Enhetschef för Resursenheten jobb - lediga jobb

Enhetschef för Resursenheten jobb Enhetschef för Resursenheten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Enhetschef för Resursenheten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Enhetschef för Resursenheten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Enhetschef för Resursenheten- Bollnäs

  2. Enhetschef för Resursenheten Kungsmadskolan och Teknikum- Växjö

  3. Vik Enhetschef för Resursenheten- Härnösand


Mer beskrivning

Enhetschef för Resursenheten
Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26 000 invånare och 2 500 anställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur-och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Bollnäs kommun söker: Enhetschef för Resursenheten. Tillträde 2013-09-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är för närvarande organiserad under Socialförvaltningen. Arbetsuppgifter I resursenhetens uppdrag ligger för närvarande att medverka i arbetet som pågår för att skapa en kommungemensam vikariepool. Denna är tänkt att gälla från och med 2014-01-01. Som enhetschef ansvarar Du för verksamhet, ekonomi och personal inom Ditt ansvarsområde. Enhetschefen är kommunens representant ute i verksamheten, vilket innebär att Du arbetar efter de politiskt uppställda målen för verksamheten. Resursenheten fungerar som en vikarieresurs för våra verksamhetsområden. Den består för närvarande två enhetschefer, en korttidspool med 45 medarbetare, en långtidspool med 60 medarbetare, ca 200 timanställda samt administratörer. Antalet medarbetare beräknas öka vartefter sammanslagningen med övriga verksamheter sker. Som enhetschef för resursenheten har du förutom sedvanliga arbetsuppgifter ansvar för att vara behjälplig vid all rekrytering av personal inom kommunals verksamhetsområde där resursenheten ansvarar för vikarieanskaffning. All LAS-hantering sköts via resursenheten. Kvalifikationer Högskolans sociala omsorgslinje alt pedagogisk högskoleutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har goda kunskaper i arbetsrätt, förmåga att se nya och flexibla lösningar. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett tydligt ledarskap, god kommunikativ förmåga och intresse i förändrings- och utvecklingsarbete. Vidare är du en självständig och ansvarstagande person, men med förmåga till att söka hjälp och stöd av kollegor och andra. Gedigen erfarenhet av arbetsledning i förekommande verksamheter är meriterande. Övrigt För ytterligare information tag kontakt med Monica Embretsen, tel 0278-25293 el 070-581 92 64 Jannette Källänge, Vision 0278-25000 Ella Nordh, Kommunal 0278-25566 Välkommen med din ansökan till Bollnäs kommun, Sociaaltjänstens administration, 821 80 Bollnäs registrera din ansökan på länken http://int.bollnas.se/Personal/jobbanssoc.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnummer SN 13-3054 Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och löneanspråk och ska vara oss tillhanda senast 2013-07-17. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekryterin
Företag: Bollnäs kommun, Socialtjänsten
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för Resursenheten

Enhetschef för Resursenheten Kungsmadskolan och Teknikum
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7 000 anställda fördelade på 600 arbetsplatser och 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vår uppgift är att leverera god grundservice och kundnytta som skapar värde för de vi är till för, våra kommuninvånare, företagare och kunder. Tillsammans skapar vi en attraktiv kommun där man vill bo, utvecklas och driva företag. Som anställd i Växjö kommunkoncern tar du tillvara på individers olikheter, möter medarbetare och invånare med respekt och jobbar för att skapa en hållbar framtid. Resursenheten är en stödfunktion inom gymnasiet som utifrån en helhetssyn på elevens behov bidrar till elevernas lärande, utveckling och hälsa. Enheten omfattar skolsköterskor, kuratorer, arbetsterapeut, specialpedagoger och elevassistenter. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en enhetschef till resursenheten med placering på Teknikum. Tjänsten är en deltidstjänst på 50 % och den innebär ett personalansvar för ca 12 medarbetare. Tjänsten innebär inget elevansvar. Exempel på arbetsuppgifter är arbetsgivaransvar såsom planering, medarbetasamtal, lönesamtal, rekrytering och ekonomisk ansvar för enheten. Du är ansvarig för din enhet och ska se till att denna drivs på bra sätt mot uppsatta mål. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet som skolledare eller chef sedan tidigare. Du behöver även ha pedagogisk erfarenhet. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du behöver vara en naturlig ledare som lyssnar in situationer och tar beslut utefter det. Du trivs även med utmanande uppdrag och har en vilja att driva utvecklingen av resursenheten framåt.
Företag: Växjö kommun
Ort: Växjö
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för Resursenheten Kungsmadskolan och Teknikum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för Resursenheten Kungsmadskolan och Teknikum

Vik Enhetschef för Resursenheten
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. RESURSENHETEN inom socialtjänstens individ och familjeomsorg omfattar HVB Bogården, Hem för Vård eller Boende för barn och föräldrar, HVB Tellus hem för vård eller boende för ensamkommande ungdomar samt Stödboende för ensamkommande ungdomar. Verksamheten genomgår för närvarande stora förändringar i och med att antalet ensamkommande ungdomar minskar. Vi söker enhetschef Fr. o. m 2019-01-01 kan organisationen ändras ytterligare vilken kan innebära att tjänsten som enhetschef även omfattar föreståndaransvar/verksamhetsansvar för Bogården. Arbetsuppgifter: Som enhetschef för Resursenheten har du ett övergripande budget-, personal-, verksamhets- samt arbetsmiljöansvar för hela Resursenheten samt ett särskilt ansvar för att arbetsleda och utveckla en verksamhet som på bästa sätt ska tillgodose de ensamkommande ungdomarnas behov. Målet med verksamheten för ensamkommande ungdomar är att erbjuda en trygg och väl fungerande miljö med ett bemötande som präglas av respekt och värme. Du ansvarar för att verksamheten planeras, utvecklas och utvärderas, och att verksamheten utvecklas i takt med ny lagstiftning och andra förutsättningar. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära delaktighet i samordnadet av insatserna från övriga aktörer i mottagandet framförallt socialtjänst, gode män och skola. Kvalifikationer: Högskoleutbildning med ett innehåll som är relevant för den verksamhet som ska bedrivas. Erfarenhet av liknande verksamhet och av arbetsledning ett krav. För att vara framgångsrik i arbetet som föreståndare/enhetschef ska du vara målinriktad och uthållig. Du ska ha kunskaper i och förmåga att skapa engagemang och delaktighet samt ha god förmåga att samverka och samarbeta med andra. Arbetstid/varaktighet: Heltid, Vikariat enhetschef fr.o.m. 1/9 inkluderat föreståndare/verksamhetsansvarig för Stödboendet för ensamkommande ungdomar, längst t.o.m. 31/12-18. Vikariatet tillsätts under förutsättning av ordinarie befattningshavares fortsatta tjänstledighet.   Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Enhetschef för Resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Enhetschef för Resursenheten


Sök lediga jobb Enhetschef för Resursenheten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se