Elevassistent jobb - lediga jobb

Elevassistent jobb Elevassistent jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Elevassistent. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Elevassistent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elevassistent- Stockholm

 2. Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun- Danderyd

 3. Elevassistent- Lidingö

 4. Vik. elevassistent- Haninge

 5. Elevassistenter- Stockholm

 6. Elevassistent till en elev i årskurs 6- Värmdö

 7. Elevassistent grundsärskolans träningsklass- Upplands-Bro

 8. Elevassistent- Stockholm

 9. Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun- Danderyd

 10. Väsby skola söker en elevassistent- Upplands Väsby

 11. Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan- Stockholm

 12. Elevassistent till Björknässkolan- Nacka

 13. Elevassistent till Myrans heldagsskola- Nacka

 14. Elevassistent till Wasaskolan- Södertälje

 15. Elevassistent till Björkestaskolan- Nykvarn

 16. Elevassistent- Stockholm

 17. Engelska Förskolan söker elevassistent 50%- Stockholm

 18. Elevassistent till autismklass- Sollentuna

 19. Elevassistent- Härjedalen

 20. Elevassistent till grundsärskolan Åkerskolan- Nässjö

 21. Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors- Nässjö

 22. Elevassistent/Resurs till Förskolan Bofinken- Nässjö

 23. Elevassistent/Resurs till Förskolan Talgoxen- Nässjö

 24. Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors- Nässjö

 25. Elevassistent till Rosenholmsskolan- Nässjö

 26. Elevassistent- Kalmar

 27. Elevassistent- Markaryd

 28. Elevassistent/resursperson till Mohedaskolan- Alvesta

 29. 1 Elevassistent, 40%- Jokkmokk

 30. Elevassistent på gymnasiet- Arvidsjaur

 31. Elevassistent till Segevångsskolan- Malmö

 32. Elevassistent nationellt program (BF, HA alt VO)- Lund

 33. Elevassistent- Lund

 34. Elevassistent, Vä förskola- Kristianstad

 35. Elevassistent 75% till Rörsjöskolan-Zenith- Malmö

 36. Resursperson/elevassistent med flerårig erfarenhet, 80% till Rörsjöskolan-Z- Malmö

 37. Elevassistent - Östervångsskolan, Lund- Lund

 38. Elevassistent- Malmö

 39. Elevassistent- Katrineholm

 40. Elevassistent- Strängnäs


Mer beskrivning

Elevassistent
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kristinebergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kristinebergsskolan är en kommunal f-5 skola, belägen i omdelebar närhet till Kristinebergs tunnelbanestation. Skolan befinner sig i ett uppbyggnadskede, och idag går det cirka 300 elever på skolan. Vi kommer att inom de närmsta åren växa till ca 550 elever. Skolans lokaler är nyrenoverade och mycket inspirerande. Vi är inhyst i två gamla slottsflyglar tillhörande Kristebetgs slott. 1 plats(er).Vi söker en elevassistent till en av våra elever som är i behov av stöd båda vad gäller skoltiden och under fritidstid.Eleven behöver hjälp med att planera och strukturera sin dag. Som elevassistent fungerar du också som en länk mellan eleven, elevens föräldrar och elevens lärare. Vi söker dig som är drivande, självständig, ligger steget före eleven och har ett brinnande engagemang. Du skall trivas med tydliga rutiner och strukturer. Du måste samtidigt vara lyhörd för elevens behov och önskemål. Målet är att eleven skall inkluderas så mycket som möjligt med sina kamrater i klassen och föja klassen undervisning. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Relevant utblidning som assistent och kunskap om autistiska elever är önskvärt. Men stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av personal i staden För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Per-Åke Nordenberg,508 40396 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kristinebergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Stockholm, Elevassistent Stockholms stad; Kristinebergsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Mörbyskolan är en grundskola för åk 7-9 med ca. 400 elever. Skolan ligger centralt med närhet till allmänna kommunikationsmedel. Mörbyskolan är en 1-1 skola vilket innebär att varje elev har en egen dator.Vår skola kännetecknas av ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete, där elevernas kunskap står i fokus. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två Elevassistenter till Mörbyskolan. Arbetet innebär att stödja och vägleda elever både socialt och pedagogiskt med god struktur. Viktigt är att du kan samarbeta med övrig personal, men också att du kan arbeta självständigt. Arbetet kräver flexibilitet och en positiv grundsyn. KVALIFIKATIONER Vi önskar att du har utbildning/erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du har utbildning inom det pedagogiska området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Danderyds kommun, Mörbyskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistenter till Mörbyskolan,Danderyds kommun

Elevassistent
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Ledviks resursenhet arbetar med elever som behöver mer resurser än vad deras hemskola kan erbjuda. Ledvik ger alla elever möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och behov. Målet är att utveckla elevernas sociala färdigheter, kommunikativa förmågor och att ge dem grundläggande ämneskunskaper. Vi söker nu en elevassistent som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du ska i huvudsak arbeta med elever inom autismspekta år 1-6, men på eftermiddagen ingår du i ett team som ansvarar för fritidsverksamhet för alla elever år 1-3 som även har diagnos generell språkstörning. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha ett gemensamt ansvar med övriga pedagoger. Vi kan erbjuda ett intressant arbete i en trivsam skola. Välkommen med din ansökan. KVALIFIKATIONER Du ska ha avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta med elever inom autismspektra. I arbetet med eleverna är det viktigt att du är empatisk, tydlig och kan vägleda eleverna under skoldagen och under fritidsverksamheten. Du har ett intresse för barn och ungdomar och du ser elevernas möjligheter att utveckla nya färdigheter. Vidare har du god muntlig förmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.
Företag: Lidingö stad, Resursenheten
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Lidingö, Elevassistent Lidingö stad, Resursenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Vik. elevassistent
Välkommen till Svartbäcksskolans rektorsområde i kanten av urskogen. Rektorsområdet består utav en grundskola och en grundsärskola, tillsammans är vi ca 500 elever och ca 100 medarbetare. Skolan har Natur- och friluftsprofil och en fantastisk utomhusmiljö intill Tyresta nationalpark som ger oanade möjligheter till naturstudier och utomhuspedagogik. Tyresta skola är en del av Svartbäckens grundsärskola. Vi arbetar efter grundsärskolans LGR11, inriktning ämnesområden ibland även med inriktning grundsärskolans ämnen. Skolan är inrymd i en annexbyggnad. Lokalerna är anpassade för elever med olika slags funktionshinder. Vi bedriver heldagsskola d v s både skola och fritidshemsverksamhet. Våra 3 klasser består av ca 5 elever i varje klass i åldrarna 7-12 år. Du arbetar i ett arbetslag där klassläraren är pedagogiskt ansvarig för undervisningen, därefter tar fritidshemsverksamheten över som kompletterar skolans pedagogik och där en fritidspedagog har det övergripande ansvaret. Vi söker nu en engagerad elevassistent. Kvalifikationer: - Elevassistentutbildning/Grundkurs och påbyggnadskurs: Barn och ungdomar med särskilda behov (PKSB) eller barnskötare med erfarenhet grundsärskola, inriktning träningsskola. - Erfarenhet av sondmatning och medicinering vid epileptiska kramper - Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och teckenkommunikation - Arbetslivserfarenhet inom grundsärskolan eller som resursperson i förskolan - Lyhördhet och se till elevers bästa - God samarbetsförmåga Vi erbjuder: - En kreativ miljö ute och inne (sinnesupplevelserum) - Närhet till naturen - Erfarna kollegor - IT-teknik som SMART- boards - Friskvårdskuponger Som vår nya kollega är du delaktig i den fortsatta utvecklingen av vår skola och Haninge kommuns vision ?Sveriges bästa skola?. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund ROTH = respekt, omtanke, tillit och hälsa. ROTH tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, där vi värnar om respekt, omtanke och tillit gentemot varandra och där hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra elever och medarbetare. Löneanspråk: Efter överenskommelse, ange löneanspråk i din ansökan Fackliga företrädare: Nås via Haninge kommuns växel 08-606 70 00 Rekrytering påbörjas i augusti, välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Referensnummer: - Sista ansökningsdag: 2013-08-07 Kontaktperson: Efter den 8 augusti kan ni kontakta Eva Björkqvist, bitr. rektor, 08-606 71 42, eva.bjorkqvist@haninge.se. Tillträdesdag: 13-08-12 Anställningsform: tidsbegränsad 130812-131231, heltid Sök detta jobb
Företag: Haninge kommun, Svartbäcksskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. elevassistent

Elevassistenter
Elevassistenter till särskola med TBA-inriktning, var av en med goda kunskaper i teckenspråk. Förstärkning till vårt team, bestående av lärare, handledare och elevassistenter behövs nu på grund av ökad elevantal. Vi söker dig som har intresse av att arbeta med elever med autism och utvecklingsstörning. Utbildning ges innan start och sedan kontinuerligt. Arbetet sker under stort eget ansvar och du får goda möjligheter att vidare utveckla och fördjupa dina kunskaper. Arbetsplats Gnosiaskolan som är en ny särskola med TBA-inriktning är belägen i Fruängen strax söder om söder i Stockholm, cirka 10 min med bil eller tunnelbana från Stockholms innerstad. För närvarande är insatser som bygger på tillämpad beteendeanalys (TBA, eller på engelska Applied Behavior Analysis, ABA) den typ av behandling som är bäst vetenskapligt dokumenterad när det gäller barn med autism.
Företag: GNOSIA-SKOLAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistenter jobb, Elevassistenter Stockholm, Elevassistenter GNOSIA-SKOLAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistenter

Elevassistent till en elev i årskurs 6
Kvarnbergsskolan är en liten, trevlig skola som ligger högt uppe på Kvarnberget mitt i Gustavsberg. Vi har för närvarande 14 klasser från årskurs 6 t o m 9. Sammanlagt har vi ca 330 elever. Vi arbetar i väl fungerande arbetslag och skolan präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla oss som arbetar här, såväl elever som lärare och övriga medarbetare. Inför läsåret 13/14 står skolan inför en rad positiva förändringar då skolan slås ihop med Ekedalsskolan och vi tillsammans bildar en ny enhet F-9. I samband med detta ska skolan också byggas om och moderniseras och vi planerar även en genomgripande IT-satsning. Rollen som elevassistent innebär att du arbetar med en elev i årskurs sex på raster och lektioner. Din uppgift är att stödja och stötta eleven under skoldagen och du kommer att ha ett flexibelt schema så till vida att du arbetar där behoven är som störst för tillfället. Du deltar i arbetslagsmöten och andra gemensamma aktiviteter. I tjänsten ingår också föräldrakontakt och ett nära samarbete med lärarna i arbetslaget. Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i skolmiljö. Du bör vara mycket stresstålig och beredd att ta dig an en stor mängd varierande arbetsuppgifter. Du ska ha förmågan att prioritera, ta egna initiativ och alltid arbeta med elevernas bästa i fokus. Vi sätter stort värde i god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen är en visstidsanställning HT 2013 med eventuell möjlighet till förlängning och omfattar deltid, ca 75 %. Tillträde i samband med skolstart, augusti 2013. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti 2013. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Calle Degerström, rektor, på telefon 08-570 489 00. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. _______________________________________________________ Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 38 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivavaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till en elev i årskurs 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till en elev i årskurs 6

Elevassistent grundsärskolans träningsklass
Ekhammarskolan är en 6-9 skola i Kungsängen med ca 360 elever. På skolan finns en integrerad grundsärskola. Ekhammarskolan är en Quadricepsskolan vilket innebär att vi skapar en god lärmiljö genom tydliga strukturer. Vi har en tydlig värdegrund för både elever och personal vilket ger en trygg och trivsam skola och arbetsplats. Arbetsuppgifter: Vi söker en elevassistent till grundsärskolans träningsklass. Arbetet går ut på att stötta eleverna vid inlärningssituationer och i den sociala träningen. Till arbetsuppgifterna hör också att assistera vid den dagliga omsorgen (toalettbesök, av -och påklädnad, bistå vid måltider m.m). Personalen i grundsärskolan är organiserade i ett arbetslag som jobbar tillsammans runt eleverna i grundsärskoleklassen och träningsklassen. Behörighet: Vi söker en kvinna. Att vara utbildad barnskötare eller fritidspedagog är en fördel men inget krav. Erfarenhet av tidigare liknande arbete är meriterande. Arbetstid/Varaktighet: 80%, visstidsanställning från 2013-08-12 -- 2014-06-13. Ansökan: sista ansökningsdag 2013-08-05. Lön: Individuell. Kontaktperson: Bitr. rektor Johan Björnberg Fackliga ombud: Kommunal: Carina Svahn, LR: Per-Arne Blomberg, LF: Christina Nordlander. Ombuden nås via kommunens växel. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent grundsärskolans träningsklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent grundsärskolans träningsklass

Elevassistent
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, NA, NASA,ES,SA-media samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker en elevassistent till elever som är i behov av stöd med studierna. Eleverna behöver hjälp med planering och struktur av studierna. Som elevasssitent är det tänkt att du ska fungera som en länk mellan eleverna och dess lärare. Vi söker dig med kunskaper och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. vi vill att du som person är en engagerad och stabil samt har ett flexibelt förhållningssätt. Du kommer att tillhöra skolans elevhälsoteam och där främst arbeta nära samman med skolans specialpedagog. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du kan vara utbildad fritidsledare, fritidspedagog, barnskötare/ungdosmledare eller har motsvarande kunskaper. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Göran Nilsson,08-50832503 Kerstin Karlernäs Schultz, Kurator, 08-50832518, 076-1232518 Tillträde: 2013-08-21.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Stockholm, Elevassistent Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever och 65 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan augusti 2012 arbetar vi enligt 1-1 konceptet, dvs. en bärbara dator till varje elev och lärare. Datorn är ett viktigt verktyg i skolarbetet och vi använder Google Apps som lärportal. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att följa och stötta en pojke i årskurs 8 under hela skoldagen. Du kommer även att vara en vuxen trygghetsperson i skolan och finnas till för elever i korridoren och på skolgården. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete som elevassistent är meriterande. Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se
Företag: Danderyds kommun, Fribergaskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent sökes till Fribergaskolan i Danderyds kommun

Väsby skola söker en elevassistent
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor närmare 41 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Kommunen har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda och är inne i ett utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Vi på Väsby skola söker en elevassistent. Skolan är organiserad i arbetslag kring eleverna i profilerna Allmän, Musik och Science och har inskriven skolbarnsomsorg för elever upp till 12 år. Under denna hösttermin har vi bland annat satsat ännu mer på IKT-pedagogik genom att börja införa 1:1 (en dator per elev). Vi söker dig som tillsammans med personal, elever och vårdnadshavare vill vara med och utveckla vår skola. Vi är en kommunal 4-9-skola med ca 450 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Läs om oss och vår skola på www.upplandsvasby.se/vasbyskola Arbetsuppgifter Vi söker en elevassistent som vill vara ett extra stöd till någon/ några av våra elever i åk 4 och 5, såväl i klassrummet som under rasterna. Vi söker dig som är flexibel och initiativrik och har förmågan att arbeta utifrån elevernas intressen och behov. Du är självständig, har drivkraft och är positiv. Du har god samarbetsförmåga och har förmåga att bygga nätverk. Du har stort intresse för barn och ungdomar. Du har förmåga att engagera och entusiasmera. Kvalifikationer • Du ska ha erfarenhet av liknande arbete. • Du är van att kommunicera och leda större och mindre grupper. • Du är strukturerad, kan samarbeta och har lätt för att skapa positiva relationer. • Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta med elever inom autismspektrat och/ eller med ADHD är meriterande. • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetstid/varaktighet Deltid 80 % Varaktighet 19 augusti 2013 t o m 20 december 2013 Möjlighet till ev förlängning Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Christine Akalla, rektor 08-590 978 02 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-08-04 OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Väsby skola söker en elevassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väsby skola söker en elevassistent

Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hökarängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hökarängsskolan är en F-9-skola med grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Till skolenheten hör Skönstaholmsskolan F-6 och Kryddgårdsskolan för elever med fler funktionsnedsättningar. Verksamheten omfattar drygt 650 elever. Det pedagogiska arbetet i skolenheten tar sin grund i lärstilspedagogik och är, med särskilt fokus på de yngre åldrarna, särskilt inriktat på läs- och skrivutveckling. Arbetet med IT-pedagogiska verktyg är i utveckling. Lärarna deltar i Lesson Studies-grupper för att utveckla undervisningen för högre måluppfyllelse. Skolans profiler är basket, idrott och musik. 2 plats(er). Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan Som elevassistent i grundsärskolan och träningsskolan är du aktiv som stöd/hjälp till elever med funktionsnedsättningar på tidigutvecklingsnivå i dagens samtliga situationer och följa dem i alla miljöer såsom omklädningsrum och övriga pedagogiska och sociala miljöer under skoltid. Elevernas nivå och behov av stöd kan variera och ställer därför krav på flexibilitet och kreativitet hos personalen. Tjänsten omfattar uppdrag inom hela grundsärskolan/träningsskolan. Utbildning: Elevassistent/barnskötare inriktning barn i behov av särskilt stöd. Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig och ha en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Du ska jobba med språkutvecklande arbetssätt. Eftersom Hökarängsskolan ska vara en modern lärstilsskola med IT-pedagogiska verktyg är det viktigt att du har erfarenhet, kunskaper och intresse av att arbeta med bl.a. iPad i undervisningen och vana vid att använda den som pedagogiskt redskap. Du måste vara lugn och stabil i ditt bemötande (lågaffektivt bemötande) och vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar, och kunna anpassa dig därefter. Du ska dessutom vara mycket tydlig och strukturerad. Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna. Du ska ha vana att arbeta med fler elever och kunna växla nivå/förhållningssätt efter elevernas individuella behov. Du har utbildning och/eller erfarenhet av: Tecken som stöd och Anpassat multimedia stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Schemalagd arbetstid mellan 6.30-18.30. Schemalagda öppningar och stängningar. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Vikariat. Arbetstid: Dagtid. Dagtid. Erfarenhet av arbete med liknande verksamhet och liknande elevgrupp krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Sollén,08-508 475 70 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hökarängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan

Elevassistent till Björknässkolan
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker elevassistent till Studion som är en av våra mindre undervisningsgrupper. Som assistent på Studion ansvarar du tillsammans med undervisande lärare och andra i arbetslaget för det pedagogiska uppdraget att skapa de bästa förutsättningarna för elevernas lärande. Förberedelse, undervisning, skrivningar, läxläsning, strukturering, dokumentation, gemensamt planerings- och utvärderingsarbete i arbetslaget och kompetensutveckling är återkommande moment. En viktig uppgift för dig som assistenten är vara en god förebild samt att bygga upp en relation till eleverna för att underlätta lärandet och stödja elevernas personliga utveckling. Att förstå och samspela med eleverna i dess utveckling samt få föräldrarnas förtroende ställer krav på såväl verbal som ickeverbal kommunikation.   Utöver detta bör du kunna hantera stress, vara orädd, reaktionsnabb och ha förmåga att snabbt förflytta dig för att förhindra att elever eller inventarier skadas. Då du följer elever i behov av särskilt stöd under hela deras skoldag kan undervisningen även ske i skog och mark. Beroende på ämne kan även högre krav på motorisk förmåga ställas t.ex. vid idrott. Vi ser gärna att du har kunskaper inom tekniska kompensatoriska hjälpmedel eller ett intresse av att lära dig. För att veta mer om Björknässkolan gå in på www.bjorknasskolan.se och välj Björkbacken för att läsa om Studion.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Björknässkolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Björknässkolan

Elevassistent till Myrans heldagsskola
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Arbetsplatsen Tjänsten finns på Myrans heldagsskola/Orminge skolenhet som ligger centralt i ett bostadsområde i Saltsjö-Boo, Nacka, med nära till kommunikationer. Arbetsuppgifter Myran är en grundsärskola och gymnasiesärskola för elever inom autismspektrum. Vi söker en elevassistent till en av våra klasser. Du kommer att arbeta under skol och fritidstid. Kvalifikationer Du har kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med personer inom autismspektrum och vi ser gärna att du har arbetat inom särskolan. Du är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Tjänstens omfattning 100 % dagtid, visstid tillträde enligt överrenskommelse  Välkommen till Myran en trivsam arbetsplats med hög kompetens och ett stort engagemang. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 24 juli 2013. Vi påbörjar intervjuer from v.32.   Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du: Biträdande rektor; Annika Klöfver ; annika.klofver@nacka.se , 070-4318692 Rektor Ewa Fried; ewa.fried@nacka.se, 0704318585    I Nacka kommun står medborgarna i fokus, där tillgänglighet och service präglas av kvalitet och gemensamt ansvar. Kompetenta, motiverade, stolta och engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi har förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga samt för deras vilja att ta ansvar. Som arbetsgivare betonar vi vikten av en rättvis och likabehandling, vi eftersträvar en verksamhet fri från all diskriminering.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Myrans heldagsskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Myrans heldagsskola

Elevassistent till Wasaskolan
Jobba i Södertälje Välkommen till Södertälje! Det är här det händer. Det är här vi anställer Sveriges bästa lärare och ger dem 40.000 i lön. Det är här vi utvecklar de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer, prövar två lärare i klassrummet, har gemensamma strukturer för pedagogiska diskussioner i arbetslagen och anställer förstelärare med uppdrag att utveckla ämnesundervisningen. Ja, listan kan bli hur lång som helst. Södertälje är en av Sveriges mest intressanta skolkommuner. Faktum är att vi nästan varje dag slår skolvärlden med häpnad. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan låter sig inte göras på en kafferast eller av glada amatörer. Det måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare, och arbetet måste vara strategiskt och långsiktigt. Vi bygger vår utveckling på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, som språkutvecklande arbete, inkluderande arbete och IKT som pedagogiskt redskap. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för förskollärare och lärare att göra ett bra jobb. Är du beredd att kavla upp ärmarna, att förända, att göra skäl för lönen och att sova gott om natten efter att ha gjort något värdefullt? Ja, då är du välkommen till Södertälje! Peter Fredriksson Utbildningsdirektör Wasaskolan är en modern, internationell F-9 skola i Södertälje med 600 elever. På skolan finns förutom de vanliga klasserna också Wasa international school (Wis) årskurs 6-9 där den mesta undervisningen sker på engelska samt grundsärskoleklasser för årskurs 7-9. Wasaskolan bedriver ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete med särskilt fokus på språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. På skolan arbetar engagerade lärare och vi har en hög lärartäthet. Detta ger oss möjligheter att prova nya pedagogiska lösningar, variera undervisningsgruppernas sammansättning och storlek efter behov. Skolan arbetar också med ett Olweus projekt som syftar till att skapa goda relationer och förebygga mobbning. Våra utvecklingsprojekt har resulterat i att skolans måluppfyllelse har utvecklats positivt under flera år. Wasaskolan är en nyrenoverad, fräsch skola med olika typer av mötesplatser. Vanliga klassrum, mediatek och öppna ytor, t.ex. vårt fina atrium som ger möjlighet till goda möten och samtal. Vi har ett aktivt bibliotek med heltidsanställd personal och en rik utemiljö med en välutrustad skolgård samt närhet till grönområden. Du tar dig enkelt hit med bil via motorvägen som passerar förbi eller med buss från Södertälje centrum varje kvart. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som elevassistent i vår grundsärskola årskurs 7-9. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att stötta eleverna på lektioner och raster. I tjänsten ingår också att arbeta på fritids delar av arbetstiden. KVALIFIKATIONER Du har arbetat med barn och ungdomar tidigare och är trygg i din vuxenroll. Du kan samarbeta med både elever och personal och har förmågan att ta egna initiativ och eget ansvar. Du bör ha kunskap om de olika förutsättningar som finns inom grundsärskolan och hur man kan förhålla sig till dessa. Vi förutsätter att du har en god förmåga att bygga och bibehålla goda relationer. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Wasaskolan
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Wasaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Wasaskolan

Elevassistent till Björkestaskolan
(ref.nr 145329/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent hos oss.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Du kommer att arbeta med en elev som är i behov av särskilt stöd. Du arbetar tillsammans med läraren i klassen där eleven går. Du kommer också att arbeta en del på fritidshemmet. Det är viktigt att du är en god förebild och en tydlig ledare.  Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom detta område. Anställningen: Tjänsten är på 75 % fr.o.m. 130820 t.o.m. 131220 med ev. förlängning.   Intervjuer sker löpande.   Välkommen att höra av dig! För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                         tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                                            tfn 08-555 013 20 Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo                            tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin                        tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Björkestaskolan

Elevassistent
Påhlmans Gymnasium är en kvalitetsskola med höga ambitioner. Påhlmans Gymnasium har endast 300 elever, är icke vinstdrivande och ligger mitt i stan. Det ger goda förutsättningar för att skapa kvalitet. Vi har en skola med stark familjekänsla där vi tar ett stort personligt ansvar för att varje elev trivs och når högt ställda mål. Påhlmans Gymnasium samverkar med Påhlmans Handelsinstitut som sedan 1881 driver näringslivsanpassade kvalitetsutbildningar inom ekonomi, juridik och kommunikation. Arbetsuppgifter Elevassistent för två eller tre elever i gymnasiets årskurs 3 med behov av särskilt stöd avseende egen studieplanering och struktur. Hjälp till självhjälp. Eleverna har koncentrationssvårigheter, glömmer läxor, svårt att hålla tider och deadlines. Ibland även bristande självförtroende. Tjänsten är en visstidsanställning under hela läsåret 2013-14. Kvalifikationer Den sökande måste ha ett coachande förhållningssätt och vara tålmodig om möten ställs in med kort varsel. Ej assistent i klassrum utan på lektionsfri tid. Gärna högskolestudent med möjlighet att planera sin egen tid, t.ex. under senare delen av studieran med eget pågående uppsatsarbete. Goda kunskaper i matematik ett krav. Du är van vid akademiska studier och har själv nått goda studieresultat. Du har en dokumenterat god vana att skapa tydliga strukturer som en förutsättning för att nå goda studieresultat. Du har också vana vid att jobba med unga människor, gärna i en skolmiljö. Du har också en stor IT-vana. Ett stort plus är om du har erfarenhet av ledarskap och att få andra människor att lyfta. Just nu kanske du själv håller på att avsluta din egen utbildning och är kanske sugen på att se mer av en skola och en arbetsplats som har framtiden för sig. Egenskaper Som person har du en stark känsla för strukturer, ordning och reda. Du gillar att jobba med människor och har förmågan att både sätta ramar och att ge kramar. Du är också en person som är välkänd för att tänka positivt, är lösningsfokuserad och ser möjligheter i stället för problem. Du är känd för att göra det som krävs för att ligga i fas med högt satta mål, även om det är svårare och kanske tar mer tid.
Företag: Påhlmans Gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Stockholm, Elevassistent Påhlmans Gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Engelska Förskolan söker elevassistent 50%
Engelska Förskolan söker elevassistent 50% Hej! Har du erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn i åldrarna 3-5 år? Har du erfarenhet och/eller utbildning av pedagogiskt arbete med barn med särskilda behov? Vi söker dig, som är genuint intresserad av att assistera en elev med särskilt behov och av att hjälpa eleven att lära och utvecklas på förskolan, tillsammans med de andra eleverna. Du ska vara engagerad och passionerad, samt fungera väl i arbetslag, samtidig som du kan ta eget ansvar och vara problemlösare! Obs stor vikt läggs vid personlig lämplighet! Rekrytering sker fortlöpande. Goda kunskaper i Engelska är ett krav. Hello! Are you experienced in working with children ages 3-5? Do you have training and/or experience in pedagogical work with children with special needs? We are looking for someone genuinely interested in assisting in the learning and social development of a student at our preschool! You are engaged, passionate about child education and you function well in a team, whilst at the same time also able to take individual reasonability and be a problem solver. Please note that we put great emphasis on how we perceive your genuine interest in pedagogical work! Recruitment is on-going.
Företag: Engelska skolan Norr
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Engelska Förskolan söker elevassistent 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelska Förskolan söker elevassistent 50%

Elevassistent till autismklass
Tal och Språkcentrum är en specialverksamhet för barn och elever med grav tal- och språkstörning. Verksamheten består av förskola och skola till skolår 9. Vi har små grupper som arbetar individinriktat och strukturerat med tecken som stöd till talet, bildstöd och andra former av hjälpmedel vid behov. Brageskolan har sedan några år en klass för elever med autism. Vi utökar nu autismverksamheten med en klass för mellanstadieåldrar. Vi söker nu dig som vill arbeta som assistent i den klassen tillsammans med en lärare och ytterligare en assistent. Du bör ha: * ett beteendeinriktat förhållningssätt  * kurser eller utbildning inom TBA (ABA, KBT) * gärna erfarenhet av autism I klasserna jobbar vi väldigt nära varandra och behöver vara inkännande och respektera varandra. God samarbetsförmåga är väldigt viktigt och att kunna arbeta efter givna ramar som vi bestämmer tillsammans.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Tal- och Språkcentrum
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till autismklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till autismklass

Elevassistent
ARBETSUPPGIFTER Arbeta som assistent i träningsskolan vid Sonfjällsskolan i Hede. KVALIFIKATIONER Föreskriven utbildning
Företag: Härjedalens kommun, Bildning fritid och kultur
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Härjedalen, Elevassistent Härjedalens kommun, Bildning fritid och kultur
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistent till grundsärskolan Åkerskolan
Inom Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker elevassistent till grundsärskolan Åkerskolan. Som elevassistent arbetar du i förskolan eller skolan och hjälper barn och elever som behöver stöd för att kunna följa med i verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet och gärna eftergymnasial utbildning inom barn och ungdom eller motsvarande utbildning. Lyhördhet och god förmåga att känna in barnets/elevens behov är viktiga egenskaper samt intresse för människor. Vi emotser i första hand manlig sökande.
Företag: Nässjö kommun, Åkerskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till grundsärskolan Åkerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till grundsärskolan Åkerskolan

Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors
Inom Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker elevassistent till förskolan Ugglan, Bodafors. Som elevassistent arbetar du i förskolan eller skolan och hjälper barn och elever som behöver stöd för att kunna följa med i verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Lyhördhet och god förmåga att känna in barnets/elevens behov är viktiga egenskaper samt intresse för människor.
Företag: Nässjö kommun, Parkskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors

Elevassistent/Resurs till Förskolan Bofinken
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker barnskötare till Förskolan Bofinken. Som barnskötare sköter och aktiverar du barn vid förskola tillsammans i ett arbetslag med förskollärare. Att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan är en viktig uppgift liksom att ge omsorg och stimulera till lek. Arbetet är bland barn i ålder 1-5 år. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du ska ha intresse av att arbeta i mångkulturell förskola. Kunskap i teckenkommunikation är önskvärt. Samarbetsförmåga, engagemang och förståelse för andra människor är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Nässjö kommun, Runnerydskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/Resurs till Förskolan Bofinken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/Resurs till Förskolan Bofinken

Elevassistent/Resurs till Förskolan Talgoxen
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker barnskötare till Förskolan Talgoxen. Som barnskötare sköter och aktiverar du barn vid förskola tillsammans i ett arbetslag med förskollärare. Att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan är en viktig uppgift liksom att ge omsorg och stimulera till lek. Arbetet är bland barn i ålder 4-5 år. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Samarbetsförmåga, engagemang och förståelse för andra människor är viktiga egenskaper.
Företag: Nässjö kommun, Runnerydskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/Resurs till Förskolan Talgoxen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/Resurs till Förskolan Talgoxen

Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors
Inom Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker elevassistent till förskolan Ugglan, Bodafors. Som elevassistent arbetar du i förskolan eller skolan och hjälper barn och elever som behöver stöd för att kunna följa med i verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Lyhördhet och god förmåga att känna in barnets/elevens behov är viktiga egenskaper samt intresse för människor.
Företag: Nässjö kommun, Parkskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent Förskolan Ugglan Bodafors

Elevassistent till Rosenholmsskolan
Inom Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker elevassistent till Rosenholmsskolan, Forserum. Som elevassistent arbetar du i skolan och hjälper barn och elever som behöver stöd för att kunna följa med i verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet och gärna eftergymnasial utbildning inom barn och ungdom eller motsvarande utbildning. Lyhördhet och god förmåga att känna in barnets/elevens behov är viktiga egenskaper samt intresse för människor. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet och om du talar somaliska ser vi det som en merit.
Företag: Nässjö kommun, Rosenholmsskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Rosenholmsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Rosenholmsskolan

Elevassistent
Högalids folkhögskola är belägen i Smedby, utanför Kalmar. Skolans verksamhet består i huvudsak av allmänna kurser med olika inriktningar, särskilda kurser med inriktning mot sång och musik, baskurs för personer med lindrig utvecklingsstörning samt butikssäljarutbildning. Skolan har 160 deltagare och 35 personal. På internatet finns plats för 60 boende. Huvudman för skolan är Landstinget i Kalmar län. Landstingets vision om Hälsolän sätter starkt avtryck på skolans profil. Högalid är en av fyra folkhögskolor som tillhör Landstinget i Kalmar Län och skolorna ingår i Bildningsförvaltningen. Skolorna fungerar som egna enheter där rektor är basenhetschef. Elevassistent Skolor:2013:9 Arbetsuppgifter Elevassistentens arbete är i huvudsak förlagt till två klasser med personer som behöver extra stöd i folkhögskolans klass för grund/gymnasieutbildning och i baskursen för personer med lindrig utvecklingsstörning. Du medverkar i klassrummet som stöd till gruppen och viktiga temaarbeten hanteras vidare i aktiviteter på fritiden. Du arbetar för att stärka deltagarnas förmåga både socialt, fysiskt och psykiskt och finns till hans för att ge hjälp och stöd i vardagliga frågor. Du ansvarar för avrapportering och information till kollegor och till lärarna i arbetslaget. Rutiner, kontakter och möten dokumenteras och uppgifter av administrativ karaktär som frånvarorapportering, informationsutskick, underlag till prospekt, bokning av resor, studiebesök och restauranger ingår i arbetet. Kvalifikationer Gymnasieutbildning inom till exempel barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig pedagogisk utbildning, gärna mot unga vuxna med utvecklingsstörning. Du behöver ha goda kunskaper i engelska och vi ser gärna att du har pedagogisk och specialpedagogisk erfarenhet. B-körkort krävs Vem är du? Du är en strukturerad och relationsskapande person som har lätt för att samarbeta och samverka med övriga yrkesgrupper på skolan. Du är lyhörd och ha god förmåga att känna in elevens behov. Du ser möjligheter och löser självständigt problem som uppstår i verksamheten inom ditt kompetensområde. Du har förmågan att se till helheten för elevernas fysiska och psykiska hälsa genom att ta ansvar för deras skoldag, fritid och boende på skolan. Upplysningar Rektor Joakim Ivarsson, 0480-844 81 Facklig representanter: Vision Michael Persson, 070- 2153254, Kommunal Monica Juneberg, 070-4627168, SFHL, Anna Brewitz 0480-84495 , LR Yvonne Wolski 0480-84497 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst
Företag: HÖGALIDS FOLKHÖGSKOLA
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Kalmar, Elevassistent HÖGALIDS FOLKHÖGSKOLA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistent
I Markaryds kommun finns 900 medarbetare som tillsammans jobbar för kommunen och kommuninnevånarnas bästa. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som alla är en viktig del av vår verksamhet och som ska ha möjlighet att både kunna utveckla verksamheten och sig själva. Alla anställda erbjuds en god arbetsmiljö och har möjlighet till friskvårdsbidrag. Markaryds kommun tillämpar rökfri arbetstid. Som anställd i Markaryds kommun har du bra försäkringar, pensions- och semesteravtal. Markaryds kommun har en god ekonomi och står väl rustad för att möta framtiden. Välkommen att bli vår medarbetare. Huneskolan söker / Refnr: 58/13 Elevassistent Vi söker en elevassistent för elever med behov av särskilt stöd. Vi söker en trygg och lugn person som gärna har några års erfarenhet av arbete med tonårselever som behöver särskilt stöd. Ett extra plus om du har pedagogisk utbildning. Det är av största betydelse att elevens lärande och utveckling står i fokus för dig. Vi kräver stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Omfattning: 87,5% Varaktighet: 130819-131220 Upplysningar lämnas av rektor Pia Wahlström 0433-72153, 070-390 91 30 Fackliga organisationer nås genom kommunens växel 0433-72000 Välkommen med din ansökan ställd till: Personalkontoret, Markaryds kommun, Box 74, 285 22 Markaryd senast 2013-08-05 Ansökan kan även sändas till jobb@markaryd.se
Företag: Markaryds Kommun
Ort: Markaryd
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Markaryd, Elevassistent Markaryds Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistent/resursperson till Mohedaskolan
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade ARBETSUPPGIFTER Elevassistent/resursperson till elev på mellanstadiet. KVALIFIKATIONER Utbildning inom autism och utvecklingsstörning. Erfarenhet av att jobba i skola, gärna från särskola.
Företag: Alvesta kommun, Barn & Ungdom
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/resursperson till Mohedaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/resursperson till Mohedaskolan

1 Elevassistent, 40%
Sameskolstyrelsen (SamS) Sameskolstyrelsen är en statlig skolmyndighet som är skolhuvudman för Sveriges fem sameskolor och ska genom sin verksamhet främja att alla barn till samer får tillgång till en likvärdig utbildning enligt skollagen (2010:800). Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6. Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen. I Jokkmokk finns förutom sameskola även förskoleklass, förskola och fritidshem. Sameskolstyrelsen söker till SAMESKOLAN I JOKKMOKK 1 Elevassistent, 40% Anställning lå 2013/2014 med tillträde till tjänsten från 26 augusti 2013. För tjänsten krävs adekvat utbildning och goda kunskaper i lulesamiska. Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Mariana Blind, tel. 0971-553 55. Sameskolstyrelsen strävar efter jämn könsfördelning i organisationen och välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. Sameskolstyrelsen tillämpar individuell lönesättning. Ansökan åtföljd av bestyrkt merit- och tjänsteförteckning samt övriga handlingar som den sökande önskar åberopa ska vara Sameskolstyrelsen, Box 155, 962 24 JOKKMOKK, tillhanda senast den 26 juli 2013. Vid eventuell anställning ska utdrag ur belastningsregistret inlämnas före påbörjad anställning. Vi tar inte emot ansökan via e-post. Ange referensnummer Dnr 60/2013, P200
Företag: Sameskolstyrelsen
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga 1 Elevassistent, 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 Elevassistent, 40%

Elevassistent på gymnasiet
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Stötta gymnasieelev i dennes dagliga skolarbete och personliga utveckling . Stöttning i och strukturering av elevens dagliga skolarbete. Utveckla och stärka elevens egna förmågor med målet att göra eleven självständig och självgående. Gymnasieexamen gärna från Barn och Fritid. Meriterande är assistentutbildning eller tidigare erfarenhet av arbete med stöttning och utveckling av unga vuxna. Viktigt är en stark vilja att utveckla elevens förmågor och färdigheter. Höstterminen 2013 (19/8-20/12, med eventuell förlängning vårterminen 2014.) Omfattning 50 %
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent på gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent på gymnasiet

Elevassistent till Segevångsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Segevångsskolan är en åldersblandad F-6 skola med c:a 240 elever. Det är en liten skola med en stark Vi känsla. Vår vision bygger på att vi tror att alla kan lyckas. Segevångsskolan ska vara en skola där alla är trygga, delaktiga, ansvarskännande och har lust och lära. Vi söker en elevassistent, som ska vara knuten till elever i behov av särskilt stöd. ARBETSUPPGIFTER Du ska som elevassistent hjälpa elever som behöver stöd för att kunna följa med i undervisningen. Det rör sig om läs- och skrivsvårigheter, matematiksvårigheter, koncentrationsproblem, psykosociala svårigheter och funktionsnedsättning. När du arbetar som elevassistent ska du hjälpa eleven på ett sådant sätt att eleven, trots svårigheter, ska ha lika goda förutsättningar att klara av skolan lika bra som andra barn. KVALIFIKATIONER Du är utbildad barnskötare/elevassistent eller har annan pedagogisk bakgrund. Eftersom du förutsätts arbeta nära lärarna i klassrummen ställer vi stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är lyhörd inför elevens behov och önskemål. Det är av vikt att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar kan påverka elevens lärande. Som elevassistent är du med eleverna under hela elevens skoldag. Du är en glad, trygg och varm person. Du är ansvarsfull och rustad med en stor portion tålamod. Du kan arbeta i samverkan med andra. Du är rak och tydlig, och har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna på ett okomplicerat sätt.Det är viktigt att du utstrålar trygghet i den yrkesroll du har och att du har förmåga att vara tydlig och sätta gränser. Du måste ha god förmåga att samverka med alla deltagarna i barnets sociala nätverk och i skolans nätverk.
Företag: Malmö stad, Skolområde Segevång
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Segevångsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Segevångsskolan

Elevassistent nationellt program (BF, HA alt VO)
Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola. Gymnasieskolan Vipan kommer att ha c:a 1 100 elever höstterminen 2013 fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal. Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten. Vår hemsida är: www.lund.se/vipan Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. ARBETSUPPGIFTER Att under skoldagen hjälpa elev med för- och efterarbete i undervisningen inom kärn- och karaktärsämnen på nationellt program (BF, HA alternativt VO). Detta innebär att du har ett nära samarbete med respektive pedagog för att kunna förtydliga de arbetsuppgifter som läraren ger till den enskilde eleven. Du deltar i all undervisning som gäller eleven och i andra aktiviteter som medhjälpare och vuxen förebild. I arbetet ingår även samarbete och planering tillsammans med undervisande lärare, speciallärare och specialpedagog. All personal ingår i ett arbetslag runt eleverna. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som elevassistent eller liknande. Pedagogisk erfarenhet är en merit. Tålamod, lugn och flexibilitet är viktiga egenskaper för personal inom våra elevgrupper. Du måste vara beredd att kunna hantera konflikter på ett lågaffektivt och professionellt sätt. Du måste också kunna uttrycka dig tydligt och ha lätt för att förmedla olika budskap både i tal och skrift.
Företag: Lunds kommun, Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent nationellt program (BF, HA alt VO) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent nationellt program (BF, HA alt VO)

Elevassistent
Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. Nu söker skolområde Östratorn/Linero elevassistent till Östratornskolan. ARBETSUPPGIFTER Assistera elever i behov särskilt stöd i F-5 samt eventuellt på fritidshem. KVALIFIKATIONER Du ska: - kunna handleda och hjälpa elever i behov av särskilt stöd. - ha erfarenhet av barn med olika sorters behov av hjälp. - ha datorvana och gärna kunskap om pedagogiska program. - ha kunskap om dyslexi. - kunna vara behjälplig i skolämnen i åk 3-6. - ha minst gymnasieutbildning.
Företag: Lunds kommun, Östratornskolan F-5, Barn- och skolförvaltning Lunds stad
Ort: Lund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Lund, Elevassistent Lunds kommun, Östratornskolan F-5, Barn- och skolförvaltning Lunds stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistent, Vä förskola
Elevassistent, Vä förskola BUF:2013:254 Barn- och Utbildningsförvaltningen I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden! Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent på Vä förskola. Som elevassistent i Kristianstad kommun arbetar du med att hjälpa, stödja och stimulera enskild elev eller grupp av elever. Du ska ge stöd och stimulans utifrån varje elevs specifika förutsättningar och främja utveckling och självständighet. En viktig uppgift är att arbeta för att skapa en trygg miljö. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet sker i team runt eleverna. Kontakt och samarbete med elevens/elevernas föräldrar är en del i arbetet. Du bidrar aktivt till arbetsplatsens utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. Kvalifikationer Du ska ha godkänt betyg från Barn- och fritidsprogrammet med inriktning pedagogik eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta som elevassistent är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd. Du ska: - kunna stimulera eleven/eleverna i deras utveckling - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god empatisk förmåga Urvalet sker med hänsyn till elevens behov. Anställningsvillkor Allmän visstidsanställning, 80 % under perioden 2013-08-12 till 2014-06-18. För mer information, ta kontakt med Thomas Thunell, Förskolechef, 0733-171912 För facklig information, ta kontakt med Silvia Vorosciuc, SKAF, 0738-532800 Sista ansökningsdatum 2013-07-29 Övrigt Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Kristianstads kommun rökfri arbetstid. Är du intresserad Du söker tjänsten via knappen -Sök tjänst- längst ner i annonsen. Du måste logga in. Söker du via Arbetsförmedlingen går du in på www.kristianstad.se/jobb eller ansökan via extern webbplats. Söker du internt måste du ha fyllt i din e-postadress i Heroma Självservice, under Personligt, Namn & Adress. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med personalspecialist Sebastian Sjögren, 044-13 64 23. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kristianstads kommun
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent, Vä förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent, Vä förskola

Elevassistent 75% till Rörsjöskolan-Zenith
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Det övergripande målet för Centrum stadsdelsförvaltning är att ge bästa möjliga service till Malmöborna. Till stöd för arbetet finns en värdegrund för arbete och relationer i Malmö stad och en fastställd personalpolicy för Malmö stad. I värdegrunden beskrivs de gemensamma grundvärderingarna och synen på Malmöborna och medarbetarna i Malmö stad. Personalpolicyn avhandlar områdena delaktighet och samverkan, jämställdhet och mångfald, förnyelse och utveckling, hälsa och arbetsmiljö samt lön och arbetstid. Alla barn och ungdomar i Centrum ska ha de kunskaper och det självförtroende som behövs för att lyckas i framtiden. På Rörsjöskolan-Zenith går eleverna från åk 6 till skolår 9. Här blandar vi tradition med nya pedagogiska riktningar. Kreativitet och engagemang utmärker vår personal. Vår utbildning är starkt målinriktad. Vi värdesätter tydlighet och långsiktighet. Klassrummen är välutrustade med datorer, videokanoner och SmartBoard. Läs gärna mer om skolan på vår hemsida www.malmo.se/rorsjoskolan ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta med en elev i årskurs 6, som har behov av särskilt stöd i sin skoldag. Du kommer vara elevens stöd i sin sociala utveckling och kunskapsinhämtning genom att hjälpa eleven i olika skolsituationer både i rastsammanhang och på lektioner KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har intresse, kunskap och erfarenhet av arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi tror att du har en barnskötarutbildning eller utbildning som elevassistent. För att kunna stötta eleven socialt även i idrottens omklädningsrum söker vi en manlig elevassistent. Du ska vara tålmodig och ha god empatisk förmåga. Din roll som elevassistent kräver att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kan se till elevens behov. Det är det viktigt att du är trygg och stabil i dig själv. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med mångkulturella ungdomar. För arbetet läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Ange referens: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Företag: Malmö stad, SDF Centrum, Barn o Ungdom
Ort: Malmö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent 75% till Rörsjöskolan-Zenith jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent 75% till Rörsjöskolan-Zenith

Resursperson/elevassistent med flerårig erfarenhet, 80% till Rörsjöskolan-Z
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Det övergripande målet för Centrum stadsdelsförvaltning är att ge bästa möjliga service till Malmöborna. Till stöd för arbetet finns en värdegrund för arbete och relationer i Malmö stad och en fastställd personalpolicy för Malmö stad. I värdegrunden beskrivs de gemensamma grundvärderingarna och synen på Malmöborna och medarbetarna i Malmö stad. Personalpolicyn avhandlar områdena delaktighet och samverkan, jämställdhet och mångfald, förnyelse och utveckling, hälsa och arbetsmiljö samt lön och arbetstid. Alla barn och ungdomar i Centrum ska ha de kunskaper och det självförtroende som behövs för att lyckas i framtiden. På Rörsjöskolan-Zenith går eleverna från åk 6 till skolår 9. Här blandar vi tradition med nya pedagogiska riktningar. Kreativitet och engagemang utmärker vår personal. Vår utbildning är starkt målinriktad. Vi värdesätter tydlighet och långsiktighet. Klassrummen är välutrustade med datorer, videokanoner och SmartBoard. Läs gärna mer om skolan på vår hemsida www.malmo.se/rorsjoskolan ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär ett tvådelat uppdrag. På förmiddagarna kommer du stötta ett par elever socialt bla med att komma i tid och ta med rätt material till lektionerna. På eftermiddagarna ska du arbeta med en elev som har behov av särskilt stöd i sin skoldag. Du kommer vara elevens stöd i sin kunskapsinhämtning i ett 1-1 sammanhang. Arbetsuppgifter kommer tillhandahållas av elevens ordinarie lärare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har intresse, kunskap och erfarenhet av arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi tror att du har flerårig erfarenhet att arbeta som resursperson/elevassistent i grundskola.. För att kunna stötta elever socialt även i idrottens omklädningsrum söker vi en manlig resursperson. Du ska vara tålmodig och ha god empatisk förmåga. Din roll som elevassistent kräver att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kan se till elevens behov. Det är det viktigt att du är trygg och stabil i dig själv. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med mångkulturella ungdomar. För arbetet läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Ange referens: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Företag: Malmö stad, SDF Centrum, Barn o Ungdom
Ort: Malmö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Resursperson/elevassistent med flerårig erfarenhet, 80% till Rörsjöskolan-Z jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resursperson/elevassistent med flerårig erfarenhet, 80% till Rörsjöskolan-Z

Elevassistent - Östervångsskolan, Lund
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Östervångsskolan är en tvåspråkig specialskola i en teckenspråkig miljö. Vårt uppdrag är att erbjuda döva och hörselskadade elever en utbildning som så långt det är möjligt motsvarar den som ges i grundskolan/grundsärskolan, samt ge alla elever vid specialskolorna utbildning anpassad efter varje elevs förutsättningar. Östervångsskolan har idag ca 65 elever. Av dessa bor ca 10 elever på våra elevhem. Östervångsskolan är en mångkulturell skola med elever från drygt 25 olika länder och kulturer. Vi kommunicerar på teckenspråk och svenska. Som elevassistent kommer du att arbeta i en klass 1-4 där det finns elever som har behov av extra stöd. Du finns med under elevens hela skoldag, under raster, i omklädningsrum, på utflykter, överallt där eleven befinner sig. Du kommer att stödja elevens kunskapsmässiga och sociala utveckling i nära samverkan och dialog med eleven själv och ansvarig pedagog samt om behov finns, även i fritidsverksamhet och/ eller elevboende. Dina arbetsuppgifter blir att • Med utgångspunkt från respekt för elevens individuella förmågor, förutsättningar och behov vara en extra resurs så att eleven har samma förutsättningar som andra att utvecklas och följa med i undervisningen. • Med utgångspunkt från respekt för elevens individuella förmågor, förutsättningar och behov stödja elevens delaktighet i kamratlivet och skolans övriga verksamhet med såväl självständighet som inkludering som mål. • Att hålla sig a jour med och i vardagsarbetet tillämpa aktuella styrdokument för myndigheten och verksamheten. • Dokumentation KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs lägst gymnasieskolans barn-och fritidsprogram. Med fördel även separat utbildning kring konsekvenser av den eller de funktionsnedsättningar eleven har alternativt en barnskötarutbildning med medicinsk inriktning. Även utbildning inom det kommunikationssätt eleven använder är viktigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet. Det är viktigt att du är stabil och trygg i dig själv. Att du tycker om att samarbeta med andra och kan skapa professionella relationer men även arbeta självständigt. Du skall också vara tydlig och vid behov kunna sätta gränser på ett respektfullt sätt. Ditt arbetssätt ska präglas av ett tydligt barnperspektiv. Du ska ha engagemang och intresse för uppgiften, ha en god social och kommunikativ förmåga och kunna förstå människors olika behov samt avläsa och hantera situationer som kan uppkomma.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Östervångsskolan, Södra regionen
Ort: Lund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent - Östervångsskolan, Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent - Östervångsskolan, Lund

Elevassistent
JB Education AB JB Education AB är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Varje dag utbildar vi ca 15 000 barn, ungdomar och vuxna över hela Sverige. I koncernen finns för närvarande 5 grundskolor, 31 gymnasieskolor, varav JB Gymnasiet med 30 skolor från Ystad till Skellefteå, är Sveriges största gymnasieskola med fler än 10 500 elever. I koncernen finns även eftergymnasiala utbildningar inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning, komvux samt företagsutbildning Beskrivning Vi söker elevassistent till en elev i åk 3 på vårt Barn- och Fritidsprogram med inriktning Fritid och Hälsa. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som elevassistent åt en rullstolsbunden elev och följa honom i det dagliga skolarbetet. Kvalifikationer Vi söker dig som är flexibel, lugn, stabil och som har erfarenhet av den här typen av arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökande. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du kommer in i skolans arbetssätt och att du blir en del av vår arbetsgemenskap.    Självklart delar du skolans värdegrund. Villkor Visstidsanställning lå 13-14. Inom JB Education har vi vårt pedagogiska förhållningssätt som bygger på entreprenöriellt lärande som är väl genomarbetat, dokumenterat och förankrat i forskning. Det personliga mötet och entreprenöriella lärandet genomsyrar alla våra utbildningar och är vårt sätt att ge varje studerande kunskap, självförtroende och verktyg att forma sin egen framtid. Fokus ligger på: Kunskapsutveckling - som sätter in kunskapen i ett sammanhang och skapar aktivitet. Personlig utveckling - eftersom att tro på sig själv är avgörande för att nå framgång. Kommunikation – en viktig del i att förstå omvärlden och olika samband. Kreativitet - som skapar glädje och motivation i lärandet. Excellent ledarskap – en gemensam faktor för alla framgångsrika och högpresterande skolsystem. Trygghet - eftersom en trygg upplevelse och stabil studiemiljö är avgörande för att vi ska lyckas attrahera motiverade elever och lärare. OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. JB Education har upphandlade avtal.
Företag: JB Gymnasiet, JB Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Malmö, Elevassistent JB Gymnasiet, JB Malmö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistent
Förvaltningens verksamheter omfattar - Förskola - Grundskola - Kulturskola - Särskola - Elevhälsa - Gymnasieskola - Uppföljning av elever som avbryter sina gymnasiestudier - Förvaltning av bildningsnämnden ARBETSUPPGIFTER Elevassistent till autistisk pojke 12 år. Arbetet innebär enskild undervisning/assistans på skol- och/eller fritidstid. Strångsjö skola är kommunens minsta skola med cirka 50 elever i F-6 med integrerad skolbarnsomsorg samt förskola. Samhället ligger en mil söder om Katrineholm, skolan ligger i nära anslutning till skog och natur. KVALIFIKATIONER Gärna Fritidspedagog/Förskollärare och med utbildning inom autismspektrat, men alla ansökningar är välkomna. Ansvarstagande, positiv och flexibel är viktiga nyckelord för oss. Vi ser gärna manliga sökande.
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Katrineholm, Elevassistent Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Elevassistent
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 000 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens 33 000 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åker och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme. ARBETSUPPGIFTER Vi söker till Vasaskolan, som är en F-3 skola, en elevassistent på ca 63% från och med 2013-08-19 till 2013-12-20. Du har en assistentutbildning och vårdutbildning. Du kommer att arbeta i en förskoleklass med en elev som behöver mycket stöd och hjälp på grund av en allvarlig sjukdom. Detta under förutsättning att han börjar här. Vi söker dig som är glad och positiv och som ser barnens möjligheter att erövra nya färdigheter som självklara. Du är trygg i samarbetet med vuxna, både arbetskamrater och föräldrar. Att alltid se möjligheterna i stället för hindren är en förutsättning för att utveckla eleverna och verksamheten. KVALIFIKATIONER Förutom assistentutbildning ser vi också att du har någon form av vårdutbildning liknande undersköterska
Företag: Strängnäs kommun, Vasaskolan
Ort: Strängnäs
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Strängnäs, Elevassistent Strängnäs kommun, Vasaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent


Sök lediga jobb Elevassistent

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se