En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort!

En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort! jobb En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort!

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort!- Stockholm


Mer beskrivning

En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort!
Bambi ekonomisk förening är ett föräldrakooperativ som startades 1992. Vi driver idag ett korttidshem för barn och ungdomar, en daglig verksamhet samt administrerar personlig assistans och avlösarservice. Vi vänder oss till familjer med barn, ungdomar och unga vuxna som har flera och omfattande funktionsnedsättningar. Utmärkande för Bambi ekonomisk förening är att kooperativet utvecklas och förändras i takt med att medlemmarnas behov förändras. Vi förändrar våra verksamheter och startar nya utifrån medlemmarnas önskemål. För dig som vill ha ett meningsfullt extrajobb söker vi nu en avlösare till en glad och pigg kille som är 8 år. Pojken tillhör Autism-spektrat och är mycket aktiv. Vi söker en glad, lekfull, trygg, omtänksam, pålitlig och handlingskraftig person med en utpräglad ansvarskänsla. Föräldrarna ska känna trygghet när du har hand om deras barn. Du som söker bör ha erfarenhet av omvårdnad om barn och gärna erfarenhet av att jobba med barn med autism. Arbete är 20 timmar/månad som fördelas på två kvällar i veckan. Familjen kommer tillsammans med avlösaren överens om var och när avlösningen ska ske. Tillträde omgående. Vi ser gärna sökanden som bor i Enskede, Årsta, och Vantör med omnejd. Om anställning av dig skulle bli aktuell kommer vi att behöva ett "utdrag från belastningsregistret- personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder". Denna blankett beställs via Polisens hemsida. Individuell lönesättning. Kollektivavtal KFO-Kommunal. Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, handledning, kompetensutveckling och friskvård. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bambi
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort!


Sök lediga jobb En glad och fartfylld kille på 8 år söker en avlösare i söderförort!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se