Elektriker Härjedalens kommun jobb - lediga jobb

Elektriker Härjedalens kommun jobb Elektriker Härjedalens kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Elektriker Härjedalens kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Elektriker Härjedalens kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn- Nynäshamn

  2. Förskollärare- Täby

  3. Lagerarbetare, extra- Upplands Väsby

  4. Expressarbetare, extra- Stockholm

  5. Snickare- Stockholm

  6. Erfaren KOCK sökes!!- Stockholm

  7. Behörig elektriker- Upplands Väsby

  8. Vårdbiträden till hemtjänsten sökes!- Danderyd

  9. Utsättare- Upplands Väsby

  10. Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma- Stockholm


Mer beskrivning

Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn
Workcare.se söker nu omgående delgivningsman för kunds räkning. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Delgivningsman sökes: Vi söker just nu omgående delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn. Vem är du: Du bör ha någon form av erfarenhet av arbete inom inkasso, delgivning, utsatta miljöer eller inom arbeten i besvärliga situationer. Att bemöta människor på ett förtroendeingivande sätt ser vi som en självklarhet. Som person bör du vara lugn, stabil, självständig, ha stort tålamod och integritet. Ett krav är att du ska ha B-körkort alternativt A-körkort då arbetet sker ute på fält samt ha god lokalkännedom. Du ska behärska svenska i så väl tal som i skrift. Tjänsten: Arbetstiderna är belagda under dagtid men visst arbete kan även ske under kvällstid och helg. Tjänsten som delgivningsman innebär att delge olika dokument till privatpersoner och företag. Arbetet är självständigt och väldigt fritt. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Nynäshamn. Vid ev anställning kan utdrag ur straffregister komma att begäras in. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0072. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delgivningsman för uppdrag inom Nynäshamn

Förskollärare
Vi söker en förskollärare till en rolig och tuff utmaning Utomhus är det bästa pedagogiska rummet - därför är vi i skogen 3 dagar i veckan och jobbar med alla målen i läroplanen. Vi kan lyfta ett område och ha det som en övergripande ram. Skogen börjar redan på vår egen gård och fortsätter med böljande bergsknallar och tallar som väcker barnens fantasi. Allt det som andra gör inomhus gör vi ute så länge det är tryggt, roligt och lärorikt. Och det brukar det vara största delen av året. På vintern åker vi mycket skidor, skridskor och pulka, allt på vår egen gård. Vi har vårt eget koncept med Veda och Barke i naturen. Gå gärna in på www.friluftsforskolor.se för att läsa mer om oss. Vi söker dig som är: Utbildad förskollärare med legitimation. Trygg och har erfarenhet från förskola. Tycker om att anta utmaningar och vill arbeta med Natur- och Utomhuspedagogik. Frilufts Förskolor är en stabil arbetsgivare med välordnad arbetsmiljö och många förmåner. Vi har eget internt utbildningsprogram och i höst firar vi 20 år. Lön: Fast månadslön Arbetstid: 32 tim/v. Ansökan: merja@friluftsforskolor.se / eva-lott@friluftsforskolor.se Ange referens: Fsk Täby Varaktighet: tillsvidareanställning, provanställning tillämpas Tillträde: augusti 2013.
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Täby, Förskollärare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lagerarbetare, extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker personal till ett lager, där din arbetsuppgift blir att hjälpa till med container tömning. Ni jobbar i ett lag där du tillsammans med två truckförare skall stapla varor på pall. Du som söker skall vara väldigt noggrann och samtidigt kapabel att hantera en stressig miljö. Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är psykiskt och fysiskt krävande. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan. Märk ansökan, "Räddningspatrullen" Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare, extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare, extra

Expressarbetare, extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt i Storstockholm. Vi erbjuder våra kunder dygnet runt-jour, vilket innebär att vi har uppdrag under dygnets alla timmar. Vi bemannar inom en mängd olika branscher , bland annat transport, lager, bygg, rivning, sanering och renhållning, samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, dels att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta intensiva uppdrag. Vi söker dig som vill ha en liten extra utmaning vid sidan om studierna! För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Den senaste tiden har vi fått in en stor del olika flyttuppdrag inom kontor och bohag. På en del av uppdragen kan även möbelmontering förekomma. Skriftlig ansökan sändes till rp@aleja.se bifoga gärna bild på dig.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Expressarbetare, extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Expressarbetare, extra

Snickare
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Du som söker tjänsten skall helst ha yrkesbevis, eller dokumenterad erfarenhet inom byggnadssnickeri med referenser. Kunden arbetar med mycket rot-projekt. Vi kommer därför lägga extra stor vikt vid din sociala kompetens och servicevilja. Som anställd ambulerande arbetare hos oss kan du komma att få utföra arbetsuppgifter utanför dina ordinarie. Under vintermånaderna kan exempelvis viss snöröjning förekomma, och under somrarna har vi ofta hög belastning både inom transport- och övriga byggsektorn. Kort och gott - vi söker dig som är flexibel och arbetsvillig!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Stockholm, Snickare Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Erfaren KOCK sökes!!
Restaurang Fenix på Götgatan, Södermalm, söker efter en erfaren kock. Fenix ligger mitt på krönet utav Götgatsbacken och har ca 100 sittplatser ( uteservering medräknat) Vi söker en erfaren kock som även kan skriva menyer och hålla en bra köksekonomi. Lämna din ansökan via mail: restaurangfenix@gmail.com
Företag: BMA RESTAURANG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren KOCK sökes!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren KOCK sökes!!

Behörig elektriker
MJ Contractor AB utför mark- och anläggningsarbeten. Vi söker nu för omgående anställning en erfaren behörig elektriker. Svar endast via epost: mikael.johansson@mjcontractor.se
Företag: M J CONTRACTOR AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig elektriker

Vårdbiträden till hemtjänsten sökes!
Hemtjänstkompaniet är en privat utförare av hemtjänst beläget i Stockholm. Vi arbetar aktivt för att ge medborgarna upplevelsen av den bästa samhällsservicen genom branschens mest engagerade och drivna medarbetare. Respekt, öppenhet och kvalité är de ledord vi arbetar efter och som genomsyrar hela vår organisation. Vi söker nu kvalificerade medarbetare som är intresserade av att arbeta med vård och omsorg av äldre- och funktionshindrade i enlighet med våra värderingar. Arbetstiden kommer främst vara förlagd till helger men även vid behov på vardagarna. Tjänsterna sträcker sig främst över sommaren med chans till förlängning där möjlighet till fast schema kan finnas. Vi söker dig som är glad, positiv och flexibel med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Det är en stor merit att ha vårdutbildning eller motsvarande, men vi kommer också lägga fokus på dina personliga kvalitéer. Just nu söker flera av våra lokala kontor medarbetare, de kontor som söker finns bland annat i Bromma, Danderyd, Solna, Vällingby och Åkersberga. Så låter detta som något du är intresserad av är du välkommen att sända in ditt CV och ett personligt brev till oss via mail redan nu då urval sker löpande.
Företag: 1:A HEMTJÄNST & VÅRDKOMPANIET AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträden till hemtjänsten sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträden till hemtjänsten sökes!

Utsättare
MJ Contractor söker utsättare mark och anläggningsarbeten för omgående anställning. B-körkort är ett krav. Välkommen med din ansökan till: mikael.johansson@mjcontractor.se
Företag: M J CONTRACTOR AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utsättare jobb, Utsättare Upplands Väsby, Utsättare M J CONTRACTOR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utsättare

Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag i Bromma. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 6 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 5 och 7 år. Familjen behöver din hjälp 2 eftermiddagar per vecka ca kl 15.30/16.00-18.00/18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Bromma


Sök lediga jobb Elektriker Härjedalens kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se