Elektriker Bravida Sverige AB jobb - lediga jobb

Elektriker Bravida Sverige AB jobb Elektriker Bravida Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Elektriker Bravida Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Elektriker Bravida Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Studie- och yrkesvägledare- Stockholm

  2. Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO- Järfälla

  3. Drivna säljare sökes till Insplanet försäkrings förmedling!- Stockholm

  4. Lärare i förskola/Förskollärare- Sigtuna

  5. Online Functional Designer- Stockholm

  6. Lärare till årskurs 5 - vikariat ht 2013 - 80 %- Stockholm

  7. Lärare till årskurs 5 Johannes skola- Stockholm

  8. Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes- Stockholm

  9. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola- Stockholm

  10. Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes- Stockholm


Mer beskrivning

Studie- och yrkesvägledare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Bromma gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bromma allmänna läroverk invigdes 1937 i Stora Mossen i Bromma kung av Gustaf V. Då var det Sveriges största real- och gymnasieskola med ca 1200 elever. Genom åren har skolan förändrats och utvecklats och idag är Bromma gymnasium en av Stockholm stads mest populära skolor. Bromma gymnasium består idag av cirka 900 elever. Vi har utbildning på ekonomiprogrammet, samhällsvetenskapliga programmet, naturvetenskapliga programmet samt teknikprogrammet. Våra värdeord är KUNSKAP och GEMENSKAP och vi vet att det bästa sättet att få en utvecklande studietid och nå bra resultat är när vi kombinerar meningsfull undervisning med en varm och trygg social tillhörighet. Bromma gymnasiums viktigaste uppdrag är att ta hand om hela eleven som får möjlighet att tillbringa sin gymnasietid här. 1 plats(er).Vi söker en studie- och yrkesvägledare på gymnasiet. Tilsammans med ytterligare studie- och yrkesvägledare ansvarar du för studievägledning på skolan, individuella studieplaner samt introduktion och information till såväl inskrivna som inkommande elever.Du ingår som en del av skolans arbetslag för elevhälsa och lärande och bidrar med inforation till elever och vårdnadshavare kring studier och arbetsliv. Vi söker dig som är utbildad och behörig studie- och yrkesvägledare. Du är van att samarbeta, har en elevsyn som rimmar med Bromma gymnasiums värdegrund och är flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet av liknande anställningar är meriterande. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Johan Klintberg,08-508 49 422 Tillträde: 2013-08-05.
Företag: Stockholms stad; Bromma gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Källtorpskolan är en 6-9 skola med en förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp. Vi är ca 400 elever och 60 personal och är inne i ett skede av stort organisations- och förändringsarbete av skolan. Vi står inför flera nyrekryteringar och du som är flexibel, orädd, vågar och vill bidra till ett nytänk om dagens skola är välkommen att söka tjänst hos oss. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i Ma/No i år 6-9. Ingå i arbetslag och dela handledarskapet tillsammans med kollega i en klass. Bidra till skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare som har lärarutbildning i Matematik och No för senaredelen. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga i att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbetet i dina ämnen Erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och skilda förkunskaper är meriterande. Kunskaper om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Källtorpskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO

Drivna säljare sökes till Insplanet försäkrings förmedling!
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Insplanet är Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter och driver en av Sveriges största jämförelsetjänster genom www.insplanet.com. Bolagets affärsidé är att erbjuda privatpersoner jämförelser, rådgivning och köp av produkter och tjänster inom privatekonomi. Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North. För Insplanets räkning söker vi nu drivna personer som vill utvecklas till försäkringsrådgivare. Som anställd hos Insplanet har du mycket goda möjligheter att utvecklas till en toppsäljare och göra karriär hos ett etablerat och framgånsrikt bolag som sedan 1999 försett det svenska folket med prisvärda försäkings lösningar! Är du rätt person erbjuds du: * En försäkrings utbildning i toppklass * Garanti lön och mycket god provision * Stort kundflöde, vi kontaktar de som vill har vår hjälp. * Mix av fast och rörlig lön där goda resultat belönas! * Centralt belägen lokal på Östermalm. * En säljstimulerande miljö med drivna, ambitiösa medarbetare där tävlingar varvas med roliga events * Mycket goda utvecklings möjligheter! De flesta av nuvarande cheferna på bolaget har börjat som säljare! Vi söker dig som: * Är driven med hög energinivå! * Har viljan att vara bäst och ständigt utvecklas som affärsman/affärskvinna * Har ett brinnande intresse för att skapa och göra affärer * Gärna har arbetat med försäljning (meriterande men inte avgörande) * Tycker det är kul att kunna tjäna mycket pengar och samtidigt ha kul på jobbet! Stämmer DU in på ovanstående? Skicka oss då din ansökan där du bifogar ditt CV, foto samt presentation. Då tjänsterna skall tillsättas under Augusti sker intervjuer löpande! Eventuella frågor/funderingar kring tjänsten besvaras av Oscar Rouhi på 0733-499 201
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna säljare sökes till Insplanet försäkrings förmedling! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna säljare sökes till Insplanet försäkrings förmedling!

Lärare i förskola/Förskollärare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Brage, Saga och Ymer förskolor ligger i kommundelen Valsta. Upptagningsområdet består till största delen av hyreshus. Vi har många invånare med rötter från andra delar av världen. En av våra viktigaste arbetsuppgifter är att utveckla ett interkulturellt förhållningssätt,vilket innebär att du, barn eller vuxen möts med intresse och nyfikenhet som de unika personer ni är. Förskolorna är rika på mångfald. Här arbetar pedagoger som har många års erfarenhet, är flerspråkiga och arbetar språkstimulerande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker förskolärare! Vi är en enhet bestående av tre förskolor; Brage, Saga och Ymer. Vår kompass i verksamheten är Reggio Emilias filosofi. Viktigt är att ha barnen i centrum och att pedagoger är engagerade. Vi är en lärande organisation och söker inspiration och kunskap både inom och utanför vår enhet. Vi har en god organisation och struktur som ger möjlighet till regelbundna reflektionsmöten och nätverksmöten som leds av Pedagogistan i enheten. Vi arbetar kontinuerligt med vår pedagogiska miljö, både ute och inne. Värdegrundsfrågor och vårt förhållningssätt gentemot barnen,familjerna och varandra är en viktig grundsten i enheten Du arbetar i ett arbetslag där du som förskollärare har ett ansvar att planera,genomföra,utvärdera och analysera det pedagogiska arbetet. KVALIFIKATIONER Du har erfarenheter av yrket eller är nyexaminerad förskollärare. Förskollärarutbildning är ett krav. Du kan koppla samman praktik med teori. Du har ett intresse för och kunskap om förskolans pedagogiska miljöer och arbetet med dem. Du är van vid att arbeta med pedagogisk dokumentation och har IT-kunskaper.
Företag: Sigtuna kommun, Brage, Saga, Ymer förskolor
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Online Functional Designer
Vattenfall Vattenfall For Vattenfall every customer matters. We are in a market where in the end all competitors have almost the same products and it is the way the customer perceives our offer and the service that makes the difference. Within Customer Service we all care to create value for our customers and thus for Vattenfall. We strongly believe that there is a clear link between satisfied customers and skilled, highly motivated personnel which leads to a profitable business. Therefore we want to create the most loyal customer base in Europe, by being “the most effortless company in the energy sector” to do business with. Our offer We are now looking for an Online Functional Designer to our department Online Capability/Online Projects within Customer Service Sweden. Online projects is responsible for the successful delivery of online projects for: CSO, Sales B2C, Sales B2B and Products and Solutions. As an Online Functional Designer you will be part of an international team set up where you will be responsible for the description of the functional solution of changed or new to develop Internet Products. This includes: requirements collection with the product owner(s), writing the functional design and ensuring that the product owner(s), testers and developers understand the functional design of new internet application. You will be the one in charge of the functional-design for, among others: - My pages - Sales pages/forms - Service pages/forms open domain - Customer Service knowledge system for Customer Service representatives In the role you have to make sure that the functional design includes all user and business requirements, that it is clear to functional management to maintain the application, in addition is clear to IT to build the internet application and test to validate the application. About you You have a broad knowledge of: - Methodologies, standards and tools for requirements collection and (web)functional design - Basic knowledge of the backend systems such as SAP, SAP CRM, Siebel - Microsoft Office and Visio - The most common Project methods (agile, scrum) - Internet best practices and tools - Technical functioning of the Vattenfall websites - At least 5 five years of relevant experience As a person you are a team player and enjoy working in agile project environments. You are good in communication, both written and orally and find it easy to communicate on different levels (marketing, IT, analysts and customers). You speak English as well as Swedish. Since you will be a part of an international team you need to have a willingness and mobility to work in the Netherlands, Germany and Sweden for international projects and stay abroad for a month for a project if needed. Location: Stockholm or Umeå For more information you are welcome to contact Hiring Manager Martin Meeldijk, +31 631 03 15 27. For more information about the recruitment process please contact Recruiter Frida Otterdahl, +46 709 22 02 88. Trade union representatives (Sweden) are C-G Angelin Akademikerna 070-605 94 90, Per Lindberg Unionen 070-693 94 07, Michael Mukka SEKO 0730-414 084, and Birgitta Carlsson Allmér Ledarna 070-672 45 29. Please send your application with CV and application letter before the 4th of Aug via the application link further down on this web page. We look forward to your application!
Företag: Vattenfall
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Online Functional Designer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Online Functional Designer

Lärare till årskurs 5 - vikariat ht 2013 - 80 %
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hökarängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hökarängsskolan är en F-9-skola med grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Till skolenheten hör Skönstaholmsskolan F-6 och Kryddgårdsskolan för elever med fler funktionsnedsättningar. Verksamheten omfattar drygt 650 elever. Det pedagogiska arbetet i skolenheten tar sin grund i lärstilspedagogik och är, med särskilt fokus på de yngre åldrarna, särskilt inriktat på läs- och skrivutveckling. Arbetet med IT-pedagogiska verktyg är i utveckling. Lärarna deltar i Lesson Studies-grupper för att utveckla undervisningen för högre måluppfyllelse. Skolans profiler är basket, idrott och musik. 1 plats(er).Vi söker en lärare till mellanstadiet. Du kommer att ha ansvar för undervisning och delat mentorskap för en klass i årskurs 5. I arbetet ingår att planera och genomföra undervisningen. Du deltar och tar en aktiv roll i arbetslagsarbetet samt utvecklar verksamheten tillsammans med lärare samt skolans övriga personal. Lärarexamen för undervisning i årskurs 5. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa. Du jobbar med språkutvecklande arbetssätt. Det är viktigt att du är väl förtrogen med skolans styrdokument i allmänhet och lagar och förordningar kring barn i behov av särskilt stöd i synnerhet. Du är självgående, mycket strukturerad och ordningssam. Du är trygg i rollen som ledare och känner en stolthet för ditt jobb. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig och har en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Eftersom Hökarängsskolan ska vara en modern lärstilsskola med IT-pedagogiska verktyg är det viktigt att du har erfarenhet, kunskaper och intresse av att arbeta med bl.a. iPad i undervisningen och använder den som pedagogiskt redskap. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Sollén,08-508 475 70 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hökarängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till årskurs 5 - vikariat ht 2013 - 80 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till årskurs 5 - vikariat ht 2013 - 80 %

Lärare till årskurs 5 Johannes skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsföraltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en grundskollärare/mentor till en av våra tre femmor. Du kommer att undervisa i de ämnen du har behörighet i, i "din" klass och i viss mån i någon eller några av de andra klasserna inom 4-6-enheten. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation. Vi önskar att du har behörighet att undervisa upp till och med årskurs 6 i ämnena SV/MA/NO. Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation som förskollärare. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1/7-4/8 och är tillbaka den 5/8. Så misströsta inte om ni inte hör något ifrån oss före den 5/8. Vi kommer att försöka boka in intervjuer direkt när vi är tillbaka. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till årskurs 5 Johannes skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till årskurs 5 Johannes skola

Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsförvaltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en vikarierande grundskollärare/mentor till en av våra tre fyror. Du kommer att undervisa i de ämnen du har behörighet i, i "din" klass och i viss mån i någon eller några av de andra klasserna inom 4-6-enheten. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation. I första hand önskar vi att du har behörighet att undervisa upp till och med årskurs 6 i ämnen SV/MA/NO. Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation som förskollärare. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1 juli och 4 augusti. Vi är tillbaka den 5 augusti så misströsta inte om du inte hör något från oss innan dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en mellanstor grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsförvaltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en fritidspedagog till vår skola. Ditt uppdrag innebär att du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ska ansvara för planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av verksamheten på din avdelning, i detta fall åk 1. Uppdraget innebär också ett engagerat deltagande i klassrummet och ett gott samarbete med berörda lärare. Din arbetstid kommer att vara förlagd i klassrummet, under raster och på fritidshemmet. Uttagen examen som fritidspedagog, förskollärare eller grundskollärare i fritidshem krävs. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till arbete hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av verksamhet på fritidshem är meriterande. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare är på semester mellan den 1 juli till den 4 augusti. Vi är åter på plats den 5 augusti så misströsta inte om du inte hört något ifrån oss inna dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola

Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsföraltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Som förskollärare i förskoleklass ska du tillsammans med arbetslaget ansvara för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet samt se till att en positiv och utvecklingsbefrämjande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du ska hålla möten och individuella utvecklingssamtal med föräldrar och ansvara för att varje enskilt barn erhåller en individuell utvecklingsplan. Som lärare i förskoleklass och årskurs 1 ligger undervisningstid till viss del på eftermiddagen i ett nära samarbete med fritidspedagoger. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SV/SO i åk 1-3/1-6. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1 juli och den 4 augusti. Vi är på plats igen den 5 augusti så misströsta inte ifall du inte hört nåt ifrån oss innan dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes


Sök lediga jobb Elektriker Bravida Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se