En personlig assistent jobb - lediga jobb

En personlig assistent jobb En personlig assistent jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: En personlig assistent. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: En personlig assistent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. En personlig assistent- Stockholm

 2. Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö- Stockholm

 3. Erfaren personlig assistent (deltid)- Örebro

 4. Erfaren personlig assistent med sjukvårdskompetens- Staffanstorp

 5. Vi söker en personlig assistent till en levnadsglad kvinna i Sigtuna kommun- Sigtuna

 6. Vi söker en personlig assistent- Uppsala

 7. Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%- Stockholm

 8. Vi söker en personlig assistent i Storuman, timvikarie- Storuman

 9. Jag söker en Personlig Assistent- Stockholm

 10. Mogen personlig assistent eftersökes- Tyresö

 11. En personlig assistent sökes till en man i Sundsvall- Sundsvall

 12. Ung tjej söker en personlig assistent!- Göteborg

 13. Daniel söker en personlig assistent, Tibro- Tibro

 14. 9-årig flicka söker en personlig assistent- Göteborg

 15. En personlig assistent- Stockholm

 16. Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent- Stockholm

 17. Erfaren personlig assistent till kvinna 60 år- Ängelholm

 18. Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba deltid Ängelholm.- Ängelholm

 19. Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring- Jönköping

 20. Frösunda söker en personlig assistent till en 40 årig kvinna i Karlstad.- Karlstad

 21. Erfaren personlig assistent till 5-årig pojke- Stockholm

 22. Erfaren personlig assistent till 8-årig flicka- Stockholm

 23. Vi söker en personlig assistent till en 26 årig tjej i Kungälv.- Kungälv

 24. Fabian 6 år söker en personlig assistent- Upplands-Bro

 25. Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst.- Uppsala

 26. Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent- Stockholm

 27. Erfaren personlig assistent sökes till liten kille- Stockholm

 28. Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst.- Uppsala

 29. Kund i Allingsås söker en personlig assistent!- Göteborg

 30. Fabian 6 år söker en personlig assistent- Upplands-Bro

 31. Erfaren personlig assistent till kille i Borås- Borås

 32. Da Vinciskolan söker en personlig assistent- Nacka

 33. Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke i Åkersberga- Stockholm

 34. Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke- Norrtälje

 35. Söker erfaren personlig assistent- Göteborg

 36. Erfaren personlig assistent sökes till 12-åring- Jönköping

 37. En personlig assistent med humor och engagemang.- Göteborg

 38. Humana söker en sportig och hälsomedveten personlig assistent!- Göteborg

 39. 31-årig kille söker en personlig assistent.- Stockholm

 40. Humana söker en sjukvårdkunnig och hälsomedveten personlig assistent!- Mölndal


Mer beskrivning

En personlig assistent
Dedicare Assistans AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i Stockholms län. Dedicare Assistans grundades 2009 och har idag närmare 200 medarbetare. Vi arbetar för att vara ett nära och personligt assistansbolag. Hos Dedicare får du stöd i ditt arbete, vi hjälper dig att växa i din yrkesroll och erbjuder goda anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.dedicare.se Vi söker kvinnlig personlig assistent att arbeta hos en rullstolsburen tjej i 50-års åldern. Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt samt helger enligt rullande schema. Vår kund behöver hjälp med det mesta som uppkommer i hennes vardag, exempelvis förflyttningar och allmänna hushållsgöromål såsom matlagning, tvätt och städ samt att sköta personlig hygien. Du kommer att vara henne behjälplig både i och utanför hemmet samt i samband med olika aktiviteter. Vi söker dig som är en självgående, rak, positiv, och aktiv person som kan ta initiativ när det behövs och har en förmåga att hitta flexibla lösningar i situationer som uppkommer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är avgörande att personkemin mellan dig och kunden stämmer överens. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans är det meriterande. Du som söker ska ha vårdutbildning och minst två års erfarenhet som personlig assistent, ett stort intresse för funktionshinder och en stor vilja att lära och att sätta dig in i kundens liv. I den här tjänsten är det viktigt att kunna följa med kunden på aktiviteter varför du ej bör vara pälsallergiker eller rädd för djur. Kunden är även rökare därför bör man ej vara känslig för röklukt.
Företag: DEDICARE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga En personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En personlig assistent

Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Är du modig och vill anta nya utmaningar? Har du dessutom erfarenhet från arbete med autism och/eller beteendeproblematik är det dig vi söker! Vi söker fyra assistenter som arbetar i ett team om 6 personer till en kvinna med autism. Arbetet innebär att du som personlig assistent arbetar för att ge vår kund ett så normalt liv som möjligt utifrån kundens önskemål och behov. Du sätter kunden i centrum och är lyhörd och anpassningsbar för att fungera ihop med kunden i det dagliga livet. I ditt arbete får du regelbunden handledning tillsammans med dina kollegor. Erfarenhet att arbeta med PBS (Positive Behavior Support) och/eller TBA (tillämpad beteendeanalys) är mycket meriterande men inget krav. Som person är det viktigt att du är engagerad, kan följa instruktioner och har samarbetsförmåga. Att vara lyhörd och flexibel är även det viktiga egenskaper. Vi ser även att du bor i när området. Passar du in i beskrivningen här ovan så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med din meritförteckning. Intervjuer med de sökande som vi finner intressanta kommer att ske löpande Tjänsterna är tillsvidareanställningar och du blir fördelad en schemarad där passen är förlagda på dagtid, kvällstid, natt och helger. Individuell lönesättning och kollektivavtal. Vi begär utdrag från polisens brottsregister. Tillsättning: Omgående För ytterligare information, kontakta verksamhetschef Angela Ostojic. Växel: 08-51494502   Polisregisterutdrag som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modig och driven Personlig Assistent sökes till Ekerö

Erfaren personlig assistent (deltid)
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en kvinnlig personlig assistent till en av våra barnkunder i Örebro. Vår kund har diagnosen autism och du som söker denna tjänst förväntas: - Ha kunskap och erfarenhet av autism och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. - Ha arbetat som personlig assistent, extra viktigt att du tidigare arbetat hos barnkunder. - Ha stort tålamod, professionellt bemötande, vara strukturerad och mogen i din vuxenroll. Meriterande om du har undersköterskeutbildning. Arbetet är på deltid till att börja med. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent (deltid)

Erfaren personlig assistent med sjukvårdskompetens
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker dig med vana av avancerat sjukvårdsarbete och vill jobba dag eller natt. Vi har både vaken natt och journatt. Vi behöver också undersköterskor som kan rycka in när behov uppstår alla dygnets timmar. Du förvantas vara flexibel, vara bra på att samarbeta och vara pålitlig. Om du har dokumenterad erfarenhet av vård ökar dina chanser att bli kallad till ett besök med intervju hos kunden. Om du dessutom har vana av att arbeta med respiratorvård är det meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering såsom sjukgymnastik och olika typer av rehab-träning. Det är bra om du har haft delegeringar för olika sjukvårdsuppgifter tidigare. Arbetsplatsen ligger på landet i Staffanstorps kommun och därför underlättar det för dig om du kör bil. I familjen finns stora hundar så du ska inte vara allergisk och det underlättar om du har vana av att ha hundar runtomkring dig. Att du är rökfri räknar vi med. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är en förutsättning att personkemin mellan brukare och anhörig och resten av assistenterna stämmer. Om du är intresserad ska du söka idag. Vi kommer att hantera din ansökan skyndsamt då behovet av dig är stort. Du ska arbeta tillsammans med en större assistentgrupp och det är bra om du är flexibel i sinnet och har lätt för att samarbete på ett prestigelöst sätt. Vi är ett sammansvetsat team av erfarna assistenter som litar på varandra - vill du bli en av oss? Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras ej, men ses som en tillgång. Det är möjligt att resa med kollektivtrafiken. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse så fort som möjligt. Sök idag! Kontaktperson: Anki Eriksson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent med sjukvårdskompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent med sjukvårdskompetens

Vi söker en personlig assistent till en levnadsglad kvinna i Sigtuna kommun
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Malmö och Gällivare. Levnadsglad kvinna med aktiv vardag söker personliga assistenter utgörande en heltid och en deltid mellan 50 % - 80 %, alt. två stycken som arbetar 75 % vardera. Som personlig assistent kommer du att assistera vid personliga behov, vardagsbestyr och i offentliga sammanhang.   Brukaren har en ovanlig sjukdom som kräver särskild kunskap. Företrädesvis sökes person med sjuksköterske-/undersköterskeutbildning. Brukaren lever familjeliv och bor på landet, uppdraget är varierade och det innebär att assistera i flera olika sammanhang då brukaren bl.a. är aktiv ideellt i en hjälporganisation. Du som söker bör vara lyhörd, ha lätt för att kommunicera och trivs i sociala sammanhang. Vidare är det viktigt att du har förmåga att strukturera och organisera vardagen och därmed ser vad som behöver göras och ta egna initiativ. Personer som söker bör vara engagerade, ansvarsfulla och ödmjuka.  Som assistent är det en fördel om du har intresse för barn, hundar, heminredning, matlagning och sociala sammanhang. Du kommer att finna arbetet både utvecklande och stimulerande.  Det är ett krav på att du har körkort och bil eftersom kollektiva kommunikationsmedel är begränsade till arbetsplatsen. Det är även meriterande om du kan kommunicera på engelska (vardagsengelska) då språket kan användas i offentliga sammanhang, som ambassadör, det är  meriterande om du kan hantera dator och ordbehandlingssystem.
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en personlig assistent till en levnadsglad kvinna i Sigtuna kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en personlig assistent till en levnadsglad kvinna i Sigtuna kommun

Vi söker en personlig assistent
Alma Assistans hjälper personer med funktionsnedsättningar att kunna leva det liv som de har rätt till genom att anordna personlig assistans. Vi söker nu en personlig assistent till en gravt autistisk man med svår utvecklingsstörning. Då kommunikationen endast sker via tecken och pictogram är detta ett krav att du har tidigare erfarenhet av. Arbetet består av stöd och hjälp med det dagliga arbetet som exempelvis hygien, måltider och städning. Han tycker mycket om att aktivera sig. Så det är viktigt att du är en person som tycker om att göra saker som till exempel att promenera, cykla, bada, åka bil, båt mm. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med autistiska. Då det både finns hund och katt i hemmet bör du inte vara allergisk. B-körkort är ett krav då det kan ingå viss bilkörning i tjänsten. Arbetsplatsen ligger belägen ett par mil öster om Uppsala. Välkommen med din ansökan!
Företag: ALMA ASSISTANS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en personlig assistent

Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%
Bambi ekonomisk förening är ett föräldrakooperativ som startades 1992. Vi driver idag ett korttidshem för barn och ungdomar, en daglig verksamhet samt administrerar personlig assistans och avlösarservice. Vi vänder oss till familjer med barn, ungdomar och unga vuxna som har flera och omfattande funktionsnedsättningar. Utmärkande för Bambi ekonomisk förening är att kooperativet utvecklas och förändras i takt med att medlemmarnas behov förändras. Vi förändrar våra verksamheter och startar nya utifrån medlemmarnas önskemål. Sara är en energisk 25-årig tjej som har en omfattande flerfunktionsnedsättning. Sara behöver personlig assistans med allt i sin vardag, samt att ta initiativ och stöd i beslutsfattande. Hon bor i ett kollektiv tillsammans med 3 andra kompisar i Vinsta/Vällingby med personlig assistans dygnet runt. Sara går på Daglig Verksamhet i Hässelby måndag-fredag. Hon gillar musik, dans, att gå på stan och shoppa, och hälsa på djur. Sara behöver en positiv, engagerad och lyhörd assistent som kan jobba på ett vikariat som är på 6 månader med arbetspass som är förlagda blandat på dagtid, kvällstid, journätter samt vissa helger. Vikariatet är på ca 80%. Ett krav är att du har minst ett års erfarenhet av jobbet som personlig assistent, och du bör ha erfarenhet av utmanande beteenden och epilepsi. Du bör även klara av en del lyft och vändningar (taklyft finns hemma och på DV). Vi ser gärna att du har ett intresse av hushållssysslor då Sara bor i en villa med trädgård, och att du gillar att vara del i en grupp med god kommuniaktion och förståelse. Det är bra om du är självgående och initiativrik då Sara behöver hjälp med att hitta på olika aktiviteter på dagtid de dagar hon inte är på sin Dagliga Verksamhet och även ibland på kvällstid. Gå till www.bambi.se för att läsa mer om Bambi. Sara söker alltså en personlig assistent som kan jobba på ett vikariat, ca 80 % fast schema, samt vid behov, både vid dagar, kvällar, helger och sovande journatt då ordinarie personal ej kan jobba. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. * Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. * Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Vi tar bara emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bambi
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%

Vi söker en personlig assistent i Storuman, timvikarie
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv.   Jag är en 50-årig man som behöver assistans i min vardag, både i hemmet och utanför. Jag söker nu dig som är intresserad av att vara timvikarie vid ordinarie personals frånvaro. Som person vill jag att du skall vara glad, empatisk och positiv. Andra egenskaper som uppskattas är bra samarbetsförmåga, kreativitet och ansvarskänsla. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, då det är du som ska stödja mig i mitt liv. Det är också viktigt att personkemin stämmer. I hemmet är det allmänna sysslor som jag behöver hjälp med, till exempel mat, städ, men också hjälp med dusch och klädvård. Du bör även kunna följa med på mina resor ibland och stanna borta över natten. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil samt bor i Storuman eller har maximalt cirka 30 minuter till Storuman för att kunna ta arbetspass med kort framförhållning. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: Tillgång till egen bil är en fördel. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Storuman
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en personlig assistent i Storuman, timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en personlig assistent i Storuman, timvikarie

Jag söker en Personlig Assistent
Jag är en kvinna på 50 år som söker assistent. Det ska vara kille i åldern 30-50 år. Som person är du lugn och trygg, med en glad inställning till livet och humor. Det är viktigt att du är flexibelt och känner stort ansvar för ditt arbete. Arbetstiden är schemalagd och du kommer att arbeta vardagar och helg. Tjänsten är på deltid 45%. Tillträde till tjänsten är omgående.
Företag: ATLAS ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Jag söker en Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jag söker en Personlig Assistent

Mogen personlig assistent eftersökes
Vi arbetar med personlig assistans för individer med funktionsnedsättningar. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Vi är nu i behov av en personlig assistent som kan gå på fast rullande schema (dag, kväll, helg) på deltid. Vi vill ha endast kvinnliga sökande och vi ser gärna att du är mellan 23-45 år. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller utbildning av assistans eller omsorgsyrket. Mycket tålamod, lugn och mognad är något vi värdesätter mycket högt. Jag som behöver din hjälp är en kvinna som har behov av personlig assistans i min vardag. Då du kommer att få full inblick i mitt liv och assistera mig både i mitt hem, på möten, fritidsaktiviteter och på resor, lägger jag stor vikt vid noggrannhet samt att du känner ansvar för din arbetsuppgift. Jag ser gärna att du är flexibel då det inte är säkert att passet börjar och slutar på samma plats. Du är lojal, lyhörd och noggrann, lugn och trygg i dig själv. Du vet när du skall hjälpa till och när du skall ta ett kliv bakåt. Jag värdesätter att du är engagerad i ditt arbete och att du är positiv till din natur. Du har sinne för skötseln av ett hem och tycker om att göra det fint och trivsamt omkring dig och kan laga mat. Du är självgående och tar gärna egna initiativ. Det är ett plus om du tycker om att vistas utomhus, tex ta promenader eller kanske påta lite i trädgården och även följa med mig till stallet och låta mig rida. Detta innebär att du måste ha en viss häst vana. Arbetsuppgifterna blir att fungera som mina armar och ben när mina egna inte vill samarbeta med mig. Det innebär att hjälpa mig med allt ifrån förflyttningar till att dammsuga bakom soffan. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och kan samarbeta. Det är också viktigt att du är flexibel och förstår att arbetet baseras på mina specifika behov. Du är rökfri och det är ett stort plus om du har körkort. Det är av stor vikt att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Är du intresserad av att ingå i mitt gäng med Personliga assistenter? Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete Intervjuer kommer att ske löpande varefter ansökningarna kommer in och ifall du blir kallad måste du kunna visa upp referenser. Om detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan!
Företag: A-Porten AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Mogen personlig assistent eftersökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mogen personlig assistent eftersökes

En personlig assistent sökes till en man i Sundsvall
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Frösunda Omsorg AB söker en personlig assistent till man med Alzheimer bosatt i Sundsvall Arbetet innebär att du är behjälplig i vardagen med allt ifrån hushållssysslor till personlig omvårdnad.Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Du bör kunna arbeta själständigt, ta egna initiativ samt motivera till aktivitet. Då kunden har djur är det viktigt att du ej är allergisk och inte heller överkänslig mot rök, då hemmet ej är rökfritt. Vi söker dig som har livserfarenhet och personlig mognad. Erfarenhet och utbildning inom demensvård är meriterande, men inget krav. Det läggs stor vikt vid personlig lämplighet så skriv om dig själv i ett personligt brev.  Rekryteringen påbörjas innan ansökningstidens slut.
Företag: Frösunda
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga En personlig assistent sökes till en man i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En personlig assistent sökes till en man i Sundsvall

Ung tjej söker en personlig assistent!
Passal är ett företag som arbetar med personlig assistans. Passal drivs sedan starten år 2000 av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Vi lägger stor vikt vid att ge ett varmt och personligt bemötande utifrån våra ledord omtanke och nytänkande. Du som arbetar som personlig assistenter hos Passal ska ha ett stort intresse för att arbeta med människor. Du tar ansvar för ditt arbete och tycker om att engagera dig i det du gör. Du deltar gärna i utbildningar och andra aktiviteter som kan utveckla dig i din roll som personlig assistent. En ung tjej söker just nu en personlig assistent som kan arbeta ca 50 timmar per månad, och mer under sommarlov och övriga skollov. Arbetstiden är främst förlagd till vardagar kl. 16.00-21.00 eller 22.00. På helgdagar är arbetstiden kl. 08.45-21.00. Tjejen som söker personliga assistenter är 18 år och har en tidig utvecklingsnivå (Angelmanns syndrom). Hon är en aktiv person som älskar när det händer saker och när det är liv och rörelse omkring henne. Hon bor med sina föräldrar och syskon i ett hus Torslanda. Som personlig assistent hjälper du henne i vardagen, arbetsuppgifterna innebär bland annat personlig hygien, matintag och vissa hushållssysslor. Det innebär också att hitta på olika saker med henne, till exempel åka och bada, gå på stan, besöka Eldorado mm. Vi söker dig som tycker det är roligt att hitta på olika aktiviteter och som har ett intresse för pedagogik och kommunikation. Vi söker dig som är långsiktig, kanske har du precis börjat studera och vill ha ett arbeta på eftermiddagar och helger? Det är viktigt att du är rökfri under arbetstid. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Välkommen med din ansökan!
Företag: Passal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ung tjej söker en personlig assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ung tjej söker en personlig assistent!

Daniel söker en personlig assistent, Tibro
Jag är en go och glad kille på 33 år som heter Daniel och bor med min familj på en gård utanför Fagersanna, Tibro. Nu söker jag ytterligare en personlig assistent som kan assistera mig i mina dagliga rutiner och sysslor. Jag söker främst dig som gärna vill jobba kväll, natt (vaken) och helg. Du som arbetar med mig måste ha en god inlevelseförmåga och vara lyhörd för mina behov. Dina arbetsuppgifter är att vara min tolk och stöd i kommunikationen med andra i min vardag. Du hjälper mig även då jag äter, klär mig, lagar mat och övriga hushållssysslor. Din arbetsplats är där jag befinner mig, om jag är hemma eller åker iväg på utflykter mm. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och gärna har stort tålamod för de dagar jag inte mår bra. Då kan viss medicinsk utbildning vara en fördel. Har du erfarenhet av epilepsi är det en fördel. Huvudsaken är dock en vänlig och empatisk attityd. Du bör inte vara pälsdjursallergiker eftersom min familj har hund, katt och hästar på gården. Välkommen med din ansökan! Sök tjänsten här: http://w1.jag.se/10852786
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Tibro
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Daniel söker en personlig assistent, Tibro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Daniel söker en personlig assistent, Tibro

9-årig flicka söker en personlig assistent
Passal är ett företag som arbetar med personlig assistans. Passal drivs sedan starten år 2000 av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Vi lägger stor vikt vid att ge ett varmt och personligt bemötande utifrån våra ledord omtanke och nytänkande. Vi söker en personlig assistent som älskar att sjunga och busa! Tjejen som behöver en assistent är 9 år och har en ovanlig kromosomstörning vilket gör att hon har en utvecklingsförsening och ett visst fysiskt funktionshinder. Vi söker en person med kunskap och erfarenhet av autism och AKK, alternativ och komplimenterande kommunikation, såsom tecken som stöd, blidstöd med mera. Hon behöver en assistent som kan hjälpa henne att strukturera och skapa aktiviteter i vardagen. Det innebär att arbetet har en pedagogisk karaktär där det krävs att du har mycket energi, intresse och tycker om att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är kreativ och ser hur viktigt ditt arbete är för tjejen. Vi söker dig som har en stor vilja och en stor portion humor. Det är viktigt att du tar ansvar för och vill engagera dig i ditt arbete. Du är tjej, ca 20-55 år gammal och brinner för att arbeta med barn som har funktionshinder. Tiderna är schemalagda på ca 50%, vardagskvällar då hon kommer hem från skolan och till helger. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Välkommen med din ansökan!
Företag: Passal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga 9-årig flicka söker en personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 9-årig flicka söker en personlig assistent

En personlig assistent
Dedicare Assistans AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i Stockholms län. Dedicare Assistans grundades 2009 och har idag närmare 200 medarbetare. Vi arbetar för att vara ett nära och personligt assistansbolag. Hos Dedicare får du stöd i ditt arbete, vi hjälper dig att växa i din yrkesroll och erbjuder goda anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.dedicare.se Vi söker kvinnlig personlig assistent att arbeta hos en rullstolsburen kvinna i 50-års åldern. Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt samt helger enligt rullande schema. Vår kund behöver hjälp med det mesta som uppkommer i hennes vardag, exempelvis förflyttningar och allmänna hushållsgöromål såsom matlagning, tvätt och städ samt att sköta personlig hygien. Du kommer att vara henne behjälplig både i och utanför hemmet samt i samband med olika aktiviteter. Vi söker dig som är en självgående, rak, positiv, och aktiv person som kan ta initiativ när det behövs och har en förmåga att hitta flexibla lösningar i situationer som uppkommer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är avgörande att personkemin mellan dig och kunden stämmer överens. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans är det meriterande. Du som söker ska ha vårdutbildning och minst två års erfarenhet som personlig assistent, ett stort intresse för funktionshinder och en stor vilja att lära och att sätta dig in i kundens liv. I den här tjänsten är det viktigt att kunna följa med kunden på aktiviteter varför du ej bör vara pälsallergiker eller rädd för djur. Kunden är även rökare därför bör man ej vara känslig för röklukt.
Företag: DEDICARE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga En personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En personlig assistent

Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Hejsan ! Jag är en kvinna som lever med make, barn, katter och tyvärr även MS. Jag har tal och hörselsvårigheter och därför ställs kravet på svenska hos dig högt, i tal och skrift. Jag söker en TJEJ som kan hjälpa mig att leva MITT liv på MITT sätt. Andra egenskaper som jag värdesätter är lugn och trygg, stabil och logisk, ambitiös och flexibel, humor och kreativitet. Du måste vara minst 168 cm lång och ha en frisk rygg för att arbetet skall fungera här. Varje gång jag får en ny assistent får hon introduktion av en "gammal" assistent. Det leder till att jag får vara provdocka. Det blir tungt för den "gamla" och den nya assistenten, men tyngst för mig. Vi söker därför dig som är modig och vill arbeta här en längre tid! Tjänsten är på rullande schema, alltså både dag/ kväll och aktiv natt. En fördel om du har körkort och bil, men inget absolut måste då det går att ta sig med kollektiv trafik. Då intervjuer kommer ske löpande, så tveka inte om att skicka in din ansökan till min uppdragsgivare som är Frösunda Omsorg AB.
Företag: Frösunda
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent

Erfaren personlig assistent till kvinna 60 år
Kooperativet Eila är en ideell förening i Ängelholm. Nu söker vi personliga assistenter till en kvinna i 60-årsåldern med funktionsnedsättning. Kvinnan bor i hus i Ängelholm. Arbetet är förlagt till hennes hemmiljö, men även utanför, i samband med aktiviteter. Du som assistent skall vara beredd att vara henne behjälplig med det som kan uppkomma i vardagen, hjälpa henne med hygien, måltider, städning, inköp mm. Förflyttningar ingår i arbetsuppgifterna då hon har uppenbara gångsvårigheter. Vi ser att du har relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Du är ansvarsfull, flexibel, tålmodig, noggrann, initiativrik och lyhörd. Vi ser även att du är rökfri under arbetstid och har bra fysik. Katter finns i hemmet. Körkort är ett plus. Uppdraget gäller tills vidare med start efter överenskommelse, dock gärna snarast möjligt. Arbetstiden består av både aktiv tid och jour/väntetid. Urval, intervju och tillsättning sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast den 22 november 2013. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kooperativet Eila
Ort: Ängelholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent till kvinna 60 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent till kvinna 60 år

Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba deltid Ängelholm.
Humana är Sveriges största privata assistansanordnare med verksamhet över hela landet. Humana arbetar med personlig assistans för individer med funktionsnedsättningar. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Jag är en man i 40-års ålder med en muskelförtviningssjukdom och diabetes. Jag bor tillsammans med min katt i en lägenhet i Ängelholm. Från och med den 1 december är jag i behov av en assistent till på deltid som kan hjälpa mig några timmar/ vecka. Jag behöver hjälp med viss påklädning, personlig hygien, göra i ordning frukost och kvällsmat plus andra grundläggande behov såsom städ, tvätt och inköp. Tjänsten är på deltid och förlagd på vardagar/helgdagar, förmiddagar och kvällar samt enstaka tillfällen även dagtid. Om du studerar, har annat extrajobb eller t.ex egen verksamhet är detta ett kanonerbjudande. Du som ska arbeta hos mig får inte vara pälsdjurallergiker med tanke på min katt. Ett plus är om du gillar att spela X-box, Tv- & Dataspel, följa med ut på krogen, gå på bio, laga mat. Då delar du mina intressen vilket gör att vi kan hitta ett gott samarbete tillsammans. Åldersmässigt bör du vara mellan 25-45år. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, det viktigaste är att du och jag kommer bra överens. Har du erfarenhet inom vård och personlig assistans är det en fördel men inget krav.   Tillträde: 1 dec.   Arbetstid/Varaktighet: Kvällstid och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse dock senast den 1 december. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba deltid Ängelholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en personlig assistent som vill jobba deltid Ängelholm.

Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring
Vi söker en erfaren personlig assistent till en snart 12-årig kille med omfattande fysiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning och autism. Omvårdnadsbehovet och det medicinska behovet är stort varför vi söker en person med tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättningar. I arbetsuppgifterna ingår att på ett pedagogiskt sätt stimulera och aktivera uppdragsgivaren på hans villkor i hemmet samt motorisk träning. Killen bor i Huskvarna tillsammans med sin familj där det också ingår en hund. Du som söker ska vara en initiativrik och positiv kille eller tjej över 25 år som kan arbeta självständigt och är beredd på att ta ett stort ansvar. Självklart sätter du uppdragsgivarens behov och önskemål i fokus. Du är ärlig, noggrann och har god fysik och hälsa då tunga lyft förekommer och pojken är infektionskänslig. Lift finns i hemmet. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med barn eller vuxna som har autism. Ansökningar från personer utan tidigare erfarenhet beaktas ej! Rökfrihet är ett krav. 2 st deltid, ca 70 %, dag, kväll, natt och helg enligt schema samt timvikariat vid behov. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Information om tjänsten ges av Maria Azdajic, tel. 0735-17 79 51. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Urval kommer att ske löpande och vi vill därför att du skickar din ansökan snarast möjligt, dock senast den 1 december till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5828! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring

Frösunda söker en personlig assistent till en 40 årig kvinna i Karlstad.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vill du vara med och följa en person som har fått en oväntad vändning i livet? En resa på väg tillbaka till arbetsliv och aktiviteter. Kvinnan har drabbats av en ryggmärgsskada vilket innebär en förlamning från bröstet och nedåt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara allt det som förekommer i en människas vardag såsom matlagning, städning, personlighygien och aktiviteter. Arbetsuppgifterna kommer även till stor del innebära rehabiliteringsträning. Det är viktigt att du som söker är ansvarstagande, lyhörd och social. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då personkemin är en förutsättning för kundens stimulans och utveckling. Frösunda erbjuder kontinuerliga personalmöten samt uppdragsspecifik utbildning. Körkort är ett krav.   Schemat är under uppbyggnad. Tjänstgöringsgrad ca 70-80%. Dag, kväll, helg Tillträde 1 januari   Rekrytering sker löpande. Frösunda tillämpar kollektivavtal och individuell lönesättning. Endast ansökan via webben. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Frösunda
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Frösunda söker en personlig assistent till en 40 årig kvinna i Karlstad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frösunda söker en personlig assistent till en 40 årig kvinna i Karlstad.

Erfaren personlig assistent till 5-årig pojke
Välkommen till Jobbchansen på Arbetsförmedlingen Botkyrka Salem den 10/12 kl. 11:00. Ta med ditt CV och förbered dig för en kort intervju med arbetsgivaren. RTFL Care AB erbjuder personlig assistans med hög kvalitet för funktionshindrade och vi sätter alltid den funktionshindrade i centrum. Målet är att brukaren ska kunna leva ett aktivt och berikande liv. De personliga assistenterna ska vara verktyget för att uppnå detta. Information om ledig tjänst: Beskrivning av arbetsuppgifter: Du skulle kunna vara flexibel med arbetstider. Du ska bistå en 5 årig pojke med svåra funktionshinder. Pojken behöver hjälp med alla moment i sin allmänna dagliga livsföring. Detta innebär att du ska hjälpa honom med bl.a. hygien, av-och påklädning, kommunikation och lek .m.m. Du ska vara hans levande stöd för att han ska kunna leva ett fullvärdigt liv som andra barn i samma ålder har. Arbetet kommer att ske hemma hos pojken (Botkyrka området). Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av arbete med funktionshindrade personer och erfarenhet av autism, utvecklingsstörning samt epilepsi. Vi ser gärna kvinnlig arbetsökande som är lugn, skötsam, flexibel, stresstålig och rökfri. Språkkrav: Vi ser gärna arbetsökande som talar flytande svenska.
Företag: RTFL Care AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent till 5-årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent till 5-årig pojke

Erfaren personlig assistent till 8-årig flicka
Välkommen till Jobbchansen på Arbetsförmedlingen Botkyrka Salem den 10/12 kl. 11:00. Ta med ditt CV och förbered dig för en kort intervju med arbetsgivaren. RTFL Care AB erbjuder personlig assistans med hög kvalitet för funktionshindrade och vi sätter alltid den funktionshindrade i centrum. Målet är att brukaren ska kunna leva ett aktivt och berikande liv. De personliga assistenterna ska vara verktyget för att uppnå detta. Information om ledig tjänst: Beskrivning av arbetsuppgifter: Du skulle kunna vara flexibel med arbetstider. Du ska bistå en 8-årig flicka med svåra funktionshinder. Flickan behöver hjälp med alla moment i sin allmänna dagliga livsföring. Detta innebär att du ska hjälpa henne med bl.a. hygien, av-och påklädning, kommunikation och lek .m.m. Du ska vara hennes levande stöd för att hon ska kunna leva ett fullvärdigt liv som andra barn i samma ålder har. Arbetet kommer att ske hemma hos flickan (Botkyrka området). Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av arbete med funktionshindrade personer och erfarenhet av matning med PEG. Vi ser gärna kvinnlig arbetsökande som är lugn, skötsam, flexibel, stresstålig och rökfri. Språkkrav: Vi ser gärna arbetsökande som talar flytande svenska.
Företag: RTFL Care AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent till 8-årig flicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent till 8-årig flicka

Vi söker en personlig assistent till en 26 årig tjej i Kungälv.
GIL ek. förening är ett brukarkooperativ som arbetar för och styrs av funktionshindrade, som själva är arbetsledare åt sina assistenter. Vår dotter har autism och en utvecklingsstörning och behöver en personlig assistent. Du bör se arbetet som långvarigt då vår dotter är känslig för personbyten. Vi söker en medelålders kvinna som har ett gediget intresse av vårdyrket och som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vår dotter är på en mycket tidig språklig utvecklingsnivå och din främsta arbetsuppgift är att kommunicera med henne och även fungera som hennes tolk i kontakten med andra människor, så att hon känner sig trygg och förstådd tillsammans med dig. Andra arbetsuppgifter är att bada i badhus tillsammans med henne, bowla och följa henne till stall där hon rider. I stallet har ni en handledare som ansvarar för verksamheten där men det är viktigt att du känner dig trygg i den situationen. Dottern tycker även om hundar och tanken är att hon skall komma igång med någon sorts hundaktivitet varför ett stort hundintresse hos assistenten är önskvärt/meriterande. Under andra arbetspass är ni i hennes hem där hon bl a behöver hjälp med mat och hygien. Hon vill även ta promenader med och utan rullstol. En förutsättning för att trivas med arbetsuppgifterna är att du är en lugn och tålmodig person med mycket empati och sinne för humor. Det är en stor fördel om du tycker om att handarbeta och pyssla. Vid ev anställningsintervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur polisens belastningsregistret. www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret Referenser kommer att efterfrågas och absolut rökfrihet är ett krav. Du har körkort och körvana. Under arbetspasset använder ni vår dotters bil. Avtal Kommunal-KFO Lön enl avtal. Du ska kunna arbeta dagar, kvällar och nätter. Du börjar arbeta på timmar som kan komma att övergå till tjänst med sysselsättningsgrad. Tillträde januari 2014. För ytterligare upplysningar kontakta Lena Dixon 072-2348775 tel tid 09.00-10.00
Företag: GIL
Ort: Kungälv
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en personlig assistent till en 26 årig tjej i Kungälv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en personlig assistent till en 26 årig tjej i Kungälv.

Fabian 6 år söker en personlig assistent
Vi söker nu en personlig assistent till Fabian. Fabian är en 6-årig pojke som bor tillsammans med sina föräldrar och två syskon i ett hus i Kungsängen. Det är en glad kille som tycker om att sjunga och dansa. Varannan vecka rider han på ridskola och när det finns tid så åker han gärna och badar. Fabian har en CP-skada och en utvecklingsstörning, han har även epilepsi. Fabian har inget språk men visar ändå tydligt vad han vill. Vi söker efter en person som vill ha ett givande arbete och fungera som en resurs för ett barn med funktionsnedsättning. Dina arbetsuppgifter som personlig assistent innebär att stödja Fabian i hans vardag vid tex. av och påklädning, matsituationer och vid aktiviteter. Det är viktigt att du är glad, lugn och påhittig. Du ska ha ett intresse för utveckling och pedagogik. Vi ser helst att du inte röker eller använder parfym under arbetspassen. Fabian går dagtid på förskola, det är när förskolan är slut som din arbetstid börjar. Ca 2 dagar i veckan hämtar du honom runt kl 15.00 och sedan åker ni på en aktivitet tillsammans eller så åker ni hem. Det kan ibland förekomma pass på helger. Vi önskar att du är flexibel och kan tänka dig att hoppa in extra vid behov. På en månad blir din arbetstid ca 60 timmar. Passar det här in på dig skicka då in en ansökan till jobb@nara.nu. Ange referens 122 i rubriken.
Företag: NÄRA AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Fabian 6 år söker en personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fabian 6 år söker en personlig assistent

Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Personlig assistent sökes till man i 50 års åldern som bor i Ulleråkersområdet. Tjänsten är på 65% och en fast tillsvidareanställning enligt 4 veckors rullande schema. Dag, helg, kväll och natt-tjänstgöring förekommer. Du som söker tjänsten måste tala flytande svenska i tal och skrift. Kunden kommuncierar med hjälp av teckentavla. Som person är du noggrann, ansvarstagande, lyhörd och flexibel och du tycker om att utveckla dig själv inom din arbetsroll. Du ska också ha erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller ha erfarenhet av att arbeta inom vården eller hemtjänsten. Har du utbildning inom trakeostomi är det starkt meriterande. Utbildning i trakeostomi ges vid behov. Intervjuer sker löpande och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Stor vikt läggs på personlig lämplighet för tjänsten. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Frösunda
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst.

Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Hejsan ! Jag är en kvinna som lever med make, barn, katter och tyvärr även MS. Jag har tal och hörselsvårigheter och därför ställs kravet på svenska hos dig högt, i tal och skrift. Jag söker en TJEJ som kan hjälpa mig att leva MITT liv på MITT sätt. Andra egenskaper som jag värdesätter är lugn och trygg, stabil och logisk, ambitiös och flexibel, humor och kreativitet. Du måste vara minst 168 cm lång och ha en frisk rygg för att arbetet skall fungera här. Varje gång jag får en ny assistent får hon introduktion av en "gammal" assistent. Det leder till att jag får vara provdocka. Det blir tungt för den "gamla" och den nya assistenten, men tyngst för mig. Vi söker därför dig som är modig och vill arbeta här en längre tid! Tjänsten är på rullande schema, alltså både dag/ kväll och aktiv natt. En fördel om du har körkort och bil, men inget absolut måste då det går att ta sig med kollektiv trafik. Då intervjuer kommer ske löpande, så tveka inte om att skicka in din ansökan till min uppdragsgivare som är Frösunda Omsorg AB.
Företag: Frösunda
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinna boende i Tyresö söker en Personlig Assistent

Erfaren personlig assistent sökes till liten kille
Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en liten pojke på 16 månader med en ovanlig hjärnsjukdom. Han bor tillsammans med sin mamma i Hökarängen (som ligger i Farsta stadsdelsområde). Pojken har ett stort vård- och omsorgsbehov och som assistent behöver du bland annat hjälpa till med sondmatning var tredje timme, inhalationer, använda slemsug samt hjälpa till vid sjukgymnastik. Pojken behöver aktiv tillsyn av övervakande karaktär på grund av sin medicinska problematik. Du som söker bör ha erfarenhet av att ha arbetat med barn med grava funktionsnedsättningar och det är en stor fördel om du har någon slags vårdutbildning. Du bör vara orädd, mjuk, lyhörd, ödmjuk och ha hjärtat på rätta stället. Efter kundens önskemål söker vi främst en kvinnlig assistent mellan 25-35 år. Arbetstid: Cirka 25 timmar i veckan. Företrädesvis måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Tillträde sker så snart vi har funnit rätt person för tjänsten, men tidigast i februari. För att du ska få påbörja din anställning krävs att du lämnar utdrag ur belastningsregistret då du kommer att arbeta med minderårig. Lite om företaget Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i drygt 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 130 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter hos oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent sökes till liten kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent sökes till liten kille

Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Personlig assistent sökes till man i 50 års åldern som bor i Ulleråkersområdet. Tjänsten är på 65% och en fast tillsvidareanställning enligt 4 veckors rullande schema. Dag, helg, kväll och natt-tjänstgöring förekommer. Du som söker tjänsten måste tala flytande svenska i tal och skrift. Kunden kommuncierar med hjälp av teckentavla. Som person är du noggrann, ansvarstagande, lyhörd och flexibel och du tycker om att utveckla dig själv inom din arbetsroll. Du måste också ha erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller ha erfarenhet av att arbeta inom vården eller hemtjänsten. Har du utbildning inom trakeostomi är det starkt meriterande. Utbildning i trakeostomi ges vid behov. Intervjuer sker löpande och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Stor vikt läggs på personlig lämplighet för tjänsten. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Frösunda
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent sökes till man i 50 års åldern, 65% tjänst.

Kund i Allingsås söker en personlig assistent!
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Alingsås. Vår kund är en rullstolsburen kvinna i 45-årsåldern. Kunden har haft en strok och har på så vis en begränsad rörlighet i ena sidan av sin kropp. Vår kund behöver hjälp med det mesta i sin vardag som hushållsysslor och personlig omvårdnad. Hon har inga talsvårigheter så mycket av det hon behöver hjälp med kan hon berätta själv. Vår kund har ett stor intresse för djur. Hon bor tillsammans med sin dotter, katter och en hund. Du som söker bör inte vara allergisk mot katter och hundar samt vara djuvän. Du bör också tåla cigarettrök då kunden röker inomhus. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent är ett krav. Vi önskar att du som söker är mellan 25-50 år, har en hög socialkompetens, ansvarsfull, intiativtagande, lyhöhörd med mycket humor samt är bosatt i Alingsås eller i närheten. Arbetstiden är varierande under fyra veckor med tiderna (fyra veckorsschema): 08.00 - 17.30 med en rast mellan kl 12.30 -14.00 samt 15.00 - 21.00 med en rast mellan kl 17.30 - 18.30. (tiderna kan komma att förändras något framöver med en viss förskjutning). Tjänsten är en halvtid/deltid med arbete ca fyra till fem dagar i veckan. Det ingår då att arbeta varannan helg. 2,5 timmar per dag är det dubbelassistans mellan kl 15.00 - 17.30. Du är välkomen med din ansökan via mejl! Du som endast är intresserad av att arbeta som vikarie är också välkomen att söka då det också finns ett behov av det. Då är kravet att du kan ställa upp och arbeta vid kort varsel. Intervjuer kommer att hållas löpande under de närmasta veckorna.
Företag: Frösunda
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kund i Allingsås söker en personlig assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kund i Allingsås söker en personlig assistent!

Fabian 6 år söker en personlig assistent
Vi söker nu en personlig assistent till Fabian. Fabian är en 6-årig pojke som bor tillsammans med sina föräldrar och två syskon i ett hus i Kungsängen. Det är en glad kille som tycker om att sjunga och dansa. Varannan vecka rider han på ridskola och när det finns tid så åker han gärna och badar. Fabian har en CP-skada och en utvecklingsstörning, han har även epilepsi. Fabian har inget språk men visar ändå tydligt vad han vill. Vi söker efter en person som vill ha ett givande arbete och fungera som en resurs för ett barn med funktionsnedsättning. Dina arbetsuppgifter som personlig assistent innebär att stödja Fabian i hans vardag vid tex. av och påklädning, matsituationer och vid aktiviteter. Det är viktigt att du är glad, lugn och påhittig. Du ska ha ett intresse för utveckling och pedagogik. Vi ser helst att du inte röker eller använder parfym under arbetspassen. Fabian går dagtid på förskola, det är när förskolan är slut som din arbetstid börjar. Ca 2 dagar i veckan hämtar du honom runt kl 15.00 och sedan åker ni på en aktivitet tillsammans eller så åker ni hem. Det kan ibland förekomma pass på helger. Vi önskar att du är flexibel och kan tänka dig att hoppa in extra vid behov. På en månad blir din arbetstid ca 60 timmar. Passar det här in på dig skicka då in en ansökan till jobb@nara.nu. Ange referens 122 i rubriken.
Företag: NÄRA AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fabian 6 år söker en personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fabian 6 år söker en personlig assistent

Erfaren personlig assistent till kille i Borås
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Jag är en kille på sexton år som bor strax utanför Borås tillsammans med min familj. Jag söker en personlig assistent som kan hjälpa mig med allt praktiskt i min vardag. Jag har en cp-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt grundläggande så som att äta, hygien, kommunikation och aktiviteter. Mina intressen är framförallt musik, att åka till badhuset och göra andra roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag uppskattar. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Det är viktigt för mig att du glad och positiv samt att du kan peppa mig när det kommer till läxor och träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion tålamod. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är en önskvärt att du är utbildad undersköterska/personlig assistent. Du får gärna vara mellan 23 och 35 år, ha erfarenhet inom personlig assistans och veta att det är något du trivs med. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta. Det är ett plus om du har kunskap i tecken som stöd. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Mesta arbetstiden blir i skolan samt på lov och helger i hemmet. Tjänsten är på c:a 70%, vi har ett rullande schema och du kommer framförallt att jobba vardagar dagtid men även en helg/månad samt vardagskvällar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Arbetstid / Varaktighet: Deltid c:a 70%, arbetstider: Måndag till torsdag 6.45- 16.15, fredagar antingen 9- 17 eller 14-21 samt en helg i månaden efter ett rullande schema. Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Borås
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent till kille i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent till kille i Borås

Da Vinciskolan söker en personlig assistent
Da Vinciskolan söker en personlig assistent! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i  orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att arbeta som personlig assistent för en elev med Celebral Pares. Tjänsten innebär arbete inom skola och fritidsverksamhet. Du kommer att tillhöra fritidsteamet, men också ha ett nära samarbete med lärarna i arbetslaget. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du är lugn och tålmodig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du är bra på att samarbeta med kollegor och föräldrar. Du bidrar med din person till en god arbetskultur. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 40%, 2 arbetsdagar i veckan. Tidsbegränsad anställning t.o.m 140619. Provanställning tillämpas. Tillträde: 6 mars 2014 Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Danijela Bengtsson 070-722 60 32 Ansökan skickas till: danijela@davinciskolan.com Sista ansökningsdag är 21 februari 2014 . Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Da Vinciskolan söker en personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Da Vinciskolan söker en personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke i Åkersberga
Assistans För Dig söker en personlig assistent till en sexårig pojke som har autistiskt syndrom med ojämn begåvning, adhd och matas via gastrostomi. Han är en glad och busig kille, men han är även väldigt skör med perceptionssvårigheter. Det krävs därför en lugn, trygg och initiativrik person med fingertoppskänsla som kan motivera och höja hans självkänsla.   Arbetet innebär att hjälpa pojken med exempelvis kommunikation, matning och hygien men även med lek och träning av olika slag. Den individuella träningen handleds av habiliteringscenter. Vi arbetar mycket visuellt med bilder och dator och tanken är att utveckla det vidare med din hjälp! Tjänsten kommer vara på ca 30 timmar per vecka. Arbetstiderna är förlagda under både dagtid och helg men upplägget av dagar och tid är flexibelt. Personen vi söker ska vara rökfri och det är mycket viktigt att man behärskar det svenska språket ordentligt. Din arbetsplats är i hemmet men även ute på aktiviteter som t.ex. badhus och bibliotek. Periodvis ägnar han sig också åt ridning varför det är en fördel om du har hästvana. Familjen bor i Åkersberga och kommer flytta till Norrtälje i juli. På grund av hur trafikförbindelserna ser ut är det en förutsättning att du har körkort och tillgång till bil.  Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år). Tänk på att polisens handläggningstid ofta är några veckor så beställ ditt utdrag redan i samband med att du skickar in din ansökan. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få träffa dig!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke i Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke i Åkersberga

Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke
Assistans För Dig söker en personlig assistent till en sexårig pojke som har autistiskt syndrom med ojämn begåvning, adhd och matas via gastrostomi. Han är en glad och busig kille, men han är även väldigt skör med perceptionssvårigheter. Det krävs därför en lugn, trygg och initiativrik person med fingertoppskänsla som kan motivera och höja hans självkänsla. Arbetet innebär att hjälpa pojken med exempelvis kommunikation, matning och hygien men även med lek och träning av olika slag. Den individuella träningen handleds av habiliteringscenter. Vi arbetar mycket visuellt med bilder och dator och tanken är att utveckla det vidare med din hjälp! Tjänsten kommer vara på ca 30 timmar per vecka. Arbetstiderna är förlagda under både dagtid och helg men upplägget av dagar och tid är flexibelt. Personen vi söker ska vara rökfri och det är mycket viktigt att man behärskar det svenska språket ordentligt. Din arbetsplats är i hemmet men även ute på aktiviteter som t.ex. badhus och bibliotek. Periodvis ägnar han sig också åt ridning varför det är en fördel om du har hästvana. Familjen bor för närvarande i Åkersberga men kommer flytta till Norrtälje i juli. Tillträde till tjänsten är omgående varför det i början kan bli ett visst pendelavstånd till arbetsplatsen. På grund av hur trafikförbindelserna ser ut är det en förutsättning att du har körkort och tillgång till bil.  Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med minderårig (under 18 år). Tänk på att polisens handläggningstid ofta är några veckor så beställ ditt utdrag redan i samband med att du skickar in din ansökan. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få träffa dig!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en personlig assistent till 6-årig pojke

Söker erfaren personlig assistent
Vi söker nu kvinnliga assistenter till en 47-årig kvinna, boende i Göteborg. Kvinnan har autistiska drag, epilepsi, kramper, grav utvecklingsstörning, saknar tal och är rullstolsburen. Arbetet innebär att hjälpa till med olika delar i vardagen och i hemmet som till exempel på-/avklädning, intimhygien, olika träningsaktiviteter samt vara behjälplig vid matsituationer. I arbetet förekommer även lyft och kunskap om hur man använder taklift är meriterande. Vi söker dig med erfarenhet av ovan nämnda åkommor och av vård och omsorg. Du som söker ska vara mellan 25-55 år. Ingångslön på 125 kr i timmen. Vi kräver att du ska ha erfarenhet av denna typ av assistans. Söker både heltid och deltid. Det är viktigt att du är ansvarsfull, lyhörd, tålmodig, trygg i dig själv och om ett arbete där du är aktiv och öppen för att lära dig nya saker. Vi ser att du är en person som trivs med att arbeta med andra då du kommer att ingå i ett team på flera personer. Kundens funktionsnedsättning kräver att du behärskar det svenska språket väl både i tal och också i skrift.
Företag: LIV IHOP AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Söker erfaren personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker erfaren personlig assistent

Erfaren personlig assistent sökes till 12-åring
Vi söker en erfaren personlig assistent till en 12-årig kille med omfattande fysiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning och autism. Omvårdnadsbehovet och det medicinska behovet är stort varför vi söker en person med tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättningar. I arbetsuppgifterna ingår att på ett pedagogiskt sätt stimulera och aktivera uppdragsgivaren på hans villkor i hemmet samt motorisk träning. Killen bor i Huskvarna tillsammans med sin familj där det också ingår en hund. Du som söker ska vara en initiativrik och positiv kille eller tjej över 25 år som kan arbeta självständigt och är beredd på att ta ett stort ansvar. Självklart sätter du uppdragsgivarens behov och önskemål i fokus. Du är ärlig, noggrann och har god fysik och hälsa då tunga lyft förekommer och pojken är infektionskänslig. Lift finns i hemmet. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med barn eller vuxna som har autism. Ansökningar från personer utan tidigare erfarenhet beaktas ej! Rökfrihet är ett krav. 2 st deltid, ca 70 %, dag, kväll, natt och helg enligt schema samt timvikariat vid behov. Tillträde 1 april. Information om tjänsten ges av Maria Azdajic, tel. 0735-17 79 51. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Urval kommer att ske löpande och vi vill därför att du skickar din ansökan snarast möjligt, dock senast den 23 mars till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5828! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent sökes till 12-åring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent sökes till 12-åring

En personlig assistent med humor och engagemang.
GIL ek. förening är ett brukarkooperativ som arbetar för och styrs av funktionshindrade, som själva är arbetsledare åt sina assistenter. Tjänsten är på ca 90%. Schemalagd arbetstid, även kvällar och helger. Anna bor i Göteborg. Hon har dagligverksamhet fem dagar i veckan. Hon har bl.a. opererats för hjärtfel fyra gånger. Anna har också intellektuell funktionsnedsättning. Hon är aktiv och hon behöver hjälp i sin dagliga livsföring på olika sätt. Anna talar enstaka ord och ganska mycket tecken. Hon har mycket att säga och vill ha respekt. Man lär sig förstå henne om man är med henne. Man behöver tålamod och fantasi. Anna gillar att gå på gym och simträna. Hon fotograferar mycket. Bilderna hanteras på imac. Anna spelar trummor. Eftersom Anna flyttat hemifrån behöver hon mycket stöd och hjälp med vardagliga saker som att tvätta, städa och laga mat. Att åka kollektivt är en viktig del i Annas självständighet. Vi tror att du är målmedveten, självständig och vill engagera dig i Anna. Det är viktigt för Anna med kontinuitet och att assistenterna kommer när dom ska. Canon EOS-vana, macvana och photoshopkunskaper är meriterande. (Teknikfreak.) Om du utövar någon sport är det också meriterande. Din personliga utstrålning och hur du passar ihop med Anna är avgörande för ev. anställning. Du ingår i ett assistentgäng och bra samarbete är en förutsättning för en fungerande arbetssituation. Anställning hos GIL. Kollektivavtal kommunal-KFO. Viss assistentutbildning ingår från GIL. Ansökan mailas till: malin.lidbeck@gmail.com Vi vill gärna ha minst två referenser.
Företag: GIL
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga En personlig assistent med humor och engagemang. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En personlig assistent med humor och engagemang.

Humana söker en sportig och hälsomedveten personlig assistent!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en kille på 25 år med autism och utvecklingsstörning. Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa kunden i hans dagliga liv med aktiviteter både i och utanför hemmet. Vår kund är en aktiv kille som tycker om att åka cykla, åka skidor och inlines så vi ses gärna att du delar dessa intressen. Under veckodagarna är kunden på dagligverksamhet. Vi söker dig som är trygg i dig själv och är ansvarsfull i ditt arbete. Du är entusiastiskt, flexibel och ska naturligtvis gilla att arbeta tillsammans med människor. Då vår kund tränar löpträning i stor utsträckning ser vi gärna att du som söker har en god kondition och att du gillar natur & friluftsliv. Du har ett stort intresse för att arbeta inom omvårdnad och önskvärt är att du har erfarenhet kring arbete med funktionshindrade människor. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Deltid c:a 50 %. Tjänsten är förlagd en till två helger i månaden och extra vid behov. Under natten utbetalas jourersättning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Humana söker en sportig och hälsomedveten personlig assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Humana söker en sportig och hälsomedveten personlig assistent!

31-årig kille söker en personlig assistent.
Jag är 31-årig kille som gillar att gå på konserter, fotboll och ishockey. Jag umgås också mycket med familjen och vänner. Nu söker jag en extra assistent som kan hjälpa mig i det vardagliga livet. Du kommer att vara mitt mänskliga hjälpmedel och jag använder mig även av rullstol. Helst söker jag en kille i samma ålder som mig och du får gärna ha liknande intressen som jag, även om personlig lämplighet är mest avgörande. Arbetet är där jag befinner mig, det är därför bra om du är flexibel, lätt kan anpassa dig i olika situationer, har förmåga att vara närvarande, men också kunna ta hänsyn till mitt privatliv. Att ha insikt i att det i första hand är ett hem även fast det är din arbetsplats och att du som assistent ska finnas där för mig men samtidigt kunna vara lite "osynlig", är en förutsättning. Du kommer att få introduktion, utbildning och friskvård. Arbetet är i första hand dag- och kvällstid på helger, men även vardagar kan bli aktuellt. Resor i arbetet kan förekomma. I och med att arbetet inte är på heltid skulle detta kunna passa dig som studerar eller som kan kombinera detta med ett annat arbete. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/57352991
Företag: Brukarkooperativet JAG Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga 31-årig kille söker en personlig assistent. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 31-årig kille söker en personlig assistent.

Humana söker en sjukvårdkunnig och hälsomedveten personlig assistent!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker just nu personliga assistenter till en av våra kunder i Mölndal, en pojke på 3 år med tracheostomi (andningskanyl) samt PEG/knapp. Han behöver till följd av sin tracheostomi ständig tillsyn/övervakning. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera barnet genom ständig tillsyn, skötsel av tracheostomi, sondmatning via PEG/knapp, inhalationer och lite bus och lek. Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn, är ansvarfull, pålitlig, lojal, flexibel och lyhörd. Vi söker både dag- och nattpersonal och då arbetet innebär aktivt nattvak söker vi dig som är nattmänniska och som trivs med att arbeta natt. Det är ett ansvarsfullt uppdrag och att du tar uppgiften på allvar är viktigt för att föräldrarna skall känna trygghet när du har hand om deras barn. Viktigt för familjen då du kommer arbeta i deras hem är också att du som söker har känsla och respekt för familjens personliga integritet. Då du kommer arbeta med ett barn med andningssvårigheter ser vi med fördel att du är en person som agerar snabbt i akuta situationer. Önskvärt är också att du som söker denna tjänst ska se detta arbete som långsiktigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn, tracheostomi och sondmatning i PEG samt om du är sjukvårdskunnig. Det är dock inga krav då vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och att personkemin mellan dig och familjen stämmer. Vi vill helst ej att du jobbar extra på flera ställen utan vill att du prioriterar att arbeta hos oss. Då pojken är mycket infektionskänslig kan det vara en fördel om du inte har småbarn själv. Rökfri är ett krav.   Arbetstid: Två deltidstjänster; 1 deltid, 50-60%, c:a 25 aktiva timmar/vecka, varierande dag, kväll och helg. 1 deltid, 50-60%, c:a 25 aktiva timmar/vecka, vaken natt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal Tillträde: I början utav maj. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Humana söker en sjukvårdkunnig och hälsomedveten personlig assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Humana söker en sjukvårdkunnig och hälsomedveten personlig assistent!


Sök lediga jobb En personlig assistent

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se