Energi 46 jobb - lediga jobb

Energi 46 jobb Energi 46 jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Energi 46. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Energi 46. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. FÖRETAGSÄLJARE- Stockholm

  2. FÖRETAGSÄLJARE- Katrineholm

  3. FÖRETAGSÄLJARE- Ospecificerad arbetsort


Mer beskrivning

FÖRETAGSÄLJARE
Energi 46 är ett svenskt företag på elmarknaden, där vi erbjuder små till medelstora företag och andra organisationer besparingar på deras elförbrukning. Energi 46 verkar för en hållbar miljöhantering och vår vision är att företag ska få tillgång till miljövänlig el till självkostnadspris. Vår affärsidé är att skapa win-win samarbeten och leverera marknadens bästa elavtal till våra kunder. Energi 46 är en spännande organisation som har varit verksamt sedan 2011. Just nu expanderar vi och söker personer som gillar utmaningar och vill utvecklas både som säljare och individer. Din roll: I arbetet tar du kontakt med företag via beprövade försäljningsmodeller och erbjuder en möjlighet för den potentiella kunden att göra större besparingar. Din uppgift är att belysa kundens vinst på samarbetet och sälja våra mervärden som ger nöjda och långsiktiga kundrelationer. Du drivs av utveckling och motiveras av en hög provisionsbaserad betalningsmodell. Energi 46 tillämpar god försäljningssed och i din roll levererar du besparingar och värden kunder är tacksamma för. Ditt arbete: Du kommer att arbeta både självständigt och i team med eget ansvar och rätt stöd för att lyckas. Du kommer via personliga möten bearbeta beslutsfattare inom företag och organisationer. Dina egenskaper: Du är orädd och drivs av din förmåga att leverera i ditt säljarbete. Du lär dig fort och att utvecklas är för dig en självklarhet. Du är villig att arbeta hårt för att uppnå dina personliga mål och vill få bra ersättning för att sälja tjänster du kan vara stolt över. Självklart stimuleras du av både samarbete och tävlingar. Du är en god kamrat och en bra kollega som vågar där andra tvekar. All erfarenhet är positiv, speciellt inom försäljning. Viktigast är din karaktär och dina personliga egenskaper. Körkort är meriterande men ej krav. Både ungdomar och seniorer är också välkomna att söka. Vi erbjuder: Hög provision. Säljutbildningar i flera steg. Utbildning inom energiområdet och elmarknaden. För rätt kandidater finns möjligheter till fortsatt anställning efter sommarjobbet.
Företag: Energi 46
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSÄLJARE jobb, FÖRETAGSÄLJARE Stockholm, FÖRETAGSÄLJARE Energi 46
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSÄLJARE

FÖRETAGSÄLJARE
Energi 46 är ett svenskt företag på elmarknaden, där vi erbjuder små till medelstora företag och andra organisationer besparingar på deras elförbrukning. Energi 46 verkar för en hållbar miljöhantering och vår vision är att företag ska få tillgång till miljövänlig el till självkostnadspris. Vår affärsidé är att skapa win-win samarbeten och leverera marknadens bästa elavtal till våra kunder. Energi 46 är en spännande organisation som har varit verksamt sedan 2011. Just nu expanderar vi och söker personer som gillar utmaningar och vill utvecklas både som säljare och individer. Din roll: I arbetet tar du kontakt med företag via beprövade försäljningsmodeller och erbjuder en möjlighet för den potentiella kunden att göra större besparingar. Din uppgift är att belysa kundens vinst på samarbetet och sälja våra mervärden som ger nöjda och långsiktiga kundrelationer. Du drivs av utveckling och motiveras av en hög provisionsbaserad betalningsmodell. Energi 46 tillämpar god försäljningssed och i din roll levererar du besparingar och värden kunder är tacksamma för. Ditt arbete: Du kommer att arbeta både självständigt och i team med eget ansvar och rätt stöd för att lyckas. Du kommer via personliga möten bearbeta beslutsfattare inom företag och organisationer. Dina egenskaper: Du är orädd och drivs av din förmåga att leverera i ditt säljarbete. Du lär dig fort och att utvecklas är för dig en självklarhet. Du är villig att arbeta hårt för att uppnå dina personliga mål och vill få bra ersättning för att sälja tjänster du kan vara stolt över. Självklart stimuleras du av både samarbete och tävlingar. Du är en god kamrat och en bra kollega som vågar där andra tvekar. All erfarenhet är positiv, speciellt inom försäljning. Viktigast är din karaktär och dina personliga egenskaper. Både ungdomar och seniorer är också välkomna att söka. Vi erbjuder: Hög provision. Säljutbildningar i flera steg. Utbildning inom energiområdet och elmarknaden. För rätt kandidater finns möjligheter till fortsatt anställning efter sommarjobbet.
Företag: Energi 46
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSÄLJARE jobb, FÖRETAGSÄLJARE Katrineholm, FÖRETAGSÄLJARE Energi 46
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSÄLJARE

FÖRETAGSÄLJARE
Energi 46 är ett svenskt företag på elmarknaden, där vi erbjuder små till medelstora företag och andra organisationer besparingar på deras elförbrukning. Energi 46 verkar för en hållbar miljöhantering och vår vision är att företag ska få tillgång till miljövänlig el till självkostnadspris. Vår affärsidé är att skapa win-win samarbeten och leverera marknadens bästa elavtal till våra kunder. Energi 46 är en spännande organisation som har varit verksamt sedan 2011. Just nu expanderar vi och söker personer som gillar utmaningar och vill utvecklas både som säljare och individer. Din roll: I arbetet tar du kontakt med företag via beprövade försäljningsmodeller och erbjuder en möjlighet för den potentiella kunden att göra större besparingar. Din uppgift är att belysa kundens vinst på samarbetet och sälja våra mervärden som ger nöjda och långsiktiga kundrelationer. Du drivs av utveckling och motiveras av en hög provisionsbaserad betalningsmodell. Energi 46 tillämpar god försäljningssed och i din roll levererar du besparingar och värden kunder är tacksamma för. Ditt arbete: Du kommer att arbeta både självständigt och i team med eget ansvar och rätt stöd för att lyckas. Du kommer via personliga möten bearbeta beslutsfattare inom företag och organisationer. Dina egenskaper: Du är orädd och drivs av din förmåga att leverera i ditt säljarbete. Du lär dig fort och att utvecklas är för dig en självklarhet. Du är villig att arbeta hårt för att uppnå dina personliga mål och vill få bra ersättning för att sälja tjänster du kan vara stolt över. Självklart stimuleras du av både samarbete och tävlingar. Du är en god kamrat och en bra kollega som vågar där andra tvekar. All erfarenhet är positiv, speciellt inom försäljning. Viktigast är din karaktär och dina personliga egenskaper. Körkort är meriterande men ej krav. Både ungdomar och seniorer är också välkomna att söka. Vi erbjuder: Hög provision. Säljutbildningar i flera steg. Utbildning inom energiområdet och elmarknaden. För rätt kandidater finns möjligheter att avancera och växa med företaget samtidigt som du tjänar mycket pengar. Vi ser gärna sökande från Mellansverige.
Företag: Energi 46
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSÄLJARE jobb, FÖRETAGSÄLJARE Ospecificerad arbetsort, FÖRETAGSÄLJARE Energi 46
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSÄLJARE


Sök lediga jobb Energi 46

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se