Ekonomichef jobb - lediga jobb

Ekonomichef jobb Ekonomichef jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ekonomichef. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ekonomichef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonomichef till vår kund- Stockholm

 2. Ekonomichef sökes för längre uppdrag- Stockholm

 3. Ekonomichef - Koncern i byggbranschen- Stockholm

 4. Ekonomichef till Arkitektbyrå- Stockholm

 5. Vi söker en operativ Ekonomichef- Stockholm

 6. Controller/Ekonomichef - Sverige- Stockholm

 7. Ekonomichef till anrik skola- Stockholm

 8. Ekonomichef - Läkemedelsföretag- Stockholm

 9. Ekonomichef till E-Schakt- Stockholm

 10. AFFÄRSINRIKTAD EKONOMICHEF- Halmstad

 11. EKONOMICHEF- Halmstad

 12. Ekonomichef till MotorABHalland- Halmstad

 13. Hällberg & Son Åkeri AB söker Ekonomichef- Berg

 14. Vice VD/Ekonomichef- Östersund

 15. Ekonomichef Svedbergs- Jönköping

 16. Verksamhetsinriktad Ekonomichef- Nässjö

 17. AFFÄRSDRIVEN EKONOMICHEF- Växjö

 18. AB Sjöbohem söker Ekonomichef- Sjöbo

 19. Ekonomichef- Gnesta

 20. Ekonomichef med kunskap om finansieringsfrågor- Knivsta

 21. Ekonomichef Kraft Paper- Kristinehamn

 22. Ekonomichef- Lycksele

 23. Ekonomichef till NK Lundströms Trävaror- Umeå

 24. Ekonomichef- Hallstahammar

 25. Ekonomichef- Göteborg

 26. Ekonomichef/CFO för underkonsultuppdrag- Göteborg

 27. Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231- Trollhättan

 28. Ekonomichef- Göteborg

 29. Ekonomichef- Göteborg

 30. Ekonomichef- Göteborg

 31. Ekonomichef- Boxholm

 32. Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen- Linköping

 33. Ekonomichef med känsla för affärer- Linköping

 34. Ekonomichef- Sigtuna

 35. Ekonomichef- Göteborg

 36. Ekonomichef- Borås

 37. Ekonomichef- Värnamo

 38. Ekonomichef- Laholm

 39. Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen- Linköping

 40. Ekonomichef- Svenljunga


Mer beskrivning

Ekonomichef till vår kund
Vill du arbeta som ekonomichef i ett välskött bolag med långsiktigt tänk och framtidsvisioner? Vill du arbeta nära affärsverksamheten och vara med och påverka företagets utveckling? Vill du arbeta i ett svenskt moderbolag på den globala marknaden? Sök då tjänsten som ekonomichef till vår kund. Detta är ett bemanningsuppdrag med stor chans till rekrytering hos vår kund för rätt person. Du ska ha möjlighet att tillträda tjänsten senast den 15 augusti. Om First Reserve Sedan 2003 har First Reserve mött och utvärderat människor och deras kompetens i jakten på nya medarbetare. Vi som arbetar på First Reserve har varit i branschen länge och är vana vid att sätta oss in i olika företag och deras situationer. Några av oss har arbetat på First Reserve sedan företaget startade – långsiktighet och engagemang är självklart för oss. Vi ser våra kandidater och konsulter som våra stora tillgångar. Vår målsättning är att genom vår erfarenhet och vårt stora engagemang arbeta för att matcha ihop kandidater med helt rätt kunduppdrag. Tillsammans skapar vi framgång! Vem är du? Vi tror att du är civilekonom med flerårig erfarenhet av att arbeta med att upprätta bokslut och årsredovisningar på ett internationellt bolag. Du har erfarenhet av att arbeta med koncernredovisning och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vi söker en affärsorienterad ekonomichef som är engagerad i att vidarutveckla verksamheten. Du är målorienterad och trivs med att arbeta i team för att nå uppsatta mål. Du har en stor analytisk förmåga, är effektiv och har lätt för att prioritera och hålla deadlines. Ansökan Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Ida Wiklund telefon 08-7058066 eller Viveka Holm telefon 08-7058064. Välkommen med din ansökan!
Företag: First Reserve AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till vår kund

Ekonomichef sökes för längre uppdrag
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi ett flertal ekonomichefer. Du kommer därmed att bli anställd av Arena Personal men arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera långsiktiga uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Din roll som ekonomichef kommer exempelvis att innebära följande: - Personalansvar för hela ekonomifunktionen - Vara underställd VD och ingå i ledningsgruppen - Föredra resultatredovisning på styrelsemöten - Ha kunskap och förståelse för samtliga processer inom ekonomifunktionen såsom kund, leverantör, lön och bokslut - Aktivt arbeta med förändringsarbete samt effektivisering av processer inom ekonomifunktionen - Hantera alla övergripande ekonomifrågor såsom finansiering, investering, förvärv/försäljning av bolag - Inhämta, analysera samt förbereda information till styrelsen/delägare - Ansvara för budget- och prognosprocessen - Vara kontaktperson mot revisorn - Ansvara för upprättande av årsbokslut inklusive årsredovisning Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. Vidare är du analytisk, strukturerad och pålitlig. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Ange gärna vilka ekonomisystem du har erfarenhet av. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker löpande. Då antalet ansökningar är många och arbetsbelastningen hög tar vi gärna eventuella ytterligare frågor om tjänsterna vid en framtida intervju. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef sökes för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef sökes för längre uppdrag

Ekonomichef - Koncern i byggbranschen
Exelect söker för kunds räkning en riktigt duktig ekonomichef. Koncernen som består av 4 separata bolag inom byggbranschen är sedan länge väletablerat på marknaden och inne i en expansiv fas. Företagets huvudkontor finns beläget i Stockholm och du rapporterar direkt till koncernens VD. Vi söker dig som är en pålitlig och duktig ekonomichef och som kan visa att du har lyckats bra i tidigare arbeten. Det krävs att du är en duktig ledare som kan leda ekonomifunktionen mot uppsatta mål. Du skapar struktur i processer och rutiner och lyfter kvaliteten i boksluts- och uppföljningsarbetet. Din bakgrund och kompetens blir ett viktigt stöd i finansiella frågor avseende försäljnings- och förvärvsprocesser. Du ska skickligt kunna analysera och framställa korrekta rapporter enligt uppsatta mål och inte vara rädd för att hugga tag i det dagliga ekonomiarbetet. Du kommer att ansvara för samtliga bolag i koncernen vilket kräver att du har goda kunskaper i redovisning och då framförallt koncernredovisning och projektekonomi. Du brinner för ditt arbete och är van att jobba hårt för att nå dina mål. Du är analytiskt lagd och mycket bra på att se flöden, helheter och det som är viktigt i varje sammanhang. Vi ser gärna att du jobbat med förvärvs- och integrationsfrågor och är van att analysera större beslut ur ett ekonomiskt perspektiv. Det här är för rätt person ett mycket utmanande, stimulerande och utvecklande arbete. Förutom ditt kunnande kommer vi att sätta stort fokus på din produktivitet, din förmåga att få saker ur händerna samt din förmåga att kontinuerligt förbättra och utveckla företagets processer. Vi ser gärna att du är civilekonom eller har likvärdig utbildning. Vi ser det som självklart att du behärskar Officepaketet och att du har goda kunskaper i Excel. Det krävs dessutom att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift. Låter det här intressant? Registrera då din ansökan genom att klicka på denna länk: http://tech.interspeedia.com/jobs/18218.18805.17574.1 Kontaktpersoner hos Exelect är Anders Hanberg eller Carina Runow, tel nr 08-586 101 00.
Företag: Exelect AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef - Koncern i byggbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef - Koncern i byggbranschen

Ekonomichef till Arkitektbyrå
Ekonomiavdelningen ETTELVA Arkitekter söker Ekonomichef! Vår specialitet är bostäder, stadsbyggnad och kommersiella lokaler. Vi skapar vackra och funktionella miljöer som sätter slutanvändaren i första rummet. Vi kallar det arkitektur med omtanke. Hos oss arbetar ett passionerat gäng arkitekter och ingenjörer och nu söker vi dig, vår nya drivna Ekonomichef! Läs mer på vår hemsida: www.ettelva.se Ansvarsområden: Ekonomistyrning, HR-frågor samt Reception. I rollen ingår personalansvar för en person. Erfarenhet från liknande projektstyrd verksamhet och ansvarsområden är ett krav. Sök tjänsten här nedan, kontakta Lena Detter om du har några frågor ikring företaget eller tjänsten på lena.detter@sifferverket.se alternativt på 0707-440079
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till Arkitektbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till Arkitektbyrå

Vi söker en operativ Ekonomichef
Prime Professional . Arbetsuppgifter Arbetet innebär övergripande ansvar för ekonomistyrningsprocesser, från budget och redovisning till intern kontroll, ekonomisk uppföljning och analys samt finansieringsfrågor. Du har en aktiv roll i ledningsgruppen och samarbetar med VD i målsättning och verksamhetsanalys som bidrar till ökad lönsamhet och effektivitet. Fokusområden är projektuppföljning, controlling, systemutveckling och optimering av rörelsekapitalet. Andra uppgifter är arbete med mål och prognoser samt underlag för investeringsbeslut i styrelsen. Ekonomichefen ansvarar för styrelseadministration och legala frågor. Personalansvaret omfattar medarbetare inom ekonomi, löner, IT och inköp. I den aktiva tillväxtfasen är det en pedagogisk uppgift att stimulera till ökad förståelse för ekonomi i hela företaget Vem är du? Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning, helst civilekonom, i kombination med gedigen ekonomisk kompetens, främst inom controlling. Du har erfarenhet av personalledning och ledningsgruppsarbete, gärna från ägarledda företag. Det är en stor fördel om du har bakgrund från projektinriktad verksamhet, helst produktion eller entreprenad. Det är positivt om du har insikter i koncerntänkande och har medverkat vid förvärv. Du behärskar engelska i tal och skrift. Som person är du affärsmässig, snabbtänkt och har god analytisk förmåga. Du har lätt att skapa goda relationer och att kommunicera. Struktur och ordning finns i din person likaväl som humor och glimten i ögat. Du trivs med ledarskap och utvecklar medarbetare och verksamhet inom ditt ansvar. Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operativ Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operativ Ekonomichef

Controller/Ekonomichef - Sverige
Vår klient: Sika-koncernen (www.sika.com ) är en världsomspännande koncern inom specialkemikalier för byggindustrin och lim för tillverkande industrin. Sika har dotterbolag i 70 länder med en konsoliderad omsättning på ca 34 miljarder SEK. Sika Sverige AB grundades 1950 som den första etableringen i Norden, omsätter ca 380 miljoner SEK och har idag 68 anställda. Vi söker nu för vår klients räkning en Controller/Ekonomichef, med placering på det Svenska huvudkontoret i Spånga, Stockholm. Tjänsten rapporterar direkt till VD. Din utmaning: Ansvara för och driva ekonomifunktionen och kundservice med personalansvar om  11 personer. Operativt arbeta och ansvara för budget och flerårs-planer, samt se till att den interna och externa rapportering håller högsta klass. Prestigelöst stötta funktionen med moms-, löne- samt systemfrågor. Aktivt ägarskap i ekonomifunktionens arbete och där analysera, bearbeta samt verkställa förbättringsmöjligheter. Deltaga som en engagerad medlem i ledningsgruppen. Din bakgrund: Civilekonom eller motsvarande med minst åtta års relevant arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet som business controller alternativt redovisningschef. Förmåga att se till helheten och driva processer och rutiner på så väl ett operativt som strategiskt sätt. Naturlig känsla för att hantera olika typer av motparter såväl nationellt som internationellt, samt förmåga att inspirera och leda människor i arbete. Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Engagerad och prestigelös ledare med stark vilja att utvecklas i en framgångsrik organisation. Din ansökan: Vill du ta chansen att bli en del av Sikas framgång i Sverige? Vänligen sänd då Er ansökan på engelska till ansvarig konsult på Human Capital, Robert Kerje med referens RK/921   Apply Now Eventuella frågor om tjänster besvaras på telefon 08-546 99 260. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Human Capital Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Controller/Ekonomichef - Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller/Ekonomichef - Sverige

Ekonomichef till anrik skola
Trivs du som bäst i en roll där du får vara med och driva utvecklingen av organisation och rutiner? Har du flera års erfarenhet av strategiskt och ekonomiskt arbete? Kanske är det här möjligheten för dig! Beskrivning Perido söker en ekonomichef till vår kund. Kunden är en spännande skola som forskar och utbildar inom bland annat statsvetenskap. Tjänsten är placerad i skolans naturnära och moderna lokaler centralt i Stockholm. I detta uppdrag får du stor användning av din vana att leda, stödja och engagera medarbetare. Som ekonomichef ansvarar du för skolans budget, flera medarbetare samt aktuella ekonomirelaterade system och rutiner. Du kommer även att driva utvecklingen av rutiner inom avdelningens ansvarsområden samt i relevant kommunikation fungera som kontaktperson. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till skoldirektören, samt sköter återrapporteringar till styrelse och ledning i samband med arbetet med rapporter och årsbokslut. Ekonomichefen är viktig i utvecklingen av den strategiska ekonomistyrningen inom skolan och för att i samverkan med andra avdelningschefer inom förvaltningen ge stöd och råd vid styrningsfrågor. Till stöd har du här en budgetsamordnare som bl.a. sammanhåller internbudgetprocessen, samt utarbetar anvisningar och annat stödmaterial. Budgetsamordnaren underhåller och utvecklar också ekonomimodellen i samråd med dig som ekonomichef. Har du kompetensen och ledaregenskaperna vi letar efter? Är det här möjligheten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil - Akademisk examen inom ekonomi (civilekonom eller motsvarande) - Chefserfarenhet från motsvarande befattning - Flerårig erfarenhet, gärna från såväl privat som offentlig verksamhet, exempelvis från statlig förvaltning och arbete i relevanta ekonomisystem - Erfarenhet av strategisk analys samt att driva utvecklingsarbete - Meriterande med erfarenhet av att vara systemansvarig för Agresso Omfattning och tillträde Tillträde i början av september. Tillsvidare, heltid. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8948DB i ämnesraden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8948DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till anrik skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till anrik skola

Ekonomichef - Läkemedelsföretag
Uppdraget Vi söker en operativ Ekonomichef utan personalansvar. Du kommer att rapportera till VD för den nordiska verksamheten och ha det fulla ansvaret för allting rörande ekonomi och administration. Eftersom verksamheten är relativt ny är det viktigt att du kan sätta upp fungerande rutiner och processer för ekonomi och administration. En viktig del i ditt arbete blir Business Controlling. Bokföringen är outsourcad till extern leverantör där du ansvarar för kontakter och uppföljning. Du ansvarar för likviditetsuppföljning, budgetprocess och resultatanalys. Du är ansvarig för kontakter med bank, revisorer, skatterådgivare, juridiska rådgivare etc. Även ansvaret för HR processer ligger hos dig. Vidare sköter du kontakter med distributörer och reglerar lagersaldo. Du övervakar och analyserar prissättning hos konkurrenter för den generiska portföljen. En viktig del är att vid business reviews inför den globala ledningen presentera de finansiella delarna. Dig vi söker Du är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års erfarenhet av business controlling. Du stimuleras av att arbeta i en liten organisation där man kavlar upp ärmarna, hjälper varandra och gör det som måste göras. Du är en lagspelare Du är strukturerad och kan sätta upp rutiner och motivera organisationen att följa dem. Du har gott självförtroende och kan med mycket god förmåga genomföra presentationer för koncernledning. Du behärskar engelska och svenska väl, såväl skriftligt som muntligt. Uppdragsgivaren Uppdragsgivaren är ett nischat internationellt läkemedelsbolag som relativt nyligen etablerat sin nordiska verksamhet. Man står inför ett par mycket spännande lanseringar av såväl innovativa specialist preparat som ett flertal generiska produkter och vill vara en heltäckande samarbetspartner inom sitt område. Företaget kommer att ha en omsättning på ca 40 MSEK och vara 15 medarbetare under 2014. Ansökan Rekryteringen sköts av Compass Human Resources Group. Du söker tjänsten via deras hemsida www.compass.se. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Anders Larsson, Senior Konsult, via telefon +46 73 203 46 91 eller mail anders.larsson@compass.se
Företag: COMPASS REKRYTERING & UTVECKLING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef - Läkemedelsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef - Läkemedelsföretag

Ekonomichef till E-Schakt
E-Schakt Entreprenad AB är ett fristående entreprenadföretag som huvudsakligen är verksamt inom Stockholms län men som även utför arbeten utanför Stockholm. Företaget har 80 anställda och basen i verksamheten är betongreparationer (bro- och garagereparationer), bullerplank, markarbeten och vattenbilning. Till huvudkontoret i Bromma söker vi nu en Erfaren Ekonomichef Arbetslivserfarenhet Ekonomichefen har ett övergripande ekonomiansvar för bland annat löpande bokföring, inkomstdeklarationer, avstämningar, budgetarbete och bokslut. Du rapporterar direkt till VD. Kvalifikationer Rollen kräver relevant utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna som ekonomiansvarig eller motsvarande. Branschvana är meriterande, likaså erfarenhet av personalfrågor. Vi välkomnar äldre sökande för att få en jämnare åldersfördelning. Vi erbjuder dig en anställning på ett trivsamt och spännande företag! Välkommen till oss! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar E-Schakt Entreprenad AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till E-Schakt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till E-Schakt

AFFÄRSINRIKTAD EKONOMICHEF
Nordifa AB utvecklar, tillverkar och säljer avancerade industritextilier, textila filtermedia och sportgolv. Huvudkontor, produktutveckling och produktion finns på Flygstaden i Halmstad. Mer information finns på vår webbplats www.nordifa.se AFFÄRSINRIKTAD EKONOMICHEF Vi har ambitiösa tillväxtmål, bland annat tack vare en målmedveten satsning på ny teknik och nya applikationer. Ska vi lyckas behöver verksamhetens alla delar analyseras löpande, samt konkreta och väl underbyggda åtgärdsförslag tas fram. En förutsättning för detta är rationell administration, ordning och reda samt rutinmässig uppföljning av nyckeltal och prognoser. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir: . som ledningsgruppens controller arbeta aktivt med alla ekonomiska frågor som rör företagets utveckling på kort och lång sikt . utveckling av nyckeltal på olika områden . månads- och kvartalsbokslut, prognoser, budget, skatter och deklaration . ledning av företagets ekonomifunktion, där bl. a. IT och personal ingår Din formella bakgrund är civilekonom eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, gärna med controller-inriktning, i tillverkande företag. Vår verksamhet är internationell, därför bör du behärska engelska i tal och skrift. Erfarenhet av Movex affärssystem är en merit. Frågor? Kontakta Robert Bornefalk, VD, telefon 070-690 80 50. Vi vill ha ditt kortfattade presentationsbrev med CV via e-post till: robert.bornefalk@nordifa.se senast den 22 augusti 2013.
Företag: NORDIFA AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga AFFÄRSINRIKTAD EKONOMICHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AFFÄRSINRIKTAD EKONOMICHEF

EKONOMICHEF
Hafa Bathroom Group AB bildades 2006 efter att Hafa AB förvärvat Westerbergs Badrum. Hafa Bathroom group är en av Nordens största badrumskoncerner med en nettoomsättning på 268 miljoner SEK år 2012 och totalt 136 anställda. Företaget ska arbeta aktivt med att stärka sina varumärken och dess position på marknaden. Hafa Bathroom Group AB har huvudkontor i Halmstad och är verksamt med dotterbolag i Norden samt bedriver exportverksamhet via agenter. För mer information om företaget se: www.hafabg.com Med placering i Halmstad söker vi nu en AFFÄRSDRIVEN EKONOMICHEF Det blir din huvuduppgift att leda och organisera arbetet på ekonomiavdelningen. Du ingår i ledningsgruppen samt i dotterbolagens styrgrupper och arbetar tätt tillsammans med VD. Rollen innebär pro-aktivitet, flexibilitet och kontinuerliga analyser av resultat, lönsamhet och nyckeltal. Det är viktigt att snabbt identifiera förbättringsområden och föreslå lösningar. Du ansvarar för finansierings- och rapporteringsprocesser för att uppfylla lagstadgade skyldigheter. Del- och årsbokslut samt skatteredovisning och deklarationer ingår i tjänsten. Det är även ekonomichefens roll att hantera relationer med bank och revisorer. Ägarstrukturen innebär månatlig rapportering till Ratos. Under senare år har företaget investerat kraftigt i utveckling av systemstöd på ekonomisidan och ligger idag i yttersta framkant. Du har kvalificerad erfarenhet av bokslutsarbete, koncernredovisning, rapportering, finansiering och skatt samt att utveckla finansiella transaktioner. Kunskaper i IFRS är ett krav. Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt. Troligtvis har du haft internationella inslag i dina tidigare arbeten och är van vid att hantera olika valutor samt rapportera till en extern ägare. Vi värdesätter ett starkt intresse för affärssystem, erfarenhet från HR arbete samt juridisk kompetens. Som person agerar du affärsmässigt, har en välutvecklad analytisk förmåga och en fallenhet för att förstå drivkrafter bakom olika ekonomiska tal. Du har din tyngdpunkt inom redovisning men är tydligt kommunikativ och pragmatisk i ditt ledarskap. Din förmåga att motivera och skapa förtroende bland dina medarbetare är viktigt. Din karriär har en prioriterad del i ditt liv och du presterar under press och uppskattar ett högt arbetstempo. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i ett dynamiskt företag med vasst systemstöd. Vi ser fram emot din ansökan senast den 1/8-13 märkt "Ekonomichef Hafa BG". Ansökan skickar du till: info@enoem.se Vid frågor kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701- 460 391. Intervjuer kommer att ske den 5-6/8 och den 12-13/8.
Företag: Hafa Bathroom Group AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga EKONOMICHEF jobb, EKONOMICHEF Halmstad, EKONOMICHEF Hafa Bathroom Group AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EKONOMICHEF

Ekonomichef till MotorABHalland
AW Urval AB Motor AB Halland är återförsäljare för Audi, Volkswagen och Skodapersonbilar. Vi representerar även Volkswagen transportbilar och Scania.Vi har en lång historia som affärspartner inom regionen.Vi bedriver verksamheten i Halmstad och Laholm fördelat på treanläggningar. Vi är 100 anställda och omsatte 2012 dryga 420 miljoner. Vi arbetar ständigt med kvalité och miljö i fokus. Motor AB Halland söker nu en affärsinriktad Ekonomichef Beskrivning Som affärsinriktad ekonomichef kommer du att ha ett nära samarbete med VD, driva och vidareutveckla företagets ekonomifunktion samt ha personalansvar för tre personer. Här ingår arbete med budget, uppföljning, likviditetsplanering, bokslut och årsredovisning.Till din hjälp har du två ekonomiassistenter, du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Lämplig bakgrund  Vi söker dig som har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du är en affärsinriktad, lyhörd, trygg och tydlig ledare med personlig integritet och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att vara framgångsrik i rollen trivs du med att arbeta affärsnära, du är analytisk och kan strukturera ditt och andras arbete. Du har god kompetens inom något affärssystem och är en van användare av Excel. Vi ser att du har god social förmåga och kan driva förändringsarbete på ett effektivt och smidigt sätt. Du kommer att aktivt delta och bidra till att utveckla affärsanalysen som är ett avgörande moment för Motor AB Hallands fortsatta utveckling. Villkor  Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ann Willner på 0760-258008. Rekryteringen sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan, dock senast 15 augusti. Registrera dig för tjänsten på awurval.se och bifoga där CV och personligt brev.
Företag: AW Urval AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till MotorABHalland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till MotorABHalland

Hällberg & Son Åkeri AB söker Ekonomichef
Hällberg & Son Åkeri AB är ett av regionens äldsta familjeägda företag. Verksamheten inleddes redan 1945 av Olle Hällberg, som då började bedriva åkeriverksamhet. I dag drivs företaget vidare i tredje generationen av sonsonen Anders, som nu är VD i företaget. Idag levererar Hällberg & Son ca 26000 kubikmeter eldningsolja, dieselbränsle och smörjoljeprodukter till företag och privatpersoner, en verksamhet som idag utgör större andelen av bolagets omsättning på ca 270 miljoner kr/år. Bolaget är certifierad Preem partner sedan 2005. Genom vårt eget kortsystem är det enkelt för yrkestrafik, maskinägare och privatpersoner att hos oss tanka diesel i våra 25 egna tankanläggningar samt lika enkelt och smidigt att få sin leverans av eldningsolja och diesel som bulkleverans. Hos oss är alla kunder välkomna och lika viktiga - gammal som ny kund. Vi bedriver också åkeriverksamhet och tillsammans är vi 19 anställda med kontorspersonal i Svenstavik och i Ljusdal. Mera info om oss: www.hallbergoson.se Vi söker nu en ny Ekonomichef, med placering vid vårt huvudkontor i Svenstavik. Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter då vi har skrivit ett nytt avtal på 5 år med Preem som är Sveriges ledande bränsleleverantör. Du kommer att ha en central funktion i företaget och vara delaktig i många delar av verksamheten. I rollen som ekonomichef kommer du att leda och utveckla ekonomi- och personalfunktionen i företaget. Du kommer att ansvara för den löpande bokföringen och månads- och årsbokslut, samt den interna kontrollen. En annan viktig uppgift är budgetering och uppföljning där du initierar, håller samman och slutför hela processen. Du kommer även att arbeta med finansieringsfrågor såsom investeringskalkyler, likviditetsplaner, lånehantering mm. Inom personalfunktionen har du det övergripande ansvaret för löneadministration, arbetsmiljöfrågor och personaladministration. Du ingår i företagets ledningsgrupp. Kvalifikationer: Du har har en ekonomisk utbildning i grunden, troligtvis på högskolenivå alternativt annan utbildningsbakgrund som kan prövas likvärdig.. Du har arbetat med kvalificerat ekonomiarbete i minst fem år, och det är en fördel om du har haft någon form av arbetsledande ansvar. Du är väl förtrogen med redovisning, bokslut och finansieringsfrågor. Vi ser gärna att du har arbetat i Hogia Redovisning och Hogia Lön. Vi tror att du kännetecknas av att: • du är pålitlig • du är flexibel • du är självgående och självstartande • du är ansvarstagande och har ett "helhetstänk" • du är lösningsinriktad och tycker om utmaningar • du tycker om att arbeta mot "dead-lines" Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning 6 månader.  Sysselsättningsgrad: Heltid Arbetstid och lön: Dagtid/Fast lön Övrig information: Urval sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista dag för ansökan är 2013-05-31. Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad  och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens! Sökord: ekonomi, redovisning, budget, reskontra
Företag: Kornboden
Ort: Berg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hällberg & Son Åkeri AB söker Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hällberg & Son Åkeri AB söker Ekonomichef

Vice VD/Ekonomichef
I Östersund finns ca 11 000 bostäder som upplåts som hyresrätt, varav över 5 000 ägs av Östersundshem som är Östersunds kommuns bostadsföretag. Bostäderna finns i centrala Östersund, Frösön, Odensala, Körfältet, Torvalla, Brunflo, Lit, Häggenås, Tandsbyn och Fåker. Östersundshems uppdrag är att erbjuda ett varierat utbud av attraktiva, trygga och hållbara bostäder i Östersunds kommun där alla ska känna sig delaktiga och hemma i livets olika faser. Arbetsbeskrivning Som vice VD och Ekonomichef på Östersundshem kommer du att vara chef för dem som arbetar närmast våra kunder, det vill säga Kundtjänst, Bovärdar och Tekniker samt IT, Kommunikation och Ekonomiavdelningen. Totalt består dessa grupper av ett 30-tal personer varav sju kommer vara direktrapporterande till dig. Chefskapet innebär att ha det totala personalansvaret, t.ex. löne- och utvecklingssamtal, för de som rapporterar direkt till dig, men även att jobba med den totala gruppen avseende att stimulera och utveckla kundmötet i syfte att ha bästa tänkbara service. Det kan innebära att t.ex. ta fram och implementera företagets arbetsmetod så den genomsyrar alla verksamheter, ta fram förbättringsåtgärder avseende kundbemötande och driva genomförandet av detta samt att ansvara för att de visionära och strategiska besluten genomförs i den operativa verksamheten. Du kommer även att ersätta VD i dennes frånvaro, biträda VD vid framtagandet av analyser utefter önskemål samt sitta med i företagets ledningsgrupp. Vidare kommer du att upprätta budgetförslag, göra budgetuppföljningar med analyser och se över och eventuellt förändra de ekonomiska rutinerna och processerna samt bokföringsprinciperna inom bolaget. Övriga arbetsuppgifter i rollen som ekonomichef kan vara att ge förslag på låneplaceringar, följa det ekonomiska flödet i bolaget, upprätta likviditetsplaner samt ta fram hyresförhandlingsunderlag. Vem är du? Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att vara chef med personalansvar, har arbetat eller arbetar med organisationsutveckling samt är van att göra analyser och utredningar på ett systematiskt sätt. Du är även kunnig inom ekonomi på en avancerad nivå. Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen inom den privata sektorn, redovisningserfarenhet samt har erfarenhet eller stort intresse av att skapa positiva kundmöten. Vidare är du utbildad civilekonomi eller motsvarande. Vi ser det som extra positivt om utbildningen varit inriktad mot fastighetsekonomi. Meriterande är även en ledarskapsutbildning. Som person trivs du och känner dig bekväm med att ha en ledande roll som innebär att arbeta med människor och dess utveckling samt att skapa goda relationer och nätverk, både internt och externt. Du bör även tycka om att göra analyser samt att planera och organisera både ditt eget som andras arbetsflöde. Ansöka och kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken senast den 25 augusti 2013. Efter ansökningstidens slut kommer eventuella intervjuer att påbörjas. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Backman på telefon 063-57 66 63 eller e-post karin.backman@se.experis.com.
Företag: Experis Executive
Ort: Östersund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vice VD/Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vice VD/Ekonomichef

Ekonomichef Svedbergs
Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är ett av Nordens ledande badrumsföretag. Vårt produktprogram omfattar produkter för hela badrummet så som möbler, duschar, badkar, toaletter, handdukstorkar, blandare och tillbehör. Huvuddelen av produkterna, ca 75 procent, tillverkas i egen fabrik i Dalstorp, Västergötland. Svedbergs omsättning 2012 uppgick till 401 MSEK varav 98 procent till kunder på huvudmarknaderna Sverige, Finland, Norge och Danmark. Antalet anställda i koncernen uppgår till drygt 200. Svedbergs är sedan 1997 noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Som ekonomichef på Svedbergs har du en central roll och det övergripande ansvaret för samtliga processer relaterade till ekonomifunktionen. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och ta aktiv del i samtliga frågor gällande utveckling och uppföljning av företagets verksamhet.  Du har löpande kontroll på det ekonomiska flödet och brinner för analysen och att tillgodose ledningen med beslutsunderlag i form av prognoser, kalkyler och nyckeltal.    Vi söker dig som är Civilekonom och har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från tillverkningsindustrin.  Du arbetar operativt med koncernredovisning, bokslut och budget etc. Till din hjälp har du ett team på fem personer. Som ledare är du coachande med god förmåga att kommunicera. Vi förväntar oss att du har ett proaktivt arbetssätt med fokus på utveckling och ständig förbättring av processerna inom ditt ansvarsområde. Erfarenhet och kunskaper inom IT är meriterande.   Hos Svebergs får du möjligheten att arbeta i en organisation vars kultur genomsyras av entreprenörskap och delegerat ansvar. Det är högt i tak och det finns utrymme för dig med vilja och ambition. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Dalstorp. Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska.    VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef Svedbergs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef Svedbergs

Verksamhetsinriktad Ekonomichef
Lanab Design AB är ett helägt familjeföretag som grundades av Lennart Andersson i Nässjö 1990. Idag finns det 22 anställda i bolaget. Bolaget omsätter ca 85 miljoner. Lanab Design AB har fått ett återförsäljarnät som sträcker sig i hela Sverige och finns representerade i hela Skandinavien. Lanab Design AB levererar bra och ergonomiska kontorsmöbler i svensk enkel design till rätt pris, av bra kvalitet och inom rimlig tid. www.lanabdesign.se   Lanab Design AB söker nu en verksamhetsinriktad Ekonomichef som ska ansvara för helheten av koncernens interna bolag. I rollen som ekonomichef ska du sköta den löpande redovisningen, månadsbokslut, lönehantering, budget samt uppföljning och analyser. Du kommer också att delta vid projektinriktade insatser samt att vara delaktig i bolagsledningen.   Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande erfarenhet. Du har några års erfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter. Som person är du drivande och utvecklingsorienterad. Du trivs i en miljö där kunden och affärsmässighet är i fokus. Noggrannhet, struktur och prestigelöshet är viktiga egenskaper för tjänsten. Tjänstens placering är Nässjö.  Lanab Design kan erbjuda dig delaktighet i en expansiv och stimulerande företagskultur med goda utvecklingsmöjligheter.     VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, senast ansökningsdatum är dock senast den 5 augusti via vår hemsida www.vem.se. För mer information besök hemsidan eller kontakta Anette Beckman på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsinriktad Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsinriktad Ekonomichef

AFFÄRSDRIVEN EKONOMICHEF
Inpeople Sverige AB Om oss Inpeople är en HRM partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder Rekrytering, Personaluthyrning, Personbedömning och övriga HR-tjänster inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och ca 100 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Om företaget Alwex är ett miljö- och kvalitetscertifierat privat aktiebolag som ägs av ca 85 delägare som alla är leverantörer av transport- och maskintjänster till bolaget. Huvudkontoret ligger i Växjö och det finns även kontor i Kalmar, Uddevalla och Älmhult. Alwex har även terminalverksamhet i Alvesta, Kalmar och Malmö. Totalt äger våra delägare ca 300 fordon och maskiner. Genom vår breda maskin- och fordonspark kan vi erbjuda alla typer av transporter. Bl.a. tempererade transporter, styckegods, partilass, bud, miljötransporter och entreprenadarbeten. Inom företaget ryms också betongtillverkning, försäljning av grus och stenmaterial samt drivmedels-, tvätt- och serviceanläggningar. Alwex har huvudkontor i Växjö och omsatte 2012 ca 1,3 miljarder SEK. Dina arbetsuppgifter Som Ekonomichef hos oss har du ett helhetsansvar för ekonomifunktionen, både för moderbolag samt dotterbolag. Du ansvarar övergripande för KPI, koncernredovisning, extern och internredovisning, analyser, budgetering, efterkalkyler, rapporter mm. Även visst ansvar för IT, HR, kvalité och miljö ryms inom tjänsten. Självklart förväntas du utveckla dina kollegor på ekonomifunktionen samt ERP, stödsystem, rutiner och processer. Personalansvar för sex personer på ekonomifunktionen samt fyra på övriga servicefunktioner. Du är naturligtvis medlem i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Din profil Vi söker en ekonomichef med förmågan att se hela verksamheten utan att tappa blicken för de analytiska sammanhangen. Vi söker en mycket noggrann ekonom med utveckling som intresse och som är en självklar ledare för sin avdelning. En ekonomichef utöver det vanliga. Du är verksamhetsinriktad och vet att det är produkter och tjänster som döljer sig bakom siffrorna. Vi vill ha en prestigelös lagspelare som ger input i våra verksamheter med analyser och erfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet från liknade uppdrag och självklart en relevant utbildning. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och vi vill att du är positiv, social, drivande och trivs i en omväxlande miljö. Givetvis är du förtroendeingivande och lätt att samarbeta med. En nyckelfaktor för att lyckas är att du har vana av att hantera flera intressenter och krav samtidigt. Tjänstens placeringsort är Växjö Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag, dock senast den 31/8. Läs mer och sök tjänsten på www.inpeople.se. Kontakta Susanne Lowentoft på telefon 0470-740080 om du har frågor. Välkommen med din ansökan!
Företag: Inpeople Sverige AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga AFFÄRSDRIVEN EKONOMICHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AFFÄRSDRIVEN EKONOMICHEF

AB Sjöbohem söker Ekonomichef
Montico HR Partner AB Kundföretaget AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag, som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar 520 lägenheter med en total yta av 52 390 m2 BTA och lokaler med en yta av 75 120 m2 BTA. Vår verksamhet är att förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Idag är vi 60 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget omsätter 130 MSEK. För vidare information se www.sjobohem.se Arbetsbeskrivning Som ekonomichef hos oss på Sjöbohem kommer du vara mycket viktig för bolagets och avdelningens fortsatta utveckling. Du ansvarar gentemot Vd för den ekonomiska förvaltningen av fastigheterna inom AB Sjöbohem. Du ansvarar och leder arbetet med årsbokslut, ekonomiska uppföljningar och den löpande redovisningen samt likviditetsuppföljning. Du ansvarar även för bolagets deklarationer och skattefrågor samt låneportföljen och refinansiering. Du kommer vara bolagets representant i kommunens ekonomgrupp, samt föredragande i ekonomifrågor inför bolagets styrelse. Du kommer att arbeta med framtagning av underlag för ekonomiska beslut. Din profil Rollen innebär mycket ansvar och kräver god kommunikationsförmåga. Du ser framåt och har förmåga att analysera och se möjligheter i investeringar. Du arbetar strukturerat, tar initiativ och arbetar med öppenhet och fokus på organisationens bästa. Personalstyrkan omfattar två direkt underställda, vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra. Tjänsten kräver kunskap och förståelse för fastigheter och förvaltning, hyror och moms. Kunskap om K3 är en fördel. Vi förutsätter att du har ekonomisk utbildning kombinerat med gedigen yrkeserfarenhet. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga AB Sjöbohem söker Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Sjöbohem söker Ekonomichef

Ekonomichef
Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Ekonomienheten har 6 medarbetare och hör organisatoriskt till kommunledningskontoret som leds av kommunchefen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Ekonomichefen har det övergripande ansvaret för ekonomistyrningen i kommunen. Du ansvarar för ekonomienheten och leder arbetet med att vidareutveckla och effektivisera organisationens ekonomiprocesser. Ekonomichefen ingår i kommunens ledningsgrupp och rapporterar direkt till kommunchefen. Arbetet innebär bland annat: • att samordna och utveckla ekonomistyrningen • att ansvara för Framtidsplan, uppföljningar, prognoser, delårs- och årsbokslut • att stödja förvaltningsledning och politisk ledning i ekonomiska frågor • att ansvara för övergripande bank- och finansfrågor KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i politiskt styrd verksamhet. Vi vill att du är en erfaren chef och trygg i din roll som ledare. Du ska ha förmåga att inspirera och leda medarbetarna. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och kan på ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska samband. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Vi ser att du är analytisk, serviceinriktad, tydlig och noggrann. Du har goda IT-kunskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Låter arbetet intressant och du vill bli en av oss, så erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete. Arbetsglädje och humor är viktiga ingredienser som gör att vi tillsammans kan utveckla verksamheten och ge service till våra uppdragsgivare. Välkommen att bli en av oss, vi har DRAG! Delaktighet, Respekt och Ansvar i Gnesta kommun.
Företag: Gnesta kommun
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Gnesta, Ekonomichef Gnesta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef med kunskap om finansieringsfrågor
Vi på Kommunfastigheter i Knivsta söker en ekonomichef som vill ta det övergripande ansvaret för vår ekonomi med fokus på finansiering och ekonomiskstyrning. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och ta en aktiv del i samtliga frågor gällande utveckling och uppföljning av företagets verksamhet. Du har personalansvar för tre självständiga redovisningsekonomer, ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Ditt arbete hos oss kommer bland annat innebära . att arbeta med finansieringslösningar av fastighetsprojekten . att vara kontaktperson mot bolagens kreditinstitut . att leda och utveckla bolagens ekonomiska styrning, finansiering och controllerverksamhet . att arbeta med koncernredovisning . att arbeta med hyresjuridik och avtalsrätt . att du är delaktig på styrelsemöten och bolagsstämmor vid presentation av resultat . att du agerar bollplank till övriga organisationen i ekonomiska frågeställningar i samarbete med redovisningsekonomer Uppdragsgivare: Kommunfastigheter i Knivsta AB Ort: Knivsta / Uppsala Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2013-08-15 Vem söker vi? Du är civilekonom med flera års erfarenhet av liknande arbete, vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är van att arbeta med finansieringsfrågor och ekonomiskstyrning. Tidigare erfarenhet som affärscontroller och arbete med projektredovisning är meriterande, vidare är det en fördel om du har kunskap inom hyresjuridik, avtalsrätt och koncernredovisning. Som person är du driven, självständig och har ett stort engagemang för att utveckla och effektivisera verksamheten. Självklart har du goda kunskaper i MS Office, framför allt MS Excel och generellt goda systemkunskaper. Vi arbetar idag i Fenix, Vitec och Dedu Du är flytande i svenska både muntligt och skriftligt. Det förekommer att du i din roll ska bereda och skriva ärenden för vår styrelse. Ansökan I denna rekrytering samarbetar Kommunfastigheter i Knivsta med Dfind Finance. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Ezitis Holmström, 0708 88 88 16. Ansök via www.dfindfinance.se senast 2013-08-15. Urvalsarbetet kommer att påbörjas i augusti. Företagsbeskrivning Kommunfastigheter i Knivsta AB är en koncern med olika verksamhetsområden inom produktion, utveckling och marknadsföring av bostäder. Verksamheten är fokuserad på både nyproduktion och ombyggnation av bostäder och verksamhetslokaler i Knivsta. Bolagets organisation, styrelse och rådgivare har gedigen kompetens inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling. Kommunfastigheter i Knivsta AB arbetar med en driftorganisation med egna resurser, men även genom ett brett externt nätverk av samarbetspartners inom projektledning, arkitektur, konstruktion, byggnation, juridik, kreditgivning.
Företag: Dfind Finance & Executive AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef med kunskap om finansieringsfrågor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef med kunskap om finansieringsfrågor

Ekonomichef Kraft Paper
Nordic Paper Holding AB består av två integrerade massa- och pappersbruk och två pappersbruk i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle i Värmland, samt i Greåker i Norge. Sammanlagt produceras ca 220 000 ton specialpapper och ca 245 000 ton sulfit- och sulfatcellulosa per år. Koncernen sysselsätter ca 600 personer och omsätter ca 2,2 miljarder SEK med en exportandel på över 90%. Nordic Paper Holding AB är världsledande inom greaseproofpapper och utvalda nischer inom oblekt kraftpapper och ser mycket positivt på framtida utveckling. Läs vidare på www.nordic-paper.com. Nordic Paper består av två affärsområden, Greaseproof Paper och Kraft Paper. Affärsområdet Kraft Paper tillverkar av skandinavisk fiberråvara ett av marknaden mycket uppskattat slitstarkt, oblekt papper som bland annat används i stryktåliga förpackningar. Kraft Paper omsätter årligen ca 1,2 miljarder SEK, där merparten kommer från export och har en lång och obruten historia av hög produktivitet och god lönsamhet.    Som Ekonomichef – Kraft Paper har du det övergripande, operativa ansvaret för affärsområdets ekonomifunktion. Huvuddelen av det löpande arbetet handläggs av dina fyra medarbetare, men visst arbete med årsbokslut och rapportering, liksom budget och prognoser, likviditetsstyrning, valutasäkringer och bankkontakter  ligger bland ekonomichefens uppgifter. Nordic Paper använder  IFS som affärssystem och videreutveckling av nyttjandet av systemet ingår också i tjänsten.   Ekonomichefen rapporterar till koncernens CFO och har även ansvaret som ställföreträdande CFO. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Bäckhammar, knappt två mil söder om Kristinehamn.   Nordic Paper söker en engagerad och kompetent ekonomichef med god redovisningskompetens, ett gott ledarskap och industriell erfarenhet. Det är också viktigt att ekonomichefen har ett genuint intresse av att arbeta aktivt tillsammans med övrigt ledning och linjechefer för fortsatt utveckling av bolaget. Vi ser också gärna att du erfarenhet av redovisning enligt IFRS.   Rätt person kommer att kunna erbjudas en mycket utvecklade roll.   Välkommen att registrera din ansökan senast 1 augusti via www.mercuriurval.se (ref. nr SE-07007). Eventuella frågor besvaras av Mats Johansson, Mercuri Urval, tel 019 19 68 08. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Nordic Paper AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef Kraft Paper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef Kraft Paper

Ekonomichef
IKEA Industry Group är en nybildad organisation inom IKEA koncernen med 17.500 medarbetare i 11 länder. Hedlunda Industri AB i Lycksele, Norrfog i Malå och Glommersträsk ingår sedan några veckor i IKEA Industri Group, division Solid Wood som har ca 8000 medarbetare med 26 produktionsenheter i fem länder. Vår division tillverkar alla trämöbler till IKEA varuhusen i hela världen. Hedlunda Industri AB tillsammans med Norrfog står för hela kedjan från sågning till platta paket. Totalt finns ca 220 medarbetare inom företagen. Under hösten kommer vi att utöka samarbetet ytterligare för att stärka alla delar i kedjan. Vi söker nu en ny ekonomichef. Som ekonomichef har du en central roll i alla tre produktionsenheter och du kommer att ha din anställning i Hedlunda Industri, placeringsort någon av orterna Lycksele eller Malå. Du kommer att ha övergripande ansvar för samtliga processer relaterade till ekonomifunktioner i alla tre produktionsenheter. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och ta aktiv del i samtliga frågor gällande utveckling och uppföljning av företagens verksamheter. Du har löpande kontroll på det ekonomiska flödet och att tillgodose ledningen med beslutsunderlag i form av prognoser, kalkyler och nyckeltal. I dina arbetsuppgifter ingår även årsredovisning och årsbokslut, planering, avstämning och uppföljning mot budget och prognos samt likviditet, månadsbokslut, underlag till styrelsen, rapportering inom koncernen, lagervärden, investeringar, kontakter med finansiärer, myndigheter samt personalansvar för några medarbetare. I ansvarsområdet ingår även ansvar för ekonomisystemet och dess funktioner och utveckling. Du ingår i Hedlunda Industris ledningsgrupp. Vi söker dig som är Civilekonom och har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från tillverknings-industrin. Du har arbetat operativt med koncernredovisning, bokslut och budget etc. Till din hjälp har du ett team duktiga medarbetare.. Som ledare är du coachande med god förmåga att kommunicera. Vi förväntar oss att du har ett proaktivt arbetssätt med fokus på utveckling och ständig förbättring av processerna inom ditt ansvarsområde. Erfarenhet och kunskaper inom IT. Körkort klass -B---.
Företag: Hedlunda Industri AB
Ort: Lycksele
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Lycksele, Ekonomichef Hedlunda Industri AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef till NK Lundströms Trävaror
Academic Work söker nu en ekonomichef för direkt anställning hos NK Lundströms Trävaror AB. NK Lundströms är ett familjeägt företag i Tväråbäck med lång erfarenhet inom branschen. De producerar högkvalitativa trävaror som är konkurrenskraftiga både på den inhemska och internationella marknaden. NK Lundströms satsar på framtiden och har spännande investeringar i sikte. Då nuvarande ekonomiansvarig går i pension inom kort har du nu en unik möjlighet att komma in i ett familjärt företag med en stark passion för branschen. Ekonomiavdelningen består i dagsläget av tre personer och tillsammans kommer ni sköta ekonomin både för sågverksamheten samt skogsfastighetsbolaget. Då NK Lundströms alltid strävar efter utveckling och förbättring finns det goda möjligheter för dig att forma denna tjänst efter dina kompetenser och önskemål. INFORMATION OM TJÄNSTEN Som ekonomichef ingår du i ledningsguppen och har det övergripande ansvaret över koncernens ekonomi. Du kommer arbeta med varierande uppgifter i en omväxlande miljö. Vilket innebär olika kvalificerade arbetsuppgifter såsom kalkylering, budgetering, bokslut, ekonomistyrning och bokföring. Du ansvarar för utveckling och uppföljning av arbetsfördelningen inom ekonomiavdelningen. Som ekonomichef sköter du företagets kontakt med bank, finans, revisor, IT-leverantörer samt andra externa aktörer. Du kommer ha ett nära samarbete med VD:n samt ekonomi- och administrationsavdelning. Vidare kommer du även att ansvara för NK Lundströms mjukvaru- och affärsystem, IBS/ASW. Du kommer till exempel att: - Ansvara för genomförande och uppföljning av budget. - Ansvara för planering, utveckling och effektivisering av ekonomifunktionen. - Kalkylera och ta fram ekonomiska beslutsunderlag. - Medverka vid inköp och försäljning av skogsfastigheter. - Initiera och genomföra investeringar för den administrativa avdelningen. Vi söker dig som: - Har högskole- eller civilekonomutbildning, alternativt har du införskaffat motsvarande kunskaper och kompetenser från arbetslivet. - Är strukturerad och har god numerisk analytisk förmåga. Du har ett flertal års arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet - gärna från liknande verksamhet. Det är meriterande om du tidigare har haft en liknande befattning med totalansvar för ekonomi. Som person är du initiativtagande och har en stark drivkraft. Du kan tillämpa affärsmässiga principer och har god förståelse för ekonomi i ett större perspektiv. För att trivas i denna roll är du prestigelös och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Då NK Lundström är ett mindre företag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift obehindrat. OM NK LUNDSTRÖMS NK Lundströms Trävaror AB är ett familjeföretag som grundades redan 1931. De producerar sågade och hyvlade trävaror samt specialtorkade varor för möbel- och snickeriindustrin. Företaget omsätter årligen cirka 150 miljoner kr. De har 38 anställda och är belägna i Tväråbäck, 35 km väster om Umeå. Läs gärna mer på www.nkltra.se. START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Tväråbäck (35 km väster om Umeå) ANNONS ID: 14924808 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-08-11 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringskonsult, Madeleine Jonsson madeleine.jonsson@academicwork.se, 072-505 55 42
Företag: Academic Work Sweden AB - Umeå
Ort: Umeå
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till NK Lundströms Trävaror jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till NK Lundströms Trävaror

Ekonomichef
Ekonomichef för omväxlande och omfattande arbete i ett av Sveriges största idrottsförbund. Svenska Ridsportförbundet är ett av de största idrottsförbunden i Sverige och har till uppgift att främja svensk ridsport nationellt och internationellt. Verksamheten är omfattande och omväxlande. Vi arbetar med både de stora evenemangen och den dagliga verksamheten i stall och på ridskolor. På Svenska Ridsportförbundets kansli arbetar 35 personer varav sex ingår i ekonomienheten. Kansliet finns i Ridsportens Hus i Strömsholm. I ditt arbete kommer du att vara ansvarig för Svenska Ridsportförbundets ekonomi- och personalenhet. Det innebär bland annat ledning av ekonomiprocesser som budget, prognoser, periodrapportering och bokslut. Du kommer även att arbeta med förbundets verksamhets- och utvecklingsplanering. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen och vara föredragande i ekonomiska frågor gentemot förbundsstyrelsen. Ett helägt dotterbolag innebär koncernredovisning. Vi administrerar även flera juridiska personer. Rapportering avseende ekonomi-, administration- och personalfrågor sker till generalsekreteraren. Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi samt med erfarenhet från tidigare ekonomichefsarbete. Har du erfarenhet av avtalsjuridik är det meriterande. Eftersom Svenska Ridsportförbundet är en ideell organisation är det positivt om du har tidigare erfarenhet, som anställd eller ideell, från liknande verksamhet. Som person är du resultatorienterad med mycket eget driv. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att vinna förtroende. Du är noggrann och dina uppdrag levereras med hög kvalitet inom utsatt tid. Du har goda ledaregenskaper, är positiv och ser möjligheterna i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete som ständigt bjuder på nya utmaningar. Välkommen med din intresseansökan till: Svenska Ridsportförbundet, att: Carina Sjöberg, Ridsportens Hus, 734 94 Strömsholm eller till carina.sjoberg@ridsport.se senast den 19 juli 2013. Vid frågor kontakta Carina Sjöberg, generalsekreterare, 070-979 56 50 Mer information om Svenska Ridsportförbundet finns på www.ridsport.se
Företag: Svenska Ridsportsförbundet
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Hallstahammar, Ekonomichef Svenska Ridsportsförbundet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Ekonomichef - För kunds räkning söker vi nu en Ekonomichef till ett starkt och välutvecklat företag med dotterbolag. Företaget befinner sig i en expansiv fas och har ett starkt behov av att stärka upp och utveckla rollen som ekonomichef i bolaget. Du rapporterar direkt ill VD/Koncernchefen och ingår i Ledningsgruppen för bolaget. Bolaget omsätter ca 900 miljoner, med ett bra resultat. Bolaget har sin verksamhet i framförallt Västra och Södra Sverige. Som Ekonomichef ansvarar du för grovt nedan arbetsuppgifter; - Externredovisningen inklusive årsbokslut. - Budget och budgetprocessen samt periodisering av Budgeten.                          - Månadsbokslut och analys av månadsbokslut. - Prognoser och prognosprocessen samt sammanställning av dessa. - Internstyrning, nyckeltal och uppföljning. - Löpande avstämningar mot befintliga avtal. - Ta en aktiv roll i förändringar av avtal samt framtagandet av nya avtal. - Ta en aktiv roll i framtagandet och värderingen av nya anbud.                   - Ta en aktiv roll i utvecklingen generellt av Ekonomifunktionen. - Utveckla och stärka den ekonomiska modellen och återrapporteringen till delägare. - Utveckla och stärka den interna fokuseringen på ekonomi och ekonomistyrning. - Ta en aktiv roll i Inköpsgruppen för bolaget för att ytterligare stärka inköpsfunktionen.   Kvalifikationer ( har du inte detta så ber jag dig att inte söka tjänsten) - Du har en Civilekonomutbildning eller likvärdigt. - Du har jobbat som Ekonomichef för ett mellanstort bolag i minst 5 år. - Du har erfarenhet av internstyrning av ekonomi genom nyckeltal, osv. - Du har jobbat med ekonomiska värderingar av kalkyler och avtal, samt har du jobbat med uppföljning av dessa. - Du är pedagogisk och verbal, samt har du stor vana att presentera ekonomiska rapporter verbalt och skriftligt. - Du är driven, engagerad, självgående samtidigt som du är en team människa. Placeringsort; - Centrala Göteborg Anställningsvillkor; - Marknadsmässiga
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Göteborg, Ekonomichef Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef/CFO för underkonsultuppdrag
Ekonomichef/CFO för underkonsultuppdrag Har du ett eget företag inom ekonomiområdet? Dfind Finance & Executives underkonsultverksamhet växer och vi söker redan nu dig som är intresserad av ett nytt uppdrag under hösten 2013. Vi letar efter dig som har erfarenhet av att arbeta som Ekonomichef/CFO och som kan tänka dig såväl interimsuppdrag som uppdrag av längre karaktär. Vi samarbetar med ett stort antal företag i Göteborgsregionen i varierande branscher och storlekar. Dina kunskaper inom redovisning, verksamhetsstyrning och ledarskap kommer att komma väl till användning. Rollens utformning beror såklart på vilket uppdrag du ställs inför men en sak är säker: Hos våra kunder gör din kunskap och ditt engagemang skillnad. Berätta mer i din ansökan om vilken typ av uppdrag som intresserar dig. Uppdragsgivare: Dfind Executive Ort: Göteborg Omfattning: Heltid/Deltid Sista ansökningsdag: Löpande urval och intervjuer För information: Cecilia Elgebrand, Underkonsultansvarig Kvalifikationer: Vi söker dig med en gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet och som idag bedriver ett eget företag inom ekonomiområdet. Troligtvis har du varit verksam som Ekonomichef/CFO i 5-10 år. Du har en ekonomisk utbildning och dokumenterat mycket goda redovisningskunskaper. Vi tror att du har mycket goda kunskaper i Excel. Goda engelskakunskaper i såväl tal som skrift är ett krav. Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid dina sociala egenskaper och tror att du är en god ambassadör för Dfinds varumärke. Välkommen att skicka in en intresseanmälan via vår hemsida www.dfindfinance.se [ http://www.dfindfinance.se/ ]. Organisations-/företagsbeskrivning: Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett företag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Blir du utvald tar vi hand om dig. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling, i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi är själva specialister inom ekonomi och din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor eller HR relaterade frågor. Du kommer ha kvalitativ backup i form av daglig ekonomisupport via en av de största revisionsbyråerna. Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare dessutom har vi återkommande aktiviteter såsom nätverksträffar, konsultträffar, frukostinbjudningar och mycket mer.
Företag: Dfind Finance & Executive AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef/CFO för underkonsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef/CFO för underkonsultuppdrag

Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 55 700 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Om verksamheten:Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, pedagogisk omsorg, grundsärskola och grundskola. Vi har idag ca 1700 anställda och vår budgetomslutning är ca en miljard kronor. Verksamheten är indelad i fyra 0-16- områden och ett område för elevstöd. Vår nuvarande ekonomichef har fått arbete närmare sin familj och vi söker nu hennes efterträdare. Arbetsuppgifter:Som ekonomichef är Du direkt underställd förvaltningschefen och ingår i hennes ledningsgrupp. Ekonomiavdelningen består av Dig och tre ytterligare ekonomer . Den är en fristående del av förvaltningens stab, men förväntas arbeta mycket nära övriga stabsfunktioner. Vi arbetar sedan årsskiftet ofta i projektform, varför Du måste uppskatta att arbeta tillsammans med olika personalkategorier inom och utanför vår förvaltning med olika ansvar i varierande och tidsatta uppdrag. Du ingår kommunens ekonomistyrgrupp, vilken leds av Trollhättans Stads ekonomichef . Du är föredragande i såväl Utbildningsnämnden när det gäller ekonomiska frågor som i förekommande fall andra ekonomiska sammanhang där Utbildningsförvaltningen är representerad. Kvalifikationer:Vi förutsätter att Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vara intresserad av och kunnig i ekonomstyrning samt villig att delta i förändrings- och utvecklingsarbete. Du bör ha goda ledaregenskaper, god analytisk förmåga samt ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt . Tidigare erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation, ledarskap och projektarbete, är meriterande. Vi förväntar oss att Du har lätt för att samarbeta, är noggrann utåtriktad och pedagogisk samt har lätt för att uttrycka dig korrekt i tal och skrift. Anställningsform:Tillsvidare Tillträde:Enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad:100% Sista ansökningsdag:2013-08-16 Kontaktperson(er)/tfn:Förvaltningschef Birgitta Erngren eller under semestern hennes TF förvaltningschef. Dessa nås på telefonnummer 0520- 49 72 50 eller genom kommunens växel 0520-49 50 00 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser! Fackliga företrädare:Nås via Stadens växel, tfn 0520-49 50 00 Elektronisk ansökan:När Du söker tjänster inom Trollhättans Stad använder Du vårt e-rekryteringssystem. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. Sökinstruktioner finner Du på vår hemsida: www.trollhattan.se. För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken nedan.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till Utbildningsförvaltningen, ref nr 3231

Ekonomichef
STAR söker en proaktiv och energisk Ekonomichef till Enwa Production AB. Enwa Production AB ingår i norska Enwa Water Treatment AS och bedriver utveckling och produktion av vattenbehandlingsutrustningar. Företaget ligger i framkant vad gäller ny teknik inom vattenrening och nya produkter utvecklas kontinuerligt. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och behöver förstärka organisationen för att ta nästa steg i sin expansion. I denna tjänst rapporterar du till VD i bolaget. Läs gärna mer om bolaget på www.enwa.se Arbetet innebär övergripande ansvar för ENWA`s ekonomistyrningsprocesser, från budget och redovisning till intern kontroll, ekonomisk uppföljning och analys samt finansieringsfrågor. Du har en aktiv roll i ledningsgruppen och samarbetar med VD och projektledare i målsättning och verksamhetsanalys som bidrar till ökad lönsamhet och effektivitet. Som ENWA`s ekonomichef kommer du att hantera divisionen ENWA Systems & Products, liksom ENWA AB / ENWA Production AB?s, finansiella planering som innefattar årsbudget, kvartalsvisa prognoser och flerårig affärsplan. I den aktiva tillväxtfasen är det en pedagogisk uppgift att stimulera till ökad förståelse för ekonomi i hela företaget. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning, helst civilekonom, i kombination med fördjupad kunskap inom finansiella metoder, inbegripet ekonomisk förvaltning, kapital budgetering, företagsfinansiering, värdering och finansiell analys och planering. God erfarenhet av att använda bokföringsprogram, där kunskaper i Jeeves och Visma Business är meriterande. För att vara framgångsrik i denna roll krävs erfarenhet av redovisning i försäljnings- och produktionsbolag. Erfarenhet av ledarskap och projektledning i en teammiljö där gruppmedlemmar inte är direktrapporterande. Du bör vara bekväm med ett högt tempo och en krävande miljö. Skriftlig och muntlig kommunikation på engelska samt svenska/norska är ett krav. Kunskaper i tyska är meriterande. Det är viktigt med hög social kompetens, integritet och personlig pondus samt ett gediget intresse för verksamheten och en vilja att utveckla den till det bättre. Som person är du affärsmässig, snabbtänkt och har en god analytisk förmåga. Du arbetar proaktivt, energiskt och har en mycket hög samarbetsförmåga. Struktur och ordning finns i din person likaväl som humor och glimten i ögat. Du har lätt att skapa goda relationer och kommunicera effektivt på alla nivåer. Välkommen att söka tjänsten på info@starrekrytering.se. Senaste ansökningsdagen är den 24:e juli 2013, urval sker löpande men intervjuer är planerade i början på augusti. Har du frågor kontakta vår rekryteringspartner STAR Rekrytering och Utveckling (www.starrekrytering.se); Susanne Areschoug 0701-737899 eller Astrid Backman 0701-738099.
Företag: STAR REKRYTERING OCH UTVECKLING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Göteborg, Ekonomichef STAR REKRYTERING OCH UTVECKLING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
Om företaget LPF är en framgångsrik, ekonomiskt välmående, franskinspirerad café-, bageri-, konditori- och bistroverksamhet. Sedan 2005 har företaget expanderat från två till tio enheter och är för närvarande en av de ledande och mest expansiva kedjorna i Göteborg. Då LPF befinner sig i ett fortsatt expansivt skede sökes en engagerad, driven och kompetent ekonomichef som vill vara med och fortsätta driva verksamheten mot uppsatta mål och visioner. Arbetsuppgifter I uppdraget som ekonomichef blir du en nyckelperson som kommer att arbeta i nära samarbete med ledningen. Du har ett helhetsansvar för företagets ekonomifunktion gällande verksamhet, budget och personal samt ansvarar för att driva, utveckla och effektivisera samtliga ekonomiprocesser. Exempel på huvudprocesser inom ekonomifunktionen är budgetprocess, uppföljning och analys samt ekonomistyrning. Kvalifikationer Du som söker har en relevant akademisk examen samt erfarenheter av bl.a. ekonomistyrning, verksamhets-, budget- och personalansvar. Du är en person med stort engagemang och god exekutiv förmåga, som är flexibel och arbetar strukturerat samt effektivt mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. - Stor vikt kommer att läggas vid balansen mellan färdighet, kunskap och personlighet.
Företag: Le Pain Francais
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Göteborg, Ekonomichef Le Pain Francais
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
Alpklyftan är ett vårdföretag som erbjuder vård och boende för barn och unga med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Vi erbjuder komplett vårdkedja med HVB, Öppenvård, Mellanboenden, Lägenheter och Familjehemsvård. Alpklyftans vision är att vara Sveriges ledande kompetensföretag inom psykosocial vård. Alpklyftan skall, genom hela vårdkedjan, erbjuda effektiv, individanpassad och högkvalitativ vård i specialiserade enheter med kompetent och högt motiverad personal. Läs mer om Alpklyftan på www.alpklyftan.com     Vi växer och söker till nyinrättad tjänst en                             EKONOMICHEF   Vi söker dig som vill arbeta med helhetsansvar för ekonomi och administration inom ett mellanstort företag plus ett 10 tal mindre koncerninterna bolag. Som ekonomichef på Alpklyftan är du övergripande ansvarig för all ekonomisk redovisning, rapportering, löner, fakturering, lån, finans, avtal, inköp och administration. Du kommer att arbeta med företagets ledningsgrupp som består av VD, verksamhetschef och respektive enhetschefer där du tar den övergripande kontrollen över företagets ekonomi. Arbetsuppgifter • Löpande redovisning, Bokslutsarbete och kontakt med revisor, bank & myndigheter • Kund-, leverantörsreskontra och löner • Moms och skatterapporteringar, Avstämningar och månadsrapporter • Statistik, rapportering nyckeltal och analyser • Inrätta administrativa system, rutiner och policys, inköp och avtal • Leda budgetprocessen och medverka i utformandet av företagets affärsplaner • Delaktig i företagens affärsutveckling med fokus på fortsatt kraftig organisk tillväxt  och förvärv Om dig som söker Vi tror att du är utbildad civilekonom alternativt YH (KY) Utbildning inom ekonomi. Du är självgående redovisningsekonom med flera års relevant yrkeserfarenhet. Vid sidan av självklara egenskaper som att du är strukturerad och noggrann lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som entusiasm, drivkraft, lust och vilja. Du kommer själv vara delaktig i utformningen av din roll i företaget så du behöver kunna arbeta självständigt med hög initiativförmåga. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta; Anders Bolin, 0732508805 anders.bolin@chefspoolen.se Intervjuer sker löpande, välkommen att registrera din ansökan redan nu via knappen nedan
Företag: Chefspoolen i Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Göteborg, Ekonomichef Chefspoolen i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
Välkommen till Boxholms kommun! En kommun som ligger naturskönt i södra Östergötland vid sjön Sommen med ett riksintresse och ca 300 öar. Boxholms kommun har ca 5200 invånare, ett livskraftigt näringsliv och utmärkta kommunikationer med såväl tåg som bil. Kommunen har ca ca 330 årsarbetare och omsätter caa 230 MKR samt 100MKR i ett helägt bostadsbolag. På ca 5 mils avstånd ligger Linköpings universitet, teknisk högskola och flygplats. Läs mer på vår hemsida www.boxholm.se Boxholms Kommun söker Ekonomichef med tillträde snarast möjligt Som ekonomichef är du en av nyckelpesonerna i kommunförvaltningen. Du leder den gemensamma ekonomifunktionen och ingår självklart i kommunens ledningsgrupp. Du har ansvar  för budgetprocessen, ekonomisk planering och uppföljning av finansfrågor. Ditt ansvar omfattar även bokslut och årsredovisning, upphandlings- och kvalitetsfrågor. Inom ekonomienheten arbetar förutom Du, två ekonomer och två ekonomiassistenster. Hela enheten arbetar konsultativt mot övriga kommunala verksamheter. Vi förväntar oss att Du som söker har * erfarenhet av offentligt ekonomiarbete i ledande ställlning * stor social kompetens * god pedagogisk och analytisk förmåga * förmåga att koppla ihop ekonomi med kvalitetsarbete * ett utvecklingsorienterat arbetssätt Ansökan sker via extern webbplats och skall vara Boxholms Kommun tillhanda senast 2013-08-08 Anställningens omfattning Anställningsform:Tillsvidare Omfattning: Heltid Tillträde:snarast möjligt Kontaktperson Göran Lundström Kommunchef 070-8510706 Fackliga företrädare för JUSEK och SSR nås på samma telefonnummer Välkommen att bli en av oss
Företag: Boxholms kommun
Ort: Boxholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Boxholm, Ekonomichef Boxholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
Linköpings kommun Samhällsbyggnadsfrågorna återfinns i Linköpings kommun på Miljö och samhällsbyggnadsförvaltningen. Förvaltningen har en central roll för stadens hållbara tillväxt och utveckling och består av teknik- och samhällsbyggnadskontor, miljökontor, bygglovskontor, kommunlantmäteri samt en enhet för hållbarhet och miljökommunikation. Beskrivning Kan Linköpings kommun vara din nästa utmaning i arbetslivet? Linköping växer och det ställer nya krav på bl.a. en attraktiv innerstad och fungerade kommunikationer. Beslutet om genomförandet av Ostlänkenprojektet har varit startskottet för ett av Sveriges mest omfattande samhällsbyggnadsprojekt. Till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen söker vi nu en ekonomichef som är redo att rusta förvaltningen inför det gemensamma arbete som ska skapa det nya Linköping. Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av expansion, högt tempo och arbetsglädje. Känns det lockade? Då ser vi fram emot att höra från dig. Det kan vara början på något stort, för dig och för oss. Arbetsuppgifter Vår ekonomichef är direkt underställd samhällsbyggnadsdirektören och ingår i förvaltningens stab och ledningsgrupp. Du är processägare för ekonomiprocessen och har en konsultativ roll till förvaltningens chefer. I arbetet ingår att vara ansvarig för att driva, utveckla, effektivisera samt ta fram styr- och ledningsverktyg inom det ekonomiska området. Du kommer att arbeta proaktivt med resultatuppföljning och nyckeltal. Du har dessutom personal- verksamhets- samt ekonomiansvar och är föredragande i politiska nämnder. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning inom ekonomiområdet och erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete på strategisk nivå inom kommunal verksamhet och/eller privat sektor. Du har även arbetat i arbetsledande befattning. Du är van att driva, utveckla och arbeta med och i processer inom ekonomiområdet. Som person är du skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i projekt. Vi förutsätter dessutom att du har goda kunskaper inom Officepaketet, framför allt i Excel, och att du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Vi tror att du är en analytisk problemlösare som fokuserar på rätt saker, även när det händer mycket runt omkring dig. Du arbetar effektivt och målinriktat samt åstadkommer resultat. Din personlighet präglas av energi, entusiasm och god pedagogisk förmåga. Du är en person som kan kommunicera ekonomi på ett tydligt och begripligt sätt.   Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B Rekrytering och Ledarutveckling. Vi arbetar löpande med denna rekrytering, ansök därför snarast via www.asb-rekrytering.se dock senast den 1 september. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner och kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med NetRecruiter. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Miljö och samhällsbyggnadsförvaltningen, Gemensam administration
Ort: Linköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen

Ekonomichef med känsla för affärer
Saab erbjuder världsledande lösningar, produkter och tjänster för militärt försvar och säkerhet. Ny teknologi utvecklas, anpassas och förbättras ständigt för att möta kundernas föränderliga behov i fler än 100 länder. De viktigaste marknaderna är Europa, Asien och Nordamerika. Saab har omkring 14 000 medarbetare och försäljningsintäkterna uppgick 2012 till cirka SEK 24 miljarder, varav cirka 25 procent var relaterat till forskning och utveckling. Vad du blir en del av Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. Inom Support and Services brinner vi för att göra bra affärer. Våra chefer och ledare kan kombinera ett utpräglat affärsmannaskap med ett gott ledarskap för uthållig och långsiktig framgång. Kommunikation och samarbete är viktiga ledord i vår kultur. Din framtida utmaning Som Ekonomichef inom division MRO(Maintenance Repair and Overhaul) trivs du med arbete i en affärsorienterad, internationell miljö. Rollen innebär ett övergripande ansvar för divisionens ekonomistyrning och redovisning, den ekonomiska rapporteringen, budget, prognoser, samt det ekonomiska utvecklings- och kvalitetsarbetet. Du kommer att arbeta proaktivt med resultatuppföljning, nyckeltal, kalkyler och controlling. Ditt starka affärsintresse och förmåga till helhetssyn, balanseras av behovet att ha koll på detaljerna. Du har/skapar dig bred kunskap om verksamheten och kan bidra i divisionens och affärsområdets strategiska förflyttning. Som ekonomichef har du en viktig roll i att säkerställa att divisionens finansiella mål uppfylls vilket också är en förutsättning för attSupport and Services långsiktiga tillväxtmål nås. Ekonomichefen rapporterar till Divisionschef/Vice divisionschef och funktionellt till chef stab Finance samt ingår i divisionens ledningsgrupp och i affärsområdets Controllerråd. Vi har en geografiskt spridd organisation, varför resande är ett naturligt inslag i arbetet. Den du är idag Ekonomichefer inom Support and Services…. -         har en utpräglad affärsmässig förståelse -         kan och vill verka i en internationell miljö -         är ansvarstagande och samarbetsorienterade -         har personlig mognad och gott omdöme -         är kommunikativa ledare -         har starkt driv, uthållighet och energi -         har strategisk förmåga -         har förmåga och intresse att leda och utveckla medarbetare och verksamhet -         är en entreprenör som drivs av utveckling och förändringsarbete samt har erfarenhet            av förändringsledarskap -         stimuleras av högt tempo, arbetar brett, högt och lågt -         en spelande lagledare, vinnare  Du är utbildad civilekonom och har 5-10 års erfarenhet av personalledning och övrig erfarenhet som matchar kraven på en ekonomichef i en stor, komplex organisation.
Företag: Saab
Ort: Linköping
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef med känsla för affärer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef med känsla för affärer

Ekonomichef
Lifland Gaming AB är dotterbolag till börsnoterade Nordic Leisure AB, och moderbolag i en spelkoncern med verksamheter i Estland, Lettland och på Malta. Vi är drygt 100 anställda i koncernen. Vårt svenska kontor är beläget i centrala Sigtunas kulturmiljö, och vi söker nu en ekonomichef med ansvar för koncernens redovisning, rapportering och övrig ekonomisk administration. Tjänsten medför en del resande till dotterbolagens kontor. Koncernspråket är till stor del engelska. Du rapporterar direkt till VD- och styrelse, och arbetet sker i nära samarbete med bolagsgruppens COO, och dotterbolagens ekonomichefer. Du måste ha förmåga arbeta självständigt, och ha lätt för att samarbeta. Vi söker en resultatinriktad person med operativ förståelse och intresse för internetbranshen. Du bör ha bakgrund t.ex från revisionsbyrå, eller liknande. Erfarenhet av koncernredovisning är ett plus. Arbetets omfattning kan diskuteras, och tjänsten kan därför utgöra deltid- eller heltidstjänst. För ytterligare information, kontakta styrelseordförande Niklas Braathen via mail niklas.braathen@me.com eller telefon 070-5252777.
Företag: LIFLAND GAMING AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Sigtuna, Ekonomichef LIFLAND GAMING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
Aptera Bemanning & Rekrytering - Ett företag för dig och din organisation. Vi är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på Kvalitet, Flexibilitet, Enkelhet & Nöjda kunder. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder och konsulter/kandidater. Vi etablerade vår verksamhet 1984 och har ett mycket stort och välutvecklat kontaktnät i alla branscher. Vi jobbar mycket professionellt mot såväl kunder som kandidater för att uppnå högsta möjliga träffsäkerhet i alla uppdrag. Våra konsultchefer har alla en egen karriär bakom sig i näringslivet, och har jobbat i många år med Bemanning & Rekrytering Ekonomichef - För kunds räkning söker vi nu en Ekonomichef till ett spännande och förändringsbenäget företag i stark utveckling.  Företaget befinner sig i en expansiv fas och har ett starkt behov av att stärka upp och utveckla rollen som ekonomichef i bolaget. Du rapporterar direkt ill VD/Koncernchefen och ingår i Ledningsgruppen för bolaget. Bolaget omsätter ca 300 miljoner. Bolaget har sin verksamhet i framförallt Västra, men verkar med sina produkter på nationell nivå. För rätt person - Är detta en fin utmanig med stora möjligheter. Som Ekonomichef ansvarar du för grovt nedan arbetsuppgifter; - Externredovisningen inklusive årsbokslut. - Budget och budgetprocessen samt periodisering av Budgeten.                          - Månadsbokslut och analys av månadsbokslut. - Prognoser och prognosprocessen samt sammanställning av dessa. - Internstyrning, nyckeltal och uppföljning.                  - Att ta en aktiv roll i utvecklingen generellt av Ekonomifunktionen. - Utveckla och stärka den ekonomiska modellen för styrning, rapportering och uppföljning. - Utveckla och stärka den interna fokuseringen på ekonomi och ekonomistyrning.  Kvalifikationer - Du har en Civilekonomutbildning eller likvärdigt. - Du har jobbat som Ekonomichef för ett mellanstort bolag i minst 3 år. - Du har erfarenhet av internstyrning av ekonomi genom nyckeltal, osv. - Du har jobbat med Kalkyler, uppbyggnad av kalkyler och uppföljning genom efterkalkyler. - Du är pedagogisk och verbal, samt har du stor vana att presentera ekonomiska rapporter verbalt och skriftligt. - Du är driven, engagerad, självgående samtidigt som du är en team människa. Placeringsort; - Centrala Göteborg Anställningsvillkor; - Marknadsmässiga
Företag: Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Göteborg, Ekonomichef Aptera Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med 19 tryckerier runt om i Sverige. JustNu erbjuder grafiska helhetslösningar till små och stora företag. JustNu är specialiserade på att erbjuda digitaltryck och grafisk formgivning till företag som vill ha snabb och effektiv service. Lokal närvaro, personligt bemötande och grafiska helhetslösningar är viktiga grundstenar i JustNu:s strategi. Läs mer på www.justnu.se JustNu söker en Ekonomichef till Huvudkontoret i Borås. Det går bra för JustNu. Vi är inne i en stark expansionsfas. På alla våra tryckerier runt om i landet ökar produktionen och vi ser mycket positivt på framtiden. Till huvudkontoret i Borås söker vi en Ekonomichef. Vem är du? Du är Civilekonom och har några års erfarenhet som Ekonomichef eller Ekonomiansvarig för större företag. Du har erfarenhet av personalledning och ledningsgruppsarbete, gärna från ägarledda företag. Det är positivt om du har medverkat vid företagsförvärv. Arbetsbeskrivning? Arbetet innebär övergripande ansvar för JustNus ekonomistyrningsprocesser: - Budget och redovisning. - Intern kontroll. - Ekonomisk uppföljning och analys. - Finansiering. - Månads, kvartals och årsbokslut. - Analysera underlag för investeringsbeslut i styrelsen. Du har en aktiv roll i ledningsgruppen och rapporterar direkt till ägarna. Är det dig som vi beskriver ovan? Skicka ditt CV och personliga brev till: jan.veres@justnu.se Eventuella frågor besvaras av: Jan Veres Verkställande Direktör 0701-653 000
Företag: Borås
Ort: Borås
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Borås, Ekonomichef Borås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
Vi söker en affärsorienterad ekonomichef som ska arbeta i en central- och utmanande roll. Som ekonomichef är det din roll att påverka och utveckla ekonomiområdet så att du stödjer affärsverksamheten på bästa sätt. Du kommer ha det övergripande ansvaret för verksamhetens bokslut, rapportering och analyser. I ditt ansvar ingår också systerbolag inom koncernen. Andra viktiga delar är ansvar för lön, vissa HR-frågor och reception/växel. Till din hjälp kommer du att ha sex medarbetare. Som ekonomichef rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen med förväntan att bidra i hela verksamhetens affärsutveckling. Vi söker dig som är civilekonom med erfarenhet från bl a tillverkande industri. Som person är du driven, affärsinriktad och är en duktig relationsbyggare. Du ser helheten och brinner för att utveckla och förändra verksamheten mot marknadens krav och du har förmågan att koppla detaljer till helheten. Tjänsten kräver flytande engelska i tal och skrift Vår uppdragsgivare kännetecknas av affärstänk, snabba beslutsvägar och positiv anda. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida senast 5 augusti.  För mer information kontakta Henrik Hallström eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Värnamo, Ekonomichef VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef
Vi söker nu dig som vill arbeta som Ekonomichef på Meson AB och som redovisningsansvarig Meson Group   Hur ser din arbetsdag ut? Det blir din huvuduppgift att leda och organisera arbetet på ekonomiavdelningen på Meson AB samt ansvara för Meson gruppens rapportering till Indutrade. Du ingår i Meson AB´s ledningsgrupp och arbetar tätt tillsammans med VD och Meson Gruppens CFO. Rollen innebär pro-aktivitet, flexibilitet och kontinuerliga analyser av resultat, lönsamhet och nyckeltal. Det är viktigt att snabbt identifiera förbättringsområden och föreslå lösningar.   Du ansvarar för finansierings- och rapporteringsprocesser för att uppfylla lagstadgade skyldigheter. Del- och årsbokslut samt skatteredovisning, årsredovisning och deklarationer ingår i tjänsten. Vidare ingår att utveckla användandet av vårt affärssystem som är Navision (Microsoft NAV) och säkerställa stabila och effektiva processer.   Som redovisningsansvarig för Meson Gruppen ingår att säkerställa gruppens rapportering och vara CFO behjälplig att utveckla gruppens förmåga att rapportera och analysera utfall, budget och prognoser. Ägarstrukturen innebär månatlig rapportering till Indutrade i rapportverktyget Cognos.     Vem trivs här? Du har kvalificerad erfarenhet av bokslutsarbete, koncernredovisning, rapportering, finansiering och skatter och avgifter samt att utveckla finansiella transaktioner. Kunskaper i IFRS är önskvärt men inte ett krav. Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning. Goda kunskaper i engelska och MS office är nödvändigt.   Som person är du noggrann och agerar affärsmässigt, har en välutvecklad analytisk förmåga och en fallenhet för att förstå drivkrafter bakom olika ekonomiska tal. Du har din tyngdpunkt inom redovisning men är tydligt kommunikativ, prestigelös, flexibel och pragmatisk i ditt ledarskap. Din förmåga att motivera och skapa förtroende bland dina medarbetare är viktigt. Kontaktperson Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anders Jansson, rekryteringskonsult Adecco, tfn 035- 260 85 34 eller email: anders.jansson@adecco.se   Ansökan Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. Känner du att du vill vara en del av vårt lag, välkommen med din ansökan senast den 6 augusti!   Information om Adecco Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.   Information om Meson The Meson Group is one of the leading suppliers of valves, valve-systems and services with high-technology content to companies in the marine industry. Our customers are located all over the world and since the start in 1997 the company has had an expansive and solid growth. We operate manufacturing facilities in Sweden, Denmark, Germany, Romania and China. Our distribution hubs are located in Laholm, Rotterdam and Singapore and our sales offices in Sweden, Norway, Denmark, Germany, Netherlands, Spain, Romania, Singapore and China. Our products are manufactured to fulfill the requirements from classification societies, ship yards and ship owners. We stock standards as DIN, JIS and ANSI-valves, but we also offer tailor made valves and mounting of actuators. Thanks to our experienced staff, extensive warehouses and comprehensive logistic knowledge we can give our customers quick response and make fast deliveries. In 2011 we were awarded self-classification schemes from both LRS (Lloyd´s Register of Shipping) and DNV (Det Norske Veritas) which enables reduced lead-time and even more flexibility in our service.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Laholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Laholm, Ekonomichef Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
Samhällsbyggnadsfrågorna återfinns i Linköpings kommun på Miljö och samhällsbyggnadsförvaltningen. Förvaltningen har en central roll för stadens hållbara tillväxt och utveckling och består av teknik- och samhällsbyggnadskontor, miljökontor, bygglovskontor, kommunlantmäteri samt en enhet för hållbarhet och miljökommunikation. Beskrivning Kan Linköpings kommun vara din nästa utmaning i arbetslivet? Linköping växer och det ställer nya krav på bl.a. en attraktiv innerstad och fungerade kommunikationer. Beslutet om genomförandet av Ostlänkenprojektet har varit startskottet för ett av Sveriges mest omfattande samhällsbyggnadsprojekt. Till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen söker vi nu en ekonomichef som är redo att rusta förvaltningen inför det gemensamma arbete som ska skapa det nya Linköping. Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av expansion, högt tempo och arbetsglädje. Känns det lockade? Då ser vi fram emot att höra från dig. Det kan vara början på något stort, för dig och för oss. Arbetsuppgifter Vår ekonomichef är direkt underställd samhällsbyggnadsdirektören och ingår i förvaltningens stab och ledningsgrupp. Du är processägare för ekonomiprocessen och har en konsultativ roll till förvaltningens chefer. I arbetet ingår att vara ansvarig för att driva, utveckla, effektivisera samt ta fram styr- och ledningsverktyg inom det ekonomiska området. Du kommer att arbeta proaktivt med resultatuppföljning och nyckeltal. Du har dessutom personal- verksamhets- samt ekonomiansvar och är föredragande i politiska nämnder. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning inom ekonomiområdet och erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete på strategisk nivå inom kommunal verksamhet och/eller privat sektor. Du har även arbetat i arbetsledande befattning. Du är van att driva, utveckla och arbeta med och i processer inom ekonomiområdet. Som person är du skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i projekt. Vi förutsätter dessutom att du har goda kunskaper inom Officepaketet, framför allt i Excel, och att du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Vi tror att du är en analytisk problemlösare som fokuserar på rätt saker, även när det händer mycket runt omkring dig. Du arbetar effektivt och målinriktat samt åstadkommer resultat. Din personlighet präglas av energi, entusiasm och god pedagogisk förmåga. Du är en person som kan kommunicera ekonomi på ett tydligt och begripligt sätt. Ansökan Vi arbetar löpande med denna rekrytering, ansök därför snarast, dock senast den 1 september via www.asb-rekrytering.se För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner och kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Kontaktpersoner Anna Bertilson, Samhällsbyggnadsdirektör 013-26 37 71 Maria Söderberg, Personalchef 013-20 53 19 Agneta Bergquist, Administrativ chef 013-20 59 48 Conny Besterman, AS&B Rekrytering och Ledarutveckling 0706 - 18 11 62 Fackliga representanter: Ali Hajar - SACO 013-26 32 14 Ann-Christin Karlsson - Vision 013-20 60 85 Om arbetsgivaren:
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef till Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen

Ekonomichef
I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet! Svenljunga kommuns ekonomienhet är en övergripande centralt placerad enhet och är en del av Kommunstyrelseförvaltningen. Enheten består idag av fyra ekonomer, som var och en arbetar mot en av våra fyra förvaltningar, samt två ekonomiassistenter. Som ekonomichef rapporterar du direkt till kommunstyrelsen och kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp. ARBETSUPPGIFTER Hos oss har du som ekonomichef bland annat ansvaret för kommunens samlade in- och utbetalningar, redovisning och finansiering, budget och uppföljning, intern kontroll, inköpsansvar, administration av kommunens fordonspark, försäkringsskydd och att driva den ekonomiska styrprocessen i sin helhet. En stor del av uppdraget är att kommunicera ekonomisk information både internt och externt. Svenljunga kommun har en omsättning på ca 620 miljoner kronor. KVALIFIKATIONER För att passa som ekonomichef hos oss tror vi att du; - är en god ledare som har förmågan att leda och motivera, - har förmågan att omvandla visioner till mål och handling, - är en trygg och stabil person, - är en engagerad, positiv och lyhörd person med ett pedagogiskt arbetssätt och en kommunikativ förmåga, - leder och motiverar dina medarbetare samt skapar engagemang och delaktighet. Vi vill att du; - har ekonomisk utbildning på högskolenivå - gärna har erfarenhet från arbete i offentlig sektor, annan större organisation eller politiskt styrd organisation, - har flera års erfarenhet av arbete med kvalificerat, strategiskt ekonomiarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering använder vi oss av rekryteringsföretaget Gullberg Search. Du kan söka tjänsten direkt till Eva Gullberg via mail; eva@gullbergsearch.se eller via Offentliga Jobb.
Företag: Svenljunga kommun, Ekonomienheten
Ort: Svenljunga
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Svenljunga, Ekonomichef Svenljunga kommun, Ekonomienheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef


Sök lediga jobb Ekonomichef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se