Episerver jobb - lediga jobb

Episerver jobb Episerver jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Episerver. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Episerver. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. EPIServer-utvecklare- Stockholm

 2. Webbutvecklare med kunskap i EPiServer och .NET- Stockholm

 3. Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes till Stockholm- Stockholm

 4. .NET- och EPiServer-utvecklare- Stockholm

 5. EPiServer -utvecklare med socialt engagemang- Stockholm

 6. Erfaren EpiServer utvecklare- Stockholm

 7. LBi söker vass EPiServer-redaktör- Malmö

 8. EpiServer-Redaktör- Malmö

 9. EPiServer Utvecklare- Malmö

 10. Idérik webbredaktör med kunskaper i Episerver- Stockholm

 11. Erfaren EpiServer utvecklare- Stockholm

 12. EPIServer-utvecklare- Stockholm

 13. EPiServer-utvecklare sökes- Linköping

 14. Lösningsarkitekt inom Drupal, SharePoint eller EpiServer- Stockholm

 15. System Utvecklare (.NET, EPiServer)- Stockholm

 16. Systemutvecklare EPiServer- Falun

 17. EPIServer-utvecklare- Stockholm

 18. Erfaren EpiServer utvecklare- Stockholm

 19. EPiServer utvecklare- Stockholm

 20. Systemutvecklare EPiServer- Gävle

 21. Systemutvecklare EPiServer- Gävle

 22. Systemutvecklare EPiServer- Gävle

 23. Systemutvecklare EPiServer- Gävle

 24. EPiServer och .NET utvecklare till CGI i Malmö- Malmö

 25. EPiServer utvecklare sökes- Malmö

 26. Jr. Webbredaktör som kan EPiServer & WordPress- Stockholm

 27. EPiServer utvecklare sökes- Malmö

 28. Webbutvecklare - EPiServer, C#/.NET och ASP- Stockholm

 29. EPiServer-utvecklare, Stockholm- Stockholm

 30. EPIServer-utvecklare- Stockholm

 31. Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes- Stockholm

 32. Driven Inside Sales för EPiServer- Stockholm

 33. Resultatorienterad KAM för EPiServer- Stockholm

 34. Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer- Stockholm

 35. Junior .Net-utvecklare - Episervermiljö- Stockholm

 36. Sveriges hetaste EpiServer-jobb- Stockholm

 37. Systemutvecklare EPiServer- Eskilstuna

 38. EPIServer-utvecklare- Stockholm

 39. Resultatorienterad KAM för EPiServer- Stockholm

 40. Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer- Stockholm


Mer beskrivning

EPIServer-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig utvecklare med lång erfarenhet av utveckling av: - C#, .NET och EpiServer. - Van vid att arbeta med HTML och JavaScript - Erfarenhet av SCRUM Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga EPIServer-utvecklare jobb, EPIServer-utvecklare Stockholm, EPIServer-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPIServer-utvecklare

Webbutvecklare med kunskap i EPiServer och .NET
Evry Presentation Vill du vara med och bygga Stockholmsregionens bästa IT-tjänsteföretag? EVRY är ett av de mest spännande IT-bolagen i Norden just nu, och är i en expansiv fas. I Stockholmsregionen expanderar vi inom affärsområdet Consulting, med fokus på åtagande och spetskompetenser. Nu söker vi fler erfarna systemutvecklare och mjukvaruarkitekter. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är satt i fokus. Vi erbjuder dessutom marknadens bästa möjligheter till kompetensutveckling. Det finns en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare och ledare. Arbetsuppgifter Du deltar i design, utveckling och förvaltning av webbplatser till våra kunder som är stora och medelstora företag och bidrar med din spetskompetens och erfarenhet. Du arbetar i projekt och uppdrag i nära samarbete med kunden. EVRY strävar alltid efter ett stort ansvar i leveransen mot kund varför du kan komma att få jobba både i team i våra egna lokaler och ibland i våra kunders lokaler. Du arbetar tillsammans med kreativa medarbetare bestående av projektledare, systemutvecklare, arkitekter, AD, affärsutvecklare, koncept- och interaktionsdesigner. Våra kunder återfinns främst inom offentlig sektor, bank & finans, handel, logistik och transport. Utbildning/erfarenhet Du har erfarenhet av flertalet av nedanstående punkter: - EPiServer (eller annat CMS), .NET-plattformen och gärna MVC - JavaScript, HTML och CSS - SCRUM och Agila metoder (Scrum/XP/Kanban) - Praktisk erfarenhet av enhetstestning, testautomatisering, testdriven systemutveckling och continous integration är en fördel Certifieringar inom något eller några ovanstående områden ses som meriterande. Du har en passion för teknik, kreativa lösningar med en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt lära mer och dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som strukturerad, kvalitetsmedveten, lagspelare samt social och kommunikativ. Förmåner Kompetensutveckling är en ledstjärna hos oss, vi har en strukturerad process för kompetensutveckling som vi kallar Akademin. För varje roll och nivå inom våra kompetensområden finns det en kompetenstrappa som beskriver kompetensmål och lämpliga utbildningar/konferenser. Vi förväntar oss att du brinner för att kontinuerligt vidareutveckla dina kunskaper inom ditt spetsområde, och tillsammans med många duktiga kollegor har du stora möjligheter till bra personlig utveckling. Företagets hemsida www.evry.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Evry
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare med kunskap i EPiServer och .NET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare med kunskap i EPiServer och .NET

Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes till Stockholm
SENTERPRISE AB | Microsoft Experts Delivered handplockar ledande IT-specialister inom Microsoft till utvalda företag. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning av IT-konsulter. Läs vidare om oss och se alla våra lediga tjänster på www.senterprise.se Arbetsbeskrivning Har du en brinnande passion för EpiServer och vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på något av Sveriges mest intressanta företag? Med stor efterfrågan på EpiServer-utvecklare (.Net) från olika intressanta kunder (nuvarande och framtida) i Stockholms län, söker vi nu drivna, kreativa individer som vill vara med och ta våra kundföretag till nästa nivå! Vi söker dig som både är intresserad av konsultuppdrag(anställd hos oss och arbetar hos kund) samt rekryteringsuppdrag. För oss är det viktigast att matcha dina ambitioner och förväntningar med rätt roll, på rätt företag. Kvalifikationer • Du har erfarenhet av Microsoft .NET Framework och C# och Asp.Net. • Vi söker dig som har arbetat med EPiServer i minst ett år. Certifiering är en merit.  • Du behärskar modern systemutveckling på .NET-plattformen och håller dig uppdaterad med det senaste inom EPiServer samt webben i stort. Du ser till helheten och bryr dig nyfiket om effekterna av ditt arbete i kundernas verksamhet. I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Varför gå via SENTERPRISE? Direkt Access - Du kommer att ha en stor fördel gentemot andra kandidater. Våra rekryteringsspecialister har daglig kontakt med de tekniska cheferna och personalcheferna på arbetsgivarföretaget, vilket ger dig unik insikt i organisationen, positionen, intervjuaren, företagskulturen, lönenivåerna hos arbetsgivaren, miljön etc. Unika karriärmöjligheter - Vi är en One-Stop-Solution för Microsoft-specialistens alla jobb och karriärval. Vi ger dig ett unikt utbud av heta karriärmöjligheter inom Microsoft och tillgång till karriärmöjligheter innan dom annonseras ut på den öppna jobbmarknaden. Snabbhet - En snabbansökan (2 minuter), är det enda som behövs för att vi snabbt ska kunna hjälpa dig landa rätt jobb och karriär. Högre lön - Vi vet den marknadsmässiga lönen och den aktuella lönespannet hos arbetsgivarna, som vi samarbetar med. Vi kommer därför att hjälpa dig att få rätt lön som motsvarar din erfarenhet och skicklighet hos just den arbetsgivare som du söker till.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes till Stockholm

.NET- och EPiServer-utvecklare
Vi får utvidgat förtroende av våra nuvarande kunder och nya, spännande projekt kommer in i en allt snabbare takt. Därför behöver vi stärka upp med nya utvecklartalanger, både juniora men framförallt seniora. Det finns möjlighet att välja mellan våra kontor i Stockholm, Karlstad, Örebro och Göteborg. Brinner du för att skapa digitala koncept som ligger i framkant? SÄG VAD DU TYCKER, VAR KREATIV OCH HA KUL! Våra utvecklare har stor frihet i projekten och jobbar i nära samarbete med våra designers och strateger. Självklart vill vi att du har en hög teknisk kompetens, men också att du är bekväm med att bidra i idé- och konceptarbetet. Vi jobbar med många välkända varumärken, som SkiStar, Elon & Elkedjan, Würth och Halens. Och våra kunder tillåter, och förväntar sig, att vi är kreativa och passionerade i våra lösningar. Vissa av våra utvecklare sitter ofta ute hos kunder och arbetar, medan andra föredrar kontorets trygga hägn. En av våra lösningsarkitekter har även varit delaktig i att recensera och författa böcker om Continuous Integration och The Art of Unit Testing. En annan har ett extra stort intresse för interaktivt innehåll och UX. En tredje jobbar med att driva och utveckla Gamification-koncept hos kund. På samma vis vill vi att du framhäver det du är bra på och jobbar på det sätt som passar dig bäst - allt för att göra ett så bra jobb som möjligt. DEN BÄSTA ARBETSGIVAREN Vi tror att nöjda medarbetare som trivs på jobbet gör ett bättre arbete och har nöjdare kunder. I vår senaste medarbetarundersökning fick vi ett sammantaget omdöme av 4,35 på en fem-gradig skala på frågan: ?Hur nära ligger Ninetech en ideal arbetsgivare??. Och 100 % (!) av våra 120 anställda skulle rekommendera en vän att ta anställning hos oss. Det ser vi som ett kvitto på att vårt arbete med medarbetarfrågor lönar sig! DET TEKNISKA - Senior .NET Du har minst fem års erfarenhet av utveckling och systemarkitektur och stor vana av .NET och MVC. - Senior EPiServer-utvecklare: Du har minst fem års erfarenhet av utveckling och systemarkitektur och stor vana av .NET, MVC och EPiServer CMS. Erfarenhet av EPiServer eCommerce ger en extra stjärna i kanten. - Junior .NET/EPiServer-utvecklare Minst ett års erfarenhet av webbutveckling in om .NET och EPiServer CMS. Du har troligen en teknikexamen i botten. Vi väljer, som du ser, att inte skriva långa kravlistor kring tjänsterna. Vi tror att du förstår vad vi letar efter hos dig. Vi söker passionerade, engagerade och drivna medarbetare och vill att du själv ska få chansen beskriva vad dina kompetenser och styrkor är. Så att du själv kan vara med och påverka hur din roll ska utformas.
Företag: NINETECH AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga .NET- och EPiServer-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET- och EPiServer-utvecklare

EPiServer -utvecklare med socialt engagemang
Chas Visual Management är ett konsultbolag med fyra arbetsområden programmering, interaktionsdesign, utbildning och management. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill. Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, som tex DICE/EA och Spotify, och kan erbjuda en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Våra konsulter sitter både in-house men även ute hos kund. Vi letar just nu efter nya konsulter som är intresserade av att utvecklas inom området programmering. Vi letar efter dig som är nyfiken och vill lära dig mer, men har en bra grund att stå på sedan innan. Programmering är huvudspåret just nu, men vem vet var du vill i framtiden? Vi tar för givet att du kommer att ha ett utbyte med oss som finns här och ta till dig ny kunskap. Du tycker om att arbeta flexibelt och med frihet under ansvar i projektform. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan pingis- eller biljardrunda på kontoret. Då vi på Chas arbetar mycket med CSR (Corporate social responsibility) tycker vi det är viktigt att även du har ett socialt engagemang och tycker om att hjälpa andra. Vi söker dig med goda kunskaper inom: EPiServer, gärna 2-3 års erfarenhet ASP.Net C# .Net SQL MS Server Visual Studio Meriterande är: SharePoint HTML/CSS jQuery
Företag: CHAS VISUAL MANAGEMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer -utvecklare med socialt engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer -utvecklare med socialt engagemang

Erfaren EpiServer utvecklare
Vi är ett stort team med duktiga utvecklare som arbetar inom en rad olika tekniker och produkter, framförallt EPiserver, .Net och Sharepoint. Vi vill bli ännu vassare genom att anställa utvecklare som vill vara ledande, påverka och vågar ifrågasätta. Vi tror att du är en person som är passionerad vad gäller avancerad utveckling och med din erfarenhet och ditt stora engagemang påverka oss som företag i rätt riktning. Vi vill att du inte ska känna dig låst till ett spår utan uppmuntrar därför till att våga prova olika områden. Grunden och förutsättningen är att du har ett objektorienterat tänk och ett intresse för att lära dig nytt. Vårt mål är att varje åtagande ska innebära en ny intressant utmaning för varje konsult. För att nå målet ser vi två delar, ett krav på oss som företag - Att det finns tid och möjlighet att hålla sig uppdaterad på vad som händer inom vårt område t.ex. via studiegrupper, seminarier och bloggar mm och ett krav på dig som avancerad utvecklare- Att du ska ha förmågan att argumentera för våra teknikval i diskussion med kund. Eftersom vi är stort bolag som vill dra nytta av att vi finns på flera orter så har vi nationella kompetensnätverk. Syftet är dels att kunna driva och köpa in bra utbildningssatsningar, men också för att du som individ alltid ska ha ett stort nätverk för att bolla frågor och idéer. Vårt fokus är att arbeta med helhetsåtagande. Det innebär att vi är med och påverkar i hela processen från offert genom lösningsarkitektur och estimering till genomförande, produktionssättning och förvaltning. Ansökan Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande och inspirerande arbete så skicka din ansökan redan idag på länken nedan. Vid frågor kontakta Daniel Pettersson, affärsenhetschef, e-post tel 070-6751090 alt daniel.pettersson@cybercom.com Cybercom är ett IT-konsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Bolagets expertisområden täcker hela ekosystemet inom kommunikationstjänster. Cybercoms hemmamarknad är Norden, därtill erbjuder bolaget global leveranskapacitet för lokala och internationella affärer. Cybercom grundades 1995 och är sedan 1999 noterat på NASDAQ OMX Stockholm
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren EpiServer utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren EpiServer utvecklare

LBi söker vass EPiServer-redaktör
TNG Group AB För kunds räkning söker vi nu en redaktör med ansvar för att koordinera, planera och hantera alla EPiServer-relaterade aktiviter på daglig basis. Du har djupgående kunskaper och expertis om EPiServer utifrån ett redaktörsperspektiv. Om uppdragsgivaren LBi är en digital marknadsförings- och kommunikationsbyrå med över 2 000 anställda på 30 kontor i 17 länder. I Norden är vi cirka 200 anställda på kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Trondheim. Beskrivning av tjänsten Du som söker har erfarenehet från arbete med EPiServer samt ett par års erfarenhet av webbproduktion med internationalla kunder och vana att arbete med flerspråkslösningar. Du är van vid arbete mot tighta deadlines och har en god förmåga att kunna prioritera moment och uppgifter i flera produktioner samtidigt. Utöver detta vet du hur skapa och strukturera en projektplan och du uttrycker dig väl i skrift på svenska och engelska. Utöver detta kommer du även hålla i såväl interna som externa utbildningar inom området för din expertis och här krävs att du dels känner dig trygg med dessa moment, dels med engelska språket. Vem är du? Du som söker är ansvarstagande, öppen, noggrann, har en utvecklad samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Ditt arbete blir omväxlande i en kreativ och teknisk miljö. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Tobias Falck. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga LBi söker vass EPiServer-redaktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LBi söker vass EPiServer-redaktör

EpiServer-Redaktör
LBi söker nu en redaktör, med ansvar för att koordinera, planera och hantera alla EPiServer-relaterade aktiviter på daglig basis. Du har djupgående kunskaper och expertis om EPiServer utifrån ett redaktörsperspektiv. ? ?Du som söker är ansvarstagande, öppen, noggrann, har en utvecklad samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Ditt arbete blir omväxlande i en kreativ och teknisk miljö. Dina arbetsuppgifter: · Hantera alla redaktörsaktiviteter i EPiServer (skapa sidor, kopiera sidor, lägga till innehåll m.m.). · Ansvara för produktion av all relaterad dokumentation (handböcker, guider, versionsinformation m.m.) och säkerställa att denna uppdateras löpande vid behov. · Ansvara för EPiServer- relaterad administration. · Ansvara för all användarhantering. · Ansvara för all intern och extern utbildning. · Delta i planeringen av kommande releaser med projektledare och teknisk ansvarig. · Vara delaktig vid marknadsutrullning av lösning baserad på EPiServer. · Hantera supportärenden. Din profil: · Erfarenhet av arbete med EPiServer. · Ett par års erfarenhet av webbproduktion med internationella kunder och vana vid att arbeta med flerspråkslösningar. · Erfarenhet av konsultuppdrag gentemot globala kunder. · Förmåga att arbeta självständigt mot tighta deadlines och kunna prioritera moment och uppgifter i flera produktioner på samma gång. · Förmåga att skapa och strukturera en projektplan. · Möjlighet att ta uppdrag som löper under olika tidsperioder. · Förmåga att uttrycka dig väl i skrift på svenska och engelska. Personer vi tycker om extra mycket: · Smarta, roliga och ansvarstagande personer som vill arbeta mot ett gemensamt mål och ha roligt under tiden. · Kreativa problemlösare med passion för det digitala. OM LBi LBi är en fullservice, digital kommunikationsbyrå och del av ett av de största digitala nätverken i världen. Vi finns på Brogatan i Malmö och arbetar i nära samarbete med våra kollegor i Göteborg. Stockholm, Köpenhamn och Trondheim med kunder som Volvo, Ikea, SCA, Reebok, Mærsk och Swedbank. LBi är en del av Publicis Group med systerföretag som Starcom, Razorfish, Saatchi & Saatchi och Leo Burnett. För mer info om LBi, vänligen besök vår webbsida www.lbi.com/se. INTRESSERAD? Välkommen med din ansökan snarast, eftersom intervjuer sker löpande.
Företag: LBi SVERIGE AB, Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga EpiServer-Redaktör jobb, EpiServer-Redaktör Malmö, EpiServer-Redaktör LBi SVERIGE AB, Malmö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EpiServer-Redaktör

EPiServer Utvecklare
Är du en person som vill fortsätta utveckla och utvecklas inom EPi-världen tillsammans med kompetenta och glada kollegor? Vi på Cybercom tror på en värld som är ständigt uppkopplad, vi utvecklas och frodas i en ideligen föränderlig värld. Oberoende av projekt så utgår vi ifrån värdet hos kunden, användarupplevelsen och med teknik i framkant som en möjliggörare. Framför allt kan vi bidra med de synergier som uppstår där teknikområden möts. För att bli en del av vårt team ska du ha minst tre års erfarenhet av systemutveckling på .NET plattformen och minst 1 års erfarenhet av EPiServer. I bagaget har du dokumenterad erfarenhet av att leverera i större EPiServer-projekt och du har både omvärlds-och användarförståelse. Du har god produktkännedom om EPiServer och är en fena på att avgöra samt vara rådgivande i diskussioner med kunden gällande standardlösningar, custom-utvecklat eller best practise. Du är kritiskt tänkande och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera och motivera olika typer av lösningar utifrån vad som är bäst för kunden. Du triggas av ansvar och trivs i att vara ett säljstöd tidigt i kunddialogen.  För dig som känner att ovanstående stämmer väl in på dig kan vi erbjuda stora möjligheter att utvecklas på både bredden och djupet. Detta sker främst ute hos våra välkända och spännande kunder men även i inhouse-projekt.  Du kommer vara med och bygga vårt EPi-team vilket innebär stora möjligheter att påverka såväl utveckling som den strategiska riktningen där vi inom teamet aktivt delar vår kunskap för att utmana varandra till vidareutveckling inom det vi brinner för mest: EPiServer! Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant tekniskt område och goda kunskaper i svenska och engelska. Vi erbjuder Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har många intressanta uppdrag, internationella karriärmöjligheter samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor gällande tjänsten? Kontakta Hanne Posselt, HR, på 0722-03 27 47 eller Fredrik Nilsson, konsultchef, på 0702-36 30 38. Samtal gällande rekryterings och annonseringstjänster undanbedes vänligen men bestämt. Cybercom är ett IT-konsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Bolagets expertisområden täcker hela ekosystemet inom kommunikationstjänster. Cybercoms hemmamarknad är Norden, därtill erbjuder bolaget global leveranskapacitet för lokala och internationella affärer. Cybercom grundades 1995 och är sedan 1999 noterat på NASDAQ OMX Stockholm
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer Utvecklare

Idérik webbredaktör med kunskaper i Episerver
Vill du arbeta på en myndighet som sätter värde på engagerade medarbetare? Har du erfarenhet av att webbanpassa och kvalitetssäkra innehåll och tycker om att arbeta självständigt? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu webbredaktör för kunds räkning. Kunden är en viktig myndighet under Justitiedepartementet och har kontor över hela landet. Myndigheten är en av Sveriges största och sysselsätter idag flera tusen människor. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm. Som webbredaktör kommer du att arbeta med varierande uppgifter med fokus på att medverka i produktion, uppbyggnad och utveckling av myndighetens intranät. Exempel på arbetsuppgifter är att producera webbsidor och bearbeta bilder för webben. Vi söker dig som är van att ta eget ansvar samtidigt som du tycker om att samarbeta med dina kollegor, detta då du kommer att stödja andra webbredaktörer i deras arbeta. I arbetet kommer även löpande underhållsarbete och förvaltning av befintlig information på intranätet att ingå. Du som söker har troligtvis arbetat många år som webbredaktör och är driftig och självgående i ditt arbetssätt. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Högskoleutbildning inom media/kommunikation eller motsvarande - Flera års erfarenhet som webbredaktör, gärna på en myndighet - Goda kunskaper i webbpubliceringsverktyget Episerver - Meriterande med erfarenhet av migrering, digital bildbehandling och att strukturera stora mängder webbinformation - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 9051CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9051CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Idérik webbredaktör med kunskaper i Episerver jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idérik webbredaktör med kunskaper i Episerver

Erfaren EpiServer utvecklare
Vi är ett stort team med duktiga utvecklare som arbetar inom en rad olika tekniker och produkter, framförallt EPiserver, .Net och Sharepoint. Vi vill bli ännu vassare genom att anställa utvecklare som vill vara ledande, påverka och vågar ifrågasätta. Vi tror att du är en person som är passionerad vad gäller avancerad utveckling och med din erfarenhet och ditt stora engagemang påverka oss som företag i rätt riktning. Vi vill att du inte ska känna dig låst till ett spår utan uppmuntrar därför till att våga prova olika områden. Grunden och förutsättningen är att du har ett objektorienterat tänk och ett intresse för att lära dig nytt. Vårt mål är att varje åtagande ska innebära en ny intressant utmaning för varje konsult. För att nå målet ser vi två delar, ett krav på oss som företag - Att det finns tid och möjlighet att hålla sig uppdaterad på vad som händer inom vårt område t.ex. via studiegrupper, seminarier och bloggar mm och ett krav på dig som avancerad utvecklare- Att du ska ha förmågan att argumentera för våra teknikval i diskussion med kund. Eftersom vi är stort bolag som vill dra nytta av att vi finns på flera orter så har vi nationella kompetensnätverk. Syftet är dels att kunna driva och köpa in bra utbildningssatsningar, men också för att du som individ alltid ska ha ett stort nätverk för att bolla frågor och idéer. Vårt fokus är att arbeta med helhetsåtagande. Det innebär att vi är med och påverkar i hela processen från offert genom lösningsarkitektur och estimering till genomförande, produktionssättning och förvaltning. Ansökan Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande och inspirerande arbete så skicka din ansökan redan idag på länken nedan. Vid frågor kontakta Daniel Pettersson, affärsenhetschef, e-post tel 070-6751090 alt daniel.pettersson@cybercom.com Cybercom är ett IT-konsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Bolagets expertisområden täcker hela ekosystemet inom kommunikationstjänster. Cybercoms hemmamarknad är Norden, därtill erbjuder bolaget global leveranskapacitet för lokala och internationella affärer. Cybercom grundades 1995 och är sedan 1999 noterat på NASDAQ OMX Stockholm
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren EpiServer utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren EpiServer utvecklare

EPIServer-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig utvecklare med lång erfarenhet av utveckling av: - C#, .NET och EpiServer. - Van vid att arbeta med HTML och JavaScript - Erfarenhet av SCRUM Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga EPIServer-utvecklare jobb, EPIServer-utvecklare Stockholm, EPIServer-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPIServer-utvecklare

EPiServer-utvecklare sökes
Framtiden AB Gillar du att programmera och har kunskap inom webutveckling och EPiServer? Passa på att söka denna tjänst! Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba med att utveckla websajter – både externa webplatser och intranät. Du kommer oftast in i processen när det finns en färdig design och din uppgift blir då att bygga sidorna utefter given design med EPiServer som verktyg. Vår kund jobbar agilt och du deltar dagligen i Scrummöten. Du kan sitta antingen i vår kunds egna lokaler eller ute hos företagets kund – det varierar i olika projekt. Hos vår kund ges du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du får chansen att lära mycket av dina mer erfarna kollegor. Om företaget Vår kund är ett IT konsultbolag med 1800 anställda. I Linköping sitter ca 60 konsulter, varav 8 arbetar inom det affärsområde som jobbar med utveckling och design av olika digitala kanaler. De jobbar bland annat med koncept och design, analys och optimering, e-handel samt mobila lösningar. Det är till denna grupp vi nu söker en ny medarbetare som kan vara med och utveckla verksamheten. Din profil Vi söker dig med kunskap inom webutveckling och specifikt EPiServer. Du har grundläggande kunskaper i gränssnittsutveckling och är väl förtrogen med HTML, CSS samt C# och SQL. Du har troligtvis någon form av utbildning inom området. Meriterande är om du även har viss kunskap inom design och användarbarhet. Du som söker är duktig på programmering, du är framåt och driven och har en god social förmåga. Du är kommunikativ och har förmågan att förstå kunden och vara lyhörd. Vi ser att du är en självständig person med förmåga att ta eget ansvar – samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta och arbeta i team. Du är öppen för att lära av dina kollegor samt att dela med dig av den kunskap som du har. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Tillträde enligt överenskommelse Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag
Företag: Framtiden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer-utvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer-utvecklare sökes

Lösningsarkitekt inom Drupal, SharePoint eller EpiServer
Vi vill bli ännu vassare genom att anställa lösningsarkitekter som vill leda, påverka och vågar ifrågasätta. Vi tror att du är en person som är passionerad vad gäller avancerad utveckling och med din erfarenhet och ditt stora engagemang påverka oss som företag i rätt riktning. Inom affärsområdet för Digitala Kanaler hjälper vi våra kunder att skapa nya digitala tjänster och erbjudanden som förmedlas över Internet eller mobilt. Det innebär att vi arbetar med webbplatser, extranät, intranät, e-handel, sociala medier samt mobila lösningar. Vi utvecklar både för lokala och internationella kunder samt levererar från både Stockholm och vår offshoreverksamhet i Indien. Vårt mål är att varje uppdrag/åtagande ska innebära en ny intressant utmaning för varje konsult. För att nå målet ser vi två delar, ett krav på oss som företag - Att det finns tid och möjlighet att hålla sig uppdaterad på vad som händer inom vårt område t.ex. via studiegrupper, seminarier och bloggar mm och ett krav på dig som avancerad utvecklare- Att du, om så behövs, ska ha förmågan att argumentera för våra teknikval i diskussion med kund. Tjänsten Vi är ett stort team med duktiga utvecklare som arbetar inom en rad olika tekniker och produkter, framförallt EPiserver, Drupal, .Net och Sharepoint. Vi vill att du inte ska känna dig låst till ett spår utan uppmuntrar därför till att våga prova olika områden. Grunden och förutsättningen är att du har ett objektorienterat tänk och ett intresse för att lära dig nytt. Vårt fokus är att arbeta med helhetsåtagande. Det innebär att vi är med och påverkar i hela processen från offert genom lösningsarkitektur och estimering till genomförande, produktionssättning och förvaltning. Det är viktigt att du har förmågan att arbeta som stöd till våra säljare och strateger och det är genom din insats i de kunddiskussioner som kunden blir övertygad om att vi har kompetensen att genomföra ett helhetsåtagande. I vissa fall kommer du bara svara för lösningsarkitektur och genomförandeestimat, i andra fall följer du med som arkitekt i hela genomförandefasen Din bakgrund • Du har flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt inom Drupal, SharePoint eller EpiServer • Utbildning inom systemutveckling eller likvärdigt • Flytande svenska i tal och skrift Vi söker dig som • vill och har förmåga att bidra med spetskompetens • sprider positiv energi, är driven och öppen för förändring • är övertygad om att bästa vägen till framgång är via nöjda kunder • gillar att se sig själv som en del i teamet • uppskattar prestigelöshet och strävar efter att vara ett bra föredöme för andra människor Vi erbjuder Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Cybercom tror på löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Lärande i det dagliga arbetet ser vi som självklart precis som kompetensutvecklingsinsatser i form av bland annat kompetensgrupper. Cybercom har några av landets mest intressanta uppdrag, internationella karriärmöjligheter samt skräddarsydd, personlig utveckling bland trevliga och inspirerande kollegor. Cybercom eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter kulturell och etnisk mångfald. Läs mer på www.cybercom.se Intresserad? Välkommen med din ansökan på länken nedan! OBS! Samtal gällande försäljning av rekryterings och annonstjänster undanbedes vänligen men bestämt. Vid frågor kontakta gärna rekryterande chef Daniel Pettersson på 070-6751090 alternativt Annica Pettersson, HR, på 072-2440496
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lösningsarkitekt inom Drupal, SharePoint eller EpiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lösningsarkitekt inom Drupal, SharePoint eller EpiServer

System Utvecklare (.NET, EPiServer)
Vi söker en duktig Microsoft. NET framework utvecklare med fokus på avancerade webteknologier som kan också jobba med hela utvecklings processen från koncept till slut produkt/lösning. Om tjänsten: Tjänsten ställer mycket stora och varierande krav på individen och samtidigt ger möjligheten att påverka kundprojektet under utvecklingsfasen. Du kommer att jobba med de senaste teknologier inom web och systemutveckling med fokus på Microsoft framework. NET för att utveckla webapplikationer och integration med andra system. Krav på profilen: ? Bra kännedom av Microsoft. NET. ? Erfarenhet av utveckling av CMS plattformar med fokus på EPiServer. ? God kännedom av Microsoft SQL Server och JavaScript är ett plus. ? Som person är du flexible, independent and initiativrik, kreative, och kan jobba självständig, lätt att sammarbeta med när det gäller både kunder och kollegor, har bra kommunikationsförmåga och lätt att lära sig nya saker. Tillasammans med din ansökan vill vi gärna se beskrivning av de projekt du har varit involverat och vilka teknologier/miljöer du har jobbat med. Placering: Stockholm City, Sweden För att ansöka och/eller mer information vänlingen kontakta: Nidhi Soni nidhi.soni@co-workertech.com
Företag: CO-WORKER TECHNOLOGY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga System Utvecklare (.NET, EPiServer) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: System Utvecklare (.NET, EPiServer)

Systemutvecklare EPiServer
**** Om Fujitsu **** Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har 1 100 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med drygt 170 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,4 biljoner yen (47 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2013. Fujitsu prioriterar miljöarbetet – ett exempel är datorer certifierade för den Nordiska Svanen samt EnergyStar-anpassade servrar. För mer information vänligen besök: http:// se.fujitsu.com Vi söker nu erfarna.EPiServer-utvecklare med flerårig erfarenhet av utveckling i EPiServer Du harflerårig erfarenhet av att implementera och forma webblösningar på EPiServerplattformen samt flerårig erfarenhet av Microsoft .NET Framework och Visual Studio samt SQL Server. Vi söker dig som är drivande, har en positiv attityd och som har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar ansvar, är målfokuserad, arbetar strukturerat och med hög kvalitet. Vår marknad är en kombination av närhet till våra lokala kunder samtidigt som vi är en del av det globala Fujitsu som är världens tredje största ICT-företag. Detta möjliggör för oss en bred palett av möjligheter samtidigt som vi kan vara en föregångare inom såväl innovation som industrialisering. Vi erbjuder ett spännande arbete och kunskapsutveckling genom olika uppdrag såväl lokalt, nationellt som globalt. Utöver detta arbetar vi med att stödja våra anställda med program för karriärsplanering, personlig utveckling samt med olika förmånsprogram. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Hans Löfblad 070-793 8216 Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.fujitsu.se
Företag: Fujitsu
Ort: Falun
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare EPiServer

EPIServer-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig utvecklare med lång erfarenhet av utveckling av: - C#, .NET och EpiServer. - Van vid att arbeta med HTML och JavaScript - Erfarenhet av SCRUM Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga EPIServer-utvecklare jobb, EPIServer-utvecklare Stockholm, EPIServer-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPIServer-utvecklare

Erfaren EpiServer utvecklare
Vi är ett stort team med duktiga utvecklare som arbetar inom en rad olika tekniker och produkter, framförallt EPiserver, .Net och Sharepoint. Vi vill bli ännu vassare genom att anställa utvecklare som vill vara ledande, påverka och vågar ifrågasätta. Vi tror att du är en person som är passionerad vad gäller avancerad utveckling och med din erfarenhet och ditt stora engagemang påverka oss som företag i rätt riktning. Vi vill att du inte ska känna dig låst till ett spår utan uppmuntrar därför till att våga prova olika områden. Grunden och förutsättningen är att du har ett objektorienterat tänk och ett intresse för att lära dig nytt. Vårt mål är att varje åtagande ska innebära en ny intressant utmaning för varje konsult. För att nå målet ser vi två delar, ett krav på oss som företag - Att det finns tid och möjlighet att hålla sig uppdaterad på vad som händer inom vårt område t.ex. via studiegrupper, seminarier och bloggar mm och ett krav på dig som avancerad utvecklare- Att du ska ha förmågan att argumentera för våra teknikval i diskussion med kund. Eftersom vi är stort bolag som vill dra nytta av att vi finns på flera orter så har vi nationella kompetensnätverk. Syftet är dels att kunna driva och köpa in bra utbildningssatsningar, men också för att du som individ alltid ska ha ett stort nätverk för att bolla frågor och idéer. Vårt fokus är att arbeta med helhetsåtagande. Det innebär att vi är med och påverkar i hela processen från offert genom lösningsarkitektur och estimering till genomförande, produktionssättning och förvaltning. Ansökan Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande och inspirerande arbete så skicka din ansökan redan idag på länken nedan. Vid frågor kontakta Daniel Pettersson, affärsenhetschef, e-post tel 070-6751090 alt daniel.pettersson@cybercom.com Cybercom är ett IT-konsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Bolagets expertisområden täcker hela ekosystemet inom kommunikationstjänster. Cybercoms hemmamarknad är Norden, därtill erbjuder bolaget global leveranskapacitet för lokala och internationella affärer. Cybercom grundades 1995 och är sedan 1999 noterat på NASDAQ OMX Stockholm
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren EpiServer utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren EpiServer utvecklare

EPiServer utvecklare
För en kunds räkning söker vi dig som är intresserad av roliga och utmanande uppdrag. Vi behöver bli fler och söker erfarna passionerade systemutvecklare med intresse för EPiServer och bra systemutveckling. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som EPiServer -utvecklare. Du kan: .NET och EPiServer. Bra om du är: Är certifierad på EPiServer och van vid konsultrollen. Vi ser fram emot att få din ansökan via mail.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer utvecklare

Systemutvecklare EPiServer
**** Om Fujitsu **** Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har 1 100 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med drygt 170 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,4 biljoner yen (47 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2013. Fujitsu prioriterar miljöarbetet – ett exempel är datorer certifierade för den Nordiska Svanen samt EnergyStar-anpassade servrar. För mer information vänligen besök: http:// se.fujitsu.com Vi söker nu erfarna.EPiServer-utvecklare med flerårig erfarenhet av utveckling i EPiServer Du harflerårig erfarenhet av att implementera och forma webblösningar på EPiServerplattformen samt flerårig erfarenhet av Microsoft .NET Framework och Visual Studio samt SQL Server. Vi söker dig som är drivande, har en positiv attityd och som har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar ansvar, är målfokuserad, arbetar strukturerat, med hög kvalitet och med kunden i fokus. Vår marknad är en kombination av närhet till våra lokala kunder samtidigt som vi är en del av det globala Fujitsu som är världens tredje största ICT-företag. Detta möjliggör för oss en bred palett av möjligheter samtidigt som vi kan vara en föregångare inom såväl innovation som industrialisering. Vi erbjuder ett spännande arbete och kunskapsutveckling genom olika uppdrag såväl lokalt, nationellt som globalt. Utöver detta arbetar vi med att stödja våra anställda med program för karriärsplanering, personlig utveckling samt med olika förmånsprogram.   För mer information om denna tjänst kontakta rekryterande chef: jorgen.bergstrom@se.fujitsu.com Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Fujitsu Sweden AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare EPiServer

Systemutvecklare EPiServer
**** Om Fujitsu **** Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har 1 100 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med drygt 170 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,4 biljoner yen (47 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2013. Fujitsu prioriterar miljöarbetet – ett exempel är datorer certifierade för den Nordiska Svanen samt EnergyStar-anpassade servrar. För mer information vänligen besök: http:// se.fujitsu.com Vi söker nu erfarna.EPiServer-utvecklare med flerårig erfarenhet av utveckling i EPiServer Du harflerårig erfarenhet av att implementera och forma webblösningar på EPiServerplattformen samt flerårig erfarenhet av Microsoft .NET Framework och Visual Studio samt SQL Server. Vi söker dig som är drivande, har en positiv attityd och som har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar ansvar, är målfokuserad, arbetar strukturerat, med hög kvalitet och med kunden i fokus. Vår marknad är en kombination av närhet till våra lokala kunder samtidigt som vi är en del av det globala Fujitsu som är världens tredje största ICT-företag. Detta möjliggör för oss en bred palett av möjligheter samtidigt som vi kan vara en föregångare inom såväl innovation som industrialisering. Vi erbjuder ett spännande arbete och kunskapsutveckling genom olika uppdrag såväl lokalt, nationellt som globalt. Utöver detta arbetar vi med att stödja våra anställda med program för karriärsplanering, personlig utveckling samt med olika förmånsprogram.   För mer information om denna tjänst kontakta rekryterande chef: jorgen.bergstrom@se.fujitsu.com Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Fujitsu Sweden AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare EPiServer

Systemutvecklare EPiServer
**** Om Fujitsu **** Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har 1 100 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med drygt 170 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,4 biljoner yen (47 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2013. Fujitsu prioriterar miljöarbetet – ett exempel är datorer certifierade för den Nordiska Svanen samt EnergyStar-anpassade servrar. För mer information vänligen besök: http:// se.fujitsu.com Vi söker nu erfarna.EPiServer-utvecklare med flerårig erfarenhet av utveckling i EPiServer Du harflerårig erfarenhet av att implementera och forma webblösningar på EPiServerplattformen samt flerårig erfarenhet av Microsoft .NET Framework och Visual Studio samt SQL Server. Vi söker dig som är drivande, har en positiv attityd och som har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar ansvar, är målfokuserad, arbetar strukturerat, med hög kvalitet och med kunden i fokus. Vår marknad är en kombination av närhet till våra lokala kunder samtidigt som vi är en del av det globala Fujitsu som är världens tredje största ICT-företag. Detta möjliggör för oss en bred palett av möjligheter samtidigt som vi kan vara en föregångare inom såväl innovation som industrialisering. Vi erbjuder ett spännande arbete och kunskapsutveckling genom olika uppdrag såväl lokalt, nationellt som globalt. Utöver detta arbetar vi med att stödja våra anställda med program för karriärsplanering, personlig utveckling samt med olika förmånsprogram.   För mer information om denna tjänst kontakta rekryterande chef: jorgen.bergstrom@se.fujitsu.com Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Fujitsu Sweden AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare EPiServer

Systemutvecklare EPiServer
**** Om Fujitsu **** Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har 1 100 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med drygt 170 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,4 biljoner yen (47 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2013. Fujitsu prioriterar miljöarbetet – ett exempel är datorer certifierade för den Nordiska Svanen samt EnergyStar-anpassade servrar. För mer information vänligen besök: http:// se.fujitsu.com Vi söker nu erfarna.EPiServer-utvecklare med flerårig erfarenhet av utveckling i EPiServer Du harflerårig erfarenhet av att implementera och forma webblösningar på EPiServerplattformen samt flerårig erfarenhet av Microsoft .NET Framework och Visual Studio samt SQL Server. Vi söker dig som är drivande, har en positiv attityd och som har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar ansvar, är målfokuserad, arbetar strukturerat, med hög kvalitet och med kunden i fokus. Vår marknad är en kombination av närhet till våra lokala kunder samtidigt som vi är en del av det globala Fujitsu som är världens tredje största ICT-företag. Detta möjliggör för oss en bred palett av möjligheter samtidigt som vi kan vara en föregångare inom såväl innovation som industrialisering. Vi erbjuder ett spännande arbete och kunskapsutveckling genom olika uppdrag såväl lokalt, nationellt som globalt. Utöver detta arbetar vi med att stödja våra anställda med program för karriärsplanering, personlig utveckling samt med olika förmånsprogram.   För mer information om denna tjänst kontakta rekryterande chef: jorgen.bergstrom@se.fujitsu.com Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Fujitsu Sweden AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare EPiServer

EPiServer och .NET utvecklare till CGI i Malmö
TNG Group AB Som utvecklare hos CGI kommer du att ges möjlighet att arbeta med utveckling och förvaltning av komplexa applikationer inom både .Net och EPiServer. Du kommer att arbeta i team såväl som på egen hand, både mot nya och befintliga kunder. Arbetet infattar allt från små och korta projekt på 1-12 månader, till stora och långa åtaganden. Du deltar i projekt eller leverenser både på plats hos kunder och från CGIs kontor i Malmö. Beskrivning av tjänsten Du kommer att få arbeta med Microsoftteknik med fokus på .NET-plattformen inom områdena: -Systemdesign och programmering -Analys, design och implementering av IT-system -Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund -Dokumentation i olika former Som förstärkning av utvecklingsteamet Malmö får du i huvudsak arbeta med CGI:s lokala och regionala kunder. Detta uppdrag är på heltid och förväntas pågå i 6 månader. Uppdraget är en del av TNG:s bemanningsverksamhet, vilket innebär att du de första 6 månaderna är anställd av TNG och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Därefter är tanken att du övergår till kunden. Vem är du? Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av .NET och webbutveckling, gärna .Net MVC4. EPiServer kompetens är meriterande. Du har en IT-inriktad akademisk examen och ett brinnande intresse för ny teknik. Utöver goda tekniska kunskaper ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär, både när det gället nya kunder, uppdrag och resor. Du har en förmåga att skapa goda relationer och att arbeta med människor, du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Som person delar du med dig av kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmågan att själv hitta lösningar på problem, är positiv och självgående. Du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i flera spännande delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos CGI finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. CGI har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att teamet ska kunna leverera på topp Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Wang-Sanfridsson på telefon 0708-888411. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG IT Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö , Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer och .NET utvecklare till CGI i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer och .NET utvecklare till CGI i Malmö

EPiServer utvecklare sökes
Lexicon IT-konsult Jobbeskrivning Lexicon IT-konsult är ett av Öresund regionens mest expansiva bolag och just nu söker vi efter ännu fler medarbetare. Älskar du IT-branschen och vill jobba på ett företag som vill lite mer och alltid sätter kunden i första hand- Då är det Lexicon IT-konsult som gäller! Utbildning/erfarenhet Det vi erbjuder dig är ett kreativt och omväxlande jobb med att skapa nya webblösningar, vilket innebär att du behöver kunna följande: • Har några års erfarenhet av EPiServer-utveckling • Kunnig inom C# och .Net Erfarenhet av att arbeta med HTML, CSS, Ajax, TDD, JavaScript och JQuery samt närliggande områden ses som meriterande. Vi förväntar oss att du finkodar, testar, dokumenterar och att du genuint vill lämna ifrån dig bra, stabil och användarvänlig kod. Krav på arbetssökande Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Fluency in Swedish and English are a requirement. Vem söker vi? Vi lägger stort fokus på att du har rätt social kompetens och en stark serviceanda. För att trivas i konsultrollen tror vi att du som person är driven och nyfiken med en strävan efter att ständigt utveckla dig själv och dina kollegor. I gengäld finns möjligheten att få arbeta med utmanande och spännande uppdrag. Övrig information Vi intervjuar och anställer fortlöpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Jobba för oss Lexicon IT-konsult är det stora företaget med det lokala företagets engagemang och anpassningsförmåga. Vi erbjuder duktiga och kompetenta IT-konsulter inom områdena: Infrastruktur och IT-Support, Verksamhetsutveckling och strategi, Management och kontroll, Produkt och systemutveckling samt HW Utveckling. Vi vet att vi kan erbjuda dig utmanande uppdrag. Vidare vet vi att vi ligger i framkant gällande teknik och utbildning. Frågan är inte om du tycker detta låter spännande utan snarare när du vill bli en del av vårt team?!
Företag: Lexicon IT-konsult
Ort: Malmö
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer utvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer utvecklare sökes

Jr. Webbredaktör som kan EPiServer & WordPress
Känner du dig trygg i både EPiServer och WordPress? Söker du efter ett första jobb efter examen, eller kanske frilansar och vill bygga på ditt CV med lite extra erfarenhet i väntan på nästa uppdrag? Då ska du läsa vidare! Beskrivning Perido söker nu en junior webbredaktör till vår kund, en statlig forskningsorganisation för ett kortare konsultuppdrag på två månader. Tjänsten är placerad i ett lugnt och naturnära område i centrala Stockholm. Organisationen är i färd med att byta webbsida och behöver flytta över befintligt innehåll till den nya webbplatsen, från EPiServer till WordPress. Själva uppbyggnaden av sajten sköter en extern byrå och är färdig i slutet av november. Din roll innebär att flytta över och strukturera upp innehållet så att det ser bra ut på den nya webbplatsen. Vi ser att du är bekväm i både EPiServer och WordPress och inte kräver mycket till uppstart för att bli varm i kläderna . Det är viktigt för dig att det blir rätt och att du hittar ett arbetssätt som fungerar så smidigt som möjligt. Har du annan sysselsättning vid sidan av och skulle uppskatta flexibla arbetstider går det utmärkt. Vi ser dock att detta är din huvudsysselsättning under uppdragstiden och att du jobbar minst 30 timmar i veckan. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning, gärna inom media/IT - Bekväm i både WordPress och EPiServer och van att publicera - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 9329CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9329CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Jr. Webbredaktör som kan EPiServer & WordPress jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jr. Webbredaktör som kan EPiServer & WordPress

EPiServer utvecklare sökes
Lexicon IT-konsult Jobbeskrivning Lexicon IT-konsult är ett av Öresund regionens mest expansiva bolag och just nu söker vi efter ännu fler medarbetare. Älskar du IT-branschen och vill jobba på ett företag som vill lite mer och alltid sätter kunden i första hand- Då är det Lexicon IT-konsult som gäller! Utbildning/erfarenhet Det vi erbjuder dig är ett kreativt och omväxlande jobb med att skapa nya webblösningar, vilket innebär att du behöver kunna följande: • Har några års erfarenhet av EPiServer-utveckling • Kunnig inom C# och .Net Erfarenhet av att arbeta med HTML, CSS, Ajax, TDD, JavaScript och JQuery samt närliggande områden ses som meriterande. Vi förväntar oss att du finkodar, testar, dokumenterar och att du genuint vill lämna ifrån dig bra, stabil och användarvänlig kod. Krav på arbetssökande Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Fluency in Swedish and English are a requirement. Vem söker vi? Vi lägger stort fokus på att du har rätt social kompetens och en stark serviceanda. För att trivas i konsultrollen tror vi att du som person är driven och nyfiken med en strävan efter att ständigt utveckla dig själv och dina kollegor. I gengäld finns möjligheten att få arbeta med utmanande och spännande uppdrag. Övrig information Vi intervjuar och anställer fortlöpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Jobba för oss Lexicon IT-konsult är det stora företaget med det lokala företagets engagemang och anpassningsförmåga. Vi erbjuder duktiga och kompetenta IT-konsulter inom områdena: Infrastruktur och IT-Support, Verksamhetsutveckling och strategi, Management och kontroll, Produkt och systemutveckling samt HW Utveckling. Vi vet att vi kan erbjuda dig utmanande uppdrag. Vidare vet vi att vi ligger i framkant gällande teknik och utbildning. Frågan är inte om du tycker detta låter spännande utan snarare när du vill bli en del av vårt team?!
Företag: Lexicon IT-konsult
Ort: Malmö
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer utvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer utvecklare sökes

Webbutvecklare - EPiServer, C#/.NET och ASP
Vi letar efter dig som är webbutvecklare och har en högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet främst inom och EPiServer och back-end. Du har stor vana att arbeta kundnära med både större komplexa utvecklingsprojekt men även med mindre projekt av "ax till limpa" karaktär. Du ska god kunskap och några års erfarenhet av följande tekniska miljöer: - C#/.NET eller Episerver för web - Ajax - ASP.net och relationsdatabaser Hos oss kommer du att: - Utveckla och programmera affärslogik och integrationer - Utveckla och designa databaser - Utveckla och implementera olika CMS system som EPiServer, Umbraco, Wordpress m.fl. En fördel är om du är certifierad i EPiServer. Och en annan fördel är om du behärskar HTML, CSS, JavaScript och JQuery men det är inget krav. Viktigt är också att du har lätt för att samarbete, tycker om att arbeta i team och kan ta eget ansvar. Vidare ska du ha intresse av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till såväl kunder som kollegor. Du har en vilja att utveckla dig själv, vår verksamhet och våra kunders affärer. Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss.
Företag: WINSTON DELTA CHARLIE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare - EPiServer, C#/.NET och ASP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare - EPiServer, C#/.NET och ASP

EPiServer-utvecklare, Stockholm
Ledande IT-rekryteraring och konsultmäklare inom Microsoft. Med hög kvalitet erbjuder vi marknadens mest kompletta tjänst inom IT-rekrytering och förmedling av IT-konsulter inom Microsofts teknologier och plattformar. Läs mer om oss på www.senterprise.se Om Kunden Vår kund är ett av Sveriges absolut största konsultbolag inom IT och de har ett stort samarbete med stora nationella och internationella bolag. De satsar mycket på entreprenörskap och innovation och varje medarbetare är en nyckelperson i företaget. De erbjuder helhetslösningar till sina kunder och använder de senaste tekniken för att göra sina kunder nöjda. Arbetsbeskrivning Jobbar du som EPiServer-utvecklare idag? Är du intresserad av roliga och utmanande uppdrag hos vår absolut största klient? Just nu har klienten mer att göra än vad teamet i Stockholm hinner med. Dom behöver bli fler och söker erfarna, passionerade systemutvecklare med erfarenhet av EPiServer-systemutveckling. Är du den vår kund söker? Kvalifikationer - .NET - Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som EPiServer-utvecklare.  Personliga egenskaper - Du gillar att jobba som konsult
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer-utvecklare, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer-utvecklare, Stockholm

EPIServer-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig utvecklare med lång erfarenhet av utveckling av: - C#, .NET och EpiServer. - Van vid att arbeta med HTML och JavaScript - Erfarenhet av SCRUM Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga EPIServer-utvecklare jobb, EPIServer-utvecklare Stockholm, EPIServer-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPIServer-utvecklare

Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes
Arbetsbeskrivning Har du en brinnande passion för EpiServer och vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på en av Sveriges största digitala kommunikationsbyråer? Med stor efterfrågan på EpiServer-utvecklare (.Net) från vår branschledande kund i Stockholm, söker vi nu drivna, kreativa individer som vill vara med och ta dem till nästa nivå! Vi söker dig som både är intresserad av konsultuppdrag(anställd hos oss och arbetar hos kund) samt rekryteringsuppdrag. För oss är det viktigast att matcha dina ambitioner och förväntningar med rätt roll, på rätt plats. Kvalifikationer - Har du erfarenhet av Microsoft .NET Framework och C# och Asp.Net? - Vi söker dig som har arbetat med EPiServer i minst ett år. Certifiering är en merit. - Du behärskar modern systemutveckling på .NET-plattformen och håller dig uppdaterad med det senaste inom EPiServer samt webben i stort. Du ser till helheten och bryr dig nyfiket om effekterna av ditt arbete i kundernas verksamhet. Om oss DDesk är den nya generationens bemanningsbolag. Vi har full fokus på det digitala och tekniska, och arbetar uteslutande med spännande och branschledande företag. Vi förespråkar flexibilitet, enkelhet och snabbhet. Besök gärna vår hemsida och registrera dig för att ta del av flera och framtida uppdrag.
Företag: DDesk
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Karriärsugna EpiServer-utvecklare sökes

Driven Inside Sales för EPiServer
EPiServer kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser som genererar affärsresultat. EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning. EPiServers plattform är navet i det ekosystem som behövs för framgångsrik digitala marknadsföring och ger marknadsförare och IT-personal möjlighet att skapa en överlägsen kundupplevelse på de över 20,000 webbplatser som globalt använder EPiServer. Byggd på. NET, och med ett etablerat partnernätverk på över 630 partners i mer än 30 länder, ger EPiServers plattform kunder möjligheten att leverera rätt innehåll till rätt person i rätt format vid en tidpunkt som passar dem. Detta medför att företag kan maximera resultatet och avkastningen på sina investeringar i digital marknadsföring. Företaget grundades 1994 och har kontor i Australien, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien, Sydafrika och USA . Företaget ägs av IK2007-fonden. IK Investment Partners ("IK") är ett europeiskt private equity bolag med nordiska rötter som förvaltar cirka 5,7 miljarder euro i kapital. Vi söker för EPiServers räkning en initiativrik och driven person som skall arbeta med Inside Sales . Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta: * Generering och kvalificering av leads. Både genom telefon, webinar och mail. * Ansvara för vissa samarbetspartners till EPiServer. * Hantera uppföljning av försäljning- och marknadsaktiviteter i CRM-system. * Verka som spindeln i nätet både för försäljning- och marknadsavdelningen. Stötta vid evenemang, kampanjer och administrativa uppgifter. * Vara behjälplig i uppdateringar för hemsida I denna roll är det av största vikt att du själv driver dina arbetsuppgifter och tar initiativ till nya, kreativa lösningar. Din roll som Inside Sales är en mycket viktig del i det kontinuerliga arbetet att öka Episervers försäljning och omsättning. Vidare är detta en roll där det krävs att du är strukturerad, en ”doer”, serviceinriktad samt uppskattar att arbeta i ett högt tempo där förutsättningar förändras. Vi söker dig som har: Erfarenhet av en tidigare varierad roll med eget ansvar. Lätt för att kommunisera och nätverka både med interna medarbetare och externa kunder. Prestigelös som person och kunna arbeta högt och lågt. Förmågan att kunna prioritera och veta sina begränsningar är viktiga delar. Som person är du: * Initiativrik * Hands on * Självständig * Framåt och utvecklingsdrivem Du besitter ett stort säljdriv och affärfokus samt är entusiasmerade som person. Vidare är du är en skärpt och utvecklingsdriven person som trivs i säljrollen. Du vill vara med och bygga framgång i ett snabbväxande företag med stora möjligheter till utveckling inom försäljning, relationsbyggande. Vidare har du utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift med flytande kunskaper i svenska och engelska (skriftligt och muntligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: Ett företag i stark tillväxt och framkant i sin bransch. Du får arbeta med kollegor som står får hög kompetens och professionalitet. Tjänsten är baserad på EPiServers huvudkontor i centrala Stockholm. I den här rekryteringen samarbetar EPiServer med Komet. Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Grip, charlotte.grip@komet.se Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om tjänsten Start: Omgående Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Inside Sales för EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Inside Sales för EPiServer

Resultatorienterad KAM för EPiServer
EPiServer kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser som genererar affärsresultat. EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning. EPiServers plattform är navet i det ekosystem som behövs för framgångsrik digitala marknadsföring och ger marknadsförare och IT-personal möjlighet att skapa en överlägsen kundupplevelse på de över 20,000 webbplatser som globalt använder EPiServer. Byggd på. NET, och med ett etablerat partnernätverk på över 630 partners i mer än 30 länder, ger EPiServers plattform kunder möjligheten att leverera rätt innehåll till rätt person i rätt format vid en tidpunkt som passar dem. Detta medför att företag kan maximera resultatet och avkastningen på sina investeringar i digital marknadsföring. Företaget grundades 1994 och har kontor i Australien, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien, Sydafrika och USA . Företaget ägs av IK2007-fonden. IK Investment Partners ("IK") är ett europeiskt private equity bolag med nordiska rötter som förvaltar cirka 5,7 miljarder euro i kapital. Vi söker för EPiServers räkning en resultatorienterad KAM som drivs av försäljning högt som lågt. Som KAM hos EPiServer ansvarar du för utvecklingen av affärer med fokus på båda nya och befintliga slutkunder. Du arbetar med både nykund men även med förvaltning och utveckling av befintliga kunder. Du kommer vara en del av en försäljningsavdelning, där ditt övergripande mål är att säkerställa fortsatt tillväxt hos EPiServer Sverige, detta genom fokus på att aktivt söka nya nyckelkunder såväl som att finna nya affärsmöjligheter på befintliga större kunder. Du kommer även ansvara för och att leda arbetet med att besvara inkomna RFPs för de kunder du ansvarar för.  Vidare besitter du förmågan att växla mellan stora och långsiktiga relationer till mindre snabba kontakter. Din roll som KAM är mycket viktig del i det kontinuerliga arbetet att öka EPiServers försäljning och omsättning. Vi söker dig som har: * Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter               * Kunskaper inom mjukvarubranschen, gärna lösningsförsäljning inom webb/e-handel. * Kunnande att vara drivande inom upphandlingar och att leda RFP-arbete. * Proaktiv, målfokuserat och ett långsiktigt tänk. Du besitter ett stort säljdriv och affärfokus samt är entusiasmerade som person. Vidare är du är en skärpt och utvecklingsdriven person som trivs i säljrollen. Du vill vara med och bygga framgång i ett snabbväxande företag med stora möjligheter till utveckling inom försäljning, relationsbyggande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: Ett företag i stark tillväxt och framkant i sin bransch. Du får arbeta i ett team av kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Tjänsten är baserad på EPiServers huvudkontor i centrala Stockholm. Tjänsten innebär en del resor, främst i Sverige. I den här rekryteringen samarbetar EPiServer med Komet. Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Grip, charlotte.grip@komet.se. Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om tjänsten Start: Omgående Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Resultatorienterad KAM för EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resultatorienterad KAM för EPiServer

Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer
EPiServer kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser som genererar affärsresultat. EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning. EPiServers plattform är navet i det ekosystem som behövs för framgångsrik digitala marknadsföring och ger marknadsförare och IT-personal möjlighet att skapa en överlägsen kundupplevelse på de över 20,000 webbplatser som globalt använder EPiServer. Byggd på. NET, och med ett etablerat partnernätverk på över 630 partners i mer än 30 länder, ger EPiServers plattform kunder möjligheten att leverera rätt innehåll till rätt person i rätt format vid en tidpunkt som passar dem. Detta medför att företag kan maximera resultatet och avkastningen på sina investeringar i digital marknadsföring. Företaget grundades 1994 och har kontor i Australien, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien, Sydafrika och USA . Företaget ägs av IK2007-fonden. IK Investment Partners ("IK") är ett europeiskt private equity bolag med nordiska rötter som förvaltar cirka 5,7 miljarder euro i kapital. Vi söker för EPiServers räkning en driven och resultatorienterad partneransvarig som vill utveckla befintliga och nya relationer till partners. Som partneransvarig ansvarar du för utvecklingen av EPiServers affärer tillsammans med deras partners. Produkterna säljs och implementeras via någon av våra drygt 250 partners i landet, och din roll är att tillsammans med ett urval av dessa partners identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla relationerna för att nå nya framgångar. Du kommer vara en del i ett team av partneransvariga, där ditt övergripande mål är att gemensamt med säljteamet säkerställa EPiServers fortsatta tillväxt i Sverige genom ökad försäljning och ökade affärsmöjligheter. I din roll arbetar du nära med dina kollegor inom sälj, och är själv aktiv i säljfrämjande marknadsaktiviteter tillsammans med dina partners. Vi söker dig som har: * Stort säljdriv och affärsfokus. * Kunskaper inom mjukvarubranschen, gärna lösningsförsäljning inom webb/e-handel. * Erfarenhet av att bygga och underhålla professionella relationer. * Trivs med att arbeta i en entreprenöriell miljö. * Proaktivt, målfokuserat och har ett långsiktigt tänk. Du är en skärpt, entusiasmerande och utvecklingsdriven person som trivs i säljrollen. Du vill vara med och bygga framgång i ett snabbväxande företag med stora möjligheter till utveckling inom försäljning, relationsbyggande. Du är en positiv och social person som bjuder på sig själv och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: Ett företag i stark tillväxt och framkant i sin bransch. . Du får arbeta i ett team av kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Tjänsten är baserad på EPiServers huvudkontor i centrala Stockholm. Tjänsten innebär en del resor, främst i Sverige. I den här rekryteringen samarbetar EPiServer med Komet. Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Grip, charlotte.grip@komet.se. Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om tjänsten Start: Omgående Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer

Junior .Net-utvecklare - Episervermiljö
Letar du efter en miljö där du får möjlighet att utvecklas till en stjärna på .Net-utveckling? Vill du bli en del av ett litet företag fyllt av spjutspetskomptens och driv? Då ska du läsa vidare! Beskrivning Perdio rekryterar en .Net-utvecklare till vår kund. Kunden är ett litet företag med mycket spjutspetskompetens (med fokus på .Net-utveckling i Episervermiljö) och ett paraply av underkonsulter. I samband med att ett antal nya kundprojekt ligger i startgroparna vill företaget nu utöka kärngruppen med en vass junior utvecklare. Tjänsten är placerad på vår kunds kontor i centrala Stockholm. Till denna tjänst söker vid dig som har några års erfarenhet av .Net-utveckling i Episervermiljö och som nu vill fortsätta utvecklas i lärorik och välkomnande miljö. Du kommer att jobba nära verkliga mästare inom området och vi tror att du som söker den här tjänsten har viljan och hungern att själv bli en stjärna gällande .Net-utveckling. Du tycker att det är kul när arbetsflödet går på högvarv och är alltid på hugget. I din inställning är långsiktighet centralt, du vill ständigt visa upp din mest professionella sida, är alltid villig att ge lite extra och letar efter lösningar istället för att se problem. Är det här möjligheten du har väntat på? Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil -Några års erfarenhet av .Net-utveckling i Episervermiljö -En stark vilja att utvecklas inom området -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Heltid, tillsvidare. Tillträde snarast möjligt. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9563DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior .Net-utvecklare - Episervermiljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior .Net-utvecklare - Episervermiljö

Sveriges hetaste EpiServer-jobb
Senterprise är den ledande specialistförmedlaren inom Microsoft-kompetens. Vi erbjuder marknadens mest kompletta tjänst inom IT-rekrytering, konsultuthyrning och projektledning inom Microsofts teknologier och plattformar. Läs vidare på www.senterprise.se Vill du arbeta bland Sveriges vassaste företag som EpiServerutvecklare? Har du kraven att komma in och göra karriär? Är du värd en bra lön med bra förmåner utöver det vanliga?   Sök dig till detta attraktiva karriärmöjlighet och bli förvånad av bemötandet.  Vem söker vi? Senterprise samarbetar med flera innovativa företag som är väldigt teknikfokuserade och använder sig av de senaste teknikerna. Du ska ha arbetat med EPiServer och vill lära dig mer av det nyaste som CMS 7 eller CMS 7.5. Vi ser den sökande som har visioner och mål att bli en guru inom ämnet. Du ska ha ett karriärtänk och att vilja ha en arkitektroll / teamleader roll  i framtiden, men att du ändå ska gilla att vara hands on. Har du tankar om att kunna ha ett personalansvar är detta ett plus. Erfarenhetsmässigt beror på din vilja, engagemang och driv, men vi ser helst att du har arbetat i minst 2 år. Hur gör du? Sök gärna detta jobb här nedan eller gå in och bli headhuntad via länken: http://www.senterprise.se/it-jobb-headhunt/ Vi söker även dig som vill arbeta i andra städer än Stockholm som Örebro, Göteborg och Malmö.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sveriges hetaste EpiServer-jobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sveriges hetaste EpiServer-jobb

Systemutvecklare EPiServer
Vad du kommer att göra hos CGI Nu expanderar vi ytterligare i Eskilstuna och söker nya medarbetare som brinner för systemutveckling. Vi söker dig som vill arbeta som konsult och som har erfarenhet av systemutveckling i EPiServer. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning och flerårig erfarenhet av arbete med EPiServer. Det är meriterande om du har certifiering inom området samt erfarenhet av agila projektmetoder. Önskan om kompetens och personlighet Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning eller motsvarande. Du har erfarenhet av någon eller några av nedanstående tekniker: o Systemutveckling Microsoft SharePoint o Systemutveckling i .NET-miljö (C#, ASP.NET) o Team Foundation Server o Windows Communication Foundation o Ajax, html 5, jQuery, JavaScript, css o XML o Microsoft SQL Server o Agila projektmetoder, t ex SCRUM Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Som CGI-medarbetare är du prestigelös, pålitlig och initiativrik. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har körkort. Certifieringar är meriterande. Det här erbjuder CGI Att arbeta på CGI innebär att du får möjlighet att arbeta nära våra lokala kunder, samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga ett företag som vi alla kan vara stolta över. Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Uppdragen i kombination med våra program för karriär- och kompetensutveckling kommer att bidra till att din professionella profil ständigt förstärks. CGI har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet. Information och ansökan I denna rekryteringsamarbetar vi med Proffice rekrytering. Frågor besvaras av Maria Walde, 0733-434158 eller Jenni Jannering 0733-434063. Sök tjänsterna på www.proffice.se snarast, då löpande urval kommer att ske, men absolut senast 31 januari 2014. CGI Group Inc grundades 1976 och är den femte största oberoende leverantören av tjänster inom IT och affärsprocesser i världen. Med cirka 68 000 medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder CGI en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Sedan förvärvet av Logica har företaget en kombinerad årlig omsättning på cirka 10,4 miljarder CAD och en orderstock uppskattad till 17,6 miljarder CAD. CGI:s aktier är noterade på NYSE (GIB) och TSX (GIB:A) och är inkluderade i FTSE4Good Index. Webb: www.cgi.se. Ort: Eskilstuna Uppdragsgivare: CGI
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare EPiServer

EPIServer-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig utvecklare med lång erfarenhet av utveckling av: - C#, .NET och EpiServer. - Van vid att arbeta med HTML och JavaScript - Erfarenhet av SCRUM Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga EPIServer-utvecklare jobb, EPIServer-utvecklare Stockholm, EPIServer-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPIServer-utvecklare

Resultatorienterad KAM för EPiServer
EPiServer kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser som genererar affärsresultat. EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning. EPiServers plattform är navet i det ekosystem som behövs för framgångsrik digitala marknadsföring och ger marknadsförare och IT-personal möjlighet att skapa en överlägsen kundupplevelse på de över 20,000 webbplatser som globalt använder EPiServer. Byggd på. NET, och med ett etablerat partnernätverk på över 630 partners i mer än 30 länder, ger EPiServers plattform kunder möjligheten att leverera rätt innehåll till rätt person i rätt format vid en tidpunkt som passar dem. Detta medför att företag kan maximera resultatet och avkastningen på sina investeringar i digital marknadsföring. Företaget grundades 1994 och har kontor i Australien, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien, Sydafrika och USA . Företaget ägs av IK2007-fonden. IK Investment Partners ("IK") är ett europeiskt private equity bolag med nordiska rötter som förvaltar cirka 5,7 miljarder euro i kapital. Vi söker för EPiServers räkning en resultatorienterad KAM som drivs av försäljning högt som lågt. Som KAM hos EPiServer ansvarar du för utvecklingen av affärer med fokus på båda nya och befintliga slutkunder. Du arbetar med både nykund men även med förvaltning och utveckling av befintliga kunder. Du kommer vara en del av en försäljningsavdelning, där ditt övergripande mål är att säkerställa fortsatt tillväxt hos EPiServer Sverige, detta genom fokus på att aktivt söka nya nyckelkunder såväl som att finna nya affärsmöjligheter på befintliga större kunder. Du kommer även ansvara för och att leda arbetet med att besvara inkomna RFPs för de kunder du ansvarar för.  Vidare besitter du förmågan att växla mellan stora och långsiktiga relationer till mindre snabba kontakter. Din roll som KAM är mycket viktig del i det kontinuerliga arbetet att öka EPiServers försäljning och omsättning. Vi söker dig som har: * Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter               * Kunskaper inom mjukvarubranschen, gärna lösningsförsäljning inom webb/e-handel. * Kunnande att vara drivande inom upphandlingar och att leda RFP-arbete. * Proaktiv, målfokuserat och ett långsiktigt tänk. Du besitter ett stort säljdriv och affärsfokus samt är entusiasmerade som person. Vidare är du en skärpt och utvecklingsdriven person som trivs i säljrollen. Du vill vara med och bygga framgång i ett snabbväxande företag med stora möjligheter till utveckling inom försäljning, relationsbyggande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: Ett företag i stark tillväxt och framkant i sin bransch. Du får arbeta i ett team av kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Tjänsten är baserad på EPiServers huvudkontor i centrala Stockholm. Tjänsten innebär en del resor, främst i Sverige. I den här rekryteringen samarbetar EPiServer med Komet. Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Grip, charlotte.grip@komet.se. Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om tjänsten Start: Omgående Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Resultatorienterad KAM för EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resultatorienterad KAM för EPiServer

Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer
EPiServer kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser som genererar affärsresultat. EPiServers plattform kombinerar innehåll, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk kommunikation på nätet, från avancerad optimering, skapandet och hantering av leads, till konvertering och försäljning. EPiServers plattform är navet i det ekosystem som behövs för framgångsrik digitala marknadsföring och ger marknadsförare och IT-personal möjlighet att skapa en överlägsen kundupplevelse på de över 20,000 webbplatser som globalt använder EPiServer. Byggd på. NET, och med ett etablerat partnernätverk på över 630 partners i mer än 30 länder, ger EPiServers plattform kunder möjligheten att leverera rätt innehåll till rätt person i rätt format vid en tidpunkt som passar dem. Detta medför att företag kan maximera resultatet och avkastningen på sina investeringar i digital marknadsföring. Företaget grundades 1994 och har kontor i Australien, Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien, Sydafrika och USA . Företaget ägs av IK2007-fonden. IK Investment Partners ("IK") är ett europeiskt private equity bolag med nordiska rötter som förvaltar cirka 5,7 miljarder euro i kapital. Vi söker för EPiServers räkning en driven och resultatorienterad partneransvarig som vill utveckla befintliga och nya relationer till partners. Som partneransvarig ansvarar du för utvecklingen av EPiServers affärer tillsammans med deras partners. Produkterna säljs och implementeras via någon av våra drygt 250 partners i landet, och din roll är att tillsammans med ett urval av dessa partners identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla relationerna för att nå nya framgångar. Du kommer vara en del i ett team av partneransvariga, där ditt övergripande mål är att gemensamt med säljteamet säkerställa EPiServers fortsatta tillväxt i Sverige genom ökad försäljning och ökade affärsmöjligheter. I din roll arbetar du nära med dina kollegor inom sälj, och är själv aktiv i säljfrämjande marknadsaktiviteter tillsammans med dina partners. Vi söker dig som har: * Stort säljdriv och affärsfokus. * Kunskaper inom mjukvarubranschen, gärna lösningsförsäljning inom webb/e-handel. * Erfarenhet av att bygga och underhålla professionella relationer. * Trivs med att arbeta i en entreprenöriell miljö. * Proaktivt, målfokuserat och har ett långsiktigt tänk. Du är en skärpt, entusiasmerande och utvecklingsdriven person som trivs i säljrollen. Du vill vara med och bygga framgång i ett snabbväxande företag med stora möjligheter till utveckling inom försäljning, relationsbyggande. Du är en positiv och social person som bjuder på sig själv och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig: Ett företag i stark tillväxt och framkant i sin bransch. . Du får arbeta i ett team av kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Tjänsten är baserad på EPiServers huvudkontor i centrala Stockholm. Tjänsten innebär en del resor, främst i Sverige. I den här rekryteringen samarbetar EPiServer med Komet. Frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Grip, charlotte.grip@komet.se. Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Information om tjänsten Start: Omgående Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målfokuserad Partneransvarig till EPiServer


Sök lediga jobb Episerver

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se