En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen

En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen jobb En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen- Sandviken


Mer beskrivning

En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som skolkurator på några av Kunskapsförvaltningens grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är utbildad kurator(för skolan) och har erfarenhet av att ha arbetat som kurator inom skolan. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen


Sök lediga jobb En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se