Enhetschef till EUI sekretariatet jobb - lediga jobb

Enhetschef till EUI sekretariatet jobb Enhetschef till EUI sekretariatet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Enhetschef till EUI sekretariatet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Enhetschef till EUI sekretariatet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfarna Servitriser/Servitörer- Stockholm

  2. Erfaren, utbildad florist sökes!- Stockholm

  3. Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm- Stockholm

  4. Personlig Assistent-Solna, Ref 184- Solna

  5. Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201- Botkyrka

  6. Ekonomiassistent- Stockholm

  7. Truckörare behörig motvikt omg lager i Stockholm- Stockholm

  8. Utåtriktad och kreativ frisör- Täby

  9. C401401 Säljare- Stockholm

  10. JavaWebbUtvecklare- Stockholm


Mer beskrivning

Erfarna Servitriser/Servitörer
Vi är en ny-öppnad restaurang i Östermalm, nu söker vi efter 4 erfarna eller servitörer. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av bordsservering. Du som blivande medarbetare bör ha goda kunskaper i svenska och engelska. Vi tar endast emot ansökningar via Email, inga samtal.
Företag: PM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Servitriser/Servitörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Servitriser/Servitörer

Erfaren, utbildad florist sökes!
Inför hösten behöver vi utöka vårt glada gäng med extra personal som kan hoppa in med kort varsel. Det kan bli allt från några timmar till flera dagar i veckan beroende på hur behovet ser ut. Du som söker tjänsten är en erfaren florist med fler års yrkeserfarenhet, och skall kunna uppvisa betyg eller goda referenser från tidigare anställningar. Det är viktigt att du kan god svenska och är en social person. Vi kommer att prioritera äldre sökande. Kom in och lämna en ansökan, eller skicka in via mailen. Ring INTE då vi inte har tid att svara på frågor via telefon. Vi har öppet alla dagar så helgarbete kan förekomma. Varmt välkommen in med en ansökan.
Företag: IRENE EKSTRANDS BLOMMOR AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren, utbildad florist sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren, utbildad florist sökes!

Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades söker för närvarande en barnvakt med intresse för pedagogik och barnomsorg. Vår kund är en familj med två barn (1 och 3 år gamla) bosatt centralt i Stockholm. Familjen vill ha hjälp 4 dagar/veckan, ca 3 timmar per gång. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta hämtning på förskola och lek och lär i hemmet. Vårt pedagogiska fokus innebär att du med hjälp av inspiration och utbildning från vår sida kan tillämpa det du lärt dig vilket kommer göra din arbetsplats desto roligare och mer lärorik. Start: 10 augusti Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning 15 tim/vecka centralt i Stockholm

Personlig Assistent-Solna, Ref 184
Vi söker en personlig assistent till vår glada och funktionshindrade son som är 12 år. Han behöver stöd med personliga angelägenheter som hygien, klädsel, måltider och kommunikation med andra barn/vuxna samt även stöd med fritidsaktiviteter och annat. I arbetet ingår det att smälta in i brukarens vardag och att göra saker på det sätt som brukaren önskar eller själv skulle ha gjort. Arbetsplats kommer att vara i skolan och på fritids, i lokaler för annan fritidsverksamhet och i brukarens hem i Solna. Kvalifikationer: Du trivs med att få och ta ansvar samt att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga. Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer och vara initiativrik. Vi ser helst att du har någon form av formell utbildning och/eller erfarenhet av yrket. Har du erfarenhet av teckenkommunikation och/eller synnedsättning så är det ett plus. Arbetstider: Som personlig assistent arbetar du på ett schema som innehåller dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Tjänsten omfattar ca 25-40 timmar/vecka. Eventuellt utökad arbetstid under skollov och helger. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent-Solna, Ref 184 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent-Solna, Ref 184

Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201
Jag är en elvaårig pojke som bor i Tullinge och som går på träningsskola där. Jag har en förvärvad hjärnskada. Jag behöver assistenter, helst killar, som vill arbeta med mig främst på dag och kvällstid när jag är i skolan, på fritids, hemma eller på andra ställen. Jag gillar att vara utomhus och röra på mig, att rida, cykla och att simma och att kasta boll. Jag är bestämd och vet vad jag vill och inte vill. Jag pratar inte utan behöver någon som kan kommunicera med mig på ett bra sätt bl a genom bilder. Jag brukar åka på kollo och på resor med min familj och då behöver min assistent följa med. Ett bra bemötande är också viktigt för mig och att du verkligen vill arbeta och stödja mig i min väg framåt i livet. Jag vill att du följer med mig på olika aktiviteter som simning och sjukgymnastik. Jag har epilepsi så du måste ge mig mediciner varje dag. Jag vill inte att du röker. Det viktigaste är att du är lugn och är har ett mycket trevligt sätt mot mig och kommunicerar mycket med mig. Det förekommer tunga lyft. 2 tillsvidaretjänster. En på ca 52% och en på ca 98% där ingår även samordning med administrativa uppgifter. Söker även timvikarier som kan jobba vid behov. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201

Ekonomiassistent
Exchange Finans är ett av Sveriges ledande kreditmarknadsbolag med ca 25 centralt belägna valutaväxlingskontor i Sverige. Vår affärsidé är huvudsakligen att erbjuda både företag och privatpersoner valutaväxling, inlåning, utlåning, betalservice etc. till förmånliga villkor. Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående. Ekonomiavdelningen består av ett team på 6 personer, ekonomichef, redovisningsansvarig, budgetansvarig, samt tre ekonomiassistenter som ansvarar för löneadministration, leverantörsreskontra samt löpande bokföring och avstämning av bolagets affärsområden. Arbetsuppgifterna består bl.a. av: - Löpande bokföring och avstämning - Signering av bankfiler - Utveckla och effektivisera rutiner inom ditt ansvarsområde - Övriga förekommande arbetsuppgifter på avdelningen Kvalifikationskrav: - Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande - Goda kunskaper i Excel Meriterande: - Erfarenhet av Visma Control - Erfarenhet av löpande bokföring och avstämning Som person är du ansvarsfull, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är positiv, självgående och strukturerad. Exchange Finans är en platt organisation med korta beslutsvägar och som anställd hos oss har du möjlighet att utveckla och påverka din egen roll i företaget. Frågor avseende tjänsten besvaras via mail. Telefonkontakt undanbedes, detta gäller även rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent EXCHANGE FINANS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Truckörare behörig motvikt omg lager i Stockholm
JR Logistic AB är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag som verkat i Stockholm i 9 år, med inriktning på transport och lager. Vi har inte som målsättning att vara störst, vi vill vara bäst. Vår personal utgör hjärtat i vår verksamhet och därför har vi alltid största fokus på att alla trivs. Vi eftersträvar att alltid ha rätt person på rätt plats. Som anställd på JR Logistic är du själv en viktig kugge i hjulet samtidigt som du är en del av teamet. Hos oss har du roligt på jobbet! Företaget är beläget i Västberga och vi som driver det har stor erfarenhet av både transport och bemanning. Våra kunder finns över hela storstockholmsområdet och deras verksamhet innefattar bl. a. styckegodsdistribution, distribution av daglivsvaror och möbler, lagerverksamhet mm. Vi söker nu truckförare för motvikts truckar för omgående anställning. Du kommer att köra motvikts truck på lager i Stockholm med två skift. Tjänsten är heltid. Flexibilitet är ett måste i branschen då nya uppdrag kan komma med kort varsel. Både arbetstider och arbetsuppgifter kan precis som typ/modell av fordon variera, då de bestäms utifrån våra kunders önskemål. Du som söker bör även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, eftersom arbetet innefattar mycket kundkontakt. Att du sedan är trevlig, punktlig och ansvarsfull ser vi som en självklarhet. Väl mött!
Företag: JR LOGISTIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Truckörare behörig motvikt omg lager i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckörare behörig motvikt omg lager i Stockholm

Utåtriktad och kreativ frisör
Du ska vara kreativ, positiv och serviceinriktad.Några års erfarenhet är en önskan. Vi erbjuder en arbetsplats med stor utvecklingspotential. Du får lön enligt kollektivavtal, samt ett brett utbud av kurser och utbildningar som tar dig till nya nivåer. ÄR DU FRISÖREN VI SÖKER? Maila oss på info@runys.com
Företag: RUNY'S FRISÖRER AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktad och kreativ frisör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utåtriktad och kreativ frisör

C401401 Säljare
Swepap söker säljare till nytt affärsområde. Swepap gruppen är en aktör inom IT-området. Tillsammans med våra systerföretag sysselsätter vi ca 45 konsulter. Vi är ett välrenommerat och mycket lönsamt företag som funnits sedan 1996. Till vårt affärsområde IT-konsulting söker vi affärsdrivna säljare som vill vara med ett unikt skede i organisationens utveckling och utveckla detta område. Vad vi söker: - Vi söker en resultatorienterad och affärsmässig säljare som vill utöka Swepap:s kundportfölj med nya kunder och du delar vår syn på försäljning där kunden alltid kommer i första rummet. - Du behöver vara en driven, tävlingsmänniska som har förmågan att arbeta målmedvetet, långsiktigt och har höga förväntningar på dig själv. - Du är inspirerande som drar med dig människor omkring dig och ser lösningar när andra ser problem. - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Swepap i alla lägen. - Talar och skriver svenska och engelska mycket väl Initialt kommer arbetet att bestå av nykunds försäljning vilket gör dig till en mycket viktig resurs i företaget. Lyckas du och har de rätta förutsättningarna öppnas möjligheten att gå vidare inom företaget. Försäljningen sker primärt via telefon och du rapporterar direkt till Swepap:s affärsområdeschef. Swepap erbjuder: - En möjlighet att vara med och bygga något helt nytt och sätta din signatur på organisationen - Utbildning i produkter och tjänster - Trygg arbetsgivare och en mycket positiv arbetsmiljö - Konkurrenskraftiga och marknadsledande produkter/lösningar att erbjuda våra kunder - Möjlighet till intern utveckling och karriär Du erbjuder: - Några års erfarenhet av försäljning och helst direktförsäljning mot företag. IT är ett stort intresse och du besitter viljan att ta till dig förändringar i den snabbrörliga IT världen - Du är disciplinerad, engagerad och har god social kompetens - Vi jobbar i team och där är samarbetsförmåga en viktig egenskap - Du har förmodligen någon form av utbildning inom IT och kunskaper inom systemutveckling är meriterande Placeringsort Stockholm men du arbetar med kunder i hela Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ange annonsens referensnr. Ansökningarna kommer behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga C401401 Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401401 Säljare

JavaWebbUtvecklare
Vad du kommer att göra hos oss Rollen som JavaWebbUtvecklare i vårt Enterprice web leveransteam Vår önskan om kompetens och personlighet Minst två års erfarenhet av webbutveckling i Java, samt av i Webbsammanhang relevanta ramverk som exempelvis J2EE, Spring, Java Script Gärna även erfarenhet av portletsutveckling, olika former av systemintegration eller frontend-utveckling (Responsive/CSS/HTML etc.) Det här erbjuder vi dig Möjligheten att vara del av ett, i många avseenden, marknadsledan och i webbsammanhang heltäckande spjutspettsteam (Webbspecialicerade projektledare, användbarhetsspecialister, art directors, verksamhetskonsulter, arkitekter, frontend utvecklare, java och backendutvecklare Användbarhetsspecialister etc) , där vi till större delen driver våra egna leveranser (inhouse) med utgångspunkt i, på den svenska marknaden, ledande webbplattformar. För att säkerställa en jämn och hög kvalitet arbetar vi genomgående med utgångspunkt ifrån tydligt definierade metodramverk, samt verkar på ett strukturerat sätt (kompetensnoder etc.) för att ständigt uppnå mesta möjliga kompetensutbyte. Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet. För mer information, kontakta Spiros Mohlin, +46702811213
Företag: CGI Sverige AB Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga JavaWebbUtvecklare jobb, JavaWebbUtvecklare Stockholm, JavaWebbUtvecklare CGI Sverige AB Huvudkontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JavaWebbUtvecklare


Sök lediga jobb Enhetschef till EUI sekretariatet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se