Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat) jobb - lediga jobb

Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat) jobb Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat) jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat). På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat). Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat)- Göteborg

  2. Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat)- Göteborg


Mer beskrivning

Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat)
Örgryte-Härlanda ligger i östra delen av Göteborg och har drygt 56 000 invånare. Stadsdelsförvaltningen arbetar med service till invånarna inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, hemsjukvård samt fritid och kultur, på uppdrag av politikerna i stadsdelsnämnden. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning har cirka 3 500 anställda. I stadsdelen skapar vi möjligheter till ett självständigt liv och förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi är engagerade, öppna och en del av omvärlden. Människors resurser och egen kraft är utgångspunkten i vårt arbete och delaktighet skapar ömsesidigt förtroende och trygghet. Vi arbetar utifrån de fyra förhållningssätten: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi tänker nytt, vi samarbetar och vi bryr oss. ARBETSUPPGIFTER Örgryte-Härlandas äldreomsorg och hälso- och sjukvård erbjuder förebyggande insatser, service, omsorg och vård för främst äldre. Verksamheten utgör stöd för ett meningsfullt liv, präglat av oberoende och självständighet, under trygga förhållanden med respekt för självbestämmande och integritet. Utförandet kännetecknas av ett salutogent förhållningssätt. Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen inom område äldreboende. Du ansvarar tillsammans med övriga enhetschefer under semesterperioden för driften av äldreboende inom området i stadsdelen. KVALIFIKATIONER Du skall ha relevant högskoleexamen inom området såsom sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetat som chef tidigare och har erfarenhet av personal, verksamhet och budgetansvar. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. - Du är resultat- och lösningsinriktad och sätter stort värde på samarbete och goda professionella relationer. - Du kan arbeta både självständigt och i grupp för att nå uppsatta mål. - Du har god analytisk förmåga och ser detaljer och helhet. - Du har god social säkerhet. - Du trivs med ett verksamhetsnära ledarskap. - Du har förmågan att entusiasmera och engagera dina medarbetare. - Du är väl förtrogen med lagar och förordningar och kan tillämpa dessa. - Du har erfarenhet av eller lätt att lära för verksamhetsområdet relevanta IT-system. ÖVRIGT Stadsdelsförvaltningen Örgryte-Härlanda vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.
Företag: Göteborgs stad, SDF Örgryte-Härlanda
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat)

Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat)
Örgryte-Härlanda ligger i östra delen av Göteborg och har drygt 58 000 invånare. På stadsdelsförvaltningen arbetar vi på uppdrag av politikerna i stadsdelsnämnden med service till invånarna inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, hemsjukvård samt kultur och fritid. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning har cirka 3 500 anställda. Vår vision i stadsdelen är att vi tillsammans skapar möjligheter till ett självständigt liv och förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi är engagerade, öppna och en del av omvärlden. Människors resurser och egen kraft är utgångspunkten i vårt arbete och delaktighet skapar ömsesidigt förtroende och trygghet. Vi arbetar utifrån de fyra förhållningssätten: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi tänker nytt, vi samarbetar och vi bryr oss. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att arbeta med chefsuppdrag under sommaren inom område äldreboende. Som enhetschef hos oss kommer du att ansvara för roliga, inspirerade och engagerade arbetsgrupper och du kommer att ha resultatansvar för ekonomi, personal samt omsorg och service. Verksamheten utgör stöd för ett meningsfullt liv, präglat av oberoende och självständighet, under trygga förhållanden med respekt för självbestämmande och integritet. Utförandet kännetecknas av ett salutogent förhållningssätt och tillsammans med erfarna enhetschefskollegor ansvarar ni för driften av äldreboendena i stadsdelen. Vi erbjuder dig ett viktigt uppdrag i en engagerad organisation med hög kompetens. Tillsammans har vi en spännande och härlig sommar framför oss! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen inom lämplig högskoleutbildning så som sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i arbetet som enhetschef ser vi gärna att du har erfarenhet av personal-, ekonomi- och budgetansvar och förstår vad som krävs för att engagera dina medarbetare. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande och som person är du trygg i ditt ledarskap och kan leda genom andra. Vidare är du kommunikativ och vågar stå för fattade beslut samt har förmågan att göra dem begripliga för medarbetarna. Personliga ledaregenskaper som vi premierar är mål- och resultatorientering och att du sätter stort värde på samarbete och goda professionella relationer. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med lagar och förordningar och kan tillämpa dessa samt att du har god datorvana och har lätt för att lära dig olika verksamhetssystem. Det kanske mest grundläggande är dock att du har förmåga och ser glädje i att entusiasmera och engagera dina medarbetare! Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Stadsdelsförvaltningen Örgryte-Härlanda vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.
Företag: Göteborg, SDF Örgryte-Härlanda
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat)


Sök lediga jobb Enhetschef till äldreboende (Semestervikariat)

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se