Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.

Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden. jobb Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.- Falun


Mer beskrivning

Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.
Välkommen till Falun – en riktig idrottsstad! I Falun finns allt som hjärnan, hjärtat och själen behöver och det är aldrig längre bort än runt stugknuten. Här finns Lugnets nationalarena med sin unika samling av olika idrotter och inom samma område finns Högskolan Dalarna med idrottsutbildningar och idrottsforskning. Mitt i detta finns Falu SS, Dalarnas största simklubb med verksamhet inom simning, vattenpolo och open-water-simning, från nybörjare till elitverksamhet. I rollen som klubbchef/huvudtränare blir du Falu SS ambassadör och förebild. Vår ambition är att vara en föregångare inom svensk simsport och därför är det betydelsefullt att du som vi, stimuleras och motiveras av att ligga i framkant. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att stärka och profilera verksamheten ytterligare, samt att som simtränare ha idéer och strategier som utvecklar och underlättar för lärande på ett lustfyllt sätt. Glädje och energi ska genomsyra vår verksamhet. En annan viktig uppgift är att arbeta för goda och effektiva samarbetsformer för att utveckla föreningen. Det innebär att hantera olika medlemmars viljor och intressen för att skapa en röd tråd i verksamheten. Att tydliggöra vår kultur/anda för att skapa en attraktiv förening är en angelägen uppgift för dig. Vi söker dig som är självgående och entusiasmerande. Du har en pedagogisk förmåga samt god förståelse och kunskap om barn- och ungdomars utvecklingsprocess. Det är viktigt att du har ett tydligt och moget ledarskap och är duktig på att skapa ett öppet och inspirerande arbetsklimat. Vi vill att du har ett intresse för vår verksamhet och att du kan tolka behoven och omsätta det i produktiva samarbetsinsatsinsatser.  Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är utbildad enligt SSF utbildningslinje och/eller är högskoleutbildad inom idrott, eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Vi erbjuder ett utmanande uppdrag som har stora påverkans- och utvecklingsmöjligheter. Vill du bidra till att skapa skillnad och har lust att göra och lära nytt, varmt välkommen med din ansökan! Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor, kontakta Anna Svärd, ordförande, tel 070-315 42 52 Ansökan skickas till: Mail: styrelsen@falusim.nu Postadress: Styrelsen, Falu Simsällskap, Lugnetvägen 7, 791 31 FALUN Sista ansökningsdag: 15 september 2013
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Falun
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.


Sök lediga jobb Engagerad och driven ledare som vill bygga föreningen för framtiden.

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se