Enhetschef_biståndshandläggare jobb - lediga jobb

Enhetschef_biståndshandläggare jobb Enhetschef_biståndshandläggare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Enhetschef_biståndshandläggare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Enhetschef_biståndshandläggare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Enhetschef/biståndshandläggare- Habo

  2. Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat- Götene

  3. Enhetschef/biståndshandläggare Pool- Hagfors

  4. Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat- Götene

  5. Enhetschef/biståndshandläggare- Hagfors

  6. Enhetschef/biståndshandläggare tillsvidareanställning- Ovanåker

  7. Enhetschef/biståndshandläggare pooltjänst- Hagfors

  8. Enhetschef/biståndshandläggare- Gagnef


Mer beskrivning

Enhetschef/biståndshandläggare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Biståndsenheten ansvarar för handläggning av ärenden inom vård och omsorgsområdet. Efter en omorganisation skall enheten få en egen enhetschef som tillika är biståndshandläggare. Enheten har nya lokaler i närheten av hemtjänst och särskilt boende. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är kunning inom området, som kan kombinera tillämpning av lagstiftning (främst SoL, LSS och förvaltningslagen), nämndens riktlinjer och en individuell bedömning av ärendena. Du är intresserad av att leda gruppen och samverka med utförarna inom bland annat hemtjänst, särskilt boende och funktionshinderomsorg. Du är socionom eller har motsvarande adekvat högskoleutbildning. Erfarenhet från biståndshandläggning är viktigt. Erfarenhet av ledarskap är meriterande.
Företag: Habo kommun, Socialförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare jobb, Enhetschef/biståndshandläggare Habo, Enhetschef/biståndshandläggare Habo kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare

Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat
Götene kommun Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare. Beskrivning Semestervikariat finns inom hemvårdsgrupper, äldreboenden och LSS-verksamhet Arbetsuppgifter Ledning av verksamheten inom äldreboenden, hemvårdsområden alternativt inom LSS-verksamhet. Kvalifikationer Högskolans sociala omsorgsprogram, socialpedagogiska programmet eller utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Körkort. Villkor Tillsättning av semestervikariat sker succesivt. Välkommen med din ansökan snarast Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tilllämpar rökfriarbetstid.
Företag: Götene kommun, Vikariepoolen ÄO/HO
Ort: Götene
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat

Enhetschef/biståndshandläggare Pool
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN POOL ENHETSCHEF/BISTÅNDSHANDLÄGGARE Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. ARBETSPLATS ÄLDREOMSORGEN Vi söker efter en engagerad och trygg person som kan omvandla mål och handlingar till konkreta resultat. Äldreomsorgens arbete bygger på en gemensam värdegrund där den enskilde ska känna trygghet och meningsfullhet och insatserna skall utföras med gott bemötande och god kvalitet.. ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Tjänsten som pool innebär att man kan arbeta som både enhetschef och biståndshandläggare beroende på var i verksamheten behovet finns. Som enhetschef har du ansvar för enhetens ekonomi och personal, men du har också ansvar för att vård och omsorgstagarnas behov blir tillgodosedda. Det är enhetschefen som leder/planerar/följer upp arbetet och har ansvar för att enheten bedrivs utifrån befintliga lagar, mål/riktlinjer. Som biståndshandläggare har du ansvar för att handlägga ärenden enligt gällande lagstiftning, enligt kommunens fastlagda riktlinjer och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår att utreda behov, fatta beslut och ansvara för att göra beställning till utförare. Biståndshandläggaren deltar i samordnande vårdplaneringar både i hemmet och på sjukhus. De kvalifikationer du bör ha är följande: Socionom utbildning, sociala omsorgsprogrammet eller annan adekvat utbildning. Vi söker dig som är flexibel, självständig och som ser en utmaning i att byta arbetsplats. Förmågan att fatta och förmedla beslut, samt uttrycka sig i tal och skrift är av mycket stor vikt. Körkort B. God samarbetsförmåga krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ANSTÄLLNINGSFORM OCH VARAKTIGHET 1,0 tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH TILLTRÄDESDATUM Ansök skall ha inkommit senast 2014-01-31. Tillträde efter överenskommelse. ANSÖKAN SKICKAS TILL Hagfors kommun, Personalenheten, 683 80 Hagfors. Märk ansökan med ansökningsnummer: P09-13. KONTAKTPERSON Pernilla Haglund verksamhetschef SoL, 0563-189 24, pernilla.haglund@hagfors.se Monica Davidsson Jansson, verksamhetschef SoL, 0563-189 58, monica.davidsson@hagfors.se FACKLIGA FÖRETRÄDARE Vision eller SSR når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare Pool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare Pool

Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat
Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare. Beskrivning Semestervikariat som enhetschef/biståndshandläggare inom äldreomsorgen. Arbetsuppgifter Ledning av verksamheten inom äldreboenden, hemvårdsområden alternativt inom LSS-verksamhet. Biståndshandläggning enligt socialtjänstlagen. Kvalifikationer Högskolans sociala omsorgsprogram, socionomprogrammet eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Körkort krävs. Hänsyn tas till personlig lämplighet. Villkor Semestervikariat 150615-150816. Heltid. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Götene kommun, Sektor Välfärd, område vuxen
Ort: Götene
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare, semestervikariat

Enhetschef/biståndshandläggare
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN POOL ENHETSCHEF/BISTÅNDSHANDLÄGGARE Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. ARBETSPLATS ÄLDREOMSORGEN Vi söker efter en engagerad och trygg person som kan omvandla mål och handlingar till konkreta resultat. Äldreomsorgens arbete bygger på en gemensam värdegrund där den enskilde ska känna trygghet och meningsfullhet och insatserna skall utföras med gott bemötande och god kvalitet.. ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Tjänsten som pool innebär att man kan arbeta som både enhetschef och biståndshandläggare beroende på var i verksamheten behovet finns. Som enhetschef har du ansvar för enhetens ekonomi och personal, men du har också ansvar för att vård och omsorgstagarnas behov blir tillgodosedda. Det är enhetschefen som leder/planerar/följer upp arbetet och har ansvar för att enheten bedrivs utifrån befintliga lagar, mål/riktlinjer. Som biståndshandläggare har du ansvar för att handlägga ärenden enligt gällande lagstiftning, enligt kommunens fastlagda riktlinjer och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår att utreda behov, fatta beslut och ansvara för att göra beställning till utförare. Biståndshandläggaren deltar i samordnande vårdplaneringar både i hemmet och på sjukhus. De kvalifikationer du bör ha är följande: Socionom utbildning, sociala omsorgsprogrammet eller annan adekvat utbildning. Vi söker dig som är flexibel, självständig och som ser en utmaning i att byta arbetsplats. Förmågan att fatta och förmedla beslut, samt uttrycka sig i tal och skrift är av mycket stor vikt. Körkort B. God samarbetsförmåga krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ANSTÄLLNINGSFORM OCH VARAKTIGHET 1,0 tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH TILLTRÄDESDATUM Ansök skall ha inkommit senast 2015-03-20. Tillträde efter överenskommelse. ANSÖKAN SKICKAS TILL Hagfors kommun, Personalenheten, 683 80 Hagfors. Märk ansökan med ansökningsnummer: P16-15. KONTAKTPERSON Pernilla Haglund verksamhetschef SoL, 0563-189 24, pernilla.haglund@hagfors.se Monica Davidsson Jansson, verksamhetschef SoL, 0563-189 58, monica.davidsson@hagfors.se FACKLIGA FÖRETRÄDARE Vision eller SSR når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare jobb, Enhetschef/biståndshandläggare Hagfors, Enhetschef/biståndshandläggare Hagfors kommun,
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare

Enhetschef/biståndshandläggare tillsvidareanställning
Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro. Kommunens drygt 11 000 invånare är kända för sin gemenskap och sitt engagemang. Sveriges första inomhushall för bandy byggdes tillsammans med invånare, föreningar och företag. De senaste fyra åren har Ovanåkers kommun utsetts till länets bästa skolkommun och klättrade i år till en 9:e plats i landet. 2013 utsågs kommunen till bäst i landet på service till företagare. Enhetschef/biståndshandläggare tillsvidareanställning 100 % Framtiden är din ? och din framtid är vår framtid! Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens socialtjänst tillsammans med oss. Uppdraget som omfattar heltid är fördelat på uppgiften att vara enhetschef för fyra biståndshandläggare samt att utreda, fatta beslut om samt följa upp insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Socialtjänsten i Ovanåkers kommun arbetar på olika sätt för att utveckla utrednings och uppföljningsarbetet. Vi söker nya metoder och utvecklar intern och extern samverkan för att på bästa sätt göra bra bedömningar och hitta verksamma lösningar för de behov vi möter, du kommer att vara en viktig kugge i detta arbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har socionomexamen/social omsorgslinje eller annan lämplig högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av handläggning/myndighetsutövning och besitter goda kunskaper inom aktuell lagstiftning. Du har god dokumentationsvana och är duktig på att utreda och se behov hos den enskilde. Tidigare erfarenhet av myndighetshandläggning inom LSS är meriterande. Vidare är det meriterande om du har vana av att arbeta i verksamhetssystemet ProCapita. Vi ställer stora krav på din förmåga att samarbeta/samverka med interna och externa samarbetspartners. Du är självgående, tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt arbete och driver dina processer. Du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga, flexibilitet och god organisationsförmåga är viktiga egenskaper. Lön Ange löneanspråk
Företag: Ovanåkers kommun
Ort: Ovanåker
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare tillsvidareanställning

Enhetschef/biståndshandläggare pooltjänst
ARBETSPLATS VÅRD- OCH OMSORGSAVDELNINGEN  Vi söker efter en engagerad och trygg person som kan omvandla mål och handlingar till konkreta resultat. Vård- och omsorgsavdelningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där den enskilde ska känna trygghet och meningsfullhet och insatserna skall utföras med gott bemötande och god kvalitet.    ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER  Tjänsten som pool innebär att man kan arbeta som både enhetschef och biståndshandläggare beroende på var i verksamheten behovet finns. Som enhetschef har du ansvar för enhetens ekonomi och personal, men du har också ansvar för att vård- och omsorgstagarnas behov blir tillgodosedda. Det är enhetschefen som leder/planerar/följer upp arbetet och har ansvar för att enheten bedrivs utifrån befintliga lagar, mål/riktlinjer.    Som biståndshandläggare har du ansvar för att handlägga ärenden enligt gällande lagstiftning, enligt kommunens fastlagda riktlinjer och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår att utreda behov, fatta beslut och ansvara för att göra beställning till utförare. Biståndshandläggaren deltar i samordnande vårdplaneringar både i hemmet och på sjukhus.    De kvalifikationer du bör ha är följande: Socionom utbildning, sociala omsorgsprogrammet eller annan adekvat utbildning. Vi söker dig som är flexibel, självständig och som ser en utmaning i att byta arbetsplats. Förmågan att fatta och förmedla beslut, samt uttrycka sig i tal och skrift är av mycket stor vikt. Körkort med förarbehörighet B. God samarbetsförmåga krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.    LÖN  Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk    FACKLIGA FÖRETRÄDARE  Vision, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.    ÖVRIGT  För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt män att söka tjänsten.    Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.    VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun
Ort: Hagfors
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare pooltjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare pooltjänst

Enhetschef/biståndshandläggare
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Myndighetsenheten är en del av stöd & omsorg inom Socialförvaltningen. Gruppen består av fem biståndshandläggare och en enhetschef/biståndshandläggare. Enheten handlägger och fattar beslut om insatser för äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet. Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är att leda och utveckla verksamheten. I uppdraget ingår verksamhet-, budget- och personalansvar. Tjänsten innebär ett nära samarbete med enhetschefer inom vård och omsorg, stöd och omsorg samt personal inom hälso- och sjukvårdsorganisationen. Tjänsten innefattar dessutom handläggning enligt SoL och LSS. Kvalifikationer: Vi utgår ifrån att du har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även flerårig erfarenhet av handläggning samt kunskaper om de lagrum som styr verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Du har förmåga att fatta och förmedla beslut som präglas av samverkan och delaktighet. Du har även god kommunikationsförmåga, kan uttrycka dig i tal och skrift, är målinriktad och har ett coachande förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig mognad. Arbetstid/varaktighet: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som fördelas mellan uppdraget som enhetschef respektive handläggare. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. Vi har 39 timmars arbetsvecka och flextid. Vill du vara en del av oss? Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta! Övrigt Bifoga referenser med ansökan. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på: http://www.rekryteringslots.se/medflyttare/medflyttarservice Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/biståndshandläggare jobb, Enhetschef/biståndshandläggare Gagnef, Enhetschef/biståndshandläggare Gagnefs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/biståndshandläggare


Sök lediga jobb Enhetschef_biståndshandläggare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se