Enhetschef, Bemanningsenheten jobb - lediga jobb

Enhetschef, Bemanningsenheten jobb Enhetschef, Bemanningsenheten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Enhetschef, Bemanningsenheten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Enhetschef, Bemanningsenheten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Enhetschef, Bemanningsenheten- Ljusdal

  2. Enhetschef, Bemanningsenheten- Ale

  3. Enhetschef, Bemanningsenheten- Halmstad

  4. Enhetschef, Bemanningsenheten- Ale

  5. Enhetschef, Bemanningsenheten- Linköping


Mer beskrivning

Enhetschef, Bemanningsenheten
Vi söker: Enhetschef, Bemanningsenheten Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Bemanningsenheten arbetar idag på uppdrag av äldreomsorgen samt stöd och omsorg med bemanningsfrågor, administration, trygghetslarm, planering för hemtjänst samt vissa IT frågor. Arbetsplats: Bemanningsenheten Arbetsuppgifter: Du skall: Leda, planera, informera, samordna samt utveckla verksamhetsområdet utifrån omsorgsnämndens mål på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt. Ansvara för verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljöfrågor. Vara lyhörd, företagsam, initiativrik, ha ambitioner och framtidsplaner. Kvalifikationer: Har högskoleutbildning inom sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet, PA programmet eller annan likvärdig utbildning. Har förmåga att samarbeta, etablera och utveckla goda relationer. Har erfarenhet av arbetsledning inom omvårdnadsyrken. Har goda IT kunskaper. Kunskaper i arbetsrätt är meriterande. Övrigt: Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, ledaregenskaper och samarbets-förmåga. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Lämnas av verksamhetschef Ingrid Sundström, 0651-182 72 el 070-343 65 28 Fackliga kontaktpersoner: SSR: Staffan Olsson 0651-182 30, Vision: Märit Laursen 0651-180 17, Ledarna: Robert Carlberg 0651-183 74 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Bemanningsenheten

Enhetschef, Bemanningsenheten
Ale kommun med 29 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 medarbetare som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Internservice har uppdraget att ge kvalitativ service till Ale kommuns kärnverksamheter på ett professionellt och resurseffektivt sätt. Organisationen startade vid årsskiftet 2016 och är under utveckling. Idag består Internservice av servicesupport, verksamhet kost samt verksamhet fastighet. Serviceorganisationen lägger stor vikt vid kollegialt samarbete och arbetssätt. Till hösten 2016 kommer kommunens bemanningsenhet att ingå i Internservice och samtidigt växa. Detta medför att vi nu rekryterar en ny enhetschef. Bemanningsenheten består av 24 medarbetare, fyra arbetsledare, en enhetschef och timavlönade. Idag sköter bemanningsenheten vikarieanskaffning, korttidsvikariat och sommarvikarier för Sektor arbete, trygghet och omsorg (ATO), inriktning äldreomsorg och funktionshinder. I sin nya roll kommer bemanningsenheten att utvecklas och sköta vikarieanskaffningen för i stort sett hela kommunen. ARBETSUPPGIFTER Ditt huvuduppdrag blir att leda tidigare uppbyggd enhet som bemannar ATO och samtidigt coacha in medarbetarna i den nya serviceorganisationen. Tillsammans med medarbetare och projektledare/nuvarande enhetschef utvecklar ni den nya bemanningsenheten. Under det pågående uppstartsarbetet får du även möjlighet att forma ramarna för din egen tjänst. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet från tidigare chefsbefattning och högskoleutbildning med inriktning verksamhetsområdet äldreomsorg eller funktionshinder. Som person är du bra på att fånga upp idéer och skapa struktur. Du har B-körkort. Meriterande är om du har arbetat med bemanningsfrågor och erfarenhet av Time Care planering och Time Care Pool eller andra liknande system. ÖVRIGT Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Ale kommun, Serviceavdelningen
Ort: Ale
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Bemanningsenheten

Enhetschef, Bemanningsenheten
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen ska vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare. ARBETSUPPGIFTER Bemanningsenheten inom hemvårdsförvaltningen ansvarar för akutrekrytering av omvårdnadspersonal till den kommunala äldreomsorgen. Rekryteringen av personal ska vara kvalitetssäkrad och bemanningsenheten ska präglas av en hög servicenivå, såväl internt som externt. För att klara framtiden t.ex. gällande kompetensförsörjning ska omvärldsbevakning vara en del för att kunna rekrytera, introducera och utbilda vikarier. Du arbetar aktivt med att rekrytera och följa upp timanställda. Som enhetschef på Bemanningsenheten har du personal- ekonomi- och verksamhetsansvar. Idag består enheten av nio akutrekryterare. I Bemanningsenhetens uppdrag ingår också att utveckla verksamheten och profilera hemvårdsförvaltningen som en modern och attraktiv arbetsgivare. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du kommer att jobba med förändringsprocesser i nära samarbete med förvaltningens HR-enhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är genuint intresserad av människor och som är utvecklingsorienterad. Du ska ha erfarenhet som chef/ledare med kunskaper inom ekonomi, styrning och organisationsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hemvårdsförvaltningens verksamhetsområde och att du är väl införstådd med rekryteringsprocesser. Lämplig högskole- eller universtitetsutbildning krävs. Det är även viktigt att du har förmåga till helhetssyn med såväl ett versamhets- som kundfokus. Tjänsten ställer höga krav på planerings- och samarbetsförmåga. Goda IT-kunskaper krävs. Körkort erfordras. ÖVRIGT Hemvårdsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders –och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Varmt välkommen med din ansökan! Inför denna rekrytering har förvaltningen tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Halmstads kommun, Hemvårdsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Bemanningsenheten

Enhetschef, Bemanningsenheten
Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år. Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss? Internservice har uppdraget att ge kvalitativ service till Ale kommuns kärnverksamheter på ett professionellt och resurseffektivt sätt. Organisationen startade vid årsskiftet 2016 och är under utveckling. Idag består Internservice av servicesupport, verksamhet kost samt verksamhet fastighet. Från och med 2017 ingår kommunens bemanningsenhet i Internservice och är under utveckling. Serviceorganisationen lägger stor vikt vid kollegialt samarbete och arbetssätt. Bemanningsenheten består av 24 medarbetare, fyra arbetsledare, tre till fyra bemanningsplanerare, timavlönade och två enhetschefer. Enheten är delad med en enhetschef för omsorg och en för förskola. Förskolan är under uppbyggnad och det är en enhetschef för förskolan vi söker nu. Idag sköter bemanningsenheten vikarieanskaffning, korttidsvikariat och sommarvikarier för Sektor arbete, trygghet och omsorg (ATO), bemanningsenheten. Arbetet med vikarieanskaffning för förskolan är under uppbyggnad. I din nya roll kommer bemanningsenheten att utvecklas och sköta vikarieanskaffningen för i stort sett hela kommunen. ARBETSUPPGIFTER Ditt huvuduppdrag är att med ett tydligt, tryggt och modigt ledarskap tillsammans med medarbetare och nuvarande enhetschef utveckla den nya bemanningsenheten och samtidigt coacha in nya och tidigare medarbetarna i den nya serviceorganisationen. Under det pågående uppstartsarbetet får du även möjlighet att forma ramarna för din egen tjänst. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet från tidigare chefsbefattning och högskoleutbildning. Som person är du bra på att fånga upp idéer och skapa struktur. Du har B-körkort. Meriterande är om du har arbetat med bemanningsfrågor och erfarenhet av Time Care planering och Time Care Pool eller andra liknande system. Meriterande är också om du arbetat med förskola i en ledande funktion. ÖVRIGT Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag gått ut. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Ale kommun, Bemanningsenheten
Ort: Ale
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Bemanningsenheten

Enhetschef, Bemanningsenheten
Bemanningsenheten förmedlar sjuksköterskor, undersköterskor, skötare och läkarsekreterare till universitetssjukhusets samtliga sjukvårdande enheter, och till primärvården i centrala länsdelen vid behov av korttidsvikarier (1-14 dagar). Bemanningsenheten administrerar över 22 000 behov av korttidsvikarier per år och blir även periodvis involverade i behov av vikarier för längre perioder. Arbetsbeskrivning I rollen som enhetschef ingår ansvar för verksamhetens utveckling och resultat inom kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi. Ledarskapet präglas av engagemang, tydlighet, synlighet och närvaro som stimulerar till ett aktivt medarbetarskap. Du förväntas ha ett nära samarbete med administrativt bokningsansvariga och en god relation med enhetens kunder (cirka 90 st). Utbildning och erfarenhet Du har en utbildning inom hälso- och sjukvård, gärna på högskolenivå, samt en gedigen sjukvårdserfarenhet. Meriterande är om du har tidigare chefserfarenhet och/eller ledarutbildning. Personliga egenskaper Som person är du trygg, stabil och har självinsikt samt ett situationsanpassat förhållningssätt. Du har en god förmåga att tänka nytt och att omsätta uppdrag i idéer och handling för att nå verksamhetens mål. Som person har du en god samarbetsförmåga, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig i din kommunikation och leder genom att skapa engagemang och delaktighet, samt har en utvecklad empatisk förmåga. Anställning och information Chefsuppdraget är tidsbegränsat och du erbjuds tillsvidareanställning inom Region Östergötland i din grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: HR-chef, Åsa Ivansson, 010-103 82 48, asa.ivansson@regionostergotland.se Verksamhetschef, Malin Risto, 010-103 15 55, malin.risto@regionostergotland.se Fackliga representanter: Vårdförbundet, Marie Yngvesson, marie.yngvesson@regionostergotland.se Kommunal, Dorée Harman, doree.harman@regionostergotland.se Vision, Monica Karlsson, monica.ev.karlsson@regionostergotland.se   Ansökan Sista ansökningsdag är den 22 oktober 2017. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Företag: Region Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Bemanningsenheten


Sök lediga jobb Enhetschef, Bemanningsenheten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se