Elektriker 10 st jobb - lediga jobb

Elektriker 10 st jobb Elektriker 10 st jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Elektriker 10 st. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Elektriker 10 st. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Elektriker 10 st- Sollentuna

  2. Elektriker 10 st- Stockholm


Mer beskrivning

Elektriker 10 st
Dynamic Partners AB (DPAB) är ett auktoriserat bemanningsföretag och byggbolag som är specialiserade på att hjälpa byggföretag med kompetent personal. Idag är vi cirka 80 medarbetare i Stockholm. Givetvis är du ordentligt försäkrad när du är på uppdrag hos våra kunder. Våra kunder finns i runt om i stor stockholm Ditt nya jobb Vi söker nu erfarna elektriker till nya projekt i stockholm. Vi arbetar idag på ett flertal olika projekt runt om i stockholm. Din bakgrund Du ska ha erfarenhet (minst 2 år) som elektriker. Du skall vara självgående. Vi räknar med att du kan dokumentera dina erfarenheter. Har du erfarenhet som arbetsledare är det meriterande. Dina egenskaper För att trivas med arbetet krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du gillar högt tempo och höga krav. Din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser. Vi ser gärna att du har bil och körkort
Företag: Dynamic Partners AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker 10 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker 10 st

Elektriker 10 st
Sköld & Berg expanderar och söker därför självgående elektriker som har utbildning samt minimum 5 års dokumenterad erfarenhet. Du kommer att arbeta med alla typer av starkströmsarbeten inom både entreprenad och service. Vi söker dig som är engagerad samt ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. Arbetet ställer stora krav på drivkraft, egen initiativförmåga och flexibilitet. Vi tillhandahåller bostad för sökanden utifrån.
Företag: Sköld & Berg AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker 10 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker 10 st


Sök lediga jobb Elektriker 10 st

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se