En erfaren ekonomiassistent sökes på halv och heltid lediga jobb

En erfaren ekonomiassistent sökes på halv och heltid jobb En erfaren ekonomiassistent sökes på halv och heltid jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: En erfaren ekonomiassistent sökes på halv och heltid. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: En erfaren ekonomiassistent sökes på halv och heltid. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Är du Erik Olsson Fastighetsförmedlings nya Kundbokare i Stockholm?- Stockholm

 2. Lärare åk 4 Neglinge skola- Nacka

 3. Driven Redovisningsekonom- Stockholm

 4. Positiv lärare i Ma/NO- Järfälla

 5. Två löneadministratörer sökes till konsultuppdrag- Stockholm

 6. Fritidspedagog i förskoleklass- Stockholm

 7. Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam- Stockholm

 8. Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 %- Järfälla

 9. Lärare i matematik- Vallentuna

 10. Åhléns City söker personal shopper- Stockholm


Mer beskrivning

Är du Erik Olsson Fastighetsförmedlings nya Kundbokare i Stockholm?
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 170 anställda med en omsättning på ca 200 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa. Till vår Mäklarserviceavdelning söker vi dig som verkligen vill lära sig försäljningens grunder eller redan  är en duktig säljare, gärna med ett intresse för fastighetsmäklarbranschen. Självklart är du en tävlingsmänniska med stor drivkraft och en ambition att lyckas utöver det vanliga. Du tycker om att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap och behärskar svenska väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare säljerfarenhet och extra positivt om du har erfarenhet från telefonförsäljning.  Som person är du relationsskapande, gillar utmaningar och brinner för att göra bra affärer. Du trivs med kundkontakt och att ha uppsatta mål att jobba mot. Därtill ser du dig själv som en lagspelare och gillar fart och fläkt. Du har ett affärsmässigt engagemang och vill ta nya steg i din karriär. För att lyckas som kundbokare hos oss behöver du vara resultatorienterad, ha ett stort eget driv och trivas med eget ansvar. Självklart belönas bra jobb med en bra lön och vi erbjuder goda provisionsmöjligheter. Du kommer att jobba i ett öppet kontorslandskap tillsammans med ett tiotal kollegor, där en positiv stämning och laganda präglar teamet. Det finns ett tydligt målfokus på arbetsplatsen och tävlingar arrangeras med jämna mellanrum. Tjänsten som kundbokare går ut på att boka möten till våra mäklare. Personer du kontaktar kan till exempel ha varit på visning hos någon av våra mäklare eller bo i en förening där vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling är verksamma. Du jobbar även med Bostadstorget som är en söktjänst för alla de som letar ny bostad samt med rekrytera köpare där vi bjuder in potentiella kunder till våra VIP visningar, kunderna kommer från vårt spekulantregister på hela 65 000 medlemmar. Dessutom förser du vårt dotterbolag Bättre Bolån med leads, de flesta som köper bostad tar ett bolån och Bättre Bolån erbjuder konkurranskraftiga villkor. Under din första vecka kommer du att få enskild säljutbildning och få gå bredvid dina kollegor för att samlyssna och lära dig hantera både system och hur man utför ett bra samtal. I utbildningen ingår företagsfakta, produktinformation samt säljträning. Omfattning: 33,5 timmar i veckan Arbetstid: 10.00 - 18.00 Lön: fast + provision Urval sker löpande
Företag: Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Erik Olsson Fastighetsförmedlings nya Kundbokare i Stockholm? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Erik Olsson Fastighetsförmedlings nya Kundbokare i Stockholm?

Lärare åk 4 Neglinge skola
Arbetsbeskrivning "En trygg, rolig och utmanande arbetsplats för barn och vuxna varje dag med sikte på framtiden" Vi söker en lärare som ska arbeta i årskurs 4. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger. Arbetet är en heltidstjänst under höstterminen 2013. Du kommer huvudsakligen att ansvara för undervisningen i ma och no i våra 2 klasser. Vi söker dig som är utbildad 1-7 lärare eller lärare mot yngre år. Vi söker dig som vill använda modern teknik i undervisningen.Vi söker dig som vill arbeta ämnesövergripande och skapa helheter för eleverna. Du bör ha några års erfarenhet från yrket som lärare. Du kommer att ingå i arbetslaget 4-5 där lärare och fritidspedagoger arbetar tillsammans runt 5 klasser. Arbetsplatsbeskrivning Neglinge skola ligger vackert belägen med närhet till skog och hav. Det är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 5. Vi har ca 330 elever på skolan. Det är lätt att ta sig till Neglinge skola med Saltsjöbanan från Slussen. Kvalifikationer som krävs Du ska ha en lärarutbildning, 1-7 lärare eller lärare mot yngre år. Du ska vara behörig att undervisa i ma och no. Du bör ha några års erfarenhet. Du ska ha förmåga att skapa trygghet och goda realtioner med elever och föräldrar. Vi vill att du har en positiv syn på uppdraget och ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du ska vara bra på att arbeta mål- och resultatinriktat och ha god struktur i ditt arbete. Vi ser gärna att du är kreativ, initiativrik och vill pröva nya metoder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lön Löneform: Månadslön Förmåner Fria måltider. Friskvårdsbidrag 1000kr/år. Egen lånedator. Pedagogsik handledning. Kompetensutvecklingsbidrag. ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING Tidsbegränsad höstterminen 2013. Heltid Tillträde 12 augusti 2013.  Kontaktpersoner Lisa Landström rektor 070-431 79 09                         lisa.landstrom@nacka.se Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti 2013. Vi arbetar fortlöpande med urval.  Du söker denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt. Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Välkommen med din ansökan. Du söker denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen. I Nacka bor drygt 92 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4 Neglinge skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4 Neglinge skola

Driven Redovisningsekonom
?Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och en marknadsmässig lön viktigt för dig? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker nu för kunds räkning en Redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals och startar i mitten av augusti. Uppdraget är 6 månader till en början och kan för rätt person leda till en anställning direkt hos kund. Vår kund är ett stort amerikanskt konsultbolag i centrala Stockholm. Ditt uppdrag Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att jobba i det Nordiska Finans Teamet och rapportera till den Nordiska Redovisnings Chefen. Exempel på arbetsuppgifter • Fullt ansvar och ägande över den löpande redovisningen • Ansvar över månads- kvartal- och års bokslut • Ansvarig för Danmarkskontorets bokföring, moms och skatt • Ansvarig för kostnadsuppföljningar, reseräkningar, avdrag, kvitton etc. • Kontaktperson för den danska verksamheten Du kommer att jobba nära kollegorna i det Nordiska Finans Teamet och ha löpande kontakt med intressanter på det danska kontoret. Din bakgrund Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från redovisning och har arbetat brett inom området. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi/redovisning. Det är meriterande med erfarenhet från revisionsbyrå. Som person är du driven, proaktiv, självständig och gillar struktur. Du beskrivs som lösningsfokuserad, flexibel och kommunikativ. Du är stresstålig och trivs med tajta deadlines. Utöver detta är du organiserad, mycket noggrann och analytisk. Vi söker en doer! Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Monia Letmark på 0735 21 65 06 eller konsultchef Charlotte Österlind på  0739 61 30 26. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Redovisningsekonom

Positiv lärare i Ma/NO
Detta söker vi: Vi söker en behörig lärare i Ma/NO för åk 4-6. I uppdraget ingår att vara ansvarspedagog för ca 20 elever. Vittra Jakobsberg är en skola med god stämning bland både elever och vuxna. Som pedagog har du en nära pedagogisk relation med dina elever, du vistas gärna i elevgruppen och är en tydlig vuxen förebild. Du ser hela eleven och arbetar med elevens personliga utveckling och lärande i samspel med kunskapsutvecklingen.  Vi har välfungerande arbetslag med samsyn runt eleverna och vårt uppdrag i skolåren 4-6. Vi arbetar i ämnesgrupper över stadierna och har kommit långt med att implementera den nya läroplanen och med att tydliggöra den röda tråden för eleverna.    Vi erbjuder: Vittra i Jakobsberg är en förskola och grundskola för elever mellan 1 och 16 år, som bedrivit verksamhet sedan år 2000. Hos oss arbetar professionella och engagerade pedagoger som har förtroendet och glädjen att ta hand om ca 450 elever. Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Som pedagog får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande kring elever och pedagogiska frågor i ett av Sveriges ledande friskoleföretag. Vittra har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar. Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Jakobsberg kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en film som beskriver Vittra generellt och den hittar du på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2013-07-20. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde 2013-08-08. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Gunilla Wardau på gunilla.wardau@vittra.se Välkommen med din ansökan!   Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Positiv lärare i Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Positiv lärare i Ma/NO

Två löneadministratörer sökes till konsultuppdrag
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning två stycken Löneadministratörer. Uppdraget avser att starta omgående och kommer att pågå t.o.m den sista december. Ditt uppdrag Vår kund har outsourcat en stor del av sin HR-administration och payroll. Du kommer att tillhöra ett arbetsteam som idag består av 14 personer. Företaget genomgår just nu stort förändringsarbete och du kommer att vara delaktig i att lägga grunden för framtida processer och struktur. Som Löneadministratör kommer du att hantera frågor som rör lön. Du kommer att arbeta med semesterskuld, avstämningar, lönedata och viss bokföring. I rollen kommer att jobba mycket med problemlösning, analyser och övriga komplexa frågor som rör lön. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt jobba som med löner samt är utbildad inom området. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du har tidigare erfarenhet av att jobba i olika system.  Det är meriterande om du har arbetat i SAP innan. Dessutom ser vi gärna att du har jobbat med outsourcing i någon form tidigare. Som person är du socialt kompetent och utåtriktad. Du bidrar till god stämning i grupper men är också orädd och beslutsam. Du drivs av nytänkande och ser möjligheter. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Två löneadministratörer sökes till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två löneadministratörer sökes till konsultuppdrag

Fritidspedagog i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skarpnäcks skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skarpnäcksskola ligger i Kärrtorp, i Stockholms sydöstra del (T-bana mot Skarpnäck). Skolan ligger 20 minuter från T-centralen. Skolan är 80 år gammal och är en F-9 skola med ca 800 elever. 1 plats(er). Skarpnäcks skola växer och vi behöver därför fler proffsiga och engagerade medarbetare att utveckla vårt inkluderande arbetssätt Vi söker en fritidspedagog med formell behörighet. Du kommer att arbeta i vår förskoleklass. Du ingår i ett arbetslag, som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Behörig fritidspedagog. Löneform: Månadslön. Enl ök. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Du ingår i ett arbetslag, som har ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Om skolan: Skolan är över åttio år ung. Inom dess väggar bedrivs en verksamhet vilken bygger på förvaltandet av den samlade teoribasen och empirin i kombination med en gemensam vilja att ständigt utvecklas. Professionaliteten och engagemanget hos de yrkesverksamma är ytterst hög och vi har härliga elever. Vad vi erbjuder och efterfrågar: Vi vågar lova att du här erbjuds stora möjligheter att utvecklas inom ditt uppdrag. På vår skola står pedagogiken och didaktiken i centrum, och därmed eleven och du som medarbetare. Vi söker dig som vill bidra med just din kunskap till vår satsning på att använda den samlade teorin och erfarenheten till att vidareutveckla skolan. Skarpnäcks skola är en Övnings skola, vilket innebär att vi är en av fem grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagd utbildning. Skolan ingår också i ett forskningsprojekt (IFOUS) som är ett nationellt forskningsprojekt kring inkludering. Vi är en av två skolor i Stockholms stad. Totalt samverkar 12 kommuner. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Tom Hagman Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13 eller enl ök.
Företag: Stockholms stad; Skarpnäcks skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog i förskoleklass

Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt  varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker nu ett antal säljare till Säsongsteamet på området Dam Mode. Säsongsteamet är en grupp mycket flexibla och kvalificerade säljare som har uppdrag på olika avdelningar inom Dam Mode beroende på säsong, aktiviteter och kampanjer. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Är flexibel och lösningsorienterad * Har förmåga att snabbt anpassa dig till olika miljöer, människor och lära dig nytt sortiment För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna innebär visstidsanställning på deltid, i snitt 30 timmar per vecka. Säsongsteamet är en fristående del av Personal Shopping-avdelningen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam

Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 66 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning i trä- och metallslöjd - Mentorskap i klass - Arbete i arbets- och ämneslag - Institutionsarbete KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare med adekvat utbildning som har goda ledaregenskaper i klassrummet och kan skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbetet i ämnet. Erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och skilda förkunskaper i ämnena är meriterande. Kunskaper om språk- och kunskapsutvecklande arbetsätt är meriterande. I våra klasser finns flerspråkiga elever som har bott en kort tid i Sverige med lång skolbakgrund/kort skolbakgrund från sitt hemland, tillsammans med elever med hela sin skolgång i svenskt skolsystem.
Företag: Järfälla kommun, Tallbohovskolan inkl fritidshem, fritidsklubb
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd år 3-9 i grundskolan 100 %

Lärare i matematik
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Vallentuna gymnasium har ca 400 elever och arbetar tematiskt, vilket innebär projektliknande arbetsformer. Alla våra elever har bärbara datorer och vi lägger stor vikt vid IT-kompetens. Gymnasiet har följande program: teknikprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet, program för elever med Aspergers syndrom, byggprogrammet, fordons- och transportprogrammet, handels- och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram. Kvalifikationer och arbetsuppgifter Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i matematik. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 50 % under läsåret 2013/2014 med tillträde 2013-08-12 och vi tillämpar individuell lönesättning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi reserverar oss mot att eventuellt övertalig personal i Vallentuna kommun kan ha förtur till tjänsten. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.vallentuna.se, senast 2013-08-01. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vill du veta mer om tjänsten rektor Helena Henrikson, tel 08-587 855 01. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Åhléns City söker personal shopper
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker nu ett antal säljare för att förstärka vår Personal Shopping –avdelning. Idag har varuhuset åtta personal shoppers och för att möta efterfrågan under hösten behöver vi stärka upp med ytterligare två. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetat som personal shopper eller stylist tidigare * Är flexibel och lösningsorienterad * Har lång yrkeserfarenhet inom detaljhandel och försäljning * Har utbildning inom textil, färg och form För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna innebär visstidsanställning på deltid, 20 resp. 30 timmar per vecka, från september 2013 t.o.m november 2013. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City söker personal shopper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City söker personal shopper


Sök lediga jobb En erfaren ekonomiassistent sökes på halv och heltid

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se