmåltidsbiträde till Bemanningstjänst
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Bemanningstjänst ansvarar för administration och tillsättning av barnskötare och ekonomibiträdes-/skolmåltidsbiträdesvikariat, såväl kortare endagsvikariat som längre vikariat upp till tre månader. Fokus på bemanningen ligger på Järfälla kommuns förskoleverksamhet, kostverksamhet samt skolbarnomsorg. ARBETSUPPGIFTER Du ska ersätta ordinarie medarbetare vid deras frånvaro. Som ekonomibiträde arbetar du inom kostverksamheten inom förskola och skola. Enheternas behov styr helt och hållet hur mycket arbete du kommer att få och vi kan därför inte garantera dig arbete varje dag. Du bör bo inom rimligt avstånd för att kunna ta dig till arbetsplatsen inom skälig tid. Vi använder oss av IT-systemet TimePool där du lägger in din tid som du vill arbeta som sedan matchas mot verksamheternas behov. Ett av målen är att servera goda och vällagade måltider som ska tillgodose barnens och elevernas behov av energi och näring allt enligt Svenska näringsrekommendationer. Måltiderna ska grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitets- och servicetänkande. KVALIFIKATIONER Vi prioriterar i första hand sökande som har gymnasieutbildning gärna med inriktning mot storhushåll eller motsvarande utbildning, har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i storkök ser vi det som meriterande. Du måste tycka om och se det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser, samarbeta med nya kollegor, och vara trygg i detta. Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra till en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt, vara stresstålig och ha förmåga att ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du är utåtriktad och socialt aktiv. Det är önskvärt om du har kunskap om lagar, förordning och riktlinjer som styr måltidsverksamheten. Sökande med kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är meriterande. Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift. Arbetet kan vara fysiskt påfrestande, och vi ser det därför som viktigt att du har en god fysik.
Företag: Järfälla kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/skolmåltidsbiträde till Bemanningstjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/skolmåltidsbiträde till Bemanningstjänst

Kock/ekonomibiträde till Vålbergsskolan
ARBETSUPPGIFTER Vålbergsskolans kök är ett produktionskök som lagar mat till äldreomsorgen, skola och förskola. Arbetet innebär bl a: - matlagning - salladsberedning - portionering/packning - diskning/städning Arbetstiden är förlagd både vardag och helgdag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant kock/storköksutbildning. Vi förväntar oss att du är förtrogen med det nya egenkontrollprogrammet. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/ekonomibiträde till Vålbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/ekonomibiträde till Vålbergsskolan

Korttidsvikariat ekonomibiträde/kock, Barn och Ungdom
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Vikarieförmedlingen förmedlar korttidsvikariat upp till 14 dagar till förskolornas mottagningskök och till kök som har egen matlagning samt till olika städuppdrag. ARBETSUPPGIFTER Du ska med kort varsel vikariera för ordinarie personal på olika förskolor inom Gävle kommun. Din arbetsplats kan därmed variera från dag till dag. Vid mottagningsköken levereras färdig mat och personalen ställer i ordning för måltiderna. I våra kök med egen matlagning ingår ansvar för hela kedjan med planering och inköp till att maten lagas och serveras. Ansvar för disk och städning ingår. KVALIFIKATIONER Utbildning relevant för arbete inom sektorn restaurang och livsmedel (livsmedelsutbildning). För arbete i kök med egen matlagning krävs kock/kokerskeutbildning samt erfarenhet.
Företag: Gävle kommun, Barn & Ungdom Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Korttidsvikariat ekonomibiträde/kock, Barn och Ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Korttidsvikariat ekonomibiträde/kock, Barn och Ungdom

Ekonomibiträde, storhushåll
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Vikarieförmedlingen förmedlar korttidsvikariat upp till 14 dagar till förskolornas mottagningskök och till kök som har egen matlagning samt till olika städuppdrag. Vi söker nu ett flertal vikarier inför hösten. ARBETSUPPGIFTER Du ska med kort varsel vikariera för ordinarie personal på olika förskolor inom Gävle kommun. Din arbetsplats kan därmed variera från dag till dag. Vid mottagningsköken levereras färdig mat och personalen ställer i ordning för måltiderna. I våra kök med egen matlagning ingår ansvar för hela kedjan med planering och inköp till att maten lagas och serveras. Ansvar för disk och städning ingår. KVALIFIKATIONER Utbildning relevant för arbete inom sektorn restaurang och livsmedel (livsmedelsutbildning). För arbete i kök med egen matlagning krävs kock/kokerskeutbildning samt erfarenhet.
Företag: Gävle kommun, Barn & Ungdom Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, storhushåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, storhushåll

Ekonomibiträde/lokalvårdare/kombitjänst vik, i poolen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Administration/Fordon- och logistikservice/Växel/Repro Kost och städavdelningen söker nu en ekonomibiträde/lokalvårdare/kombitjänst vik på 81,25 % till poolen ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a. salladsberedning, koka ris/pasta/potatis, tillreda frukost och förbereda mellanmål. Vidare ingår servering, sköta disk, egenkontroll för kök, beställning av varor. I lokalvården ingår daglig städning samt att kunna hantera städmaskiner. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du ska ha servicetänk med kunder och personal i fokus • Livsmedelslinje alt Storhushåll och restaurang linje eller likvärdig utbildning • Lokalvårdsutbildning PRYL/SRY med certifiering eller liknande utbildning • Dokumenterade kunskaper i Word och Outlook • Körkort B (tillgång till egen bil) • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Företag: Varbergs kommun, Kost och Städ
Ort: Varberg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/lokalvårdare/kombitjänst vik, i poolen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/lokalvårdare/kombitjänst vik, i poolen

Ekonomibiträde/kök
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Placering: Borgeby förskola i Bjärred, mottagningskök KVALIFIKATIONER Utbildning och/eller erfarenhet inom restaurang och storhushåll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Lomma kommun, Kostenheten
Ort: Lomma
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/kök jobb, Ekonomibiträde/kök Lomma, Ekonomibiträde/kök Lomma kommun, Kostenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/kök

Ekonomibiträde/kök
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Placering: Bjärehovskolans kök i Bjärred KVALIFIKATIONER Utbildning och/eller erfarenhet inom restaurang och storhushåll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Lomma kommun, Kostenheten
Ort: Lomma
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/kök jobb, Ekonomibiträde/kök Lomma, Ekonomibiträde/kök Lomma kommun, Kostenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/kök

Ekonomibiträde
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Omsorgsförvaltningens huvuduppgifter är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård Kostenheten på omsorgsförvaltningen söker ekonomibiräde till Lyckåsa kök, Bjärnum. Deltid 72% - schemalagd arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som ekonomibiträde i tillagningskök. Dina arbetsuppgifter är beredning, servering, disk, städ och egenkontroll. Kvalifikationer Ekonomibiträdesutbildning eller annan jämförbar utbildning. Du ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter inom kök. Du skall ha goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll. Datorvana är ett krav. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har en god samarbetsförmåga. En positiv människosyn är en förutsättning, liksom en självklar serviceinriktning. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Övrigt Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0451 - 26 70 00 Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Körkort klass -B---.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Hässleholm, Ekonomibiträde Hässleholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att städa skolans och förskolans lokaler. I arbetet som ekonomibiträde ingår att ta emot lunch till 15 elever och personal samt mottagningkökets alla arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Kunskap och erfarenhet av lokalvård och köks-och hygienutbildning är en fördel. Vi söker dig som brinner för matlagning och god service. Datakunskaper är en fördel. Du har stort engagemang att arbeta med barn i skolmiljö Du är samarbetsvillig, flexibel, självständig och stresstålig. Vi förutsätter att du som sökande gilla barn och ungdomar fulla av liv och rörelse Avståndet mellan skolorna gör att du måste inneha körkort och tillgång till egen bil.
Företag: Norrtälje kommun, Singö skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare/ekonomibiträde sökes till Singö skola och Grisslehamns förskol

Kockar och ekonomibiträden, timvikarie
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Måltidsorganisation ansvarar för måltidsprodukton inom förskola, skola och äldreomsorg. Som timvikarie får du dina uppdrag via Mölndals stads vikarieenhet. Mer information hittar du på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Som timvikarie får du under kortare uppdrag möjlighet att arbeta i flera av våra kök på förskolor, skolor och inom äldreomsorgen. Din arbetsplats kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du kan arbeta flera dagar i veckan. Inom äldreomsorgen arbetar vi även helger. I en del av våra uppdrag ingår även städ av förskola vilket gör att det är en fördel att du har erfarenhet av lokalvård. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker ska ha ett brinnande intresse för att laga god mat. Du ska vara flexibel, initiativrik samt ha god samarbetsförmåga. Du uppskattar kontakten med människor och på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner. Kock - dokumenterad kockutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdigt samt några års erfarenhet av praktiskt arbete i restaurang/storkök. Kunskap om HACCP, diet- och allergikost och gärna konsistensanpassad kost. Ekonomibiträde - dokumenterad erfarenhet av storkök och gärna utbildning inom området.Kunskap om HACCP, diet- och allergikost. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Mölndals stad, HR-avdelningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och ekonomibiträden, timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och ekonomibiträden, timvikarie

Ekonomibiträde, 75 % till Bosgårdsskolan
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service. Serviceförvaltningen ansvarar för fastighetsskötsel, skolvaktmästeri, lokalvård, måltidsproduktion, och transportcentral. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att utföra dagligt arbete i vårt tillagningskök, vilket även innebär att göra egna sallader, brödbak m.m., till våra skol- och förskolebarn i årskurs 0-6. I tjänsten ingår att laga frukost, servera lunch och mellanmål. Utskick till annan skola och förskola av lunch. KVALIFIKATIONER Ekonomibiträdesutbildning eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning. Kunskap/erfarenhet av specialkost och egenkontroll är ett krav. Du ska ha god datavana. På Bosgårdsskolan är köket en central punkt, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och att du har ett gott humör. Du ska vara flexibel, engagerad, ha god samarbetsförmåga och social kompetens i det dagliga mötet med såväl kund som elever. Du ska se möjligheter inte hinder samt ha en god organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Mölndals stad, Serviceförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, 75 % till Bosgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, 75 % till Bosgårdsskolan

Måltidsbiträde/ekonomibiträde
Ekonomibiträde/Måltidsbiträde Stenstansgymnasiet är en fristående gymnasieskola med tydlig lokal förankring. Utbildningarna förmedlar kunskaper och färdigheter av yttersta klass och sker genom kvalificerad praktik, bra lärare och engagerad ledning. Stenstansgymnasiets utbildningar leder dessutom till hög social kompetens, främjar en hälsosam livsstil och odlar kritiskt tänkande som ingång i en framgångsrik jobbkarriär och utgör stadig grund för fortsatta studier. Stenstansgymnasiet finns i Sundsvall, Skellefteå och Östersund Beskrivning av arbetsuppgifter: Är du den som kommer att vara ansvarig för vår lunchservering? Vi söker ett ekonomibiträde/måltidsbiträde till vårt mottagningskök. Du kommer att ansvara för mottagande och servering av lunchmat för ca 100 elever. Till arbetsuppgifterna hör även disk och skötsel av matsalen. Skolan är belägen i nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har lämpliga kvalifikationer och erfarenheter för ovanstående arbetsuppgifter. Du kommer att jobba på ett självständigt sätt med möjlighet att utforma rutiner i samarbete med den pedagogiska personalen och skolledningen. Vi söker dig som är positiv, ordningsam och har en förmåga att sprida god stämning. Erfarenhet av att arbeta med ungdomar är meriterande. Stenstansgymnasiet är en liten skola där professionalism och inspiration från all personal är en nyckel i elevernas kunskapsutveckling och personliga utveckling. Vi söker dig som vill vara en viktig kugge i denna personalgrupp.
Företag: Stenstansgymnasiet AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Måltidsbiträde/ekonomibiträde jobb, Måltidsbiträde/ekonomibiträde Sundsvall, Måltidsbiträde/ekonomibiträde Stenstansgymnasiet AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Måltidsbiträde/ekonomibiträde

Ekonomibiträde/Lokalvårdare Ankarskolan
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Administration/Fordon- och logistikservice/Växel Kost och städavdelningen söker nu en ekonomibiträde/lokalvårdare på 75 % ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Servering av lunch och mellanmål, samt måltidsdisk - Beställningar och attestering av fakturor - Egenkontroll för kök - Städning i skollokaler, matsal och kök - Hantera och köra städmaskiner - Servicetänk med kunder och personal i fokus KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor - servicetänk med kunder och personal i fokus. Du ska ha : • Lokalvårdsutbildning PRYL/SRY med certifiering eller liknande utbildning • Livsmedelslinje alt. storhushåll - och restauranglinje eller likvärdig utbildning • Dokumenterade kunskaper i Word och Outlook • Körkort B • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Företag: Varbergs kommun, Kost och Städ
Ort: Varberg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/Lokalvårdare Ankarskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/Lokalvårdare Ankarskolan

Ekonomibiträde - Pizzeria
Till vår Pizzeria i Skänninge söker vi person som skall arbeta i köket med enklare göromål, kunna servera samt handa städning. Inga speciella förkunskaper krävs.
Företag: Pizzabar 2000
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde - Pizzeria jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde - Pizzeria

Särö skola söker Ekonomibiträde
Särö skola ligger i Särö. Vi är ett tillagningskök som producerar cirka 3 300 portioner dagligen. Arbetet i köket på skolan innebär bland annat att vara behjälplig i köket samt disk och servering. Du som söker har storkök- eller restaurangutbildning eller liknande. Du har lätt för att samarbeta i grupp, du är flexibel och noggrann. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i kök och kunskap om specialkoster. Du behöver ha viss datorvana eftersom vi sköter alla beställningar och personalrapporter via datorn. Som person är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har en förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med övrig personal och du är kundorienterad. Det är viktigt att du är medveten om och följer de hygienkrav som finns. Du är noggrann i ditt arbetssätt och du ser och tar tag i det som behöver göras. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 75 procent, uppehållsanställning. Tillträde: 1 oktober eller enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan senast 28 augusti 2013. Mer information lämnas av Kökschef Kerstin Axelsson Telefon: 0300-83 63 35 Enhetschef Jessica Carlsson Telefon:0300-83 50 25 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Särö skola söker Ekonomibiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Särö skola söker Ekonomibiträde

Ekonomibiträde
Torshälls förskola har 30 anställda. Vi har 119 barn inskrivna mellan 1-5 år fördelade på 7 avdelningar varav en avdelning är en utegrupp. För oss är hållbar utveckling viktigt och vi har erhållit Grön flagg. För vidare information om vår verksamhet gå in på vår hemsida www.varmdo.se och sök på genvägar, sedan förskolor på värmdölandet, därefter klicka på Torshäll. Rollen som ekonomibiträde innebär att Du arbetar tillsammans med vår kock. Dina arbetsuppgifter består av att skära grönsaker, diska, hålla rent, tvätta, torka bord, plocka in varor, fylla på mat och salladsbuffén, iordningställa matsalen och att alltid ge god service. Vi söker dig som är en positiv och flexibel person och som kan skapa en trivsam och välkomnande miljö i matsalen och i köket. Du tycker om nya utmaningar och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att ta eget ansvar och är en god förebild för både barn, föräldrar och kollegor. Du har lätt för att samarbeta med olika människor och är serviceinriktad. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen omfattar 75% och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 29 augusti 2013. Vi påbörjar urvalsarbetet och kallar löpande till intervjuer under ansökningstiden. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lena Cederroth, Chef för Torshälls/Dalstugans förskolor, 070-5180086. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. _____________________________________________________ Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 39 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Värmdö, Ekonomibiträde Värmdö Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Ekonomibiträde
Stockholms Stad Södermalm SDF REIMERSHOLMES FÖRSKOLOR Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Vi söker dig som vill arbeta på två av våra förskolor på Reimersholmes förskoleenhet. 1 plats(er).Tillsammans med förskolans kock ansvara för att planera och tillaga maten på förskolan. När maten sedan leveraras till en annan förskola är din uppgift att följa med och ta emot och utföra sedvanliga kontroller för att säkerställa kvalitet och temperatur på maten innan servering. Du är sedan ansvarig för uppläggning och servering. När maten är serverad skall du diska och iordningställa köket inför nästa dag samt förbereda mellanmål. Kunskap och vana av att planera och laga ekologisk mat på en förskola tillsammans med ansvarig kock. Du ska själv vara ansvarig för att ta emot och utföra alla uppgifter som ingår på mottagande förskola. Egenkontroller, kvalitetssäkring och planering och förberedelse av mellanmål. Du ska också kunna planera och beställa det som behövs till förskolan vad gäller frukostmat och mellanmål. Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad arbetslivserfarenhet av ovanstående uppgifter krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Pedagogisk Utvecklingsledare Jeanette Andersson,08-508 12 280 Tillträde: 2013-10-01.
Företag: Stockholms stad; REIMERSHOLMES FÖRSKOLOR
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Stockholm, Ekonomibiträde Stockholms stad; REIMERSHOLMES FÖRSKOLOR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Ekonomibiträde till Måhaga äldreboende
Måhaga äldreboende är centralt beläget i Fjärås söder om Kungsbacka. Köket på Måhaga äldreboende lagar mat till boende på den egna enheten, tillagar och packar utskicksportioner till hemtjänsten samt lagar lunch till en närbelägen förskola. Mitt på dagen lagar vi cirka 200 portioner. Vi söker dig som vill arbeta som ekonomibiträde. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på halvtid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd enligt ett femveckorsschema, med tjänstgöring två helger per schemaperiod. Köket är bemannat med sex personer inklusive kökschefen. Kvalifikationer Vi söker sig som har utbildning inom restaurang och storhushåll eller erfarenheter som bedöms likvärdiga och från liknande verksamheter. Vi vill att du har kunskap om och erfarenhet av specialkost. Grundläggande datorkunskaper för beställningar i e-handel och personalrapportering samt goda hygienkunskaper är en förutsättning i arbetet. Service och bemötande Du kan arbeta självständigt och effektivt och är kundorienterad med en utpräglad känsla för service. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot kunden och har intresse, vilja och förmåga att samarbeta med kollegorna i köket. Du tar ansvar för din uppgift och är duktig på att organisera och planera ditt arbete. Välkommen med din ansökan senast 29 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas av Ulrika Karlsson Kökschef 0300-83 38 75 Helena Karlsson Enhetschef 0300-83 50 05 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde till Måhaga äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde till Måhaga äldreboende

Ekonomibiträde
Ekonomibiträde Attendo Björnbo Kök & Matsal är ett uppdrag där vi driver en verksamhet på ett seniorboende beläget på Lidingö. Det är en restaurang för husets boende där man firar vardag och fest. Alla årets dagar serverar vi mat i matsalen och det förekommer en hel del evenemang på helger och kvällstid. Arbetsplatsen Tjänsten är placerade på Attendo Björnbo på Lidingö Arbetsuppgifter Att hjälpa till vid behov på Björnbo. Vi har en hel del festligheter främst på kvällar och helger och behöver då hjälp av extra personal. Matlagning, servering och service Önskvärda Kvalifikationer Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper utöver den formella utbildningen. Restaurang och/eller storköksutbildning på minst gymnasienivå är ett starkt önskemål. Serveringsvana är en stor merit. Servicekänsla och förståelse för det lilla extra är viktigt. Svenska i tal och skrift. Anställningsvillkor Det vi erbjuder är en anställning vid behov och med timlön enligt kollektivavtal. Upplysningar lämnas av: Kostchef Sofia Hägg-Jegebäck Tel: 072-722 63 44
Företag: Attendo AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Danderyd, Ekonomibiträde Attendo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Ekonomibiträde Förskola
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Daglig städning av tre förskolor i Kärra. Detta innebär att ansvara för att städningen utförs enligt föreskrifter från Miljöförvaltningen och behovet på respektive förskola. Du kommer att ansvara för inköp av städmateriel och att uppdatera städrutiner. Vid behov är du i barngrupp som barnskötare och vid enstaka tillfällen ges du andra arbetsuppgifter enligt uppdrag från Förskolechef. Det ingår även viss sophantering. KVALIFIKATIONER Du som söker skall ha välmeriterad erfarenhet av städning på förskola. Du kommer att delta i barngruppsarbete vilket medför att du skall ha erfarenhet av arbete med barn och vara förtrogen med det förhållningssätt som förskolorna i Norra Hisingen har till barn och lärande. Arbetet ställer stora krav på fysisk kapacitet vilket medför att du skall ha en god fysisk förmåga.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde Förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde Förskola

Häktet Sollentuna söker timvikarier som kock/ekonomibiträde
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Häktet Sollentuna är säkerhetshäkte med 240 platser. Häktet har ett tillagningskök som lagar mat till häktets intagna tre gånger dagligen: frukost, lunch och middag. Bemanningen i köket består av en köksföreståndare, två kockar och tre ekonomibiträden. Vi söker nu vikarierande kockar och ekonomibiträden som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Som kock eller ekonomibiträde vid häktet Sollentuna arbetar du med beredning, tillagning och portionering av mat för häktets intagna samt diskning, städning och egenkontroll av köket. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer dagligen. Ekonomibiträdena och kockarna arbetar tillsammans under ledning av köksföreståndaren. Närmaste chef är kriminalvårdsinspektör service. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Grundläggande krav är allmän gymnasiekompetens eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet av arbete i storkök, restaurang eller livsmedelsproduktion. Vi söker dig som är intresserad av att laga god och näringsriktig mat. Du kan arbeta inom givna ramar och är van att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du bör även ha ett högt säkerhetstänkande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska dela Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och en tro på människans möjlighet till utveckling och förändring. Kriminalvården är övertygad om att en arbetsplats som präglas av ett öppet klimat där, olikheter respekteras, bidrar till att skapa en bra arbetsmiljö. Mångfald och jämställdhet är därför prioriterade områden. Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. Kriminalvården är rökfri för både personal och klienter.
Företag: Kriminalvården, VO Sollentuna
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Häktet Sollentuna söker timvikarier som kock/ekonomibiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Häktet Sollentuna söker timvikarier som kock/ekonomibiträde

Timvikarie Kock/Ekonomibiträde
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Servicekontoret svarar för intern service till kommunens olika verksamheter i form av städservice, verksamhetsvaktmästare, kostservice, transportservice och kommunens bilpool. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som kock eller Ekonomibiträde vid ordinarie personals frånvaro. Vid tex sjukdom eller semester. Som kock arbetar du på förskolor eller andra kök med egen tillagning. Som Ekonomibiträde arbetar du inom mottagningskök på skolor och förskolor, där ingår ofta kombitjänster dvs kombinerad tjänst med städning och köksarbete. KVALIFIKATIONER Som Kock kräver vi 3-årig restaurangskola eller liknande, gärna erfarenhet från restaurangarbete, flexibilitet, ordningssinne, att kunna arbeta självständigt och i grupp samt datavana. Som ekonomibiträde krävs ett genuint intresse för mat och städ, flexibilitet, ordningssinne. Att kunna arbeta både självständigt och i grupp samt datavana. Erfarenhet från liknande arbete är en merit.
Företag: Sandvikens kommun, Servicekontoret
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie Kock/Ekonomibiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie Kock/Ekonomibiträde

Ekonomibiträde
Karlshamns kommun söker Ekonomibiträde till Kostservice Tjänsten är för närvarande placerad på Norrevångskolan. Deltid, 77,56%, tillsvidareanställning, semestertjänst, helgtjänstgöring var 3:e helg. Ref nr 2013/1036.207 Kostservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos elever och äldre och att utveckla en flexibel organisation med moderna arbetsmetoder. Vi erbjuder en blandad meny av vällagad husmanskost och nya moderna rätter samt ett spännande salladsbord. Arbetsuppgifter: Teamet du kommer att ingå i ansvarar för att dagligen tillaga ca 620 skolluncher, varav ca 200 serveras i skolrestaurangen samt 100 helkost inom äldreomsorgen. Därtill bereds varierande sallader. I arbetet ingår alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Du skall ha en grundutbildning inom storhushåll eller en lång arbetserfarenhet från liknande arbete. Kompetens för specialkoster är en merit. Du ska ha intresse och engagemang för att utveckla den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Datavana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Tillträde sker efter överenskommelse. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar: Diana Sjöström, tfn 0454-816 20 Fackliga företrädare: Kerstin Gustafson, Kommunal 0454-811 95 Ann-Cristine Johansson, Kommunal 0454-817 65 Ansökan: Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning, löneanspråk och kopia på utbildningsbevis, samt angivande av ref nr till Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller shbfpersonal@karlshamn.se. Sista dag för ansökan är 2013-09-08.
Företag: Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Karlshamn, Ekonomibiträde Karlshamns kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

VIK EKONOMIBITRÄDE
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 050 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. ARBETSUPPGIFTER Hedemora kommun, Utbildningsförvaltningen söker till kostenheten, vikarierande Ekonomibiträde. Placering: Stureskolans kök i Hedemora. Arbetsuppgifter: Arbete i mottagningskök för kylmatsystem. Tillredning av tillbehör som potatis, ris, pasta samt olika sallader. Återuppvärmning. Servering, disk, städning, egenkontroll m.m. KVALIFIKATIONER Vi söker en positiv person med service- och ansvarskänsla som tycker om att arbeta med människor. Storköksutbildning eller motsvarande. Viss datavana.
Företag: Hedemora kommun
Ort: Hedemora
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga VIK EKONOMIBITRÄDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VIK EKONOMIBITRÄDE

Kapareskolan söker Ekonomibiträde
Kapareskolan ligger i Onsala och har ett tillagningskök som producerar cirka 1 600 portioner dagligen. När du jobbar som ekonomibiträde är du bland annat att behjälplig i köket samt sköter disk och servering. Du som söker har storkök- eller restaurangutbildning eller liknande och har jobbat med motsvarande arbetsuppgifter i minst tre år. Det är viktigt att du är medveten om och följer de hygienkrav som finns.  Du behöver en viss datorvana eftersom vi sköter alla beställningar och personalrapporter via datorn. Som person är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har en förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med övrig personal och du är kundorienterad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och du ser och tar tag i det som behöver göras. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 68,5 procent. Det är en uppehållstjänst. Vi vill ha din ansökan senast 9 september 2013. Mer information lämnas av Kökschef Barbro Högberg Telefon: 0300-83 57 31 Enhetschef Jessica Carlsson Telefon:0300-83 50 25 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kapareskolan söker Ekonomibiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kapareskolan söker Ekonomibiträde

Vik. ekonomibiträde till Grosvadsskolan
Finspångs kommun har cirka 21000 invånare och vi är totalt 1600 anställda. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar naturligtvis även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar tillhör våra lokala plusvärden. Kostenheten ingår i sektor samhällsbyggnad och är indelad i 8 tillagningskök och 15 mottagningskök och vi söker nu ett ekonomibiträde till Grosvadsskolan. Grosvads tillagning producerar ca 1700 måltider per dag. ARBETSUPPGIFTER Du ska: - Utföra alla på stället förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök med skolrestaurang. - Tillsammans med kokerskan tillaga lunch till förskolan, skolan och middag/kvällsmat till äldreomsorgen samt arbete i skolrestaurang. - Lokalvård av kök och skolrestaurang med tillhöarande utrymmen. - Ingår att kunna tillaga dietkoster samt olika konsistenser. - Vid behov arbeta i andra kök. - Arbetsuppgifter med egenkontroll. - Delta i arbetsplatsträffar. - Arbeta utifrån uppsatta mål. KVALIFIKATIONER Du skall ha: - Storköksutbildning eller livsmedelsteknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. - Erfarenhet av storhushållsarbete från motsvarande verksamhet. - Praktisk dietkunskap. - Kundorienterad och positiv läggning. - Datakunskap. - Körkort och tillgång till bil. Personliga egenskaper som, självständighet, ansvarsförmåga och flexibilitet krävs. Din samarbetsförmåga värderas högt.
Företag: Finspångs kommun - Samhällsbyggnad
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. ekonomibiträde till Grosvadsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. ekonomibiträde till Grosvadsskolan

Ekonomibiträde Kök/Städ
Förskolan Kluringen är en liten fristående förskola belägen i centrala Eslöv. Vi är inspirerade av Reggio Emilia filosofin. ARBETSUPPGIFTER Daglig städning av två förskoleavdelningar, varubeställning samt sedvanlig arbete i mottagningskök. Du kommer att ansvara för kök/städ på förskolan. Förberedelser av mellanmål ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du som söker bör ha genomgått en godkänd hygienutbildning samt ha erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter. Vidare fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet innefattar kontakt och samarbete med personal, barn och föräldrar. VARAKTIGHET/ARBETSTID Deltid 87,5% (7 tim/dag) Provanställning (3mån) vilket kan komma att övergå till en tillsvidareanställning. LÖN Månadslön enligt kollektivavtal. Lämna löneanspråk. ANSÖKAN Via e-post: info@forskolankluringen.se Bifoga: CV/Personligt brev, löneanspråk, referenser (kontaktas efter överenskommelse). SISTA ANSÖKNINGSDAG 15 September 2013 TILLTRÄDE Omgående KONTAKTPERSON Carina Nilsson, Förskolechef 0413-588325 info@forskolankluringen.se
Företag: FÖRSKOLAN KLURINGEN AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde Kök/Städ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde Kök/Städ

Ekonomibiträde,dietkompetens
Utbildad ekonomibiträde med dietkompetens Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux (SVPH) är en ideell förening som är verksam sedan 1862. I våra anläggningar tillhandahåller vi seniorboende och s.k. särskild boende. Till vår Restaurang/ kök i Nockebyhus söker vi nu en utbildad ekonomibiträde. Tjänstgöring: Deltid, 75 %, dagtid samt helgtjänstgöring var 3:e helg. Varaktighet: Tillsvidareanställning (inkl.provanställning) Tillträde: Snarast Arbetsuppgifter: * Produktion av specialkost till seniorboende och särskilt boende. * Användare av Mashi, ett kostdataprogram * Delta i övrigt köksarbete * Bidra till en positiv stämning och gott samarbete inom köksteamet * Medverka till att arbetsrutiner samt egenkontroller efterlevs och dokumenteras * Arbeta efter SVPH:s mål och ledord Kvalifikationer: * Utbildad ekonomibiträde * Erfarenhet av tillagning av specialkost * Goda kunskaper i Mashiprogrammet. * Restaurangvana * Positiv, effektiv och tycka om att arbeta i team. * Vara insatt i HACCP-arbete
Företag: Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, (SVPH)
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde,dietkompetens jobb, Ekonomibiträde,dietkompetens Stockholm, Ekonomibiträde,dietkompetens Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, (SVPH)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde,dietkompetens

Ekonomibiträde/Lokalvårdare
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Administration/Fordon- och logistikservice/Växel/Repro Kost och städavdelningen söker nu en ekonomibiträde/lokalvårdare tjänst på 100 % ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Beställningar och attestering av fakturor - Egenkontroll för kök - Servering och disk - Städning - Hantera och köra städmaskiner - Servicetänk med kunder och personal i fokus KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor - servicetänk med kunder och personal i fokus. Du ska ha : • Lokalvårdsutbildning PRYL/SRY med certifiering eller liknande utbildning • Livsmedelslinje alt. storhushåll - och restauranglinje eller likvärdig utbildning • Dokumenterade kunskaper i Word och Outlook • Körkort B • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Företag: Varbergs kommun, Kost och Städ
Ort: Varberg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/Lokalvårdare jobb, Ekonomibiträde/Lokalvårdare Varberg, Ekonomibiträde/Lokalvårdare Varbergs kommun, Kost och Städ
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/Lokalvårdare


Sök lediga jobb Ekonomibiträde

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se