Entreprenöriell delägare och VD jobb - lediga jobb

Entreprenöriell delägare och VD jobb Entreprenöriell delägare och VD jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Entreprenöriell delägare och VD. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Entreprenöriell delägare och VD. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sjuksköterska till pre op enhet- Stockholm

  2. Norsktalande ekonomiassistent inom inkassoärenden!- Stockholm

  3. Undersköterskor på Väsbygården- Vallentuna

  4. Skolsköterska- Nacka

  5. Jobbcoach till Uniflex, extra vid behov- Stockholm

  6. Bild- och formpedagog- Stockholm

  7. Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel- Stockholm

  8. Tillsvidare anställda undersköterskor- Vallentuna

  9. Skolsköterska- Nacka

  10. Vårdare LSS-verksamhet- Österåker


Mer beskrivning

Sjuksköterska till pre op enhet
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Sjuksköterska till en pre op enhet i Stockholm. Sedvanliga förberedelser inför operation. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Dagtid mån-fre Ann-Sofie Arvidsson eller Elin Bjerke 08-555 65 640 nurse@dedicare.se Om Dedicare Dedicare erbjuder: Marknadsmässig lön Friskvårdsbidrag Konsultträffar Rekryteringsbonus Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till pre op enhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till pre op enhet

Norsktalande ekonomiassistent inom inkassoärenden!
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Vill du jobba inom ekonomi och administration på ett av Sveriges största rekrytering och bemanningsföretag? Komet söker just nu en person till det Norsktalande teamet inom Inkassoärenden.  I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med förfallna fakturor och inkassoärenden samt med kund- och leverantörreskontra. Här kommer du att få möjlighet att introduceras och lära dig mer inom ekonomi och administrativa uppgifter. Du arbetar i ett engagerat team som arbetar med olika typer av ekonomifrågor och du har Reskontrachef som stöd. I denna roll har du ganska omfattande kontakt med de norska kunderna via telefon och mail. Avdelningen har en spännande utmaning då bolaget kommer att ha sin första norska kollega på Stockholmskontoret samt att avdelningen inom ekonomi växer. Är du den vi söker? Vi tror att du har en högskoleutbildning inom företagsekonomi eller motsvarande och är redo för en ny spännande utmaning. Du har goda kunskaper i norska språket och är inte rädd för att svara på kundfrågor via telefon. Du har viss praktisk erfarenhet inom ekonomi och kommer redan från start att vara med i ett förändringsarbete på företaget. Du som söker tjänsten bör: - Ha goda kunskaper inom norska i tal och skrift - Vara ordningssam och noggrann - Trivas i en kundnära arbetsroll - Ha stort tålamod, det kommer att vara mycket att sätta sig in i och ibland saknas fullständig information - Se möjligheten att få kunskap i ett stort bolag och dess ekonomifunktion Som person är du positiv och professionell och trivs bra med täta samarbeten. I denna tjänst kommer du att komma in som en konsulthjälp med goda möjlighet att växa och utvecklas i dina arbetsuppgifter. Start: Omgående, augusti 2013 Omfattning: Heltid med möjlighet till fast anställning Arbetsort: Centrala Stockholm Detta är ett uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att Du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder. Det finns goda möjligheter till anställning direkt på företaget.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande ekonomiassistent inom inkassoärenden! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande ekonomiassistent inom inkassoärenden!

Undersköterskor på Väsbygården
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. Undersköterska på äldreboende Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med äldre personer Din grundutbildning är undersköterska vilket bland annat innebär att du kan ta emot delegerade arbetsuppgifter.Vi arbetar med kontaktmannaskap därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Bra data kunskaper erfodras.  Som person är du positiv och lätt att samarbeta med.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsterna är visstidsanställning på deltid.  Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast 18 augusti 2013 Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Mer information och fackliga representanter hittar du på http://vallentuna.se/sv/om-vallentuna/Lediga-jobb/. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor på Väsbygården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor på Väsbygården

Skolsköterska
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker en skolsköterska inom barn och elevhälsan. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Arbetsplatsen Barn och elevhälsan i Nacka är en resultatenhet inom den kommunala produktionen.Resultatenheten består av skolhälsovård,psykologer,kuratorer,logopeder och specialpedagoger med specialistkompetens. Arbetsuppgifter Som skolsköterska har man ansvar för samtliga elever och ingår i elevhälsoteamet på skolan. Vi följer Socialstyrelsens basprogram, utför hälsokontroller, vaccinerar och har öppen mottagning på våra skolor. Det finns även en skolläkare knuten till varje skola. Inom Barn och elevhälsan i Nacka arbetar 28 skolsköterskor och tre skolläkare organiserade under en resutatenhetschef samt en biträdande resultatenhetschef. I vår verksamhet finns också skolpsykologer, skolkuratorer, specialpedagoger och logopeder som är samarbetspartners i skolan. Vi söker en vikarierande skolsköterska till skolor i Nacka kommun. Varje skolsköterska arbetar ofta på flera skolor. Kvalifikationer Vi söker en sjuksköterska helst med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller barnsjukvård, med datavana och gärna med erfarenhet av arbete som skolsköterska. Anställningsvillkor Anställningsform: Tidsbegränsad anställning/vikariat ett år Omfattning: Heltid, uppehållstjänst Ansökan Ansökan senast 130801 Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du biträdande resultatenhetschef, Britt Gustavsson, 0704319496. Fackliga representanter: Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 130801
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Nacka, Skolsköterska Nacka Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Jobbcoach till Uniflex, extra vid behov
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Uniflex söker en Jobbcoach, extra vid behov, ca 1-2dagar/vecka. Vi söker dig som vill arbeta med att leda, genomföra och följa upp coachande samtal med deltagare. Arbetet innebär stöd till deltagarna vid framtagning av CV, intervjuträning, samt tips och råd kring sökvägar till ett nytt arbete, praktik alternativt utbildning. Du kommer vara ansvarig för ett mindre antal deltagare och följa deras jobbsökningsprocess genom stöttning och vägledning. Du kommer hålla i enskilda samtal med deltagare men även hålla i mindre workshops/seminarium. I arbetet ingår även en hel del administration. Personliga egenskaper Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, pedagogisk, initiativtagande, driven, engagerad, samt lätt för att motivera andra människor. Tidigare erfarenhet av coaching är meriterande men inte ett krav. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och att du studerar PA-programmet, PAO-programmet, Studie-och yrkesvägledningsprogrammet eller en likvärdig utbildning. Även språklig bredd är meriterande. Eftersom tjänsten är en timanställning/extra vid behov måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning för att kunna söka denna tjänst. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer kommer hållas löpande. Lön: Individuell lönetillsättning tillämpas.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Jobbcoach till Uniflex, extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobbcoach till Uniflex, extra vid behov

Bild- och formpedagog
Stockholms Stad Kulturförvaltningen Kulturskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kulturförvaltningen arbetar på uppdrag av kulturnämnden. Verksamheten omfattar Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stadsbiblioteket samt Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och stockholmsforskningen. Vi svarar också för stadens kultur- och integrationsstöd, Ungdomsfestivalen ”We Are STHLM”, kulturfestivalen, nationaldagsfirandet och för en rad projekt m m. Kulturförvaltningen har ca 1000 anställda. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Kulturskolan Stockholm erbjuder alla barn och ungdomar 6-22 år inom Stockholms stad undervisning av hög kvalitet inom kulturella färdigheter som musik, dans, sång, teater, bild och form med mera. Kulturskolan har undervisningslokaler med professionell utrustning runt om i hela Stockholms stad, liksom ett flertal egna teaterscener. Kulturskolan har cirka 16000 elever, vilka också har möjlighet till spel i orkester och band. Genom olika evenemang ordnade av Kulturskolan och dess intressenter har eleverna möjlighet att uppträda inför publik inom de olika ämnena; musik, dans, sång, teater m m. Kulturskolan Stockholm är Europas största kulturskola och har cirka 350 medarbetare. 1 plats(er).I ämnet Bild & form arbetar du med bildkonsten i alla dess uttrycksformer Pedagogisk högskoleutbildning med konstnärlig inriktning. Du har bred bakgrund som konstnär eller bildpedagog och ha erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar i grupp. Vi strävar efter att konstarterna ska närma sig varandra och samarbeta i allt större utsträckning. Därför värderar vi samarbetsförmåga och vilja till utveckling och till att utveckla nya samverkansformer i övrigt. Tjänstgöring tisdagar och torsdagar. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Marie Feldtmann,08 508 31846 Birthe Andersson, Lärarförbundet, 08 508 31848 (facklig) Bengt Nordström, Lärarnas Riksförbund, 076 1242298 (facklig) Soon Olsson, Vision, 08 50831811 (facklig) Piamaria Hallberg, SACO, 08 50831643 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kulturskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Bild- och formpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bild- och formpedagog

Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel
Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi ett butiksbiträde till en butik/grossist i Sätra. Uppdraget startar i augusti och löper på till sommaren 2014. Du ska kunna arbeta ca 20-35 timmar i veckan och är således student, pensionär eller har en annan deltidssysselsättning. Kundservice är i fokus och du ska således vara aktiv ute på golvet bland kunder samt stå i kassan. I arbetsuppgifterna innefattar även att vara ansvarig för inkommande leveranser, upp plock, avprickning av leverans, städning och hålla ordning i butiken. Även pysselalster samt handledningar ingår. Arbetstiden är mån-ons 09.00.18.00, torsdagar 09.00-20.00, fredagar 09.00-14.00. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Vem är du? Som person är du mål- och försäljningsinriktad och lätt att samarbeta med. Du är flexibel och är inte rädd att ta i. Butiken håller med pysselkurser och gör alster till företagets kataloger, därför måste du vara kreativ och gilla att pyssla. Datavana och erfarenhet från butiksarbete eller lager är önskvärt. Kassavana är en merit. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.
Företag: Manpower Student
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde som är kreativ och gillar pyssel

Tillsvidare anställda undersköterskor
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. Undersköterska på äldreboende Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med äldre personer Din grundutbildning är undersköterska vilket bland annat innebär att du kan ta emot delegerade arbetsuppgifter.Vi arbetar med kontaktmannaskap därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Bra data kunskaper erfodras.  Som person är du positiv och lätt att samarbeta med.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsterna är tissvidare på deltid från 50% till 75% Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast 18 augusti 2013 SOCIALFÖRVALTNINGEN Socialförvaltningen består av ca 400 engagerade medarbetare som arbetar med att ge stöd inom socialtjänst, vård och omsorg. Vår verksamhetsidé är att låta varje kunds behov och önskemål utforma vårt arbete. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har ambitionen att ständigt utvecklas. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Tillsvidare anställda undersköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillsvidare anställda undersköterskor

Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska inom barn och elevhälsan. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Arbetsplatsen Barn och elevhälsan i Nacka är en resultatenhet inom den kommunala produktionen.Resultatenheten består av skolhälsovård,psykologer,kuratorer,logopeder och specialpedagoger med specialistkompetens. Arbetsuppgifter Som skolsköterska har man ansvar för samtliga elever och ingår i elevhälsoteamet på skolan. Vi följer Socialstyrelsens basprogram, utför hälsokontroller, vaccinerar och har öppen mottagning på våra skolor. Det finns även en skolläkare knuten till varje skola. Inom Barn och elevhälsan i Nacka arbetar 28 skolsköterskor och tre skolläkare organiserade under en resutatenhetschef samt en biträdande resultatenhetschef. I vår verksamhet finns också skolpsykologer, skolkuratorer, specialpedagoger och logopeder som är samarbetspartners i skolan. Vi söker en tillsvidareanställd skolsköterska till skolor i Nacka kommun. Varje skolsköterska arbetar ofta på flera skolor. Kvalifikationer Vi söker en sjuksköterska helst med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller barnsjukvård, med datavana och gärna med erfarenhet av arbete som skolsköterska. Anställningsvillkor Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid 90%, uppehållstjänst Ansökan Ansökan senast 130801 Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du biträdande resultatenhetschef, Britt Gustavsson, 0704319496. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 130801
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Nacka, Skolsköterska Nacka Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Vårdare LSS-verksamhet
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Arbetsbeskrivning Halo är en verksamhet för barn och ungdomar med neuropykiatriska funktionshinder. Din uppgift är att utifrån en individuell genomförandeplan ge stöd, service och omvårdnad åt kunderna utifrån deras olika behov och utveckling.  Kvalifikationer Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogramet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift samt ha god datavana. Du ska vara stabil och trygg som person och ha erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov. Du ska kunna fatta självständiga beslut och lösa olika situationer utifrån varje individs förutsättningar och behov. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Anställningens omfattning Timvikarie dag, kväll och natt Anställningsform Tidsbegränsad vik Tillträde snarast Sista ansökningsdag 2013-08-03  Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare LSS-verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare LSS-verksamhet


Sök lediga jobb Entreprenöriell delägare och VD

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se