Elektriker för jobb i Stockholm jobb - lediga jobb

Elektriker för jobb i Stockholm jobb Elektriker för jobb i Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Elektriker för jobb i Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Elektriker för jobb i Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent- Täby

  2. Vikarierande idrottslärare årskurs 1-9- Sollentuna

  3. Föreståndare HVB-hem- Danderyd

  4. Kock till italiensk restaurang- Stockholm

  5. Delprojektledare avveckling av IT-system- Stockholm

  6. McDonalds i Nacka söker nya medarbetare- Nacka

  7. Är du pedagogiska mellanhand vi söker?- Stockholm

  8. Personlig assistent- Stockholm

  9. Extrajobba med läxhjälp, Älvsjö- Stockholm

  10. Extrajobba med läxhjälp, Saltsjö-Duvnäs- Nacka


Mer beskrivning

Personlig assistent
Omsorgsfamiljen Personlig Assistans söker en assistent till en av våra medarbetare/kund. Omsorgsfamiljen är ett mindre assistansföretag med kontor i Hagsätra. Vi söker nu en erfaren assistent till en av våra medarbetare som bloggar, föreläser och marknadsför vårt företag. Vår medarbetare och kund finns dagtid ofta på kontoret i Hagsätra men är också ute på många uppdrag varför vi söker dig som är framåt, erfaren och kunnig inom assistansområdet. Vi vill att du är datakunnig, bra på teknik, att du talar och skriver svenska felfritt och att du har en god fysik. Arbetet är förlagt till dagtid med få helgpass men starten på dagen är tidig och många dagar är fartfyllda. Dagarna börjar i hemmet norr om Stockholm. Vår kund är rullstolsburen och behöver hjälp med många moment i sin vardag. Vi tar gärna emot din ansökan på mail och beräknad start är augusti. Vi planerar att börja intervjua under vecka 28. Tjänstgöringsgraden är ca 80%. Eva-Lotta Kassel VD Omsorgsfamiljen Personlig assistans.
Företag: Omsorgsfamiljen
Ort: Täby
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Vikarierande idrottslärare årskurs 1-9
Futuraskolan är ett friskoleföretag som driver förskolor och skolor i Stockholms län. Futuraskolan Gåshaga startade år 2001 och sedan dess har förskolor och skolor både förvärvats och startats i egen regi. Idag finns det 12 förskolor, 6 skolor, knappt 300 medarbetare och ca 2500 elever i Futuraskolan. Futuraskolan AB ägs av det familjeägda bolaget Cibenon AB. I Futuraskolan är vår vision att vara den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Våra elever får möjlighet att utveckla sina kunskaper och färdigheter utifrån sina egna förutsättningar. Vi baserar undervisningen på modern forskning och förbereder eleverna för en framtida global värld genom den internationella profilen i vår undervisning. Vi ser elevens personliga utveckling som en viktig del av skolans arbete. Inför läsåret 2013/2014 söker vi till vår enhet Hertig Karl i Rotebro, en engagerad, vikarierande idrottslärare. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på 100% fram till minst påsklovet läsåret 2013/2014. Chans till förlängning läsåret ut finns. I tjänsten ingår mentorskap för 10-12 elever i årskurs 7. På Futuraskolan Hertig Karl arbetar vi nära varandra både som kollegor och lärare tillsammans med eleverna. Du som söker tjänsten ska vara genuint intresserad av pedagogik och barns lärande samt ha en vilja att lära känna eleverna i en nära pedagogisk relation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta ämnesövergripande och tematiskt för att skapa helhet och sammanhang för eleverna. Du är lösningsorienterad, prestigelös och kommunikativ. Vill du bli en av oss? Skicka din ansökan & CV till rektor Peter Bergström, peter.bergstrom@futuraskolan.se Tele: 0767-243 244. Rekrytering sker i början av augusti månad. . Medtag utdrag ur belastningsregistret till en eventuell intervju. Välkommen med dig ansökan!
Företag: Futuraskolan Hertig Karl
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande idrottslärare årskurs 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande idrottslärare årskurs 1-9

Föreståndare HVB-hem
Föreståndare HVB-hem Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Vi söker en vikarierande föreståndare till vårt lilla HVB-hem. Vi vill att du ska ha erfarenhet av arbete på behandlingshem och att du gillar att arbeta med ungdomar. Det är bra om du har arbetat med ensamkommande flyktingbarn då den målgruppen ökar hos oss. Du ska vara bekant med BBIC och ha stor dokumentationsvana eftersom vi dokumenterar allt vi gör. Vi är en personalgrupp på ca 10 stycken medarbetare och Du bör ha erfarenhet att leda personalgrupper samt sköta de administrativa uppgifter som krävs gällande löner, avtalsskrivning och fakturering. Du bör också ha ett ekonomiskt sinne och hålla budget och den ekonomiska planeringen för verksamheten. Arbetet innebär många uppgifter av olika art och du bör ha en god förmåga att strukturera dina arbetsdagar. Din formella utbildning bör vara socionom, beteendevetare eller motsvarande och tillsammans med din erfarenhet av sådan art att du kan stå på vårt tillstånd från Socialstyrelsen. Vi är ett HVB-hem beläget i Enebyberg, norr om Stockholm i Danderyds kommun. Vi har sju behandlingsplatser och flera öppenvårdsinsatser för närvarande. Målgruppen är pojkar 16-20 år med kriminalitet och/eller missbruk som problematik. Alla våra killar har sysselsättning och en individuell planering som kontaktpersonen följer dem i. Vi har ett nära samarbete med placerande socialsekreterare, mentorer i skolor, gode män och andra viktiga personer i våra klienters vardag. Under hösten kommer verksamheten att flytta till Jordbro och antalet platser kommer att utökas till 12, varför vi kommer kunna erbjuda en fortsatt anställning som biträdande föreståndare efter vikariatets slut. Vi har regelbunden handledning med en extern terapeut och arbetar fortlöpande med utbildning av personal. Körkort är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkortskrav B Arbetstider och omfattning Visstidsanställning 6 månader eller längre Heltid Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning som biträdande föreståndare efter vikariatets slut. Ersättning Fast lön Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-08-01 OBS! Kallelse till intervju kan komma att ske innan sista ansökningsdag, samma sak gäller tillsättning av tjänsten. Ansökan ska skickas till e-postadress: tikki@viaverna.se
Företag: VIA VERNA AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Föreståndare HVB-hem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreståndare HVB-hem

Kock till italiensk restaurang
Vi söker en självgående, erfaren kock till en väletablerad italiensk restaurang med anställning i början på augusti. Du ska brinna för ditt yrke, är välbekant och har jobbat med italienska råvaror inom det italienska köket. Du är självgående som kock, flexibel, stresstålig, trevlig, ärlig, ansvarsfull, ambitiös, öppen, positiv. Självklart har du goda kunskaper i engelska och kan du italienska är det ytterligare en merit. Arbetsuppgifterna består av normala kockuppgifter, bl. a. planera menyer, förbereda, laga och lägga upp italienska à la carterätter. Du är inte främmande för att även utföra andra arbetsuppgifter om det skulle behövas. Arbetsmiljön är ett allsidigt kök och nyrenoverad matsal med trivsamma arbetsförhållanden. Tjänsten är tillsvidare och tillsätts i början på augusti, med 3 - 6 månaders provanställning i början. Även personer med olika stödmöjligheter är välkomna med sina ansökningar.
Företag: La Tentazione
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till italiensk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till italiensk restaurang

Delprojektledare avveckling av IT-system
Till vår kund (80% i Sthlm och 20% i Enköping) söker vi en konsult som Delprojektledare för avveckling av IT-system. Jobbeskrivning: Kunden inför för närvarande SAP R/3 och migrerar även över flera andra plattformar till ny teknik såsom övergång från Lotus Notes till SharePoint. Allt eftersom införande av projektet och migreringsprojekten fortskrider uppstår ett löpande behov av avveckling av tidigare IT-system och plattformar. Kunden avvecklar merparten av dessa IT-system samlat och under kontrollerade former i ett projekt benämnt Avveckla IT-system. Avvecklingsarbetet bedöms pågå under perioden 2013-2016 och antalet IT-system ligger inom intervallet 20-40. Arbete pågår redan med avveckling av ekonomi- och personalsystem och detta område är prioriterat kopplat till kundens vilja att kunna säga upp avtal inom området. Delprojektledaren leder delprojektets arbete och svarar för delprojektets resultat. Vidare skall delprojektledaren inom delprojektets ansvarsområde svara för kontakter gentemot beställare, gentemot andra utvecklingsprojekt som realiserar arkivlösningar som projekt Avveckla IT-system skall nyttja samt mot utvecklingsprojekt som utvecklar nya IT-system. Delprojektledaren är operativt ansvarig för avveckling av ekonomi- och logistiksystem. Ansvarsområdet innefattar releasehantering och deployment i projektets samtliga målmiljöer (utveckling, integrationstest, verifiering och validering samt produktion). Delprojektledarens arbetsuppgifter omfattar att leda och styra arbetet avseende avveckling av IT-system inom ekonomi- och logistikområdet. I delprojektledarens uppgifter ingår även att svara för upprättande och uppföljning av delprojektets planering, kvalitetssäkring och administration. Delprojektledaren skall svara för dialoger med företrädare för IT-systemen och verksamheten, insamling och sammanställning av verksamhetens krav på åtkomst till historikdata, kravställning och uppföljning av realisering av lösning för åtkomst av historikdata, övriga juridiska och verksamhetsmässiga analyser och framtagande av beslutsunderlag för beslut om avveckling av IT-system. Konsulten kommer att säkerhetsklassas. Skallkrav, måste uppfyllas till 100% och styrkas av CV (CV ska vara på svenska): 1, Konsulten skall ha minst 3 års konsulterfarenhet. 2, Konsulten skall ha god och dokumenterad kunskap och erfarenhet av projektledning inom IT-området i stora organisationer (minst 10 000 anställda samt verksamma på minst 10 orter) erhållen under minst fem (5) år inom den senaste tioårsperioden. 3, Konsulten skall ha god och dokumenterad kunskap och erfarenhet av avveckling av IT-system i offentlig verksamhet erhållen under minst 2 år inom den senaste tioårsperioden. 4, Konsulten skall ha god och dokumenterad verksamhetskunskap inom ekonomiområdet erhållen genom utveckling och förvaltning av ekonomisystem under minst ett (1) år inom den senaste tioårsperioden. 5, Konsulten skall ha god och dokumenterad verksamhetskunskap inom logistikområdet erhållen genom utveckling och förvaltning av logistiksystem under minst ett (1) år inom den senaste tioårsperioden. 6, Konsulten skall ha god och dokumenterad kunskap och erfarenhet av metoder, modeller, processer och verktyg för projektledning. Start: 2013-08 Till: 2014-12-31 Arbetsplats: 80% Stockholm och 20% i Enköping. Språk: Svenska & engelska Ansök via epost med: -Ditt uppdaterade CV i .doc format -2 referensperser
Företag: Vasa Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Delprojektledare avveckling av IT-system jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Delprojektledare avveckling av IT-system

McDonalds i Nacka söker nya medarbetare
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler McDonald's i Nacka söker nya medarbetare med anställning på deltid. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's. Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Vi söker dig som kan arbeta deltid på både dagtid, kvällar, Natt samt helger. Varmt välkommen med en ansökan senast den 15/8-2013 Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Har du frågor kontakta gärna Erik Vesterdahl på telefon 08-718 04 51
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga McDonalds i Nacka söker nya medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonalds i Nacka söker nya medarbetare

Är du pedagogiska mellanhand vi söker?
Dokumentera behöver bli fler och söker erfarna skribenter som vill vara med och dela vår framgång. Vi söker just nu ytterligare personer med erfarenhet som teknisk skribent gärna från telekom och från olika IT-miljöer. Placering är Stockholm. Dokumentera är ett ungt och ambitiöst konsultbolag med teknikinformation och dokumentation som specialitet och vi arbetar som tekniska skribenter. Vår verksamhet startade under 2007 och vi har hittills jobbat med över 80 nöjda kunder. Du som söker ska ha: * Erfarenhet från telekom och/eller en bred erfarenhet ifrån IT-miljöer * Akademisk examen * Dokumenterad erfarenhet som skribent * Mycket goda kunskaper i svenska och engelska * God social kompetens * God stilistisk känsla Du som söker bör ha: * Erfarenhet som konsult. * Erfarenhet av olika tekniska miljöer, system och verktyg för hantering av information/dokumentation Som konsult inom området Teknikinformation kommer du arbeta med olika typer av dokumentation, uppdrag och kunder. Av den anledningen är det viktigt att du är lyhörd för kundens behov så att du kan leverera det som kunden vill ha och behöver. Du har förmågan att både sätta upp och följa upp högt ställda mål samt att prioritera. Vi ställer höga krav på din sociala kompetens då denna kommer att avgöra hur bra du lyckas i konsultrollen. Beträffande anställningsformerna så kan någon av följande vara möjlig: * Tills vidare-anställning * Visstids-/Projektanställning * Underkonsult i vårt nätverk Om du vill arbeta som teknisk skribent i ett spännande och utvecklande företag så är du välkommen med din ansökan. Ansökningarna tas emot löpande och om du är intresserad skicka in din ansökan snarast till nyttjobb@dokumentera.se. Har du funderingar eller frågor, kontakta Per Grahn-Möller på 0701-474700 eller Henrik Rehmberg på 0709-727337
Företag: DOKUMENTERA EU AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Är du pedagogiska mellanhand vi söker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du pedagogiska mellanhand vi söker?

Personlig assistent
En ung man som har autism, förståndsnedsättning och epilepsi söker en ansvarsfull och seriös assistent till teamet som hjälper honom med allt som hans vardag innebär hemma och på andra platser. Tjänsten är förlagd i Stockholms innerstad. Ett grundligt schema finns och efterföljs noga då han är i stort behov av rutiner och en strukturerad vardag för att må bra. Assistenten kommer även att fungera som TBA-tränare (tillämpad beteende analys) under en stor del av dagen. Detta förutsätter goda kunskaper eller stor vilja att lära sig metoden och ett brinnande intresse av att vidareutveckla sitt kunnande av att använda metoden. Vi ger kontinuerlig handledning vilket innebär utmärkta möjligheter att utvecklas i yrkesrollen för att kunna bistå en människa med autism. Arbetsplatsen präglas av ett nära och öppet samarbetsklimat. Du måste behärska det svenska språket fullständigt obehindrat då tydlig kommunikation är nödvändigt för detta arbete. Den assistent som vi söker behöver vara varmhjärtad, inkännande och omvårdande. Vi söker endast mogna och seriösa, mycket noggranna och punktliga medarbetare. Vi behöver en assistent med god kunskap om autism och rejäl erfarenhet av arbetet som personlig assistent. Arbetstiden är förlagd till årets alla dagar. För närvarande är arbetstiden till stor del förlagd till dag- och kvällstid men nätter förekommer också. Välkommen att sända Din ansökan snarast möjligt till jobb@immensa.se. Vi tar INTE emot ansökningar per brev.
Företag: IMMENSA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Extrajobba med läxhjälp, Älvsjö
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Älvsjö Ämnen: Matematik Årskurs: 7 Tillfällen per vecka: 1 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFH20130707 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Älvsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Älvsjö

Extrajobba med läxhjälp, Saltsjö-Duvnäs
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Saltsjö-Duvnäs Ämnen: Matematik Årskurs: 8 Tillfällen per vecka: 1 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFH20130708 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Saltsjö-Duvnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Saltsjö-Duvnäs


Sök lediga jobb Elektriker för jobb i Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se