Enköping jobb - lediga jobb

Enköping jobb Enköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Enköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Enköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping- Stockholm

 2. Butik- och lagermedarbetare till Dahl Enköping- Enköping

 3. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Enköping.- Enköping

 4. Hemhjälp - städning, barnpass Bålsta / Enköping- Håbo

 5. Brevbärare till Enköping- Enköping

 6. Sektionschef kardiologi- Enköping

 7. Sektionschef akutsjukvård- Enköping

 8. Dietist- Enköping

 9. Avdelningschef IVA/Postop- Enköping

 10. Blivande Gruppchef/Säljare Enköping- Enköping

 11. Kvalificerad administratör till Enköping- Enköping

 12. Personlig assistent till kvinna utanför Enköping - extra vid behov- Enköping

 13. Produktionsplanerare till Försvarsmakten i Enköping- Enköping

 14. Assisterande dansledare Enköping HT 13- Uppsala

 15. Fastighetsförvaltare- Enköping

 16. Ekonom/Controller till Enköpings kommun- Enköping

 17. Personlig assistent 15 årig Kille, Enköping 1 helg/månaden- Enköping

 18. Personlig assistent sökes till Enköping, start i augusti- Enköping

 19. Personlig assistent Tim-vikarie åt man Enköping- Enköping

 20. Distriktssköterska- Enköping

 21. Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor- Enköping

 22. Biträdande resultatenhetschef till OMNIA Daglig verksamhet- Enköping

 23. Intresseanmälan - Sjuksköterskor- Enköping

 24. FordonsmekanikerMarkverkstad Uppland/Enköping- Enköping

 25. Hemservice Enköping körkort och bil- Enköping

 26. Rutinerad företagssköterska till Enköpingshälsan- Enköping

 27. Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan- Enköping

 28. Tolk / tolkar sökes för alla språk i Enköping- Enköping

 29. Assisterande idrottsledare Enköping HT 13- Enköping

 30. Intensivvårdssjuksköterska- Enköping

 31. Sjuksköterska, geriatrisk vård- Enköping

 32. Sjuksköterskor till Lillsidans omvårdnadsboende- Enköping

 33. Timvikarier via VO Bemanning- Enköping

 34. Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan- Enköping

 35. Lagspelande sjukgymnast med OMT-utbildning- Enköping

 36. Ledsagare- Enköping

 37. Danslärare Enköping- Enköping

 38. SFI-lärare- Enköping

 39. Bilmekaniker- Enköping

 40. Kundmottagare- Enköping


Mer beskrivning

Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Sekreterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 4,5 månad med start i mitten av september. Vår kund är verksamma i Enköping. Ditt uppdrag Som Sekreterare kommer du att stötta företagets chefer. Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som Sekreterare är: • Koordinera kalendrar och e-post • Boka möten, både interna och externa • Göra veckoplaneringar • Svara i telefon • Samordna information och administration med övrig administrativ personal • Boka resor • Posthantering Din bakgrund Vi söker dig som har arbetat som sekreterare tidigare och trivs med att jobba administrativt. Du har minst en treårig gymnasieutbildning, det är meriterande om du har studerat vidare på Universitet. Dina kunskaper i Officepaketet är mycket goda. Dessutom har du goda kunskaper i engelska, både i tal samt skrift. För den här rollen finns också ett krav på att du har körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du extremt noggrann, strukturerad och arbetar organiserat. Som person har du integritet och kan hantera sekretessfrågor. Du älskar att ge förstaklassig service och trivs i rollen som sekreterare. Du arbetar dessutom proaktivt och har framförhållning i hur du planerar ditt arbete. Vidare ser vi att du är orädd, har pondus och kan ta egna initiativ. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Marie Bodén på nummer 076-000 18 65. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sekreterare sökes till konsultuppdrag i Enköping

Butik- och lagermedarbetare till Dahl Enköping
Academic Work söker dig som letar efter ett kul och givande sommarjobb på Dahl Sverige AB i Enköping som lager- och butikssäljare. Dahl är ett stort handelsföretag som säljer produkter inom VVS, industri, kyla, mark och VA. På Dahl kan företagskunder besöka de drygt 60 familjära butiker som finns runt om i Sverige och få direkt service och hjälp att hitta de produkter som de söker. Under fyra veckors tid, vecka 31- vecka 34, söker vi dig som vill arbeta heltid på Dahls butik i Enköping som butiks- och lagermedarbetare. Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Dahl Sverige AB. ARBETSUPPGIFTER Som butiks- och lagermedarbetare kommer du tillsammans med en kollega arbeta i Dahls butik både inom kundservice och som lagermedarbetare. På morgonen och på eftermiddagar kommer leveranser till butiken där du med hjälp av truck ska fylla på hyllor och se till att alla produkter är på rätt plats. Utöver detta handlar tjänsten om att skriva ut följesedlar och också självklart ge förstaklassig service till de återkommande kunder som besöker butiken. För att du på bästa sätt ska känna dig bekväm med att arbeta självständigt är planen att du får en introduktion under första veckan kring produkterna och hur system och datorer fungerar. VI SÖKER DIG SOM Vill arbeta heltid under v. 31- v.34 och tidigare har kört truck samt har truckkort B1. Har du tidigare arbetat på lager eller i butik ses det som mycket meriterande då du lättare kommer att kunna sätta dig in i tjänsten. Då butiken ligger i Enköping ser vi gärna att du bor i närheten. Som person är du strukturerad och trivs med att arbeta praktiskt och hugga tag där det behövs. Vidare ser vi att du har social kompetens och trivs med att bemöta kunder och ge bra service. Självklart är det bra om du är försäljningsinriktad och nyfiken på produkterna då du lättare kommer att kunna hjälpa kunder och förstå det du säljer. Slutligen ser vi att du är en hjälpsam och trevlig medarbetare som bidrar till en kul och trevlig sommar på Dahl. Start: Vecka 31, 29 juli Uppdragets uppskattade omfattning: Heltid v. 31 - v.34 Uppskattad arbetstid: 07.00-16.00 Plats: Enköping Kontakt: Hedvig Svärd, stn01@academicwork.se Urval: Sker löpande SÖK TJÄNSTEN För att söka tjänsten följer du denna länk http://www.academicwork.se/jobbannons/butik-och-lagermedarbetare-till-dahl-enkoping-under-v.-31-34/enkoping/14925459 och klickar på "SÖK JOBBET" Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Enköping
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butik- och lagermedarbetare till Dahl Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butik- och lagermedarbetare till Dahl Enköping

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Enköping.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Enköpings kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Enköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Enköping.

Hemhjälp - städning, barnpass Bålsta / Enköping
Söker hemhjälp med matlagning, städning samt barnpassning av 2 barn, 2 år och 4 år. Innefattar hämtning från dagis, lek och tillagning av middag. 50% fast tjänst. ca 3 dagar i veckan samt ev vissa kvällar. Städning ca 4 h / vecka (dagtid) Barnpassning ca 10-15 h / vecka (ca kl 15.00 - 19.00) Matlagning + övr ca 3-4 h / vecka (dagtid) Körkort är ett krav och tillgång till bil är ett plus. Du ska ha erfarenhet av att ta hand om barn, vara ödmjuk och ha stort tålamod. Gärna erfarenhet som dagmamma eller likn. Fördel om du har varit arbetslös och berättigad för ersättning av nystartsjobb. Skicka in CV och berätta om dig själv och varför du skulle passa bra till denna tjänst.
Företag: TEABUTLER SCANDINAVIA AB
Ort: Håbo
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hemhjälp - städning, barnpass Bålsta / Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemhjälp - städning, barnpass Bålsta / Enköping

Brevbärare till Enköping
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det! Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. VI SÖKER DIG SOM: *Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb *Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga *Kan uttrycka dig väl i tal och skrift *Är självgående, men även gillar att samarbeta VAD INNEBÄR ARBETET? *Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel eller bil *Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister *Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER Tjänsterna avser främst behovsanställning till hösten. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 15.00-17.00. HUR ANSÖKER DU? Gå in på: 1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. VILKA ÄR VI? Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Företag: Bring Citymail (Region Sth/Mälardalen)
Ort: Enköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Brevbärare till Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brevbärare till Enköping

Sektionschef kardiologi
Medicinskt centrum Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean, TOC och Kaizen. Vår verksamhet Vid Medicinskt centrum bedrivs en bred verksamhet inom allmän intermedicin. Verksamheten innefattar akutmottagning, medicinmottagning, endoskopimottagning, två akutvårdsavdelningar, IVA/HIA, geriatrisk- och rehabiliteringsavdelning samt palliativ enhet. Det finns även konsultmottagning för hud, ögon och onkologiska sjukdomar. Den kardiologiska verksamheten innefattar akut och elektiv vård, mobilt sviktteam, klinfysmottagning etc. Vid Medicinskt centrum arbetar ca 340 personer. Arbetsuppgifter Som sektionschef kommer 70 procent av din tjänst bestå av kliniskt arbete och resterande 30 procent av att utveckla patientprocesser och flöden samt att arbetsleda cirka 7 läkare. Du har patientflödes -och processansvar och är delaktig i produktions och resursplaneringen. Du kommer erhålla utbildning i det produktionssystem som tillämpas vid Medicinskt centrum. I rollen som arbetsledare ansvarar du även för personalfrågor och arbetsmiljö. Kvalifikationer Vi söker dig med specialistkompetens inom kardiologi. Är du dubbelspecialist eller disputerad ser vi det som meriterande. Du har ett stort intresse för patientprocesser och flöden samt att arbetsleda personal. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper Villkor Heltid. Tillsvidareanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. I enlighet med vår chefspolicy erbjuder vi ett tidsbegränsat chefsförordnande under 4 år med en tillsvidaretjänst som specialistläkare i botten. För mer information Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Tf verksamhetschef Torbjörn Söderström 070-561 42 61 eller biträdande verksamhetschef Helena Tibell Morberg 0171-41 81 85. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef kardiologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef kardiologi

Sektionschef akutsjukvård
Akutmottagningen Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean, TOC och Kaizen. Vår verksamhet Vid Medicinskt centrum bedrivs en bred verksamhet inom allmän intermedicin. Verksamheten innefattar akutmottagning, medicinmottagning, endoskopimottagning, två akutvårdsavdelningar, IVA/HIA, geriatrisk- och rehabiliteringsavdelning samt palliativ enhet. Det finns även konsultmottagning för hud, ögon och onkologiska sjukdomar. Akutmottagningen tar årligen emot ca 20 000 patienter med medicinska och kirurgiska åkommor. Vid Medicinskt centrum arbetar ca 340 personer. Arbetsuppgifter Som sektionschef kommer 70 procent av din tjänst bestå av kliniskt arbete och resterande 30 procent av att utveckla ett akutläkarsystem inklusive patientprocesser och flöden samt att arbetsleda cirka 7 läkare. Du har patientflödes -och processansvar och är delaktig i produktions och resursplaneringen. Du kommer erhålla utbildning i det produktionssystem som tillämpas vid Medicinskt centrum. I rollen som arbetsledare ansvarar du även för personalfrågor och arbetsmiljö Kvalifikationer Vi söker dig med specialistkompetens inom akutsjukvård (akutläkare). Är du dubbelspecialist eller disputerad ser vi det som meriterande. Du har ett stort intresse för patientprocesser och flöden samt att arbetsleda personal. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Villkor Heltid. Tillsvidareanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. I enlighet med vår chefspolicy erbjuder vi ett tidsbegränsat chefsförordnande under 4 år med en tillsvidaretjänst som specialistläkare i botten. För mer information Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Tf verksamhetschef Torbjörn Söderström 070-561 42 61 eller biträdande verksamhetschef Helena Tibell Morberg 0171-41 81 85. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef akutsjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef akutsjukvård

Dietist
Medicinmottagningen Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean och Kaizen. Vår verksamhet Medicinmottagningen har ett brett utbud av specialistfunktioner som behandlar bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, mag- och tarmsjukdomar, astma och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) och tumörsjukdomar. Sedan våren 2013 är medicinmottagningen Hbt-certifierad. Arbetsuppgifter Du har ansvar för medicinmottagningens patienter och de som är inneliggande på någon av våra medicinavdelningar eller närvårdsavdelning. Du deltar i flera team som är kopplade till mottagningen eller avdelningarna, t.ex. diabetes-, hjärt- och strokepatienter . I tjänsten ingår att handleda och undervisa både patienter och personal, enskilt och i grupp. Du kommer också att vara delaktig i lasarettets hälsofrämjande arbete samt övergripande nutritionsarbete. Organisatoriskt ligger tjänsten under medicinmottagningen men arbetsfältet är hela lasarettet varav 25 % på närvårdsavdelningens geriatriska och palliativa enhet. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad dietist. Arbete från liknande verksamhet ser vi som meriterande. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra i team men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. Du är en duktig handledare som trivs med att undervisa och handleda andra samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse. För mer information Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta avdelningschef Catharina Landstedt, 0171-41 81 84 eller Gunilla Andersson, 0171-41 84 02. Facklig företrädare för Naturvetarna nås via växeln 0171-41 80 00. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Dietist jobb, Dietist Enköping, Dietist Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dietist

Avdelningschef IVA/Postop
IVA/Postop Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean och Kaizen. Vår verksamhet Intensivvårdsavdelningen och postop ingår som en gemensam enhet i Medicinskt Centrum. Intensivvårdsavdelningen har fem vårdplatser för allmän medicinsk intensivvård och en plats för kirurgisk akutvård, postop har åtta platser. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där operationsverksamheten på lasarettet ökar kraftigt och därmed också den postoperativa vården. Inom avdelningen är vi totalt ca 40 medarbetare. Arbetsuppgifter Som avdelningschef har du ledningsansvar vad det gäller personal, arbetsmiljö, ekonomi och vårdutveckling. I första hand ska du vara ledare, kunna inspirera och tillvarata medarbetares kunskaper och initiativkraft. Tillsammans med verksamhetschef, medicinskt ledningsansvariga och medarbetare planerar och utvecklar du verksamheten. Du är direkt underställd Medicinskt centrums verksamhetschef. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård och med några års arbetslivserfarenhet. Tidigare chefserfarenhet är meriterande. Du har ett stort intresse för kvalitets -och utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Villkor I enlighet med vår chefspolicy erbjuder vi ett tidsbegränsat chefsförordnande under 4 år med en tillsvidaretjänst som sjuksköterska i botten. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. För mer information Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Tf verksamhetschef Torbjörn Söderström 070-561 42 61 eller biträdande verksamhetschef Helena Tibell Morberg 0171-41 81 85. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef IVA/Postop jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef IVA/Postop

Blivande Gruppchef/Säljare Enköping
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Enköping Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Enköping

Kvalificerad administratör till Enköping
Vi erbjuder dig en kvalificerad tjänst som Administratör/administrativ samordnare till kund i Enköping. Avdelningen präglas av en familjär stämning och högt i tak! I rollen som Administratör kommer du bland annat att arbeta med: - Ärendehantering, expediera in- och utgående post, inventera handlingar och registrera i Platina. - Post- och pakethantering, hämta ingående post och distribuera på avdelningen. Ta emot ankommande paket och kontakt med olika godsleverantörer. - Nyckeladministration, administrera inpasseringssystem och larmsystem - Administrera Sharepoint, intranät med behörigheter samt uppdatering av information - Kontorssamordning innefattande - telefonpassning - reception - felanmälan lokaler och utrustning - ansvar för kontorsförrådet, hålla ordning samt inköp Tjänsten avser ett konsultuppdrag som ska tillträdas under augusti månad och är minst 6 månader, goda möjligheter till förlängning under 2014. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Enköping Omfattning: 75-100 % Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan via www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] snarast, dock senast 2013-07-26. Urval och intervjuer sker löpande. För information: Under v 28 Jennie Eklund 0733434188 jennie.eklund@proffice.se [ mailto:jennie.eklund@proffice.se ], fr om v 29 Jan Bengtson 0733434925 jan.bengtson@proffice.se Kvalifikationer: Vi söker dig med högskoleutbildning, administrativ utbildning eller motsvarande kunskaper. Du skall ha minst 1 års erfarenhet, under senaste tre åren, av liknande arbetsuppgifter gärna från offentlig verksamhet. Du är en god dataanvändare och skall ha erfarenhet av arbete i ärendehanterings- och diarieföringssystem. Erfarenhet av Sharepoint är mycket meriterande, vi ser gärna att du har kompetens inom uppdatering av webb och intranät. God svenska och engelska är krav. Som person brinner du för att ge service! Du är energisk, driven och trivs med att ha många kontakter såväl internt som externt. Ditt arbete präglas av struktur, flexibilitet och en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som administratör krävs hög integritet och sekretess medvetande. Vill du ha ett varierat, ansvarsfullt arbete där du får arbeta självständigt? Då är du rätt person för oss! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad administratör till Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad administratör till Enköping

Personlig assistent till kvinna utanför Enköping - extra vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund som bor utanför Enköping. Det är framförallt under sommaren som det behövs men även i fortsättning extra vid behov.Du kommer jobba dag, kväll och helg. Enstaka nattpass kan förekomma. Kunden har MS och behöver hjälp med det mesta i vardagen. Vi tror du har erfarenhet av yrket sedan tidigare men personkemin är så klart det allra viktigaste. Du är pålitlig, engagerad och har tålamod. Vi söker dig som talar flytande svenska då kommuniceringen är en viktig del av arbetet. Då kunden bor utanför Enköping behöver du bil och körkort. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Kajsa Friman   Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna utanför Enköping - extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna utanför Enköping - extra vid behov

Produktionsplanerare till Försvarsmakten i Enköping
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmaktens ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i olika former till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik är det enskilt största förbandet i Försvarsmakten och har ca 2 400 anställda och finns på ett 40-tal platser.Vi söker en Produktionsplanerare 40031977 till Försvarsmaktens Logistik, FMLOG, med placering Operativ Ledningtekniskbataljon genomförande enhet MITT, Enköping Huvudsakliga arbetsuppgifter • Stödja med beredning, genomförande, uppföljning samt återrapportering av produktion. • Medverka vid arbetet med förvaring, redovisning och underhåll av avdelningens materiel. • Framtagande av nya rutiner för att underlätta och effektivisera arbetet på avdelningen. • Samverkar med kunder, leverantörer och central produktionsledning. • Utföra förekommande administrativa uppgifter inom avdelningen. • Granska och kontera fakturor. • Delta i budgetarbete. • Säkerhetsansvarig. Kvalifikationer • Gymnasieutbildning med administrativ/It inriktning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren kan bedömas likvärdiga. • God samarbetsförmåga och hög servicekänsla. • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. • God förmåga till självständigt arbete. • Grundläggande IT kunskap. • Utpräglat ordningssinne. • B-körkort fordras. Meriterande • Erfarenhet av Försvarsmakten och dess arbetssätt. • Erfarenhet eller utbildning inom ITIL. Personliga egenskaper Vi söker dig som har engagemang, är serviceinriktad, har lätt för att skapa kontakt och hantera människor. Som person är du strukturerad, är initiativtagande och har ett högt säkerhetsmedvetande. Du kommer jobba med många bollar i luften vilket ställer krav på hög stresstålighet och god förmåga att prioritera dina uppgifter. Stor vikt kommer läggas på den personliga lämpligheten. Övrigt Ange löneanspråk i ansökan. Tillträde Befattningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. För anställningen krävs svenskt medborgarskap. Med anställningen följer skyldighet att krigsplaceras, deltaga i utbildning och övningar samt att tjänstgöra i krigsorganisation och utlandsstyrka. Personsäkerhetskontroll genomförs. Placering FMLOG/OpLedTekBat Genomförandeenhet MITT, Enköping. Kontaktpersoner Upplysningar om befattningen lämnas av Avdelningschef, Leena Taliveer Tfn 0171 – 15 72 41, epost leena.taliveer@mil.se   Produktionsplanerare, Simon Bäckström Tfn 0766 – 33 63 12, epost simon.backstrom@mil.se Sista ansökningsdatum Välkommen med din ansökan, senast 2013-08-22 tillsammans med meritförteckning, personligt brev och referenser.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Enköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsplanerare till Försvarsmakten i Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsplanerare till Försvarsmakten i Enköping

Assisterande dansledare Enköping HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Enköping inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.enkopingdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Enköping HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Enköping HT 13

Fastighetsförvaltare
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Teknikförvaltningen består av gatuavdelningen, fastighetsavdelningen, parkkontoret, vatten och avfall, ekonomi och administration, städservice, måltidsservice och utveckling och kommunikation. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för enköpingsborna. ARBETSUPPGIFTER Framtidsverket söker för Enköping kommuns räkning en fastighetsförvaltare till fastighetsavdelningen. Avdelningen har till sin uppgift att äga, förvalta, underhålla och sköta driften på kommunens verksamhetslokaler och lägenheter inom ”Vård- och omsorgsverksamheten”. Avdelningen ansvarar också för nyproduktionen av dessa fastigheter och lokaler. Nu finns möjligheten för rätt person, som kombinerar gedigen kompetens med en ödmjuk och ansvarsfull personlighet och goda pedagogiska förmågor att ta plats i ett sammanhang som präglas av gott samarbete och som ger en god överblick av avdelningens många ansvarsområden. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och att du delar förvaltningens värderingar: allas lika värde, engagemang och serviceanda. Som person bör du ha lätt för att samarbeta med andra och skapa förtroende såväl inom som utanför organisationen. Du är handlingskraftig och kreativ i ditt yrkesutförande. DITT UPPDRAG Du kommer att självständigt och i nära samverkan med förvaltningar, verksamheter och myndigheter förvalta och underhålla fastighetsobjekt inom befintliga budgetramar. Dina arbetsuppgifter är varierande och sätter krav på din förmåga att själv lägga upp och genomföra ditt arbete. Uppgifterna inkluderar men är inte begränsade till: · Många och täta kontakter med de olika intressenterna såväl inom som utom organisationen · Upprätta och följa upp underhållsplanering av förvaltade fastigheter · Ta fram och följa upp årlig budget för fastigheterna inom ditt område · Genomföra förhandlingar och omförhandlingar av kontrakt · Besiktiga lokaler, lägenheter och mindre entreprenader · Samarbeta med förvaltningens övriga funktioner rörande frågor inom fastighetsservice, teknik, uthyrning, ekonomi, IT och information KVALIFIKATIONER DIN BAKGRUND · Högskoleexamen motsvarande kandidatnivå inom exempelvis byggteknik, förvaltning och fastighetsekonomi eller relevant yrkeserfarenhet med vidareutbildningar inom fastighetsförvaltning · Goda kunskaper i Excel och resterande Officepaket · Erfarenhet av CAD och/eller GIS är meriterande · Körkort B fordras
Företag: Enköpings kommun Teknikförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsförvaltare jobb, Fastighetsförvaltare Enköping, Fastighetsförvaltare Enköpings kommun Teknikförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsförvaltare

Ekonom/Controller till Enköpings kommun
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Socialförvaltningens verksamhet består av följande enheter: Stab, Mottagning, Utredning barn och familj, Utredning vuxna och försörjning, Öppenvård barn och familj och Öppenvård vuxna. Nu söker vi en ekonom/controller till vår förvaltning. ARBETSUPPGIFTER Som socialförvaltningens ekonom är du direkt underställd förvaltningschefen. Du kommer att arbeta med budget, uppföljning, prognoser och bokslut. Uppdraget innebär att du ansvarar för förvaltningens samlade budget- och redovisningsprocess och levererar beslutsunderlag av hög kvalitet inom givna tidsramar till ledningsgrupp och nämnd. I din roll som ekonom ingår att stödja förvaltningens chefer i frågor som rör budget, uppföljning och ekonomisk styrning av verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning ekonomi, eller annan utbildning vi bedömer likvärdig och flera års erfarenhet av arbete med budgetering, uppföljning och redovisning. Du kan Excel och det är bra om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso. Som person är du noggrann, strukturerad, kommunikativ och förtroendeskapande. Du har en god pedagogisk förmåga och kan skapa ekonomisk förståelse även hos den som inte är ekonom. Du trivs med att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Enköpings kommun Socialförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom/Controller till Enköpings kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom/Controller till Enköpings kommun

Personlig assistent 15 årig Kille, Enköping 1 helg/månaden
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent till 15-årig kille i Enköping Vi söker nu en personlig assistent till en positiv och utåtriktad 15-årig kille i Enköping med en muskelsjukdom vars intressen inkluderar bland annat data, musik och sång. Vi söker dig som vill arbeta 1 helg i månaden samt extra vid behov. Kunden har fått ett nytt beslut med rätt till personlig assistans i skolan (gymnasiet) och kommer därför få ett nytt rullande schema där tre assistenter delar på tiderna dag- och kvällstid. Arbetstiderna kan exempelvis vara 07:15-15:00, 15:00 – 23:00, samt med varierande arbetstid på helgen. Att du är flexibel är toppen eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov och aktiviteter samt att ni som assistenter täcker upp för varandra vid sjukdom och ledighet. Förekommande arbetsuppgifter är t.ex. att underlätta dem fysiska begränsningarna vid de vardagliga aktiviteterna samt bad och stretchning. Vi söker dig som är positiv, skojig, omtänksam, samarbetsvillig, tålmodig och som har sunt förnuft. Vi ser helst manliga sökande mellan 18 -35 år men är inget måste. Stor vikt kommer att läggas på personkemin och lämplig. Körkort är ett krav. Arbetstid/Varaktighet: Antal tjänster 1. 1 helg i månaden samt extra vid behov. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent 15 årig Kille, Enköping 1 helg/månaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent 15 årig Kille, Enköping 1 helg/månaden

Personlig assistent sökes till Enköping, start i augusti
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent åt en aktiv kille i 40-årsåldern boende i villa i centrala Enköping. Han är tekniker och är intresserad av fotboll, yatzy, bad och andra aktiviteter. Vi söker Dig som är en positiv, stabil och lyhörd person med personlig mognad. Du behöver vara flexibel, men också kunna sätta gränser. Ditt arbete innebär att kunna coacha honom i hans dagliga träning och följa med på olika aktiviteter. Han har inga fysiska problem utan lider av sviterna från en hjärnskada och kan därför ha snabba humörsvängningar och minnesproblem. För att fungera i denna tjänst måste du vara lugn och trygg och får gärna ha erfarenhet av utåtagerande beteende. Du kommer att ingå i en grupp på ca 8 personer som arbetar med att stödja honom dygnet runt. Vi söker två assistent till två mindre deltider, ca: 30-40% tjänster med start i augusti där arbetsiden är förlagd till em/kväll/natt och helg samt även kunna vara behjälplig vid ordinarie personals frånvaro. Manliga sökanden önskas i åldern är 25-60 år men viktigast är att du är lugn och mogen. Det är ett plus är om du bor nära och är flexibel. B- körkort och körvana är ett krav eftersom Du kommer att skjutsa honom på olika aktiviteter i hans egen bil. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Arbetstid / Varaktighet: Varierande em, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse i augusti, intervjuer sker i juli. Kontaktperson: Anna Batalha, anna.batalha@humana.se De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till Enköping, start i augusti jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till Enköping, start i augusti

Personlig assistent Tim-vikarie åt man Enköping
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Nu söker vi omgående erfarna assistententer till en man i 60- års åldern drabbad av ryggskada. Assistansbehovet gäller hjälp med allt praktiskt som förekommer i en människas liv. Det gäller bl.a. hygien, matbestyr och allmänna hushållsgöromål Du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller vårdbiträde. Dessutom är det viktigt att du har erfarenhet av kateter. Som person är du flexibel, lyhörd, positiv och inte är rädd för att ta ansvar. Vi ser gärna kvinnliga sökanden i åldern 30-50 år. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, meriterande om du kan Tigrinja. Som tim-vikarie vid behov. OBS! Endast skriftliga ansökningar via mail eller post. Inskickade handlingar går ej i retur. Vi hör enbart av oss till de vi finner intressanta för en intervju.
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Tim-vikarie åt man Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Tim-vikarie åt man Enköping

Distriktssköterska
Capio vårdcentral Enköping, mitt i parkernas stad! Patienterna upplever en mycket god stämning här på vårdcentralen. Vårdcentralen erbjuder allt under samma tak, från lab, distriktsläkare, sköterskor, kurator, psykolog till barnavårdscentral. Vi är ett engagerat team som nu söker dig som är distriktssköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvården. För oss är det viktigt att sätta patienten i fokus och vi arbetar i enlighet med våra värdeord kvalitet och omtanke. Ett trevligt bemötande och hög tillgänglighet är vår vardag. Känner du att detta stämmer in på dig, då är du nog vår blivande kollega, så tveka inte att söka. I tjänsten ingår arbetsuppgifter av olika karaktär: mottagningssköterska med drop in, telefonrådgivning och tidsbokade besök. Vi ser gärna att du vill specialisera dig på sårvård och behandling av hypertoni. Denna tjänst tillsätts om nuvarande arbetstagare som är tjänstledig för att prova arbete på annan ort går vidare mot nya utmaningar. Vi har den lilla enhetens snabbhet och den stora organisationens möjligheter! Du är varmt välkommen att söka!
Företag: CAPIO VÅRDCENTRAL ENKÖPING
Ort: Enköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska jobb, Distriktssköterska Enköping, Distriktssköterska CAPIO VÅRDCENTRAL ENKÖPING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska

Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Örsundsbroskolan är beläget mellan Enköping och Uppsala med bra kommunikationer då buss 804 stannar precis utanför. Skolan är en F-9 skola med ca 480 elever. Fjärdhundraskolan är belägen mellan Enköping och Sala, med bussförbindelser till skolan. Skolan är en F-9 skola med ca 360 elever. Båda skolorna ligger i småsamhällen utanför Enköping, vilket medför att flera av eleverna åker skolskjuts. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett brett, spännande och omväxlande arbete. Ditt övergripande uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande med elevernas lärmiljö och att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du kommer att arbeta inom grundskolan åk F-9, och fördela din tid så att du varannan vecka är på Örsundsbroskolan och varannan på Fjärdhundraskolan. I arbetet ingår handledning av personal, testning av elever, kontakt med externa aktörer och att delta i skolornas elevhälsoteam som träffas regelbundet. På de båda skolorna finns arbetsrum för psykolog. Psykologgruppen i Enköpings kommun är verksamma inom förskola, grundskola och gymnasium och har en psykolog som verksamhetschef enligt hälso- och sjukvårdslagen. Psykologgruppen träffas regelbundet för metodutveckling och gemensam planering. Psykologgruppen har gemensam handledning av legitimerad psykolog. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad psykolog med god förmåga till självständigt arbete och samarbete med andra yrkeskompetenser. För den som erbjuds arbete krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsen belastningsregister. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till Örsundsbro och Fjärdhundra skolor

Biträdande resultatenhetschef till OMNIA Daglig verksamhet
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar med både myndighetsutövning och utförande verksamhet inom områdena hemtjänst, hemsjukvård, omvårdnads-boenden, kommunrehabilitering, LSS-boenden, daglig verksamhet med flera. ARBETSUPPGIFTER OMNIA, den dagliga verksamheten inom Vård- och omsorgsförvaltningen i Enköpings kommun söker en biträdande resultatenhetschef som kommer att ingå i ett ledningsteam bestående av totalt sju personer. Uppdraget är att på ett kreativt vis, leda och utveckla verksamheten mot högt ställda kvalitativa krav samt lagliga intentioner. Att samverka inom kommunen och förvaltningen, tillsammans med övriga ledande roller inom OMNIA är viktigt. Den vi söker blir direkt underställd resultatenhetschef vad gäller personal-, utvecklings-, arbetsmiljö- och budgetansvar. KVALIFIKATIONER Du är tydlig och kommunikativ som person. Du har hög förmåga att jobba med att etablera effektiva processer samt god erfarenhet av att leverera kvalitativa resultat med människan i centrum. För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är en utmärkt kommunikatör, klarar av en hög arbetsbelastning, är van att sätta kunden i fokus samt drivs av viljan att maximera verksamhetsnyttan. Du har lämplig högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av att arbeta med människor i ledande ställning. Vi ser gärna sökande från såväl privat som offentlig sektor oavsett etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Enköpings kommun Vård och omsorg
Ort: Enköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande resultatenhetschef till OMNIA Daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande resultatenhetschef till OMNIA Daglig verksamhet

Intresseanmälan - Sjuksköterskor
Lasarettet i Enköping Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean och Kaizen. Har du ett tydligt patientfokus, är bra på att samarbeta och gillar utveckling? Är du legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska inom operation, anestesi eller intensivvård och intresserad av att arbeta hos oss? Då vill vi gärna komma i kontakt med Dig! Vår verksamhet Lasarettet i Enköping är ett länsdels- och akutsjukhus för södra länsdelen, hos oss arbetar ca 500 personer. Verksamheten drivs i nära samarbete med Akademiska sjukhuset och Håbo och Enköpings kommuner. Inom lasarettet finns gynekologi, kirurgi, urologi, ortopedi, röntgen, internmedicin, intensivvård, rehabilitering, sjukhusansluten hemsjukvård och viss geriatrik. Det finns också konsultmottagning för ögon, hud och onkologi samt en akutmottagning som har öppet dygnet runt. Goda kommunikationer till andra städer gör att många av våra medarbetare kommer från Västerås (35 km), Stockholm (75 km), Strängnäs (36 km) och Uppsala (45 km). Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska inom operation, anestesi eller intensivvård. För mer information Vid frågor är du välkommen att kontakta Johanna Toll, HR-konsult 0171-418058. Ansökan Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Intresseanmälan - Sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intresseanmälan - Sjuksköterskor

FordonsmekanikerMarkverkstad Uppland/Enköping
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifiering, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militärt flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001, tryck ISO 17020 samt företagscertifikat för underhåll av kylanläggningar. Markverkstad Uppland är en reional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 35 medarbetare, som bedriver underhållsproduktion i Enköping och Uppsala.   Jobbet Som fordonsmekaniker vid Mv Uppland kommer du att arbeta med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten t ex terrängbilar, bandvagnar, tunga hjulfordon och i viss mån stridsfordon och annan militärspecifik materiel. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs. Arbetet medför även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.   Du Har genomgått gymnasieskolans program för fordonsteknisk utb med inriktning tunga fordon alternativt likvärdig utb eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du ska vara lojal och serviceinriktad. Du ska ha lätt att samarbeta med andra. Det är meriterande om du har utbildning på något av Försvarsmakten fordonsystem. Körkort lägst klass B meriterande om du har C alternativt CE och truckkort. Det är även meriterande om du har certifikat inom kyla, tryck och/eller besiktning av hjulfordon.   Övriga krav på befattningen Du måste vara svensk medborgare och genomgå godkänd registerkontroll. Internationell tjänstgöring ingår i befattningen. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster. Det är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.  Välkommen med ditt CV och betyg senast 2013-07-31. Har du frågor kontakta: Jonas Westlöf avdelningschef 0171-15 72 62, 070-624 37 93 Magnus Hemberg facklig representant OFR/O 0589-404 81 Bengt Blom facklig representant SACO 035-266 29 08 Monica Åslund facklig representant ORF/S 0171-15 83 00 Robert Jonsson facklig representant SEKO 018-19 63 77   FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Enköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FordonsmekanikerMarkverkstad Uppland/Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FordonsmekanikerMarkverkstad Uppland/Enköping

Hemservice Enköping körkort och bil
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.   Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare med bil och körkort som ska arbeta i Enköping med omnejd. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.  Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel  Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.  Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar). Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se Bil och körkort är ett krav.  Lön Fast lön. Kollektivavtal finns.
Företag: Hemfrid i Sverige AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hemservice Enköping körkort och bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemservice Enköping körkort och bil

Rutinerad företagssköterska till Enköpingshälsan
Enköpingshälsan har bedrivit företagshälsovård och sjukvård i Enköping sedan 1975. Genom att erbjuda tjänster inom hälsa, arbetsmiljö, rehabilitering och ledarskap hjälper vi företag och organisationer att skapa goda resultat och öka sin konkurrenskraft. Vi utökar verksamheten i och med att Enköpingshälsan är leverantör av Företagshälsovård till Enköpings och Håbo kommuner med 4500 anställda. Vi ansvarar också för hälsovård i två skolor i Bålsta och Enköping. Vill du vara med och vidareutveckla en verksamhet? Vill du bidra med dina kunskaper och din erfarenhet? Vill du arbeta i en liten organisation med korta beslutsvägar? Vill du ha trevliga arbetskamrater? Vill du jobba med en stor variation av kunder; alltifrån kommunal verksamhet till industriföretag och mediavärlden? Då skulle du trivas hos oss! Är du dessutom rutinerad företagssköterska, gärna med kunskapsinriktning mot kost och livsstilsförändringar, gillar att hålla utbildningar och har ett konsultativt förhållningssätt gentemot kund, så är du rätt person för oss! Vi erbjuder ett omväxlande arbete, med frihet under ansvar, fräscha lokaler i ett spännande företag som gör en förändringsresa. Vi söker dig som vill jobba heltid vid Enköpingshälsans mottagning i Enköping och är öppen för att vid behov hjälpa till vid vår systermottagning Håbohälsan i Bålsta. Förutom företagssköterskeuppgifter ingår vaccinationsmottagning i tjänsten. Vill du veta mer, kontakta enhetschef Anna-Lena Karlsdotter, 0171-855 91. Dina ansökningshandlingar skickar du till info@enkopingshalsan.se
Företag: ENKÖPINGSHÄLSAN AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad företagssköterska till Enköpingshälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad företagssköterska till Enköpingshälsan

Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Västerledsskolan är belägen i den västra delen av Enköpings tätort med närhet till skog och natur. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en ämneslärartjänst med undervisning i hem- och konsumentkunskap för årskurs 6-9 och med undervisning i so-ämnena för årskurs 7-9. Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med elever och föräldrar. Du deltar och tar en aktiv roll i arbetslaget samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i hem- och konsumentkunskap och SO-ämnena för grundskolans senare år. Erfarenhet av undervisning i hem- och konsumentkunskap och SO-ämnena är ett krav. Utöver de här kraven ser vi också dina personliga egenskaper som viktiga. Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika. Du har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Du är engagerad i ditt ämne och det pedagogiska arbetet. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hem & konsumentkunskap/SO lärare i årskurs 7-9 till Västerledsskolan

Tolk / tolkar sökes för alla språk i Enköping
Workcare.se söker nu omgående tolk / tolkar och översättare av alla språk för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Arbetspassen kommer att ske på uppdrag och du kommer att vara timanställd efter överenskommelse. Heltidstjänst finns för rätt person. Du skall vara lojal och ärlig och komma ihåg att det är sekretess i alla uppdrag och under inga omständigheter sprida kundens personuppgifter eller information vidare till annan part. Du kan komma att tolka och översätta i olika sammanhang. Det kan exempelvis ske under möten, telefon eller i text. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Enköping. Arbetsgivaren kommer att göra en bedömning av dina språkkunskaper och därefter finns möjlighet till anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0046 samt vilka språk du talar. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk / tolkar sökes för alla språk i Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk / tolkar sökes för alla språk i Enköping

Assisterande idrottsledare Enköping HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Enköping inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.enkoping@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Enköping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Enköping HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Enköping HT 13

Intensivvårdssjuksköterska
Postop/Intensivvårdsavdelningen Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean och Kaizen. Vår verksamhet Intensivvårdsavdelningen har fem vårdplatser för allmän medicinsk intensivvård och en plats för kirurgisk akutvård. I avdelningen, där vi är cirka 35 medarbetare, ingår även postop med åtta platser. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där operationsverksamheten på lasarettet ökar kraftigt och därmed också den postoperativa vården. Postop och intensivvårdsavdelningen är en gemensam enhet. Postop kommer under våren/sommaren få helt nyrenoverade lokaler för att verksamheten har ökat. Du kommer att jobba på båda platserna. Vill du arbeta i ett spännande expansionsskede i nya fina lokaler så är du välkommen till oss! Arbetsuppgifter Vi erbjuder en arbetsplats där vårdkvalitet, kompetens, utveckling och gemenskap sätts i centrum. I tjänsten ingår att ha akutsökarfunktionen för lasarett tillsammans med anestesiolog. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet inom din specialité är meriterande. Villkor Tillsvidareanställning. Heltid. Introduktionsprogram anpassas individuellt efter din erfarenhet. Goda möjligheter till kompetensutveckling och friskvård. För mer information Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta HR-konsult Johanna Toll 0171-418058. Facklig kontaktperson för Vårdförbundet är Kristina Leppämäki, 0171-41 85 06. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Intensivvårdssjuksköterska jobb, Intensivvårdssjuksköterska Enköping, Intensivvårdssjuksköterska Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intensivvårdssjuksköterska

Sjuksköterska, geriatrisk vård
Geriatriska enheten/Westerlunds rehab Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 medarbetare. Lasarettet är beläget i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med utvecklingsfrågor enligt Lean och Kaizen. Vår verksamhet Närvårdsavdelningen är en flexibel avdelning där patientens behov styr. Verksamheten drivs i samverkan med Enköping och Håbo kommun. Närvårdsavdelningen indelas i en palliativ enhet och en geriatrisk/rehabiliterande enhet. Palliativa enheten riktar sig till patienter med behov av specialiserad medicinsk vård och omvårdnad i palliativt skede. Verksamheten består av en specialiserad hemsjukvårdsdel och en slutenvårdsdel med ett integrerat arbetssätt – sjuksköterskan ska kunna följa sin patient oavsett vårdform. Geriatriska/rehabiliterings enheten riktar sig till äldre multisjuka samt personer med rehabiliteringsbehov. Vi bedriver utredning, behandling eller rehabilitering och möjlighet till dagrehabilitering alternativt hemrehabilitering finns. Vården ställer stora krav på helhetssyn, kontinuitet och samverkan vilket vi uppnår genom att arbeta i team. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Utbildning/erfarenhet inom geriatrisk vård är meriterande. Du ska kunna arbeta i team men även självständigt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som sjuksköterska. Villkor Heltid/deltid samt startdatum enligt överenskommelse. För mer information Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta avdelningschef Anne Johansson, 0171-41 81 95. Facklig kontaktperson för Vårdförbundet är Thérése Blomqvist som nås via vxl 0171-41 80 00. Ansökan Välkommen med din ansökan via länken nedan. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Lasarettet i Enköping/Landstinget i Uppsala län
Ort: Enköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, geriatrisk vård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, geriatrisk vård

Sjuksköterskor till Lillsidans omvårdnadsboende
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar med både myndighetsutövning och utförande verksamhet inom områdena hemtjänst, hemsjukvård, omvårdnads-boenden, kommunrehabilitering, LSS-boenden, daglig verksamhet med flera. Verksamhetsområdet boende/hemtjänst består av nio resultatenheter med en resultatenhetschef för varje enhet. Resultatenehtscheferna arbetar tillsammans med verksamhetsområdeschefen för att verkställa och utveckla äldreomsorgen inom omvårdnadsboenden och hemtjänst i hela kommunen. Inom varje resultatenhet bedrivs kommunal hemsjukvård. En eller flera sjuksköterskor arbetar inom varje enhet. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska är du patientansvarig (PAS) för de boende på Lillsidan. Du ansvarar för en säker och ändamålsenlig vård och behandling av god kvalitet vad det gäller kundernas fysiska, sociala och psykiska behov. Du ansvarar för och deltar i det dagliga omvårdnadsarbetet tillsammans med alla medarbetare. Utöver de rent sjukvårdande arbetsinsatserna som medicinering, olika behandlingsformer, läkarkontakter samt dokumentation ska sjuksköterskan ha god insikt om hur hygienen, matsituationerna och bemötandet ska genomföras för att skapa förutsättningar för en bra handledning till medarbetarna. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå enligt överenskommelse med resultatenhetschefen. Det sker ett aktivt samarbete med sjuksköterskan på Malins omvårdnadsboende, som tillhör samma resultatenhet. Samarbete sker även regelbundet med kommunens sjuksköterskejour samt andra verksamheter inom Enköpings kommun. Du kommer ha viss tjänstgöring i jourverksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande sjuksköterska eller distriktssjuksköterska med inriktning, omvårdnad av äldre personer. Du ska kunna arbeta självständigt och ha god kännedom om arbetets innehåll och ansvar. Du bör ha förskrivningsrätt gällande inkontinenshjälpmedel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom omvårdnadsboende. Som sjuksköterska ska du: -visa omsorg och respekt för den boendes självbestämmanderätt, integritet och värdighet -bemöta de boende utifrån ett salutogent syn- och förhållningssätt -arbeta utifrån en helhetssyn och ett etiskt förhållningssätt -ta till vara på den boendes och/eller närståendes kunskaper och erfarenheter -visa öppenhet och respekt för olika värderingar och trosuppfattningar -tillämpa gällande forskningsetiska konventioner -ta till vara på arbetslagets och andras kunskaper och erfarenheter samt att genom teamsamverkan bidra till en helhetssyn på den boende -ha körkort Kundbemötande och förtroedeskapande förmåga är viktigt begrepp inom vår verksamhet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi välkomnar sökande av båda könen oberoende av etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Enköpings kommun Vård och omsorg
Ort: Enköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Lillsidans omvårdnadsboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Lillsidans omvårdnadsboende

Timvikarier via VO Bemanning
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar med både myndighetsutövning och utförande verksamhet inom områdena hemtjänst, hemsjukvård, omvårdnads-boenden, kommunrehabilitering, LSS-boenden, daglig verksamhet med flera. VO-Bemanning är en bemanningsenhet som förmedlar timanställda till Äldreomsorgens omvårdnadsboenden och hemtjänst. Nu söker vi Dig som vill arbeta som undersköterska eller vårdbiträde och tycker om att arbeta med människor i deras hemmiljö. Vi erbjuder ett varierande arbete för dig som trivs att arbeta nära människor i en föränderlig arbetsmiljö. Du är timanställd av VO bemanning och arbetar ute i de resultatenheter som finns i Enköpings Kommun. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att i kunds hem inom såväl omvårdnadsboende som hemtjänst hjälpa till med bl.a. personlig hygien och toalettbesök, städning, tvättning, lättare matlagning, socialt umgänge, inköp samt läkemedelshantering. Arbetet utförs ofta på egen hand och inom hemtjänst kommer du i alla väder behöva förflytta dig mer eller mindre långa sträckor mellan kundernas hem. Du blir bokad med kort varsel de dagar du anmält att du kan jobba och det är viktigt att du snabbt kan svara i telefon för att infinna dig på arbetsplatsen. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, helg och natt. KVALIFIKATIONER Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. För arbete inom Hemtjänst skall du kunna cykla. Undersköterske utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, ärlig och kommunikativ. Då arbetet utförs i kunds hem och du ofta arbetar självständigt är det viktigt att du kan skapa förtroliga relationer och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi välkomnar sökande av båda könen oberoende av etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Enköpings kommun Vård och omsorg
Ort: Enköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier via VO Bemanning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier via VO Bemanning

Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Rombergaskolan ligger i norra delen av Enköpings tätort. Eleverna kommer från den kringliggande landsbygden och från stadsdelen Romberga. Många av eleverna, ca 35% kommer från andra kulturer. Personalen har lång erfarenhet och stort intresse för skolutveckling i en mångkulturell miljö, vilket ger alla i skolan en unik möjlighet att vara rustade för morgondagens samhälle. Skolan är en F-6 skola med ca 200 elever och ledorden är KUNSKAP-TRYGGHET OCH ARBETSGLÄDJE Rombergaskolan präglas av ett mycket välkomnande och gott samarbetsklimat. Det finns mycket goda kunskaper om samhällsuppdraget och en hög ambition att stärka elevernas lärande. Förhållningssättet, alla barn är våra barn, råder bland personal och elever. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är en klasslärartjänst i team 4-6. Du kommer i huvudsak att arbeta i åk 5 och 6 med ämnena ma/no. Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med elever och föräldrar. Du deltar och tar en aktiv roll i teamet samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i ämnena ma/no. Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som viktiga. Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Du har ett genuint intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika. Du har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Du är engagerad i det pedagogiska arbetet. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år till Rombergaskolan

Lagspelande sjukgymnast med OMT-utbildning
Vår verksamhet växer och därför söker vi en sjukgymnast till vår husläkarmottagning. Arbetet innebär sedvanligt behandlande patientarbete, men även teamutredningar och gruppbehandlingar kan förekomma. Vi söker dig som är leg. sjukgymnast med ett antal års erfarenhet och vana av behandlingsarbete. Har du vidareutbildning i OMT eller akupunktur är det ett plus. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i team med olika typer av professioner och ha en vilja att bidra med ditt kunnande för att få vår verksamhet att utvecklas vidare. Vi erbjuder god kamratanda och erfarna sjukgymnast-kollegor. Vår knytning till företagshälsovården gör att det finns extra goda möjligheter att göra bra insatser för patienterna. Vill du veta mer, kontakta enhetschef Lisa Jurell-Hydén, 0171-855 80. Dina ansökningshandlingar skickar du till lisa.jurell-hyden@enkopingshalsan.se
Företag: ENKÖPINGSHÄLSAN AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lagspelande sjukgymnast med OMT-utbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagspelande sjukgymnast med OMT-utbildning

Ledsagare
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar med både myndighetsutövning och utförande verksamhet inom områdena hemtjänst, hemsjukvård, omvårdnads-boenden, kommunrehabilitering, LSS-boenden, daglig verksamhet med flera. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi en ledsagare inom LSS-verksamheten (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) till en man med MS (multipel skleros) som är i behov av hjälp vid på och avstigning vid ridlektioner samt för att kunna delta i olika samhällsevenemang. Ridlektionerna är förlagda på lördagar mellan kl. 13.00 - 15.00. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar sökande av båda könen oberoende av etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Enköpings kommun Vård och omsorg
Ort: Enköping
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare jobb, Ledsagare Enköping, Ledsagare Enköpings kommun Vård och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare

Danslärare Enköping
A&G Show Academy är en Performing Arts Skola med tyngden på dans riktad mot barn och ungdom. Våra dansskolor är belägna i Djursholm och Enköping. Vi söker nu en danslärare till vår enhet i Enköping. Vi har vår elevshow på Maximteatern där du får tillfälla att visa dina koreografier som du undervisat eleverna under terminernas gång. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad dansare, musikalartist, koreograf eller danspedagog för att undervisa i Streetdance och Jazzdans för åldrarna 7-14 år. Nivå på dansklasserna är fortsättning och avancerad. Vi söker dig; stark personlighet, noggrann, pålitlig ordningsam, stort intresse för det allra senaste inom musikvärlden, erfarenhet av att undervisa, kan skapa en strukturerad och inspirerande atmosfär i undervisningen. Arbetstider och omfattning Timavlönad. Tjänsten är avsedd för HT 2013 och VT 2014. Söndagar: Kl 14-17, 10 veckor per termin. Tillträde: 2013-09-15 Ansök snarast då vi tillämpar fortlöpande antagning. Ersättning Timlön enligt överenskommelse. Så ansöker du Sista ansökningsdag: 2013-08-30 Ansök snarast då vi tillämpar fortlöpande antagning. Ansökan skickas till info@agshowacademy.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: HANDELSBOLAGET A&G SHOW ACADEMY
Ort: Enköping
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Danslärare Enköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danslärare Enköping

SFI-lärare
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Komvux i Enköping erbjuder utbildning på grundläggande och gymnasial nivå, särskild utbildning för vuxna och utbildning i svenska för invandrare. ARBETSUPPGIFTER Hos oss kommer du att arbeta med utbildning i svenska för invandrare. Du kommer att ingå i ett arbetslag som ansvarar för planering och genomförande av undervisningen. Arbetet präglas av ett stort mått av självständighet där du tillsammans med dina arbetskamrater och rektor gemensamt utvecklar verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig SFI-lärare och önskvärt är att du har erfarenhet av vuxenundervisning. Samarbetsförmåga och engagemang för verksamheten ser vi som mycket viktigt och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Är du intresserad av tjänsten ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Enköpings kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Enköping, SFI-lärare Enköpings kommun Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Bilmekaniker
JM Bil och Lackservice är en fristående reservdels-/bildelsbutik, har även båtartiklar. Verkstad finns för bil- och båtmotorreparationer, även plåtarbeten. Vi söker nu en bilmekaniker som ska ha minst två års erfarenhet (viktigt) och utbildning. Egenskaper vi värdesätter är att du är målinriktad, samarbetsvillig, flexibel, noggrann, ansvarstagande, självständig och social. Välkommen att söka hos oss! Sök omgående om du är intresserad, observera att tjänsten kan komma att tillsättas snabbt om vi hittar rätt person.
Företag: JM Bil & Lack i Enköping AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Enköping, Bilmekaniker JM Bil & Lack i Enköping AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Kundmottagare
JM Bil och Lackservice är en fristående reservdels-/bildelsbutik, har även båtartiklar. Verkstad finns för bil- och båtmotorreparationer, även plåtarbeten. Vi söker nu en kundmottagare som ska ha erfarenhet inom bilbranschen, kunna boka in kunder och vara serviceinriktad. Egenskaper vi värdesätter är att du är målinriktad, samarbetsvillig, flexibel, noggrann, ansvarstagande, självständig och social. Välkommen att söka hos oss! Sök omgående om du är intresserad, observera att tjänsten kan komma att tillsättas snabbt om vi hittar rätt person.
Företag: JM Bil & Lack i Enköping AB
Ort: Enköping
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kundmottagare jobb, Kundmottagare Enköping, Kundmottagare JM Bil & Lack i Enköping AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundmottagare


Sök lediga jobb Enköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se