Elevassistent_elevresurs jobb - lediga jobb

Elevassistent_elevresurs jobb Elevassistent_elevresurs jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Elevassistent_elevresurs. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Elevassistent_elevresurs. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Elevassistent/elevresurs- Stockholm

  2. Elevassistent/Elevresurs- Karlskrona


Mer beskrivning

Elevassistent/elevresurs
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass,grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till Ipads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en positiv, initiativrik och lyhörd person som har kunskap om hur man arbetar med elever utifrån deras behov. Du ser elevernas styrkor och förmågor och använder dessa för att stärka eleverna. Tydlighet och tålamod tillsammans med humor är viktiga egenskaper hos dig. Arbetetsuppgifterna är främst att vara resurs/elevassistent i en särskild undervisningsgrupp under skoltid samt på fritidshemmet på eftermiddagstid. Övriga arbetsuppgifter på fritidshem kan tillkomma. Du kommer att ha ett nära samarbete med lärare och fritidspersonal. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Pedagogisk utbildning Tydlig och trygg ledare God samarbetsförmåga Förmåga att skapa relationer till elev och vårdnadshavare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet krävs Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tomas Andersson,08-508 03 947 Tillträde:
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/elevresurs jobb, Elevassistent/elevresurs Stockholm, Elevassistent/elevresurs Stockholms stad; Gullingeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/elevresurs

Elevassistent/Elevresurs
Verksamhetsbeskrivning: Vi är en friskola som i år firar 15 år. Vi utbildar barn och ungdomar från förskoleklass till åk 9. Vi tror på att har man roligt i skolan så lär man sig mer, därför satsar vi på våra profiler Dator & Teknik, Kultur & Musik och Hälsa & Idrott. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.galarenkarlskrona.se. Arbetsuppgifter: Vi söker en person som till största del kommer vara ett stöd till en elev som behöver extra stöttning med studier och i vardagen. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du har intresse för idrott och är påhittig. Du gillar utmaningar och har lätt att sammarbeta. Vi söker nu en lärare i musik för undervisning i årskurs 6-9 på våra profiler Kultur&Musik samt Dator&Teknik. Beskrivning av kvalifikationer: Du har erfarenheter från liknande jobb. Kontaktpersoner: Funktion: Bitr. rektor Namn: Åsa Lindén Bengtsson E-post: asa.linden@galaren.nu Telefon: 0709-830632
Företag: Galären (AcadeMedia fria grundskolor AB)
Ort: Karlskrona
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/Elevresurs jobb, Elevassistent/Elevresurs Karlskrona, Elevassistent/Elevresurs Galären (AcadeMedia fria grundskolor AB)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/Elevresurs


Sök lediga jobb Elevassistent_elevresurs

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se