Erfaren Löneadministratör jobb - lediga jobb

Erfaren Löneadministratör jobb Erfaren Löneadministratör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfaren Löneadministratör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfaren Löneadministratör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfaren Löneadministratör till stort bolag!- Södertälje

 2. Erfaren löneadministratör till internationellt bolag- Stockholm

 3. Erfaren Löneadministratör- Stockholm

 4. Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren- Stockholm

 5. Erfaren Löneadministratör- Göteborg

 6. Erfaren löneadministratör med start 1 september- Göteborg

 7. Erfaren Löneadministratör till Göteborgs Stadsteater- Göteborg

 8. Erfaren löneadministratör- Stockholm

 9. Erfaren löneadministratör till deltidsuppdrag på Hisingen!- Göteborg

 10. Erfaren löneadministratör till Riksbyggen servicecenter i Östersund- Östersund

 11. Erfaren löneadministratör till företag i Södertälje- Stockholm

 12. Erfaren löneadministratör- Vara

 13. Vi söker en erfaren löneadministratör- Göteborg

 14. Erfaren löneadministratör- Göteborg

 15. Erfaren Löneadministratör- Luleå

 16. Erfaren löneadministratör- Göteborg

 17. Erfaren löneadministratör med kunskaper i POL- Stockholm

 18. Erfaren löneadministratör sökes på 50% till kund i city- Stockholm

 19. Erfaren löneadministratör till SBC- Sundsvall

 20. Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag- Halmstad

 21. Erfaren löneadministratör- Luleå

 22. Erfaren löneadministratör- Stockholm

 23. Erfaren löneadministratör sökes till deltidsuppdrag- Stockholm

 24. Erfaren löneadministratör sökes till statlig myndighet!- Stockholm

 25. Pema People expanderar och söker erfaren löneadministratör- Norrköping

 26. Erfaren löneadministratör- Örebro

 27. Erfaren löneadministratör- Mölndal

 28. Erfaren löneadministratör sökes till konsultuppdrag- Stockholm

 29. Erfaren Löneadministratör- Göteborg

 30. Vi söker en erfaren löneadministratör med omgående start!- Uppsala

 31. Erfaren löneadministratör till Ludvika- Ludvika

 32. Vi söker erfaren löneadministratör!- Göteborg

 33. Erfaren Löneadministratör till uppdrag i Solna!- Solna

 34. Noggrann och erfaren löneadministratör- Linköping

 35. Erfaren löneadministratör sökes för uppdrag/rekrytering- Stockholm

 36. Erfaren löneadministratör sökes omgående- Skara

 37. Erfaren löneadministratör för längre uppdrag- Göteborg

 38. Erfaren Löneadministratör sökes- Stockholm

 39. Erfaren löneadministratör- Borlänge

 40. Erfaren löneadministratör till känt svenskt modeföretag- Stockholm


Mer beskrivning

Erfaren Löneadministratör till stort bolag!
Är du en driven och erfaren löneadministratör som har bred kunskap inom ditt yrke? Då har vi på Adecco ett spännande uppdrag i Södertälje för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer i din roll som löneadministratör att hantera information från företagets lönesystem samt manuella uppgifter som rör bl.a. reseräkningar och information ang. anställningar. Du kommer att ha hand om lönevalidering, löneberäkning, administrera kring optionsprogram och genomföra löneanalyser. Rollen innebär även kontroller av överförda transaktioner, framtagning av uppgifter från systemet till chefer i organisationen, avstämningar, rapportering etc. Med varierande arbetsuppgifter får du en rolig vardag som utvecklar både dig och företaget! Vem trivs här?  Om du har relevant utbildning samt flera års erfarenhet av löneadministration kommer du passa perfekt på uppdraget! Har du arbetat med administration i internationella företag och kan bidra med en bred kunskap i din nya roll ska du söka redan idag! Du som är noggrann, har sinne för detaljer och kunskap av SAP kommer att få användning av dessa kunskaper dagligen! Att du behärskar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska är en självklarhet då du kommer i kontakt med båda språken i arbetet. För att trivas i rollen krävs att du är en person som gillar att ge service som alltid ställer kunden i fokus. Du har stor integritet och klarar av att stå upp för det du anser vara rätt samtidigt som du är flexibel inför uppgifter. Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag och tillsätts omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör till stort bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör till stort bolag!

Erfaren löneadministratör till internationellt bolag
Amendo AB Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag är vi ca 150 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng. Om företaget Vår kund söker nu en Löneadministratör till lönefunktionen som består av 2 personer. Lönefunktionen är en del av övriga Ekonomiavdelningen som består av 20 personer. Rapportering sker till Managing Director inom Accounting i Stockholm. Löneutbetalningen för Sveriges cirka 750 anställda är outsourcad till Visma och den interna lönefunktionen rapporterar lönedata till ADP/Visma och SCB. De är också delaktiga i löneutbetalningar för Frankrike och Tyskland samt kommer att hantera UK och för samtliga länder via ADP. I rollen som Löneadministratör kommer du att säkerställa att korrekta löner betalas ut samt kontrollera försäkringar till de anställda. Du kommer att arbeta nära HR-avdelningen, vår samarbetspartner Visma, vår ekonomifunktion samt besvara frågor från anställda i aktuella länder. I denna roll kommer även hantering av reseräkningar att ingå i dina arbetsuppgifter också det för samtliga länder. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som har arbetat några år med löner, gärna i en större organisation med stora löneflöden. Du har god kunskap om Semesterlagen, sjukskrivningsregler och är van att hantera föräldraledighet och deltidsarbete. Vidare bör du ha arbetat i något lönesystem. Har du även arbetat med ekonomi, har erfarenhet av SOX och/eller är van användare av Excel är det mycket meriterande. Du måste behärska engelska och svenska i tal och skrift. Tyska och eller franska meriterande Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, är mycket strukturerad och noggrann. Det är viktigt för dig att lönerna alltid stämmer och har lätt att identifiera fel och åtgärda dem. Du har även god förmåga att identifiera effektiviseringsmöjligheter och tar gärna tag i dessa och driver igenom själv. Då vi arbetar med och ger service internt i företaget är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor samt att agera kunskapsförmedlare. Vidare är du positiv, engagerad och har inga problem med att arbeta effektivt och noggrannt under stressiga och pressade situationer. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör till internationellt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör till internationellt bolag

Erfaren Löneadministratör
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! För kunds räkning söker en löneadministratör som ansvarar för hela löneprocessen omfattande ca 400 löner per månad. Företaget har kontor centralt i Stockholm City. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är bl a kontroll av att inrapportering i tidredovisningssystem görs korrekt, registrering av anställningar, beräkning av lön, lönekörningar, support för anställda och chefer samt löpande kontakt med myndigheter så som Försäkringskassan och SCB. Du sköter också de löneadministrativa årsskiftesrutinerna som kontrolluppgifter, avstämningar samt rutiner vid semesterårsskifte. Du ansvarar för avstämning och avvikelsehantering för lönekonton i huvudboken samt inrapportering av lönestatistik och all hantering av pensioner. Tjänsten tillhör ekonomiavdelningen och vi ser även att du kommer att bistå med visst löpande ekonomiarbete. Din bakgrund Du har en relevant utbildning och gärna minst 5 års kvalificerad erfarenhet som löneadministratör. Det är en fördel om du har någon form av ekonomisk utbildning, gärna inom redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicebranschen och dess kollektivavtal. Det är även en fördel om du har jobbat i olika lönesystem och du har goda kunskaper i Excel. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Dig som person Vi söker dig som är en ordningssam och ansvarstagande administratör. Du är positiv och kan bemöta andra på ett professionellt sätt även i stressiga situationer. Vi kan erbjuda dig ett jobb i en dynamisk verksamhet med en härlig stämning och en möjlighet att utveckla och föra vår kunds företag framåt. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund och med tillsättning omgående. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Stefan Lidman 08-407 55 65.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör

Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående. Vi söker en person som kan arbeta under sommaren t.o.m 31 augusti. Ditt uppdrag Som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen och göra lönerna från ax till limpa. Företaget är mitt uppe i en omorganisering så därför söker vi dig som är flexibel och anpassningsbar. Företaget har precis implementerat ett nytt tidredovisningssystem samt 600 löner från ett uppköpt bolag. Din bakgrund Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att jobba som löneadministratör och känner dig trygg i rollen. Det är mycket meriterande om du har arbetat i Personec L tidigare. Som person är du självgående och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kan hålla deadlines och trivs i att arbeta i ett högt tempo. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes till uppdrag över sommaren

Erfaren Löneadministratör
Vi är på jakt efter Göteborgs vassaste löneadministratör för ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Mölndal. För rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i en anställning direkt hos kund. Huvudsakliga arbetsuppgifter * Löneadministration (underlag från kundföretaget inkommer i fil) för mellan 800-1100 löner per månad. * Månadsavstämning för kundföretaget. * Säkerställa att rätta avdrag och tillägg förts över i filöverföringar från kundens system till lönehanteringsprogrammet POL Svensk Lön. * Säkerhetsställa att rätt uppgifter om pension registreras i försäkringssystemet FS * Justera så att rätt avdrag görs för tjänstlediga, föräldralediga och sjuka. * Registrera bolagsövergångar inom Kundföretaget, slutlöner samt när personal går från arbetare till tjänsteman (och vice versa) * Lämna uppgifter till SCB, Collectum, sjukanmälningar till Försäkringskassan. * Tolkning av olika kollektivavtal för såväl tjänstemän som kollektivlöner. * Upprätthålla en god dialog med företagets kunder och finnas tillgänglig för att svara på frågor (oftast via telefon eller mail). Om företaget Vårt kundföretag är ett ledande internationellt IT-tjänsteföretag med 41 000 medarbetare, varav dryga 5000 medarbetare finns i Sverige. De erbjuder verksamhetsinriktade konsulttjänster, systemintegration och outsourcing till kunder runt om i världen, inkluderande många av Europas största företag och organisationer. I denna roll kommer du att ingå i ett team om cirka 30 löneadministratörer. Ett glatt gäng med blandade åldrar, varierande erfarenheter och med högt till tak. Din profil Du som söker har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är utåtriktad, har eget driv och förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har telefonvana och erfarenhet av kundkontakter och är van att leverera service på hög nivå. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Grundläggande kunskap i engelska är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst. Ange på ditt CV vilka lönesystem och kollektivavtal du har erfarenhet av. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av lönesystem i större organisationer. Vidare har du goda kunskaper i MS Office-paketet och i synnerhet Excel och Word. Vi kan erbjuda Som konsult hos PEAK blir vi din arbetsgivare och du får tillgång till uppdrag hos våra kunder. Många uppdrag som går genom oss leder ofta till möjligheten att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Du får en personlig konsultchef. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Robert Svensson på tfn: 0723-599959. För att söka tjänsten, gå in på http://intern.peak-bemanning.se/hjem/Sokjobb/JobDetails/tabid/50/language/sv-SE/Default.aspx?CommissionId=2460&SkillId=0&LocationId=0 PEAK är ett bemanningsföretag med över 230 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster. OBS! Nu kan du kostnadsfritt ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. PEAK - BETTER IS ALWAYS POSSIBLE!
Företag: PEAK-IT AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör

Erfaren löneadministratör med start 1 september
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. SJR söker för kunds räkning en löneadministratör med start 1 september. Uppdraget beräknas löpa året ut och kan eventuellt förlängas efter det. Vår kund är verksam inom återvinning och har lokaler centralt i Göteborg. Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i HR-avdelningen som idag består av nio personer varav två arbetar som löneadministratörer. HR-avdelningen arbetar med att på ett effektivt sätt stötta och serva organisationen med personal- och löneadministration. Som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen och ser bl a till att lagar och kollektivavtal inom ditt område följs och att alla anställda får sina löner i rätt tid. Vidare hjälper du organisationens chefer med viss personaladministration som tex statistik, anställningsavtal, handläggning av arbetsskador, framtagande av uppgifter i personalsystem etc. Kvalifikationer: Vi tror att du har relevant utbildningsbakgrund och minst fem års erfarenhet av självständigt arbete med hela löneprocessen. Du är van att arbeta med både kollektivanställda och tjänstemän och har erfarenhet av att hantera flera hundra löner varje månad. Ett plus är om du har arbetat med personalekonomi och har vana av personalstatistik. Som person är du social och tillmötesgående och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du arbetar självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team där alla hjälps åt. Noggrannhet och struktur är några av dina styrkor och du har hög integritet och objektivitet. Vidare är du duktig på att prioritera och är noga med att hålla deadlines. Passar denna beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag via sjr.se! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum har gått ut. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Niklasson på 031-333 54 73. Konsult hos SJR Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Företag: SJR AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör med start 1 september jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör med start 1 september

Erfaren Löneadministratör till Göteborgs Stadsteater
Göteborgs Stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Kommunala Förvaltnings AB. Verksamheten omsätter ca 160 Mkr/år och har för närvarande ca 125 tillsvidareanställda medarbetare och därutöver ett stort antal visstidsanställda.   Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för Stadsteaterns hela löneadministration. Tjänsten som löneadministration är varierande, vilket beror på Stadsteaterns specifika verksamhet. Som löneadministratör arbetar du med lönehantering och tillhörande uppgifter såsom avstämningar, avtals- och försäkringsfrågor samt statistik och rapporter kring personaluppgifter till ledning, myndigheter, arbetsgivarorganisationer etc. Vidare innebär tjänsten även att svara på frågor kring lön från de anställda både över telefon och vid besök. Du ingår i teamet på ekonomiavdelningen och arbetar gränsöverskridande med lön och ekonomi. Stadsteatern använder sig av lönesystemet AgdaLön. Vem trivs här? Vi söker dig med gedigen erfarenhet från löne- och ekonomiadministration och erfarenhet av vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Med tanke på Stadsteaterns specifika karaktär är det mycket meriterande om du har arbetat som löneadministratör i olika typer av verksamheter. Din erfarenhet väger tyngre än utbildningsnivå men vi ser att du har någon form av ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, kompletterat med påbyggnadskurs inom löneadministration. Erfarenhet av AgdaLön eller liknande komplexa lönesystem är meriterande.  Då denna tjänst är en servicefunktion till företagets anställda är din sociala kompetens och integritet avgörande för att lyckas på tjänsten. Du är en initiativrik, noggrann, strukturerad och flexibel person med en positiv och trygg attityd. Du är beredd att arbeta gränsöverskridande, dvs även anta andra uppgifter på ekonomiavdelningen. Vidare är du van att arbeta i ett högt tempo i dynamisk miljö. Är du intresserad? I denna rekrytering samarbetar Stadsteatern med Adecco. Läs mer och sök tjänsten på www.adecco.se. Frågor besvaras av Rekryteringskonsult Åsa Linder, tel 031-725 45 00 alt 073-684 72 69, eller Kontorschef Magdalena Dahlgren, tel 073-684 77 66. Urval kommer att ske löpande. Ansök därför snarast, dock senast den 9/8. Adecco är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör till Göteborgs Stadsteater jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör till Göteborgs Stadsteater

Erfaren löneadministratör
För vår kunds räkning söker vi nu erfaren löneadministratör för ett längre konsultuppdrag till deras verksamhet på Söder i Stockholm. Huvudsakliga arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta löneadministration; hela processen från "ax till limpa". Detta kommer att innefatta reseräkningar, avstämningar, rättelser, lönekörningar, lönerelaterade rapporter, bokföring, statistik av olika slag samt tolkning av olika kollektivavtal. Arbetet kommer att utföras i affärssystemet Heroma samt Timer on Line så erfarenhet av dessa system är önskvärt men inget krav. Din profil Du som söker har 4-5 år erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är noggrann, har förmåga att prioritera och stresstålig. Du tar egna intiativ samt har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. I tjänsten ingår det en hel det telefonkontakt med personal och avdelningschefer så givetvis är du serviceminded. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten är ett konsultuppdrag under ungefär ett år med start omgående. Vi kan erbjuda Som konsult hos PEAK blir vi din arbetsgivare och du får tillgång till uppdrag hos våra kunder. Många uppdrag som går genom oss leder ofta till möjligheten att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Du får en personlig konsultchef. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sara Dahlström på tfn: 0768-696495. För att söka tjänsten, gå in på http://intern.peak-bemanning.se/hjem/Sokjobb/JobDetails/tabid/50/language/sv-SE/Default.aspx?CommissionId=1645&SkillId=2&LocationId=1 Vi har tyvärr inte möjlighet att behandla ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post. PEAK är ett bemanningsföretag med över 220 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. OBS! Nu kan du kostnadsfritt ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. PEAK - BETTER IS ALWAYS POSSIBLE!
Företag: PEAK-IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör till deltidsuppdrag på Hisingen!
Är du en positiv och självgående löneadministratör som vill arbeta deltid i en rådgivande roll? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Du ansvarar för att administrera löneprocessen i sin helhet för ca 75 anställda, varav merparten är kollektivanställda. Du kommer även att hantera avtalsfrågor och utbilda organisationen i dessa frågor. Arbetet sker i Visma Lön. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult hos ett av våra kundföretag på Hisingen, Göteborg. Uppdraget är med start omgående med löpande varaktighet. Arbetet är på deltid, ca 2-3 dagar/vecka. Vem trivs här? Har du flera års erfarenhet från självständigt lönearbete kommer du snabbt in i arbetet samtidigt som du känner att du utvecklas. Du som dessutom har god kunskap kring kollektivavtal (IF-Metall) samt trivs i en rådgivande roll kommer kunna bidra till att organisationen utvecklas inom området. Är du en noggrann, självgående och effektiv person som gillar att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra, så kommer du att trivas utmärkt i din nya roll. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör till deltidsuppdrag på Hisingen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör till deltidsuppdrag på Hisingen!

Erfaren löneadministratör till Riksbyggen servicecenter i Östersund
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt som är attraktiva för människor att leva i. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål - att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Inom Riksbyggen servicecenterverksamhet är vi ca 160 anställda. Vi finns placerade på orterna Västerås, Östersund och Kalmar. I servicecenterverksamheten ingår ekonomiadministration, bostadsadministration, personaladministration samt kundtjänst. Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka.  Till Riksbyggen servicecenter i Östersund söker vi nu en erfaren löneadministratör som har jobbat med lön i en större organisation. Arbetsuppgifter I din roll som löneadministratör har du hand om alla förekommande uppgifter inom lön - och personaladministration, registreringar i lönesystemet, kontakter med myndigheter, redovisningar, avtalstolkning etc. Du har dagligen kontakt med interna och externa kunder, både via telefon och mejl. Vem är du? Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, samt några års erfarenhet av löneadministration. Som person är du noggrann, strukturerad och har bra servicekänsla. Du är självständig men samtidigt en lagspelare som med en utåtriktad personlighet kan bidra till ett gott samarbete med olika parter.  Du skapar engagemang i arbetet, är utvecklingsbenägen och ser möjligheter och förbättringar i processerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönesystemet HR+ Lön samt kollektivavtalen Unionen/Ledarna, F-avtalet. Du delar Riksbyggens grundläggande värderingar och kooperativa värdegrund som bygger på samhällsutveckling, att sätta människan i centrum och att verka för en hållbar utveckling. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär senast den 2013-08-25. Placeringsort för tjänsten är Östersund.
Företag: Riksbyggen
Ort: Östersund
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör till Riksbyggen servicecenter i Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör till Riksbyggen servicecenter i Östersund

Erfaren löneadministratör till företag i Södertälje
Poolia HR Presentation Poolia söker för kunds räkning, ett välkänt företag i Södertälje, en erfaren löneadministratör med start i augusti till årsskiftet med chans till förlängning. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Poolia men uthyrd åt kund. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Arbetsuppgifter Som löneadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ansvara för hela löneprocessen utifrån givna underlag och enligt lagar, avtal och policys. I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med företagets löpande lönehantering, tidsredovisningar, uppföljningar och fungera som en kontaktperson mot företagets anställda. Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har någon form av ekonomisk utbildning, gärna inom lönehantering. Du ska kunna arbeta självständigt och vara bekväm med att tolka olika avtal. Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper i Engelska och erfarenhet av SAP är mycket önskvärt. Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga att planera och prioritera och är en kreativ problemlösare. Du har en positiv attityd och är en god kommunikatör med social kompetens. Som löneadministratör är du lyhörd och flexibel mot såväl kund som kollegor samt klarar av hög arbetsbelastning. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia HR
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör till företag i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör till företag i Södertälje

Erfaren löneadministratör
Proffice Sverige AB söker erfaren lön- och personaladministratör för kunds räkning i Vara Arbetsuppgifter: Vi söker dig, en positiv och självgående lön- och personaladministratör som vill arbeta i en trivsam organisation. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bearbetning av tidsrapporter och reseräkningar. Utöver detta kan det förekomma enklare ekonomiuppgifter såsom fakturering, fraktadministration och leverantörsreskontra. Känner du igen dig? då har vi på Proffice möjlighet att erbjuda dig ett uppdrag i Vara. Tjänsten är på deltid, 50%, till en början men kan eventuellt öka i arbetstid framöver Kvalifikationer: Du har ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är självständig och van att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Vara Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Vara
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Vi söker en erfaren löneadministratör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi letar just nu efter en löneadministratör för ett ettårsuppdrag hos vår kund CGI. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp om 4-7 personer där du ansvarar för en del av löneprocessen men hela teamet samarbetar för att täcka hela processen. Viss omväxling kan förekomma inom processen. Din roll som löneadministratör innefattar bland annat: sjukavdrag, skatter, pensioner, arbetsgivarintyg och lönerevisioner. Uppdraget startar 7/9. Vem är du? Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av lönearbetet. Du har god kunskap om hela löneprocessen och har även vana av att tolka avtal. Du är van vid att arbeta i såväl Word som Excel och du innehar god förståelse för hur lönesystem i en stor organisation fungerar. Dessutom uttrycker du dig väl, i både tal och skrift, på både svenska och engelska. Som person är du öppen för förändringar av förutsättningar i det dagliga arbetet. Samarbetsförmåga, noggrannhet och initiativtagande är tre ord som beskriver dig i din arbetsroll. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till Annelie.hermansson@manpower.se eller ring Manpower Talent Center på 031 – 61 72 30. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör
Vi söker en erfaren löneadministratör som även har erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration. Vi söker en person som ska administrera företagets löner, men som också har kompetens att vara back-up för den löpande bokföringen och fakturahanteringen. Om företaget: LSS-Partner är ett familjeföretag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är idag 8 stycken anställda på kontoret och söker nu en till medarbetare till vår grupp. Vi genomgår just nu organisatoriska förändringar och ett omfattande utvecklingsarbete. I utvecklingsarbetet kommer du ha stora möjlighet att vara med och påverka samt bygga upp rutiner, arbetssätt och en möjlighet att utforma innehållet i tjänsten. Din bakgrund: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av löneadministration och ekonomiuppgifter, gärna i ett bolag med fler än 50 anställda. Du har god kunskap om semesterlagen, sjukskrivningsregler samt har vanan att hantera föräldraledighet och deltidsarbete. Du har vana att arbeta utifrån lagar, avtal, regelverk och har goda kunskaper om skatte- och redovisningsregler. Vi ser gärna att du är systemkunnig och att du har jobbat i ett lönesystem tidigare, med fördel Crona lön. Vi ser även att du har goda kunskaper i Officepaketet och särskilt Excel. Tjänsten kräver att du behärskar svenska bra och att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din profil: Som person är du snabblärd, ödmjuk, driven, har förmåga att prioritera och är stresstålig. Att arbeta i en föränderlig och flexibel miljö är något som motiverar dig och du arbetar gärna med att identifiera effektiviseringsmöjligheter och förbättra befintliga rutiner och processer. Du tar egna initiativ och har vana att arbeta självständigt och i grupp. I tjänsten ingår det en hel del telefonkontakt med vår personal och kunder vilket innebär att du bör vara utåtriktad och måste trivas med att ge service. Vi tror att du är en person som inte ger sig förrän en uppgift är löst. Du har en mycket god organisatorisk förmåga och gillar struktur och ordning, men du har också förmåga att vara flexibel och kunna prioritera om din arbetsdag om något oplanerat skulle dyka upp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Om tjänsten: Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta hela löneadministrationen. Vi hanterar löner för ca 400 anställda varje månad. Detta kommer att innefatta lönekörningar, sammanställning och uttag av rapporter, att skriva avtal för de anställda, skriva intyg, ta hand om omkostnader, avstämningar, rättelser, statistik av olika slag samt tolkning av kollektivavtal. I rollen ingår det att ge support i lönefrågor till våra anställda och kunder. Vidare kommer du även att informera, utbilda och ge stöd och råd gällande avtal, lagar och regler till anställda på kontoret. Mer om tjänsten: Tjänsten är placerad på vårt kontor i Västra Frölunda. Tjänsten är på heltid tillsvidare med sex månaders provanställning. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss innan årsskiftet. Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Företag: LSS-Partner AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren Löneadministratör
Vill du vara med och utveckla löneprocessen i ett spännande ungt företag med stort nytänkande? Proffice söker nu för kunds räkning en erfaren löneadministratör till Luleå. Som löneadministratör kommer du att jobba med löner, schemaläggning, avtalstolkning och reseräkningar. Du kommer att vara en del av kundens personal/HR-team men förväntas kunna arbeta självständigt i löneprocessen. All löneadministration sker i systemet Agda. Uppdragets omfattning är ca 6 månader med chans till direkt anställning hos kund. Start sker omgående. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Luleå Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 30 september 2013, Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För information: Line Lindgren, line.lindgren@proffice.se [ mailto:line.lindgren@proffice.se ] eller Jenny Kostet, jenny.kostet@proffice.se [ mailto:jenny.kostet@proffice.se ] Kvalifikationer: Vi söker dig med relevant utbildning inom personal/ lön samt erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Du bör ha minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med lönesystemet Agda. Du är van att arbeta med schemaläggning och tolkning av kollektivavtal. I rollen som löneadministratör skall du vara flexibel och självgående men även ha förmågan att arbeta i team. Vi tror att du är en driven och positiv medarbetare som vill vara med och utveckla kundens löneprocess. Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör

Erfaren löneadministratör
För ett konsultuppdrag ute hos kund söker vi nu en erfaren löneadministratör till ett företag i Göteborg. Du kommer att arbeta i ett positivt team i fräscha lokaler. Arbetsuppgifterna innefattar sjävständigt arbete med att hantera hela löneprocessen för ca 200 personer. Du som söker är strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. För att passa in på företaget har du en god kommunikativ förmåga och är en social lagspelare. Erfarenhet av att arbeta i lönesystem är ett krav. Uppdraget avser initialt ca 5 månader men kan komma att förlängas. Då uppdraget startar omgående ber vi dig maila din ansökan snarast möjligt Tjänstgöringsgrad: Heltid Tillsättning: Omgående Är du vår kunds nya medarbetare?Sänd din ansökan till oss och märk den med "Erfaren löneadministratör" Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration och finans. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal.
Företag: KONTORSBEMANNING SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör med kunskaper i POL
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta med löneadministration på avancerad nivå. Löneavdelningens dagliga arbete påverkas av hur de olika verksamheterna levereras vilket är en spännande utmaning. Du kommer att ha mycket kontakt med de olika verksamhetscheferna på respektive bolag och kommer på så sätt få möjligheten att lära dig mycket om olika verksamheter. Dina ansvarsuppgifter kommer att innefatta: - Stöd, hjälp, support i lönefrågor och försystem - Intygshantering - Sjukanmälan till Collectum - Skuldhantering ej gjorda avdrag - Kronofogdemyndigheten - LAS - internfakturering - Bevakning och felhantering - Lönerevision, retroaktivberäkning - Årsskifte - KU, Semesterberäkning - Vara behjälplig vid avslut och uppstarter av nya enheter Arbetets omfattning: Arbetet är på heltid med kontorstider. Tillträde omgående och ca. ett halvår framöver. Du kommer att arbeta som uthyrd konsult via Brainpeople och arbetets placering är i Caremas lokaler i Solna strand. Din profil Vi tror att du är en löneadministratör med minst tre års arbetslivserfarenhet. Du är van vid att arbeta med stora flöden och lönesystemet POL. Du har goda kunskaper i MS Office och god datorvana är ett krav. Du kommer att arbeta i flera olika system vilket kräver att du är systemintresserad och har lätt att förstå samband och helhet. Personliga egenskaper: För att trivas på företaget tror vi att du är noggrann och strukturerad samt har en vilja till att lära dig nya saker och triggas av att jobba i en föränderlig miljö och alltid ge det lilla extra. Som person är du självgående, ödmjuk, har en god kommunikationsförmåga samt ett ansvarstagande och proaktivt arbetssätt. Du måste även ha en bra känsla för lagarbete, samt besitta förmågan att arbeta självständigt och hålla deadlines. Rätt person för den här tjänsten trivs i föränderliga miljöer och där man ständigt söker smartare lösningar. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Lotta Rylander på tel. 08-501 685 01. Om företaget Carema är en ledande privat utförare av offentligt finansierad vård och omsorg i Norden. Carema driver bland annat vårdcentraler, specialistkliniker, äldreboenden och boenden avseende funktionsnedsättning åt landsting och kommuner i hela Sverige från Norrland till Skåne, samt i Norge. Omsättningen uppgår till 6 700 MSEK och antalet årsanställda är ca 14 000. Tillsammans med systerföretaget Mehiläinen bildar Carema Nordens största vård- och omsorgsföretag med en omsättning på 8 842 MSEK. Kundreskontra, Leverantörsreskontra och Löneavdelningen ingår i Ekonomi Service som ligger i bolaget Ambea Services Sverige AB. Ekonomi Service levererar tjänster till Ambeas svenska verksamhet; Carema Care, Carema Sjukvård och Ambea Sverige. Löneavdelningen består idag av 6 personer. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör med kunskaper i POL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör med kunskaper i POL

Erfaren löneadministratör sökes på 50% till kund i city
Dfind Finance söker nu för kunds räkning en erfaren och service minded löneadministratör för ett deltidsuppdrag med placering i city. Du kommer att ansvara för hanteringen av 300 löner, registrera reseräkningar, skapa flexfiler för överföring till Hogia Lön Plus samt arbeta med fakturering och kontoavstämningar. Uppdraget kommer att löpa fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Uppdragsgivare: Dfind Finance Ort: Stockholm Omfattning: Deltid, 50% Sista ansökningsdag: Löpande urval, tjänsten kommer att tillsättas senast 1 oktober För information: Marika Agetoft 073- 343 40 61/ marika.agetoft@dfindfinance.se [ mailto:marika.agetoft@dfindfinance.se ] Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från löneadministration och känner dig trygg i rollen som löneadministratör. Ett krav är att du tidigare arbetat i Hogia Lön + och Flex reseräkning. Erfarenhet av Basware och grundläggande kunskaper i Raindance är ett plus. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom lön, ekonomi eller motsvarande. Vidare är du en duktig administratör och utför ditt arbete med stor noggrannhet. Som person är du ansvarsfull, flexibel och service minded och självklart delar du våra värderingar engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Ansök via vår hemsida www.dfindfinance.se [ http://www.dfindfinance.se/ ] Företagsbeskrivning: Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett företag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Blir du utvald tar vi hand om dig. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling, i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi är själva specialister inom ekonomi och din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor eller HR relaterade frågor. Du kommer ha kvalitativ backup i form av daglig ekonomisupport via en av de största revisionsbyråerna. Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare dessutom har vi återkommande aktiviteter såsom nätverksträffar, konsultträffar, frukostinbjudningar och mycket mer.
Företag: Dfind Finance & Executive AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes på 50% till kund i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes på 50% till kund i city

Erfaren löneadministratör till SBC
Kontorsfixarna Skandinavien AB Om tjänsten SBC är ett spännande företag i expansion. Då nuvarande löneadministratör kommer att gå vidare till nya utmaningar söker vi nu dig som är intresserad av en ny utmaning. Du erbjuds ett trevligt arbete med högt tempo. SBC sitter i fina och moderna lokaler på Trädgårdsgatan i centrala Sundsvall. Tjänsten behöver tillsättas omgående och du blir anställd av SBC. Om företaget SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Bolagets affärsidé är "Vi skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar, bostadsrättshavare och bosparare". SBC tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. SBC har sex kontor runt om i landet med ca 200 anställda. 2012 var koncernens intäkter 252 mkr. Bolaget är noterat på NGM Equity. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i assistentgruppen som består av 13 personer och du kommer tillsammans med en annan löneadministratör sköta SBC:s kunders löner. Arbetsuppgifterna som löneadministratör handlar främst om att administrera månadslöner och arvoden. Arbetet sker i lönesystemet Agda Lön. Kvalifikationer Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har arbetat i lönesystemet Agda Lön alternativt liknande system. Du som söker tjänsten är kommunikativ, lugn och trygg i dig själv och dina yrkesmässiga kunskaper. Då arbetet ställer höga krav på täta kontakter med såväl kollegor som kunder är det viktigt att du är serviceminded, har lätt för att prata i telefon och trivs med att samarbeta. Att tänka positivt och lösningsfokuserat är en självklarhet för dig liksom att ta egna initiativ. Övrigt För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorsfixarna Nord på telnr: 060- 15 46 00. Sökande till denna tjänst kommer att genomgå en bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Dock senast 13-10-11.
Företag: Kontorsfixarna Nord AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör till SBC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör till SBC

Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker just nu en mycket erfaren löneadministratör för ett uppdrag för vår kunds räkning i Halmstad. Arbetsuppgifterna innefattar hela löneprocessen från inrapportering till färdig lönespecifikation vilket innebär att du måste vara insatt i alla processens delar. Arbetet utförs i samarbete med kollegor där ni ansvarar för hela processen som en grupp. Uppdraget startar omgående och sträcker sig initialt minst året ut med möjlighet till förlängning. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat som löneadministratör i minst två år och har vana av att tolka avtal och arbeta i större lönesystem. Arbetet utförs vid datorn och kräver goda kunskaper i bland annat Word och Excel. Kommunikation kommer att vara en viktig del av ditt dagliga arbete som förutsätter goda kunskaper, i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska. Som person är du flexibel, strukturerad och trivs på en allsidig arbetsplats med nära samarbete med kollegor. Vad kan vi erbjuda dig? Genom att arbeta för Manpower får du bred erfarenhet på kort tid samt stor möjligheten att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån ditt behov, önskemål och kompetens. En anställning hos oss innebär att Manpower blir din arbetsgivare medan det dagliga arbetet utförs hos våra kunder. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Känner du att tjänsten är något för dig gör du en ansökan via länken nedan. Vid frågor eller för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på 035-161445. Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes för kortare uppdrag

Erfaren löneadministratör
Vill du vara med och utveckla löneprocessen i ett spännande ungt företag med stort nytänkande? Proffice söker nu för kunds räkning en erfaren löneadministratör till Luleå. Som löneadministratör kommer du att jobba med löner, schemaläggning, avtalstolkning och reseräkningar. Du kommer att vara en del av kundens personal/HR-team men förväntas kunna arbeta självständigt i löneprocessen. All löneadministration sker i systemet Agda. Uppdragets omfattning är ca 6 månader med chans till direkt anställning hos kund. Start sker omgående. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Luleå Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 30 september 2013, Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För information: Line Lindgren, line.lindgren@proffice.se [ mailto:line.lindgren@proffice.se ] eller Jenny Kostet, jenny.kostet@proffice.se [ mailto:jenny.kostet@proffice.se ] Kvalifikationer: Vi söker dig med relevant utbildning inom personal/ lön samt erfarenhet av att arbeta med löneadministration. Du bör ha minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med lönesystemet Agda. Du är van att arbeta med schemaläggning och tolkning av kollektivavtal. I rollen som löneadministratör skall du vara flexibel och självgående men även ha förmågan att arbeta i team. Vi tror att du är en driven och positiv medarbetare som vill vara med och utveckla kundens löneprocess. Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Luleå
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör
TNG Group AB TNG söker just nu erfarna och skickliga lönekonsulter till Nordens ledande leverantör av tjänster inom lönehantering. Företaget hanterar i dagsläget över 200,000 lönespecifikationer per månad och kundstocken inkluderar såväl börsnoterade företag som mindre, lokala aktörer. Här arbetar cirka 80 personer med lönefrågor för företag i ett brett spektrum av branscher, inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Beskrivning av tjänsten Som lönekonsult är ditt primära ansvarsområde löneberedning, vilket bland annat innefattar filöverföring från försystem, skatteavstämningar, semester- och årsskifteshantering, lönerevisionsunderlag, avstämning av bokföringsunderlag samt arbete med kollektivavtal och arbetsrättsliga frågor. Dessutom ingår det även att ta fram statistik och rapporter till de kunder du arbetar med. Kundbesök ett par gånger per år ingår också i arbetsbeskrivningen. Kunden erbjuder goda förmåner, bland annat i form av företagshälsovård, massage, flexibla arbetstider och generösa friskvårdsbidrag. Företaget erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter för dig som visar på stark ambition och god prestationsförmåga. Vem är du? För att vara en passande kandidat för denna tjänst behöver du ha åtminstone ett par års erfarenhet av löneberedning av minst 100 löner per månad. Vidare har du goda kunskaper i Hogia eller Agda, alternativt flerårig erfarenhet av annat lönesystem. Du behärskar enklare redovisning, har kännedom om arbetsrätt kopplat till lön och du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Som person behöver du vara genuint serviceinriktad och hjälpsam och du uppskattar att arbeta i team i föränderlig och omväxlande miljö. Du har en positiv grundsyn till arbete och besitter yrkesstolthet. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Dana Jennerström på telefon 08-410 639 23, vänligen uppge uppdragsnummer 7461. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör sökes till deltidsuppdrag
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt för dig? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Löneadministratör på deltid. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på några månader med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som kan jobba 50-75% och starta omgående. Ditt uppdrag Företaget har sin verksamhet på Lidingö. Du kommer ha möjlighet till bra upplärning eftersom du kommer gå dubbelt med en befintlig löneadministratör. Personen som har den här rollen idag kommer sluta i december och därefter kommer du att vara ensam på löneavdelningen. Som Löneadministratör kommer du att arbeta med hela lönekedjan från ax till limpa. Du kommer att göra cirka 200 fasta löner, sedan tillkommer en del timanställda samt arvodister. Du kommer att göra cirka 700 löner till årets kontrolluppgifter. Din bakgrund Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med hela lönekedjan och känner dig bekväm i rollen. Vi ser gärna att du arbetar som underkonsult. Eftersom arbetet kommer att utföras i Kontek är det meriterande om du har arbetat i systemet innan, alternativt är du mycket systemkunnig. Som person är du självgående och kan ta egna initiativ. Du känner dig trygg i rollen som löneadministratör och kan arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är kommunikativ och kan ge god service. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 073-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes till deltidsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes till deltidsuppdrag

Erfaren löneadministratör sökes till statlig myndighet!
Professional Consulting Har du minst 5 år arbetat med löneadministration? Har du goda kunskaper inom socialförsäkringssystem och dess regler? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker Professional Consulting en erfaren löneadministratör till statlig verksamhet i centrala Stockholm. I rollen som löneadministratör kommer du att administrera löner och förhålla dig till regler inom socialförsäkringssystem. Tjänsten är på 3 månader med eventuella chanser till förlängning. Du kommer vara anställd av Professional Cosulting men uthyrd till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid under kontorstider. Uppdraget är med start så snart vi hittat rätt person. Vi söker dig med minst 5 års dokumenterad erfarenhet av löneadministration. Du har minst gymnasieutbildning, men även utbildning inom lön och administration är starkt meriterande. Du bör ha mycket goda kunskaper inom kontorsstödsprogramvara, lönesystem och ekonomisystem. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes till statlig myndighet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes till statlig myndighet!

Pema People expanderar och söker erfaren löneadministratör
Företaget arbetar med stora volymer av lönebearbetning och söker till vår egen löneavdelning en erfaren och kunnig löneadministratör med erfarenhet från medelstora företag. Önskade kvalifikationer Vi önskar att du som söker ska ha arbetat med löneadministration i minst 3 år. Du skall ha arbetat med hela löneprocessen och vi ser att du har varit kontakt med diverse kollektivavtal, främst IF Metall och gärna bemanningsavtalet. Vi använder Hogia Industrilön och det är en merit om du varit kontakt med detta system men inget krav. Meriterande är också om du är van användare av Excel och Word. Vi söker en ansvarstagande och självständig person som gillar ett högt tempo och kan hålla deadlines med hög kvalitet. Vi ser att du kan redovisning/bokföring då vi gärna vill att du ska kunna stötta vår ekonomiavdelning vid behov. Vi erbjuder en heltidstjänst med start den 1 februari. Placering är i Norrköping. För frågor och information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Melin på telefon 0703-26 08 81 eller Staffan Eklind 0707-26 26 49 Pema People AB är ett bolag i Pema Swedenkoncernen. Vår verksamhet växer kraftigt och vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på resan att bli ett nationellt företag inom bemanning, rekrytering och omställning. Vår vision är att bli Sveriges bästa arbetsgivare. Pema People AB startade sin verksamhet redan 1997 vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch. Trots det är vi ett av de mest nytänkande bemanningsföretagen. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortimentsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi är ISO-certifierade och auktoriserade i Almega.
Företag: PEMA People
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Pema People expanderar och söker erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pema People expanderar och söker erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör
Poolia Örebro Presentation För kunds räkning söker vi nu en ordningsam och driven lönadministratör. Vår kund behöver utöka sin avdelning med ytterligare en medarbetare. Uppdraget är ett hyruppdrag som förväntas tillsättas inom kort. Urvalet kommer att ske löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Som löneadministratör kommer du, tillsammans med andra löneadministratörer, att beräkna, utbetala och redovisa löner samt granska och utbetala reseräkningar för företagets anställda. I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå personaladministrativa uppgifter såsom personalstatistik, intyg, försäkringar och pensioner. Lönerna gäller både kollektiv- och tjänstemannasidan. Tjänsten är på heltid och är placerad i Örebro. Utbildning/erfarenhet Du som söker har relevant utbildning för tjänsten och vi ser också att du har ett par års erfarenhet av arbete som löneadministratör eller liknande. Du har goda kunskaper i Excel och har erfarenhet av något lönesystem. Som person är du social och driven, du trivs med ansvar och att arbeta i ett team. Du är noggrann i ditt arbete och klarar av ett högt tempo och är van att arbeta mot deadlines. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Örebro
Ort: Örebro
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör
För kunds räkning efterlyser vi stans bästa löneadministratör. Företaget arbetar med stora volymer av lönebearbetning och söker en kunnig löneadministratör med erfarenhet från medelstora till stora företag. Placeringsort: Mölndal Önskade kvalifikationer Vi önskar att du som söker ska ha arbetat med lönehantering i minst 2 år. Du ska ha arbetat med hela löneprocessen och vi ser gärna att du kommit i kontakt med diverse kollektivavtal, främst Unionen, Grafikerna och/eller Metall. Du har praktisk erfarenhet av olika lönehanteringssystem och är en van användare av både Excel och Word. Dina kontaktytor finns både inom Sverige och utomlands, varpå goda kunskaper i både svenska och engelska är viktigt. Din profil Som person är du en lagspelare med positiv attityd mot såväl kunder som kollegor. Du är ansvarstagande och kan med trygghet arbeta självständigt med hela löneprocessen. Du kan hålla deadlines, är noggrann och håller hög kvalitet i det dagliga arbetet. Är du den vi söker, erbjuder vi en 100% tjänst, med start i november. Vi erbjuder en tillsvidareanställning, där det här uppdraget på minst ett år blir ditt första uppdrag som konsult hos oss. För att öka dina chanser i processen, vänligen motivera och beskriv i din ansökan, hur du arbetat med de krav och önskemål som efterfrågas för denna tjänst. Vi kan erbjuda Som konsult hos Centric blir vi din arbetsgivare och du får tillgång till uppdrag hos våra kunder. Många uppdrag som går genom oss leder ofta till möjligheten att bli anställd direkt hos vårt kundföretag. Du får en personlig konsultchef. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Frida Jigberg på tfn: 0737-575473. För att söka tjänsten, gå in på http://www.centric.eu/SE/Default/IT--Finance/Lediga-tjaenster?jobId=2460 Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 230 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen. Centric ? connect. engage. succeed.
Företag: Centric Professionals AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör sökes till konsultuppdrag
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start 1 december och som avser att pågå t.o.m 28 februari. Ditt uppdrag Du kommer att tillhöra ett trevligt löneteam och arbeta tillsammans med 8 andra löneadministratörer. På bolaget körs över 4000 löner och som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen från ax till limpa. I rollen ges även möjlighet att strukturera samt utveckla befintliga arbetssätt och rutiner Din bakgrund Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att jobba som löneadministratör och känner dig trygg i rollen. Du trivs att arbeta i team men har även arbetat med ansvar för egna enheter tidigare. Arbetet utförs i Personec L, det är meriterande om du arbetat i systemet innan men detta är dock inget krav. Som person är du självgående och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kan hålla deadlines och trivs i att arbeta i ett högt tempo. Dessutom är du stresstålig, ansvarsfull och känner dig trygg i din yrkesroll. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes till konsultuppdrag

Erfaren Löneadministratör
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. Nu söker vi en Löneadministratör på heltid för vår kunds räkning. Tjänsten som är ett föräldravikariat har sin början senast i februari och kommer att sträcka sig ca: 12-14 månader framåt. Vår kund är belägen i Högsbo. Vad innebär rollen? Som Löneadministratör på företaget kommer du att tillsammans med en kollega ansvara för ca: 800 löner. Lönerna gäller både kollektivanställda och tjänstemän, där tjänstemannalönerna utgör omkring 80%. Du kommer också att jobba med tjänstebilar, pensionsavsättningar mm. Lönesystemet är Agda lön och tidrapporteringen görs i Flex. Vem söker vi? För att passa i rollen krävs goda kunskaper och flerårig erfarenhet inom löneadministration.  Rollen kräver ansvarskänsla, att du tillsammans med din kollega gör ett grundligt arbete och har överblick över hela löneprocessen. God samarbets- och kommunikationsförmåga är viktigt, du är också noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Tidigare erfarenhet av Agda lön och Flex är meriterande. Ansökan Låter tjänsten som något som passar just dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Niklasson på tel. 031- 333 54 73. Konsult hos SJR Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.  Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Företag: SJR AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör

Vi söker en erfaren löneadministratör med omgående start!
Hos Dfind Finance blir du anställd som konsult och uthyrd till en av våra kunder i Uppsala. Våra kunder är verksamma inom en rad olika branscher och finns inom både offentlig och privat sektor. På Dfind Finance ser vi långsiktigt på din anställning. Vi gör en samlad bedömning av dina erfarenheter och dina mål och vill att du ska utvecklas hos oss. Arbetsuppgifterna hos våra kunder varierar men består vanligtvis i att du självständigt hanterar och ansvarar för hela lönekedjan. Du kommer att bereda löner, hantera avvikelser samt göra avstämningar. Du förväntas även vara ett stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal. Uppdragsgivare: Dfind Finance. Ort: Uppsala. Sista ansökningsdag: Löpande urval För information: Kontakta konsultchef Jessica Ehrling, jessica.ehrling@dfindfinance.se [ mailto:jessica.ehrling@dfindfinance.se ] , alt. 0733/570 009. Kvalifikationer: Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. För att vara aktuell för en konsultroll hos oss bör du även ha minst två års arbetslivserfarenhet inom självständigt löneadministrativt arbete. Det är även önskevärt att du har arbetat med kollektivavtal både för tjänstemän och arbetare. Du är en duktig och strukturerad administratör och en van datoranvändare. Ett flertal av våra kunder är internationella bolag där du förväntas ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Erfarenhet av arbete med stora volymer av löner i något av de vanligt förekommande löneprogrammen är meriterande. Vi söker dig som gillar att ge god service! Att dagligen bemöta andra människor, via telefon och personligen, är något du trivs väldigt bra med. Du är mån om att leverera rätt material i tid och är drivande i det du gör. Du är noggrann och förtroendeingivande och självklart delar du våra värderingar Engagerad, Lyhörd och Lösningsorienterad. Företagsbeskrivning: Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett företag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Blir du utvald tar vi hand om dig. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling, i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi är själva specialister inom ekonomi och din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor eller HR relaterade frågor. Du kommer ha kvalitativ backup i form av daglig ekonomisupport via en av de största revisionsbyråerna. Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare dessutom har vi återkommande aktiviteter såsom nätverksträffar, konsultträffar, frukostinbjudningar och mycket mer.
Företag: Dfind Finance & Executive AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren löneadministratör med omgående start! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren löneadministratör med omgående start!

Erfaren löneadministratör till Ludvika
Moretime söker fler duktiga medarbetare! Moretime är idag en av de ledande aktörerna inom outsourcing, ekonomi och lön. Sedan starten 2004 har vi helt och hållet specialiserat oss på att ta hand om ekonomi- och löneprocesser för små och medelstora företag. Nu söker vi ytterligare två medarbetare som vill växa med oss. Dina arbetsuppgifter blir att åt flera av våra kunder sköta: . Löpande löneberedning . Hantera avtalsfrågor . Telefonservice/support . Rapportering mot kund, banker m fl . Försäkringsadministration . Övrigt lönerelaterat arbete Du har en relevant utbildning för tjänsten och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat i Agda är det starkt meriterande. Du känner dig mogen för nya utmaningar och du har en utpräglad känsla för service och sätter alltid kunden i centrum. Du ska också se dig som en del av ett team där teamets framgång är lika viktig som din egen. Då vi har ett nära samarbete mellan våra kontor i Nyköping och Ludvika, så kan tjänsten innebära resor mellan kontoren, dock i begränsad omfattning.
Företag: Moretime
Ort: Ludvika
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör till Ludvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör till Ludvika

Vi söker erfaren löneadministratör!
Arena Personal AB Om tjänsten Till vår kund i Göteborg söker vi en erfaren löneadministratör med start omgående.Detta är ett uthyrningsuppdrag men för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Som löneadministratör kommer du jobba med: - Insamling av löneunderlag - Löneberedning - Löneutbetalning - Statistik och rapporter - Kontrolluppgifter årsvis I dina arbetsuppgifter ingår även kontering av fakturor. Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Ange gärna vilka löneprogram/ekonomiprogram som du har erfarenhet av. I denna rekrytering är det meriterande med erfarehet ifrån AGDA. Vi erbjuder Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd. Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag. Om företaget Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Arena Personal AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker erfaren löneadministratör! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker erfaren löneadministratör!

Erfaren Löneadministratör till uppdrag i Solna!
Har du erfarenhet av löneadministration inom de nordiska länderna? Kan du tänka dig att jobba både heltid och deltid? Då har vi den perfekta möjligheten för just dig! Vi på Adecco Finance and Legal söker nu en löneadministratör! Hur ser din arbetsdag ut? Har du gedigen erfarenhet av att sköta löner, pensioner och försäkringar samt arbetat på ett amerikanskt bolag tidigare kommer du att trivas här! Som löneadministratör har du många administrativa uppgifter samtidigt som du gärna svarar på medarbetarnas frågor kring lön och utbetalning. Vem trivs här?   Service är viktigt för dig och du trivs med att hjälpa och lyfta andra. Du tar för dig, tar initiativ och känner dig bekväm i rollen som löneadministratör. Har du tidigare erfarenhet av arbete rörande löneadministration i de nordiska länderna Sverige, Norge och Danmark kommer du att ha goda förutsättningar för att lyckas. Ditt noggranna och systematiska tillvägagångssätt samt din erfarenhet av Pharma och samarbete med VISMA ger dig en stor fördel. Är du en person som ser utmaningar i komplicerade samband samtidigt som du lägger stor vikt vid samarbete? Då har du goda chanser att lyckas i rollen som löneadministratör! Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under ca 1 år och tillsätts omgående. Initialt är tjänsten på 100% och kommer troligtvis sedan att bli 50%. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl. Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör till uppdrag i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör till uppdrag i Solna!

Noggrann och erfaren löneadministratör
Har du erfarenhet av löneadministration? Har du jobbat med IFS Tid och Bluegardens lönesystem HR Plus? Då har vi jobbet för dig! Vi söker en löneadministratör för ett uppdrag på sex månader hos vår kund. Kunden ligger ca 30 minuter väst om Linköping. Hur ser din arbetsdag ut? Du tar hand om lönerna för företagets anställda. Du arbetar i en grupp på sammanlagt 4 personer som har delat upp de anställda på divisionsvis mellan sig. Man hjälps åt i gruppen att kontrollera varandras arbete och skicka till banken. På företaget arbetar både kollektivanställda och tjänstemän och lönerna görs för båda. Du arbetar i IFS Tid och Bluegardens lönesystem HR Plus. Under våren kommer en lönerevision göras och denna görs tillsammans i gruppen och med personalchefen.  Vem är du? Du är en mycket noggrann person som har vana att göra löner. Du ska ha jobbat i IFS Tid och Bluegardens lönesystem HR Plus. Du har förmågan att prioritera när det är mycket att göra. Har du erfarenhet av KFS-avtalet är det ett plus. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en 6 månaders visstidsanställning med start redan i januari. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Bradley på tel:013-35882 eller johanna.bradley@adecco.se Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Noggrann och erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Noggrann och erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör sökes för uppdrag/rekrytering
TNG Group AB Om uppdragsgivaren På uppdrag av vår kund söker TNG just nu efter en erfaren och självständig löneadministratör. Vår kund är en organisation inom vård och omsorg-branschen med lokaler centralt i Stockholm. Tjänsten är tänkt att starta så snart som möjligt, och detta blir ett konsultuppdrag från början. Målet med uppdraget är att vår kund kommer att ta över anställningen efter 6 månader. Tjänsten är på heltid, med 40-timmars arbetsvecka. Rekryteringsprocessen kommer att påbörjas efter jul- och nyårsledigheterna. Beskrivning av tjänsten Som löneadministratör hos vår kund kommer du att ha yttersta ansvaret för att företagets löner är korrekta och enligt gällande avtal. Vår kunds verksamhet innebär flertal olika lönegrupper, dvs. både heltids- och deltidsanställda på kollektiva och tjänstemannasidan. Det rör sig om ca. 400 löner som du kommer att få ansvar för. De dagliga arbetsuppgifterna består av hela löneprocessen, från tidrapportering till utbetalning av löner. Dina närmaste motparter är oftast enhetscheferna för verksamheten. Du kommer att tillhöra en avdelning som i dagsläget består av 6 personer. Vem är du? För att bli aktuell kandidat för denna tjänst måste du ha arbetat som löneadministratör i ett par år. Du är van vid att ta ansvar och självständigt sköta löneadministration inom en medelstor organisation. Dessutom har du goda kunskaper i kollektivavtal och vet hur du går tillväga för att skaffa dig rätt information. Vår kund använder Hogia+ som lönesystem. Som person ser vi dig som vill ge service till dina medarbetare. Du motiveras av att hjälpa till och dela med dig av din expertis. Vi tror även att du är en person som skulle beskriva dig själv som lättlärd och kommunikativ. Du förstår vikten av att förmedla information på ett pedagogiskt och korrekt sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till att påverka och utveckla vår kunds processer. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarige Sinisa Strbac. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG TNG - The Next Generation - är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Genom att vi ständigt utmanar och ser bortom fördomar hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som vi erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster inom tjänstemannaområdet. TNG är Sveriges tredje snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012 och finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes för uppdrag/rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes för uppdrag/rekrytering

Erfaren löneadministratör sökes omgående
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en självgående löneadministratör för uppdrag på internationellt bolag inom fordonsindustrin. Du kommer att ansvara för hela lönehanteringen och självständigt arbeta med löner med tjänstemannaavtal och arbetaravtalet, främst IF Metall. Du kommer att hantera löneårets alla moment och bland annat innefattas hantering av pensioner, försäkringar, avstämningar, kontrolluppgifter, semesterskuldlista, bokföring av löner, mm i ditt ansvarsområde. Är du den vi söker? Vi söker dig som har ca 2 års erfarenhet av omfattande och ingående löneadministration. Vi ser även att du har erfarenhet av tillverkande industri. Det är mycket meriterande om du har arbetat i Personsec men det är inget krav. Vi vill dock att du har ett intresse och fallenhet för system. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och då främst Excel. Som person är du självständig och trygg och tillmötesgående. Du är noggrann med öga för detaljer och självgående i ditt arbete. Du tycker om struktur och rutiner för att på ett effektivt sätt organisera och kvalitetsäkra ditt arbete. Vidare är du en social person med en professionell framtoning, som trivs bra i en löneroll med tätt samarbete med externa och interna kontakter. Det här är ett uppdrag som ingår Komets uthyrningsverksamhet. För rätt person finns goda möjligheter till överrekrytering och anställning direkt hos vår uppdragsgivare. Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Information om uppdraget: Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetsort: Skara Uppdragslängd: Mammavikariat på minst 10 månader
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Skara
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör sökes omgående

Erfaren löneadministratör för längre uppdrag
Vi tror på människor och den kraft som uppstår när vi samarbetar. Vi är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande möjligheter som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Vad som tidigare var omöjligt, är nu mänskligt möjligt. Arbetsbeskrivning För ett längre uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder i centrala Göteborg söker vi nu en erfaren löneadministratör. Som löneadministratör i denna koncern hanterar du tjänstemannalöner inom ett antal olika avtalsområden. Arbetet innebär att man ansvarar för hela löneprocessen och kräver därmed god förståelse för lönesystem i större organisationer. Du kommer tillsammans med kollegor på avdelningen att administrera löner, tolka regler och avtal samt svara på frågor från medarbetare i organisationen. Företaget använder idag lönesystemet HR-Plus men kommer under året att byta till Flex-Lön. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är 08.00 till 17.00. Uppdraget startar under februari och pågår året ut. Vem är du? Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta som löneadministratör och har arbetat i en större organisation. Du har gedigna kunskaper inom löneadministration samt om de lagar och avtal som styr lönehanteringen, lönebokföring, skatter och avgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något av lönesystemen HR-plus eller Flex-lön och grundläggande kunskaper i Officepaketet. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du tycker om att samarbeta och jobba i team och trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en föränderlig miljö. Vad kan vi erbjuda dig? Genom att arbeta för Manpower får du bred erfarenhet på kort tid samt stor möjligheten att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån ditt behov, önskemål och kompetens. En anställning hos oss innebär att Manpower blir din arbetsgivare medan det dagliga arbetet utförs hos våra kunder. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sabina Svensson via mail sabina.svensson@manpower.se. Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Personal/Lön
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör för längre uppdrag

Erfaren Löneadministratör sökes
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt för dig? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning flera Löneadministratörer. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals t.o.m slutet av mars till att börja med. Vi söker dig som kan starta omgående! Ditt uppdrag Vår kund arbetar inom outsourcing och du kommer att arbeta tillsammans i ett team med flera andra konsulter. I rollen som Löneadministratör kommer du att arbeta med hela lönekedjan och göra lönerna från ax till limpa. Din bakgrund Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet av att arbeta med hela lönekedjan och känner dig trygg i rollen som löneadministratör. Du har tidigare arbetat i Hogia och/eller Agda. Dina kunskaper i engelska är goda. Dessutom hanterar du Officepaketet väl, och då främst Excel. Som person är du självgående, serviceminded och flexibel. Vidare ser vi att du är lyhörd och öppen för förändringar. Eftersom du kommer arbeta tillsammans med andra är det viktigt att du trivs att arbeta i grupp samt brinner för lönefrågor!  Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47 Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Löneadministratör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Löneadministratör sökes

Erfaren löneadministratör
Hästsportens Administrativa Center AB (HAC) har sitt kontor i Teknikdalen, Borlänge. HAC är ett dotterbolag inom Svensk Travsport-koncernen. Vår vision är att tillhandahålla högkvalitativa och kostnadseffektiva ekonomi- och löneadministrativa tjänster till Sveriges trav- och galoppbanor samt övriga organisationer och bolag inom hästsporten. Idag är vi 9 anställda. Som erfaren löneadministratör kommer du att bearbeta underlag och genomföra lönekörningar, utreda avvikelser och löpande uppdatera och underhålla system och register och allt annat förekommande arbete i den löneadministrativa processen. Våra kunder har många skiftande yrkesgrupper anställda varför vi får arbeta med olika typer av avtal. Vi administrerar f.n. 1.500-2.000 löner per månad, det är flest löner att hantera under maj-oktober när alla trav- och galoppbanor har tävlingssäsong. Du kommer att vara med och utveckla rutiner och arbetssätt inom den löneadministrativa processen. Tjänsten innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med övrig personal på kontoret samt våra kunders personalansvariga och till viss del våra kunders anställda. Kvalifikationer Vi söker dig som är väl förtrogen med alla förekommande löneadministrativa arbetsuppgifter, och även är intresserad av att vara med och förvalta lönesystemet. Du bör därför ha några års erfarenhet av liknande arbete, det är extra meriterande om du har arbetat i ett löneservicecenter. Du som person är självgående, stresstålig och noggrann samt van att arbeta mot och hålla deadlines. Du har lätt för att lära dig nya löne- och IT-system och behärskar Office-programmen, samt uppskattar att ha kundkontakter per telefon och e-post Ansökan Välkommen med din ansökan senast 31 januari i form av ett personligt brev och meritförteckning till jeanette.kling@hastsportensac.se. Märk din ansökan med Löneadministratör och ditt för- och efternamn. Ange tidigaste tillträdesdag och dina löneanspråk. Har du frågor angående tjänsten, vänligen kontakta kontorschef Jeanette Kling 08-475 2421 eller sänd din fråga via e-post!
Företag: HÄSTSPORTENS ADMINISTRATIVA CENTER AKTIEBOLAG
Ort: Borlänge
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör

Erfaren löneadministratör till känt svenskt modeföretag
Poolia HR Presentation Trivs du med att jobba med administration kring löner i ett större företag i centrala Stockholm vars butiker figurerar världen över? Har du erfarenhet av löneadministration och enklare redovisning samt behärskar engelska väl? Då har du hittat rätt! Poolia söker omgående för kunds räkning en erfaren löneadministratör på heltid som kommer vara en del utav ett ungt ekonomiteam i en internationell och stimulerande miljö. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Du kommer ansvara för all administration kring löner för det svenska moderbolaget samt för de utländska dotterbolagen. Tjänsten innefattar rapportering till kundens lönebyråer i respektive bolag, pensionsrapportering, upprättande av avtal samt avstämningar, löpande bokföring och bokslutsarbete. Arbetet ute hos kund innebär mycket kontakt med den interna organisationen samt med externa partners i de olika länderna. Du blir en viktig del av kundens ekonomiavdelning och rapporterar till redovisningschefen. Utbildning/erfarenhet • Gymnasieekonom eller motsvarande YH-utbildning eller högskoleutbildning • Relevant arbetslivserfarenhet inom löneadministration, minst 3 år • Erfarenhet av affärssystemet Microsoft NAV är meriterande • Goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift Vi söker dig som har stark initiativkraft, är självständig och slutför dina uppgifter med stort engagemang. Du tycker om att arbeta administrativt och har sinne för siffror samtidigt som du har god förmåga att prioritera, analysera och skapa ordning. Du är positiv, flexibel och kontaktskapande och trivs med att jobba såväl högt som lågt. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.
Företag: Poolia HR
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren löneadministratör till känt svenskt modeföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren löneadministratör till känt svenskt modeföretag


Sök lediga jobb Erfaren Löneadministratör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se