Enhetschefer jobb - lediga jobb

Enhetschefer jobb Enhetschefer jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Enhetschefer. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Enhetschefer. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Enhetschefer till särskilt boende- Strömsund

 2. Enhetschefer till Allmänpsykiatri i Lund- Lund

 3. Enhetschefer till hemtjänst- Lysekil

 4. Enhetschefer- Göteborg

 5. Vårdenhetschefer sökes till Psykiatriska kliniken, Linköping- Linköping

 6. Enhetschefer till Äldreomsorgen- Gällivare

 7. Enhetschefer till Handikappomsorgen- Gällivare

 8. Enhetschefer till Vuxenpsykiatri i Malmö- Malmö

 9. Avdelningschefer/Vårdenhetschefer, 2 st- Gotland

 10. Enhetschefer till äldreomsorgen- Borlänge

 11. Enhetschefer till ordinärt boende- Göteborg

 12. 2 enhetschefer till beställarenheten- Stockholm

 13. 2 biträdande enhetschefer till beställarenheten- Stockholm

 14. Vårdenhetschefer- Göteborg

 15. Enhetschefer till Måltidsservice- Umeå

 16. Enhetschefer inom äldreomsorgen- Lidköping

 17. ENHETSCHEFER till Äldreomsorg- Tranås

 18. Enhetschefer- Uppsala

 19. ”Spelande tränare”- två enhetschefer till Ung Fritid- Norrtälje

 20. Två enhetschefer till område Boende och personligt stöd- Göteborg

 21. Engagerande enhetschefer- Leksand

 22. Enhetschefer till ordinärt boende- Göteborg

 23. Enhetschefer- Varberg

 24. 2 vikarierande enhetschefer till särskilt boende, Ref nr 2013-0523- Eksjö

 25. Intraservice söker enhetschefer- Göteborg

 26. Enhetschefer till Bemanningsservice- Göteborg

 27. 3 Enhetschefer- Helsingborg

 28. 2 st. Bitr. Enhetschefer Gemensamma Resurser 100 % TV- Helsingborg

 29. Två enhetschefer, Distansgatan 7- Borås

 30. Enhetschefer till äldreboende- Partille

 31. Center för Vård och Omsorg AB söker enhetschefer- Uppsala

 32. Enhetschefer till äldreomsorgen, hemtjänst och särskilt boende- Hallsberg

 33. Enhetschefer till verksamheten för funktionshinder- Hallsberg

 34. Enhetschefer vid avdelningen boende och korttid- Halmstad

 35. Enhetschefer- Borås

 36. Enhetschefer inom funktionsnedsättningsomsorg till vård och omsorg- Norrköping

 37. Kvalitetsmedvetna enhetschefer till Kosmo i Uppsala- Uppsala

 38. Omvårdnadsnämnden söker Enhetschefer/Handläggare för semestervikariat- Söderhamn

 39. Vårdenhetschefer, två stycken till Neurosjukvård- Göteborg

 40. Enhetschefer äldreomsorgen- Mark


Mer beskrivning

Enhetschefer till särskilt boende
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Är du intresserad av nya och spännande arbetsuppgifter? Vård- och socialförvaltningen söker två enhetschefer till särskilda boenden för äldre i Strömsunds kommun. Åshamra i Hammerdal omfattar 50 platser för permanent- och korttidsboende. Här behöver vi två enhetschefer som tillsammans fördelar ansvaret och utövar ett gott ledarskap på arbetsplatsen. Tjänsterna är på 100% och 75%. Vad förväntar vi oss? Som enhetschef ansvarar du för daglig ledning av verksamheten genom att utöva personal- och budgetansvar. Du behöver ha relevant högskoleutbildning och goda ledaregenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmågan att utöva ett medvetet ledarskap. Gott omdöme, noggrannhet, pålitlighet och uthållighet är viktiga inslag. Vad kan du förvänta dig? Arbetet kommer att utformas i nära samarbete med kollegor och med områdeschef för särskilda boenden. Du får ingå i nätverk med övriga enhetschefer inom äldreomsorgen och får givetvis en god introduktion till arbetet som enhetschef. Du får även vara delaktig i kvalitetsmätningar och systematiskt förbättringsarbete som är ständigt pågående i det vardagliga arbetet. Eftersom Strömsund är samisk förvaltningskommun så är kunskaper i samiska och/eller samisk kultur meriterande. Tillträdesdatum snarast enligt överenskommelse. Uppge referenser i ansökan. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till särskilt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till särskilt boende

Enhetschefer till Allmänpsykiatri i Lund
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Verksamhetsområde vuxenpsykiatri Lund står inför en spännande utveckling då de flesta vårdenheter kommer att flytta in i nya lokaler på Baravägen i Lund under hösten 2013. Planering av nya arbetssätt, samutnyttjande av resurser och andra förberedelser pågår för att akutpsykiatrin ska kunna fungera optimalt inför, under och efter flytten. Allmänpsykiatriska mottagningen i Lund kommer under hösten att delas och bli två mottagningar i samband med att vi flyttar verksamheten till Baravägen. Mottagning 1 och mottagning 2 kommer vardera ha ca 20-25 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef kommer du att leda och utveckla mottagningen samt bibehålla och utveckla samarbetet med vårdgrannar. Vidare ansvarar du för att strukturera arbetet, driva och utveckla teamarbete samt driva verksamhetsutveckling i dialog med medarbetarna. Som enhetschef kommer du även att ingå i områdets ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Du som söker har avslutad högskoleutbildning. Har du chefserfarenhet och ledarskapsutbildning är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård och förändringsarbete. Som person är du handlingskraftig och engagerad samt positiv till förändringsarbete. Du är bra på att tydliggöra och kommunicera mål och uppdrag på ett sätt så att medarbetarna är välinformerade och känner sig delaktiga. Vidare har du en god organisationsförmåga då ditt ansvar omfattar såväl verksamhetsutveckling som personal och ekonomi. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra verksamheter och vårdgrannar inom upptagningsområdet.
Företag: Region Skåne, Psykiatri Skåne
Ort: Lund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Allmänpsykiatri i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Allmänpsykiatri i Lund

Enhetschefer till hemtjänst
Socialförvaltningen söker: 1 Enhetschef 100 % 1 Enhetschef 75 % till hemtjänst Lysekil, Dnr: SON - 2013-188-023 Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på väst- kusten. Kommunen, med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter. Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännan- de miljö som präglas av framtidstro. Lysekils vision 2015 "Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro." Arbetsplats: Socialförvaltningen Lysekil Anställningsform: Tillsvidare, 75 % och 100 % enhetschef hemtjänst Lysekil, Arbetstidens förläggning: dagtid Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: I arbetet ingår budget-, personal- och verksamhetsansvar samt att utveckla verksamheten och stärka personalens yrkesroll och kompetens. Samarbete med anhöriga, gode män och andra vårdgivare. Du ingår i ledningsgruppen för enhetschefer inom avdelningen Vård och Omsorg. Kvalifikationer: - Social omsorgsutbildning, socionomutbildning eller annan likvärdig högskoleutbildning - Erfarenhet från liknande arbete - Erfarenhet av arbete med hemtjänst - Du bör ha kunskap och erfarenhet av verksamhetsutveckling och schemaläggning - Datorvana och körkort är ett krav Egenskaper: Du ska ha vana att arbeta självständigt, vara utåtriktad, lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Upplysningar: Upplysningar om tjänsten lämnas av t.f. avdelningschef Camilla Lewinsson, tel. 0523-61 3425 Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Lysekils kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När annonsen publicerats kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber oss sådana kontakter. Fackliga representanter: Nås via kommunens växel, 0523-61 30 00 Skicka din ansökan digitalt med CV och meritförteckning, märkt med dnr (som ovan) via e-post till registrator@lysekil.se senast 26/7 Välkommen med din ansökan!
Företag: Lysekils Kommun Socialförvaltningen
Ort: Lysekil
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till hemtjänst

Enhetschefer
Referens: 032265-2013 Försäkringskassans vision är ett samhälle där alla känner trygghet om livet tar en ny vändning. Försäkringskassan ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen i Sverige som ger ekonomiskt skydd för familjer och barn, för personer med funktionsnedsättning samt vid sjukdom och arbetsskada. Vi är cirka 13 000 medarbetare på kontor i hela landet. Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé - alltid med engagemang för kundens situation och god kunskap om socialförsäkringen. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig och alltid göra ditt bästa. Du är en god kollega som samarbetar med andra. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som spelar en viktig roll i människors liv. Läs mer om vision och verksamhetsidé och om Försäkringskassan som arbetsgivare www.forsakringskassan.se/omfk och www.forsakringskassan.se/jobbahososs Försäkringskassan söker Enhetschefer Placering Nationellt Försäkringscenter Göteborg Gårda Arbetsuppgifter och ansvar Som enhetschef har du personal-, resultat- och uppföljningsansvar inom ditt ansvarsområde. Du rapporterar till och biträder platschefen. Du ansvarar inom ditt verksamhetsområde för att försäkringen tillämpas enligt föreskrivna regler samt att handläggningen utförs enligt beslutade handläggningsprocesser och -metoder. Du förväntas på ett proaktivt sätt driva verksamheten framåt med särskild tonvikt på kundfokus samt agerar med lyhördhet för de krav och förväntningar som finns på Försäkringskassan. Du har ansvar för att driva ett aktivt arbetsmiljö- och hälsoarbete samt att bidra till att skapa en utvecklande arbetsplats. Genom dialog och engagemang skapar du förutsättningar för dina medarbetare att ta ansvar för sitt uppdrag, sina mål och sin kompetensutveckling, både på individ- och gruppnivå. En annan viktig uppgift är att säkerställa en effektiv bemanningsplanering samt att engagera sig i arbetet med ständiga förbättringar. Som enhetschef ingår du i försäkringscentrets ledningsgrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som • har akademisk examen (minst 120p/180hp) eller erfarenhet som bedöms likvärdig • har god ledarskapsförmåga och särskilt att leda i förändring; • är initiativtagande och har god förmåga att fatta beslut • är utvecklingsorienterad samt förmåga att stödja och samverka med andra • är kundorienterad samt mål- och resultatinriktad • har förmågan att motivera och coacha • har god kommunikativ förmåga och bidrar till goda relationer; • har ett gott omdöme och personlig mognad. • som gillar att se andra människor att växa • är lojal med fattade beslut Det är meriterande om du har • erfarenhet av operativt ledarskap; • erfarenhet från liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt Anställningarna är tillsvidare och tidsbegränsad, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll innan beslut om anställning fattas. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Stefan Forsberg 010-119 69 12. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta HR-specialist Rasmus Lundin tfn 010-119 51 25. Fackliga kontaktpersoner är ST, Barbro Thannlund tfn 010-119 53 58, SACO, Tommy Persson tfn 010-114 16 43 eller SEKO, Ebrima Dibba tfn 010-116 91 01. Ansökan Vi vill ha din ansökan med meritförteckning märkt med diarienummer 032265-2013 senast den 28 juli 2013. Du behöver inte bifoga betygskopior och liknande till din ansökan, dessa tas med till en eventuell intervju. Skicka ansökan genom att klicka här nedan. Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering.
Företag: Försäkringskassan
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer jobb, Enhetschefer Göteborg, Enhetschefer Försäkringskassan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer

Vårdenhetschefer sökes till Psykiatriska kliniken, Linköping
Psykiatriska kliniken ingår i Närsjukvården i centrala Östergötland med uppdrag att erbjuda huvuddelen av den vuxna befolkningen en god och säker specialistvård med hög tillgänglighet i samverkan med patienten liksom med andra vårdgivare och samhällsaktörer. Kliniken har cirka 200 medarbetare och bedriver öppen- och slutenvård med upptagningsområde, Linköping, Åtvidaberg, Kisa. Verksamheten är konkurrensutsatt. Till uppdraget hör också att bedriva forskning, utveckling och undervisning i samverkan med främst Hälsouniversitetet, Linköpings universitet. Arbetsbeskrivning Vi söker vårdenhetschefer till Psykiatriska kliniken i Linköping. Uppdraget innebär att tillsammans med verksamhetschef och klinikledning leda enheternas verksamheter enligt våra riktlinjer och uppdrag. Arbetet omfattar verksamhetsutveckling, arbete med patientsäkerhetsfrågor, arbetsmiljö samt personal- och ekonomiansvar. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp.  Utbildning och erfarenhet Vi ser gärna att du har högskoleexamen inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vidare är det meriterande om du har ledarskapserfarenhet och erfarenhet av psykiatri. Du får gärna hagenomgått ledarutbildning samt ha kunskap/erfarenhet av process- och förbättringsarbete.  Personliga egenskaper Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens psykiatri. Du kan samarbeta med andra människor. Du är trygg och kan skilja på det personliga och det professionella. Du är aktiv - tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Som chef handlar du i enlighet med fattade beslut och mål, vilka du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är strukturerad och har ett brett perspektiv på frågor. Du kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Anställning och information Chefsuppdraget är tidsbegränsat och du erbjuds tillsvidareanställning inom Landstinget i Östergötland i din grundprofession. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Marita Ström, 010-103 38 44. Vårdenhetschef Ann-Sofie Scheele, 010-103 38 54. Fackliga företrädare från kliniken är: Julio Pizarro, Vårdförbundet Maria Gillberg, SACO Anders Gustafsson, Kommunal Anders Paulsson, Vision De nås via växel 010-103 00 00. Ansökan Sista ansökningsdag är den 18 augusti 2013, välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschefer sökes till Psykiatriska kliniken, Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschefer sökes till Psykiatriska kliniken, Linköping

Enhetschefer till Äldreomsorgen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Socialförvaltningen har beslutat om en ny ledningsorganisation och utökar därför antal chefer inom Äldre- och Handikappomsorgen. Detta innebär en förändrad ledningsstruktur med tydligare chefsuppdrag och verksamhetsnära ledarskap. Vi söker Enhetschefer till Äldreomsorgens vård- och omsorgsboende och till ordinärt boende samt till Handikappomsorgens särskilda boenden och ordinärt boende. Arbetsuppgifter Som enhetschef inom Socialförvaltningen har du ansvar för verksamheten enligt de mål socialnämnden har fastställt och enligt gemensamma policyprogram, riktlinjer, lagar och förordningar. Du ingår i äldre-eller handikappomsorgens ledningsgrupp och är direkt underställd avdelningschef. I samarbetet med ledningsgruppen tar du ansvar för din egen enhet men även utifrån helheten inom äldre-/handikappomsorgen. Du skall leda, utveckla, följa upp och utvärdera arbetet inom ditt område samt ansvara för ekonomi, arbetsmiljö och personal. Som stöd för ditt uppdrag har du administrativt stöd som finns centralt placerad inom socialförvaltningen samt stöd från kommunövergripande funktioner t.ex. personal- och ekonomi. Kvalifikationer Du har en högskole-/universitetsutbildning som är lämplig för uppdraget. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du ska ha förmågan och intresset att hantera ekonomi och verksamheten i ett helhetsperspektiv. Du ska ha förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet inom organisationen och gentemot våra enskilda vård- och omsorgstagare. Som chef är det viktigt att du delar vår värdegrund och värdesätter: Mångfald-Effektivitet-Nytänkande och Attraktivitet. Eftersom vi är en Förvaltningskommun för minoritetsspråk ser vi det som positivt om du behärskar något av minoritetsspråken. Utbildning inom personal och ekonomi är meriterande. Körkort B erfordras Arbetstid/Varaktighet Chefsförordnande. Heltid. Chefsförordnande i 3 år med garanterad tillsvidareanställning i kommunen om chefsförordnandet inte förlängs. Tillträde Enligt överenskommelse. Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Fackliga företrädare Vision, Jusek, tfn 0970-18000 vx. Ledarna tfn 072-5356185
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Äldreomsorgen

Enhetschefer till Handikappomsorgen
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Socialförvaltningen har beslutat om en ny ledningsorganisation och utökar därför antal chefer inom Äldre- och Handikappomsorgen. Detta innebär en förändrad ledningsstruktur med tydligare chefsuppdrag och verksamhetsnära ledarskap. Vi söker Enhetschefer till Äldreomsorgens vård- och omsorgsboende och till ordinärt boende samt till Handikappomsorgens särskilda boenden och ordinärt boende. Arbetsuppgifter Som enhetschef inom Socialförvaltningen har du ansvar för verksamheten enligt de mål socialnämnden har fastställt och enligt gemensamma policyprogram, riktlinjer, lagar och förordningar. Du ingår i äldre-eller handikappomsorgens ledningsgrupp och är direkt underställd avdelningschef. I samarbetet med ledningsgruppen tar du ansvar för din egen enhet men även utifrån helheten inom äldre-/handikappomsorgen. Du skall leda, utveckla, följa upp och utvärdera arbetet inom ditt område samt ansvara för ekonomi, arbetsmiljö och personal. Som stöd för ditt uppdrag har du administrativt stöd som finns centralt placerad inom socialförvaltningen samt stöd från kommunövergripande funktioner t.ex. personal- och ekonomi. Kvalifikationer Du har en högskole-/universitetsutbildning som är lämplig för uppdraget. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du ska ha förmågan och intresset att hantera ekonomi och verksamheten i ett helhetsperspektiv. Du ska ha förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet inom organisationen och gentemot våra enskilda vård- och omsorgstagare. Som chef är det viktigt att du delar vår värdegrund och värdesätter: Mångfald-Effektivitet-Nytänkande och Attraktivitet. Eftersom vi är en Förvaltningskommun för minoritetsspråk ser vi det som positivt om du behärskar något av minoritetsspråken. Utbildning inom personal och ekonomi är meriterande. Körkort B erfordras Arbetstid/Varaktighet Chefsförordnande. Heltid. Chefsförordnande i 3 år med garanterad tillsvidareanställning i kommunen om chefsförordnandet inte förlängs. Tillträde Enligt överenskommelse. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Övrigt Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Fackliga företrädare Vision, Jusek, tfn 0970-18000 vx. Ledarna tfn 072-5356185
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Handikappomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Handikappomsorgen

Enhetschefer till Vuxenpsykiatri i Malmö
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Verksamhetsområde Vuxenpsykiatri Malmö är indelat i område Allmänpsykiatri, område Beroendecentrum och område Psykos. Till område Allmänpsykiatri hör avdelningar för heldygnsvård samt dagsjukvård, akutmottagning, intensivvård samt två större psykiatriska öppenvårdsmottagningar placerade på Drottninggatan och Fosievägen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu två enhetschefer till våra fyra avdelningar för heldygnsvård inom område Allmänpsykiatri. Antalet medarbetare uppgår till cirka 40, fördelat på två olika avdelningar. En av dessa avdelningar kommer att till hösten 2013 vara inriktad mot bipolära patienter. Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för budget, att bedriva verksamhetsutveckling och att leda personalen. På varje avdelning kommer teamledare att anställas. Du rapporterar till områdeschefen och ingår i ledningsgruppen inom Allmänpsykiatrin bestående av totalt åtta enhetschefer. KVALIFIKATIONER Du som söker har lämplig Hälso- och sjukvårdsexamen på universitets-/högskolenivå, eller annan utbildning inom Hälso- och sjukvård som arbetsgivaren finner lämplig. Dina kunskaper i svenska är goda och du kan formulera dig väl både i tal och skrift. Har du dokumenterad utbildning i ledarskap och organisationsutveckling och tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning är det meriterande. Vi söker dig som vill anta utmaningen att leda, utveckla och förbättra vården inom vår heldygnsvård, i nära samarbete med personal, ledning och brukare. Du är trygg i din yrkesroll och kan verka för att skapa en god arbetsmiljö. Du har förmågan att skapa förutsättningar för att på bästa sätt entusiasmera och ta tillvara medarbetarnas kompetens. Du är mål- och resultatinriktad och värnar om brukare och medarbetares bästa. Ditt ledarskap präglas av dialog, tydlighet och närvaro.
Företag: Region Skåne, Psykiatri Skåne
Ort: Malmö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Vuxenpsykiatri i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Vuxenpsykiatri i Malmö

Avdelningschefer/Vårdenhetschefer, 2 st
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! ARBETSUPPGIFTER Psykiatriska kliniken på Gotland, som ingår i Hälso- och sjukvårdsförvaltningen inom Region Gotland, är belägen i Visby men har hela öns omkring 57000 invånare i sitt upptagningsområde. Upptagningsområdet är alltså, både till ytan och till invånarantalet, relativt litet men samtidigt medför ö-läget att kliniken måste kunna erbjuda en bredd vad gäller såväl kompetens som utbud. Kliniken tillhandahåller psykiatrisk heldygnsvård, vuxenpsykiatrisk öppenvård, psykiatrisk beroendevård samt en barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning och har sammantaget drygt 110 medarbetare. Den psykiatriska heldygnsvården är lokaliserad i Psykiatriska klinikens huvudbyggnad där också psykiatrisk akutmottagning och vuxenpsykiatrisk öppenvård bedrivs. Heldygnsvården är organiserad i två vårdavdelningar, avdelning A och B, som i dagsläget tillsammans omfattar 15 vårdplatser på vilka 37 tjänster är fördelade. Avdelning A har 9 vårdplatser och är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som också inrymmer ett ECT-team. På avdelning B vårdas patienter med mer vårdkrävande tillstånd, tidvis enligt LPT. Till avdelning B hör en mindre enhet med en vårdplats avsedd för tillnyktring. I heldygnsvårdens uppdrag ingår också att bemanna Psykiatriska klinikens akutmottagning som erbjuder telefonrådgivning och akut omhändertagande dygnet runt. Till våra vårdavdelningar söker vi nu två enhetschefer med ambitioner att driva och utveckla den gotländska psykiatrin. Som enhetschef är Du direkt underställd klinikens verksamhetschef. I uppdraget ingår ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi samt, i nära samarbete med klinikens övriga enhetschefer och medarbetare, ansvar för verksamhetsutveckling. Som enhetschef ingår Du i Psykiatriska klinikens ledningsgrupp i vilken också enhetschefer för vuxenpsykiatriska öppenvården och barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen ingår. För närvarande pågår ett spännande projekteringsarbete för den omfattande ombyggnation av heldygnsvården som är planerad att påbörjas under 2014. Detta ger Dig som enhetschef en unik möjlighet att få vara med och påverka såväl vårdmiljö som vårdens innehåll. KVALIFIKATIONER Som enhetschef är goda ledaregenskaper en förutsättning men lika viktigt är det att Du har klinisk erfarenhet av psykiatri. Vi tror därför att Du som söker är sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeutbildning i psykiatrisk vård, och vi ser gärna att Du har arbetat inom heldygnsvården tidigare. Meriterande är tidigare chefsuppdrag och andra ledaruppdrag samt andra för uppdraget relevanta utbildningar. Som person tänker vi att Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta och engagera medarbetare. Du är driven och strukturerad vilket innebär att Du ska kunna planera Ditt arbete och vid behov göra de omprioriteringar som krävs. I förändringsprocesser är Du uthållig, med mod att driva igenom frågor och inta ett långsiktigt perspektiv.
Företag: Region Gotland, Verksamhetsområde Psykiatri
Ort: Gotland
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschefer/Vårdenhetschefer, 2 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschefer/Vårdenhetschefer, 2 st

Enhetschefer till äldreomsorgen
Borlänge är en ort i ständig utveckling, här händer det mycket både i kommunen som organisation och i Borlänge som ort. I Borlänge bor det ca 49.000 invånare varav ca 5.000 arbetar inom kommunen. Vi sätter borlängebons behov i fokus. Vi vill med glädje ge det bästa bemötandet och med vår lust och kreativitet skapa möjligheter för borlängeborna att leva sitt liv som de själva önskar. ARBETSUPPGIFTER Till sociala sektorn och äldreomsorgen söker vi nu en enhetschef vars egenskaper motsvarar vår ledarfilosofi d v s ett ledarskap som präglas av en tydlig, långsiktig och kommunikativ framtoning. Du kommer att arbeta med att leda och utveckla en enhet och till din hjälp på enheten har du många engagerade och erfarna medarbetare. Som enhetschef ingår ett ansvar för verksamhet, budget, personal och arbetsmiljöfrågor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom sociala omsorgsprogrammet, socialarbetarprogrammet, socionomprogrammet eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du dessutom en ledarskapsutbildning är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar i offentlig förvaltning. Goda datakunskaper är ett krav. Vi ser gärna att du är modig i kombination med att du naturligt coachar medarbetarna till utveckling. För att lyckas som enhetschef tror vi att det behövs ett stort engagemang för ledarskap, människor och för utvecklingsfrågor inom offentlig förvaltning. Borlänge kommuns gemensamma värdegrund är en ständig ledstjärna i vårt dagliga arbete: Jag finns här för Borlängebon Jag gillar utmaningar Jag möter varje människa med öppenhet
Företag: Borlänge kommun, Sociala sektorn/äldreomsorg
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till äldreomsorgen

Enhetschefer till ordinärt boende
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Norra Hisingen söker enhetschefer till ordinärt boende inom äldreomsorgen! Som enhetschef ansvarar du tillsammans med undersköterskor för att ge god omsorg och vård. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga enhetschefer för ordinärt boenden på Norra Hisingen. Som enhetschef ska du utifrån uppställda mål och givna resurser planera, leda samt följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och det salutogena arbetet. I ditt arbete har du helhetssyn och är öppen och lyhörd för både utvecklingsmöjligheter och förändringar i din verksamhet. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Genom coachande ledarskap ser du till att den dagliga verksamheten fungerar samtidigt som du har stor frihet att driva utvecklingen av denna. I din styrning av organisationen finns utgångspunkten i äldreomsorgens verksamhetsidé och Göteborg Stads övriga måldokument. Vi erbjuder: En kreativ miljö med många glada skratt. Ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. En förändringsbenägen och expansiv verksamhet. Rätt person kommer att finna stora utvecklingsmöjligheter inom Norra Hisingen. Tjänsten innebär frihet och unika möjligheter att påverka i en dynamisk bransch. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och gärna gedigen erfarenhet av ledaransvar samt ekonomistyrning, med fördel från äldreomsorg. Erfarenhet av att driva projekt- och förändringsarbete är meriterande. I arbetet med att leda verksamheten är du drivande och har lätt för att se helheten. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kan också skapa förtroende. I ditt ledarskap är du en stark, tydlig och konsekvent ledare samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk. Som person är du inspirerande och har en stark vilja att tillsammans med hela arbetsgruppen utveckla verksamheten. Det är viktigt att du är synlig i verksamheten och har ett nära samarbete med medarbetarna. Du tycker om att arbeta under parollen frihet under ansvar.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till ordinärt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till ordinärt boende

2 enhetschefer till beställarenheten
Stockholms Stad Spånga-Tensta SDF Biståndsenheten Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 37.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.100 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas. Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning består av fyra avdelningar varav äldre och funktionshinder är en. Avdelningen omfattar hemtjänst i ordinärt boende och i servicehus, vård- och omsorgsboenden för äldre (gruppboenden och sjukhem), kommunal hälso- och sjukvård i servicehus och vård- och omsorgsboenden, dagverksamhet för äldre, färdtjänstutredningar och hemvårdsbidrag. Omsorg om funktionsnedsatta omfattar hemtjänst och personlig assistans, särskilda boendeformer, daglig verksamhet, korttidsvistelse, ledsagning, avlösning, kontaktperson och trygghetslarm. Beställarenhetens chefsled genomgår en omstrukturering, därför söker vi nu två enhetschefer; en till äldreomsorg och en till funktionsnedsättning. 2 plats(er).Ditt uppdrag som enhetschef är att ansvara för det strategiska arbetet med budget-, personal- och verksamhetsfrågor på den egna enheten. Personalansvaret innefattar bl.a. arbetsmiljö, rehabiliteringsärenden, kompetensplanering, lönesättning mm. Upprätta verksamhetsplan, tertialrapporter och verksamhetsberättelser i samverkan med medarbetarna är andra viktiga delar av arbetet. Du ska vårda marknaden genom att initiera utförarmöten regelbundet samt representera i sociala delegationen och diverse nätverkssammanhang. Vidare ska du utveckla aktuella välfärdstjänster och utifrån ett valfrihetssystem säkerställa konkurrensneutralitet. Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Till stöd finns en biträdande enhetschef som ansvarar för det operativa arbetet inom respektive programområde. För att möta kraven för rollen som enhetschef ska du ha: • Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleexamen • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av chefs/ledararbete med dokumenterat goda ledaregenskaper från verksamhetsområdet • Mycket goda kunskaper om och erfarenheter av myndighetsutövning inom äldre och/eller funktionsnedsättning • Erfarenhet från politiskt styrd organisation Genom ett strategiskt och målinriktat tänk skapar du resultat inom uppsatta ramar. För dig är förändring ett naturligt inslag av utveckling och ett aktivt medarbetarskap nyckeln till framgång. Du är tydlig, kommunikativ och strukturerad med en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Ditt förhållningssätt är coachande med starkt fokus på att skapa gott samarbete och förutsättningar för ett aktivt medarbetarskap samt en god arbetsmiljö. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser gärna sökande som bidrar till detta. Stadsdelsförvaltningen vill även verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas. Välkommen med din ansökan! För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Avdelningschef Margareta Ericson,08-508 03 189 Kristina Wennström, Vision, 08-508 03 537 (facklig) Carina Nyström, SACO, 08- 508 41 964 (facklig) Karin Wrannvik, Ledarna, 076-1290750 (facklig) Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Biståndsenheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga 2 enhetschefer till beställarenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 enhetschefer till beställarenheten

2 biträdande enhetschefer till beställarenheten
Stockholms Stad Spånga-Tensta SDF Biståndsenheten Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 37.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.100 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas. Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning består av fyra avdelningar varav äldre och funktionshinder är en. Avdelningen omfattar hemtjänst i ordinärt boende och i servicehus, vård- och omsorgsboenden för äldre (gruppboenden och sjukhem), kommunal hälso- och sjukvård i servicehus och vård- och omsorgsboenden, dagverksamhet för äldre, färdtjänstutredningar och hemvårdsbidrag. Omsorg om funktionshindrade omfattar hemtjänst och personlig assistans, särskilda boendeformer, daglig verksamhet, korttidsvistelse, ledsagning, avlösning, kontaktperson och trygghetslarm. Beställarenhetens chefsled genomgår en omstrukturering, därför söker vi nu två biträdande enhetschefer; en till äldreomsorg och en till funktionsnedsättning. 2 plats(er).Ditt uppdrag som biträdande enhetschef är att ansvara för det operativa arbetet med personal- och verksamhetsfrågor på den egna enheten. Personalansvaret innefattar bl.a. rekrytering, rehabilitering och medarbetar- och lönesamtal. Du ansvarar för att den dagliga bemanningen fungerar. Utöver detta är det din uppgift att koordinera och utveckla arbetssätt och arbetsformer. Du ska organisera, leda och koordinera ärendehandlingar samt följa upp riktlinjer och beslut. Du ska även stötta och introducera nyanställda samt handleda medarbetare i det dagliga arbetet. Du rapporterar till enhetschefen. För att möta kraven för rollen som biträdande enhetschef ska du ha: • Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleexamen • Dokumenterade kunskaper av liknande arbetsuppgifter inom myndighetsutövning • Organisationsförmåga samt förmåga att leda möten effektivt Du är tydlig, kommunikativ och strukturerad med en hög grad av personlig mognad och självkännedom. För dig är förändring ett naturligt inslag av utveckling och ett aktivt medarbetarskap nyckeln till framgång. Ditt förhållningssätt är coachande med starkt fokus på att skapa gott samarbete och förutsättningar för ett aktivt medarbetarskap samt ett gott arbetsklimat. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser gärna sökande som bidrar till detta. Stadsdelsförvaltningen vill även verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas. Välkommen med din ansökan! För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Avdelningschef Margareta Ericson,08-508 03 189 Kristina Wennström, Vision, 08-508 03 537 (facklig) Carina Nyström, SACO, 08- 508 41 964 (facklig) Karin Wrannvik, Ledarna, 076-1290750 (facklig) Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Biståndsenheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga 2 biträdande enhetschefer till beställarenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 biträdande enhetschefer till beställarenheten

Vårdenhetschefer
Västra Götalandsregionen Kom och jobba hos oss! Vi är inte bara ett av Europas största universitetssjukhus utan en spännande, utmanande och komplex organisation där vi erbjuder dig en stimulerande miljö och där vi arbetar aktivt med värdestyrning, förbättringar och patientsäkerhet. Vårt arbete präglas av kundfokus, kompetens, vetenskaplighet, nytänkande och helhetsperspektiv. Här kan du läsa om våra chefskriterier. Beskrivning Verksamhetsområde Kvinnosjukvård på Sahlgrenska Universitetssjukhuset omfattar både länsjukvård och regionvård. Vi bedriver akut och planerad vård av patienter med gynekologiska sjukdomar, förlossningsvård och obstetrisk för- och eftervård för gravida och nyförlösta, samt reproduktionsmedicin och IVF-verksamhet. Verksamhetens enheter arbetar aktivt med utbildningsfrågor och med kvalitet, patientsäkerhet och utveckling av vårdprocesser. Forskning och undervisning är en viktig del av vår verksamhet och bidrar till att vi är framgångsrika inom många olika områden. Förlossningsvården står inför stora utmaningar vilka gemensamt har att tillgodose patienternas behov genom utvecklad förlossnings- och BB-vård. Verksamheten består av tre förlossningsenheter med tillhörande BB-avdelningar; två normalförlossningsenheter och en specialförlossningsenhet. Vi bedriver förlossnings- och BB-vård på Mölndals sjukhus och Östra sjukhuset. Till verksamheten hör även en Anternatalenhet samt öppenvårdsmottagningar dit mor och barn kan komma för provtagning, rådgivning samt vid behov av amningstöd. Sjukhuset strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Verksamheten är mångkulturell och omfattar flertalet personalkategorier, vilka tillsammans bidrar till helhetsyn och goda resultat. Tjänsten är ett tidsbegränsat femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Arbetsuppgifter Vi söker dig som ska planera, leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens vision och mål, inom sjukhusets organisatoriska och ekonomiska ramar. Du ansvarar för att tillvarata och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. Du kommer att arbeta som vårdenhetschef för BB. Tillsammans med en chefskollega ansvarar ni för BB-enheterna vid Östra sjukhuset och Mölndals sjukhus. Du har ett nära samarbete med förlossningschefer och chef för öppenvård. Tillsammans är ni sex vårdenhetschefer som gemensamt ansvarar för verksamheten vid Mölndals sjukhus och Östra sjukhuset. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som har chefserfarenhet. Erfarenhet från kliniskt arbete och chefs- och ledarskapsutbildning är meriterande liksom erfarenhet från forskning och utveckling. Det är också önskvärt med erfarenhet från förändrings- och utvecklingsarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för ledning, styrning och utveckling av hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att organisera, skapa engagemang, delaktighet och jämställdhet. Vi utgår från att du tror på samarbete mellan chefer och mellan medarbetare. Du ska bidra till ett bra arbetsklimat och vara drivande i ditt arbete. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga och använder dialogen som ett av dina viktigaste ledningsverktyg. Vi vill att du arbetat som chef under flera år och gärna i olika förvaltningar. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse av BB-vård. Skicka oss din ansökan. Om du har det vi söker kontaktar vi dig för en diskussion om vad vi kan erbjuda dig och vad du kan tillföra oss.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BB Mölndals sjukhus och Östra sjukhuset
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschefer jobb, Vårdenhetschefer Göteborg, Vårdenhetschefer Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BB Mölndals sjukhus och Östra sjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschefer

Enhetschefer till Måltidsservice
TVS:2013:45 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 000 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en stad i ständig utveckling och är Europas kulturhuvudstad 2014. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Måltidsservice verksamhet omfattar tillagning, transport och servering av måltider inom förskola, skola och äldreomsorg. Vi har ca 280 medarbetare och lagar ca 23000 portioner per dag. Inom verksamheten finns 50 tillagningskök och 12 produktionsenheter som levererar varm/kyld mat till 68 mottagningskök. Vår uppgift är att förmedla bra service och goda hälsosamma måltider för våra matgäster och att tillsammans med personalen inom skola och omsorg skapa en förståelse av matens betydelse för god hälsa och välbefinnande. Anställningsform Två platser: 1 st. tillsvidare, heltid 1 st. tillsvidare, deltid 75% med möjlighet till högre sysselsättningsgrad Arbetsuppgifter Som enhetschef ska du leda måltidsverksamheten. Det innebär att du har ansvar för verksamheternas ekonomi, kvalitet och utveckling. Att arbeta med personalplanering och bemanning är en av de dagliga arbetsuppgifterna för dig, och som ledare tar du ett stort ansvar för att skapa en hälsofrämjande arbetsmiljö. I arbetet ingår att arbeta med livsmedelssäkerhet och att utveckla miljömedvetenheten i restaurangerna. Kvalifikationer Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, exempelvis kostekonom, dietist eller liknande, och med goda kunskaper om kök- och restaurangverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap inom kostverksamhet/måltidsproduktion med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Du är en god ledare som är tydlig och lyhörd. Du har en förmåga att entusiasmera dina medarbetare samtidigt som du är resultat- och målinriktad. Som person är du strukturerad och självständig. Du trivs med att samarbeta och knyter naturligt kontakter både inom och utanför verksamheten. Du har ett brinnande intresse för mat och en tydlig idé kring matkvalitet, miljö och hälsa. Vi ser även att du behöver bilkörkort samt goda IT-kunskaper. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan. Umeå kommun arbetar med E-rekrytering. Vi vill därför att du gör din ansökan på Umeå kommuns hemsida http://www.umea.se/jobb Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Måltidsservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Måltidsservice

Enhetschefer inom äldreomsorgen
Lidköpings kommun Beskrivning Vård & Omsorgs verksamhet ger stöd och service utifrån den enskildes behov till äldre och personer med funktionsnedsättning. Inom Vård & Omsorg pågår just nu ett omfattande utvecklings- och förändringsarbete där målsättningen är att i än högre grad erbjuda stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskan. Ett redskap i detta är att utveckla teamarbetet för att uppnå ett mer samordnat stöd till individen. Vi söker nu medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens Vård & Omsorg i Lidköping. Vi söker enhetschefer till Guldvingens äldreboende, Tolsjö hemvård och Örslösa äldreomsorgsenhet. Anställningarna är heltid och tillsvidare. Arbetsuppgifter Rollen som enhetschef innebär att du leder, samordnar, planerar och utvecklar verksamheten mot uppställda politiska mål och i enlighet med gällande lagstiftning samt enligt kommunens mål, policydokument, riktlinjer och rutiner. Du har ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö, teamutveckling, IT/kvalitetsutveckling. Tillsammans med dina medarbetare i ditt team ska du verkställa beviljade insatser av god kvalité. Du ger service, information, stöd och skapar goda relationer med brukare, närstående och organisationer. Du samverkar med interna och externa samarbetspartners. Kvalifikationer Vi söker dig som har för uppdraget lämplig högskoleutbildning så som Socionom, Social & Omsorg eller liknande och erfarenhet inom Social omsorg/ Vård och omsorgsområdet. Du bör ha ledarskapsutbildning och kunskap inom ekonomi, personaladministration och IT. Du är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och förmåga att driva utvecklings- och kvalitetsarbete.
Företag: Vård & Omsorg, Äldreomsorg
Ort: Lidköping
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer inom äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer inom äldreomsorgen

ENHETSCHEFER till Äldreomsorg
Två tillsvidare anställningar med tillträde enligt överenskommelse. Är du intresserad av hemtjänst, ledarskap och trivs i omväxlande miljö? Vi erbjuder ett självständigt arbete i en utvecklande miljö passande för kreativ person med brinnande engagemang för omsorg om äldre människor. Ansvarsområdet: Du blir enhetschef inom ett hemtjänstområde. Du ingår även i hemtjänstens ledningsgrupp. Du har under sektionschefen för hemtjänst och daglig verksamhet ansvaret för ekonomi, verksamhet och personal. Du ser kvalitetsarbete på enheten som en självklar arbetsuppgift. Uppdraget kräver att du har förmåga att se helheten och entusiasmera medarbetarna. Du bör ha dokumenterade ledaregenskaper och erfarenhet av att leda och driva förändringsarbeten. Kvalifikationer: Ditt chefskap vilar på Tranås Kommuns ledstjärna och värdegrund. Vi vill att du är tydlig så att målen för verksamheten uppnås. Du har ett prestigelöst och relationsskapande chefskap som genomsyras av tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Du respekterar och uppmuntrar medarbetarnas kreativa kraft. Ditt chefskap ska kännetecknas av samarbetsförmåga, öppenhet, kunnighet och engagemang. Du bör ha erfarenhet av politiskt styrda organisationer och insikt om de möjligheter och krav detta innebär. Din bakgrund är en akademisk utbildning, gärna inom ett för socialtjänsten relevant område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare anställning med tillträde efter överenskommelse Ansökan Sista ansökningsdag 20131031 Ansökan sänds till Tranås Kommun, Äldreomsorgen, Storgatan 52, 573 32 Tranås eller via e-mail till christel.axelsson@tranas.se
Företag: Tranås kommun, Socialtjänsten
Ort: Tranås
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga ENHETSCHEFER till Äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENHETSCHEFER till Äldreomsorg

Enhetschefer
Läkemedelsverkets uppgift är att se till att den enskilde patienten, hälso- och sjukvården samt djursjukvården får tillgång till säkra och effektiva läkemedel av god kvalitet och att dessa används ändamålsenligt och kostnadseffektivt. Till denna uppgift hör även att tillhandahålla information till allmänheten via Läkemedelsupplysningen. Vi är dessutom tillsynsmyndighet för kosmetika och hygienprodukter samt för tillverkare och produkter inom medicinteknik. Till våra uppgifter hör också tillståndsgivning och tillsyn över legal hantering av narkotika samt tillståndsgivning för apoteksverksamhet. Inom Läkemedelsverkets organisation finns också Giftinformationscentralen. Vi är totalt inom Läkemedelsverket cirka 750 anställda, varav många farmacevter och läkare. Läkemedelsverket lyder under Socialdepartementet och verksamheten är i huvudsak avgiftsfinansierad. Beskrivning av enhet/verksamhet Läkemedelsverket söker 2 enhetschefer till respektive enhet för Effekt och säkerhet 3 och Effekt och säkerhet 4 inom verksamhetsområdet Tillstånd. Verksamheten genomför utvärdering av effekt och säkerhet vid godkännande av läkemedel samt kontinuerlig uppföljning av produkterna vid användning. Enheten bistår även företag med vetenskapliga rådgivningar och utarbetar riktlinjer inom ramen för det normativa EU-samarbetet. Arbetsuppgifter Som enhetschef ska du leda det dagliga arbetet samt arbeta strategiskt för att vidareutveckla och effektivisera verksamheten. Du får det övergripande budget- och personalansvaret för 20-25 erfarna medarbetare omfattande assistenter och utredare, de senare med bakgrund som apotekare, toxikologer, statistiker och läkare. Du kommer att samverka med och erhålla stöd av terapiområdesansvariga. Utredningsarbetet sker huvudsakligen på EU-nivå i samarbete med andra läkemedelsmyndigheter. Du ingår i Tillstånds ledningsgrupp och rapporterar till Direktören för verksamhetsområdet. Som ledare på Läkemedelsverket ser vi även att du är en god företrädare för vår ledarfilosofi vilken innebär att leda, styra, utveckla och företräda genom helhetssyn, mod, engagemang och målfokus. Utbildning och erfarenhet Vi söker en person med akademisk utbildning inom något av följande områden; medicinsk-, farmaceutisk-, teknisk- eller naturvetenskaplig examen. Du ska ha erfarenhet av personalledning, målstyrning och lagarbete inom en kunskapsintensiv organisation samt ha arbetat med verksamhetsutveckling. Regulatoriskt kunnande och erfarenhet av läkemedelsvärdering är ett önskemål samt gärna erfarenhet från läkemedelsutveckling. Goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt är ett krav. Personliga egenskaper Att du har ett genuint engagemang för dina medarbetare ser vi som en självklarhet för att lyckas i denna roll. Vi värdesätter att du är flexibel och kommunikativ med stor vilja samt förmåga att samverka och se helheten. Du arbetar med tydlighet, öppenhet och lyhördhet samt skapar goda relationer med personer på organisationens alla nivåer. Dessutom behöver du vara strategisk, ha god prioriteringsförmåga samt vara mål och resultatinriktad. Inom Läkemedelsverket ser vi medarbetarna som verkets främsta resurs.  Sista ansökningsdagen: 2013-10-20 Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: Efter överenskommelse Enhet: Enheten för Effekt och Säkerhet 3 och Effekt och säkerhet 4 Diarienummer: 2.4.1-2013-086214 Vi tillämpar 6 månaders provanställning Kontakt Om det här låter intressant är du välkommen att kontakta Direktör Brita Sjöström. Du kan även kontakta den fackliga företrädaren Mihaela Botezatu, SACO. Vi finns alla på telefon 018-17 46 00 eller nås genom e-post fornamn.efternamn@mpa.se   Välkommen med din ansökan!  Denna rekrytering sker helt genom Läkemedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Läkemedelsverket
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer jobb, Enhetschefer Uppsala, Enhetschefer Läkemedelsverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer

”Spelande tränare”- två enhetschefer till Ung Fritid
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Kultur– och fritidsnämnden ska verka för att alla invånare i Norrtälje kommun ska få möjlighet att bedriva kultur- och fritidsaktiviteter som ger upplevelser, personlig utveckling och god livskvalitet. Kultur- och fritidskontoret består av bibliotek, badhus, barn-, ungdoms- och allmänkultur, fritidsgårdar, idrott och föreningsstöd. Ung Fritid är en av fem avdelningar inom Kultur- och fritidskontoret och är en geografiskt flexibel och behovsanpassad fritidsledarorganisation. Vi driver mötesplatser och verksamheter för unga över hela Norrtälje kommun. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef arbetsleder, målstyr och utvecklar du verksamheten samt har ett delegerat personal- och budgetansvar. I tjänstgöringen ingår operativt arbete ute i verksamheterna. I en av tjänsterna ingår även intern och extern projektledning. KVALIFIKATIONER Din bakgrund består i gedigen och mångårig erfarenhet av fritidsgård och annan ungdomsverksamhet. Du har även vana från projekt- och arbetsledning inom fritidssektorn. Erfarenhet och kompetens inom coachområdet är meriterande. Då tjänstgöringen till stor del är geografiskt flexibel och bygger på samverkan med lokala aktörer vill vi att du har god kännedom om och förankring i kommunen. Körkort och egen bil är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid de sökandes personliga egenskaper.
Företag: Norrtälje kommun, Kultur- och fritidskontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga ”Spelande tränare”- två enhetschefer till Ung Fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ”Spelande tränare”- två enhetschefer till Ung Fritid

Två enhetschefer till område Boende och personligt stöd
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och påverka arbetssätt och inriktning i organisationen och ingå som en del i en ledningsgrupp med positiva och utvecklingsinriktade kollegor. Vi erbjuder dig utmaningen att leda tre personalgrupper som alla arbetar med olika uppdrag utifrån brukarnas unika behov. Du är direkt underställd områdeschefen för boende och personligt stöd och ingår i ledningsgruppen som består av 13 enhetschefer. Som enhetschef skall du leda det både det dagliga och långsiktiga arbetet. Vi arbetar målinriktat med verksamhetsutveckling där brukaren är i fokus. Uppdraget omfattar ledning av tre bostäder med särskild service för personer med intellektuella funktionsnedsättningar. I det ena uppdraget ingår minst en enhet för barn och ungdomar. Genom ett tydligt ledarskap som innefattar budget, personal och arbetsmiljöansvar ska du: - Arbeta med de uppsatta målen - Ha helhetssyn - Skapa förutsättningar för delaktighet hos såväl medarbetare som brukare - Vara samarbetsinriktad KVALIFIKATIONER Du har lämplig högskoleutbildning och erfarenhet av ledarskap med budget, personal och arbetsmiljöansvar. Du bör ha erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet. Stor vikt kommer att läggas vid ditt intresse och din förmåga att leda en verksamhet i utveckling, att du har förmåga att motivera och entusiasmera, vara tillgänglig och dialoginriktad, samt tydlig vad gäller mål och inriktning.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Två enhetschefer till område Boende och personligt stöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två enhetschefer till område Boende och personligt stöd

Engagerande enhetschefer
Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se I Leksands kommun har vi fem Särskilda boenden. Vårt uppdrag är att erbjuda ett tryggt och trivsamt boende till äldre och omvårdnadsbehövande personer som inte längre kan bo i eget boende. Verksamheten ska vara av hög kvalité och inriktas på att ge äldre personer ett värdigt liv och känsla av välbefinnande. Dina arbetsuppgifter som enhetschef är att ansvara för personal, verksamhet och budget. Du driver verksamhetsnära processer i flera steg genom att planera, utveckla och följa upp dessa. Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning företrädesvis Sociala omsorgsprogrammet eller Socionomutbildning. Vi ser helst att du har några års erfarenhet som ledare inom vård- och omsorg och är förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du engagerar dina medarbetare och har förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Vidare har du ekonomisk medvetenhet samtidigt som du har ett genuint intresse för människor. Körkort är önskvärt med anledning av resor inom kommunen.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerande enhetschefer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerande enhetschefer

Enhetschefer till ordinärt boende
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Norra Hisingen söker enhetschefer till ordinärt boende inom äldreomsorgen! Som enhetschef ansvarar du tillsammans med undersköterskor för att ge god omsorg och vård. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga enhetschefer för ordinärt boenden på Norra Hisingen. Som enhetschef ska du utifrån uppställda mål och givna resurser planera, leda samt följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och det salutogena arbetet. I ditt arbete har du helhetssyn och är öppen och lyhörd för både utvecklingsmöjligheter och förändringar i din verksamhet. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten. Genom coachande ledarskap ser du till att den dagliga verksamheten fungerar samtidigt som du har stor frihet att driva utvecklingen av denna. I din styrning av organisationen finns utgångspunkten i äldreomsorgens verksamhetsidé och Göteborg Stads övriga måldokument. Vi erbjuder: En kreativ miljö med många glada skratt. Ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. En förändringsbenägen och expansiv verksamhet. Rätt person kommer att finna stora utvecklingsmöjligheter inom Norra Hisingen. Tjänsten innebär frihet och unika möjligheter att påverka i en dynamisk bransch. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och gärna gedigen erfarenhet av ledaransvar samt ekonomistyrning, med fördel från äldreomsorg. Erfarenhet av att driva projekt- och förändringsarbete är meriterande. I arbetet med att leda verksamheten är du drivande och har lätt för att se helheten. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kan också skapa förtroende. I ditt ledarskap är du en stark, tydlig och konsekvent ledare samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk. Som person är du inspirerande och har en stark vilja att tillsammans med hela arbetsgruppen utveckla verksamheten. Det är viktigt att du är synlig i verksamheten och har ett nära samarbete med medarbetarna. Du tycker om att arbeta under parollen frihet under ansvar.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till ordinärt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till ordinärt boende

Enhetschefer
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs omsorg är socialförvaltningens egen utförarverksamet. Förvaltningen är uppdelad enligt beställare och utförare koncept och flera verksamhetsområden är konkurrensutsatta. Vi i Varbergs omsorg arbetar aktivt med att möta framtidens krav på oss som arbetsgivare och utförare av omsorgsinsatser. Varbergs omsorg, som har ca 1100 medarbetare är en utförare som arbetar i helhet och i vår organisation utförs insatser enligt tex LSS, Sol och HsL. Gemensamt för all vår verksamhet är att den ska utgå från förvaltningens värdegrund där vi möter våra kunder i deras situation och skapar lösningar tillsammans med dem utifrån deras behov. Vi söker nu två enhetschefer med goda chefs- och ledaregenskaper. Båda tjänsterna är inom äldreomsorg. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du leder och utvecklar verksamheten utifrån de behov som finns. Du ansvarar också för att följa upp kvaliteten på de tjänster vi erbjuder samt att arbeta med ständiga förbättringar av verksamhetens innehåll och arbetssätt. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning såsom tex programmet för social omsorg, socionom, eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhetsområden. Du ska ha erfarenhet från ledande befattningar och ha lätt för att tänka nytt och strategiskt. Du ska ha förmåga att engagera och entusiasmera människor samtidigt som du behöver vara en god lyssnare. Vi är en organisation som ständigt anpassar oss efter våra kunders behov och därför måste du trivas att arbeta flexibelt, självständigt och utifrån verksamhetens behov. B-körkort krävs.
Företag: Varbergs kommun, Varbergs omsorg
Ort: Varberg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer jobb, Enhetschefer Varberg, Enhetschefer Varbergs kommun, Varbergs omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer

2 vikarierande enhetschefer till särskilt boende, Ref nr 2013-0523
Vi är många som jobbar i Eksjö kommun- ca 1600 medarbetare- och vår främsta uppgift är att tillhandahålla den service som alla behöver för att leva ett gott liv. Eksjö kommun består av olika sektorer där Sociala sektorn utgörs av verksamheter som Äldreomsorg, Omsorg, Hälso- och sjukvård och Socialt stöd. Vår uppgift är att frigöra och stödja resurser hos kommunens medborgare med sociala, psykiska och fysiska begränsningar. ARBETSUPPGIFTER Ledarskapet i sociala sektorn är utmanande och inspirerande. Som chef är du en viktig ambassadör för kommunen som verksamhet och arbetsgivare. Att arbeta som chef i en politiskt styrd organisation är att medverka i den demokratiska processen som är basen i vårt samhälle. Din uppgift som chef är att omsätta de politiska besluten i handling och tillsammans med dina medarbetare åstadkomma en effektiv och bra verksamhet. Till sociala sektorn och äldreomsorgen söker vi nu två vikarierande enhetschefer för verksamheten i särskilt boende. Ditt uppdrag innebär att skapa förutsättningar för självbestämmande och välbefinnande och på så sätt tillförsäkra brukaren ett värdigt liv. Som enhetschef är du underställd äldreomsorgschef och ingår i områdets ledningsgrupp.. Enhetschefen har att organisera och leda verksamheten så att uppställda mål nås. Enhetschefen planerar och tillser att utveckling, utvärdering och utbildning mm genomförs för att bedriva ett systematiskt kvalitetsarbete. Som Enhetschef har du ansvar för: – ekonomi – personal – arbetsmiljö – verksamhetsutveckling. Ditt förhållningssätt kan du anpassa utefter situationen och bibehåller ditt lugn även i pressade situationer. Du tycker om att arbeta självständigt, tar ansvar för din uppgift och har mod att agera efter din övertygelse för uppdraget. Vi vill att du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan relatera till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du ska vidare vara klar och välformulerad i din kommunikation till andra, du kommunicerar och samverkar med dina medarbetare, din organisation, övriga verksamheter och externa parter. Du är tydlig och bra på att bygga ett arbetsklimat där medarbetarna känner samhörighet och drar åt samma håll. Du arbetar strukturerat, målinriktat och har förmåga att entusiasmera och ta tillvara medarbetarnas engagemang och kompetens. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper som initiativförmåga, god förmåga att organisera, prioritera och nyfikenhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Exempel på detta är social omsorg, sjuksköterska eller PA-programmet beroende på vilka ytterliga erfarenheter du skaffat dig i din yrkeskarriär. Vi ser gärna att du ha tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning på motsvarande nivå och goda kunskaper inom vård- och omsorgs samt socialtjänstlagen.
Företag: Eksjö kommun
Ort: Eksjö
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga 2 vikarierande enhetschefer till särskilt boende, Ref nr 2013-0523 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 vikarierande enhetschefer till särskilt boende, Ref nr 2013-0523

Intraservice söker enhetschefer
Intraservice levererar IT, support och administrativa tjänster till stöd för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är ca 350 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.goteborg.se/intraservice ARBETSUPPGIFTER Till Intraservice söker vi nu dig som vill vara med och utveckla och skapa bra service och support för medarbetarna i Staden. Intraservice bildades 2006 och sedan dess har nya och förändrade uppdrag tillkommit i stor omfattning. Område Servicecenters uppdrag är att leverera support av kommungemensamma IT-system och tjänster samt administrativa tjänster inom HR-, ekonomi- och telefoniområdet till Göteborgs Stads verksamheter. Du ansvarar för att kontinuerligt utveckla, förbättra och effektivisera våra arbetssätt med fokus på kundnytta. I rollen som enhetschef ingår alltid ansvar för; personal och arbetsmiljö, strategisk kompetensförsörjning, uppföljning av verksamheten, implementering av relevanta processer, kostnadsansvar och ansvar för att överenskommen leverans fungerar. Du ingår i Servicecenters ledningsgrupp och har personalansvar för ca 15-25 medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i en kreativ och utvecklande organisation. KVALIFIKATIONER Rollen som enhetschef kräver högskoleutbildning och vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt utvecklingsarbete och ledarskap. Du har också erfarenhet från olika typer av serviceorganisationer och har jobbat i sammanhang där rätt stöd och support tydligt påverkar kundernas vardag. Som chef och ledare har du starkt fokus på gott samarbete och du driver utveckling genom mål och värderingar. Du är kundorienterad och har förmågan att se händelser i ett större sammanhang. Du tänker långsiktigt och ser direkta konsekvenser av de beslut du fattar. Med din kommunikativa förmåga och ditt engagemang uppnår du resultat och god kvalitet i verksamheten. Som medarbetare på Intraservice delar du självklart vårt gemensamma förhållningssätt: Var professionell, Samarbeta och Tänk nytt. På Intraservice arbetar du i en verksamhet som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Intraservice är en miljö- och hälsodiplomerad arbetsplats. Vi vill gärna se en mångfald bland personalen som speglar dagens Göteborg.
Företag: Göteborgs stad, Intraservice
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Intraservice söker enhetschefer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intraservice söker enhetschefer

Enhetschefer till Bemanningsservice
Västra Götalandsregionen Tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Beskrivning Bemanningsservice huvuduppdrag är att bemanna Sahlgrenska Universitetssjukhusets vårdavdelningar vid akuta eller kortare personalbehov. Bemanningsservice har idag cirka 160 vårdavdelningar som kunder inom framförallt akutvård, medicin, kirurgi, psykiatri och barn- kvinnosjukvård. I bemanningspoolen finns tillsvidareanställda sjuksköterskor, undersköterskor, barnsköterskor och skötare, samt ett stort antal timanställda. Verksamheten som kommer att bedrivas som ett projekt under 18 månader kommer att delas in i olika delar där enhetscheferna kommer att ha sin utgångspunkt från respektive sjukhustomt Mölndal, Sahlgrenska och Östra. Till dessa knyts pool- och timanställda. Syftet med uppdelningen är att hitta en modell för att ytterligare förstärka servicen, öka dialogen med vårdenheterna och på ett effektivt sätt tillgodose kundernas behov. Projektet kommer att utvärderas innan beslut tas om eventuell fortsättning. Arbetsuppgifter Vi söker tre enhetschefer som vill leda och utveckla Bemanningsservice tillsammans med den övergripande chefen. Som enhetschef kommer du att ha anvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö inom din enhet. Din främsta uppgift blir att på ett kundfokuserat sätt tillgodose de olika verksamheternas behov. Du ska verka för att ha en kontinuerlig kontakt med vårdenhetschefer, poolmedarbetare och timanställda inom ditt ansvarsområde.  Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare ledarerfarenhet är också ett krav. Det är meriterande med yrkeserfarenhet från sjukvård samt bemanningsbranschen. Som person är du positiv och engagerad. Du har ett starkt kundfokus med god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Vidare är du en god kommunikatör och har ett väl utvecklat lönsamhetstänk. Du står för serviceandra, professionalism, engagemang och ständiga förbättringar. Övrigt Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Bemanningsservice
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till Bemanningsservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till Bemanningsservice

3 Enhetschefer
Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. ARBETSUPPGIFTER Stadsbyggnadsförvaltningen har ca 200 medarbetare som gemensamt ansvarar för att planera, bygga och förvalta Helsingborg. Drift- och underhållsavdelningen är en av sju avdelningar, med ansvar för gata och park, skog, natur, stränder, gatubelysning i den offentliga miljön och från årsskiftet även utveckling och förvaltning av stadens fordon. Avdelningen får en ny organisation från årsskiftet och därför söker vi nu enhetschefer till tre nya tjänster för att utveckla och leda verksamheten: Enhetschef område Du arbetar med drift- och underhållsarbeten inom områdena gata, park, skog, natur och stränder. Enhetschef teknik Du arbetar med drift- och underhållsfrågor inom områdena beläggningsunderhåll, vinterväghållning, grävningstillstånd, industrispår, vägföreningar, gatubelysning, konstbyggnader, toaletter och hissar i den offentliga miljön. Enhetschef internservice Du arbetar med drift- och underhållsfrågor inom områdena fordon, fastigheter/kulturbyggnader/ kontorslokaler, lager/förråd, inventarier/arbetskläder, klotter och olaga affischering, samt skadedjur/skadestånd/försäkringsärenden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • är utbildad landskaps- eller gatuingenjör • har gedigen erfarenhet såväl från privat entreprenörsverksamhet som från kommunal verksamhet • är en mycket kompetent beställare och van förhandlare • är en erfaren ledare och har kunskap och förmåga inom styrning, ledning och organisation • ser möjligheter och kreativa lösningar • har en förmåga att delegera, stödja, stimulera och skapa gemenskap • har god kännedom om stadsbyggnadsprocessen ett intresse för utvecklingsarbete. Du har ett tydligt ansvar som beställare gentemot privata entreprenörer och leverantörer där det dels gäller att genomföra kvalificerade upphandlingar men också att löpande säkerställa kvalitet och kostnadseffektivitet i det dagliga arbetet. Du ansvarar för enhetens ekonomi, personal och resultat. Du deltar i avdelningens planering och är ett stöd för avdelningschefen inom ditt område. Du företräder enheten och avdelningen såväl internt som gentemot invånare och media. Dina ledaregenskaper är framträdande och som van förhandlare skapar du förtroende och respekt i diskussioner både externt och internt. Med din tekniska bakgrund är du ett bra bollplank för dina medarbetare inom deras respektive arbetsområden. Du har förståelse för samhällsbyggnadsprocessen i alla dess faser och inser behovet av att smidigt kunna balansera olika intressen och krav. Du tycker att det är spännande och intressant att få möjlighet att delta i förvaltningen och byggandet av Sveriges mest attraktiva stad.
Företag: Helsingborgs stad, Stadsbyggnadsförvaltningen
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga 3 Enhetschefer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 Enhetschefer

2 st. Bitr. Enhetschefer Gemensamma Resurser 100 % TV
Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. ARBETSUPPGIFTER Verksamhetsområde Gemensamma Resurser är ett nytt verksamhetsområde som är förvaltningsövergripande. Verksamhetsområdets enheter drivs i vissa fall tillsammans med andra samarbetspartners och enheterna har också uppdrag åt andra kommuner. Vår målsättning är att samordna förvaltningens gemensamma resurser på bästa möjliga och effektiva sätt så att dessa kommer till störst nytta för våra kunder, klienter och samarbetspartners. I samband med att vi omorganiserar har nuvarande befattningshavare fått andra tjänster inom verksamhetsområdet Gemensamma Resurser. Tillträdande bitr. enhetschefer ska under ledning av enhetschef arbetsleda och ansvara för den dagliga driften och verksamheten i enheten. Som biträdande enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp som består av samtliga ledare för Gemensamma Resurser. Enhetens arbetsgrupper och uppdrag: Mottagningen - Mottagningsenheten är första instansen inom socialförvaltningen och har som huvuduppgift att ta emot ansökningar, anmälningar, göra risk- och säkerhetsbedömningar, samt att ge råd och stöd vid behov i barn-, ungdom- och vuxenfrågor. I akuta ärenden förekommer också bedömningar om placeringar enligt SOL och LVU. På mottagningsenheten görs förhandsbedömningar och beslut tas huruvida utredning ska inledas eller inte. Familjevåldsgruppen - Familjevåldsgruppen i Helsingborg arbetar för att förhindra, minska och förebygga våld i nära relationer. I gruppen finns två kvinnosamordnare, en barnsamordnare, en manssamordnare och två handläggare som samverkar och samordnar insatser för de som är utsatt för våld i nära relation. Socialjouren - Socialjouren arbetar mot flera kommuner i Nordvästra Skåne. Huvuduppdraget i Socialjouren är att utföra myndighetsutövning efter kontorstid. I arbetet ingår att göra risk- och säkerhetsbedömningar och att ge råd och stöd vid akuta barn-och ungdomsärenden. Även bedömningar om placeringar enligt SOL, LVU och LVM förekommer. Barnahuset - Barnahuset ägs av de tio kommunerna i Skåne Nordväst. I samverkan med polis, åklagare, Region Skåne och kommunernas socialtjänst hålls samråd och planeringar görs för underåriga som blivit utsatta för fysiska-, psykiska- eller sexuella övergrepp. KVALIFIKATIONER Utbildnings krav: Socionomexamen eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande: Arbetsledarutbildning. Utbildning inom risk/säkerhets bedömningar Personliga egenskaper: Är handlingskraftig och målinriktad. Har god förmåga att åstadkomma struktur och resultat. Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Är orädd, stresstålig och har ett flexibelt arbetssätt. Har förmågan att kunna samarbeta med andra såväl som att arbeta individuellt. Är lyhörd, engagerad och öppen för kreativa lösningar. Är serviceinriktad med ett gott bemötande. Har god självkännedom med god förmåga att hantera egna styrkor/svagheter. Har hög systemkompetens och framgångsrik i att få ihop många olika delar till helheter. Har hög förmåga att skapa kundvärde. Har hög förmåga att leda sig själv. Övrigt krav: Har körkort och kör bil. Erfarenhetskrav: Minst fem års erfarenhet av arbete inom IFO, socialtjänst varav minst två år med myndighetsutövning. Meriterande: Arbetsledande befattningar inom Socialförvaltning. Tidigare arbete med akutbedömningar enligt SOL, LVU och LVM gärna i arbetsledande befattning. Samordning och samverkan över kommungränser och med flera myndigheter. Kunskaper om risk- och skyddsbedömningar och våld i nära relationer samt kunskaper om Socialjour och Barnahus.
Företag: Helsingborgs stad, Socialförvaltningen
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st. Bitr. Enhetschefer Gemensamma Resurser 100 % TV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st. Bitr. Enhetschefer Gemensamma Resurser 100 % TV

Två enhetschefer, Distansgatan 7
Stadsdelsförvaltningen Öster är en av tre stadsdelsförvaltningar i Borås Stad. Stadsdelsförvaltningen Öster består av 32 000 invånare och drygt 2 000 anställda. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där vi alltid har ett gott bemötande, vi vet vilka vi är till för och vi arbetar tillsammans. Vi söker dig med kunskap, engagemang och goda ledaregenskaper som vill vara med att leda och utveckla äldreomsorgen i Stadsdelsförvaltningen Öster. Till Distansgatan 7 söker vi nu två enhetschefer, gärna med några års erfarenhet som chef. Distansgatan 7 är ett vård- och omsorgsboende med 80 lägenheter, varav 30 lägenheter för finsktalande boende. Vi ser därför gärna finskspråkiga sökande. På Distansgatan 7 har man stort fokus på att arbeta med aktiviteter och därigenom skapa en meningsfull dag för de boende. Arbetsplats: Distansgatan 7, Stadsdelsförvaltningen Öster. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: På Distansgatan 7 blir du en av två enhetschefer som tillsammans med samordnare och omvårdnadspersonal arbetar för att ge brukarna den bästa vården och omsorgen. Som enhetschef ansvarar du för kvalitetsarbete, uppföljning, personalledning/utveckling, arbetsmiljö samt budget. Du arbetar tillsammans med omvårdnadspersonalen för att sätta brukaren i centrum. Du kommer att vara en av tolv enhetschefer som ingår i äldreomsorgens områdesledning för vård- och omsorgsboende i Stadsdelsförvaltningen Öster. Tillsammans arbetar vi för att utveckla kvaliteten och uppfylla stadsdelsnämndens mål för äldreomsorgen. Kvalifikationer: Du skall ha lämplig akademisk utbildning för uppdraget, gärna sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan likvärdig högskoleutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap inom äldreomsorgen med personal- och budgetansvar. Utbildning och erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom är meriterande. Du har ett brinnande intresse för vård av äldre och vill vara med och leda, organisera och utveckla verksamheten. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att stimulera och motivera medarbetare samt att se möjligheter. Du har ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Du är van vid att fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera. Du är självständig i ditt arbete och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Du har datorvana och i Borås Stad använder vi Agresso, Heroma och Magna Cura. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet eller erfarenhet av arbete inom vård och äldreomsorg. För att få jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till våra tjänster. Upplysningar lämnas av områdeschef Inger Krefors, tfn 033-35 52 94 eller 0768-88 52 94. Facklig företrädare nås genom Borås Stads växel; tfn 033-35 70 00. Information om stadsdelen och verksamheten hittar du på boras.se. Välkommen med din ansökan senast 2013-12-08.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Två enhetschefer, Distansgatan 7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två enhetschefer, Distansgatan 7

Enhetschefer till äldreboende
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Partille kommun söker tre enhetschefer till äldreboende, till två befintliga och till ett nybyggt som öppnar 2014. Inom äldreomsorgen har olika utvecklingsarbeten pågått i syfte att höja nöjdheten hos brukarna och bland medarbetarna. Bland annat arbetar verksamheterna med salutogent förhållningssätt och med viss kompetensutveckling för personalen. Vi söker dig som kan arbeta mål- och resultatinriktat, har mycket god samarbetsförmåga och är omvärldsorienterad. Du kommer ingå i äldreomsorgens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en erfaren och trygg ledare med förmåga att få medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du kan engagera och inspirera medarbetare och ser vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl brukare och deras anhöriga/närstående som medarbetare. Du har lämplig högskoleutbildning så som socionom eller likvärdig utbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. God kännedom om gällande lagstiftning. Erfarenhet av någon form av kvalitetsarbete och arbetat med kompetensutveckling och/eller salutogent förhållningssätt är önskvärt. Som person är du noggrann, självständig och handlingskraftig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån mål och ekonomiska ramar. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Ett krav är att du har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Partille kommun, Äldreomsorgen
Ort: Partille
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till äldreboende

Center för Vård och Omsorg AB söker enhetschefer
Om CVO Vi ger vård, omsorg, stöd och service och vi erbjuder individuellt anpassat stöd som präglas av hög lyhördhet gentemot individens förutsättningar, önskemål och behov. Företaget genomsyras av hög professionalitet och stor värme. Tillsammans jobbar vi för att kunna erbjuda våra anställda och boende trygghet, trivsel och personlig utveckling. CVO har i dagsläget ca 120 anställda och ingår i Team Oliviakoncernen. Våra huvudsakliga verksamhetsinriktningar är boenden inom Lagen för stöd och service (LSS) och boenden för ensamkommande flyktingbarn under Socialtjänstlagen (SoL). Verksamheten är förlagd till Uppland med tyngdpunkt i Uppsala. Gå gärna in på vår hemsida www.cvo.se eller Team Olivias hemsida www.teamolivia.se för mera information. Som enhetschef * Är du driven, engagerad och professionell i ditt förhållningssätt. Du är trygg i din ledarroll och klarar av att möta förändringar i verksamheten och i din arbetsmässiga vardag. * Förestår du verksamheten i egenskap av föreståndare. * Har du personal, budget och verksamhetsansvar. * Deltar du i aktivt i företagets ledningsgrupp och medverkar i utvecklingen av hela företaget. * Kan du självständigt, inom ditt ansvarsområde, hantera planeringsprocessen och svara för att tillämpa gällande lagstiftning inom arbetsrätt. Kvalifikationer * Du har relevant högkoleutbildning exempelvis som beteendevetare eller socionom. Anställningen förutsätter att du blir godkänd av Inspektionen för vård och omsorg (IVO) som föreståndare * Du har dokumenterad chefserfarenhet från liknande verksamhetsområden. * Du är väl förtrogen med de lagar och förordningar som styr verksamheten. Vi erbjuder dig som chef En möjlighet att jobba med ett stimulerande, utvecklande och viktigt arbete tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Vi ger dig även möjligheter till personlig utveckling i form av ledarskapsutbildningar och handledning. Tills vidareanställning 100 % med provanställning under 6 månader. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse. Löpande intervjuer kommer att genomföras. Vid frågor kontakta operativ chef Jan-Åke Karlsson på tel. 0709 - 49 13 38. Välkommen med din ansökan till jan-ake.karlsson@cvo.se Vi avböjer oss samtal från rekryteringsföretag.
Företag: CENTER FÖR VÅRD OCH OMSORG I UPPSALA AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Center för Vård och Omsorg AB söker enhetschefer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Center för Vård och Omsorg AB söker enhetschefer

Enhetschefer till äldreomsorgen, hemtjänst och särskilt boende
I Hallsbergs kommun har du nära till... snabba kommunikationer, naturnära boende, bra barnomsorg, skola och ett kvalificerat gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med ny postterminal, nationellt verkstadscentrum samt nybyggnation av hyresbostäder och villafastigheter. I kommunen bor ca 15 300 invånare. Socialförvaltningen söker två enhetschefer till äldreomsorgen, hemtjänst och särskilt boende Ditt uppdrag som enhetschef är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i centrum. Du arbetar för att nå uppsatta mål samt bidrar till utveckling tillsammans med personalen. Du ingår i ledningsgrupp tillsammans med andra enhetschefer och områdeschef. Kvalifikationskrav Högskole-/universitetsutbildning som är relevant för att enhetschefen ska kunna förestå verksamheten Dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar Kunskap i och erfarenhet av arbete med inom äldreomsorg samt mycket god organisationsförmåga Tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta anhöriga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Våra lokala fackliga företrädare når Du via kommunens växel, 0582-68 50 00 Körkort klass -B---.
Företag: Hallsbergs kommun
Ort: Hallsberg
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till äldreomsorgen, hemtjänst och särskilt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till äldreomsorgen, hemtjänst och särskilt boende

Enhetschefer till verksamheten för funktionshinder
I Hallsbergs kommun har du nära till... snabba kommunikationer, naturnära boende, bra barnomsorg, skola och ett kvalificerat gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med ny postterminal, nationellt verkstadscentrum samt nybyggnation av hyresbostäder och villafastigheter. I kommunen bor ca 15 300 invånare. På grund av pensionsavgång och organisationsförändring söker Socialförvaltningen i Hallsbergs kommun nya medarbetare till verksamheten för funktionshinder, med ansvar för vuxna och delar av daglig verksamhet. Arbetsuppgifter Ditt uppdrag som enhetschef är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i centrum. Du arbetar för att nå uppsatta mål samt bidra till utveckling tillsammans med personalen. Du ingår i ledningsgrupp tillsammans med andra enhetschefer och områdeschef. Kvalifikationskrav Högskole-/universitetsutbildning som är relevant för att enhetschefen ska kunna förestå verksamheten Dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar Kunskap i och erfarenhet av arbete med funktionshindrade samt mycket god organisationsförmåga Tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta anhöriga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande: Kunskaper i socialtjänstlagen Erfarenhet av verksamheter som arbetar med LSS-insatser Kunskap/erfarenhet av att utveckla former för att stärka brukarnas inflytande och delaktighet i verksamheten Körkort klass -B---.
Företag: Hallsbergs kommun
Ort: Hallsberg
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till verksamheten för funktionshinder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till verksamheten för funktionshinder

Enhetschefer vid avdelningen boende och korttid
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som tycker om att engagera, inspirera och utveckla medarbetare för att verksamhetens mål skall uppnås. Avdelningen boende och korttid är en av fyra avdelningar på socialförvaltningen. Avdelningen har 26 boendeenheter och avdelningen verkställer insatser för personer med funktionsnedsättning. Inom avdelningen finns insatserna bostad med särskild service, korttidsvistelse, korttidstillsyn, avlösare och ledsagare för unga samt fritidsverksamhet. Eftersom två av våra erfarna medarbetare nu går i pension söker vi två nya enhetschefer. Som enhetschef har man verksamhets-personal och budgetansvar. I chefsuppdraget ingår uppföljning och utvärdering samt kvalitets-och utvecklingsarbete. Som enhetschef ingår man i avdelningens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med lämplig inriktning. Chefs-och erfarenhet från arbete inom området är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Företag: Halmstads kommun, Avdelningen Boende och Korttid, Socialförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer vid avdelningen boende och korttid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer vid avdelningen boende och korttid

Enhetschefer
Sociala omsorgsförvaltningen är en av 12 förvaltningar inom Borås Stad och bedriver verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt IFO Vuxen/Socialpsykiatri och sysselsätter cirka 1000 personer. Till verksamheten inom IFO Vuxen Socialpsykiatri söker vi nu en enhetschef till boendesektionen och en till IFO Vuxen Insats. Förvaltningen är inne i ett spännande utvecklings- och förändringsarbete som syftar till att förbättra och stärka vår organisation både internt och externt. Fokusområden 2014 är utveckling av styrning och ledning och verksamhetsplaner, arbetet på hemmaplan samt fortsatt arbete med processer inom kvalitetsledningssystemet. Anställningsvillkor: Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Arbetsuppgifter: Som enhetschef för Boende socialpsykiatri har du ansvar för två boenden inom socialpsykiatri och är närmaste chef för ca 25 medarbetare. Som enhetschef inom IFO/Insats har du ansvar för ett boende, en öppenvårdsmottagning och ett mobilt team. Du har resultatansvar för personal, budget och verksamhet samt fungerar som ett stöd och bollplank i det dagliga arbetet och dess utveckling. Tjänsterna innebär samarbete och samverkan såväl internt som externt. Du ingår i områdesledningsgruppen för verksamhetsområdet och rapporterar till områdeschefen. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du är en erfaren chef och har även gedigna kunskaper om både målgrupp och lagstiftning inom området. För dig är det viktigt att ha helheten i fokus och som ledare skall du kunna skapa engagemang och medskapande i arbetsgruppen samt driva utvecklingen av verksamheten framåt. Du har kunskap att bedriva verksamheten på ett kostnadseffektivt sätt och är van att arbeta i större verksamhetssystem. Det är viktigt är att du är lyhörd, noggrann och trygg i din ledarroll. Du skall ha en god förmåga att ta till dig omvärldsanalys och omsätta det i vardagsarbetet, du är en positiv person som ser möjligheter före hinder. Upplysningar lämnas av områdeschef Helen Smith, tfn 033-35 77 33 eller Vanja Myrén, tfn 033-35 33 83. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Välkommen med din ansökan senast den 2014-01-07. Det är viktigt att du anger i din ansökan vilken av tjänsterna du söker. Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt kalla intressanta sökande till intervju. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Borås Stad
Ort: Borås
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer jobb, Enhetschefer Borås, Enhetschefer Borås Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer

Enhetschefer inom funktionsnedsättningsomsorg till vård och omsorg
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Vi går in i 2014 med en ny spännande organisation där alla våra verksamheter inom funktionsnedsättningsomsorg finns samlade under en verksamhetschef. Verksamhetsspåret är fördelat i två ben med var sin områdeschef. Det ena benet omfattar grupp- och servicebostäder samt områdets hälso- och sjukvårdsorganisation, och det andra dagliga verksamheter, personlig assistans, ledsagning/avlösarservice, boendestöd, korttidsvistelse med flera. Vi arbetar med brukare som omfattas av myndighetsbeslut utifrån LSS och SoL. Arbetsbeskrivning Som enhetschef har du ett helhetsansvar för 2-4 enheter. Du ansvarar för verksamhetsutveckling, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du ingår i områdets ledningsgrupp och får stöd av din områdeschef, kollegor och områdets ekonom. Du samverkar både internt och externt med olika samarbetspartners. Arbetet kräver goda organisations- IT och administrationskunskaper. Din profil Vi söker dig med adekvat högskoleexamen. Det är meriterande om du har chefs-ledarerfarenhet inom vård och omsorg och är förtrogen med gällande lagstiftningar LSS, SoL och HSL. Du är van att motivera, engagera och får dina medarbetare delaktiga för att uppnå resultat och mål utifrån styrande dokument. Du ser brukarens behov som centralt och arbetar utifrån det. Som chef/ledare är du flexibel, kan samarbeta och hålla flera bollar i luften. Du är lyhörd och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Då du behöver förflytta dig mellan dina verksamheter är körkort ett krav. Mer information och ansökan Tjänsterna är fyra tillsvidareanställningar på heltid. Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du: Christer Qvist, områdeschef, 011-15 22 15 (semester 30 december till och med den 6 januari) Teresa Påhlsson, områdeschef, 011-15 12 15 Helena Broberg, verksamhetschef, 011-15 29 65 (semester 23 december till och med den 1 januari) Din ansökan vill vi ha senast 12 januari, 2014. Skriv gärna om du har ett särskilt intresse för ett specifikt verksamhetsområde. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer inom funktionsnedsättningsomsorg till vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer inom funktionsnedsättningsomsorg till vård och omsorg

Kvalitetsmedvetna enhetschefer till Kosmo i Uppsala
KOSMO - Kropp och Själ med Omtanke - är ett privat vårdföretag som erbjuder äldrevård i första hand. Verksamheten präglas av samma kärnvärden och entusiasm med vilket företaget startades 1992. Kosmo driver idag ett 20-tal verksamheter om mer än 1000 enskilda vårdplatser i Skåne, Östergötland, Stockholm, Kalmar, Uppsala och Västerås. Arbetsbeskrivning Till Kosmos verksamhet i Uppsala söker vi två enhetschefer. Du kommer att arbeta mot högt uppsatta kvalitativa mål och leda verksamheten i Kosmos anda. Vem är du? Företagskulturen på Kosmo präglas av entreprenörskap och obyråkratiskt tänkande. Företaget drivs av att skapa god vård genom att anpassa arbetet efter varje enskild människas behov. Detta kräver självständiga, engagerade och initiativrika ledare med en grundmurad kärlek och känsla för människor. För att lyckas i din roll bör du vara en erfaren ledare med förmåga att entusiasmera andra och få andra människor att utvecklas och ta ansvar. Du ska våga tänka nytt och ställa krav på din organisation och samtidigt vara lyhörd, smidig samt tillmötesgående och befinna dig ”i organisationen”. Din formella kompetens är sjuksköterska, socionom eller motsvarande. Du har ledarerfarenhet. Du är empatisk och har förmågan att möta människor i deras situation. Samtidigt är du målfokuserad och kvalitetsmedveten och har förmåga att entusiasmera människor. Vi lägger stor vikt vid din personliga kompetens. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar KOSMO AB med Experis Executive (Manpower Group). Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig chefsrekryteringskonsult Veronica Hagborg, 08-764 24 48. Ansök med registrerat CV. Urval kommer att ske löpande, så vi ser fram emot att få din ansökan snarast!
Företag: Experis Executive
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsmedvetna enhetschefer till Kosmo i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsmedvetna enhetschefer till Kosmo i Uppsala

Omvårdnadsnämnden söker Enhetschefer/Handläggare för semestervikariat
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra. Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet. Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef ska Du tillsammans med ledningsansvarig sjuksköterska utgöra gemensam ledning med ansvar för planering, ledning, uppföljning och måluppfyllelse vid enheten. Inom hemtjänsten arbetar du som enhetschef i team med hemtjänsthandläggare.Du kommer att ansvara för arbetsledning, arbetsmiljö och enhetens resultat avseende budget och verksamhet. Som handläggare utför du biståndsbedömning och omprövningar enligt gällande lagstiftning (SoL och/eller LSS). KVALIFIKATIONER Som enhetschef/handläggare har Du högskoleutbildning samt god kunskap om socialtjänsten och det regelverk som i övrigt styr arbetet med äldre och funktionshindrade. Yrkeserfarenhet är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas på personliga kvalifikationer då kraven på ett tydligt ledarskap är prioriterat. Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift är särskilt betydelsefullt i arbetet som handläggare. I arbetet kommer Du att ställas inför oväntade situationer. Det medför även många olika kontakter i arbetet, därför krävs det att Du är flexibel, har lätt att samarbeta och kan kombinera lyhördhet med integritet.
Företag: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadsnämnden söker Enhetschefer/Handläggare för semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadsnämnden söker Enhetschefer/Handläggare för semestervikariat

Vårdenhetschefer, två stycken till Neurosjukvård
Västra Götalandsregionen Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning. Tidsbegränsat femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning inom grundprofessionen. Beskrivning Vi söker två vårdenhetschefer som tillsammans med vårdenhetsöverläkaren blir ansvarig för enhetens totala verksamhet. Verksamhetsområde Neurosjukvård bedriver högspecialiserad vård för Västra Götalandsregionen och Norra Halland samt länssjukvård för Storgöteborg. Verksamheten är organiserad i fyra sektioner, neurologi, neurokirurgi, stroke/rehabliteringsmedicin samt klinisk neurofysiologi. Avdelning 134/135 har 46 vårdplatser och en dagsjukvård med fem vårdplatser. Antalet medarbetare är drygt 100. Avdelningen är lokaliserad på plan 2 i den nya vårdbyggnaden på Sahlgrenska. Avdelningen är en högspecialiserad strokeavdelning där patienterna har tillgång till tre medicinska specialiteter; neurologi, medicin och geriatrik. Enheten ingår i bl.a. direktinläggningsspår från ambulans samt ansvarar för avancerad behandling av Stroke/TIA patienter för Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Strokevården är under stark utveckling och vi arbetar ständigt med att höja kompetensen och förbättra vårdprocessen inom specialiteten. Med utgångspunkt i Socialstyrelsens Nationella Riktlinjer för strokevård (www.sos.se) arbetar vi i team tillsammans med patienten från det akuta omhändertagandet till rehabilitering. Arbetsuppgifter Din uppgift är att planera, leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens vision och mål inom SU:s organisatoriska och ekonomiska ramar. Du ansvarar för att tillvarata och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet. I uppdraget ingår arbetsmiljö-, personal-, verksamhets- och ekonomiskt ansvar. Du är direkt underställd verksamhetschefen. Du har ett nära samarbete med enhetens vårdenhetsöverläkare och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp, vilket innebär att du kommer att vara engagerad i hela verksamhetsområdets resultat och utveckling. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du skall ha erfarenhet av ledarskap eller chefskap inom sjukvård. Chefs- eller ledarskapsutbildning samt erfarenhet från förändringsarbete är meriterande. Vi söker dig som har ett genuint intresse av ledning, styrning och utveckling av hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att organisera, skapa engagemang, delaktighet och jämställdhet. Viktigt är att du bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och att du är drivande. God erfarenhet från förändrings- och utvecklingsarbete är meriterande. Du har även en god samarbets- och kommunikationsförmåga och använder dialogen som ett av dina viktigaste ledningsverktyg. Du har god självkännedom, är prestigelös och trygg i ditt ledarskap, lyssnar och tar tillvara på dina medarbetares kompetens och engagemang. Välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021 Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvård, Strokeenheten
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschefer, två stycken till Neurosjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschefer, två stycken till Neurosjukvård

Enhetschefer äldreomsorgen
Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som alla präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen. Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer. Här är det läge för det goda livet! Läs mer om kommunen på www.mark.se ARBETSUPPGIFTER Tre av våra enhetschefer går i pension, därför söker vi nu nya medarbetare som vill arbeta med ledningsansvar inom äldreomsorgen i Marks kommun. 1. Tjänsten i Björketorp /Fotskäl innebär att du som enhetschef ansvarar för ett vård- och omsorgsboende i Fotskäl och hemtjänstområdet Björketorp samt hemservice. 2. Tjänsten i Sätila innebär att du som enhetschef ansvarar för hemtjänstområdet Sätila samt administrativa assistenter inom äldreomsorgen. 3. Tjänsten För nattpatrullen innebär att du ansvarar för hemtjänstinsatser nattetid inom flera hemtjänstområden i Mark. (Tjänstgöring på obekväm arbetstid kan förekomma). I ledningsansvaret ingår att, med brukaren i fokus, ansvara för personal, ekonomi och verksamhet. En betydande del av arbetet bygger på samarbete med övriga aktörer inom vård- och omsorgsverksamheten. Du har till uppgift att leda, planera och utveckla organisationen mot uppsatta mål. Du är underställd verksamhetschefen för äldreomsorgen och ingår i ledningsgruppen för äldreomsorgen. Till din hjälp har du kvalificerade och entusiastiska medarbetare och kollegor som arbetar med förbättringar och ständig utveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning. Vid rekryteringen kommer stor vikt läggas vid goda ledaregenskaper, att kunna leda personal och verksamhet mot uppsatta mål. Du ska ha ett stort engagemang, förmåga att entusiasmera och vara både en nära chef och ha ett strategisk övergripande perspektiv. Personlig lämplighet kommer tillmätas avgörande betydelse.
Företag: Marks kommun, Socialförvaltningen
Ort: Mark
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer äldreomsorgen


Sök lediga jobb Enhetschefer

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se